נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2021, 20:21

Laskin כתב:אנשים בארץ קונים מחשב ״לאינטרנט״ גם ב-4000 ש״ח ויותר, במחירים האלה כבר יש מלא עם gpu לא רע בכלל... כמו כן, עם הכרטיסים של אינטל לך תדע מה יהיה מובנה יחד עם הCPU עוד 5-6 שנים ומה יקרה למחשבים ניידים עד אז...

בכל אופן אני כן חושב שלקראת סוף הדור אם הוא גם ככה קונה מחשב אז מקסימום יוסיף עוד 500 שח ויקבל כרטיס שיתמודד עם כל המשחקים שיש בדור הזה בקלות, ולא יהיה צריך לקנות עוד מכשיר ייעודי רק בשביל המשחקים של מיקרוסופט.

אז להוציא מאות שקלים אחרי שהדור נגמר לשחק במשחקים שהוא יכל לשחק 4 שנים קודם אם הוא היה מוציא מאות שקלים? שלא נדבר על זה שב2026 כרטיס של 500₪ לאו דווקא יתמודד על משחקי XSX, ביחוד שכנראה לא יהיה לכרטיס הזה אפילו 8GB.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2021, 21:10

ברור ש(כלכלית לפחות) עדיף בסוף הדור כי אז הוא יוציא הרבה פחות על המנוי והכל יהיה זמין בבת אחת :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2021, 22:29

Laskin כתב:ברור ש(כלכלית לפחות) עדיף בסוף הדור כי אז הוא יוציא הרבה פחות על המנוי והכל יהיה זמין בבת אחת :)

עדיף להוציא 800₪ ולשחק במשחק 60$ בחינם היום מאשר להוציא 800₪ עוד חצי עשור ולשחק במשחק 3$ בן חצי עשור בחינם.

אין שום חיסכון בלקנות מחשב עם GPU סביר. אם מה שמעניין אותך זה משחקי קונסולה, זול לך יותר לקנות קונסולה, תמיד. אנשים כמונו קונים GPU חזק כי אנחנו רוצים את כל ההגדרות, כל הפריימים וכל הרזולוציות. הלינג רק רוצה לשחק במשחקי אקסבוקס והדרך הכי משתלמת לעשות את זה, אם אתה לא שחקן PC, זה אקסבוקס. כלומר עד שXC יגיע. אגב, אני גם שם כסף שעוד מעט כל טלביזיה LG תגיע עם GP:U בחינם ל-X חודשים ואפליקציית XC מותקנת מראש.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 מאי 2021, 23:48

מחשב לאינטרנט וורד וכו' לא צריך לעלות 4,000 ש''ח. אולי חצי מזה, וגם זה בלחץ. אם מישהו רוצה לשחק במשחקי אקסבוקס בלי בעיות/טרחות וכו', עדיף שירכוש אקסבוקס ב1,100 ש''ח-2,000 ש''ח (S ו X בהתאמה). אפילו אם זה אומר שהוא יהיה בסוף הדור עם שתי קונסולות.. 1,000$ וסגרת פינה של גיימינג לדור הזה. 800$ אם מתפשרים והולכים על ה S ולא ה X. לא לכולם יש כח להתעסק עם מחשב גיימינג. לא כולם חושבים שזה בכלל שווה במיוחד. בטח לא בדור הנוכחי, כשהחומרה גם יקרה מאוד (עוד לפני החוסרים ההיסטריים בגלל הקורונה).

אם וכאשר יהיה XCLOUD זמין ושמיש בארץ, זו תהיה אפשרות נהדרת, לדעתי. אבל עד אז - הכי טוב לקנות פשוט אקסבוקס, אם יש מאסה של משחקים שמעניינים שם.

אהה כן, ובנוגע לDS - אישית, אני חושב שהוא משחק פשוט לא טוב, בעיקר כי אחרי 5 שעות, הרגשתי שביליתי זמן ניכר רק בתפריטים, ועוד שיט שכזה. אני יכול להבין למה אנשים נהנו ממנו, אבל הוא לגמרי לא בשבילי ואני לא רואה את עצמי חוזר אליו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2021, 23:53

Klayman כתב:אהה כן, ובנוגע לDS - אישית, אני חושב שהוא משחק פשוט לא טוב, בעיקר כי אחרי 5 שעות, הרגשתי שביליתי זמן ניכר רק בתפריטים, ועוד שיט שכזה. אני יכול להבין למה אנשים נהנו ממנו, אבל הוא לגמרי לא בשבילי ואני לא רואה את עצמי חוזר אליו.

התפריטיאדה היא בעיה של תחילת המשחק, בעיקר כי בתחילתו אתה עושה מסעות ממש קצרים וגם כי בגלל שאתה יחסית חדש ל-UI של המשחק אז אתה מבלה שם יותר זמן ממה שאתה באמת צריך. יש פעולות שבתחילת המשחק הייתי מבלה 5 דק' בתפריט בשבילן שבשלבים מאוחרים יותר עשיתי ב-15 שניות. יש ל-META של המשחק הזה learning curve מאוד גבוה, אבל כשהוא מקליק הוא מקליק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2021, 08:25

ואין מה לעשות, קוג׳ימה אוהב את התפריטים שלו. העיצוב הזה זה משהו שרץ אצלו לאורך רוב הקריירה, אבל אולי ב DS הוא קצת הגזים עם זה יותר מדי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 מאי 2021, 10:54

bling כתב:ואין מה לעשות, קוג׳ימה אוהב את התפריטים שלו. העיצוב הזה זה משהו שרץ אצלו לאורך רוב הקריירה, אבל אולי ב DS הוא קצת הגזים עם זה יותר מדי.

זה מעולם לא הפריע לי באופן שאפילו טיפ טיפה דומה לזה באף משחק אחר שלו (שיחקתי ברובם). אני מבסוט שהוא קיבל את ההזדמנות לעשות משחק שכזה, אבל אני חושב שהוא טעה במחשבה שיהיה לו Mass appeal. לרוב הגיימרים, בטח אלה שאין להם עכשיו עשרות רבות של שעות לכל משחק, לא ממש תהיה הסבלנות למשחק הזה לדעתי.

גם הסיפור עצמו לא ממש משך אותי להמשיך, אז ה learning curve ניצחה אותי (לא שלמדתי המון ב5 שעות האלה.. בעיקר לך לפה, לך לשם, תעביר את זה מפה לשם, תחצה גשר סולמות, תבנה סולם, תחזיק את שני הטריגרים תוך כדי שאתה הולך).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 מאי 2021, 11:17

DrKeo כתב:מי מוציא 7.5 מליארד דולר על חברה ואז לא מוציא את המשחקים שלה לתחרות, מעפנים :!:

ויותר ברצינות, אולי הפוקוס של לעבוד עם SDK אחד יעזור לבת׳זדה סופסוף להוציא משחק עם פחות באגים.

כמו שאמרת בזמנו נדב... אני אוכל לטעון שTES6 כן יגיע לפס5 וככה למשוך את הויכוח הזה עד סוף הדור... וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות כי זה בדיוק מה שיקרה. :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2021, 15:49

Klayman כתב:
bling כתב:ואין מה לעשות, קוג׳ימה אוהב את התפריטים שלו. העיצוב הזה זה משהו שרץ אצלו לאורך רוב הקריירה, אבל אולי ב DS הוא קצת הגזים עם זה יותר מדי.

זה מעולם לא הפריע לי באופן שאפילו טיפ טיפה דומה לזה באף משחק אחר שלו (שיחקתי ברובם). אני מבסוט שהוא קיבל את ההזדמנות לעשות משחק שכזה, אבל אני חושב שהוא טעה במחשבה שיהיה לו Mass appeal. לרוב הגיימרים, בטח אלה שאין להם עכשיו עשרות רבות של שעות לכל משחק, לא ממש תהיה הסבלנות למשחק הזה לדעתי.

גם הסיפור עצמו לא ממש משך אותי להמשיך, אז ה learning curve ניצחה אותי (לא שלמדתי המון ב5 שעות האלה.. בעיקר לך לפה, לך לשם, תעביר את זה מפה לשם, תחצה גשר סולמות, תבנה סולם, תחזיק את שני הטריגרים תוך כדי שאתה הולך).

אין ספק שזה משחק שהוא עוף מוזר ואין לו mass appeal, פה אין ויכוח. אבל עלילתית הוא פשוט מעולה, בטוח יותר טוב מ-MGS5. אבל אני משער שלוקח זמן עד שכל השטויות BT ושאר ראשי התיבות שוקעים ונכנסים לעלילה. גם 90% ממנה קורת בחצי השני של המשחק כך או כך. בכל מקרה זה מאוד מובן למה מישהו יפרוש מהר מ-DS.

glass man כתב:
DrKeo כתב:מי מוציא 7.5 מליארד דולר על חברה ואז לא מוציא את המשחקים שלה לתחרות, מעפנים :!:

ויותר ברצינות, אולי הפוקוס של לעבוד עם SDK אחד יעזור לבת׳זדה סופסוף להוציא משחק עם פחות באגים.

כמו שאמרת בזמנו נדב... אני אוכל לטעון שTES6 כן יגיע לפס5 וככה למשוך את הויכוח הזה עד סוף הדור... וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות כי זה בדיוק מה שיקרה. :D

לבריאות :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 16 מאי 2021, 18:09

פייג', המיק' מוניטורינג עובד לך באוזניות של הבוקס? אני לא שומע את עצמי בכלל למרות שהוא מוגדר ל-high.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 מאי 2021, 20:32

טוב אז יש שמועות חזקות מג'ראב האנטישמי שסטארפיילד הוא Q1 2022 מישהו ניחש שזה התאריך והוא ענה לו שהוא צודק או משהו.
כמו שאתם רואים, לאסקין צדק כנראה בתאריך של סטארפיילד.

אני ממשיך לאכול חצץ פה עם תחזיות האקסבוקס שלי, תחילה על פרפקט דארק אחכ סטארפיילד והבלעדיות ועכשיו זה...:) אבל יגיע הרגע שלי :lol:

יש שמועות חדשות על סטארפיילד
כמשחק נקסט ג'ן אמיתי, נקבל סוף סוף במשחק בטסדה את הזכות לטפס על סולמות חוויה כזו נקסט ג'נית עוד לא היתה לנו בבטסדה מעולם.
יהיו קרבות של חלליות...
יהיה ניהול של החללית.
יהיו פשוט מאות על גבי מאות של NPCS ברמה שוברת שיאים.

אני לא יכול לחכות!!!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 17:26

The Ascent מקבל תאריך יציאה ביולי. ראיתי כמה סרטונים ממנו באיכות גבוהה בחצי שנה האחרונה ואני חייב להגיד שיש שם עבודת אפקטים פשוט מטורפת.

למי שלא מכיר, הוא בלעדי מיקרוסופט/PC והוא מגיע ב-DAY ONE ל-GP מאוסף של פורשי EPIC, PCF, יוביסופט ו-ID. הצוות הזה מורכב בעיקר מאנשים שעשו את דום 2016, FC3, גירס ו-bullet storm.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 מאי 2021, 06:55

טוב האיינסידר האנטישמי בכמה פרטים מעניינים.
לא יהיה היילבלייד 2 בE3 כי מייקרוסופט לא רוצה רק להראות טריילר סינמטי.

הוא חושב שסטארפיילד קרוס ג'ן חוזר שוב על זה שהמשחק יוצא ב2022 הוא יהיה בE3 אבל לא יהיה גיימפלי.
Elden ring לא יהיה באירוע של אקסבוקס וכנראה לא בE3 זה משתלב עם הדיבורים שהוא כנראה יידחה בכלל ל2022 כפי שרייר אמר שמתי משחקים יקבלו דחיה.

יש עוד מלא פרטים ממנו אבל אלה תפסו לי את העין במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 20:10

טוב אז שרייר אומר שסטארפיילד הולך לצאת הרבה יותר מאוחר ממה שאנשים חושבים.... ושהוא אומר את זה עכשיו כדי שאנשים שחושבים שהוא הולך לצאת בקרוב יהיו עם ציפיות מציאותיות הוא אומר שהמשחק לא קרוב ללהיות מוכן. הנה חלק מהדברים שלו according to several ppl familiar with development. It'll be at E3 but the planned release date I've heard is way later than most people expect. Sharing this so that folks keep their expectations in check
ציטוט ציוץ

הוא אומר גם שזה לא נכון שהמשחק היה בפיתוח פעיל רוב השנים האלה, ושהמון צוותים בבטסדה בכלל היו עסוקים רוב הזמן בפולאאוט 76 ושרק מ2019 אפשר לדבר על פיתוח רציני.

באסה... וכן אם אתם מחכים שהמשחק ייצא כבר כדי שאני אפסיק לחפור פה על התאריך יציאה שלו, גם אני... אבל זה רק כדי שאני אוכל להתחיל לחפור על המשחק עצמו. :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 20 מאי 2021, 22:27

לא דחוף לי. אולי כי אני לא יודע למה בדיוק מחכים עדיין, נגלה ב-E3.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 22:55

סקיירים בחלל עם אווירה קריפית של דד ספייס :) כן,אני סתם עושה לעצמי הייפ אין לי מושג :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 מאי 2021, 00:25

DrKeo כתב:The Ascent מקבל תאריך יציאה ביולי. ראיתי כמה סרטונים ממנו באיכות גבוהה בחצי שנה האחרונה ואני חייב להגיד שיש שם עבודת אפקטים פשוט מטורפת.

למי שלא מכיר, הוא בלעדי מיקרוסופט/PC והוא מגיע ב-DAY ONE ל-GP מאוסף של פורשי EPIC, PCF, יוביסופט ו-ID. הצוות הזה מורכב בעיקר מאנשים שעשו את דום 2016, FC3, גירס ו-bullet storm.

זה לגמרי נראה כמו משהו שמזכיר את הוויב של האווסמארק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2021, 18:24

להרחיב על מה שגלאס אמר על סטארפילד כי שרייר בדיוק התיחס לזה, המשחק יקבל תאריך יציאה מדוייק ב-E3 והוא הולך להיות משחק הגדול של MS לחגים 2022. וכן, הם הולכים להראות גיימפליי ב-E3.

יש ל-MS כל כך הרבה צוותים עכשיו, הפנטזיה שלי היא שהם סופסוף יוציאו את צד ג' והאינדים הלא מעניינים מהמסיבה שלהם ויפרידו לשתי מסיבות. כלומר אם המסיבה שלהם היא כבר בת'זדה + XBOX יחדיו, זאת ההזדמנות להסיר סופסוף את השומן המזעזע של ה-ADD טריילרים שכמעט גורמים לי להתקף אפילפסיה. פשוט תנו לכל אולפן צד א' שאמור להראות משהו איזה 10-15 דק' שבהן הם יוכלו לדבר על כמה נהדר באולפן שלהם / כמה קשה בזמן COVID, לדבר מילות הייפ על המשחק העתידי שלהם ואז להראות דמו גיימפליי או טריילר. להרגיע קצת את המסיבה, להדגיש את התוכן המשמעותי, להזיז לסוג של DIRECT את הדברים הקטנים יותר והפחות מעניינים. כן, אני רוצה לשמוע את RARE מברברים 10 דק' על everwild עם טריילר או גיימפליי, אני רוצה לשמוע את טוד האווארד מדבר על סטארפילד בצורה שרק פיטר מולינו יכול להתחרות בו, אני רוצה לשמוע את פלייגראונד מדברים על פייבל ופורצה. מה שאני לא רוצה זה 3587345 אינדים בטריילרים של 30 שניות מודבקים אחד אחרי השני. בשביל מה קניתם 7 מליון צוותים אם 98% מהמסיבה שלכם זה אינדים לא מעניינים. איכות, לא כמות בבקשה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 מאי 2021, 19:48

איזה מזל שלא התערבתי עם לאסקין על זה בנקודות, זה בדיוק מה שהוא אמר שיהיה :)
בנוגע לEverwild האיינסידר האנטישמי ההוא אמר שהוא חושב שהוא לא יהיה.

אבל אני חושב שאלא אם כן סקוור וסוני הולכות להפציץ בE3 עם איזה פצצת ענק מייקרוסופט לוקחים את התערוכה אני לא רואה משהו שמצליח להתחרות בסטארפיילד השנה בE3 אינדים או לא אינדים :) היילו, סטארפיילד ומייקרוסופט תקח את התערוכה הזו בענק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מאי 2021, 19:53

לסוני יש את GoW, יש להם את TLOU Remake, יש בטח משהו מנוטי דוג שיקבל טיזר, יש גיימפליי של הורייזון, יש את טוריזמו 7... אני עדיין חושב שמיקרוסופט יכולה לתת להם בראש, אבל לא בהפרש גדול. עדיין לא... ב-E3 2023 הם כבר כנראה יהיו בפוזיציה רצינית יותר בתערוכות, כדי באמת להשפיל מתחרות פעם בכמה תערוכות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 מאי 2021, 20:01

אתה צודק לאסקין, אבל עדיין לא יודע באופן אישי אני מרגיש שהתערוכה של סוני הולכת להיות "המשכים המשכים המשכים וריימיקים" ומהצד השני מייקרוסופט מביאה דברים חדשים.

כאילו אם הם לא מביאים איזה טריילר CGI של היילבלייד או איזה חירבוש על EVERWILD אז זה רק מראה לנו כמה הם בטוחים בחוזק התערוכה שלהם.
ועוד לא דיברתי בכלל על WOLF3

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2021, 20:48

אני חושב שאחת הבעיות של MS עם E3 הזאת היא שבת'זדה עדין לא ממש מרגישה "XBOX". כלומר, בעמוד הראשי של PS STORE חצי מהמשחקים הם משחקי בת'זדה כולל בלעדיים כמו DEATHLOOP, בת'זדה עדין לא הכריזה אפילו על בלעדי אחד לאקסבוקס ואפילו אחרי שהמשחקים יתחילו להעלם מPSN (כי הם יתישנו וירדו מהעמוד הראשי בזמן שמשחקים חדשים לא יגיעו יותר לפס5) ומשחקי בת'זדה יתחילו להיות מוכרזים לאקסבוקס, עדין בת'זדה לא תרגיש ממש "XBOX". זה הליך שיקח שנים, אני זוכר כמה זמן לקח לי להתרגל ש-RARE אז אקסבוקס ולא נינטנדו.

ומתוך זה, אני לא יודע איך יעבור כל הקטע של בת'זדה ב-E3. נניח ומראים את סטארפילד ומכריזים על פריי 2, אנשים באמת ירגישו שזה אקסבוקס? או שיקח להם זמן עד שזה ישקע בתודעה שלהם? יש לי הרגשה שסוני עם טיזר של הדבר הבא מנוטידוג, דמו של GOW 2, דמו של הורייזן ובטח עוד איזה 2-3 הכרזות חדשות עדין יצליחו לצאת עם הרגשה של מנצחים בדעת הקהל אפילו אם מיקרוסופט תחשוף 10 בלעדיים חדשים ממפתחות שונות.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 מאי 2021, 21:05

אני לא מצליח לראות את MS מפתיעה עם משהו ענק,אבל מה שבדרך מספיק מעניין אותי- השמועות מדברות על shadow drop של Psychonauts 2 אחרי הסטרים שלהם,יש את פורזה הורייזון 5 כנראה,אני מקווה מאוד לאיזה טריילר in game של פייבל,אני חושב שהמשחק התחיל פיתוח בפלייגראונד בתחילת 2017 ובהחלט הגיע הזמן להראות ממנו משהו.
אני מחכה גם לראות את אינפיניט שוב אחרי הקטסטרופה של שנה שעברה,יש לי תחושה טובה הפעם,אני חושב שהם הולכים להפתיע איתו.
אני לא אתפלא אם נראה עוד החייאה של איזה IP נשכח כמו Battletoads,אולי אפילו מאותה מפתחת שממה שהבנתי ממשיכה לעבוד עם MS על פרוייקט לא מוכרז,אולי אולי באנג'ו? נראה כמו הזמן המתאים לקאמבק.
את פרפקט דארק אני לא חושב שנראה עד E3 שנה הבאה,אותו דבר לגבי הלבלייד 2.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2021, 21:23

יש למיקרוסןפט כל כך הרבה צוותים עכשיו, אין לי שמץ מה יהיה. נניח הצוות של we happy few, הם גדלו משמעותית ועובדים על משהו כבר 4 שנים. אם ממש עוברים על הרשימת צוותים שלהם, אין לנו מושג מה חצי מהם עושים. ועוד אגב, גירס בדרך כלל יוצא כל 3 שנים ומוכרז בE3 שנה וקצת לפני היציאה שלו. כלומר יש מצב לגירס 6 על UE5 בתערוכה הקרובה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 מאי 2021, 21:41

DrKeo כתב:אני חושב שאחת הבעיות של MS עם E3 הזאת היא שבת'זדה עדין לא ממש מרגישה "XBOX". כלומר, בעמוד הראשי של PS STORE חצי מהמשחקים הם משחקי בת'זדה כולל בלעדיים כמו DEATHLOOP, בת'זדה עדין לא הכריזה אפילו על בלעדי אחד לאקסבוקס ואפילו אחרי שהמשחקים יתחילו להעלם מPSN (כי הם יתישנו וירדו מהעמוד הראשי בזמן שמשחקים חדשים לא יגיעו יותר לפס5) ומשחקי בת'זדה יתחילו להיות מוכרזים לאקסבוקס, עדין בת'זדה לא תרגיש ממש "XBOX". זה הליך שיקח שנים, אני זוכר כמה זמן לקח לי להתרגל ש-RARE אז אקסבוקס ולא נינטנדו.

ומתוך זה, אני לא יודע איך יעבור כל הקטע של בת'זדה ב-E3. נניח ומראים את סטארפילד ומכריזים על פריי 2, אנשים באמת ירגישו שזה אקסבוקס? או שיקח להם זמן עד שזה ישקע בתודעה שלהם? יש לי הרגשה שסוני עם טיזר של הדבר הבא מנוטידוג, דמו של GOW 2, דמו של הורייזן ובטח עוד איזה 2-3 הכרזות חדשות עדין יצליחו לצאת עם הרגשה של מנצחים בדעת הקהל אפילו אם מיקרוסופט תחשוף 10 בלעדיים חדשים ממפתחות שונות.

אני חושב שבגלל שסטארפיילד הולך להיות בלעדי לאקסבוקס, אז לפחות לגביו הוא ירגיש IP של האקסבוקס וכמובן שאם TES באמת אקסקלוסיבי נצחי אז מתישהו גם לגביהם.
אני חושב שכדי שסטארפיילד ינצח את התערוכה הזו, הוא צריך איזה "WOW " פאקטור, כמו הדרקונים שהיו לסקיירים. כולם כבר יודעים שמערכת הקרב של סטארפיילד בטח תהיה קלאנקית, ושהסיפור לא יהיה oscar worthy :) אבל אם יהיה למשחק הזה איזה פייצ'ר מטריף שאנשים יגידו "אני חייב תמשחק הזה!"

אז הם יכולים בקלות לדעתי לנצח את E3 איתו לבד.. ב2011 כולם בערך סלחו לבטסדה על הכל כי כל מה שעניין את כולם זה הדרקונים הם הצליחו לעשות הייפ מטורף
והרגשה שTES עשה קפיצת מדרגה כמעט דורית עם סקיירים, אם סטארפיילד ירגיש ככה, אז בהצלחה לסוני להביא משהו שיכול להתחרות עם זה :)

מה שכן אם סטארפיילד יהיה אחרי כל השנים האלה משהו כמו "הוריזן 2" אז כן סוני תנצח.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים