לא ממש הבנתי את הבעיה אצלך, אבל כנראה שזה לא קשור...
Yahel12 כתב:יש מין לאג או קרטוע במעבר בין 60 חלק ל45 בערך..
Laskin כתב:הכל יוצא בחודש הזה, במקביל, פלוס-מינוס.
כל הדור הבא - ביחד![]()
רק חבל שעדיין SSD מאוד יקר. אני רוצה חצי-טרה, אבל אולי אתפשר על פחות בגלל המחיר של המעבדים החדשים.
אני זוכר שדיברתי איתך על זה, נדב - את ספריית STEAM שלי אני עדיין *חייב* להתקין באותו הארד דיסק של חלונות שלי?
DrKeo כתב:רק i7 בנתיים. כרגע נראה שמתוך החדשים הכי משתלם לגיימרים ה5820 אבל הוא עולה 390$ שזה במחירים ישראלים יותר מ2000 שקל. אישית הייתי מחכה לבורדוול שאמור לצאת בQ1 2015.
אגב, שמועה חדשה אומרת שהכרטיסים הבאים של NVIDIA יקראו סדרה 900 ולא 800, אולי כי כבר קראו לכמה כרטיסים של מחשבים ניידים בשם של סדרה 800. באותה שמועה אומרים שה970 וה980 יוכרזו ב19 לחודש (עוד פחות משלושה שבועות).
Klayman כתב:אני לא הייתי קונה מעבד מסדרת האקסטרים של אינטל, אלא אם היה לי הרבה יותר מדי כסף מיותר. בטח אחרי שעומר הראה כאן ממש לאחרונה שמעבד שהוא אפילו לא מסדרת ה i הרגילה עומד יפה למול הi3 בהרבה משחקים מודרניים.. יותר שווה להשקיע את האקסטרה כסף בכרטיס מסך.
Yahel12 כתב:זה רק לאנשים שהם ממש מטורפים על הדברים האלה וחייבים שהכול יהיה הכי חדש והכי מהיר כי באמת ההבדל הוא ממש לא משמעותי.. DDR 4 כן מהיר יותר אבל DDR 3 מספיק לאנשים שמחפשים רק לשחק.. לא צריכים להיות משוגעים.
DrKeo כתב:DDR4 נועד ללפטופים כי הוא צורך חצי מ-DDR3 מה שיעזור לזמן סוללה, האקסטרה מהירות לא תתן לך כלום חוץ מאשר בבנצ'מארקים ספציפים של זיכרון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים