bling כתב:לפי התמונות הללו אני לא מצפה לגדולות ממטאל גיר 5 על הקונסולות דור קודם.
לא היו פה אנשים שטענו שמורידים שלושה שיידרים מMGS5 ופתאום מה שהראו רץ על ה360 והפס3?
bling כתב:לפי התמונות הללו אני לא מצפה לגדולות ממטאל גיר 5 על הקונסולות דור קודם.
bozeman כתב:
Lost Planet 3 - Monologue Trailer
Nucleus_Dawn כתב:אני כל כך מחכה לרימייק הזה:
זה המשחק שבזכותו אני גיימר. קניתי אותו בטויז אר אס, אחרי שקניתי את הPS2 וחיפשתי משחק אחר (PES, אני חושב), שעדין לא יצא. המוכר המליץ לי על כמה משחקים ולא ממש התלהבתי מהמשחק הזה, בגלל שיש לו מערכת קרב בתורות (אז לא ידעתי כמה שזה יכול להיות מוצלח), אבל החלטתי ללכת עליו, כי מאחור היה רשום שיש בו מערכת אנימציות פנים חדשה ופורצת גבולות.
בסופו של דבר, השקעתי במשחק הזה מאות שעות (בעיקר בגלל שלא היה לי כרטיס זיכרון, אז כל פעם שנפסלתי, התחלתי מההתחלה). היו ימים...
השיפור ברימייק די עצום. רואים מלא שינויים, כולל הפיכת כמה טקסטורות שטוחות, לאובייקטים תלת מימדיים וכמובן שהכל הרבה יותר חד ויפה.
נ.ב.
הקטע שבו טידוס ממצמץ בHD ובSD פריקי בקטע הזוי.
גם הקטע שאין לו זרוע שמאל די משונה.
Laskin כתב:בקיצור, אני מהמר שאתה תפסיק לשחק אחרי שתראה את IFRIT מוזמן (חצי דקה "סרט") בפעם החמישית ואז תתקוף עם HELLFIRE (עוד חצי דקה) ואתה חייב. לראות. הכל... כל. פעם.
בזמן הזה, שתקפת פרח או משהו הזוי אחר, יכולת להרוג 40 דמויות בDMC עם 5 נשקים שונים, 9 טכניקות והכל סינמטי ובשליטה מלאה שלך.
Nucleus_Dawn כתב:
אחרי הפעם השלישית שנפסלתי והתחלתי את המשחק מחדש, פשוט כיביתי בתפריט את הסרטונים של הזימונים. ככה כל זימון היה קצרצר וחביב, כמו כל קסם.
אם אני זוכר נכון, אפשר גם להאיץ את האנימציות של הקרב בתפריט.
בנוגע לזה שהמשחק לא יחזיק מים - זה ברור לי. אין לי ספק שתהייה לי הרבה פחות סבלנות אליו. למרות זאת, לנוסטלגיה יש הרבה כוח ואני בטוח שאהנה ממנו כמה עשרות שעות.
Death_119 כתב:היה אפשר לכבות את הסרטונים של הזימונים!?!?!?!?!.
יובל, לא הפסדת. 13 היה סיוט צרוף. אני לא מאמין שהחזקתי 40 שעות וחצי משחק עם החתיכת צואה הזאת. המערכת קרב היתה מאוד מעניינת, אבל העלילה לצד סרטון עם דיאלוג מטומטם כל חצי דקה ורמת קושי היסטרית כשאתה מגיע לאזור הפתוח במשחק ייאשו אותי.
Klayman כתב:פחחחחחחחחחחחח... עוד אפיזודה מבית היוצר של הדרמה קווין. ממש אופרת סבון של איש אחד.
Klayman כתב:פחחחחחחחחחחחח... עוד אפיזודה מבית היוצר של הדרמה קווין. ממש אופרת סבון של איש אחד.
Kazz כתב:אני שמח שאין לכם שום בעיה לגבי ההתקפה חסרת הרסן של Beer.
game journalism.
Kazz כתב:כי מההודעות שלכם השמצתם רק את פיש והתעלמתם מכך ש Beer התחיל את העניין עם זריקת רפש. שני האנשים שותפים לטמטום הזה. חבל שזה עולה לתעשייה באדם מוכשר ובמשחקים טובים בעתיד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים