נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2021, 01:36

חחח פייג היו לך הרגשות טובות גם שנה שעברה על היילו:)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2021, 02:50

swiss-the-engine כתב:חחח פייג היו לך הרגשות טובות גם שנה שעברה על היילו:)

לפחות קבלנו את קרייג.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מאי 2021, 10:01

DrKeo כתב:יש למיקרוסןפט כל כך הרבה צוותים עכשיו, אין לי שמץ מה יהיה. נניח הצוות של we happy few, הם גדלו משמעותית ועובדים על משהו כבר 4 שנים. אם ממש עוברים על הרשימת צוותים שלהם, אין לנו מושג מה חצי מהם עושים. ועוד אגב, גירס בדרך כלל יוצא כל 3 שנים ומוכרז בE3 שנה וקצת לפני היציאה שלו. כלומר יש מצב לגירס 6 על UE5 בתערוכה הקרובה.

הסיבה שאני לא רואה הכרזה לגירס 6 השנה היא ההודעה שלהם בהכרזה על המעבר ל-UE5 ש"ייקח עוד זמן" עד שנראה את הפרוייקטים שהם עובדים עליהם,אני מניח שהוא יוכרז שנה הבאה וייצא ב-2023.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2021, 11:43

זה מצחיק, מחקרוסופט כל כך בקטע של לתת לצוותים שלהם זמן שכלום לא יוצא..

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 מאי 2021, 11:56

אני חושב שזו לא תהיה הגזמה פראית לטעון שאחת הסיבות שהם רכשו את בטסדה היא שהם ידעו שיקח זמן לצוותים הפנימים שלהם להוציא את המשחקים.
אני מתכוון פייבל הוא WAY OFF וגם כנראה פרפקט דארק.

אבל אני לא חושב שצריך להאשים את מייקרוסופט בזה, אם לאנשים לא איכפת שסוני חושפת הכול בBLOWOUT אחד גדול ואז צריך לחכות למשחקים שנים, אז אנשים צריכים לשמוח שאנחנו לפחות יודעים עכשיו שיש דברים לחכות להם אצל מייקרוסופט, הזמן שיקח להם לצאת הוא שולי.

קנייה של קונסולה היא בהכרח גם קנייה לא רק בגלל ההיצע שיש כרגע, אלא גם בשביל הליינאפ העתידי ומייק הוכיחה שיהיה ליינאפ עתידי אי אפשר להתעלם מהם בדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2021, 12:36

אני לא חושב שמיקרוסופט עשתה החלטה על הקניה רק על פי הלו״ז שחרור שלה כרגע. היא פשוט מעבה את הפיתוח הפנימי בכדי להגיע לבסוף לאיזון שבו משחקים יוצאים בכמויות וכל הזמן. יש למיקרוסופט איזה 40 צוותים עכשיו, אם כל צוות יקבל 5 שנים פר משחק זה אומר 8 משחקים בשנה שזה תפוקה אדירה, ביחוד אם מיקרוסופט תמשיך לעשות משחקי צד ב׳ כמו שהם עושים למשל עם קוג׳ימה או IOI עכשיו. אבל אני לא חושב שנכנס לקצב כזה לפני אמצע הדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 מאי 2021, 12:52

בסוף יהיה למייקרוסופט OUTPOUT מטורף וסוני היא זו שתיכנס להאטה בOUTPOUT אין לי ספק בזה.
בכל זאת, אחד החסרונות בזה שמייקרוסופט הולכת כל כך באגרסביות על WRPG (ואפשר לומר את זה גם על סוני עם JRPG ׂׂ)
זה שהמשחקים האלה לוקחים Long ass time לפתח אותם בדור שגם ככה זמן הפיתוח התארך בו משמעותית מהדור הקודם.

זה יקח זמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2021, 14:20

glass man כתב:בסוף יהיה למייקרוסופט OUTPOUT מטורף וסוני היא זו שתיכנס להאטה בOUTPOUT אין לי ספק בזה.
בכל זאת, אחד החסרונות בזה שמייקרוסופט הולכת כל כך באגרסביות על WRPG (ואפשר לומר את זה גם על סוני עם JRPG ׂׂ)
זה שהמשחקים האלה לוקחים Long ass time לפתח אותם בדור שגם ככה זמן הפיתוח התארך בו משמעותית מהדור הקודם.

זה יקח זמן.

אחת הסיבות העיקריות שמיקרוסופט עם כמות אדירה של אולפני WRPG היא שפשוט יש להם כמות אדירה של צוותים עכשיו. אם נסתכל נגיד על FPS, יש למיקרוסופט עכשיו את id, 343, משין גיימס והיוזמה. משחקי גוף שלישי יש להם את נינג'ה ת'אורי, את טנגו, פלייגראונד ואת הקואליציה. ו-RPG לא צריך אפילו לציין כי מיקרוסופט הפכה למלכת הWRPG בשלוש שנים האחרונות. ואפשר להגיד את זה כמעט על כל ז'אנר, אולי חוץ מאשר JRPG וספורט יש למיקרוסופט בכל ז'אנר לפחות צוות אחד ולפעמים חמישה. הם פשוט הפכו למפלצת בשלוש שנים האחרונות, בערך 40 צוותים, אולי אפילו יותר, לא ספרתי. אז כמעט לא משנה על איזה ז'אנר תצביע, יש למיקרוסופט כנראה כמה משחקים כאלה בפיתוח. ואני מקווה שאיפה שיש להם blind spots, כמו JRPG, הם עושים הסכמי צד ב'.

ומי יודע, אולי כל הבלגן ב-WB כרגע יוריד את המחיר של WB GAMES ומיקרוסופט תוכל לסגור פינה על מכות (עם NetherRealm Studios), עוד קצת גוף שלישי (רוקסטדי, WB מונטראול שעושים עכשיו את Gotham Knights ואבלנצ' שעושים כרגע את המשחק הארי פוטר החדש), עוד קצת FPS (מונולית') ועוד קצת אופנים קטנים חסרי משמעות מסביבם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מאי 2021, 14:58

DrKeo כתב:
glass man כתב:בסוף יהיה למייקרוסופט OUTPOUT מטורף וסוני היא זו שתיכנס להאטה בOUTPOUT אין לי ספק בזה.

זה יקח זמן.

אחת הסיבות העיקריות שמיקרוסופט עם כמות אדירה של אולפני WRPG היא שפשוט יש להם כמות אדירה של צוותים עכשיו. אם נסתכל נגיד על FPS, יש למיקרוסופט עכשיו את id, 343, משין גיימס והיוזמה. משחקי גוף שלישי יש להם את נינג'ה ת'אורי, את טנגו, פלייגראונד ואת הקואליציה. ו-RPG לא צריך אפילו לציין כי מיקרוסופט הפכה למלכת הWRPG בשלוש שנים האחרונות. ואפשר להגיד את זה כמעט על כל ז'אנר, אולי חוץ מאשר JRPG וספורט יש למיקרוסופט בכל ז'אנר לפחות צוות אחד ולפעמים חמישה. הם פשוט הפכו למפלצת בשלוש שנים האחרונות, בערך 40 צוותים, אולי אפילו יותר, לא ספרתי. אז כמעט לא משנה על איזה ז'אנר תצביע, יש למיקרוסופט כנראה כמה משחקים כאלה בפיתוח. ואני מקווה שאיפה שיש להם blind spots, כמו JRPG, הם עושים הסכמי צד ב'.

ומי יודע, אולי כל הבלגן ב-WB כרגע יוריד את המחיר של WB GAMES ומיקרוסופט תוכל לסגור פינה על מכות (עם NetherRealm Studios), עוד קצת גוף שלישי (רוקסטדי, WB מונטראול שעושים עכשיו את Gotham Knights ואבלנצ' שעושים כרגע את המשחק הארי פוטר החדש), עוד קצת FPS (מונולית') ועוד קצת אופנים קטנים חסרי משמעות מסביבם.

השאלה הגדולה היא ,איזה סוגי משחקים מיקרוסופט מבקשת מהצוותים
למיקרוסופט לדוגמה אין פלטפורמר אחד חזק שנים
למרות שהיא מחזיקה בזכויות על קונקר ובאנגו קאזוי

גם בעיניין ז'אנרים אחרים ,השאלה אם הכיוון " משחקים כשירות "
או סינגל חזק ,או כל דבר אחר
לסוני ונינטנדו יש כמה זיכיונות סינגל מאוד חזקים
הילו לדוגמה למרות שיש מצב סינגל ,העיקר זה המולטי המקוון
לא שms חיבת את זה ,התמיכה צד שלישי מצוינת
אבל בכל זאת שמדברים על בילעדים ,זה בעיתי למי שאוהב בעיקר סינגל ,
מי שאוהב " משחקים כשירות " ,וחיבור חזק לאונליין
שם ms מצוינת

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 מאי 2021, 15:33

DrKeo כתב:

זה יקח זמן.

אני חושב שמייקרוסופט לא צריכה בכלל להשקיע בJRPG של צד ב'. mistwalker היתה השותפה העיקרית שלהם בדור ה360 וסאקאגואצי, כבר לא בשיא שלו בערך
מאז 2000 פפ9 היה המשחק האחרון שלו שהיה שווה איזושהי התייחסות והיום הוא מבלה את זמנו בהוצאת משחקים עלובים לאפל TV.

הדבר הכי טוב שמייקרוסופט יכולה לעשות זה להשקיע בWRPG ולתת לזה להיות הזהות המגדירה שלה כמו שזה היה הזהות המגדירה של הOG XBOX :)
כאילו ברור שהמצב יותר טוב אבל אין צורך להם להתחרפן יותר יש להם משחקים גדולים בז'אנר בגיימפאס.

על משחקי מכות, הם גם לא צריכים להשקיע יותר מדי, SF חזר אליהם ויש שמועות למשחק מכות של מארוול מNetherRealm Studios וזה בטוח לא ידלג עליהם.

מעבר לזה כמו שאמרת יש להם כל כך הרבה גיוון, יש את נינג'ה תאורי בשביל הוויב הסינמטי של נוטי דוג, יש את טנגו בשביל משחקים סטייל רזי 4 או יפנים מגניבים, יש משחקים סטייל היטמן כמו deathloop שבוודאי יום אחד האקסבוקס יקבל איזשהו משחק בלעדי שלו. הם במצב הכי טוב שלהם לדעתי מאז שהם נכנסו לענף אני לא רואה את עצמי מדלג עליהם, הSERIES S לפחות היא חובה בעיני. במיוחד לאור השמועות שסטארפיילד בכלל קרוס ג'ן מה שאומר שהS יוכל להריץ אותו בצורה מכובדת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2021, 15:37

מיקרוסופט והצוותים אומרים שהצוות בוחר את המשחק שלו, לא מיקרוסופט. אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל נראה לי שMS פשוט רוצה הכל מהכל כדי שGP יהיה מגוון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 מאי 2021, 15:56

חחחח לפי העצבים של גיא :)
זה נשמע מקצוע מתיש גם אם אתה לא עובד על AAA.
אני ממש בספק שיש להם בחירה על מה לעבוד אחרת כולם היו רוצים לעשות אינדים :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מאי 2021, 16:46

DrKeo כתב:מיקרוסופט והצוותים אומרים שהצוות בוחר את המשחק שלו, לא מיקרוסופט. אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל נראה לי שMS פשוט רוצה הכל מהכל כדי שGP יהיה מגוון.

יש לי את הxsx ,לא רק כקונסולה הראשית שלי
אלה הפלטפורמה הראשית ,בזכות הגימפאס
ועדין אני לא יכול לחשוב על הרבה בילעדי ms שאני מחכה להם
למרות שהם יוצאים ישר לגימפאס

התחלתי אומנם לשחק בגירס טקטיק
אבל הרבה בגלל שזה גירס ,פחות בגלל המשחק עצמו
ולטעמי הוא הרבה פחות מהנה מהרבה משחקים בז'אנר
מאז תקופת ה16 ביט ועד היום
אדוונס אוור/ פיר אמבליד/ פינל פנטזי טקטיק וכו ,הרבה יותר טובים לטעמי ,כי החליטו לנסות לדחוף כמה שיותר " גירס " במשחק
ודי שחכו שזה ז'אנר של קל מאוד להבין מה כל דמות עושה
והקושי באסטרטגיה ,אומנם נטשתי זמנית יחסית בהתחלה
כי אין לי הרבה זמן לשחק ,אבל זה עוד מישחק מדי הרבה שמרגישים לי מאכזבים

אולי כי ציפיתי לפיר אמבליד בעולם של גירס

עכשיו אני לא אומר שלנינטנדו וסוני אין כישלונות
אבל בסוני ונינתנדו הם לטעמי יותר מפוקסים
בדרך כלל מקבלים מה שמצפים מהם

אנצארטד / gow / מאריו / זלדה / וכו וכו
ברוב המקרים עומדים בציפיות

נינטנדו לדוגמה הוציאה פוקימון סנאפ חדש
אותי זה לא עניין כי המקורי לא עניין
אבל לפי הביקורות לפחות ,המשחק הוא שדרוג של המקורי
כמו שאנימל קרוסינג לסוויץ ,הוא שדרוג יחסית לקודמים
ואותו הדבר ssb

לms אין הרבה סדרות כאלו ,אני יכול לחשוב על פורצה כדוגמה טובה
אבל כמה זיכיונות כאלו יש להם ?
נו טוב בגלל הרכישות אלדר סקרול הבא כניראה יהיה גדול
אבל זאת סדרה שלוקח המון זמן בין משחק למשחק
ועבר המון זמן מאז הגרסה המקורית של סקרים או איך שזה ניקרא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2021, 21:41

הIP של The Outer Worlds עבר למיקרוסופט, מעכשיו תוכן עתידי של הIP יהיה כבר בשליטתה וכנראה בלעדי לאקסבוקס.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 מאי 2021, 18:55

kririn כתב:השאלה הגדולה היא ,איזה סוגי משחקים מיקרוסופט מבקשת מהצוותים

למיקרוסופט יש את סדרת אורי, וזה arguably הפלטפורמר החדש הכי מוצלח של הדור האחרון.
אבל למיקרוסופט כבר יש מספיק צוותים עכשיו כדי לכסות כל ז'אנר, כשרוב הרכישות החדשות דווקא מגיעות מעולמות של משחקי סינגל פלייר. אם מישהו מהם ירצה לרענן אבק מפרנצייזים ישנים יותר, אין מניעה שזה יקרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2021, 18:57

swym כתב:

למיקרוסופט יש את סדרת אורי, וזה arguably הפלטפורמר החדש הכי מוצלח של הדור האחרון.
אבל למיקרוסופט כבר יש מספיק צוותים עכשיו כדי לכסות כל ז'אנר, כשרוב הרכישות החדשות דווקא מגיעות מעולמות של משחקי סינגל פלייר. אם מישהו מהם ירצה לרענן אבק מפרנצייזים ישנים יותר, אין מניעה שזה יקרה.

ובכלליות יש להם עכשיו מאגר IP פשוט ענקי. רק RARE ובת'זדה יחדיו מחזיקים באחוז נכבד מהקלאסיקות של שנות ה-90.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 מאי 2021, 18:59

אני לא מנסה ללכלך על אורי אבל בטח נסכים שכשרובנו חושבים על פלטפורמר אורי זה לא בדיוק מה שעולה לראש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 מאי 2021, 19:11

glass man כתב:אני לא מנסה ללכלך על אורי אבל בטח נסכים שכשרובנו חושבים על פלטפורמר אורי זה לא בדיוק מה שעולה לראש.

אתה שיחקת בו? אלא אם יש לך קונסולה של נינטנדו - זה חד משמעית אחד המשחקים הראשונים שעולים בראש כשחושבים על הדור האחרון, אם לא הראשון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 מאי 2021, 19:18

מה פלטפורמר בו בדיוק? אולי יש בו אלמנטים של משחק פלטפורמה אבל הוא לא פלטפורמה טהור.

אני מתכוון אם אתם מגדירים כל מה שיש לו פה ושם אלמנטים של פלטפורמה ... פלטפורמר אז סבבה .. אבל שאנשים מדברים על פלטפורמר מדברים על משחק שהוא טהור.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 מאי 2021, 19:31

מה גם שכמשחק שלם הוא ממש אוברייטד, בעיניי לפחות :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 24 מאי 2021, 19:38

לא הבנתי למה אורי לא פלטפורמר. אפשר להיכנס לנישה של מטרוידוניה מול פלטפורמה אבל זה זניח וניטפיקי. לפחות בעיני שניהם ממש משובחים, בהחלט הכי טובים בז'אנר ששיחקתי בדור האחרון (יחד עם קאפהד, ושניהם בהחלט מס' 1 מבחינת ארט) אבל אציין שאני לא בדיוק חובב גדול של הז'אנר ולא שיחקתי בהולו נייט, סלסט וכו'.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 מאי 2021, 19:41

אני לא מבין איך זה זניח ונטפיקי... אם עכשיו מישהו מאיתנו יפגוש חבר שלא נגע בז'אנר הפלטפורמה מאז 2000 ויבקש מאיתנו פלטפורמר... מישהו מאיתנו ירגיש שלם עם עצמו להמליץ על אורי? לא נראה לי :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 מאי 2021, 19:57

swym כתב:

את האמת שכחתי מאורי ,אבל לא היתי מגדיר אותו פלטפורמה
הוא הרבה יותר מטרווניה מפלטפורמה
מבחינתי פלטפורמה זה יותר כמו מאריו / סוניק / ספירו וכו וכו
לxbox יש משחקי פלטפורמה צד שלישי ,אבל אין להם משהו חזק צד ראשון ,אלה אם מחשיבים משחקי ראטרו של ראר
זה לא שהם לא יכולים לעשות פלטפורמה aaa ,הם פשוט לא עושים

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 מאי 2021, 20:14

glass man כתב:אני לא מבין איך זה זניח ונטפיקי... אם עכשיו מישהו מאיתנו יפגוש חבר שלא נגע בז'אנר הפלטפורמה מאז 2000 ויבקש מאיתנו פלטפורמר... מישהו מאיתנו ירגיש שלם עם עצמו להמליץ על אורי? לא נראה לי :)

במקרה הזה? הדבר היחיד שלא הייתי מרגיש שלם איתו, זה להמליץ על כל פלטפורמר אחר לפני שאני ממליץ לו על אורי. המשחק הזה הוא בתכלס ה-Peak platforming של הדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2021, 20:55

אורי הוא מטרוידווניה-פלטפורמר, הוא חרא של מטרוידווניה ופלטפורמר מדהים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים