Wan7ed כתב:בתור אחד שמאוד אהב את ה-360 שלו, כמו שזה נראה כרגע- אין הרבה סיכויים שאני אמשיך עם מייקרוסופט. מעבר לזה, נשאר רק עניין השלט (והעדפה של הלייב). אני פשוט לא אוהב את הסידור של הסטיק השמאלי (LS) ב-PS... ששיחקתי ב-TLOU (המצוין), ממש סבלתי מהשלט... פשוט תכנון נוראי (לא נוח, כואב, אצבעות מתעייפות).
עד כמה השלט החדש ב-PS4 השתפר? כי הסידור הוא אותו סידור, ועדיין אנשים מהללים.
יש פה מישהו שהעדיף בדור הקודם את השלט של ה-360 והתנסה בשלט של ה-PS4 ואהב את התחושה?
kririn כתב:בXBO הכרטיס מסך חלש יותר ,ובנוסף לזה מערכת הפעלה מורכבת יותר ובנוסף למפתחות לא קל ליתמודד עם הזיכרון הגרפי בXBO
מה שכן MS יכולה לשפר את מערכת ההפעלה ,שתיקח פחות משבים בעתיד ,ובנוסף לעזור למפתחות ליתמודד עם הזיכרון הגרפי
אבל בכל זאת ואמרתי את זה מספיק פעמים ,גם הPS4 וגם הXBO ,הם בגדול כמו מחשב משחקים ניד ולא חזק במיוחד כבר בהשקה
וחכו תיראו איך במהלך הדור ניראה חזרה ל720P ו30 פרימים לשניה ,בהרבה מאוד משחקים
במיוחד שמפתחות יתחילו לזנוח את הדור הקודם ,והמשחקים יפותחו לPC \XBO \PS4
מי שהולך על מולטיפלטפורם -PC עדיף לו ,עם הוא רוצה גרפיקה ומחיר משחקים טוב יותר
matangt8 כתב:השלט של הPS4 הוא פשוט עולם אחר מהדולשוק 3 שאני באמת מסכים שהוא שלט יחסית נוראי. הוא עד כדי כך טוב יותר שיש פה כמה שתיארו אותו כשלט יותר נוח משל ה360 ואני מסכים איתם. לא ניסיתי את השלט של הONE אבל השלט של הPS4 באמת טוב יותר משל PS3 ואפילו גם משל ה360.
kririn כתב:בXBO הכרטיס מסך חלש יותר ,ובנוסף לזה מערכת הפעלה מורכבת יותר ובנוסף למפתחות לא קל ליתמודד עם הזיכרון הגרפי בXBO
מה שכן MS יכולה לשפר את מערכת ההפעלה ,שתיקח פחות משבים בעתיד ,ובנוסף לעזור למפתחות ליתמודד עם הזיכרון הגרפי
אבל בכל זאת ואמרתי את זה מספיק פעמים ,גם הPS4 וגם הXBO ,הם בגדול כמו מחשב משחקים ניד ולא חזק במיוחד כבר בהשקה
וחכו תיראו איך במהלך הדור ניראה חזרה ל720P ו30 פרימים לשניה ,בהרבה מאוד משחקים
במיוחד שמפתחות יתחילו לזנוח את הדור הקודם ,והמשחקים יפותחו לPC \XBO \PS4
מי שהולך על מולטיפלטפורם -PC עדיף לו ,עם הוא רוצה גרפיקה ומחיר משחקים טוב יותר
swiss-the-engine כתב:אני מזמין מאיביי לכתובת בארה"C... יש מכר שכמעט כל חודש נוסע וחוזר.
אני יבדוק מתי הוא שוב חוזר לארץ ואעדכן אותך בהודעה פרטית.
DrKeo כתב:זה עוד יותר מצחיק שאתה כותב תגובה כזאת על משחק שנראה כאילו הפס3 יכולה להריץ אותו ב1080P ועוד יותר מדגיש את זה שיש לONE בעיה מאוד ספציפית שלא קשורה לכוח.
Yahel12 כתב:
נשמע טוב! תודה
אני באמת לא יודע, אבל אולי אתה יכול להגיד - במה יש לONE בעיה שהיא באמת לא מצליחה להריץ משחקים ב-1080P? אני לא אחד שהגרפיקה הזו מפריעה לו אבל רק לצורך התעניינות.
Nigga כתב:וזה הרבה יותר מצחיק לשמוע את הבולשיט הזה מאותו אחד שטען שוב ושוב שמיקרוסופט תמיד תהיה עליונה על סוני בכל מה שקשור לתוכנה.
Yahel12 כתב:
Nigga כתב:למה עצוב? תקנה PS4.
matangt8 כתב:זה לא שאני חושב שהONE היא קונסולה רעה אבל כנראה שגם ה1080P/60 FPS של פורצה בא על חשבון משהו כמו עוד הרבה דברים. ואם יש הבדלים ברורים כאלה בתחילת הדור,אז מה יהיה בעוד שנה שנתיים?
http://thecrazyfanboy.blogspot.fr/
Nucleus_Dawn כתב:
הרמה הטכנית של משחקים בתחילת הדור היא לרוב זוועתית ורק משתפרת במהלך הדור כולו. בגלל זה המשחקים הכי יפים לכל קונסולה מגיעים בסוף חייה (כמו TLOU לPS3, או SOTC לPS2, או GTA V לשתי קונסולות הדור הקודם).
אז מה יהיה בעוד שנה שנתיים? משחקים שיראו הרבה יותר טוב. אם לשפוט לפי הפער הברור שהיה בתחילת הדור הקודם לטובת ה360, אז כנראה שגם הפער בין הגירסאות השונות יקטן.
bling כתב:אתה מודע לזה שזה לא אותו הדבר נכון?
דור שעבר היו 2 קונסולות שכמעט זהות לגמרי מבחינת כח רק שאחת מהן היתה עם ארכיטקטורה זוועתית שלקח זמן ללמוד אותה כדי להוציא ממנה ביצועים שווים ל 360.
בדור הזה, מבחינה טכנית, הפס4 פשוט חזקה יותר, זה מתמטיקה ואי אפשר להתווכח על זה, בנוסף הארכיטקטורה של ה ONE (והפס4) היא קלי קלות ביחס לדור הקודם של 2 הקונסולות, גם אם הזיכרון שלה פחות ישיר וקל לעבודה מהפס4, ככה שלא אמור להיות קשה לפתח ל ONE כמו שהיה לפס3.
הטענה שהכלים של ה ONE ישתפרו אולי נכונה, אבל מה לגבי הכלים של הפס4, האם היא תעמוד במקום ותחכה ל ONE?
שלא לדבר על כך שמי יודע עד כמה כלים טובים יותר ישפרו בעיה כמו ש KEO מתאר שפשוט אין מספיק מקום, זה לא מובן מאליו שזה יפתר, יכול להיות שזו מכה שה ONE יסחב לאורך כל הדור.
אבל גם אם יפתר וה ONE תשתפר, באופן כללי אלא אם כן מפתחים לא ינסו לנצל את הפס4, לא אמור להיות PARITY בכלל, תמיד צריך להיות פער לטובת הפס4, עד כמה זו באמת שאלה טובה.
Nucleus_Dawn כתב:
גם אני לא חושב שנראה PARITY מוחלט. אני כן חושב שהפער יקטן. GOW 2, סתם לדוגמא, יפה כמו כל משחק גיימקיוב והפער בינה ובין הPS2 גדול מזה שבין הONE והPS4.
בעוד שנה-שנתיים, שתי הקונסולות יציגו משחקים שנראים הרבה יותר טוב מהיום והפערים ביניהם יהיו הרבה פחות משמעותיים. גם אם בהרבה משחקים נראה מצב של 900P, למול 1080P, יהיה הרבה יותר קשה לזהות את זה בעין בלתי מזוינת.
הפער כל כך קטן (30% פער, לא אומר 30% יותר FPS, או 30% יותר פיקסלים, אלא הרבה פחות), שבשורה התחתונה, הוא לא ישנה שום דבר. זה לא WII מול PS360. זה פער שהמשמעות שלו קיימת אך ורק בוויכוחים בין פאנבואים.
Nucleus_Dawn כתב:
גם אני לא חושב שנראה PARITY מוחלט. אני כן חושב שהפער יקטן. GOW 2, סתם לדוגמא, יפה כמו כל משחק גיימקיוב והפער בינה ובין הPS2 גדול מזה שבין הONE והPS4.
בעוד שנה-שנתיים, שתי הקונסולות יציגו משחקים שנראים הרבה יותר טוב מהיום והפערים ביניהם יהיו הרבה פחות משמעותיים. גם אם בהרבה משחקים נראה מצב של 900P, למול 1080P, יהיה הרבה יותר קשה לזהות את זה בעין בלתי מזוינת.
הפער כל כך קטן (30% פער, לא אומר 30% יותר FPS, או 30% יותר פיקסלים, אלא הרבה פחות), שבשורה התחתונה, הוא לא ישנה שום דבר. זה לא WII מול PS360. זה פער שהמשמעות שלו קיימת אך ורק בוויכוחים בין פאנבואים.
Nigga כתב:מה זה משנה?
Yahel12 כתב:Xbox מכר יותר מסוני עד עכשיו? (One/PS4)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים