נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 16:56

glass man כתב:אוי נו באמת עם ההפחתה הזו בכישרונו של האוורד, נדב די להפוך את הגאון הזה לעציץ עשית ממנו שמעון פרס :) אבל בסדר אל תקנה את מה שאני אומר תחכה ותשמע על נפלאותיו בהמשך הפיתוח של אינדיאנה ג'ונס (וכמובן שאם טעיתי והוא לא יעשה משהו משמעותי בו More Points to You נוסיף את זה לשרשרת הויכוחים האגדית מקסימום תוכיחו לי ש"גלאס, עם כל הכבוד אתה לא מבין את הראש של MS, וזה אפשרי כי הכי קשה לי לחזות אותם מכל השאר.)

גם אם אנחנו לא מחשיבים את Wasteland 3 וסייקונאטוס, כמשחקי מייקרוסופט כרגע, אנחנו בטוח נחשיב את Wasteland 4 או את המשחק הבא שלהם או את המשחקים הבאים של טיים שייפר כמשחקי בוקס, וזה הגדולה שלהם.

אני גם בדעה כמובן שמייקרוסופט תוציא משחקים משלה אני לא רוצה סוני Twin, אם כי אני כן רוצה אינדיאנה ג'ונס סינמטי, לא בגלל סוני אלא בגלל שזה מה שמתאים למותג
שהוא ההשראה לכל כך הרבה משחקים סינמטים וקלאסיקה קולנועית.

אבל מה שאני רואה באינטרנט זה "לסוני יש GOW " מתי למייקרוסופט כבר יהיה GOW ? ואני בא ואומר, פאק איט למה אנחנו צריכים שלסוני יהיה בכלל GOW ?

אבל כנראה שבנוגע לההיצע של מייקרוסופט אנחנו כולנו פה מסכימים שמייקרוסופט לא צריכה להפוך לסוני, זו הסכמה נדירה לוקסלים :)

אני לא מפחית מטוד האוורד, אבל אין שום סיבה שהוא יהפוך ל"מפקח על כל מה שהוא אקסבוקס". כלומר, אולי יום אחד ימאס לו לעשות משחקים והוא ירצה לעבור לתפקיד ניהולי בלבד. אם זה יהיה המקרה אז MS זה מקום טוב להתקדם בו לתפקידים ניהוליים, אולי אפילו להיות ראש אקסבוקס יום אחד. אבל כיום טוד הוא במאי, הוא מביים כרגע את סטארפילד. במאי אקטיבי הוא אדם שמשקיע 90% מהיום שלו במשחק שהוא מביים, ה-10% האחרים מתחלקים בין המשפחה לשינה. לפעמים יש במאים שיש להם תחביבים צורכי זמן, כשזה המקרה אז יוצא שאיכשהו לא הוציאת משחק GT אמיתי כמעט עשור. אם כבר זה יהיה נוראי אם טוד יהפוך לאיזה מפקח על סטודיואים של אקסבוקס, זה אומר שלא תקבל יותר משחקים שהוא ביים, רק משחקים של אחרים שהוא פקח עליהם.

Uncle Pey'j כתב:ל-MS יש פורטפוליו מאוד מגוון,זו תמיד הייתה נקודה חזקה אצלם שמשכה אותי בין השאר גם לרכוש את הXSX,בשילוב עם גיימפאס זה קומבו חזק במיוחד,אפילו לנגד המשחקים הסינמטיים של סוני שהם הטייפ המועדף עלי בסופו של יום.
אבל כן,התחושה הזו של בילד-אפ שנמשך כבר שנים מתחילה לעצבן,אני רוצה לראות תוצאות בשטח,ולא רק היילו/גירס/פורזה ובינתיים לפחות,אני לא מרגיש שזה באמת קורה,ואני לא מחשיב משחקים כמו סייקונאוטס 2 או wasteland 3 כמשחקי MS כי רוב רובו של הפיתוח שלהם נעשה טרם הרכישה על ידי MS.

כן, בילדאפ ובילדאפ בלי פייאוף. מכת הרכישות הגדולה קרתה ב-2018 ועדין לא ראינו כותר אחד שנבנה מאפס ב"מיקרוסופט החדשה" מכל הרכישות הללו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 16:58

טוב נו, שכנעת אותי שאני לא רוצה שהוא יפקח על הצוותים של הבוקס :) לפחות לא עד שאנחנו מקבלים ממנו עוד כמה יצירות מופת :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 19:21

האקסבוקס משוגרת בסין, פיל ספנסר עשה סרטון ברכות לסינים. זוכרים את המדף הידוע לשמצה שלו? אז יש עליו עכשיו את הפסל לודן של קוג'ימה פרודקשן...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 יוני 2021, 19:55

שמועות מהמדף של פיל. זה יכול להיות קטע נחמד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 21:55

מעניין אם זה אומר שקוג'ימה פשוט עושה 2 בלעדיים אחד לסוני ואחד למייק.

יש שמועות גם (די זבלוניות יש לציין) שמייקרוסופט תכריז על רכישה של Crytek.

מה שלפחות גורם לי לתת לזה מבט, זה שמייקרוסופט אכן הכי מתעניינת בFPS וWRPG כרגע אז חברה כזו תבוא להם בול, אבל בראשון בטח נהיה חכמים יותר.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 10 יוני 2021, 00:03

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 יוני 2021, 00:37

glass man כתב:מעניין אם זה אומר שקוג'ימה פשוט עושה 2 בלעדיים אחד לסוני ואחד למייק.

מה שלפחות גורם לי לתת לזה מבט, זה שמייקרוסופט אכן הכי מתעניינת בFPS וWRPG כרגע אז חברה כזו תבוא להם בול, אבל בראשון בטח נהיה חכמים יותר.

השמועה הזאת רצה כבר כמה ימים בreddit, המקור? "חבר שלי שעובד בCrytek turkey", שמע, לא ידעתי שCrytek כל כך נואשים שיש להם סניף בטורקיה, למען האמת אני דיי מופתע שהם עדיין קיימים. דרך אגב, הם מוציאים השנה את הRemaster לשלושת המשחקים של הסדרה (כן, איש לא ידע וכנראה שלאיש גם לא אכפת), אז עכשיו reboot? למה?
https://www.crysis.com/
הפרויקט מיועד לPS4 וXBox one והSwitch ואמור לכלול ray tracing אמיתי! אי אפשר לחכות לתוצאה שם. אני בספק אם הXbox one מסוגלת להריץ את Crysis בגרסאת 2007.

אבל לאור העובדה שמיקרוסופט החליטה שבמקום להוציא משחקים היא מעדיפה לקנות את כל התעשייה ולחלק לכל משתמש חברה במקום משחקים אין לדעת, Crytek במצב כל כך רע שזה עוד יכל לקרות.

אנשים סוף-סוף מתפכחים מאשליית - "Battlefield 2042" מגיע בDay one לGamepass. כרגע מנויי EA Play מקבלים trial של 10 שעות לשחק במשחק. הסיכוי שהוא יגיע לGamepass בשלב הנוכחי שואף לאפס, אני גם בספק לגבי הTrial. הוא בוודאות יוצג במסיבה של מיקרוסופט ובטח יודיעו שמשתמשי Gamepass זכאים להנחה של איזה 5 דולר בקנייה ויכולים להשתתף בבטא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 10 יוני 2021, 08:37

קרייטק זה סטודיו של טורקים גולים, ככה שזה לא מאוד מפתיע אם הם מחזיקים סניף בטורקיה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 יוני 2021, 12:33

omerkot כתב:קרייטק זה סטודיו של טורקים גולים, ככה שזה לא מאוד מפתיע אם הם מחזיקים סניף בטורקיה.

וואלה, מעניין מאוד כל הקטע הטורקי, עד שאמרת את זה לא היה לי מושג :) מעניין אם הם מקבלים הנחה בERA על מוצא טורקי LOL.

Death_119 כתב:
glass man כתב:מעניין אם זה אומר שקוג'ימה פשוט עושה 2 בלעדיים אחד לסוני ואחד למייק.

השמועה הזאת רצה כבר כמה ימים בreddit, המקור? "חבר שלי שעובד בCrytek turkey", שמע, לא ידעתי שCrytek כל כך נואשים שיש להם סניף בטורקיה, למען האמת אני דיי מופתע שהם עדיין קיימים. דרך אגב, הם מוציאים השנה את הRemaster לשלושת המשחקים של הסדרה (כן, איש לא ידע וכנראה שלאיש גם לא אכפת), אז עכשיו reboot? למה?
https://www.crysis.com/
הפרויקט מיועד לPS4 וXBox one והSwitch ואמור לכלול ray tracing אמיתי! אי אפשר לחכות לתוצאה שם. אני בספק אם הXbox one מסוגלת להריץ את Crysis בגרסאת 2007.

אבל לאור העובדה שמיקרוסופט החליטה שבמקום להוציא משחקים היא מעדיפה לקנות את כל התעשייה ולחלק לכל משתמש חברה במקום משחקים אין לדעת, Crytek במצב כל כך רע שזה עוד יכל לקרות.

אנשים סוף-סוף מתפכחים מאשליית - "Battlefield 2042" מגיע בDay one לGamepass. כרגע מנויי EA Play מקבלים trial של 10 שעות לשחק במשחק. הסיכוי שהוא יגיע לGamepass בשלב הנוכחי שואף לאפס, אני גם בספק לגבי הTrial. הוא בוודאות יוצג במסיבה של מיקרוסופט ובטח יודיעו שמשתמשי Gamepass זכאים להנחה של איזה 5 דולר בקנייה ויכולים להשתתף בבטא.

דודי אני מודה שאני כנראה טיפש מדי LOL כי לא הצלחתי להבין אם באמת יש לך חבר שעובד שם או שזה בדיחה על my uncle works at nintendo :lol:.
בכל מקרה,אני מסכים שזה דבר שיכול לקרות הרכישה קרייטק באמת בקרשים ולכן המחיר יהיה משתלם מה גם שלקנות עוד חברה מוכשרת טכנולוגית זה תמיד יתרון.

אני חושב שכל מי שמקווה לראות רכישה של סגה נגיד, עוסק בwishful thinking :)

לגבי Crysis אני אדיש לחלוטין ל2 ו3 ואת 2 שיחקתי על מחשב גיימינג עוצמתי בזמנו אז זו אפילו לא אשמת גרסת הקונסולות, ככה שאני לא יודע כמה מעניינת רכישה כזו תהיה בשבילי, אבל הם לכל הפחות יוכלו להיות כוח עזר לפיתוח של משחקים אחרים במייקרוסופט וזה תמיד טוב. :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 יוני 2021, 13:05

BiA כתב:. בנוסף לפי גראב נראה שסקרלט נקסוס יגיע לפאס בהשקה. מניח שלאט לאט רוב התצוגה כבר תדלוף השבוע.

נאמקו אמרו שזה לא יקרה בזמן הקרוב
https://neotizen.news/2021/06/08/scarle ... -confirms/

מה שאני יכול להגיד זה שניסיתי את הדמו בPS5 בגלל שהוא קיבל מחמאות גדולות על הגיימפלי שלו ועל השימוש שלו בדואלסנס בפס5....

ומה אגיד... לא נפלתי משחק זבל כמו שהיה אפשר לצפות, האינטרנט לפעמים כל כך מנפח משחקים :) גם השימוש בדואלסנס היה לא יותר מנחמד, אבל אני לפחות יכול לומר ממקור ראשון שזו לא אבדה לגיימפאס אם הוא לא יגיע.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 10 יוני 2021, 19:58

שלוש רכישות?

והנה פוסטים מהיום:
https://news.xbox.com/en-us/2021/06/10/ ... -microsoft
https://news.xbox.com/en-us/2021/06/10/ ... highlights

קצת נתוני גיים פאס:
Xbox Game Pass members play 30% more genres and play 40% more games. And more than 90% of members said they played a game that they would not have tried without Game Pass.

On average across the Game Pass library, partners see engagement go up by more than 8x when they enter Game Pass.

Whether it’s purchasing games inside or outside of what’s available in the library, or purchasing additional content for the games they like, members spend 50% more than non-members.

Since we started our partnership with EA Play in Game Pass Ultimate, our players have been engaging with EA’s subscription service in a significant way. Compared to before the integration, EA Play has seen record usage on Microsoft platforms, driving hours played on these platforms up by more than 200%. As a result, EA’s incredible portfolio of games has reached and gained millions of new fans on the Xbox platform.

The new Square Enix game Outriders is in Game Pass and was also the #1 selling digital game on Xbox during its launch week and a top 10 selling digital game on Xbox in the month of April. Game Pass helped introduce millions of players to the game.

During launch week, MLB: The Show 21 was the biggest sports game of the past year on Xbox and the second biggest sports game of all time on Xbox. Game Pass added millions of new fans and grew Major League Baseball’s player base significantly. MLB: The Show 21 was also the #1 selling paid game on Xbox for the month of April.

קצת על הענן:
Xbox is working with global TV manufacturers to embed the Xbox experience directly into internet-connected televisions with no extra hardware required except a controller.

Xbox is exploring new subscription offerings for Xbox Game Pass so more players around the world can experience the most immersive and fun games across devices, geographies, and financial realities.

We’re in the final stages of updating our Microsoft datacenters around the world with our latest generation of hardware, the Xbox Series X. This means gamers will see faster load times, improved frame rates, and experience Xbox Series X|S optimized games.

Later this year, we’ll add cloud gaming directly into the Xbox app on PC and integrate it into our console experience to light up scenarios like try before you download.

וחזרה על החזון לפאס:
With more than 23 studios worldwide creating games for Xbox, our goal is to release at least one new, first party game into Game Pass every quarter. Role playing games, shooters, strategy titles, adventure games, and more are all being built by our first party teams to ensure that there is a steady stream of compelling exclusive content to explore.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2021, 20:11

יאללה בואו ננחש מי יכולות להיות החברות… כבר אמרו שהן קטנות יותר אז בואו לא נלך על סטודיו ממש רציני…

Moon שייכים להם? אם לא ז הכי טבעי וצפוי…
אולי הם קונים את הסטודיו של קן לוין? זה, בשילוב עם חשיפה כלשהי יכול להיות אדיר.
אני לא יודע איך יהיה Kena, אבל זה סטודיו מאוד מעניין ואפשרי ששכחתי את שמו :)
החברה שעושה את רובלוקס שעושה מליארדים מטורפים, אמנם תהיה רכישה יקרה אבל היא כן נכללת בתור סטודיו קטן נראה לי :/ וכן, יחד עם מיינקראפט זה אוברקיל, אז מה :)
למי supermassive שייכת? אני הייתי רוכש אותם

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 יוני 2021, 20:41

אני רק אגיד שחוץ ממה שכבר ציינתי עם קרייטק יש גם שמועה שIO יהיו החברה השנייה והמפתחים של Just cause השלישית.

אם זה יקרה תחשבו איזה מגניב זה שמייקרוסופט תפיץ גם משחקי ג'יימס בונד וגם פרפקט דארק ובכלל... האופציה שIO אולי תעשה פרפקט דארק בעתיד.

אני נסחף פה הספקולציות ? בהחלט. איזה מדהים זה יהיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2021, 22:40

אני מהמר על אסובו. הם עשו לא מעט תמיכה למשחקים של מיקרוסופט, אז את A plague tale ועכשיו את סימולטור טיסה. יש מערכת יחסים חזקה והם הוכיחו את עצמם בשנים האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 10 יוני 2021, 23:50

כמה זה תלוש מהמציאות שמייקרוסופט יכריזו שהם קנו את CDRP?
אני מסתכל על המצב של החברה והיחסים עם מייקרוסופט ומעט מרגיש שזה הזדמנות פז.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2021, 23:56

Fanta כתב:כמה זה תלוש מהמציאות שמייקרוסופט יכריזו שהם קנו את CDRP?

הם חברה ציבורית ששווה איזה 15 מליארד דולר, אני בספק אם זה יהיה מהלך חכם למיקרוסופט :)

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 11 יוני 2021, 00:00

DrKeo כתב:
Fanta כתב:כמה זה תלוש מהמציאות שמייקרוסופט יכריזו שהם קנו את CDRP?

הם חברה ציבורית ששווה איזה 15 מליארד דולר, אני בספק אם זה יהיה מהלך חכם למיקרוסופט :)

הם לא במצב לא טוב בשל סייבר פאנק? חשבתי שאולי זה יהיה מחטף נכון של מייקרוסופט עכשיו

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 יוני 2021, 00:00

מסכים עם נדב, במיוחד שאתם יודעים אין כל כך מה לקנות אותם שאפשר לעשות מה שסוני עושה עם סקוור ופשוט לממן לCDPR משחקים אקסקלוסיבים ואת זה אני כן מאמין שנראה או את סוני או מייק עושים עם CDPR מתישהו.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 11 יוני 2021, 00:05

glass man כתב:מסכים עם נדב, במיוחד שאתם יודעים אין כל כך מה לקנות אותם שאפשר לעשות מה שסוני עושה עם סקוור ופשוט לממן לCDPR משחקים אקסקלוסיבים ואת זה אני כן מאמין שנראה או את סוני או מייק עושים עם CDPR מתישהו.

לפי זכרוני וויצ'ר בעל היסטוריה חזקה של אקסלוסיביות עם מותג האקסבוקס

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 11 יוני 2021, 00:06

הלוואי והם ירכשו את הסטודיו שעשה את סופר מייט בוי!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2021, 00:15

הוויצ'ר 2 יצא בלעדית ל360 ואת הוויצ'ר 3 הציגו בתערוכות של מיקרוסופט לרוב אבל אני לא בטוח שיש מה להוציא 10+ מליארד דולר על חברה שמוציאה משחק בדור, ביחוד אחת שיש לה עכשיו שם ממש בעייתי. מעבר לזה, אולי MS עשתה רכישה ענקית עם בת'זדה אבל בכלליות נראה שהם מעדיפים לדבוק ברכישות יותר קטנות. הניחוש שלי הוא אסובו אבל מי יודע.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 11 יוני 2021, 00:17

אז בקיצר לא צפוי להכרזה גדולה בהקשר הזה אני מניח, גם לא ענקית כמו שאמרתי

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 יוני 2021, 00:47

אל תשכחו שהמשחק ששם את CDPR על המפה בקונסולות היה המכשף 3 ובקונסולות המשחק הזה מכר עם רוב מוחץ על הפס4, אני לא חושב שזה מקרה בטסדה שCDPR
מזוהים יותר עם מייקרוסופט, אני חושב שהם מזוהים בעיקר עם הPC ובקונסולות אפילו הייתי אומר שכיום הם נטרליים ומוכרים יותר אצל סוני בגלל שהיא המובילה.

(שימו לב גם שלפחות בנתיים דפוס המכירות של הפס5 מול הSeries X חוזר על עצמו, על כל אקסבוקס שנמכר נמכרים שני PS5 כמו בדור הקודם)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2021, 21:31

זוכרים את הרמיזות על 26 סטודיואים מאתמול? אז עכשיו זה 28,כלומר לא שלושה סטודיואים חדשים אלא חמישה. זה יהיה ממש מצחיק אם בסוף לא תוכרז אף רכישה בראשון,כל החבר'ה יאבדו את האמינות שלהם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 יוני 2021, 17:39

גם אם לא יוכרז בראשון אף סטודיו האיינסידרים תמיד יוכלו להציל את התחת שלהם בטענה ש"מייקרוסופט החליטו שזה לא הזמן לדבר עליהם" נצטרך לחכות ולראות.. בכל מקרה בוטי אישר שהם מחפשים רכישות אז זה באופק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים