DrKeo כתב:איך לא עשיתי עדין מליונים מווקסלים? אני במינוס פה!
MGS FREAK כתב:כן כן, אני יודע שהם משחקים שונים בתכלית אבל בכל זאת....
מה כדאי לי לקנות: ME3 או את טרילוגיית ה-HD של DMC ?
מבחינת תוכן, במאס אפקט בהחלט יש replay value ומולטיפלייר נחמד ופעיל מאוד ( לפחות לפי הבטא בזמנו)
מולו יש שלושה משחקים (אמנם לא אחידים ברמה על פי הביקורות) שישאירו אותי עסוק להרבה זמן.
ME2 הוא אחד המשחקים האהובים עליי ביותר אי פעם ככה שאני יותר נוטה אליו, אבל נראה לי שהגיע הזמן גם להשלים פערים מהדור הקודם.
אז?
עריכה: לא משנה, הלכתי על ME3.
Nucleus_Dawn כתב:אני חושב שאני צריך ראוטר חדש.
יש לי ראוטר של TP-LINK (דגם TL-WR1043ND) והוא ממש לא יציב (ירידות קיצוניות במהירות, התנתקויות פעם בכמה ימים). כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם של בזק, הכל עובד בסדר, באופן רציף, אז אני די משוכנע שהראוטר הוא הבעיה.
יש לו עדין אחריות, אבל בגלל שהבעיה היא שהוא לא יציב, מה שיקרה זה שאשלח אותו לבדיקת מעבדה אצל היבואן והם יגידו שאצלם הוא עובד מדהים ומושלם והכל פרפרים וצמר גפן מתוק וקשת כפולה בענן.
אז אני צריך ראוטר חדש (אם למישהו יש עצה אחרת לפתרון הבעיה, אשמח. שינוי הגדרות מסוים שיכול לעזור?).
הוא לא צריך להיות עוצמתי במיוחד, כי הוא בתוך ממ"ד ובכל מקרה הוא לא יוציא הרבה קליטה החוצה.
הוא כן צריך להיות מהיר, כך שכשתהייה קליטה, אהנה ממהירות הגלישה המירבית (כנראה משדרג בקרוב ל100 מגה) ולא מאיזה 20% מהמהירות.
יש דגמים מסוימים מומלצים? חברות מסוימות?
התקציב הוא סביב ה200-300. לא יותר (בהנחה שבאמת יש ראוטרים טובים במחירים האלו). אין לי בעיה להזמין מחו"ל, אם יש לזה יתרונות כלשהם.
Death_119 כתב:בזק לא נותנים היום כסנטדרט ראוטר שהוא גם מודם? תבדוק איתם אם אתה יכל להחליף.
Nucleus_Dawn כתב:
הראוטר שלהם לא יהיה סתם מעפן?
התקנת firmware של dd-wrt יכולה לעזור לבעיות של חוסר יציבות, או שזה משמש רק לקבלת גישה לכל מיני אפשרויות מתקדמות, שאין לי שימוש בהן?
עשיתי עדכון לfirmware. נראה אם זה יעזור.
omerkot כתב:שחר, ה1043ND הוא ראוטר מצוין אבל הfirmware של tp-link הוא מזעזע. הוא עושה בדיוק את סוג הבעיות שאתה מתאר וזה לא רק בדגם הזה אלא בערך בכולם.
הגירסה שלך היא הגירסה הישנה של הראוטר (ראוטר לבן) או הגירסה החדשה (ראוטר כחול)?
Nucleus_Dawn כתב:
הלבן. V1 (הכחול זה V2, נכון?).
קיוויתי שאתה תראה את השאלה, כי כתבה לא מזמן על כמה התעסקת עם הראוטר שלך, אז הנחתי שתדע להמליץ לי משהו.
omerkot כתב:כן, בדיוק.
על הגירסה הישנה אתה יכול להתקין dd-wrt בכיף שלך וזה כנראה יפתור לך את כל הבעיות שהיו לך.
(החומרה של הכחולה יותר מתקדמת אבל אין לה עדיין תמיכה בdd-wrt מה שאומר שהיינו צריכים לעבוד קצת יותר קשה עם openwrt)
Nucleus_Dawn כתב:
או קיי...
זה יבטל לי את האחריות, אבל אם אתה אומר שזה אמור לטפל בכל הבעיות האלו, אז אני זורם איתך.
omerkot כתב:אם אין איזו קטסטרופה היסטרית אז אתה תמיד יכול לצרוב את הfirmware המקורי ולשלוח לתיקון. אישית, האחריות לא ממש מעניינת אותי (הדברים האלה לא נוטים להתקלקל תוך שנה) ואני צורב גם ראוטרים חדשים מהניילונים...
Nucleus_Dawn כתב:
הראוטר שלהם לא יהיה סתם מעפן?
התקנת firmware של dd-wrt יכולה לעזור לבעיות של חוסר יציבות, או שזה משמש רק לקבלת גישה לכל מיני אפשרויות מתקדמות, שאין לי שימוש בהן?
עשיתי עדכון לfirmware. נראה אם זה יעזור.
ShiTDemoN כתב:עזרה! הפלייסטיישן 3 החליט לא להופיע יותר בטלוויזיית פאנאסוניק שלי. יש לי כרגע רק כבל HDMI שדרכו המכשיר מחובר. ניסיתי לאפס את הגדרות התצוגה - עדיין לא רואים ולא שומעים כלום, למרות שהפלייסטיישן נדלק כרגיל
omerkot כתב:עד שלא תבדוק עם כבל אחר ועם טלויזיה אחרת, אי אפשר יהיה לדעת יותר מדי...
matangt8 כתב:אני יודע שחפרתי פה לכולם בקטע של מחשב חדש אבל עכשיו אני עובר לדירה קטנה יותר ולכן החלטנו שאנחנו קונים לפטופ. מישהו יכול לתת לפטופ סביר שיכלול מערכת הפעלה עד 2200 שקל.
תודה לעוזרים
omerkot כתב:אל תקנה לפטופ עם מערכת הפעלה ב2200 שקל. חבל על עוגמת הנפש.
matangt8 כתב:אבל זה התקציב שיש לי למחשב חדש
matangt8 כתב:הבעיה היא שאני עובר לבית קטן יותר ועל מנת למנוע אי נוחות אז החלטנו על לפטופ. מתוך סקרנות,מה הטווח המחירים לפטופ נורמאלי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים