glass man כתב:זה קצת כמו לקרוא לGuacamelee פלטפורמר בעיני.
ב2000 valkyrie profile היה side scroller עם קטעי פלטפורמה אבל אף אחד מאיתנו לא חשב לקרוא לו פלטפורמר, פשוט אמרנו שהוא מערבב בין ז'אנרים שונים הוא עדיין היה JRPG.
מה שכן, לא סיימתי את אורי אז אולי יש בו קטעי פלטפורמה שלא הגעתי אליהם שהיו גורמים לי להתחרט על מה שכתבתי
גיא, אולי החבר הזה היה מעריך אותך על זה שהמלצת לו על משחק ממש טוב עם קטעי פלטפורמה, אבל אם זה היה חבר מהסוג הזה שהם קוץ בתחת והם מתלוננים על כל דבר, יש לי תחושה שהוא היה מתעצבן על זה שהבאת לו את אורי כשהוא רצה משהו טהור.
אבל אני מניח שזה תלוי כמה החבר הזה קוץ בתחת ומעצבן ושבאמת יש אנשים שיתייחסו לאורי כפלטפורמר כנראה
swiss-the-engine כתב:אני מסכים שהוא מאוד פלטפורמי. אבל בנקודה הזאת בספר שלי סלסט יותר "טוב"
Laskin כתב:לא צריך לסיים את אורי כדי להבין שהוא קודם כל פלטפורמר, זו ההגדרה של המשחק והוא בראש ובראשונה פלטפורמר.
גוואקמלה הוא קודם כל אקשן ורק אז פלטפורמר עד כמה שזכור לי.
אורי 2 הוא עדיין יותר פלטפורמר אבל אלמנט האקשן שלו גדול יותר מהמשחק הראשון.
glass man כתב:אז מה? אם אני אקרא לעצמי מחר ביבי, זה אומר שאני ביבי? אם אני אקרא לעצמי לאסקין זה אומר שאני לאסקין?
.
Stick כתב:glass man כתב:אז מה? אם אני אקרא לעצמי מחר ביבי, זה אומר שאני ביבי? אם אני אקרא לעצמי לאסקין זה אומר שאני לאסקין?
.
וואו, איך אפשר להתווכח עם הטיעון הזה?
הרגת אותי גלאס, העובדה שכבר השלמתי עם זה שאתה אדם אמיתי ולא סתם טרול רק הופכת אותך למשתמש עוד יותר אדיר.
לא יודע אם מהסיבות הנכונות, לא יודע אם יש בכלל סיבות נכונות, אבל זה משהו.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים