PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 15 דצמבר 2013, 16:10

לשלם כסף כל חודש בשביל משחקים 'חינמיים' זה אכן דפיקה. כך גם זה שיש זמן מוקצב שאפשר להוריד אותם בחינם וכך גם שאני צריך להמשיך ולשלם כסף לאורך כל הדור כדי שתוכל להיות לי גישה למשחקים שהורדתי. אם זה לא דפיקה אז מה כן? ממש ball & chain שקשור לרגל. אם משתמש פס+ יחשוב לשנות קונסולה או מאי אילו סיבות לא רוצה יותר את המוצר של סוני אז עכשיו הוא ייאבד ספריית משחקים שלמה הכאילו 'חינמית' והכאילו בבעלותו וכך סוני מנסים להשאיר אותך אצלהם. המשחקים שניתנים דרך PSN+ הם שירות השאלה מהולל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 דצמבר 2013, 16:47

פשוט מעמיד דברים על דיוקם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2013, 22:25

Kazz כתב:למה הם צריכים לטפל בזה? נראה לך שתהיה כמות רצינית של אנשים שתבטל את הפלוס אם לא יהיו משחקים? הם יישלמו עבור המינוי גם עם זה היה רק בשביל אולניין במשחקים.

אף אחד לא יבטל, הם לא חייבים כלום, זה פשוט קצת מסכן כרגע זה הכל. גם מיקרוסופט לא היו חייבים לתת משחקים בני 4 שנים למשתמשי LIVE אבל הם כן נתנו וזה היה מסכן. לדוגמה בחודש השני של הומטה נתנו את סיילנט היל המקורי, גולף מאניה ואיזה משחק ארקיידי בשם פלוטינג קלאוד. לא להיט מטורף, בכל זאת הקונסולה רק יצאה, אבל נתנו שלושה משחקים. זה קצת מרגיש כאילו סוני עכשיו חושבת שמשתמשי פלוס משלמים על אונליין ולא על הנחות/משחקים חינם ולכן לא צריך לתת דברים כמו בתקופה שפלוס אמר הנחות ומשחקים בלבד.

אם מסתכלים על העסקה שעושים שחקני הפס3 (אונליין חינם, כמה משחקי AAA חינם בחודש) מול העסקה של שחקני הפס4 (אונליין בתשלום, משחק ארקייד אחד בחודש) אז זה קצת מדהים אותי שסוני באמת מצליחה להעביר את המסר הזה של "בשביל השחקנים".
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 דצמבר 2013, 01:51

Kazz כתב:ההבדל בין קרייטק לגורילה

ההבדל האמיתי הוא שאחת היא מפתחת משחקים נטו, והשניה בכלל חברה עצמאית שהביזנס שלה הוא למכור מנועים גרפיים - ולכן הפוקוס שלה הוא על גרפיקה מנצנצת. קרייטק בכלל אמרה בזמנו שאחרי ההתחייבויות הקיימות שלה היא עוברת למשחקי F2P. מעניין אם זה באמת נכון או שזה סתם היה קשקוש רגעי.

Kazz כתב:לשלם כסף כל חודש בשביל משחקים 'חינמיים' זה אכן דפיקה. כך גם זה שיש זמן מוקצב שאפשר להוריד אותם בחינם וכך גם שאני צריך להמשיך ולשלם כסף לאורך כל הדור כדי שתוכל להיות לי גישה למשחקים שהורדתי

אתה דווקא יכול להפסיק לשלם כסף לאורך חצי דור, ואז כשיש לך חודש פנוי לחזור לשירות עם גישה לכל המשחקים מהתקופות שבהן שילמת בעבר. כסוג של שירות השכרת משחקים, הפלוס זה המימוש הכי טוב שיצא לי לראות עד היום: אפילו שקלתי לשלם עליו נקודתית בחודשים מסוימים גם בלי שיש לי קונסולה בכלל, רק כדי שיום אחד כשתהיה אז הback-catalog מהחודשים שבחרתי יהיה זמין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2013, 10:34

לא יודע מה אתם רוצים, זה היה ברור שבחודשים הראשונים לא יהיה להם ממש מה להציע... עוד אחת מהסיבות שאני מחכה בסבלנות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 דצמבר 2013, 14:43

Kazz כתב:לשלם כסף כל חודש בשביל משחקים 'חינמיים' זה אכן דפיקה. כך גם זה שיש זמן מוקצב שאפשר להוריד אותם בחינם וכך גם שאני צריך להמשיך ולשלם כסף לאורך כל הדור כדי שתוכל להיות לי גישה למשחקים שהורדתי. אם זה לא דפיקה אז מה כן? ממש ball & chain שקשור לרגל. אם משתמש פס+ יחשוב לשנות קונסולה או מאי אילו סיבות לא רוצה יותר את המוצר של סוני אז עכשיו הוא ייאבד ספריית משחקים שלמה הכאילו 'חינמית' והכאילו בבעלותו וכך סוני מנסים להשאיר אותך אצלהם. המשחקים שניתנים דרך PSN+ הם שירות השאלה מהולל.

כן, רק בוא תראה לי שירות של השאלות שנותן לך גישה ל BACKLOG העצום של כל מה שהשאלת מהם בעבר בכל שלב ברגע שאתה מנוי אליהם?
ותראה לי עוד אחד שמציע לך הנחות בלעדיות בחנות שלו למנויים על שלל משחקים שונים, כולל כאלו שהושקו הרגע ונמכרים אצל המתחרה במחיר מלא, משחקים שנשארים אצלך.

אה לא מצאת? חשבתי ככה.
די מדהים שהצלחת להציג גם את אחד הדברים הכי חיוביים שיצאו בדור הזה לשחקני קונסולות, אולי "הבלעדי" הכי גדול שיש לסוני שגרם אפילו ל MS לנסות לתת מענה משלה, שירות שרק מקבל שבחים מהמוני המנויים שלו (שהם כנראה בני ערובה אומללים שמחויבים לשלם עליו במשך כל הדור על הפס3 ושכנראה לוקים בתסמונת שטוקהולם לפי הטון של ההודעה שלך), כדבר שלילי.
אתה באמת משהו עם הקיטורים שלך, לך תחפש מטרה יותר ראויה מאשר קונצנזוס כמו הפלוס.

KEO, זהו? סוני זה כבר לא בשביל השחקנים כי היא לא יכולה לחלק את כל ספריית האינדי שלה למנויי פלוס על הפס4?
אתה מודע לזה שלאף אחד אין ציפיות גדולות לגבי הפלוס של הפס4 כי כולנו ריאלים לגבי המבחר, הסיבה שחידשתי לפני מספר ימים את הפלוס למרות שיהיה לי פס4 היא לא בשביל לשחק רזוגאן או contrast על הפס4, אלא בשביל משחקי ה AAA על הפס3.
אני מבטיח לך שלרוב משתמשי הפלוס יש עדיין פס3 שמחובר בשביל השירות הזה, רק כאלו שהיה להם 360 בעבר ועברו לסוני השירות הזה צולע עבורם על הפס4, אבל בשביל בעלי פס3 שהשתדרגו השירות הזה הוא הדבר היחיד שמחזיק את הקונסולה הקודמת שלהם רלוונטית, אחרת מזמן הייתי מעיף את הפס3 לבוידעם.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 16 דצמבר 2013, 15:03

bling כתב:כן, רק בוא תראה לי שירות של השאלות שנותן לך גישה ל BACKLOG העצום של כל מה שהשאלת מהם בעבר בכל שלב ברגע שאתה מנוי אליהם?
ותראה לי עוד אחד שמציע לך הנחות בלעדיות בחנות שלו למנויים על שלל משחקים שונים, כולל כאלו שהושקו הרגע ונמכרים אצל המתחרה במחיר מלא, משחקים שנשארים אצלך.

אה לא מצאת? חשבתי ככה.
די מדהים שהצלחת להציג גם את אחד הדברים הכי חיוביים שיצאו בדור הזה לשחקני קונסולות, אולי "הבלעדי" הכי גדול שיש לסוני שגרם אפילו ל MS לנסות לתת מענה משלה, שירות שרק מקבל שבחים מהמוני המנויים שלו (שהם כנראה בני ערובה אומללים שמחויבים לשלם עליו במשך כל הדור על הפס3 ושכנראה לוקים בתסמונת שטוקהולם לפי הטון של ההודעה שלך), כדבר שלילי.

KEO, זהו? סוני זה כבר לא בשביל השחקנים כי היא לא יכולה לחלק את כל ספריית האינדי שלה למנויי פלוס על הפס4?
אתה מודע לזה שלאף אחד אין ציפיות גדולות לגבי הפלוס של הפס4 כי כולנו ריאלים לגבי המבחר, הסיבה שחידשתי לפני מספר ימים את הפלוס למרות שיהיה לי פס4 היא לא בשביל לשחק רזוגאן או contrast על הפס4, אלא בשביל משחקי ה AAA על הפס3.
אני מבטיח לך שלרוב משתמשי הפלוס יש עדיין פס3 שמחובר בשביל השירות הזה, רק כאלו שהיה להם 360 בעבר ועברו לסוני השירות הזה צולע עבורם על הפס4, אבל בשביל בעלי פס3 שהשתדרגו השירות הזה הוא הדבר היחיד שמחזיק את הקונסולה הקודמת שלהם רלוונטית, אחרת מזמן הייתי מעיף את הפס3 לבוידעם.

תראת אותי במדוייק בפסקה האחרונה. כשקבלתי את ה-PS4 הייתי צריך להחליט איזה קונסולה להעיף מהסלון שלי (כי יש גבול לחיבורי ה-HDMI ברסיבר שלי). הבחירה היתה בין ה-PS3 ל-X360, ובסופו של דבר האקסבוקס הושלכה לארון כי בפלייסטיישן יש לי ספריה מטורפת שרק הולכת וגדלה של משחקי פלוס שלא הספקתי להגיע אליהם בזמן אמת.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 דצמבר 2013, 15:12

לא רואה צורך בשירות שכזה כשאני יכול לקנות משחק ולהיות בבעלותו בתשלום קטן וחד-פעמי. כמו שאמרתי, העמדתי דברים על דיוקים. אתה לא מקבל משחקים בחינם ב PSN+. אתה משלם כל חודש כדי לקבל אותם. אין לך שליטה איזה משחקים תקבל, הם חינמיים להורדה רק לאורך תקופה מסויימת - אם אתה מנוי ולא הורדת את המשחק להארד דיסק כשהוא היה חינם בתקופה שהוא הוצע אז לא תוכל להוריד אותו בחינם לא משנה אם יש או אין לך מנוי. וברגע שאתה מפסיק לשלם עבור המנוי הגישה אל המשחקים שהורדת נגנזת. מדובר בחרב פפיות. אתה משלם מאות דולרים לאורך שנים עבור המינוי, צובר את המשחקים וככל שאתה יותר 'עמוק' כך סוני משאירים אותם אצלך. 'השקעתי כל כך הרבה במערכת הזו ואם אפסיק את המינוי או ארצה קונסולה של המתחרה, אני אאבד את הכל'. חתיכת מקל בשביל הלכאורה גזר. ועם הפס4 המקל יותר מכאיב עם איבוד היכולת לשחק אונליין.

אם לך זה מתאים אחרי הבנת עובדות אלה - אז אחלה בשבילך. רק נא לא להציג את השירות באור אחר. אתה לא מקבל משחקים בלי לשלם כלום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2013, 15:49

קאז, אתה יכול להציג כמעט כל שירות ככה.
ה"אור" שאתה מדבר עליו הוא אור די חשוך :)

אני חושב שאנשים מסתכלים על זה כשירות מתחרה ללייב, וכאשר מסתכלים עליו ככזה - הוא בהחלט נכנס לקטגוריה של "מקבל משחקים בחינם".
במיוחד בדור הזה, שחייבים פלוס כדי להשתמש בשירותי רשת שונים.
אני מסתכל על אלו שבאמת קונים פלוס רק כדי שיוכלו לשחק אונליין... יש סבירות לא רעה שרבים מהם בכלל לא יודעים שהם זכאים למשחקים בחינם, כחלק מהמנוי של סוני, כי היו רגילים לשלם רק כדי לשחק עוד בדור הקודם ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2013, 15:52

bling כתב:כן, רק בוא תראה לי שירות של השאלות שנותן לך גישה ל BACKLOG העצום של כל מה שהשאלת מהם בעבר בכל שלב ברגע שאתה מנוי אליהם?

אה לא מצאת? חשבתי ככה.

מצאתי, Gamefly.

פלוס לפס3 מצויין, פלוס לפס4 זה תשלום לאונליין (לפחות בנתיים). איך זה "לטובת השחקנים" לא ברור לי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 דצמבר 2013, 00:01

מישהו אמר שמקבלים משחקים בלי לשלם? ברור שהמנוי שאנו משלמים מקיים את השירות הזה והמשחקים שמקבלים, רק זה ברור ליותר ויותר אנשים שזו לגמרי עסקה כדאית עבור התמורה שמקבלים.

קאז, אני לא יודע אם אתה מודע לסטטיסטיקות, אבל מעטים האנשים שבכלל מסיימים משחקים שהם שלמו עליהם אפילו בכסף מלא (ואפשר לראות את זה יותר מתמיד עכשיו כשסוני שדרגה את הגביעים וניתן לראות כמה אחוזים מבעלי המשחק השיגו את גביעי סיום המשחק), האלו שחייבים את המשחק ברשותם כדי לעשות אינספור משחקים חוזרים הם השרופים שבשרופים כשבמציאות לרוב לגמרי מספיק לעבור עליו פעם אחת כשחלק קטן מהם בכלל טורח לסיים אותו, לפי זה ברור שהשירות הזה מתאים לרוב הגדול של האנשים, שמשחקים משחק ועוברים הלאה, הם לא צריכים שכל החיים המשחקים הללו יהיו זמינים עבורם גם אחרי שסיימו את המנוי ועברו לקונסולה מתחרה, אף אחד פה לא מחזיק אותך בן ערובה, אתה לא רוצה והתנאים לא מתאימים, אתה לא חייב לעשות.

ויפה שאתה מעדיף לשלם ושיהיה בבעלותך המשחק, הרבה אחרים מעדיפים שלא, אם היית משלם על כל משחק שיצא עבור הפלוס ששיחקת בו ההית משלם פי כמה מעלות המנוי.

אין לך שליטה על המשחקים שאתה מקבל, אבל כמו שאתה רואה בפידבק בכל מקום אפשרי, אחוז מאוד מזערי לא מרוצה מהשירות, הרוב רואים בו כמשהו שהיה שווה את ההשקעה והחזיר להם את כל כספם and than some, אין הרבה שיאמרו שלא היה שווה את ה 50 דולר.

בקשר לפס4 זה סיפור אחר, כן, יש חשש שבגלל שלכולם יהיה פלוס סוני פחות תשקיע ואז נקבל את הצדדים הפחות יפים שלו, אבל זה בגלל שסוני יישרה קו עם האונליין של MS שהתקבל משום מה ללא התנגדות, האשמים זה אנחנו הצרכנים שהגענו למצב הזה שסוני תוכל להריץ את השירות ללא השקעה מצדה, אפשר רק לקוות שהתחרות והמהלכים הטובים שהיא התחילה עם הפס4 יגרמו לה לחשוב פעמיים לפני שתזלזל בלקוחות שנמצאים אצלה בכיס, את כל זה נדע רק עוד שנה וחצי לפחות.

KEO, אמרתי שהפלוס לפס4 כרגע צולע מסיבות מובנות, רק באותה נשימה ציינתי שלרוב בכל מקרה יש פס3 וזה הייעוד שלו עבורם, בקשר לשירותי אונליין זה כבר סיפור אחר שהתחיל מזה שלקוחות קיבלו בשלווה את הסטנדרט ש MS יצרה, אתה לא מצפה שסוני תוותר על כסף כזה, אפשר רק לקוות שהפלוס ישמור על הרמה שלו ואז בכל מקרה הרבה אנשים היו משלמים על השירות בלי קשר שמאפשר אונליין.

בקשר ל gamefly צריך לראות מהם התנאים שלו, אם הוא היה כל כך עליון על הפלוס אז למה אנשים שהשירות הזה זמין עבורם עדיין מתחברים לפלוס?
והאם הוא גם מציע הנחות וסייילים למנויים שלו?
רגע, איך בדיוק הספרייה זמינה עבורך תמיד? הרי זה לא שירות דיגיטלי כי סוני לא תאפשר להם.
אם לשחקני ה PC אז זה סיפור אחר, הרי יש להם גם סטים שאוכל כל מה שיש על הקונסולות, בגלל זה ההודעה שלי ציינה "שירות הפלוס אחד הדברים הטובים שיצאו לשחקני הקונסולות בדור הזה"

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 דצמבר 2013, 16:15

לאסקין, לא חושב.

אתה משלם עבור ההטבות האלה. וההטבות האלו באות עם כוכבית. זה הכל. אין סיבה להלל שירות שהוא 'הרע במיעוטו' רק בגלל שהשוואה היא בינו למשהו עוד יותר גרוע כדוגמת הלייב. וזה שהם כרכו משחק אונליין עם המנוי הזה בפס4 מוריד את המעט ברק שהיה לו. בלתי מתקבל לשלם על גישה לאונליין. מעניין מה קורה במקרים כמו באטלפילד. אתה משלם על אונליין כדי לשחק בBF4. המשחק מבוגבג וקורס ולא מספק חוויית אונליין מובטח. יש עילה לדרוש כסף בחזרה או לתת חודש מתנה וכדומה. מעניין כמה מזה יוצא מהכיס של סוני וכמה משל EA.

בלינג, במקום 50 דולר בשנה אני מעדיף לשלם 5דולר רק למשחק שאני רוצה ושיהיה לי אותו לצמיתות. לאנשים שאין להם בעיה עם השירות כפי שהוא מוגדר, אחלה להם אבל שיציגו אותו כפי שהוא. אני בטוח שגם יש הרבה אנשים שהיו מרוצים מהמינוי של לייב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 דצמבר 2013, 00:24

5 דולר אתה משלם אולי רק במבצעי סטים, אין לשחקני קונסולות פריבילגיות כאלו.
חוץ מזה כמה עולה DMC החדש ובורדרלנדס 2 בסטים כרגע?

בכל מקרה עבור שחקן קונסולה זה שירות מעולה, בשביל שחקני PC?
כנראה שפחות אבל יש לפחות כמה כאלו בפורום שמנויים למרות שיש להם PC משום מה, כמו קאוטיק וגם דין אם אני לא טועה, צריך לשאול אותם מה הסיבה.

ואל תשווה בין הלייב לפלוס, אני לא חושב שהרבה אנשים מרוצים מהשירות ללייב, משלמים כי רוצים לשחק אונליין והתשתית של MS בהחלט טובה, אבל כשירות בפני עצמו אני שומע עליו המון תלונות.
כנראה גם מייקרוסופט התחילה להרגיש את האש מכיוון הצרכנים כי עובדה שהחליטה לחלק גם משחקים כל חודש למנויים, אם כולם היו כל כך מרוצים מהשירות היא לא היתה טורחת לשנות אותו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 דצמבר 2013, 17:07

הפלוס הוא מנוי נהדר. מקבלים המון משחקים, במחיר ממש מוצלח. יש מצב שאפילו מדובר על מחיר חסר תחרות.

בשורה התחתונה, אם אתה מוותר על המנוי, אז אתה מוותר על המשחקים. בערך כמו שאם אתה מוותר על המחשב שלך, אתה מוותר על המשחקים שעליו, בהנחה ואתה לא קונה אחד חדש. זו התלונה הכי תלושה מהמציאות שמישה יכול להעלות.
הטענה על כך שאי אפשר לבחור אילו משחקים יהיו בחינם משונה באותה המידה. זה כמו להתלונן על כך שאי אפשר לבחור איזה משחקים יהיו במבצעי סטים ולהגיד שזו בעיה אקוטית בכל האקו סיסטם של VALVE.

בלי קשר לכמה הטענות האלו משונות, נראה לי רעיון נחמד לעשות סקר חודשי, שבו בעלי + יוכלו לבחור את המשחקים הבאים. ככה סוני יכולים ליצור יותר מעורבות בתוך הקהילה ובטח נראה קמפיינים נחמדים של כל מיני מפתחי אינדי שתורמים את הקהילה שלהם להצביע למשחק שלהם.

התלונות על הPS+ בPS4 מובנות, אבל צפויות. בשורה התחתונה, מדובר בתלונות על כך שהספריה של הPS4 פשוט לא בשלה ואני לא חושב שמישהו ציפה שתהייה לה ספריה בשלה, לפני שיעברו שנתיים מההשקה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 דצמבר 2013, 18:30

איך גם באנלוגיה הפשוטה הזו אתה טועה? פלוס על המחשב יהיה עם סטים דורשת מנוי חודשי בתשלום כדי שתוכל לגשת ולשחק בספרייה שלך. למה שאתלונן שאני לא יכול לבחור את המשחקים במצבע (למרות שבכל יש סייל יש את המבצעים שנתונים להצבעת הקהל) כאשר אני בכלל לא צריך לשלם דבר כדי שאוכל להוריד את המשחקים בלי קשר אם אני רוצה אותם?

נמאס לי לתת הנחות בסגנון 'בשביל קונסולות זה טוב'. לי נראה עקום לשלם כל חודש סכום מסויים כדי לקבל משחקים מסויימים בהגבלות שסוני מציבים. וגם אז זה טוב רק למעריצים שרופים של סוני שתמיד ישחקו בקונסולה שלהם כי ה'עונש' שתקבל אם עוד 5 שנים תחליף לקונסולה מתחרה הוא שכל המשחקים האלה ששילמת עבורם מאות דולרים נעלמים לך. מי שמעוניין לשחק רק 5 שעות בכל משחק ולא להתמיד ולא אכפת לו לשחק יותר בו או שתהיה לו גישה אליו, אז לא ברור למה לא משתמש בשירותי ההשכרה הרגילים. הוא יוכל לשחק בהם שבועות-חודש אחרי שחרור המשחק ובמחיר שווה לכל כיס.

לפחות בפס3, אונליין והמשחקים היו דברים נפרדים אבל בפס4 הם לא. בא לי גישה לאונליין רק בחודשיים שמשחק מולטיפלייר X יוצא ואני רוצה לשחק בו או שמתחשק לי לשחק אונליין באיזה משחק, אז אהיה מנוי לתקופת זמן מוגבלת הזו. הדפיקה היא שאם אספת בעבר משחקי פלוס אז אתה יכול לנשק אותם לשלום לכל החודשים שאתה לא מעוניין לשחק אונליין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 דצמבר 2013, 18:49

Kazz כתב:איך גם באנלוגיה הפשוטה הזו אתה טועה? פלוס על המחשב יהיה עם סטים דורשת מנוי חודשי בתשלום כדי שתוכל לגשת ולשחק בספרייה שלך. למה שאתלונן שאני לא יכול לבחור את המשחקים במצבע (למרות שבכל יש סייל יש את המבצעים שנתונים להצבעת הקהל) כאשר אני בכלל לא צריך לשלם דבר כדי שאוכל להוריד את המשחקים בלי קשר אם אני רוצה אותם?

נמאס לי לתת הנחות בסגנון 'בשביל קונסולות זה טוב'. לי נראה עקום לשלם כל חודש סכום מסויים כדי לקבל משחקים מסויימים בהגבלות שסוני מציבים. וגם אז זה טוב רק למעריצים שרופים של סוני שתמיד ישחקו בקונסולה שלהם כי ה'עונש' שתקבל אם עוד 5 שנים תחליף לקונסולה מתחרה הוא שכל המשחקים האלה ששילמת עבורם מאות דולרים נעלמים לך. מי שמעוניין לשחק רק 5 שעות בכל משחק ולא להתמיד ולא אכפת לו לשחק יותר בו או שתהיה לו גישה אליו, אז לא ברור למה לא משתמש בשירותי ההשכרה הרגילים. הוא יוכל לשחק בהם שבועות-חודש אחרי שחרור המשחק ובמחיר שווה לכל כיס.

לפחות בפס3, אונליין והמשחקים היו דברים נפרדים אבל בפס4 הם לא. בא לי גישה לאונליין רק בחודשיים שמשחק מולטיפלייר X יוצא ואני רוצה לשחק בו או שמתחשק לי לשחק אונליין באיזה משחק, אז אהיה מנוי לתקופת זמן מוגבלת הזו. הדפיקה היא שאם אספת בעבר משחקי פלוס אז אתה יכול לנשק אותם לשלום לכל החודשים שאתה לא מעוניין לשחק אונליין.

לא טעיתי בשום דבר. רק הבעתי כמה מגוחכות התלונות שלך על מנוי הPS+ המשתלם במיוחד.

אפילו לא צריך לתת הנחות, כי מנוי הPS+ לא טוב בשביל קונסולות - הוא טוב עבור כל פלטפורמה שקיימת בעולם ואפשר לשחק בה משחקים.

נראה לך עקום לשלם סכום כסך כדי לקבל משחקים? ידוע. חלקינו מעדיפים לקנות את המשחקים שלנו, אבל אנחנו יודעים שאצלך זה שונה ואתה מעדיף לא לתת תמורה לחברות שמייצרות משחקים. זה בסדר גמור, אבל אני לא רואה איך הדעה שלך עושה את מנוי הPS+ לפחות מוצלח.
עבור אנשים שכן משלמים כסף על המשחקים שבהם הם משחקים, זה אחלה דיל, עם כל ההגבלות הסבירות והלא מפריעות בעליל של סוני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 דצמבר 2013, 03:14

Kazz כתב:איך גם באנלוגיה הפשוטה הזו אתה טועה? פלוס על המחשב יהיה עם סטים דורשת מנוי חודשי בתשלום כדי שתוכל לגשת ולשחק בספרייה שלך. למה שאתלונן שאני לא יכול לבחור את המשחקים במצבע (למרות שבכל יש סייל יש את המבצעים שנתונים להצבעת הקהל) כאשר אני בכלל לא צריך לשלם דבר כדי שאוכל להוריד את המשחקים בלי קשר אם אני רוצה אותם?

כן רק שבשירות השכרה אני מוגבל למשחק הספציפי שהשכרתי שאותו אני צריך להחזיר.
בפלוס כל הזמן מתווספים לי משחקים, אני מתנסה בשמות שלא בהכרח חשבתי לנסות (בחיים לא הייתי משכיר למשל את סליפינג דוגס והנה הורדתי בפלוס וסיימתי אותו והיה לי אחלה), יכול לקפוץ בין משחקים שונים, לשמור חלקם למועד מאוחר יותר, ובמילים אחרות- אולי זה לא כמו לקנות אותם אבל זה די קרוב לזה, זו ספרייה דיגיטלית משלי שתמיד מחכה לי ואין סיבה שלא אחזור אליה גם אם אני לא אהיה מנוי ברצף (אני כבר עכשיו בהפסקה של 3 חודש מהפלוס אחרי שהסתיים לי המנוי ובקרוב אחדש אותו שוב ואחזור למשחקים שלא הספקתי לגעת בהם כמו XCOM, תמיד הם מחכים לי), בנוסף יש גם מקרים כמו עם SPEC OPS שהורדתי והרגיש לי גרוע ולאחר שמחקתי אותו הפצירו בי לנסות אותו שוב ולכן נתתי לו עוד צ'אנס והורדתי שנית, שוב, לא כמו השכרה ואין השוואה.
ותזכיר לי איפה אפשר גם להשכיר משחקי ארקייד/PSN? :)

ולא הזכרתי סיילים שיש לבעלי פלוס- רק השבוע מציעים לפלוס את GOW האחרון בפאקינג 10 דולר! משחק AAA שיצא השנה.

שלא לדבר על כמה הייתי משלם אם כל פעם הייתי משכיר משחק שרציתי לנסות בפלוס, לא יעזור לך איך תנסה לסובב את זה קאז, מדובר בשירות אדיר שנחשב לקונצנזוס בקרב קהל לקוחותיו, אבל תמשיך לנסות.

ואם הבעיה שלך לעבור קונסולה זה בגלל שיש לך טונות של משחקים בפלוס שאתה רוצה לנסות אז זה מה שנקרא בעיות של עשירים וזה רק מעיד כמה השירות נהדר, שכל אחד יעשה את שיקוליו, אם מישהו נשאר עם סוני בגלל הפלוס זה רק ממחיש עד כמה השירות מעולה, אחלה דרך לנסות להראות גם את זה באור שלילי- "השירות טוב מדי ויש יותר מדי משחקים שלא מספיקים לשחק אז אי אפשר לעבור קונסולה!!"- תלונה שרק קאז יכול להעלות :|

ד.א לא אמרת לי כמה יעלה לי לשחק בבורדרלנדס 2 וב DMC בסטים...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2013, 19:19

bling כתב:מישהו אמר שמקבלים משחקים בלי לשלם? ברור שהמנוי שאנו משלמים מקיים את השירות הזה והמשחקים שמקבלים, רק זה ברור ליותר ויותר אנשים שזו לגמרי עסקה כדאית עבור התמורה שמקבלים.

קאז, אני לא יודע אם אתה מודע לסטטיסטיקות, אבל מעטים האנשים שבכלל מסיימים משחקים שהם שלמו עליהם אפילו בכסף מלא (ואפשר לראות את זה יותר מתמיד עכשיו כשסוני שדרגה את הגביעים וניתן לראות כמה אחוזים מבעלי המשחק השיגו את גביעי סיום המשחק), האלו שחייבים את המשחק ברשותם כדי לעשות אינספור משחקים חוזרים הם השרופים שבשרופים כשבמציאות לרוב לגמרי מספיק לעבור עליו פעם אחת כשחלק קטן מהם בכלל טורח לסיים אותו, לפי זה ברור שהשירות הזה מתאים לרוב הגדול של האנשים, שמשחקים משחק ועוברים הלאה, הם לא צריכים שכל החיים המשחקים הללו יהיו זמינים עבורם גם אחרי שסיימו את המנוי ועברו לקונסולה מתחרה, אף אחד פה לא מחזיק אותך בן ערובה, אתה לא רוצה והתנאים לא מתאימים, אתה לא חייב לעשות.

ויפה שאתה מעדיף לשלם ושיהיה בבעלותך המשחק, הרבה אחרים מעדיפים שלא, אם היית משלם על כל משחק שיצא עבור הפלוס ששיחקת בו ההית משלם פי כמה מעלות המנוי.

אין לך שליטה על המשחקים שאתה מקבל, אבל כמו שאתה רואה בפידבק בכל מקום אפשרי, אחוז מאוד מזערי לא מרוצה מהשירות, הרוב רואים בו כמשהו שהיה שווה את ההשקעה והחזיר להם את כל כספם and than some, אין הרבה שיאמרו שלא היה שווה את ה 50 דולר.

בקשר לפס4 זה סיפור אחר, כן, יש חשש שבגלל שלכולם יהיה פלוס סוני פחות תשקיע ואז נקבל את הצדדים הפחות יפים שלו, אבל זה בגלל שסוני יישרה קו עם האונליין של MS שהתקבל משום מה ללא התנגדות, האשמים זה אנחנו הצרכנים שהגענו למצב הזה שסוני תוכל להריץ את השירות ללא השקעה מצדה, אפשר רק לקוות שהתחרות והמהלכים הטובים שהיא התחילה עם הפס4 יגרמו לה לחשוב פעמיים לפני שתזלזל בלקוחות שנמצאים אצלה בכיס, את כל זה נדע רק עוד שנה וחצי לפחות.

KEO, אמרתי שהפלוס לפס4 כרגע צולע מסיבות מובנות, רק באותה נשימה ציינתי שלרוב בכל מקרה יש פס3 וזה הייעוד שלו עבורם, בקשר לשירותי אונליין זה כבר סיפור אחר שהתחיל מזה שלקוחות קיבלו בשלווה את הסטנדרט ש MS יצרה, אתה לא מצפה שסוני תוותר על כסף כזה, אפשר רק לקוות שהפלוס ישמור על הרמה שלו ואז בכל מקרה הרבה אנשים היו משלמים על השירות בלי קשר שמאפשר אונליין.

בקשר ל gamefly צריך לראות מהם התנאים שלו, אם הוא היה כל כך עליון על הפלוס אז למה אנשים שהשירות הזה זמין עבורם עדיין מתחברים לפלוס?
והאם הוא גם מציע הנחות וסייילים למנויים שלו?
רגע, איך בדיוק הספרייה זמינה עבורך תמיד? הרי זה לא שירות דיגיטלי כי סוני לא תאפשר להם.
אם לשחקני ה PC אז זה סיפור אחר, הרי יש להם גם סטים שאוכל כל מה שיש על הקונסולות, בגלל זה ההודעה שלי ציינה "שירות הפלוס אחד הדברים הטובים שיצאו לשחקני הקונסולות בדור הזה"

בעצם מה שאתה אומר לי הוא שהאולי פס+ על הפס4 מחורבן (גם מהבחינה של המשחקים שבתקווה ישתפר תוך כמה חודשים אבל לבטח מהבחינה שהוא חובה בשביל לשחק בכלל אונליין) אבל ביחס לONE או ל360 הוא עדין טוב יותר אז הכל סבבה. אני אומר משהו אחר, הפס4 היא שנמוך לפס3 בנושא הפס+ (אני לא אדבר בכלל על הספרית משחקים) ושנמוך בענק ועדין הפס4 נחשבת כאילו "הקונסולה שמפנקת את הגיימרים". קצת מוזר לי, זה הכל. כלומר סוני פשוט מבססת את הקמפיין הפרסומי שלה על זה כך שזה די הגיוני שהם מצליחים לעורר תפיסה כזאת בקהל פשוט מצחיק אותי שזה השתרש כל כך חזק, בערך כמו התפיסת "הפס3 הוא מחשב על" שהם יצרו דור קודם סביב השיגור של הפס3.

בנושא בורדלנדס 2 ו-DMC, לא ממש עקבתי אחרי המחיר של DMC כי הוא לא עניין אותי אבל בורדרלנדס 2 היה כבר ב6$ לפני כמה שבועות בGMG. תראה, אני בטוח שאם תקח את כל המשחקים שהיו בPS+ בשנה ואז תנסה לקנות אותם בזמן מקביל בPC כנראה שבסוף תצא בעלות קצת יותר גבוהה בPC אבל מצד שני בPC אתה בוחר את המשחקים שלך ולא בוחרים בשבילך, אתה הבעלים של המשחקים האלה, הם נשארים איתך לעד אפילו אחרי שלושה דורות ו-15 שנים וכמובן שזה פשוט חלק המאקוסיסטם של הPC כך שאם בא לך משחק בן 3 חודשים ולא בן שנה אתה יכול לקנות אותו באיזה 10$ במקום 30$ כך כל אחד והטריידאוף שלו. מצד שני מי שיש לו פס4 ואין לו פס3 קבל בחודשיים הראשונים משחק ארקייד אחד בכל חודש שזה לא בדיוק שווה את הכסף יותר מדי, ביחוד שעל DONT STARVE היו כבר מבצעים של 3$ בPC.

רק הערה על GAME FLY, הם ספרית השכרה דיגיטלית בPC. כלומר אתה משלם להם חודשית ויש לך גישה ל100% מהספריה הדיגיטלית שלהם כל עוד אתה משלם. בקונסולות זה קצת יותר מסובך, אתה מחזיק כל הזמן במשחק אחד פיזית בבית וכשאתה רוצה להחליף אתה מזמין את המשחק הבא שאתה רוצה ושליח מביא לך אותו ואוסף את הקודם מהבית שלך. כלומר יש לך גישה ל100% מהספריה של הONE/360/פס3/פס4 אבל יכול להיות לך בבית רק משחק אחד בו בזמן, ממש כמו ספרית השאלה קלאסית.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2013, 19:22

מאותה הסיבה אגב, הרבה אנשים נשארים במערכת אקולוגית מסויימת. אני, לצורך העניין, מושקע באנדרואיד, קניתי אפליקציות, התרגלתי לתנאים ולמערכת, ובשבילי, לעבור ל iOS לצורך העניין, אני צריך לוותר לגמרי על האפליקציות שקניתי והתרגלתי אליהן, והנוחות שלי. ארורות גוגל ואפל שלא מסתדרות ונותנות לנו מערכת אחת!!!!!!!1111111111111111111 (ציניות..)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 דצמבר 2013, 03:35

DrKeo כתב:בעצם מה שאתה אומר לי הוא שהאולי פס+ על הפס4 מחורבן (גם מהבחינה של המשחקים שבתקווה ישתפר תוך כמה חודשים אבל לבטח מהבחינה שהוא חובה בשביל לשחק בכלל אונליין) אבל ביחס לONE או ל360 הוא עדין טוב יותר אז הכל סבבה. אני אומר משהו אחר, הפס4 היא שנמוך לפס3 בנושא הפס+ (אני לא אדבר בכלל על הספרית משחקים) ושנמוך בענק ועדין הפס4 נחשבת כאילו "הקונסולה שמפנקת את הגיימרים". קצת מוזר לי, זה הכל. כלומר סוני פשוט מבססת את הקמפיין הפרסומי שלה על זה כך שזה די הגיוני שהם מצליחים לעורר תפיסה כזאת בקהל פשוט מצחיק אותי שזה השתרש כל כך חזק, בערך כמו התפיסת "הפס3 הוא מחשב על" שהם יצרו דור קודם סביב השיגור של הפס3.

בנושא בורדלנדס 2 ו-DMC, לא ממש עקבתי אחרי המחיר של DMC כי הוא לא עניין אותי אבל בורדרלנדס 2 היה כבר ב6$ לפני כמה שבועות בGMG. תראה, אני בטוח שאם תקח את כל המשחקים שהיו בPS+ בשנה ואז תנסה לקנות אותם בזמן מקביל בPC כנראה שבסוף תצא בעלות קצת יותר גבוהה בPC אבל מצד שני בPC אתה בוחר את המשחקים שלך ולא בוחרים בשבילך, אתה הבעלים של המשחקים האלה והם נשארים איתך לעד אפילו אחרי שלושה דורות של קונסולה אז כל אחד והטריידאוף שלו. מצד שני מי שיש לו פס4 ואין לו פס3 קבל בחודשיים הראשונים משחק ארקייד אחד בכל חודש שזה לא בדיוק שווה את הכסף יותר מדי, ביחוד שעל DONT STARVE היו כבר מבצעים של 3$ בPC.

אני לא אמרתי שבגלל שה LIVE מזעזע אז הפלוס בפס4 בסדר, הסכמתי איתך שהשירות לא משהו כרגע אבל באותה נשימה ציינתי שהפס4 בחיתוליה והרבה ממנויי הפלוס שעל הקונסולה בכלל משתמשים בו עבור הפס3 שלהם כמו ארז רונן שהביא את עצמו כדוגמא.
ציינתי את MS בהקשר לכך שהיא הכניסה סטנדרטים מסויימים של אונליין שלצערי עברו ללא בעיה ועכשיו כולנו משלמים על כך עם סוני גם, הבעתי תקווה שלפחות בעתיד אולי הפלוס של הפס4 יהיה טוב כמו הפס3 ולכן זה יהיה שירות מצויין בלי קשר לכך שהוא "חובה" ואנשים ישמחו להתחבר אליו מרצונם ולא מתוך כפייה כמו עם ה 360 "כי חייבים אונליין".
עם הפסקה השנייה שלך אני מסכים.
Klayman כתב:מאותה הסיבה אגב, הרבה אנשים נשארים במערכת אקולוגית מסויימת. אני, לצורך העניין, מושקע באנדרואיד, קניתי אפליקציות, התרגלתי לתנאים ולמערכת, ובשבילי, לעבור ל iOS לצורך העניין, אני צריך לוותר לגמרי על האפליקציות שקניתי והתרגלתי אליהן, והנוחות שלי. ארורות גוגל ואפל שלא מסתדרות ונותנות לנו מערכת אחת!!!!!!!1111111111111111111 (ציניות..)

צריך להוסיף טאג חדש בפורום, משהו כמו #ההיגיון_של_קאז כל פעם כשרוצים להביא קיטור/תלונה חסרת שחר מתוך ציניות.
פשוט מרוב שכבר קראתי הודעות הזויות שלו (לצד גם מוצדקות פעם ב... צריך לאמר) מד הציניות שלי נדפק לחלוטין בנוגע למתי מדובר בציניות או בתלונה אמיתית, הטאג יכול לעזור במקרים כאלו :P

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 דצמבר 2013, 07:30

המחיר הכי נמוך של שני המשחקים האלה ביחד על המחשב היה 18.86דולר, לאו דווקא מסטים אבל אתה מקבל מפתחות. כמה עולה מנוי פלוס לחודש? עד כמה שאני יודע אפשר לקנות רק מנוי שנתי או מנוי רבעוני (3 חודשים). אז כמה זה עולה לך? מתי מודיעים אילו משחקים יינתנו כדי שלא אצטרך לשלם לפני שהמשחק שאני רוצה יהיה זמין? למה שארצה שעון חול מרגע התשלום המנוי עד שייגמר לשחק במשחקים האלה אם אני לא רוצה להמשיך לשחק? בורדרלנדס זה משחק אונליין, מסוג שחוזרים אליו במשך כל השנה. זה שגרסת המחשב תהיה בבעלותי לעולמים לאחר התשלום על המשחק ללא כל תשלום נוסף, יפעל על כל מחשב עתידי שלי וכו' וכו' - כל זה מסיט את הכף לטובת קניית המשחק על המחשב. כמו שציינתי, הפלוס זה שירות השכרה משופצר.

אתה באמת מזכיר הנחות נוספות כselling point? לא נשמע לך הזוי שאתה אומר שאני צריך לשלם על מנוי חודשי כדי לקבל הנחה טובה יותר? אז איפה חסכתי כסף פה כששילמתי בשביל ההנחה הזו? ומכיוון שההנחות הגדולות קורות בתקופת החגים ובתקופות מצומצמות של השנה אז אין טעם להיות מנוי כל השנה. ובכללי, אני לא הולך לקנות משחק דיגיטלי על פלטפורמה סגורה כל עוד זה תלוי בי.

בעיות של עשירים? הלו, גן סגור. וכך הם סוגרים אותך יותר בגן הזה. כל הכסף שהשקעת יורד לטמיון במידה ואתה בוחר להפסיק לקנות ולשחק בקונסולות סוני. אין לך שום בעיה שכל הכסף שהשקעת במינוי שווה כקליפת השום אם אתה עובר קונסולה ואפילו דור? להגיע למצב שאתה קושר את עצמך עם פלטפורמה מסויימת לאו דווקא בגלל שאתה מעדיף אתה אלא רק שיש לך כל מיני תכנים שאתה תאבד במעבר?

למה אתה כל כך שש לכבול את עצמך לגורם מסויים?

מאותה הסיבה אגב, הרבה אנשים נשארים במערכת אקולוגית מסויימת. אני, לצורך העניין, מושקע באנדרואיד, קניתי אפליקציות, התרגלתי לתנאים ולמערכת, ובשבילי, לעבור ל iOS לצורך העניין, אני צריך לוותר לגמרי על האפליקציות שקניתי והתרגלתי אליהן, והנוחות שלי. ארורות גוגל ואפל שלא מסתדרות ונותנות לנו מערכת אחת!!!!!!!1111111111111111111 (ציניות..)

אני לא יודע איזה אפליקציות באנדרויד, בטח לא אלה שמשלמים עבורם, אין לך גם ב iOS. אבל למקרה שפספסת, הלו. המגמה בעולם ובתעשיות הבידור והתכנים היא שהתכנים יתאימו את עצמם אליך במקום שאתה תתאים את עצמך. התכנים איתך בכל מקום ועל כך מסך שאתה רוצה. משחק על משחק בטלוויזיה, נוסע לאיזשהו שמקום ומשחק באותו משחק באותו סייב על הפלאפון בנסיעה וכשאתה חוזר הביתה אתה ממשיך לשחק על צג המחשב. המחשבה שמוצר מסויים ידרוש ממך חומרה מסויימת ויגביל אותך לדרך אחת לצרוך אותו היא מחשבה שהולכת ונעלמת ומתחלפת. הגן הסגור שכופה עליך לעומת פתיחות והתאמה של התוכן לצרכיך בכל רגע.

זה למה קונסולות משחק כפי שהם היום פחות ופחות קורצות ובטח קונסולות הדור הבא שהן פשוט מחשב ושבעבר היו להן יותר יתרונות ושהיו סיבות מוגדרות היטב למה לבחור בהם. וזה למה גם סוני מתחילה לקרוץ לכיוון בדבריה שהם מתווכנים לאפשר הזרמת משחקים דרך גאייקאי גם למוצרים שאינם שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2013, 23:34

Kazz כתב:המחיר הכי נמוך של שני המשחקים האלה ביחד על המחשב היה 18.86דולר, לאו דווקא מסטים אבל אתה מקבל מפתחות. כמה עולה מנוי פלוס לחודש? עד כמה שאני יודע אפשר לקנות רק מנוי שנתי או מנוי רבעוני (3 חודשים). אז כמה זה עולה לך? מתי מודיעים אילו משחקים יינתנו כדי שלא אצטרך לשלם לפני שהמשחק שאני רוצה יהיה זמין? למה שארצה שעון חול מרגע התשלום המנוי עד שייגמר לשחק במשחקים האלה אם אני לא רוצה להמשיך לשחק? בורדרלנדס זה משחק אונליין, מסוג שחוזרים אליו במשך כל השנה. זה שגרסת המחשב תהיה בבעלותי לעולמים לאחר התשלום על המשחק ללא כל תשלום נוסף, יפעל על כל מחשב עתידי שלי וכו' וכו' - כל זה מסיט את הכף לטובת קניית המשחק על המחשב. כמו שציינתי, הפלוס זה שירות השכרה משופצר.

אתה באמת מזכיר הנחות נוספות כselling point? לא נשמע לך הזוי שאתה אומר שאני צריך לשלם על מנוי חודשי כדי לקבל הנחה טובה יותר? אז איפה חסכתי כסף פה כששילמתי בשביל ההנחה הזו? ומכיוון שההנחות הגדולות קורות בתקופת החגים ובתקופות מצומצמות של השנה אז אין טעם להיות מנוי כל השנה. ובכללי, אני לא הולך לקנות משחק דיגיטלי על פלטפורמה סגורה כל עוד זה תלוי בי.

בעיות של עשירים? הלו, גן סגור. וכך הם סוגרים אותך יותר בגן הזה. כל הכסף שהשקעת יורד לטמיון במידה ואתה בוחר להפסיק לקנות ולשחק בקונסולות סוני. אין לך שום בעיה שכל הכסף שהשקעת במינוי שווה כקליפת השום אם אתה עובר קונסולה ואפילו דור? להגיע למצב שאתה קושר את עצמך עם פלטפורמה מסויימת לאו דווקא בגלל שאתה מעדיף אתה אלא רק שיש לך כל מיני תכנים שאתה תאבד במעבר?

למה אתה כל כך שש לכבול את עצמך לגורם מסויים?

אני לא יודע איזה אפליקציות באנדרויד, בטח לא אלה שמשלמים עבורם, אין לך גם ב iOS. אבל למקרה שפספסת, הלו. המגמה בעולם ובתעשיות הבידור והתכנים היא שהתכנים יתאימו את עצמם אליך במקום שאתה תתאים את עצמך. התכנים איתך בכל מקום ועל כך מסך שאתה רוצה. משחק על משחק בטלוויזיה, נוסע לאיזשהו שמקום ומשחק באותו משחק באותו סייב על הפלאפון בנסיעה וכשאתה חוזר הביתה אתה ממשיך לשחק על צג המחשב. המחשבה שמוצר מסויים ידרוש ממך חומרה מסויימת ויגביל אותך לדרך אחת לצרוך אותו היא מחשבה שהולכת ונעלמת ומתחלפת. הגן הסגור שכופה עליך לעומת פתיחות והתאמה של התוכן לצרכיך בכל רגע.

זה למה קונסולות משחק כפי שהם היום פחות ופחות קורצות ובטח קונסולות הדור הבא שהן פשוט מחשב ושבעבר היו להן יותר יתרונות ושהיו סיבות מוגדרות היטב למה לבחור בהם. וזה למה גם סוני מתחילה לקרוץ לכיוון בדבריה שהם מתווכנים לאפשר הזרמת משחקים דרך גאייקאי גם למוצרים שאינם שלהם.

מה שאתה אומר נכון אבל עדין, אם בזבזת 200$ על אנדרואיד ועברת לאייפון אכלת תחת. מצד שני, אם עוד 3 שנים תחזור לאנדרואיד כל האפליקציות שלך יחכו לך במכשיר החדש, בקונסולות כל כמה שנים לוחצים לך על הכפתור ריסט אם עברת מותג או לא.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 דצמבר 2013, 07:36

Swiftkey ו LightFlow כשתי אפליקציות שאין בכלל בiOS וגם לא יכולות להיות בiOS. העולם הוא לא רק משחקים ותכנים, ידידי. גם מערכת ההפעלה, הפיצ'רים והנוחות שהם יוצרים הם חשובים למשתמש.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 דצמבר 2013, 07:41

ולכן עלייתו המטואורית של האנדרויד ולמה אתה צריך לרצות שמערכת הפעלה פתוחה ולא סגורה תשלוט בתעשיית הפלאפונים ולהצביע דרך הארנק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 דצמבר 2013, 08:57

כמה בכלל עולה השירות דיגיטלי של גיימפליי? נראה לי שהוא עולה יותר מהפלוס, במיוחד כשלוקחים בחשבון שלפעמים הפלוס מוצע בהנחה.

בנוסף, מה יש בספריה הדיגיטלית שלהם? אני מתקשה להאמין שזה כל משחק חדש שיוצא... דווקא השיטה של המייל היא ממש טובה... לי היה מנוי של 2 משחקים בו זמנית אצלי בבית והרי בכמה משחקים חדשים אתה משחק באותו שבוע? נדיר שיותר מאחד. ככה תמיד היה לי בוודאות משחק חדש שרציתי אצלי בבית ואם זה היה משחק טוב (שתוך ימים בודדים אתה יודע עד כמה אתה אוהב את המשחק) אז הייתי פשוט בוחר לקנות אותו ואז ישר שולחים משחק נוסף לבית שלי (בלי ההמתנה שהמשחק יגיע אליהם ורק אז ישלחו אחד חדש). המשחקים שלהם תמיד נמכרים בהנחה של 20 אחוז (ממש ביום יציאת המשחק) ותמיד אפשר למכור את המשחק למישהו אחר. זה באמת שירות לפרצוף.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים