משחקי 2013

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
SHAPIRA500
Trainee

Re: הקונסולות ב2013

הודעהעל ידי SHAPIRA500 » 20 מאי 2013, 18:35

לגמרי מהטובים שראיתי בזמן האחרון. מישהוא יודע מתי המשחק מתרחש ביחס לקודמים?
"It wasn't impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible to build it anywhere else."
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מאי 2013, 19:02

איזה CGI מטורף של באטמן,בין הכי מרשימים שראיתי.
כל פעם שאני רואה טריילר ברמה כזו אני נזכר עד כמה אנחנו כ"כ רחוקים מלהגיע למיצוי גראפי,זה פשוט מבייש את כל המנועים הטכניים הכי מרשימים שראינו של הדור הבא-איכות התמונה,האנימציות,פשוט וואו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מאי 2013, 19:05

SHAPIRA500 כתב:לגמרי מהטובים שראיתי בזמן האחרון. מישהוא יודע מתי המשחק מתרחש ביחס לקודמים?

די הרבה זמן לפני. בתקופה המוקדמת של בטמן (אפשר גם לראות שהחליפה שלו די low tech).
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 20 מאי 2013, 20:25

מה שמוזר תמיד במשחקים כאלו זה שהם מתקיימים בתקופה ישנה יותר אבל עדיין הדמות תבצע חידושים ומהלכים טובים יותר מהמקורי, כמו GOW A, ברור שזה מתבקש ולא הגיוני ליצור משחק חדש עם גיימפלי פחות טוב אבל בגלל זה אני לא הכי מת על פריקוולז, אבל עדיין זה באטמן עם נבל חדש שאפשר יהיה לשחק, אני לא מתלונן
תמונה

סמל אישי של המשתמש
SHAPIRA500
Trainee

הודעהעל ידי SHAPIRA500 » 20 מאי 2013, 20:38

Nucleus_Dawn כתב:
די הרבה זמן לפני. בתקופה המוקדמת של בטמן (אפשר גם לראות שהחליפה שלו די low tech).

האמת שהחליפה שלו נראית יותר טוב מבשניים הראשונים, הרבה יותר badass.
זה טוב שזה פריקוול, משחק בלי ג'וקר לא מתאים בכלל.
"It wasn't impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible to build it anywhere else."
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מאי 2013, 21:02

SHAPIRA500 כתב:האמת שהחליפה שלו נראית יותר טוב מבשניים הראשונים, הרבה יותר badass.
זה טוב שזה פריקוול, משחק בלי ג'וקר לא מתאים בכלל.

גם אני חושב שהיא נראית מגניב. היא פשוט נראית קצת יותר גסה מהקודמות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 מאי 2013, 23:01

Klayman כתב:סוויס כבר בדק את נושא הM&E ביוטיוב, ואתה מוזמן לעשות כמוהו. גם ברמה הכי קשה, אתה מקבל את כלל הM&E על כל חיסול שקט. אז איפה פה בדיוק האיזון? והיי, אני לא הבאתי את השלב בחניון כדוגמה, אלא אתה, ועוד למשחקיות התגנבות ואפילו לא טרחת לציין שהיא רעה בעיניך (כמו על השלב בעיראק).

אני מעולם לא טענתי אחרת לגבי הM&E, אבל עם העליה ברמת הקושי האויבים נהיים הרבה יותר רגישים לתנועה שלך, יורים עליך יותר, ובאופן כללי יותר חכמים (יכול להיות שגם יש יותר מהם אבל אולי זה רק מרגיש ככה - אולי תופעת לוואי של זה שהם מפעילים יותר אזעקות). ברגע שאתה צריך להתעסק עם אויבים יותר חכמים, מראש יותר קשה להשיג M&E ואחר כך גם יותר בעייתי לנצל אותו: זה מפחית מאד מהאפקטיביות שלו כי אתה יודע שאחרי ש"בזבזת" אחד אז לא תוכל להיעלם ולמצוא מטרה בודדת נוספת כדי לטעון אותו מחדש.

DrKeo כתב:1) אבל אפילו אם הייתי רוצה להתגנב, ההתגנבות לא עובדת בקונביקשן כמו משחק התגנבות אמיתי. מאחר ואתה לא יכול לסחוב גופות, יש לך שתי אופציות. הראשונה, תחסל ואחרי כמה זמן יראו את הגופה ויתחילו לחפש אחריך ולכן לא כיפית או רלוונטית למי שאוהב התגנבות. השניה היא לחסל את כולם מהר מהר לפני שיגלו מה שלוקח משחק התגנבות למשחק של "תהרוג את כולם ממש מהר לפני שכולם שמים לב". בקונביקשן כשהתגנבתי גיליתי שמה שקורה שם לרוב שזה להרוג מספר מסויים של אוייבים, אז מגלים את הגופה ומתחילים לרדוף אחריך, אתה מקפץ לך מאחורי שני קירות ורואה את הצללית של "המיקום האחרון" שלך והנה, הם שוב לא יודעים איפה אתה. בכאוס ת'אורי הייתי מאתחל את הCHECK POINT האחרון שלי כשהיו רואים אותי עושה משהו, בקונביקשן זאת הנורמה הרגילה. תוסיף לזה שאני מנקה חדר תוך שניה עם M&E בחלק מהמקרים (תלוי בחדר ומבנה השלב כמובן) ושהירי כל כך נוח שלפעמים פשוט הגישה הישירה של לירות בהכל פשוט עובדת והנה, יש לך משחק שאפילו לא מזכיר את SC הקלאסים אלה סוג של משחק אקשן פסודו התגנבות שמעדיף שתהרוג הכל ופחות תתגנב.
2) זה עובד ומאוד בקלות בקונביקשן, ביחוד עם המערכת "מיקום האחרון שלך". כשהרמות עולות זה לא קשה יותר לברוח, זה רק אומר שאם יורים בך אתה חוטף יותר נזק. וכן, בבטמן ההתגנבות היא גם מפגרת אבל שם זאת מכניקה מתוך 10 ונקודת משיכה למשחק מתוך 10 ובדיוק כמו שבאנצ'רד ההתגנבות טפשית וזה לא ממש משנה לך כך גם בבטמן, כי יש אלף פוקוסים אחרים. בספלינטר סל זה לא עובד כי זה לא ספלינטר סל.
3) לפחת אותי אישית השחור לבן דחה בדיוק כמו המצב בלש בבטמן. קונביקשן משחק עם רבית צבע נורא גבוהה, האדום נורא אדום, הירוק נורא ירוק וכשהמשחק עובר לשחור לבן זה פשוט נעשה פחות אטרקטיבי, לפחות לטעמי.

נדב, על הבעייתיות בזה שאין לך יכולת לסחוב גופות אנחנו לא מתווכחים - אבל זו לא בעייה שנגרמת בגלל הM&E אלא מכניקה חסרה אחרת (שתתוקן במשחק הבא).
הסברתי פה לקליימן למה רמת הקושי משפיעה על היכולת שלך לבצע M&E, ובגלל המודעות של האויבים הרבה יותר קשה לברוח כי הם גם הרבה יותר אגרסיביים בחיפושך. ועדיין, אם עקבת אחרי המסלול של הפטרולים ונפטרת מגופות במיקום הנכון (כי יש חורים בכיסוי שלהם) אז תוכל להסתדר גם בלי לסחוב את הגופה. וכמובן שבחלק לא מבוטל מהמקומות יש גם את האופציה של לנסות להתחמק מהאויבים בלי להיכנס לעימות (לצערי לא במספיק מקומות).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2013, 23:21

swym כתב:אני מעולם לא טענתי אחרת לגבי הM&E, אבל עם העליה ברמת הקושי האויבים נהיים הרבה יותר רגישים לתנועה שלך, יורים עליך יותר, ובאופן כללי יותר חכמים (יכול להיות שגם יש יותר מהם אבל אולי זה רק מרגיש ככה - אולי תופעת לוואי של זה שהם מפעילים יותר אזעקות). ברגע שאתה צריך להתעסק עם אויבים יותר חכמים, מראש יותר קשה להשיג M&E ואחר כך גם יותר בעייתי לנצל אותו: זה מפחית מאד מהאפקטיביות שלו כי אתה יודע שאחרי ש"בזבזת" אחד אז לא תוכל להיעלם ולמצוא מטרה בודדת נוספת כדי לטעון אותו מחדש.

נדב, על הבעייתיות בזה שאין לך יכולת לסחוב גופות אנחנו לא מתווכחים - אבל זו לא בעייה שנגרמת בגלל הM&E אלא מכניקה חסרה אחרת (שתתוקן במשחק הבא).
הסברתי פה לקליימן למה רמת הקושי משפיעה על היכולת שלך לבצע M&E, ובגלל המודעות של האויבים הרבה יותר קשה לברוח כי הם גם הרבה יותר אגרסיביים בחיפושך. ועדיין, אם עקבת אחרי המסלול של הפטרולים ונפטרת מגופות במיקום הנכון (כי יש חורים בכיסוי שלהם) אז תוכל להסתדר גם בלי לסחוב את הגופה. וכמובן שבחלק לא מבוטל מהמקומות יש גם את האופציה של לנסות להתחמק מהאויבים בלי להיכנס לעימות (לצערי לא במספיק מקומות).

התלונה שלי על הM&E והתלונה שלי על האי יכולת לסחוב גופות הן נפרדות לגמרי :)
בנושא הפטרולים, אני בטוח שאני אוכל לעשות שילוב כלשהו שבו אף גופה לא תמצא אבל זה ידרוש תמיד מהירות גבוהה במקום התגנבות או שימוש בM&E. אני פשוט לא חושב שאוסף המכניקות של קונביקשן נותנות לך לשחק משחק התגנבות כמו שצריך וגם אם כן, המשחק הזה הוא לא ספלינטר סל אלה משהו שקרוב יותר לבטמן.

אה, ולבטמן יש אחלה טריילר. אני בטוח שBlack Mask יהיה אחלה של נבל ובתקווה לא נראה את הג'וקר בכלל כי כולנו יודעים שהוא ממילא יהיה בבטמן הבא של רוקסטדי :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 00:00

אה, ולבטמן יש אחלה טריילר. אני בטוח שBlack Mask יהיה אחלה של נבל ובתקווה לא נראה את הג'וקר בכלל כי כולנו יודעים שהוא ממילא יהיה בבטמן הבא של רוקסטדי :)

מצחיק שהזכרת את זה כי בדיוק עכשיו המדובב של הסדרה הראשית שלא יופיע בפריקוול פלט בטעות בטוויטר שהוא יופיע בארקהם הבא שיצא ב 2014 ולא בקרוב,כמובן שהוא מחק את הציוץ וכמובן שמדובר פה באינטרנט וזה לא ממש יעזור לו כי מליון איש כבר לכדו את התמונה:
תמונה
בנוסף הוא קשקש על המשחק הבא בסדרה בכנס קומיקס בדאלאס ושם הוא אמר את הדברים הבאים:
“It’s an unbelievable game,” Conroy said at Dallas Comic Con of the now-unknown installment in the "Arkham" franchise. “I still can’t say anything about it [...] but it’s amazing. It’s a huge, huge cast, and a big story, and it took almost a year to write and put together. They’ve been working on it for a long time.”
הסיפור המלא:
http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=45596

נראה שמדובר בהמשך ״האמיתי״ ואפשר להמר בבטחון שרוקסטדי אחראית עליו.
זה שיוצא השנה גם משחק בסדרה שמופקד על צוות אחר אולי גם רומז על כך שוורנר מעוניינת לעשות לו טיפול קוד ולהפוך את המותג לסדרה שנתית עם צוותים מתחלפים,אני מקווה שזה לא יקרה,חלאס עם החליבות האלה. :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 00:24

bling כתב:מצחיק שהזכרת את זה כי בדיוק עכשיו המדובב של הסדרה הראשית שלא יופיע בפריקוול פלט בטעות בטוויטר שהוא יופיע בארקהם הבא שיצא ב 2014 ולא בקרוב,כמובן שהוא מחק את הציוץ וכמובן שמדובר פה באינטרנט וזה לא ממש יעזור לו כי מליון איש כבר לכדו את התמונה:
תמונה
בנוסף הוא קשקש על המשחק הבא בסדרה בכנס קומיקס בדאלאס ושם הוא אמר את הדברים הבאים:
“It’s an unbelievable game,” Conroy said at Dallas Comic Con of the now-unknown installment in the "Arkham" franchise. “I still can’t say anything about it [...] but it’s amazing. It’s a huge, huge cast, and a big story, and it took almost a year to write and put together. They’ve been working on it for a long time.”
הסיפור המלא:
http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=45596

נראה שמדובר בהמשך ״האמיתי״ ואפשר להמר בבטחון שרוקסטדי אחראית עליו.
זה שיוצא השנה גם משחק בסדרה שמופקד על צוות אחר אולי גם רומז על כך שוורנר מעוניינת לעשות לו טיפול קוד ולהפוך את המותג לסדרה שנתית עם צוותים מתחלפים,אני מקווה שזה לא יקרה,חלאס עם החליבות האלה. :/

יכול להיות שזה דווקא יהיה משחק שיוצא אחת לשנתיים ולא אחת לשנה, שזה יותר סביר (אבל עדין מרגיש לי מוגזם).
בכל מקרה, אם הם יעשו משהו כזה, יש להם את האפשרות לגוון המון במשחקיות. אפשר לעשות משחק אפל, כמו משחקי ארקהאם ואפשר כמובן לשאוב קומיקס מכל אחד מהעולמות האחרים שבהם בטמן קיים (כמו העתידי, למשל) ולעשות משחקים מסוג מאוד שונה. לא נראה לי סביר שזה יקרה, אבל זה יכול להיות נחמד.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 10:29

עוד סדרת משחקים שהופכת לשנתית והולכת להחרב. רוקסטידי וWB מונטריאול לסירוגין. עוד דוגמה למצב השפוף של התעשייה כאשר מפיצות מחפשות לעשות מהזיכיון הכי גדול שלהם תופעה שנתית כדי שיוכלו להכניס כסף רציני ולכפר על זה שהמשחקים האחרים שלהם לא נמכרים באותה מידה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 10:43

Kazz כתב:עוד סדרת משחקים שהופכת לשנתית והולכת להחרב. רוקסטידי וWB מונטריאול לסירוגין. עוד דוגמה למצב השפוף של התעשייה כאשר מפיצות מחפשות לעשות מהזיכיון הכי גדול שלהם תופעה שנתית כדי שיוכלו להכניס כסף רציני ולכפר על זה שהמשחקים האחרים שלהם לא נמכרים באותה מידה.

יש מספיק סדרות שנתיות, שהוכיחו שהן כן שומרות על איכות ומי שמעוניין לגוון, בכל מקרה יכול לקנות את המשחקים אחת לכמה שנים, כך שזה לא באמת פוגע באף אחד וזה בטח לא "מחריב" סדרות..
אם זה יביא לכך שWB ימשיכו להפיץ משחקים אחרים, שמניבים פחות רווחים, אבל מספקים חוויות יותר מקוריות ומעניינות, אז למה בכלל להתלונן? שיצליחו להם עם הסדרה השנתית שלהם ואנחנו נהנה מהמשחקים הלא הכי רווחיים, אבל יותר מעניינים שלהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 מאי 2013, 10:57

Nucleus_Dawn כתב:

*thumbs up*
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 11:54

Nucleus_Dawn כתב:
יש מספיק סדרות שנתיות, שהוכיחו שהן כן שומרות על איכות ומי שמעוניין לגוון, בכל מקרה יכול לקנות את המשחקים אחת לכמה שנים, כך שזה לא באמת פוגע באף אחד וזה בטח לא "מחריב" סדרות..
אם זה יביא לכך שWB ימשיכו להפיץ משחקים אחרים, שמניבים פחות רווחים, אבל מספקים חוויות יותר מקוריות ומעניינות, אז למה בכלל להתלונן? שיצליחו להם עם הסדרה השנתית שלהם ואנחנו נהנה מהמשחקים הלא הכי רווחיים, אבל יותר מעניינים שלהם.

תכל׳ס זה די מבאס,ארקהם סיטי היה אחד המשחקים האהובים עלי בדור הזה ובכלל,אני לא רוצה להגיע למצב שתהיה לי בחילה מהסדרה שאני אאלץ לקנות כותר אחת לכמה שנים כדי להנות ממנה,זו בדיוק ההגדרה של להחריב את הסדרה אם זה יגיע עבורי למצב כזה.

אפשר גם לראות עם AC שכבר לא מתרגשים מפרק חדש בסדרה כמו פעם,זה שוחק את המותג ובהרבה מקרים פוגע גם באיכות שלו ובייחודיות שלו (שוב כמו עם AC וגם הקמפיינים של קוד שנהיו שחוקים,דווקא במבחן המציאות נראה שרוב הסדרות לא חסינות מזה)

ומה בכלל WB עושים נורמלי חוץ מבאטמן שאנחנו צריכים לשמוח שנוכל להנות מפרויקטים אחרים שלהם?

מצד שני אני שומר על ראש פתוח בנושא,אני כ״כ נהניתי מהמותג הזה שאולי יהיה לי אפילו כיף כל שנה לשחק בפרק חדש בסדרה,למרות שהייתי מעדיף לא לערוך את הניסוי הזה אבל oh well...

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 13:31

לא, אני לא מצליח לחשוב על סדרות שנתיות שאינן משחקי ספורט שבעיניי שמרו על איכותם ועל ענייני בהם. סדרת AC נשארה במהותה אותו דבר ומכיוון שלא אהבתי את המשחקיות שלה מהשלב הראשון, לא נעשה כלום כדי לשפר את ההיבט הזה. למעשה כל משחק נוסף נראה שרק הרע את המצב מהבחינה הזו. מבחינת ה reception, על רווליישנס נאמר שהוא המשחק הגרוע בסדרה ואחרי זה AC3 קיבל באקלאש גדול מצד מעריצי הסדרה.

ארקהם סיטי לא טיפל בסוגיות של AA והוסיף עליהם. אין לי שום בטחון ש Origins ינסה לשפר את מה שלא עבד טוב וכך לגבי המשחק של 2014.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 13:56

bling כתב:תכל׳ס זה די מבאס,ארקהם סיטי היה אחד המשחקים האהובים עלי בדור הזה ובכלל,אני לא רוצה להגיע למצב שתהיה לי בחילה מהסדרה שאני אאלץ לקנות כותר אחת לכמה שנים כדי להנות ממנה,זו בדיוק ההגדרה של להחריב את הסדרה אם זה יגיע עבורי למצב כזה.

אפשר גם לראות עם AC שכבר לא מתרגשים מפרק חדש בסדרה כמו פעם,זה שוחק את המותג ובהרבה מקרים פוגע גם באיכות שלו ובייחודיות שלו (שוב כמו עם AC וגם הקמפיינים של קוד שנהיו שחוקים,דווקא במבחן המציאות נראה שרוב הסדרות לא חסינות מזה)

ומה בכלל WB עושים נורמלי חוץ מבאטמן שאנחנו צריכים לשמוח שנוכל להנות מפרויקטים אחרים שלהם?

מצד שני אני שומר על ראש פתוח בנושא,אני כ״כ נהניתי מהמותג הזה שאולי יהיה לי אפילו כיף כל שנה לשחק בפרק חדש בסדרה,למרות שהייתי מעדיף לא לערוך את הניסוי הזה אבל oh well...

נכון לעכשיו, אותי זה לא ממש מבאס. אם המשחקים ירדו באיכות, זה יהיה מבאס. אם תהייה רוויה, יכול להיות שאוותר על משחק אחד, כל שנה ואקנה אותם כל שנתיים ואהנה מהם מאוד, בדיוק כמו שאני עושה עם COD.
מהפרק החדש של AC, אני באמת לא מתרגש (בנתיים. זה בהחלט יכול להשתנות), אבל AC ריגשה 4 שנים ברצף ולמרות שהיא היתה ברוויה מסוימת, כל המשחקים שמרו על רמת איכות מאוד גבוהה (אחרי שהם הגיעו לשיא בברוטרהוד) ואין סיבה לחשוב שזה ישתנה במשחק הבא.
אפשר גם להוציא באופן שרירותי את משחקי הספורט מהמשוואה, כמו קאז, אבל אני לא מוצא סיבה לעשות זאת. במשחקי ספורט יש כמה דוגמאות למשחקים שמשתנים ומשתפרים באופן משמעותי בכל שנה (NHL, FIFA), יש דוגמאות למשחקים שסובלים מרוויה מסוימת ולא מוצאים איפה לחדש (מאדן) ויש דוגמאות למשחקים שנכשלו לגמרי (NBA של EA, שפשוט הפסיק לצאת ואולי יחזור השנה).

בכל מקרה, גם אם בטמן יהפוך למשחק שנתי (ואני לא חושב שיש אינדקציה לזה. מקסימום, משחק כל שנתיים, שזה קצב הרבה יותר סביר), קיימות שתי אפשרויות - או שהשינויים שיבוצעו במשחקים לא יספיקו לך ותשחק רק בחלק מהמשחקים שיצאו, או שהשינויים יספיקו לך ותזכה להנות מהמשחקים שאתה מאוד אוהב בכל שנה מחדש (כמו שעושים עשרות מיליונים עם מאדן, פיפ"א, COD, AC וכו').

בנוגע למשחקים אחרים שWB מפיצים:
F.E.A.R, סקריבלנאוטס, באסבטיון (שלא שייך להם, לפי דעתי, אבל הוא כן דוגמא לתמיכה שלהם במשחקי אינדי מעניינים), מורטל קומבט, הוויטצ'ר 2 (לא שלהם, אבל עוד דוגמא לכך שהם עוזרים בהפצה של משחקים מוצלחים), משחקי שר הטבעות, משחקי DC (למשל InJustice המוערך).

הם לא מפתחים בעצמם את כל הכותרים שהם מפיצים, כמובן, אבל הם כן מפיצים משחקים מוצלחים. אם ההצלחה של משחקי בטמן תביא לכך שהם ישקיעו בעוד משחקים כמו בטמן המקורי ובאסטיון ויתמכו בעוד חברות פולניות קטנות כמו CD PROJECT, אז אני לגמרי בעד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 מאי 2013, 14:03

ואחרי זה AC3 קיבל באקלאש גדול מצד מעריצי הסדרה.

צא כבר מניאו גף המסריח הזה. 12 מיליון מעריצים לא מסכים עם הקומץ העצוב של ניאו גף.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 14:39

...אתה יודע, אפשר לקנות משהו ולהיות מאוכזב ממנו. והיו הרבה כאלה מ AC3. וגם הביקורות לא היו סופר חיוביות ואתרים מובילים גם פרסמו דעות מאוד נוקשות כלפיו. לא אמרתי שמשחקים שנתיים לא יכולים למכור יותר, אמרתי שבמקרה של AC ההוצאות השנתיות לא תרמות לאיכות הסדרה ולמידת שביעות הרצון של מעריצי הסדרה.

אולי גם תגיד שלדיאבלו3 לא היה שום מקטרגים כי הוא מכר 10מליון; ושלאף אחד לא היה בעיה עם סימסטי כי 1.6מליון אנשים קנו אותו. ובאמת אנשים, אולי מספיק לנגח את ניאוגאף בלי קשר כאילו זה התגובה המנצחת לכל טיעון? זה מביך.

אז אגיד שוב: מהתרשמותיי ונסיונותיי, סדרות משחקים שהפכו להיות שנתיות ניזוקו יותר מאשר שופרו כתוצאה מהשינוי הזה, אם לא באופן 'אובייקטיבי' גורף אז לפחות לטעמי. לכך אין קשר לגבי הצלחה מסחרית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 14:45

Kazz כתב:...אתה יודע, אפשר לקנות משהו ולהיות מאוכזב ממנו. והיו הרבה כאלה מ AC3. וגם הביקורות לא היו סופר חיוביות ואתרים מובילים גם פרסמו דעות מאוד נוקשות כלפיו. לא אמרתי שמשחקים שנתיים לא יכולים למכור יותר, אמרתי שבמקרה של AC ההוצאות השנתיות לא תרמות לאיכות הסדרה ולמידת שביעות הרצון של מעריצי הסדרה.

אולי גם תגיד שלדיאבלו3 לא היה שום מקטרגים כי הוא מכר 10מליון; ושלאף אחד לא היה בעיה עם סימסטי כי 1.6מליון אנשים קנו אותו. ובאמת אנשים, אולי מספיק לנגח את ניאוגאף בלי קשר כאילו זה התגובה המנצחת לכל טיעון? זה מביך.

אז אגיד שוב: מהתרשמותיי ונסיונותיי, סדרות משחקים שהפכו להיות שנתיות ניזוקו יותר מאשר שופרו כתוצאה מהשינוי הזה, אם לא באופן 'אובייקטיבי' גורף אז לפחות לטעמי. לכך אין קשר לגבי הצלחה מסחרית.

אילו סדרות התחילו ככאלה שיוצאות אחת ל3-4 שנים והפכו לשנתיות והאיכות שלהן ירדה?
אילו דעות נוקשות התפרסמו באתרים? מה אמרו עליו שהיה כל כך נוקשה? שהוא רק טוב מאוד ומלוטש ולא מהפכני?

הרוב המוחלט של הביקורות לAC3 היו חיוביות (לא סופר חיוביות, כמו הביקורות של ביושוק וRDR, אבל חיוביות), בדיוק כמו הרוב המוחלט של הביקורות של COD. זה שיש מיעוט קולני, לא אומר שהוא צודק.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 15:28

זה גם לא אומר שהוא לא צודק. ומה זה 'צודק'? אם שחקתי ב AC1 ואני קורא רשמי שחקנים שהמשחק החדש הוא פחות או יותר דבר מבחינת המכניקות אז אני לא אטרח.

http://kotaku.com/5958941/how-has-assas ... t-the-ways

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 16:05

Kazz כתב:זה גם לא אומר שהוא לא צודק. ומה זה 'צודק'? אם שחקתי ב AC1 ואני קורא רשמי שחקנים שהמשחק החדש הוא פחות או יותר דבר מבחינת המכניקות אז אני לא אטרח.

http://kotaku.com/5958941/how-has-assas ... t-the-ways

ברור שאתה לא חייב לשחק במשחק המשך, שהמכניקות הבסיסיות שלו דומות למשחק הקודם בסדרה. אתה תאלץ להמנע מכל משחק המשך, בכל כותר שקיים, אבל אם זו ההגדרה שלך להמשך מאכזב, זה אחלה לגמרי.

בביקורת, שנכתבה בקוטאקו, AC3 מתואר כמשחק מוצלח מאוד:
It is one of the best video games of the year, one of the most daring developed by a major studio this generation, and one of the most beautiful to ever run on any machine.

ACIII packs surprises big and small, veers away from habits of the older games, and looks a hell of a lot better than them, too, thanks to a new graphics engine. All things considered, it winds up perhaps not as refined as Assassin's Creed Brotherhood, but far more satisfying and well-crafted than the rough draft of Assassin's Creed 1. Connor may not have Ezio's flair, but he has a game that rivals the quality of the Italian's trilogy. Cautious consumers might want to wait for the inevitable subsequent patches, but those who don't mind a few cosmetic bugs should have no fear. This is a great game.

יש מיעוט שהמשחק אכזב. יש גם קונצנזוס לגבי זה שמדובר במשחק איכותי ומוצלח מאוד.

אילו כותרים התחילו את דרכם כמשחקים שיצאו פעם ב3-4 שנים והפכו לסדרות שנתיות ובכך הפכו לכותרים פחות טובים?
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 16:51

בגלל זה בשנים האחרונות לקרוא רשמים של שחקנים נותן תמונה טובה יותר מאשר לקרוא ביקורות. רצית דוגמאות לאכזבה? נתתי. וישר רצת להביא את הביקורת של האתר ונפנפת את מה שהבאתי. מקריאת רשמים של שחקנים ממש אין קונצנזוס שAC3 הוא משחק איכותי ומוצלח מאוד. אבל כמובן כל אמירה שכזו ישר מיוחסת ל'מיעוט'. לא שאני מבין למה זה אמור לגרום לכך שמה שהם אומרים פחות או לא נכון. אני אסמוך יותר על 'מיעוט' שהם שחקנים שקנו את המשחק ושאוהבים את הענף מספיק כדי לדבר עליו באופן קבוע בפורומים מאשר מקורות אחרים בשביל לעמוד על טיבו של משחק.

לא יודע אילו כותרים. דיברתי על סדרות שיוצאות כל שנה בלי קשר אם הם תמיד יצאו ככה או לא. עדיין לא נתקלתי במקרה בו אהבתי את המשחקים יותר ובאילה שלא שחקתי לא קיבלתי את הרושם שההוצאה השנתית הועילה בצורה משמעותית למשהו אחר מכיסה של המפיצה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 19:31

Kazz כתב:בגלל זה בשנים האחרונות לקרוא רשמים של שחקנים נותן תמונה טובה יותר מאשר לקרוא ביקורות. רצית דוגמאות לאכזבה? נתתי. וישר רצת להביא את הביקורת של האתר ונפנפת את מה שהבאתי. מקריאת רשמים של שחקנים ממש אין קונצנזוס שAC3 הוא משחק איכותי ומוצלח מאוד. אבל כמובן כל אמירה שכזו ישר מיוחסת ל'מיעוט'. לא שאני מבין למה זה אמור לגרום לכך שמה שהם אומרים פחות או לא נכון. אני אסמוך יותר על 'מיעוט' שהם שחקנים שקנו את המשחק ושאוהבים את הענף מספיק כדי לדבר עליו באופן קבוע בפורומים מאשר מקורות אחרים בשביל לעמוד על טיבו של משחק.

לא יודע אילו כותרים. דיברתי על סדרות שיוצאות כל שנה בלי קשר אם הם תמיד יצאו ככה או לא. עדיין לא נתקלתי במקרה בו אהבתי את המשחקים יותר ובאילה שלא שחקתי לא קיבלתי את הרושם שההוצאה השנתית הועילה בצורה משמעותית למשהו אחר מכיסה של המפיצה.

איך הדוגמא שאתה הבאת, לדעתו של כותב בקוטאקו, לא שוות ערך לדוגמא שאני הבאתי, לדעתו של כותב בקוטאקו?

רק הראיתי שעל כל עמדה פחות חיובית לגבי המשחק, יש כמה עמדות חיוביות שנוגדות אותה, שהרבה יותר קל למצוא.

ההוצאה השנתית מועילה למיליוונים שנהנים בכל שנה מחדש בCOD, FIFA, AC ומאדן ומועילה באותה המידה למיליונים שנהנים מהמשחקים אחת לשנתיים-שלוש. זה לא שהמשחקים השנתיים שאנחנו רואים הם תמיד משחקים לא איכותיים. גם אם אתה לא מת על המשחקיות, או מתעייף מהנוסחא, אתה לא יכול להכחיש את העובדה שרוב הקהל של המשחקים הללו כן נהנה מהמשחקיות וכן נהנה מכך שהנוסחא לא משתנה יותר מדי בכל משחק חדש.
במקרים הגרועים, באמת רואים סדרות שהאיכות שלהם יורדת והם פשוט לא מצליחים להסתדר עם פיתוח משחק אחת לשנה, אבל יש כל כך הרבה מקרים שבהם האיכות נשמרת או משתפרת עם הזמן, שאין סיבה לחשוב שכל משחק שנתי, סופו חורבן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 27 מאי 2013, 23:32

יוביסופט הכריזה שריימן לג'נדס מגיע גם לויטה! עכשיו אני ממש שמח כי יהיה לי לשחק באוריגי'ן בויטה (יהיה זמין לפלוס) ואז לשחק לג'נדס :)
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=59607797&postcount=34
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 מאי 2013, 09:58

Kazz כתב:עוד סדרת משחקים שהופכת לשנתית והולכת להחרב. רוקסטידי וWB מונטריאול לסירוגין. עוד דוגמה למצב השפוף של התעשייה כאשר מפיצות מחפשות לעשות מהזיכיון הכי גדול שלהם תופעה שנתית כדי שיוכלו להכניס כסף רציני ולכפר על זה שהמשחקים האחרים שלהם לא נמכרים באותה מידה.

אני לא זוכר אף סדרת משחקים שהפכה לשנתית ונחרבה עקב כך למעט סדרות משחקי הגיטרה (שבתכלס התחילו לקבל יותר ממשחק אחד בשנה). למעשה, דווקא סדרות כמו COD הפכו להצלחה *בעקבות* המעבר למשחקים שנתיים שמפותחות לסירוגין ע"י צוותים שונים. ההמשכים בסדרת AC נחשבים כולם לטובים משמעותית מהמשחק הראשון (גם אם יש בהם כאלו שנחשבים טובים יותר וטובים פחות), ואם נחזור אחורה אז סדרת GTA היתה לדעתי בשיא שלה בתקופה של Vice City שיצא רק שנה אחרי GTA III.
אין שום דבר רע בIP שיוצא על בסיס שנתי כל עוד לא מעמיסים על אותם המפתחים את כל העבודה ומייצרים עבורם דדליין בלתי אפשרי, והיופי הוא שגם אתה כשחקן לא חייב לקנות כל כותר וכותר אלא לבחור רק את אלו שמתאימים לך.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים