Klayman כתב:
אז חבל שאני לא שמתי לב לפרטים!!!![]()
בין אם שחר צודק או לא, אתה צודק בסך הכל... פשוט לא יצא לי להיתקל בידיעה כזאת מלפני כן (בהקשר הברור של early access לפחות) אז הנחתי שזאת הפעם הראשונה שזה קורה.
Klayman כתב:
אז חבל שאני לא שמתי לב לפרטים!!!![]()

DrKeo כתב:נשמע מגניב אבל העובדה שמתחילים את הפיתוח רק היום גורמת לי לשים את ההתלהבות בצד עד 2016 לפחות.

"but again it would be the GOG way. It would have to be curated and, we believe - we are always saying this very openly - we are responsible in front of the gamer for what they're buying on GOG."
"Definitely not every game should be permitted," he added, "and consumers should have an option to opt out if they're really unhappy. It can be done better still. [Steam] were the first to do it so big kudos for this one; a lot of developers - I was talking to some and they're really happy with it. But the good ones! It's always the good ones.
"Ultimately the market will rule out the greedy thieving ones."
Nucleus_Dawn כתב:וגם כדאי לציין שהפרויקט לא יהיה זמין בכל מקום, כרגע.
ברור שאם אתה גר בתל אביב, סביר להניח שהשכונה שלך תהייה מחוברת, אבל בערים פחות מרכזיות, זה לא המצב.
אפשר ורצוי להרשם באתר, עם הכתובת שלכם. ככה שיותר אנשים באזור מסוים נרשמים, כך העדיפות לפריסה של התשתית באותו אזור עולה. בעצם, אותה שיטה של גוגל פייבר.
אני כבר רשמתי גם אותי וגם את אבא שלי. אנחנו גרים אותה דירה, אבל הם מבקשים רק מספר רחוב, אזה זה בסדר
כלומר, המהפכה לא בדיוק תגיע לכל מקום היום, או מחר, או בעוד חודש, אבל זו התחלה טובה מאוד.
DrKeo כתב:אף אחד לא ציין את זה אבל עולם האינטרנט בארץ הולך לעבור מהפכה מטורפת, מהפכה ברמה של יפן. חברת החשמל סופסוף הופכת לספקית רשמית של אינטרנט והם נותנים אינטרנט שקול, מהירות עד 1000 מגה, לראשונה בארץ איחוד בין הספקית לתשתית (אין כבר דבר כזה תשתית, רק ספקית) ומעבר בין ספקית לספקית בלחיצת כפתור תוך בערך 3 שניות בלי לדבר עם אף אחד ובלי להרגיש אפילו שעברת ספקית.
אז מה זה אומר?
1) אינטרנט שקול אומר שהמהירות העלאה זהה להורדה, כלומר אם עושים אינטרנט 100 מגה אז גם מורידים ב100 מגה ולא ב2 מגה. זאת מהפכה מיקום אחר לגמרי, להעלות ב100 מגה? מי שמע על יותר מ3 מגה העלאה בארץ? זאת הבשורה האמיתית.
2) אין יותר תשתית, יש רק ספקית. בוחרים ספקית, משלמים לה וזהו, אין עוד חשבון אחר לתשתית.
3) מהירות של 100, 200 ו-1000 מגה.
4) מעבר מידי בין ספקיות, אפילו לא מתעסקים איתם. נכנסים לאתר http://www.unlimited.net.il ששייך לחברת החשמל, בוחרים בספקית ומתחילים לשלם. אין נציגים טלפונים, אין התעסקות, אין מחירים שכונה. הכל כתוב באתר וכל מגוון הספקיות נמצא באתר. זה אומר שאחרי שעשית מנוי, אתה יכול ללכת להגדרות משתמש שלך, להעביר את הCHECK BOX מבזק בינלאומי ל013 וזהו, עברת בינהם. אין טרחה, אין שיחות, המחירים פרושים באתר ונותנים לכולם לקפוץ בין חברות תוך שתי שניות. זה הולך להיות האמא של התחרות, תוך כמה חודשים המחירים ירדו לרצפה כנראה.
בנתיים 7 ספקיות פרסמו מחירים ובאמת שהם מצחיקים בשביל מה שמקבלים.
100 מגה הורדה ו-100 מגה העלאה:
פאסט - 115 שח
טריפל סי- 124 שח
018 - 140 שח
019 - 149 שח
אל - 157 שח
010 - 180 שח
קול נט - 199 שח
200 מגה הורדה ו- 200 העלאה:
פאסט - 300 שח
טריפל סי- 175 שח
018 - 210 שח
019 - 250 שח
אל - 277 שח
010 - 180 שח
קול נט - 349 שח
1000 מגה הורדה ו-1000 העלאה:
פאסט - 600 שח
טריפל סי- 328 שח
018 - 400 שח
019 - 460 שח
אל - 550 שח
קול נט - 800 שח
צריך לציין שבנוסף לספקיות האלה הולכות להצטרף עוד 7 ספקיות נוספות כשבינהן youPhone וגם גולן טלקום.
אני יכול להעיד מנסיון אישי שטריפל C הם חברה נהדרת והיא גם הכי זולה בכל המהירויות חוץ מ100 מגה. אני חשב שביום שזה יגיע אני אעשה 200 מגה, המחיר קרוב למה שאני משלם היום.
החלק הפחות טוב הוא שיש דמי התקנה שנעים בין 100 ל300 שקל, תלוי בחברה ובמהירות. למשל ל200 מגה של טריפל 3 צריך לשלם דמי התקנה של 190 שקלים.
DrKeo כתב:איך בדיוק אתה משלם היום ספק + תשתית 100 שקל ל100 מגה? אפילו ב"כמה זה" אין שום קומבינציה שאפשר להגיע בה ל115 שקל, שלא נדבר על 100. וגם אם איכשהו נתנו לך מבצע כזה, הוא לא פתוח לקהל הרחב. האדם הממוצע לא מקבל 100 מגה ב100 שקל, הוא מקבל את זה ב150 שקל ומעלה. כאן מדובר בקליק באתר וזאת מהפכה גמורה במדינת ישראל, מדינה שבה אין כזה דבר מחיר רשמי כמו סוג של שוק בתאילנד. תוסיף על גבי זה את מלחמת המחירים שהולכת להיות כי קפיצה בין ספקית לספקית הולכת להיות בלחיצת כפתור וקבלת מהפכה אמיתית.
Death_119 כתב:ספק אני משלם 29 שקל, לבזק היה מבצע, שדרג את התשתית הנוכחית שלך במחיר שאתה משלם לכל מהירות ללא כל תוספת, ניצלתי את המבצע. הוא תקף רק לשנתיים, אבל זה בערך זמן סביר לכל מחיר שאתה מקבל. אני משלם 70 ש"ח על התשתית כיום עבור תשתית שעד היום היתה של 15 מגה.
קפיצה בין ספקים בלחיצת כפתור יש שנים דרך אתר "נתק" ורישום באינטרנט. גם פה אין מהפכה.
עריכה, סליחהף יש עוד 25 אחזקת קו, ביחד הכל יוצא 125.
אני מאוד מקווה שתהיה בשורה אמיתית של מחירים, כי המחירים שכתבת הם לא בשורה, הם בדיוק אותם מחירים שיש היום. מי יודע, אולי שנה מהיום נגלה מהפך כמו שהיה כשהכניסו את היכולת להתנתק מספק ללא התחייבות שהוריד מחירים ממוצעים של 100 שקל ל-20, ונוכל לשלם על אינטרנט של 100 מגה 40-50 שקל כמו שצריך.
Laskin כתב:ואתרים כמו נתק ממש לא פועלים תוך כמה דקות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים