glass man כתב:אוי נו באמת עם ההפחתה הזו בכישרונו של האוורד, נדב די להפוך את הגאון הזה לעציץ עשית ממנו שמעון פרסאבל בסדר אל תקנה את מה שאני אומר תחכה ותשמע על נפלאותיו בהמשך הפיתוח של אינדיאנה ג'ונס (וכמובן שאם טעיתי והוא לא יעשה משהו משמעותי בו More Points to You נוסיף את זה לשרשרת הויכוחים האגדית מקסימום תוכיחו לי ש"גלאס, עם כל הכבוד אתה לא מבין את הראש של MS, וזה אפשרי כי הכי קשה לי לחזות אותם מכל השאר.)
גם אם אנחנו לא מחשיבים את Wasteland 3 וסייקונאטוס, כמשחקי מייקרוסופט כרגע, אנחנו בטוח נחשיב את Wasteland 4 או את המשחק הבא שלהם או את המשחקים הבאים של טיים שייפר כמשחקי בוקס, וזה הגדולה שלהם.
אני גם בדעה כמובן שמייקרוסופט תוציא משחקים משלה אני לא רוצה סוני Twin, אם כי אני כן רוצה אינדיאנה ג'ונס סינמטי, לא בגלל סוני אלא בגלל שזה מה שמתאים למותג
שהוא ההשראה לכל כך הרבה משחקים סינמטים וקלאסיקה קולנועית.
אבל מה שאני רואה באינטרנט זה "לסוני יש GOW " מתי למייקרוסופט כבר יהיה GOW ? ואני בא ואומר, פאק איט למה אנחנו צריכים שלסוני יהיה בכלל GOW ?
אבל כנראה שבנוגע לההיצע של מייקרוסופט אנחנו כולנו פה מסכימים שמייקרוסופט לא צריכה להפוך לסוני, זו הסכמה נדירה לוקסלים
אני לא מפחית מטוד האוורד, אבל אין שום סיבה שהוא יהפוך ל"מפקח על כל מה שהוא אקסבוקס". כלומר, אולי יום אחד ימאס לו לעשות משחקים והוא ירצה לעבור לתפקיד ניהולי בלבד. אם זה יהיה המקרה אז MS זה מקום טוב להתקדם בו לתפקידים ניהוליים, אולי אפילו להיות ראש אקסבוקס יום אחד. אבל כיום טוד הוא במאי, הוא מביים כרגע את סטארפילד. במאי אקטיבי הוא אדם שמשקיע 90% מהיום שלו במשחק שהוא מביים, ה-10% האחרים מתחלקים בין המשפחה לשינה. לפעמים יש במאים שיש להם תחביבים צורכי זמן, כשזה המקרה אז יוצא שאיכשהו לא הוציאת משחק GT אמיתי כמעט עשור. אם כבר זה יהיה נוראי אם טוד יהפוך לאיזה מפקח על סטודיואים של אקסבוקס, זה אומר שלא תקבל יותר משחקים שהוא ביים, רק משחקים של אחרים שהוא פקח עליהם.
Uncle Pey'j כתב:ל-MS יש פורטפוליו מאוד מגוון,זו תמיד הייתה נקודה חזקה אצלם שמשכה אותי בין השאר גם לרכוש את הXSX,בשילוב עם גיימפאס זה קומבו חזק במיוחד,אפילו לנגד המשחקים הסינמטיים של סוני שהם הטייפ המועדף עלי בסופו של יום.
אבל כן,התחושה הזו של בילד-אפ שנמשך כבר שנים מתחילה לעצבן,אני רוצה לראות תוצאות בשטח,ולא רק היילו/גירס/פורזה ובינתיים לפחות,אני לא מרגיש שזה באמת קורה,ואני לא מחשיב משחקים כמו סייקונאוטס 2 או wasteland 3 כמשחקי MS כי רוב רובו של הפיתוח שלהם נעשה טרם הרכישה על ידי MS.
כן, בילדאפ ובילדאפ בלי פייאוף. מכת הרכישות הגדולה קרתה ב-2018 ועדין לא ראינו כותר אחד שנבנה מאפס ב"מיקרוסופט החדשה" מכל הרכישות הללו.