PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 11:18

היום אחרה"צ-ערב (שעון ישראל) יהיו מלא פרטים ומה לא של אינפמוס החדש.
כמה שעות אחר כך יורד האמברגו על TITANFALL (פחות קשור לכאן, אבל בכל זאת).
ומחר גם נדע ונראה הרבה יותר על MLB, שזה אמנם לא מעניין אותי בשיט, אבל חובבי בייסבול בטח ישמחו, שכן זה נדמה לי משחק הבייסבול היחידי שקיים כרגע, והוא רק לפלייסטיישן.
ובלי שום קשר, הוא בטח יהיה די יפה :)

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 12 פברואר 2014, 12:07

Laskin כתב:היום אחרה"צ-ערב (שעון ישראל) יהיו מלא פרטים ומה לא של אינפמוס החדש.
ומחר גם נדע ונראה הרבה יותר על MLB, שזה אמנם לא מעניין אותי בשיט, אבל חובבי בייסבול בטח ישמחו, שכן זה נדמה לי משחק הבייסבול היחידי שקיים כרגע, והוא רק לפלייסטיישן.

MLB 2k13 נקטל כל כך קשה בביקורות עד שהם עשו nba live וביטלו את 2k14
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 12:22

נכון... אך לעומתו - הגירסא של סוני הייתה איכותית מאוד
http://www.metacritic.com/game/playstat ... 3-the-show
עם ממוצע של 87.
שנה קודם הם זכו גם כן לממוצע זהה, ובשנתיים שלפניהם הם עברו את ממוצע ה-90.

אז יש בהחלט למה לחכות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 פברואר 2014, 13:47

Laskin כתב:היום אחרה"צ-ערב (שעון ישראל) יהיו מלא פרטים ומה לא של אינפמוס החדש.

אני מקווה שיראו משימה נורמלית כמו שצריך מאינפמוס, בלי שיטוטים חסרי תוחלת או להרוג מיליון אויבים ולפוצץ להם שוב את תחנת הכח שלהם, פשוט שיראו משימה טובה מהקמפיין ואיך הכוחות והיכולות המיוחדים משתלבים בה.

אני לא מבין מה העניין עם האמברגו על TITANFALL, יש כ"כ הרבה גיימפליי ממנו ואנשים חרשו את הבטא, מה כבר הכתבים יכולים לחדש ואת מי זה מעניין בכלל?
במשחקי מולטי הדיעה שלהם שווה כמו כל אחד שפרסם התרשמות ב GAF, אפילו פחות כי הם בטח לא חרשו והתעמקו כמו השחקנים עצמם.

MLB נחשב לאחד ממשחקי הספורט הכי טובים שיש בלי קשר לכך שאין לו תחרות, 2K ניסו בעבר אבל לא התקרבו מבחינת האיכות, כבר ראינו ממנו קצת בגרסת ה PS4, לא משהו מטורף לטעמי אבל לפחות ריאלי ואמין בניגוד ל EA...
אני מקווה שבכלל יראו יותר מגרסת הפס4, הבנתי שהוא יוצא אוטוטו לפס3 אבל כנראה גרסת הפס4 תגיע מאוחר יותר לכן יתכן שלא נראה ממנה הרבה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 22:59

אני משוכנע שהם יתמקדו בגירסת הPS4 של MLB...

ובקשר לטיטאנפול - אולי מדובר במצב משחק חדש, בטיטאנים חדשים שאסור היה לחשוף עד עכשיו או משהו כזה, שלא היה באלפא ורק כתבים ראו.
אם לא - אז אני מצטרף לבילבול :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2014, 16:21

קרה כבר שנינטנדו עשו אמבארגו ביקורות בארה"ב למשחק שיצא שלושה שבועות לפני זה באירופה כך שאין מה להבין אמבארגואים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2014, 02:26

אז... האמברגו הוסר ומה אפשר לאמר? אכזבה.

הנה גיימפליי עם ריאיון, נראה שזה האתר היחיד שקיבל גישה לגיימפליי כי כולם מפרסמים התרשמויות בלי גיימפליי וחבל כי רציתי לראות גיימפליי רציף בלי בלבולי מוח, בכל מקרה:

עריכה: הנה גיימפליי ישיר באיכות גבוהה יותר ללא בלבולי מוח-
https://mega.co.nz/#!kRcSwDRQ!gFt6MKGBnJNeNuvPPIoVrXkl5k1jqgNDL59TMMsSNSY

והנה איך המשחק היה נראה אם היה רץ על מחשב עם 2 טיטאנים ב 4K:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

אז לא קיבלתי מה שרציתי שזו משימה רציפה, ה PREVIEWS שנתקלתי בהן (מלבד הפאנבוי בתשלום בוידאו שפרסמתי) נשמעות מאוכזבות, בעיקרון עושה רושם שזה אינפמוס בסופר HD, רק יותר מלוטש ומרגיש הרבה יותר טוב (האנימציות המעולות אחראיות על כך וגם הפריימרייט היציב), לא יותר ולא פחות, אם נהנתם בקודמים לירות במיליון אויבים בסביבה יחסית ריקה, אתם תהנו ממנו יותר מאי פעם, אם ציפיתם ליותר כדאי להוריד ציפיות.
אישית יש ניחוח של אכזבה לא קטנה, הוריד לי טיפה את החשק למהר לקנות את הפס4 במרץ :/
נערך לאחרונה על ידי bling ב 13 פברואר 2014, 05:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 פברואר 2014, 21:01

לא הבנתי, אין למשחק הזה צללים לדמויות?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 פברואר 2014, 21:05

Kazz כתב:לא הבנתי, אין למשחק הזה צללים לדמויות?

חוץ מזה הרחובות מתים, באמת היה משהו שנראה לי off ולא הבנתי מה זה. עכשיו אני מבין.
פשוט משונה. הוא בכל זאת נראה יפה בתמונות. מעניין איך הוא יראה במציאות.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 פברואר 2014, 21:12

יש דרייקט פיד של 900מגה:
https://mega.co.nz/#!kRcSwDRQ!gFt6MKGBn ... 59TMMsSNSY

בנוגע להעדר הצללים, לך ל1:30 בוידאו שבלינג הביא. הגיבור מול אורות הרכב שמציפות אותו אך אין שום הצללות. גם לNPC. זה בולט גם בקטע עם כוחות הניאון שהירי שלהם מייצר הילות ואורות בוהקים אך ללא צללים לדמויות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2014, 05:24

בדיוק באתי לפרסם את הדיירקט פיד, אנשים ב NEOGAF פשוט הוציאו את זה מהאתר של סוני שנועד לעיתונאים בלבד שהיה נעול עם סיסמא (אין לי מושג איך הם השיגו אותה) והעלו ל MEGA, אבל הסרטון עדיין לא באיכות הגבוהה ביותר מהסיבה הפשוטה שהמחשב שלי מריץ אותו חלק ובלי לקרטע בכלל בניגוד לסרטונים באיכות גבוהה באמת, אבל עדיין נראה הרבה יותר טוב מהיוטיוב ואפשר להתרשם מגיימפליי רציף ללא הפרעות (במקרה שלי להתרשם לרעה לצערי :/) בכל אופן לפי השם של הקובץ נראה שזו הפעם האחרונה שסוני מעלה לאתר הזה קבצים מהסוג הזה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2014, 06:52

הסרטוני מעבר נראים פשוט מעולה, הגיימפליי נראה סבבה אבל יש אפס צללים בעולם הזה, כלום לא גורם לצל על כלום ואף מקור תאורה לא יוצר צל משום חפץ בעולם (חוץ מאשר בסטוני מעבר, שם פתאום כל חלקיק קטן בדמות מטיל צל על כל חלקיק קטן בעולם). אין מצב שזה המצב הסופי במשחק, ביחוד שראו במפורש בסרטונים PR שלהם שיש תאורה דינאמית לגמרי בעולם למרות שבסרטון גיימפליי הזה נראה שהכל אפוי מראש כמו בתקופת הפס2. אז או שסארפאנצ' שקרו בפנים בסרטוני PR והראו את הכלי עורך שלבים ואחרי זה ההצללה נאפת או ששום דבר שם לא סופי בכלל למרות שזה פריקי לגמרי, המשחק יוצא עוד כמה שבועות. לא יודע, מוזר, אין מצב שזה יהיה במשחק הסופי, פשוט אין. אני משער שאם המשחק היה על הONE דין היה מביא לפה ירידות עד אין סוף ולא גיפים אבל ניחה.

בנושא המשחק עצמו, לא בדיוק הפתעה, עולם ריק לגמרי (בגיימפליי לא ראו מכונית אחת או הולך רגל אחד בכל אורכו ואפילו בתמונת נוף הרחבה שמציגה את העיר רואים בה בדיוק מכונית אחת ושני הולכי רגל) ואותו גיימפליי אינפמס קלאסי. מי שאוהב את זה בטח ימות עליו, מי שלא אהב את זה בעבר לא יאהב את זה. לא בדיוק מדע טילים.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 13 פברואר 2014, 03:38

התנסתי היום לראשונה ב- Oculus Rift.
חבר של חבר מהעבודה עובד בחברה שפיתחה את זה אז הוא הביא אחד לעבודה... ראיתי רק משחק אחד שזה לא משחק זה מן דמו גרפי כזה של רכבת הרים שאתם עולים ויורדים, זה נראה חבל"ז! אפשר גם להסתכל לצדדים ולאחורה וזה אשכרה מרגיש אמיתי... מעניין כמה זה יעלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2014, 08:42

כן, אינפמוס (שוב) קצת מאכזב ממה שאומרים/כותבים עליו... ז"א - מי שציפה לאינפמוס 2 על סטרואידים ומערכת קרבות מהירה ומהנה יותר - מאוד יאהב את המשחק הזה, אבל מי שציפה לחוויית דור הבא - כנראה יאלץ לחכות לTHE ORDER כנראה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2014, 08:54

ולחדשות קצת יותר טובות:
הציונים של פאמיטסו היפני, למשחקי ההשקה של הקונסולה ביפן.
את רובם אנחנו מכירים טוב מאוד כבר, והציונים שם אף פעם לא צריכים להגיד לנו, המערביים, משהו על איכות המשחק, אבל היפנים אוכלים את זה עם כפית.

Assassin’s Creed IV: Black Flag (PS4) – 9/9/9/9 [36/40]
Call of Duty: Ghosts (PS4) – 9/9/9/9 [36/40]
Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends (PS4) – 9/10/9/9 [37/40]
Killzone: Shadow Fall (PS4) – 8/8/8/8 [32/40]
Knack (PS4) – 6/7/8/7 [28/40]
NBA 2K14 (PS4) – 9/9/9/9 [36/40]
Nobunaga’s Ambition: Creation (PS4) – 10/9/9/8 [36/40]
Resogun (PS4) – 9/8/9/7 [33/40]
Strider (PS4) – 9/8/8/9 [34/40]
Tomb Raider (PS4) – 9/9/9/10 [37/40]
Yakuza: Ishin (PS4) – 9/10/10/10 [39/40]

הכי מעניין זה יאקוזה החדש.
משחק שפונה ליפנים, והפעם הוא ביפן הפאודלית, סמוראים וכד'.
הקונסולה יוצאת עוד שבוע וחצי שם, והמשחק הזה יעזור לה להצליח אפילו יותר מהצפוי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2014, 09:33

Megalomaniac כתב:התנסתי היום לראשונה ב- Oculus Rift.
חבר של חבר מהעבודה עובד בחברה שפיתחה את זה אז הוא הביא אחד לעבודה... ראיתי רק משחק אחד שזה לא משחק זה מן דמו גרפי כזה של רכבת הרים שאתם עולים ויורדים, זה נראה חבל"ז! אפשר גם להסתכל לצדדים ולאחורה וזה אשכרה מרגיש אמיתי... מעניין כמה זה יעלה.

זה יותר מתאים לת'רד של ה PC מאשר הפס4 (והלוואי וזה היה מתאים לת'רד הפס4...) אבל נשמע מגניב, כמה זמן התנסית בזה? זה היה נוח?
------
פאמיטסו אשכרה אהבו את COD?
יפנים? COD?
לא נראה לי הם מחוברים לדעת הקהל לאסקין :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2014, 11:56

להפך מהדיעה הרווחת - היפנים דווקא יחסית מאוד אוהבים את COD, במיוחד בשנים האחרונות.
GHOSTS מכר שם 200,000 יח' על הPS3 בשבוע הראשון, שזה ממש מטורף יחסית להסטוריה הרחוקה יותר של הסדרה, שמכרו משהו כמו 10,000 יח'.
זה בכלל ז'אנר שהולך ונהיה יותר ויותר פופולרי במזרח.

בכל אופן, לציונים ולהצלחה לא חייב להיות קשר, אבל למגזין יש יכולת ליצור הייפ גדול סביב משחק.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 13 פברואר 2014, 16:08

bling כתב:זה יותר מתאים לת'רד של ה PC מאשר הפס4 (והלוואי וזה היה מתאים לת'רד הפס4...) אבל נשמע מגניב, כמה זמן התנסית בזה? זה היה נוח?
------
פאמיטסו אשכרה אהבו את COD?
יפנים? COD?
לא נראה לי הם מחוברים לדעת הקהל לאסקין :)

זה לא יתמוך ב- PS4?? זה רק PC?
וזה היה ממש נוח ומרשים, הרבה יותר מתלת מימד... למרות שזה היה רק כולה 10 דקות לא היה לי ממש זמן להתעסק עם זה אבל ממה שראיתי זה מרשים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2014, 18:25

Nigga כתב:ה PS4 מספיק חזקה בשביל להריץ משחקים ב VR.
משחקי AAA כמובן לא ירוצו מאחר ו VR דורש 95fps בשביל ביצועים אופטימליים אבל זה בהחלט אפשרי על ה PS4.

אין כזה דבר "חזקה מספיק" בשביל VR. מדובר פשוט בתלת מימד שככל שהוא קרוב יותר ל60FPS הוא יגיב יותר טוב. כבר בפס3 יש משחקים ב60FPS בתלת מימד כמו STARDUST HD או WIPEOUT למשל שיראו נהדר באוקולוס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2014, 00:27

טוב נו, המתכנת מנוע הראשי של סאקרפאנצ' מודה שאין צללים דינמיים באינפמס בכלל חוץ מאשר אלה של הירח והשמש (מה שאומר ש95% מהזמן אין בכלל אף צל במשחק מהדמויות והחפצים בעולם). לפחות אפילו כשהמשחק שלהם נראה מצויין, עדין סאקרפאנצ' מצליחים להוכיח שהם כישלון טכני עם עולם ריק לגמרי ואפס צללים, זה לא שמשחקי פס2 עשו את הדברים האלה לפני 13 שנים או משהו כזה, הכל בסדר סאקרפאנצ'.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2014, 09:49

מעפן! /:

אבל לחדשות הטובות, מלבד המספרים הטובים, כנראה בNPD...

משחק הבייסבול נראה מעולה, וכל הכתבים שראו הדגמה על הPS4 אמהללי בו הכל, וכותבים שהוא אחד המשחקים הכי מרשימים אולי על הקונסולה, ואפילו מרשים יותר מNBA2K לקונסולה.
חבל שזה נראה לי תמיד ספורט משעמם... אבל כמעט כל ספורט "רגיל" משעמם אותי :)
ועוד יותר חבל שעדיין לא שיחררו סרטונים שלו לאינטרנט, אלא רק מגירסת הPS3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2014, 02:21

Laskin כתב:מעפן! /:

אבל לחדשות הטובות, מלבד המספרים הטובים, כנראה בNPD...

משחק הבייסבול נראה מעולה, וכל הכתבים שראו הדגמה על הPS4 אמהללי בו הכל, וכותבים שהוא אחד המשחקים הכי מרשימים אולי על הקונסולה, ואפילו מרשים יותר מNBA2K לקונסולה.
חבל שזה נראה לי תמיד ספורט משעמם... אבל כמעט כל ספורט "רגיל" משעמם אותי :)
ועוד יותר חבל שעדיין לא שיחררו סרטונים שלו לאינטרנט, אלא רק מגירסת הPS3.

אבל יש תמונת השוואה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 פברואר 2014, 09:27

התמונות ממשחק הבייסבול לא מרשימות בעליל ולא רואים כמעט הבדל מגרסת הפס3.
מוזר שהמודל מהפס3 נראה כל כך טוב, במקום לנסות להעביר את ה IQ הרע של הפס3 כמה שאפשר דרך התמונה כדי להמחיש את ההבדלים ולהלל את העבודה שעשו על הפס4 הם נראים ב IQ שווה וזה לא מחמיא בכלל לפס4, אני חושב מן הסתם שמדובר בהשוואה גרועה כי עוד מהסרטון הראשון ששחררו הצצה לגרסת הפס4 רואים הבדלים בולטים יותר בין הגרסאות:
תמונה

אף פעם לא בדיוק נפלתי מהגראפיקה שהציגו למשחק אבל הוא נראה לי יפה לניסיון ראשון, לפי מה שהם אומרים ההבדל היה אמור להיות מפלצתי, הם טוענים שמודל מסכן מהקהל בגרסת הפס4 מכיל יותר פוליגונים מדמות ראשית של שחקן בגרסת הפס3! זה הבדל עצום שהיה אמור להיות ברור כשמש.

מצד שני עיתונאים שאשכרה ראו את גרסת הפס4 נפלו גראפית ו IGN קראו לו חד וחלק המשחק הכי יפה שיש על הפס4, אז כדאי שנחכה ונראה.

לאסקין אגב, הבטחת לי שנראה את גרסת הפס4 לא? :)
זה היה ידוע שגרסת הפס3 יוצאת עוד מעט והפס4 מאוחר יותר ולכן הם יעדיפו להציג את גרסת הפס3 בשלב הזה כדי לייחצן אותה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2014, 19:21

כן, כמו שכתבתי - זה משונה גם לי, כי הכתבים שיחקו בו בעצמם, והמשחק אמנם לא משתחרר עוד חודשיים, אבל כן עוד שלושה, כך שזה לא הבדל גדול וחשבתי שינצלו את המומנטום של הPS4 וישחררו גם סרטונים שלו... לשחרר רק תמונות זו החלטה משונה מאוד בעיניי (:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 פברואר 2014, 08:27

Kotaku הרכיבו רשימה של - "מה כדאי לרכוש לפס4 כיום", לטעמי היא לא רעה וכולנו פה יכולנו להרכיב אותה רשימה, רק מפתיע לדעתי שהם לא בחרו לכלול את BF4:
http://kotaku.com/the-best-games-for-th ... 1500350643

למרבה ההפתעה (או שלא) הם מצאו עוד פחות מה לשחק על האקסבוקס והרשימה שם בכלל הייתה מוזרה (אשכרה המליצו על Ryse).
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים