האמת שאני שנים לא מבין למה אנשים קונים AMD, כשרוב התעשייה כבר עשור לגמרי לא בצד שלהם, אבל זה ויכוח אחר לגמרי
עלות תועלת?
האמת שאני שנים לא מבין למה אנשים קונים AMD, כשרוב התעשייה כבר עשור לגמרי לא בצד שלהם, אבל זה ויכוח אחר לגמרי
Laskin כתב: קנה כבר קונסולה. זו העלות-תועלת הכי טובה
Laskin כתב:כן, לפעמים בתקופות ביניים זה נכון... אבל מפספסים כאן פיצ'רים. אם לא חשוב לך שמשחק יראה הכי מרשים שהוא יכול להיות - קנה כבר קונסולה. זו העלות-תועלת הכי טובה
DrKeo כתב:בלי השיער המשחק רץ באיזה 60FPS ועם השיער ב30FPS, בכרטיסי AMD אין יותר מדי פגיעה בביצועים. בזמנו ציינתי את זה כי PHYSX רץ על כרטיסי AMD באיזה 2FPS, מאוד קיצוני בהשוואה לשיער של AMD שלגמרי שחיק אצל NVIDIA. אבל זה בהחלט מקביל לכאן, טכנולוגיה של חברה מתחרה שפוגע בצורה רצינית בביצועים ונותן יתרון לחברה שפתחה את זה.
בכלל לא ברור לי למה משהו יתלונן על זה, חברה פרטית מפתחת טכנולוגיה והיא עובדת יותר טוב על החומרה שלה מאשר על חומרה של התחרות. זה נשמע לי כמו הדבר הכי הגיוני והכי בסיסי שחברה תעשה, שטכנולוגיה שהיא עצמה פתחה תעבוד הכי טוב על החומרה שלה. לא ברור לי למה זה מדליק למשהו נורה אדומה אבל פרווה בוויצ'ר לא או שיער שTR לא, זה בול אותו דבר. עוד מעט יתלוננו שסוני חרא כי הם עושים את המשחקים שלהם ככה שהם לא ירוצו על הONE.
אגב מיקרוסופט מפסיקה תמיכה בחלונות 8 ורק 8.1 יקבל עדכונים, זה היה אמור לקרות שבוע שעבר ובסוף מיקרוסופט נתנו למשתמשים עוד חודש של עדכונים עד אמצע יוני. כנראה AMD לא שמעו שיש תמיכה של עוד חודש אז הם הפסיקו כבר עכשיו, צעד די הגיוני להתחשב בזה שעוד שבועיים מיקרוסופט אפילו לא תומכת יותר בחלונות 8.
Klayman כתב:אני די בטוח שהפערים הם לא כאלה גדולים במשחקים שכתובים לAMD (לפחות ממה שיצא לי לראות... אם יש לך הוכחות על היטמן והכרטיסים במחירים, אשמח לראות), ומעבר לזה, AMD עובדת הרבה יותר פתוח, ואני משוכנע שההתאמות שנדרשות מNVIDIA למשחקים שנכתבו בסיוע AMD, הן קטנות יותר, בהשוואה לקוד נעול וחתום שאי אפשר להציץ בו בכלל. AMD, עובדת על API פתוח שיוכל לשמש גם את NVIDIA, אם זאת תחפוץ בכך.. אחת הולכת לכיוון פתוח, ואילו השניה הולכת לכיוון סגור יותר, ולפחות מהכתבה שהבאת, נראה שלא רק שNVIDIA הולכת לכיוון סגור יותר, אלא יוצרת מצב שבו היא דופקת במודע את הקוד של המשחק ללקוחות AMD. אם זה בסדר מבחינת אוביסופט לדפוק 40% מהלקוחות הפוטנציאליים שלה, מגניב. בהנחה ואמשיך עם AMD לכרטיס הבא, אדע לקחת את זה בחשבון.
חוצמזה, שעצם זה שנתנו לAMD את המשחק כ''כ מאוחר כדי לעשות את ההתאמות הנדרשות, זה בזיון (עזוב בצד רגע את הקוד הקנייני של NVIDIA.. אף אחד לא באמת מבקש אותו). וזה בדיוק אותו הבזיון אם משחק של AMD GAMING EVOLVED או מה שזה לא יהיה יועבר לNVIDIA בדקה ה90 ככה שהם יתפסו עם המכנסיים למטה בעת השיגור (אני חושב שקרה משהו כזה עם TR האחרון.. אם אני זוכר נכון).

Klayman כתב:אתה זה שהתלהב ואמר: ''הנה! כרטיס ב500$ מבצע כמו כרטיס ב300$ של נווידיה!''... אז עכשיו הנתונים לא נכונים? מצויין. כי לפי הכתבה, והדברים שלך, נשמע שהייתה כאן חבלה.
Nvidia לא צריכה לשים על לקוחות Amd בכלל, אבל לחבל באיך שהמשחק רץ על הכרטיסים שלהם בצורה מכוונת, זה מלוכלך ולא ראוי. אם אתה חושב אחרת, זכותך.
אהה ובנוגע ל''איפה הפתיחות של AMD?'' אני חושב שאם תסתכל על הדברים אובייקטיבית, במיוחד לנקודות שגיא העלה, תבין שאין בכלל מה להשוות.
Klayman כתב:רק אתה מנהל את הויכוח בנושא הקוד שהיא כתבה.. אני דיברתי על משהו אחר בכלל.. בכל מקרה, נראה שאין ממש מה להמשיך לדון בזה, כי אתה ממש לא מוכן לפתוח את הראש בשום דבר שקשור לAMD. הרי מלכתחילה יצאת נגד מנטל, עוד לפני שבכלל ידעת וראית איך הוא רץ והאם הוא תורם לביצועים או לא, ועכשיו אתה טוען שהם משקרים כשהם אומרים שהם ישחררו אותו כתקן פתוח. זכותך לחשוב כך, אבל זה נראה לי לא הגיוני בעליל לצאת בהכרזה כזאת סתם כדי לצאת נחמדים.
את כל שאר הויכוח שלך, אתה לגמרי מנהל מול עצמך, ולא מולי. לא אמרתי שסוני צריכה להוציא משחקים לאקסבוקס, לא אמרתי שנווידיה צריכה לתת לAMD גישה לקוד המקור שלה ולא שום דבר דומה לזה. אמרתי, על סמך כתבה שאתה (!!!!!!!!) הבאת והתגאית בה, שנשמע שיש כאן Foul play מצד נווידיה. לך כנראה זה דגדג את העצב הירוק במצח והתחלת להתפזר בהודעות לא קשורות לכלום, עם ויכוחים לא קשורים לכלום. מישהו שאמר שנווידיה צריכה ליעל דברים בשביל AMD? אתה סתם משתגע פה.. קח צעד אחורה ותראה שבכלל לא דיברתי על שום דבר מהדברים האלה. כן אמרתי שצריכה הייתה להיות גישה נורמלית לAMD, בזמן נורמלי לפני השחרור. זה הכל. זה שEIDOS עשו את אותו הדבר עם TR לא הופך את זה ליותר טוב, וגם על זה כבר הסכמנו קודם, אז............. נראה לי שנסגור בזה.
"אני די בטוח שהפערים הם לא כאלה גדולים במשחקים שכתובים לAMD (לפחות ממה שיצא לי לראות... אם יש לך הוכחות על היטמן והכרטיסים במחירים, אשמח לראות), ומעבר לזה, AMD עובדת הרבה יותר פתוח, ואני משוכנע שההתאמות שנדרשות מNVIDIA למשחקים שנכתבו בסיוע AMD, הן קטנות יותר, בהשוואה לקוד נעול וחתום שאי אפשר להציץ בו בכלל. AMD, עובדת על API פתוח שיוכל לשמש גם את NVIDIA, אם זאת תחפוץ בכך.. אחת הולכת לכיוון פתוח, ואילו השניה הולכת לכיוון סגור יותר, ולפחות מהכתבה שהבאת, נראה שלא רק שNVIDIA הולכת לכיוון סגור יותר, אלא יוצרת מצב שבו היא דופקת במודע את הקוד של המשחק ללקוחות AMD. אם זה בסדר מבחינת אוביסופט לדפוק 40% מהלקוחות הפוטנציאליים שלה, מגניב. בהנחה ואמשיך עם AMD לכרטיס הבא, אדע לקחת את זה בחשבון.
חוצמזה, שעצם זה שנתנו לAMD את המשחק כ''כ מאוחר כדי לעשות את ההתאמות הנדרשות, זה בזיון (עזוב בצד רגע את הקוד הקנייני של NVIDIA.. אף אחד לא באמת מבקש אותו). וזה בדיוק אותו הבזיון אם משחק של AMD GAMING EVOLVED או מה שזה לא יהיה יועבר לNVIDIA בדקה ה90 ככה שהם יתפסו עם המכנסיים למטה בעת השיגור (אני חושב שקרה משהו כזה עם TR האחרון.. אם אני זוכר נכון).
Klayman כתב:אתה שוב לא מבדיל בין ''לעשות את העסקים שלי כחברה ואת הטוב ביותר ללקוחות שלי'' לבין ''אני אחבל בחוויה של הלקוחות של המתחרה שלי''. מאחר ובמקרה הזה, כמו שאתה טוען, אין דברים בגו, הכתבה שהבאת לא רלוונטית והכל בסדר, אז נגמר הסיפור.
את הכרטיס הקודם שלך, אם אני זוכר נכון, קיבלת במתנה מתחרות ברשת לא?. הרי אמרת כאן לא פעם ולא פעמיים שאתה מעדיף את נווידיה. זה בסדר. מותר לך. רק אל תיתמם כאילו אתה מדבר ממקום נורא נקי. לי, אישית, באמת לא אכפת מאף אחת מהן, ואם תבוא מתחרה שלישית (כנראה לא יקרה :\), אני מוכן לזרוק את שתיהן מתחת לגלגלים של אוטובוס אגד.
DrKeo כתב:אין לי שום מניה בnvidia, הם תמיד מביאים טכנולוגיות מגניבות של physx וכדומה אז אני מעדיף לקנות את הכרטיסים שלהם זה הכל. כשהיה לי הכרטיס הקודם ולא יכלתי להפעיל את האפקטים בבטמן זה באס אותי קשות אבל בשנתיים שיש לי את ה660ti לא היה אפקט שלא יכלתי להפעיל. זה הכל, אם מחר amd מתחילים להעיף כל מני אפקטים של שיער או נוזלים או מי יודע מה שירוצו כמו שצריך רק אצלם אז פתאום תמצא אצלי כרטיס של amd.
אני חושב שיש כאן די קונסנזוס שאנשים פה בפורום מעדיפים בגלל זה nvidia,אתה רואה כמה אנשים מחכים לסדרה 8 כאן בפורום ואיך אף אחד לא קנה את סדרה 200 החדשה של amd מאז שהיא יצאה לפני 8 חודשים. זה לא עניין של פנבואיזם, זה עניין של הגיון בריא. למה לקנות amd ולא להנות מפרווה בוויצ׳ר כשאפשר לקנות nvidia ולהנות מפרווה בוויצ׳ר וגם מהשיער בtr?
"Gameworks represents a clear and present threat to gamers by deliberately crippling performance on AMD products (40% of the market) to widen the margin in favor of NVIDIA products,"
often precludes the developer from accepting AMD suggestions that would improve performance directly in the game code—the most desirable form of optimization."
"I've heard that before from AMD and it's a little mysterious to me. We don't and we never have restricted anyone from getting access as part of our agreements. Not with Watch Dogs and not with any other titles."
Laskin כתב:זה משנה בעיקר אם אתה רוצה PHYSX.
השאר זה המחיר...
לי אישית קשה לדמיין את עצמי קונה כרטיס שלא תומך בPHYSX, ואני מוכן גם להוציא 100 דולר יותר על הזכות הזו, למשך 4 השנים שאני אשרוד עם הכרטיס. באטמן לבדו שווה לי עוד 20 דולרושלא נדבר על הוויצ'ר...
Yahel12 כתב:
אתה מדבר עם בן אדם שלא יודע מה זה PHYSX, הסבר בבקשה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים