bling כתב:בלינק שהבאת מצויין שזה יבוא רשמי עם אחריות של ישפאר שזה אכן יפה למי שמחפש יבוא רשמי.
יש לך צפי קאוטיק למתי בדיוק בינואר? אפילו אומדן כללי כמו תחילת החודש או סופו.
ומהניסיון שלך האחריות של ישפאר טובה? שמעתי עליה דברים לא חיוביים כמו שכל תקלה אוטומטית הם לוקחים את המכשיר לחודש ושולחים אותו לחו"ל ושהם לא מקצוענים וכו'
אתה קיבלת תלונות של לקוחות בבאג כלפי ישפאר בנושא הזה?
bling כתב:יש יותר דרישה ממה שהם מצליחים לייצר וזה ברור שללא חוסרים הם יכלו להגיע ליותר.
לא צריך לחפש יותר מדי, רק תראה אנשים שהזמינו פה לפני יותר מחודש מאמזון ועד עכשיו אפילו לא קיבלו תאריך משוער למשלוח של החבילה.
אומרים שבחג המולד יתחדשו המלאים.
Death_119 כתב:למרות שזה לא מבוסס אני חייב לציין שנכון לכרגע אני ממש נהנה מקילזון, המשחק עבר שינוי רדיקלי ולא דומה במהומה לקודמיו (למי שהקודמים לא קסמו לו). החל משינויים טכניים נדרשים כגון - אין יותר דיליי בשליטה, המשחק רץ על 30 פריימים ללא כל שיהוקים, זווית המצלמה הועלתה למעלה ובכלל המשחק נראה מדהים, לא אתפלא אם בצמוד לקרייסס 3, או בקיצור הטוב ביותר שאפשר למצוא היום בכל הקשור למראה שלו.
החידוש הבאמת כיפי היא העובדה שבשלב הפתוח שאני נמצא כרגע (השלב המוכר בשדה ליד החומה) זה מרגיש כאילו Metal gear והיילו 1 הולידו ילד, המשחק טקטי בצורה טובה ועדיין משאיר המון מקום לקרבות ירי עמוסים. יש נקודות התראה שפזורות בשטח שהפעלתן תגרור לגלים אין סופיים של אויבים לחפש אותך בשטח (בדומה לאזעקות בMGS), כמובן שהowl יכל לנטרל אותן בפקודה פשוטה. כמו כן השטח פתוח לחלוטין ומאפשר לאגף אויבים או להגיע לכל מיני מבנים שפזורים בשטח בשלל אפשרויות. היכולת להפעיל מן רדאר שסורק את השטח ורואה דרך עצמים מרגישה נכונה (ולא כרמאות כמו שהיה ניתן להניח) ומאפשר לגשת לכל מבנה בהחלטה שקולה. הקרבות סולידיים והירי מרגיש מאוד טוב. היו לי שלוש משימות בשטח ויכולתי לגשת לכל אחת מהן באיזו דרך שארצה כאשר אחת המשימות אפילו השתנתה תוך כדי פעולה (הפעלתי אירוע שגרר לתגבורת להגיע למקום). הדבר הבאמת מגניב הוא הרובה הסטנדרטי שהדמות מחזיקה שמשמש הן כמכונת ירייה סטנדרטית והן כרובה צלפים אימתני שיכל בירייה אחת להרוג מקבץ של יריבים צפופים. יש גם יכולת להאט את הזמן באמצעות חבילות אנדרנלין בדומה למה שהולך במשחקי max payne, למרות שהם לא נפוצים. בכל מקרה אני מוצא אתה עצמי מגוון לא פעם בין התגנבות (למרות שזה לא קל הן בשל הפיתוי לפתוח באש והן בשל העובדה שהיריבים לא כל כך טיפשים), צליפה או סתם קרבות ירי מטווח קצר. וכל זה רק באזור יחיד של המשחק. יהיה מעניין לגלות מה באמת התפקשש במשחק, כי נכון לעכשיו הוא מרגיש כמו המשחק הטוב בסדרה וממש לא כמשחק של 70. אבל שוב, אני ממש רק בהתחלה ובשעות הראשונות (אני לא חושב שיש לי יותר משעתיים במשחק).
גם השילוב של הtouch pad לבחירת אופן פעולת הowl מרגיש טבעי ומראה איזה החלטה מאוד יפה סוני החליטו בהכנסת הtouch pad לשלט.
Nucleus_Dawn כתב:
באתר של באג מפורסם אמצע ינואר. לא יודע אם זה מדויק, או לא. כרגע, הייתי ממליץ להיות פסימי ולהניח שמדובר בסוף ינואר.
אין לי ממש ניסיון עם האחריות של באג, באופן אישי. הPS2 שלי התקלקל הרבה אחרי שהאחריות פגה והם תיקנו את העינית בתשלום ממש גבוה ובאמת לקח להם חודש לעשות את זה.
הPS3 שלי לא התקלקל עדין, אבל אותו כבר קניתי בחו"ל.
מעבר לניסיון האישי, שמעתי רק דברים רעים על השירות שלהם. כאילו הם עדין תקועים בתפיסה שהם מונפול בתחום בארץ, אז הם זורקים זין.
מלקוחות לא שמעתי תלונות, באופן אישי.
bling כתב:
לא דיברתי על אחריות ספציפית של באג אלא של ישפאר היבואן הרשמי אבל אני משער שזה אותו דבר, באג פשוט שולחים לישפאר שבתורם שולחים לחו"ל.
אתה מחזק את הדברים השליליים ששמעתי עד עכשיו וחבל, אולי נחפש חנות פרטית ואמינה שתציע אחריות משלה, של ישפאר נשמעת נורא.
Nucleus_Dawn כתב:
אין דבר כזה אחריות של באג. זו טעות. התכוונתי ישפאר.
גם אם קונים את המכשיר מבאג, אין לנו יותר מה לעשות איתה. במקרה של תקלה, הלקוח צריך לפנות ישירות לישפאר. זה חסרון ולא יתרון, כי אם זה היה דרכנו, אז היו לך כמה עשרות נקודות שירות פזורות בכל המדינה. במקום זה, אתה צריך לטרוח לנקודות השירות המועטות מאוד של ישפאר (למיטב ידיעתי, זה רק בהרצליה) עם הקונסולה התקולה שלך.
אני לא מכיר חנות קטנה, שנותנת אחריות יותר טובה משל ישפאר. אם זה ייבוא מקביל והאחריות היא באמת של החנות הספציפית שממנה קנית, סביר להניח שהאחריות עוד יותר גרועה ועוד יותר סביר להניח שאפילו אין להם מעבדות נורמליות.
בלי קשר לזה, אני חושב שבמקרה של ישפאר, כנראה שבכל מקרה ייבוא מקביל לא יהיה כדאי, אז לא ממש תצליח למצוא קונסולה שאיננה באחריות של ישפאר, פרט לקונסולות פרוצות (אם בכלל יהיו).
bling כתב:הבנתי שחנויות עם מעבדות משלהן ושהן אמינות (זאת אומרת שתקלה שלא ניתן לסדר יחליפו לך בלי שאלות) עדיפות, אני בזמנו לקחתי את הפס3 שלי מחוץ לאחריות שלו לחנות מסוימת והחליפו לי עינית, ישפאר הבנתי אפילו את זה לא מסוגלים לעשות, כל דבר מוחרם לחודש במינימום.
ולמה שיבוא מקביל לא יהיה כדאי, בדר"כ בשוק האלקטרוניקה תמיד כשחנות מביאה יבוא מקביל היא שוברת את המחיר של היבואן הרשמי, אחרת כביכול לא תהיה סיבה לקנות אצלם, אם כבר זה אמור להיות זול יותר.
Nucleus_Dawn כתב:
לא כדאי מבחינת הלקוח.
אני לא מכיר חנות שנותנת אחריות על המוצרים שהיא מוכרת ונותנת שירות טוב ואני עובד באחת שעושה את זה ונותנת שירות נוראי ואיום, של תיקוני "נעשה עדכון גירסא" במקרה הטוב ו"נבדק ונמצא תקין" במקרה השכיח.
Nucleus_Dawn כתב:
לא כדאי מבחינת הלקוח.
אני לא מכיר חנות שנותנת אחריות על המוצרים שהיא מוכרת ונותנת שירות טוב ואני עובד באחת שעושה את זה ונותנת שירות נוראי ואיום, של תיקוני "נעשה עדכון גירסא" במקרה הטוב ו"נבדק ונמצא תקין" במקרה השכיח.
erezronen כתב:
זה כבר לא כל כך נכון היום, בטח על הקונסולות הוותיקות. חנויות עם מעבדות רציניות יכולות לפתור את רוב התקלות, מלבד כאלה שמצריכות החלפה של לוח אם. זה לעומת ישפאר, שכנראה על פי החוזה שלהם מול סוני אסור להם בכלל לגעת בקונסולה וצריכים לשלוח אותה לחו"ל על כל תיקון הכי קטן. במקרים מסויימים, אני מכיר אנשים שהעדיפו להביא את הקונסולה שלהם למעבדה פרטית גם במסגרת אחריות כדי שיתקנו להם את התקלה מהר במקום לחכות עד שישפאר ישלחו ויקבלו מחדש את הקונסולה (תיקוני עינית כאמור, או דיסקים שנתקעים וכו').
כמובן שעם הפלייסטיישן 4 עוד אי אפשר להסתמך על המעבדות הקטנות. לוקח להן זמן ללמוד את החומרה החדשה ולהשיג מלאי מספק של חלקי חילוף. קיצר, בשנה-שנתיים הראשונות של הקונסולות החדשות לא הייתי בונה על אחריות של חנות פרטית בין כה וכה.
Death_119 כתב:טוב, הסינגל של קילזון ממש גרוע. אני שוקל להפסיק עם הסינגל ולעבור למולטי. אם החלק הראשון של המשחק הוא הטוב אני לא רוצה לדעת מה קורה בהמשך. הכל שם פשוט גרוע אחרי ששלב 2 מסתיים, העלילה מטופשת וגרועה, הpacing נוראי, הכל פשוט משעמם (יורים באותם שני אוייבים כל הזמן), אפילו הדיבוב של השחקנים האמיתיים נוראי. מה לעזאזל הולך שם. זה מרגיש כמו איזה BF.
bling כתב:
בדיוק, היום יש אנשים עם ידע טכני טוב בחנויות הפרטיות, ואני לא בטוח שאתה צודק בקשר ללחכות שנתיים, אם החנות אמינה ואפשר לסמוך עליה אתה יודע שתמיד ירצו שתהיה מרוצה כשמדובר באנשים הגונים, זאת אומרת תקלות בסיסיות כמו עינית דפוקה אני בטוח שהם יודעים לתקן כבר עכשיו כי לא מדובר במשהו שונה מהותית מהפס3, בתקלות יותר מסובכות יחליפו לך פשוט את המכשיר כי הם יודעים שמגיע לך מכשיר תקין במסגרת האחריות שהתחייבו אליה (שוב, החנות חייבת להיות מוכרת ואמינה), בניגוד לישפאר שגם על החלפת עינית פשוטה תצטרך להפרד ממנו לחודש.
זה היה צפוי לאור מה שהביקורות אמרו.
אתה יודע מה הקטע? שהטענות הללו גם נשמעות רלוונטיות לסינגל של קילזון 2, אבל לא נפתח את זה עכשיו
אני חושב שנגמרו הצ'אנסים של גרילה, הם כבר 3 דורות משחררים משחקים שעומדים בחזית הטכנולוגית אבל בינוניים מכל בחינה אחרת, צריך לפרק את האולפן הזה, לקחת את כל האנשים הטכניים ולשים אותם ב ICE TEAM ובסנטה מוניקה, ואת האומנים המעולים כמובן גם לפזר בין בתי הפיתוח, השאר יכולים ללכת ללשכה, אין תקווה מהם כבר.
bling כתב:
בדיוק, היום יש אנשים עם ידע טכני טוב בחנויות הפרטיות, ואני לא בטוח שאתה צודק בקשר ללחכות שנתיים, אם החנות אמינה ואפשר לסמוך עליה אתה יודע שתמיד ירצו שתהיה מרוצה כשמדובר באנשים הגונים, זאת אומרת תקלות בסיסיות כמו עינית דפוקה אני בטוח שהם יודעים לתקן כבר עכשיו כי לא מדובר במשהו שונה מהותית מהפס3, בתקלות יותר מסובכות יחליפו לך פשוט את המכשיר כי הם יודעים שמגיע לך מכשיר תקין במסגרת האחריות שהתחייבו אליה (שוב, החנות חייבת להיות מוכרת ואמינה), בניגוד לישפאר שגם על החלפת עינית פשוטה תצטרך להפרד ממנו לחודש.
זה היה צפוי לאור מה שהביקורות אמרו.
אתה יודע מה הקטע? שהטענות הללו גם נשמעות רלוונטיות לסינגל של קילזון 2, אבל לא נפתח את זה עכשיו
אני חושב שנגמרו הצ'אנסים של גרילה, הם כבר 3 דורות משחררים משחקים שעומדים בחזית הטכנולוגית אבל בינוניים מכל בחינה אחרת, צריך לפרק את האולפן הזה, לקחת את כל האנשים הטכניים ולשים אותם ב ICE TEAM ובסנטה מוניקה, ואת האומנים המעולים כמובן גם לפזר בין בתי הפיתוח, השאר יכולים ללכת ללשכה, אין תקווה מהם כבר.
Nigga כתב:לא ממליץ לך להוריד את המשחק אפילו אם תהיה לך את האופציה. שלא יקרה מצב שיטענו שאתה נוכל.
Kazz כתב:ההבדל בין קרייטק לגורילה הוא שכל המשך של קילזון נחלש במכירות ובתור כותר שאמור למשוך אנשים לקנות את הקונסולה, הוא לא ממש מצליח בכך. בכל אופן, על פי השמועות הם עובדים על IP חדש שהוא משחק RPG בעולם פתוח לפס4.
DrKeo כתב:אני בטוח שKZ4 ימכור נהדר, כותר שיגור יחיד על הקונסולה שמוכרת כמו לחמניות חמות שהוא גם התצוגה הטכנית שלה, אפילו אנשים שלא כל כך רוצים את המשחק או חשבו לקנות קילזון בעבר היו קונים בכיף.
Death_119 כתב:לא צריך להגזים, יש גם את BF4 וCOD, זה ממש לא השוטר היחיד על הקונסולה בשיגור. אני לא חושב שBF4 נראה פחות טוב ממנו על הפס4.
Kazz כתב:כן, ניגה. תביא משחק שהוא בבאנדל עם הקונסולה. בגלל זה קילזון וקנאק גבוהים כל כך. כנראה זו הייתה הדרך של סוני לנסות לשנות את טרנד המכירות של הסדרה. אין טעם להגיב לגבי המכירות של shadowfall בלי שאפשר להבדיל בין מכירות עם הבאנדל לבין רגילות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 79 אורחים