Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2014, 12:06

זה עוד יותר מצחיק שאתה כותב תגובה כזאת על משחק שנראה כאילו הפס3 יכולה להריץ אותו ב1080P ועוד יותר מדגיש את זה שיש לONE בעיה מאוד ספציפית שלא קשורה לכוח.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 פברואר 2014, 13:37

אז הנה, כתבת DF על סטריידר. הפילטרינג של הטקסטורות עדיף על הONE מאשר הפס4.

http://www.eurogamer.net/articles/digit ... n-face-off

תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2014, 14:12

למה אתם מזלזלים ב PvZ? זה משחק פעולה שרץ על מנוע פרוסטבייט3 ב 60 פריימים, 900p זה נשמע סביר בשביל משחק כזה.

קאז אתה לא באמת הבאת DF של משחק ארקייד כעור למדי שנראה שיש בו באג (יש פילטרינג אפילו בגרסאות הדור הקודם ולא בפס4) כהמחשה לעליונות כלשהי של הוואן נכון?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 פברואר 2014, 15:23

בXBO הכרטיס מסך חלש יותר ,ובנוסף לזה מערכת הפעלה מורכבת יותר ובנוסף למפתחות לא קל ליתמודד עם הזיכרון הגרפי בXBO

מה שכן MS יכולה לשפר את מערכת ההפעלה ,שתיקח פחות משבים בעתיד ,ובנוסף לעזור למפתחות ליתמודד עם הזיכרון הגרפי

אבל בכל זאת ואמרתי את זה מספיק פעמים ,גם הPS4 וגם הXBO ,הם בגדול כמו מחשב משחקים ניד ולא חזק במיוחד כבר בהשקה

וחכו תיראו איך במהלך הדור ניראה חזרה ל720P ו30 פרימים לשניה ,בהרבה מאוד משחקים
במיוחד שמפתחות יתחילו לזנוח את הדור הקודם ,והמשחקים יפותחו לPC \XBO \PS4

מי שהולך על מולטיפלטפורם -PC עדיף לו ,עם הוא רוצה גרפיקה ומחיר משחקים טוב יותר

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 22 פברואר 2014, 16:54

בתור אחד שמאוד אהב את ה-360 שלו, כמו שזה נראה כרגע- אין הרבה סיכויים שאני אמשיך עם מייקרוסופט. מעבר לזה, נשאר רק עניין השלט (והעדפה של הלייב). אני פשוט לא אוהב את הסידור של הסטיק השמאלי (LS) ב-PS... ששיחקתי ב-TLOU (המצוין), ממש סבלתי מהשלט... פשוט תכנון נוראי (לא נוח, כואב, אצבעות מתעייפות).
עד כמה השלט החדש ב-PS4 השתפר? כי הסידור הוא אותו סידור, ועדיין אנשים מהללים.
יש פה מישהו שהעדיף בדור הקודם את השלט של ה-360 והתנסה בשלט של ה-PS4 ואהב את התחושה?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 פברואר 2014, 18:37

Wan7ed כתב:בתור אחד שמאוד אהב את ה-360 שלו, כמו שזה נראה כרגע- אין הרבה סיכויים שאני אמשיך עם מייקרוסופט. מעבר לזה, נשאר רק עניין השלט (והעדפה של הלייב). אני פשוט לא אוהב את הסידור של הסטיק השמאלי (LS) ב-PS... ששיחקתי ב-TLOU (המצוין), ממש סבלתי מהשלט... פשוט תכנון נוראי (לא נוח, כואב, אצבעות מתעייפות).
עד כמה השלט החדש ב-PS4 השתפר? כי הסידור הוא אותו סידור, ועדיין אנשים מהללים.
יש פה מישהו שהעדיף בדור הקודם את השלט של ה-360 והתנסה בשלט של ה-PS4 ואהב את התחושה?

השלט של הPS4 הוא פשוט עולם אחר מהדולשוק 3 שאני באמת מסכים שהוא שלט יחסית נוראי. הוא עד כדי כך טוב יותר שיש פה כמה שתיארו אותו כשלט יותר נוח משל ה360 ואני מסכים איתם. לא ניסיתי את השלט של הONE אבל השלט של הPS4 באמת טוב יותר משל PS3 ואפילו גם משל ה360.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2014, 18:41

kririn כתב:בXBO הכרטיס מסך חלש יותר ,ובנוסף לזה מערכת הפעלה מורכבת יותר ובנוסף למפתחות לא קל ליתמודד עם הזיכרון הגרפי בXBO

מה שכן MS יכולה לשפר את מערכת ההפעלה ,שתיקח פחות משבים בעתיד ,ובנוסף לעזור למפתחות ליתמודד עם הזיכרון הגרפי

אבל בכל זאת ואמרתי את זה מספיק פעמים ,גם הPS4 וגם הXBO ,הם בגדול כמו מחשב משחקים ניד ולא חזק במיוחד כבר בהשקה

מה הקשר לכח של החומרה לזה שהקונסולות ירדו ל 720p ו 30 פריימים כשיתחיל הפיתוח לדור הבא?
אם הן היו חזקות זה לא היה קורה?
איך אתה מסביר את שלל משחקי ה SubHD שיצאו בדור הקודם אם כך (כשהדוגמא האחרונה היא Mgs:GZ)?

בקיצור אתה מדבר שטויות, הקונסולות מעצם טבען כחומרה סגורה תמיד יצטרכו לרדת במדדים מסויימים בשלב כלשהו כשירצו לדחוף את החומרה, אז בדור הזה אולי זה יקרה עם הוויטצ׳ר 3, ואם היתה חומרה חזקה בהרבה זה היה פשוט קורה כשהיה מגיע המשחק שמציג את הגראפיקה של הדמו הטכני של סקוור שהיה מוריד אותן ל 720p, אבל זה שהן ירדו זה ברור בלי קשר לכח שלהן.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 22 פברואר 2014, 19:31

matangt8 כתב:השלט של הPS4 הוא פשוט עולם אחר מהדולשוק 3 שאני באמת מסכים שהוא שלט יחסית נוראי. הוא עד כדי כך טוב יותר שיש פה כמה שתיארו אותו כשלט יותר נוח משל ה360 ואני מסכים איתם. לא ניסיתי את השלט של הONE אבל השלט של הPS4 באמת טוב יותר משל PS3 ואפילו גם משל ה360.

מגניב... תודה!

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 פברואר 2014, 19:32

kririn כתב:בXBO הכרטיס מסך חלש יותר ,ובנוסף לזה מערכת הפעלה מורכבת יותר ובנוסף למפתחות לא קל ליתמודד עם הזיכרון הגרפי בXBO

מה שבטוח,כאשר הרגע יגיע והקונסולות ירדו מל720P/30 FPS הכלים היו יותר מרשימים ממה שיש עכשיו כאשר משחקים רצים ב1080P/30FPS כמו עכשיו
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 22 פברואר 2014, 20:09

swiss-the-engine כתב:אני מזמין מאיביי לכתובת בארה"C... יש מכר שכמעט כל חודש נוסע וחוזר.

אני יבדוק מתי הוא שוב חוזר לארץ ואעדכן אותך בהודעה פרטית.

נשמע טוב! תודה :)

DrKeo כתב:זה עוד יותר מצחיק שאתה כותב תגובה כזאת על משחק שנראה כאילו הפס3 יכולה להריץ אותו ב1080P ועוד יותר מדגיש את זה שיש לONE בעיה מאוד ספציפית שלא קשורה לכוח.

אני באמת לא יודע, אבל אולי אתה יכול להגיד - במה יש לONE בעיה שהיא באמת לא מצליחה להריץ משחקים ב-1080P? אני לא אחד שהגרפיקה הזו מפריעה לו אבל רק לצורך התעניינות.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 פברואר 2014, 20:16

Yahel12 כתב:
נשמע טוב! תודה :)

אני באמת לא יודע, אבל אולי אתה יכול להגיד - במה יש לONE בעיה שהיא באמת לא מצליחה להריץ משחקים ב-1080P? אני לא אחד שהגרפיקה הזו מפריעה לו אבל רק לצורך התעניינות.

לפי מה שאני הבנתי,ה32 MB של הזיכרון של הESRAM פשוט לא מספיקים למפתחים על מנת לגרום למשחק לרוץ על 1080P. עכשיו או שזה כן והם עצלנים כי אין להם את הכלים המתאימים או שבאמת זה לא מספיק להם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2014, 21:00

Nigga כתב:וזה הרבה יותר מצחיק לשמוע את הבולשיט הזה מאותו אחד שטען שוב ושוב שמיקרוסופט תמיד תהיה עליונה על סוני בכל מה שקשור לתוכנה.

זה לגמרי נכון, שמח שאתה מסכים. אני רואה שגם סטריידר מראה שהפס4 חלשה מהONE, מגניב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2014, 21:08

Yahel12 כתב:

כי הDDR3 שלו לא מספיק מהיר בשביל שהGPU יקרא ממנו את הבאפרים של התמונה, אז חייבים לשים אותם על הESRAM. הבעיה היא שהESRAM כל כך קטן שלא מצליחים להכניס אליו גם תמונה של 1080P, גם את שאר הבאפרים של התמונה שיש מעבר לזה וכל שאר הדברים שצריכים להכניס לשם בשביל לרנדר את התמונה אז בלית ברירה המפתחים צריכים להוריד רזולוציה בשביל שהבאפרים של התמונה יכנסו לתוך ה32MB המסכנים של ESRAM. מיקרוסופט יכלה להיות במקום אחר לגמרי אם הם היו שמים 64MB של ESRAM, עצוב לראות את התכנון ההזוי הזה. לא ברור לי איך הם חשבו שזה הגיוני לשים בONE רק 32MB של ESRAM כשב360 היה 10MB. כלומר בזיכרון הם קפצו פי 16 אבל בESRAM רק פי 3 ואיכשהו ציפו שזה יספיק. אם רק היו שמים 64MB הם יכלו לעשות 1080P עם X2MSAA כמעט בחינם, פשוט עצוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2014, 21:24

Nigga כתב:למה עצוב? תקנה PS4.

אני אקנה בסוף השנה את הקונסולה שנראת לי הכי טוב באותו רגע מבחינת המשחקים, מה שעצוב הוא שהם עשו כזה כשל חומרתי שראו אותו מקילומטר ביום שחשפו את הקונסולה. ביחוד שבקושי הכניסו לשם 720P ובשביל 1080P צריך יותר מפי 2 זיכרון וזה לא כולל AA שדורש זיכרון וידאו אקספוננציאלית ושהדור החדש יהיה מפוצץ פילטרים ואפקטים שדורשים עוד המון זיכרון וידאו. מקילומטר ראו שפי 3 ESRAM בחיים לא היה מספיק ולא ברור לי איך למיקרוסופט זה לא היה ברור.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 פברואר 2014, 22:18

זה לא שאני חושב שהONE היא קונסולה רעה אבל כנראה שגם ה1080P/60 FPS של פורצה בא על חשבון משהו כמו עוד הרבה דברים. ואם יש הבדלים ברורים כאלה בתחילת הדור,אז מה יהיה בעוד שנה שנתיים?
http://thecrazyfanboy.blogspot.fr/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 פברואר 2014, 22:47

matangt8 כתב:זה לא שאני חושב שהONE היא קונסולה רעה אבל כנראה שגם ה1080P/60 FPS של פורצה בא על חשבון משהו כמו עוד הרבה דברים. ואם יש הבדלים ברורים כאלה בתחילת הדור,אז מה יהיה בעוד שנה שנתיים?
http://thecrazyfanboy.blogspot.fr/

הרמה הטכנית של משחקים בתחילת הדור היא לרוב זוועתית ורק משתפרת במהלך הדור כולו. בגלל זה המשחקים הכי יפים לכל קונסולה מגיעים בסוף חייה (כמו TLOU לPS3, או SOTC לPS2, או GTA V לשתי קונסולות הדור הקודם).
אז מה יהיה בעוד שנה שנתיים? משחקים שיראו הרבה יותר טוב. אם לשפוט לפי הפער הברור שהיה בתחילת הדור הקודם לטובת ה360, אז כנראה שגם הפער בין הגירסאות השונות יקטן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2014, 08:10

Nucleus_Dawn כתב:
הרמה הטכנית של משחקים בתחילת הדור היא לרוב זוועתית ורק משתפרת במהלך הדור כולו. בגלל זה המשחקים הכי יפים לכל קונסולה מגיעים בסוף חייה (כמו TLOU לPS3, או SOTC לPS2, או GTA V לשתי קונסולות הדור הקודם).
אז מה יהיה בעוד שנה שנתיים? משחקים שיראו הרבה יותר טוב. אם לשפוט לפי הפער הברור שהיה בתחילת הדור הקודם לטובת ה360, אז כנראה שגם הפער בין הגירסאות השונות יקטן.

אתה מודע לזה שזה לא אותו הדבר נכון?
דור שעבר היו 2 קונסולות שכמעט זהות לגמרי מבחינת כח רק שאחת מהן היתה עם ארכיטקטורה זוועתית שלקח זמן ללמוד אותה כדי להוציא ממנה ביצועים שווים ל 360.

בדור הזה, מבחינה טכנית, הפס4 פשוט חזקה יותר, זה מתמטיקה ואי אפשר להתווכח על זה, בנוסף הארכיטקטורה של ה ONE (והפס4) היא קלי קלות ביחס לדור הקודם של 2 הקונסולות, גם אם הזיכרון שלה פחות ישיר וקל לעבודה מהפס4, ככה שלא אמור להיות קשה לפתח ל ONE כמו שהיה לפס3.

הטענה שהכלים של ה ONE ישתפרו אולי נכונה, אבל מה לגבי הכלים של הפס4, האם היא תעמוד במקום ותחכה ל ONE?
שלא לדבר על כך שמי יודע עד כמה כלים טובים יותר ישפרו בעיה כמו ש KEO מתאר שפשוט אין מספיק מקום, זה לא מובן מאליו שזה יפתר, יכול להיות שזו מכה שה ONE יסחב לאורך כל הדור.

אבל גם אם יפתר וה ONE תשתפר, באופן כללי אלא אם כן מפתחים לא ינסו לנצל את הפס4, לא אמור להיות PARITY בכלל, תמיד צריך להיות פער לטובת הפס4, עד כמה זו באמת שאלה טובה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2014, 01:29

וצריך לציין שאפילו אם הכלים יצליחו לפתור לגמרי את הבעיה של הesram וזיכרון כבר לא יהיה המגבלה ל1080p זה ממש לא אומר שהיתרון של הפס4 מבחינת כוח לא ימשיך את המגמה של מפתחים שרוצים להביא משחק זהה גרפית פשוט יורידו רזולוציה בone. הפס4 חזקה בלפחות 30% וזאת עובדה כך שזה לא משנה כמה םקקים יפתחו בחומרה של הone, היא לעולם לא תהיה חזקה כמו הפס4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2014, 02:23

bling כתב:אתה מודע לזה שזה לא אותו הדבר נכון?
דור שעבר היו 2 קונסולות שכמעט זהות לגמרי מבחינת כח רק שאחת מהן היתה עם ארכיטקטורה זוועתית שלקח זמן ללמוד אותה כדי להוציא ממנה ביצועים שווים ל 360.

בדור הזה, מבחינה טכנית, הפס4 פשוט חזקה יותר, זה מתמטיקה ואי אפשר להתווכח על זה, בנוסף הארכיטקטורה של ה ONE (והפס4) היא קלי קלות ביחס לדור הקודם של 2 הקונסולות, גם אם הזיכרון שלה פחות ישיר וקל לעבודה מהפס4, ככה שלא אמור להיות קשה לפתח ל ONE כמו שהיה לפס3.

הטענה שהכלים של ה ONE ישתפרו אולי נכונה, אבל מה לגבי הכלים של הפס4, האם היא תעמוד במקום ותחכה ל ONE?
שלא לדבר על כך שמי יודע עד כמה כלים טובים יותר ישפרו בעיה כמו ש KEO מתאר שפשוט אין מספיק מקום, זה לא מובן מאליו שזה יפתר, יכול להיות שזו מכה שה ONE יסחב לאורך כל הדור.

אבל גם אם יפתר וה ONE תשתפר, באופן כללי אלא אם כן מפתחים לא ינסו לנצל את הפס4, לא אמור להיות PARITY בכלל, תמיד צריך להיות פער לטובת הפס4, עד כמה זו באמת שאלה טובה.

גם אני לא חושב שנראה PARITY מוחלט. אני כן חושב שהפער יקטן. GOW 2, סתם לדוגמא, יפה כמו כל משחק גיימקיוב והפער בינה ובין הPS2 גדול מזה שבין הONE והPS4.
בעוד שנה-שנתיים, שתי הקונסולות יציגו משחקים שנראים הרבה יותר טוב מהיום והפערים ביניהם יהיו הרבה פחות משמעותיים. גם אם בהרבה משחקים נראה מצב של 900P, למול 1080P, יהיה הרבה יותר קשה לזהות את זה בעין בלתי מזוינת.

הפער כל כך קטן (30% פער, לא אומר 30% יותר FPS, או 30% יותר פיקסלים, אלא הרבה פחות), שבשורה התחתונה, הוא לא ישנה שום דבר. זה לא WII מול PS360. זה פער שהמשמעות שלו קיימת אך ורק בוויכוחים בין פאנבואים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 פברואר 2014, 06:57

בקיצור - יאללה Quantum Brake לPc! כל השאר פשוט לא מעניין אותי כרגע על אף קונסולה (הייתי שמח לאללה לשחק במשחקי נוטי דוג, אבל מאחר ופספסתי אותם לאורך הדור הקודם, והעובדה שהם יוצאים רק לקונסולות של סוני, הסיכוי קלוש - לא כי זאת סוני, אלא כי זאת קונסולה.). או שבעצם - שירותי ps3 בענן? לא אמרו משהו כזה? טוב נו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 פברואר 2014, 17:03

Nucleus_Dawn כתב:
גם אני לא חושב שנראה PARITY מוחלט. אני כן חושב שהפער יקטן. GOW 2, סתם לדוגמא, יפה כמו כל משחק גיימקיוב והפער בינה ובין הPS2 גדול מזה שבין הONE והPS4.
בעוד שנה-שנתיים, שתי הקונסולות יציגו משחקים שנראים הרבה יותר טוב מהיום והפערים ביניהם יהיו הרבה פחות משמעותיים. גם אם בהרבה משחקים נראה מצב של 900P, למול 1080P, יהיה הרבה יותר קשה לזהות את זה בעין בלתי מזוינת.

הפער כל כך קטן (30% פער, לא אומר 30% יותר FPS, או 30% יותר פיקסלים, אלא הרבה פחות), שבשורה התחתונה, הוא לא ישנה שום דבר. זה לא WII מול PS360. זה פער שהמשמעות שלו קיימת אך ורק בוויכוחים בין פאנבואים.

היום הפער עומד על יותר מ-30% בפיסקלים וברוב המקרים גם יותר מ-30% בפריימים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2014, 11:24

Nucleus_Dawn כתב:

היום הפער עומד על 100% בחלק מהמשחקים...
אז לאמר ש 30% זה לא בהכרח פער ישיר בביצועים כשכרגע המצב כל כך רע זה לא ריאליסטי בשלב כזה.
במקרה הטוב תקווה ל 30% פער בביצועים אחרי שהכל יסתדר, יש פה כמה גורמים של קונסולה חזקה יותר שיותר פשוטה לפיתוח עם הזיכרון הכי מהיר וישיר כשמנגד עומדת קונסולה שלא רק חלשה יותר עם מבנה זיכרון מסורבל אלא שנראה שנעשתה פשלה לא קטנה עם ה ESRAM שלה שלא שמו מספיק ממנו ושלא בטוח עד כמה ניתן לתקן ומה יקרה עם זה.
30% זה באמת התסריט האופטימי בעיני כשמתחשבים בכל הפקטורים הללו.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 23 פברואר 2014, 12:10

Xbox מכר יותר מסוני עד עכשיו? (One/PS4)

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 23 פברואר 2014, 12:22

Nigga כתב:מה זה משנה?

רק שאלתי

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2014, 12:34

Yahel12 כתב:Xbox מכר יותר מסוני עד עכשיו? (One/PS4)

לא, סוני מכרו יותר עד עכשיו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים