DrKeo כתב:אני חושב שאחת הבעיות של MS עם E3 הזאת היא שבת'זדה עדין לא ממש מרגישה "XBOX". כלומר, בעמוד הראשי של PS STORE חצי מהמשחקים הם משחקי בת'זדה כולל בלעדיים כמו DEATHLOOP, בת'זדה עדין לא הכריזה אפילו על בלעדי אחד לאקסבוקס ואפילו אחרי שהמשחקים יתחילו להעלם מPSN (כי הם יתישנו וירדו מהעמוד הראשי בזמן שמשחקים חדשים לא יגיעו יותר לפס5) ומשחקי בת'זדה יתחילו להיות מוכרזים לאקסבוקס, עדין בת'זדה לא תרגיש ממש "XBOX". זה הליך שיקח שנים, אני זוכר כמה זמן לקח לי להתרגל ש-RARE אז אקסבוקס ולא נינטנדו.
ומתוך זה, אני לא יודע איך יעבור כל הקטע של בת'זדה ב-E3. נניח ומראים את סטארפילד ומכריזים על פריי 2, אנשים באמת ירגישו שזה אקסבוקס? או שיקח להם זמן עד שזה ישקע בתודעה שלהם? יש לי הרגשה שסוני עם טיזר של הדבר הבא מנוטידוג, דמו של GOW 2, דמו של הורייזן ובטח עוד איזה 2-3 הכרזות חדשות עדין יצליחו לצאת עם הרגשה של מנצחים בדעת הקהל אפילו אם מיקרוסופט תחשוף 10 בלעדיים חדשים ממפתחות שונות.
אני חושב שבגלל שסטארפיילד הולך להיות בלעדי לאקסבוקס, אז לפחות לגביו הוא ירגיש IP של האקסבוקס וכמובן שאם TES באמת אקסקלוסיבי נצחי אז מתישהו גם לגביהם.
אני חושב שכדי שסטארפיילד ינצח את התערוכה הזו, הוא צריך איזה "WOW " פאקטור, כמו הדרקונים שהיו לסקיירים. כולם כבר יודעים שמערכת הקרב של סטארפיילד בטח תהיה קלאנקית, ושהסיפור לא יהיה oscar worthy

אבל אם יהיה למשחק הזה איזה פייצ'ר מטריף שאנשים יגידו "אני חייב תמשחק הזה!"
אז הם יכולים בקלות לדעתי לנצח את E3 איתו לבד.. ב2011 כולם בערך סלחו לבטסדה על הכל כי כל מה שעניין את כולם זה הדרקונים הם הצליחו לעשות הייפ מטורף
והרגשה שTES עשה קפיצת מדרגה כמעט דורית עם סקיירים, אם סטארפיילד ירגיש ככה, אז בהצלחה לסוני להביא משהו שיכול להתחרות עם זה

מה שכן אם סטארפיילד יהיה אחרי כל השנים האלה משהו כמו "הוריזן 2" אז כן סוני תנצח.