bozeman כתב:נראה מעולה, אני רק פוחד שבגלל שהכל פתוח תצא דמות שהיא לא מאוזנת כמו שצריך
Uncle Pey'j כתב:אני עדיין דבק במה שאמרתי. יש לי תחושה לא טובה בנוגע לאנדרומדה. אם המשחקים הקודמים היו משחקים של 85-90 ואפילו קצת צפונה,אני מהמר שהמשחק הזה יהיה באזור ה-70. העובדה שלא ראינו כמעט כלום מסיפור,בשילוב עם התגובות האחרונות של ביוור שאין באמת big baddy במשחק הזה סטייל הריפרס,קצת מרתיעות אותי. העובדה שהתחלפו למשחק הזה איזה שלושה במאים במהלך הפיתוח שלו גם לא משמחת,וגם העזיבה של קייסי הדסון שלפי השמועות קשורה לזה שהוא לא היה מרוצה בין השאר מהכיוון של אנדרומדה רק מוסיפה לחשד שמשהו לא טוב הולך עם המשחק הזה. חודש לפני היציאה וההייפ ממנו הוא כמעט אפסי,לפחות עבורי. מקווה מאוד מאוד לטעות כמו שטעיתי עם RE 7.
DrKeo כתב:אם תרצו לפתוח התערבות רק תגידו. לי אין מושג כמה הוא יקבל, יותר מדי wild card בשבילי
DrKeo כתב:אני הולך לשחק "קוסם" (ביוטיק? אני כבר לא זוכר איך קוראים לזה בסדרה אבל אני זוכר שזה נשמע כמו משהו שכותבים על יוגורט) כמו תמיד. אני מקווה שהם הולכים להשאיר את המכניקה מ-2 ו-3 של לתת "curve" לקסמים כי זאת מערכת מופלאה שעשתה לי את כל הכיף בלחימה.
InterAl כתב:זה הגרפיקה של ME3.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים