Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2014, 21:22

bling כתב:היום הפער עומד על 100% בחלק מהמשחקים...
אז לאמר ש 30% זה לא בהכרח פער ישיר בביצועים כשכרגע המצב כל כך רע זה לא ריאליסטי בשלב כזה.
במקרה הטוב תקווה ל 30% פער בביצועים אחרי שהכל יסתדר, יש פה כמה גורמים של קונסולה חזקה יותר שיותר פשוטה לפיתוח עם הזיכרון הכי מהיר וישיר כשמנגד עומדת קונסולה שלא רק חלשה יותר עם מבנה זיכרון מסורבל אלא שנראה שנעשתה פשלה לא קטנה עם ה ESRAM שלה שלא שמו מספיק ממנו ושלא בטוח עד כמה ניתן לתקן ומה יקרה עם זה.
30% זה באמת התסריט האופטימי בעיני כשמתחשבים בכל הפקטורים הללו.

נחכה ונראה.
אני רואה מצב דומה למדי לזה של הדור שעבר, עם פערים קצת יותר גדולים.
אם הPS4 באמת כל כך נוחה לפיתוח, אז ברור מאליו שהשיפור שלה מהיום ועד סוף הדור יהיה קטן יותר, באופן יחסי לONE, שכנראה זקוקה ליותר זמן כדי שאנשים ילמדו אותה ויתאימו את מנועי המשחק לquirks שלה.

לדעתי, לקראת סוף הדור, המשחקים יראו מאוד דומים. כמו שקורה גם בדור הזה, עם חריגים לפה ולשם.

אני מקווה מאוד שבדור הזה סוף סוף משחקי קונסולה יתחילו לעשות את מה שנעשה כבר שנים רבות בPC ויתנו לשחקנים להחליט מה הם מעדיפים. אני אשמח להחליט בAC6 אם אני רוצה 60 FPS, או שאני מעדיף DD גדול יותר וAA טוב יותר ולהשאר על 30. אם זה יקרה, כל ההשוואות המטומטמות שנעשות כרגע יהפכו לעוד יותר מיותרות ואולי סוף סוף יעלמו מן העולם.
אני לא מצפה שיתנו לי לבחור בין 8 סוגי AA, כמובן. מספיק שיתנו 2-3 אפשרויות קבועות מראש לבחירה וזה יהיה ממש נחמד. יש משחקים שבהם חשוב לי 60 FPS (טיטאנפול, למשל) ויש משחקים שבהם אני אשמח לשחק ב30, אם זה אומר שאזכה לשיפורים בתחומים אחרים (כמו AC, שהזכרתי).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2014, 13:26

זה יהיה אפשרי רק בסינגל, לא מולטי (כדי שלא יהיה יתרון למי שמוריד).
אבל אני האמת נגד... זה קצת פחות מתאים בקונסולות, כי אנשים מצפים מהמפתחת לפתח את המשחק ולנצל כל משאב אפשרי ושירוץ כמה שיותר טוב.
במחשב זה נחוץ כי אין להם מושג מה יש לך בתוך הקופסא.
המקסימום שאני הייתי רוצה לראות זה אפשרות 30 ו-60 פריימים, כאשר כל אחת מותאמת לניצול יחסי מירבי. אין טעם ליותר מזה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 פברואר 2014, 21:52

ברור שהמטרה היא שיתנו אפשרויות מובנות שונות של ניצול מקסימלי, אתה לא מצפה שישאלו אותך אם אתה מעדיף לנצל 100% מהכוח של המכשיר או 70%.
FPS למול גרפיקה מירבית זה כמובן הכי מתבקש, אבל יהיה נחמד אם גם יהיה אפשר לבחור בין דברים כמו AA יותר גבוה או נגיד הצללה באיכות גבוה יותר, טווח ראייה גבוה יותר או יותר אנשים ברחוב במשחקי עולם פתוח למשל ועוד המון אפשרויות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2014, 21:55

לדעתי זה יצור מצב שאנשים שלא מבינים יגעו בהגדרות ולא יבינו למה המשחק רץ אצלם איום ונורא, ואתרים יראו איך המשחק נראה רע על הקונסולה, למרות שזה רק בגלל שהורידו את הIQ.
זה לא שאני ממש ממש נגד, עוד אופציות זה תמיד נחמד.. אבל גם קצת מיותר, בקונסולות.
גם אם מחשבים היו יוצאים כולם אותו הדבר - לא הייתי רואה את הצורך הממשי באופציות כאלו במשחקים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2014, 22:29

Laskin כתב:זה יהיה אפשרי רק בסינגל, לא מולטי (כדי שלא יהיה יתרון למי שמוריד).
אבל אני האמת נגד... זה קצת פחות מתאים בקונסולות, כי אנשים מצפים מהמפתחת לפתח את המשחק ולנצל כל משאב אפשרי ושירוץ כמה שיותר טוב.
במחשב זה נחוץ כי אין להם מושג מה יש לך בתוך הקופסא.
המקסימום שאני הייתי רוצה לראות זה אפשרות 30 ו-60 פריימים, כאשר כל אחת מותאמת לניצול יחסי מירבי. אין טעם ליותר מזה.

זה פחות או יותר מה שאני מתכוון. לא התכוונתי שתהייה לך שליטה באיזה AA או כמה DD. התכוונתי שתהייה אפשרות של 60 FPS, עם DD קרוב יותר וAAX2 ואפשרות של 30 FPS, עם DD רחוק יותר וAAX4.
אפילו לא צריך שתהייה שקיפות בעניין, בכל הנוגע לפרטים הטכניים הקטנים. שתי האפשרויות יעבדו מצוין, רק שלכל אחת יהיו יתרונות אחרים.
אפשר לשים בהגדרות אפשרות "60 FPS - המשחק יעבוד חלק יותר, אבל ניתן לראות רק למרחק 10 מטר" ואפשרות "30 FPS - מהשחק יפעל פחות חלק, אבל ניתן לראות למרחק גדול בהרבה".
שהשחקנים יחליטו מה הם רוצים והשחקנים שלא יודעים להחליט, ישחקו בברירת המחדל.

גם הגיוני שבמולטיפלייר תהייה אחידות בכל הנוגע לFPS, אז שם לא יהיו אפשרויות דומות.

נ.ב.
גם יהיה סתם מעניין לראות בדיוק מה המשמעות של ללכת על 60 FPS, בכל הנוגע לפגיעה בביצועים של דברים אחרים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2014, 15:03

כן, עם זה אני מסכים, זה יהיה נחמד.
למרות שגם כאן - זה אומר עוד זמן בפיתוח לוודא שזה אכן עוזר לכל סצינה כמו שצריך והכל מאוזן ויציב בשתי גרסאות מקבילות, שזה אומר בעצם 4, כי יש 2 לכל קונסולה, ואם גם לווי-יו אז 6.
אבל זו עדיין בעייה שלהם ושיתמודדו אם בא להם... ואם לא - גם בסדר. אני סומך על חברה שתעשה את ההחלטה הנכונה, ואם לא - אני סומך על עצמי שלא לקנות את המשחק ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2014, 16:10

Laskin כתב:כן, עם זה אני מסכים, זה יהיה נחמד.
למרות שגם כאן - זה אומר עוד זמן בפיתוח לוודא שזה אכן עוזר לכל סצינה כמו שצריך והכל מאוזן ויציב בשתי גרסאות מקבילות, שזה אומר בעצם 4, כי יש 2 לכל קונסולה, ואם גם לווי-יו אז 6.
אבל זו עדיין בעייה שלהם ושיתמודדו אם בא להם... ואם לא - גם בסדר. אני סומך על חברה שתעשה את ההחלטה הנכונה, ואם לא - אני סומך על עצמי שלא לקנות את המשחק ^_^

אני לא חושב שזה "עוד גירסא", כמו שגירסאת הPC, היא לא 8 גירסאות.

אם רוצים לפתח משחק של 60 FPS, אז לפתח אותו רגיל ואז לראות מה אפשר להוסיף כאשר הוא נעול על 30, בלי לרדת מ30 (AA יותר טוב, DD וכן הלאה). לא חייבים ליצור משהו חדש. אפשר להשתמש רק בכל מיני אפקטים שבנויים מראש בתוך המנוע, או לרנדר טקסטורות שעברו פחות שינמוך מאלו שבהן משתמשים במשחק.
אם רוצים לפתח משחק של 30 FPS, אז להתחיל להוריד באיכות של אפקטים שונים ולראות מתי הוא מגיע לאזור ה60, די יציב (גם ממוצע 57, לא יהרוג אף אחד).

יהיו מפתחות שיוכלו ויעשו יותר אופטמיזציה ויהיו שפחות.

בכל מקרה, אני אשמח אם זה יקרה. זה יכול להיות ממש נחמד ואני די מחפש איזה משהו שיגרום לי להתלהב קצת מהדור החדש.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 פברואר 2014, 16:29

אני זוכר שהיה מישחק אחד לPS1 שנתן לבחור בין ביצועים טובים יותר לבין גרפיקה טובה יותר
וזה היה לPS1

בN64 למי שהיה את השדרוג לRAM ,היו גם כמה משחקים שנתנו רזולוציה גבוה יותר בצורה הזאת ,אבל זה כבר בעזרת תוסף

בדרך כלל אבל מפתחות פשוט לא נותנות לבחור בקונסולות וחבל ,ובמיוחד בPS4 וXBO שמאוד דומות לPC
עם הכלים שיש היום זה צריך להיות קל מאוד ,לא חיבים את כל האפשרויות שיש בPC
מספיק כמה דברים בסיסים ,כמו רזולוציה \תאורה \AA וכו

או אפילו משהו מאוד פשוט ,לבחור בן 60 פרימים לשניה עם גרפיקה פחותה ,או האפך

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 פברואר 2014, 18:27

מיקרוסופט מכריזה על הורדת מחיר הקונסולה באנגליה. במקום 430פאונד היא תמכר מעתה ב300פאונד.

http://www.eurogamer.net/articles/2014- ... price-drop

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 פברואר 2014, 18:31

Kazz כתב:מיקרוסופט מכריזה על הורדת מחיר הקונסולה באנגליה. במקום 430פאונד היא תמכר מעתה ב300פאונד.

וטיטאנפול בבאנדל בחינם.

30 ליש"ט זה בערך 50 דולר. אם הורדת המחיר תהייה גם בארה"ב, ביחד עם טיטאנפול, מדובר על ירידה של בערך 100 דולר. כלומר, השוואה למחיר הPS4.
לא בטוח שנראה את הורדת המחיר גם בשווקים אחרים, כי מלכתחילה המחיר של הONE באנגליה היה מנופח.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 פברואר 2014, 18:34

הם הגיבו שההורדה היא רק בבריטניה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 פברואר 2014, 18:35

מעניין מאוד אם זה יחול גם מחוץ לאנגליה.
באמת המחיר שם מנופח... כמה זה יוצא לעומת מחירים ביורו? (סורי על העצלות, לא יכול לברר כרגע:)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 פברואר 2014, 18:40

ההורדה היא ל399 לא ל300

מה שהבנתי גם שיהיה בנדל עם טיטנפול כלול במחיר הזה
אבל הוא אמר שהם מעונינים שאנשים יתחברו לLIVE (כניראה יתכוון לזהב) ,אז זה מובן
דוחפים את המשחק ,שאנשים יקנו את הקונסולה + מנוי

בכל מקרה אני לא חושב שטיטנפול ,זה יהיה המשחק שיעזור לXBO,כולם יודעים שהמשחק יוצא גם לPC וגם ל360

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 פברואר 2014, 18:46

כן, וופס. כתבתי 300 בטעות במקום 399.

ניוקליס, האם אתה רואה בהורדת המחיר כאצבע משולשת לearly adopters של הקונסולה באנגליה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 פברואר 2014, 18:47

Laskin כתב:מעניין מאוד אם זה יחול גם מחוץ לאנגליה.
באמת המחיר שם מנופח... כמה זה יוצא לעומת מחירים ביורו? (סורי על העצלות, לא יכול לברר כרגע:)

399 פאונד זה 662 דולר, או 483 יורו.

---

קאז, בוודאי. זה היה מחורבן כשנינטנדו עשו את זה עם ה3DS בשלב יותר מאוחר בחיים שלה וזה מחורבן גם עכשיו. לא שהיתה להם ברירה. מודדים אותם בהשוואה לPS4 והמחיר זו הבעיה הכי אקוטית של הONE בהשוואה הזאת.
אני מקווה שהם ילוו את זה בפיצוי למי שקנה את הקונסולה מוקדם. מדובר רק ב30 פאונד, אבל זה מספיק בשביל לתת איזה משחק ארקייד נחמד במתנה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 פברואר 2014, 19:16

הם כבר אמרו שלא יתנו
גם נינטנדו לא נתנה שהורידו מחיר לWIIU

בכל מקרה תמיד יש את ה"סיכון" הזה בקונסולות ,זה שאנשים החליטו לאמץ מהר ,בעיה שלהם
לא היה אף משחק "חובה" בהשקה גם ככה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2014, 20:02

Kazz כתב:מיקרוסופט מכריזה על הורדת מחיר הקונסולה באנגליה. במקום 430פאונד היא תמכר מעתה ב300פאונד.

איזו אדיבות, הורידו את המחיר מ713$ ל-663$, כמעט חינם!
מה שכן, המחיר ממש צומצם בשביל הבריטים כי פס4 עולה שם 349 פאונד, כלומר או לקנות פס4 ב349$ או לקנות ONE ב50 פאונד יותר אבל היא כוללת את טייטנפול וקינקט, חבילה די משתלמת יחסית.

אגב, זה המהלך הכי מטומטם בהסטוריה. עכשיו כל הלקוחות הפוטנציאלים בטרטוריות האחרות פשוט יחכו כי הם יצפו להורדת מחיר, לא ברור לי כל העניין.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 פברואר 2014, 06:01

DrKeo כתב:
אגב, זה המהלך הכי מטומטם בהסטוריה. עכשיו כל הלקוחות הפוטנציאלים בטרטוריות האחרות פשוט יחכו כי הם יצפו להורדת מחיר, לא ברור לי כל העניין.

כן... ברור שיש מקום להורדת מחיר, אבל למה נראה להם שהגיוני לעשות אותה מדורגת, או רק בטריטוריה מסוימת?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 פברואר 2014, 06:03

Nucleus_Dawn כתב:
כן... ברור שיש מקום להורדת מחיר, אבל למה נראה להם שהגיוני לעשות אותה מדורגת, או רק בטריטוריה מסוימת?

וזה עוד הולך להתערבב עם השיגור של טייטן פול, לא ברור לי מה הולך לקרות כאן. זה כאילו הם אומרים "נכון הSYSTEM SELLER שיוצא עוד שבועיים לקונסולה שלנו? אז אל תקנו אותה". כלומר מה זה הולך לעשות לשיגור אם האנשים הקז'ואלים יותר ישמעו על הירידת מחיר?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 פברואר 2014, 06:11

DrKeo כתב:וזה עוד הולך להתערבב עם השיגור של טייטן פול, לא ברור לי מה הולך לקרות כאן. זה כאילו הם אומרים "נכון הSYSTEM SELLER שיוצא עוד שבועיים לקונסולה שלנו? אז אל תקנו אותה". כלומר מה זה הולך לעשות לשיגור אם האנשים הקז'ואלים יותר ישמעו על הירידת מחיר?

מהלך ממש תמוהה. זה נכון שמלכתחילה המחיר באנגליה מנופך, אבל אם כבר עשיתם טעות, אל תתקנו אותה בטעות עוד יותר אידיוטית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 פברואר 2014, 06:19

אגב מסתבר שיש DRM בGARDEN WARFARE של ALWAYS ONLINE. היה ברור שבסוף זה יתחיל להתגנב בדור הזה מהדלת האחורית אפילו אם יצרניות הקוסולה לא ישימו את זה כסטנדרט.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 פברואר 2014, 06:31

DrKeo כתב:אגב מסתבר שיש DRM בGARDEN WARFARE של ALWAYS ONLINE. היה ברור שבסוף זה יתחיל להתגנב בדור הזה מהדלת האחורית אפילו אם יצרניות הקוסולה לא ישימו את זה כסטנדרט.

ולמען האמת, מתאים לEA להיות אלו שינסו להתחיל את זה. זה כמו התמחור של COD. הוא היה הראשון בPC שהתחיל לעלות ל60 דולר. הוא הצליח. היום זה כמעט סטנדרט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 פברואר 2014, 23:44

DrKeo כתב:אגב מסתבר שיש DRM בGARDEN WARFARE של ALWAYS ONLINE. היה ברור שבסוף זה יתחיל להתגנב בדור הזה מהדלת האחורית אפילו אם יצרניות הקוסולה לא ישימו את זה כסטנדרט.

סתם שאלה? הוא לא משחק מולטי בלבד כמו TITANFALL?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 פברואר 2014, 02:52

matangt8 כתב:סתם שאלה? הוא לא משחק מולטי בלבד כמו TITANFALL?

אני חשבתי שהקו-אופ ספליט סקרין הוא מקומי. אם כולו מולטיפלייר, אז זה באמת "קצת" הגיוני שיהיה את ה"DRM" הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 פברואר 2014, 12:15

משיטוט קטן באינטרנט אני מבין שהקו-אופ הוא נגד בוטים ככה שזה כן נראה כמו DRM ALWAYS ONLINE.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים