swiss-the-engine כתב:LOL על מיק'...
http://www.wired.co.uk/news/archive/201 ... ystation-4
לא ישבתי וחישבתי כמה שווה זה יוצא אבל זה די משעשע שאחרי כל הדיבורים על מודל מסובסד אנחנו מקבלים מסוני דבר שכזה.
erezronen כתב:
ההבדל הוא שמיקרוסופט הציעה את זה באופן רשמי ישירות דרכה. כאן זה דיל של חברת סלולר שמנסה למכור לך שירות סלולר ועושה את זה בעזרת פלייסטיישן.
swiss-the-engine כתב:מה שהיא הציעה היה סתם משהו לא שווה בכלל והמון זמן היה דיבורים על התחברות שלהם עם ספק תוכן של כבלים ובינתיים לא ראינו מזה משהו ופתאום יש חברה שעושה את זה עם PS4 אז זה קצת משונה. חוץ מזה למי איכפת אם זה הם עושים את זה על דעת עצמם (אני בספק)? למה עם PS4 עשו את זה ועם XBOX לא? זה מה שמעניין.
omerkot כתב:לא ברור עד כמה זה רשמי אבל אם זה המחיר אז שוב מדובר בבדיחה אומללה.
Nucleus_Dawn כתב:
רשמי בהחלט. קיבלנו מייל מהרכש. בקרוב מתחילות הזמנות מוקדמות. יגיע במהלך ינואר. 2599 ש"ח.
לא מחיר טוב במיוחד, אבל גם לא קטסטרופה.
matangt8 כתב:שחר,מתי אתם מקבלים את גראן טריזמו 6?
Nucleus_Dawn כתב:
רשמי בהחלט. קיבלנו מייל מהרכש. בקרוב מתחילות הזמנות מוקדמות. יגיע במהלך ינואר. 2599 ש"ח.
לא מחיר טוב במיוחד, אבל גם לא קטסטרופה.
DrKeo כתב:אולי אני מתבלבל במספרים אבל אם הם מכרו עולמית 2.1 מליון ומתוכם באירופה ואוסטרליה 700,000 זה אומר שהם מכרו עד ה1 לדצמבר 1.4 מליון מכשירים בארה"ב? הם אמרו שהם מכרו מליון בארה"ב בלבד ב24 שעות, זה אומר מהשיגור ועד לשבועיים אחריו הם מכרו רק 400,000? לא ברורים לי המספרים להגיד את האמת.
DrKeo כתב:אולי אני מתבלבל במספרים אבל אם הם מכרו עולמית 2.1 מליון ומתוכם באירופה ואוסטרליה 700,000 זה אומר שהם מכרו עד ה1 לדצמבר 1.4 מליון מכשירים בארה"ב? הם אמרו שהם מכרו מליון בארה"ב בלבד ב24 שעות, זה אומר מהשיגור ועד לשבועיים אחריו הם מכרו רק 400,000? לא ברורים לי המספרים להגיד את האמת.
Nucleus_Dawn כתב:
זה דווקא הגיוני. הם פשוט מוכרים את כל מה שהם מצליחים לייצר ולשלוח לחנויות. כמו הONE.
---
בפריק המחיר של הקונסולה הוא 2499.
לא ברור אם זה גם אחריות של ישפאר, אבל זה מחיר טיפה יותר טוב.
בבאג התחילו ההזמנות המוקדמות.
יש גם את הגירסא המיוחדת והלא שווה במיוחד עם המצלמה, שלט נוסף וקילזון ב3199.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 79 אורחים