glass man כתב:TAKE 2 כפרה עליהם כפרה עליהם X10.
על דבר כזה נאמר, יאללה קרחנות
Stick כתב:הנפילה האמיתית הראשונה של FS המודרנית? כרגע המשחק מולטיפלייר של אלדן רינג עומד על ממוצע 79. אם כי ממבט חטוף אני רואה גם לא מעט תשיעיות מאתרים גדולים.
אישית כמעריץ FS הדוק אני חייב להגיד שאפילו לא זכרתי שהוא יוצא עוד יומיים, הוא ממש לא היה בראדר שלי. ועדיין יש מצב טוב שאנסה אותו, אראה כמה ביקורות בלילה כדי להבין אם הוא בשבילי ומה עומד מאחורי הציונים לפה ולפה.
bling כתב:אז אם תהיה ירידה מורגשת באיכות הטיעון שלך לא שווה הרבה. גם הוויצ׳ר 3 רץ עם הסוויץ׳ ונראה כמו פח אז מה הפואנטה? פה על אחת וכמה זה ברור שהמשחק לא דוחף פיזיקה ועולם ברמה שלא יהיה ניתן להעלות פרימרייט במחיר של פגיעה משמעותית בפרזנטציה.
bling כתב:אז אם תהיה ירידה מורגשת באיכות הטיעון שלך לא שווה הרבה. גם הוויצ׳ר 3 רץ עם הסוויץ׳ ונראה כמו פח אז מה הפואנטה? פה על אחת וכמה זה ברור שהמשחק לא דוחף פיזיקה ועולם ברמה שלא יהיה ניתן להעלות פרימרייט במחיר של פגיעה משמעותית בפרזנטציה.
DrKeo כתב:HB2 רץ על גרסה ישנה של UE5, הם בצעו המון שיפורי ביצועים בשנתיים האחרונות. יש מצב לא רע שרק שדרוג ל5.6 שפר מספיק ביצועים בשביל 60. או אולי שילוב של שדרוג גרסה עם הורדת גרפיקה.
Digital Foundry: One thing the audience always likes to talk about is frame-rate. I can understand why Hellblade 2 targets 30fps, going for that cinematic look, but did you consider higher frame-rates? guys targeted 30 frames per second, uh, going for sort of that cinematic look. That's what we hear, but I'm wondering at any point during the development process, were you considering higher frame-rates on consoles or was 30fps always the target given that it isn't a fast, twitchy game?
Mark Slater-Tunstill: From the start, we always intended it to be really cinematic and we wanted to really push the characters and the lighting and everything as far as we could. And the reality is that does have some constraints. As in your analysis of the game, we pushed to have a really solid 30 rather than an uneven 60, because having something consistent feels better than reaching higher frame-rates. We're still learning UE5, it's still relatively new to us and we'll keep learning, improving and seeing where we can make cost savings, but a consistent 30fps was a key target for console.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 18 אורחים