נוסחא די פשוטה, לא?
אני דווקא כן סומך במקרה הזה על המפתחים, שהם ניסו וזה נראה טוב יותר ב800P.
Laskin כתב:שוב, ממה שקראתי - זה פשוט נראה טוב יותר. אז כן. אני בעד שיראה כמה שיותר טוב קודם כל, ואז שזה יציג על כמה שיותר שטח של הטלויזיה שלי.
נוסחא די פשוטה, לא?
אני דווקא כן סומך במקרה הזה על המפתחים, שהם ניסו וזה נראה טוב יותר ב800P.
Kazz כתב:מבחינת כמות הפיקסלים, 1920x800 > 1600x900
Nigga כתב:ברור שאין הצדקה לרדת ל 1920x800 במקום ל 900p אם המטרה היא תוספת ביצועים. זה בדיוק מה שאני אמרתי לאורך כל הדרך. הרעיון שסטודיו ילך על יחס 2.40:1 רק בשביל תוספת ביצועים הוא אבסורד.
חלק כאן טוענים שהם ירדו ל 1920x800 נטו בשביל התוספת ביצועים ואני אומר שזה בולשיט. זה בהחלט מביא בונוס, אבל זו לא הייתה המטרה העיקרית. אחרת הם היו יורדים ל 900p כמו כולם.
DrKeo כתב:מה? כלומר מה נסגר איתך? מי יורד ל1920X800 רק כי בא לו? הם אומרים לך במפורש, הם לא מסוגלים לעשות 1080P עם MSAAX4, הם אומרים במפורש שהם העדיפו 1920X800 MSAAX4 על 1080P בלי AA.
swiss-the-engine כתב:למה לקחת OUTLIER כזה כמו הבחור של קוונטיק? הבחור מת להיות יוצר סרטים וה"משחקים" שלו מראים את זה. אין קשר בין המשחקים שלו לאף משחק אחר. ובלי קשר... אם מורידים את הפסים אתה מקבל את אותה חווית FPS?
bling כתב:אני די בטוח שאמרו שיש ירידה של כמה פריימים, והמשחק תובעני ויש כמה סצינות שגם עם פסים שחורים מורידות אותו למתחת ל 30 לפי מה שהבנתי ככה שההחלטה לשים את הפסים די מובנת וכן קשורה לביצועים וכמובן מסתדרת גם עם הפטיש של קייג' על הדרך
אבל ב HR לא היו פסים שחורים ואני לא רואה סיבה לחשוב שהוא משחק פחות קולנועי מ BEYOND, פשוט BEYOND הרבה יותר מתקדם ממנו אז אין מה להשוות.
ולאקסין בלבלת אותי לגמרי עם הרזולוציות, אתה מתכוון שהמפתחים ניסו 1080P על מסך מלא עם AA פחות טוב ומצאו את ה IQ פחות מרשים ולכן הכיוון של 900P (או יותר נכון 1080P עם פסים) עם MSAA, זה לפחות מה שהם אמרו.
swiss-the-engine כתב:אני לא חושב שהוא פחות קולנועי מביונד אלא פשוט הפטיש שלו (קייג') מתגבר בכל משחק שהוא עושה... גם הגיימפליי של ביונד לא כמו של HR. לא שאני יודע כי שיחקתי פשוט אני זוכר שזה מה שנאמר... שהוא עוד יותר פשטני מHR.
Laskin כתב:
הם גם אמרו במפורש שהם ניסו גם 900P וגם 800P ו-900P נראה יותר טוב. לדעתם המקצועית, לפחות.
אני לא חושב שיש להם בעייה ללכת על 900P, הם פשוט לא רוצים. להפך מלעלות ל-1080P ולהשאיר את הMSAA - שהם פשוט לא מסוגלים טכנית, ככל הנראה (מבלי ירידה בFPS).
bling כתב:RAD ממשיכה להתעקש שהבחירה ברזולוציה של האורדר נעשתה מטעמים אומנותיים, אומרת שהתוספת הביצועית זה בונוס נחמד אבל רחוק מלהיות קריטי, הם מציינים שהמשחק עוצב סביב הרזולוציה הזו ואין שום כוונה לשנות את זה:
Laskin כתב:נו, אז בינתיים אני מאמין להם שזה עדיף בגלל האיכות, אבל אני בטוח שזה יהיה חלק שלא יתעלמו ממנו ברשמים, ואשפוט יותר טוב לפי זה.
לפחות השחור אצלי בטלויזיה ממש טוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים