bling כתב:היום הפער עומד על 100% בחלק מהמשחקים...
אז לאמר ש 30% זה לא בהכרח פער ישיר בביצועים כשכרגע המצב כל כך רע זה לא ריאליסטי בשלב כזה.
במקרה הטוב תקווה ל 30% פער בביצועים אחרי שהכל יסתדר, יש פה כמה גורמים של קונסולה חזקה יותר שיותר פשוטה לפיתוח עם הזיכרון הכי מהיר וישיר כשמנגד עומדת קונסולה שלא רק חלשה יותר עם מבנה זיכרון מסורבל אלא שנראה שנעשתה פשלה לא קטנה עם ה ESRAM שלה שלא שמו מספיק ממנו ושלא בטוח עד כמה ניתן לתקן ומה יקרה עם זה.
30% זה באמת התסריט האופטימי בעיני כשמתחשבים בכל הפקטורים הללו.
נחכה ונראה.
אני רואה מצב דומה למדי לזה של הדור שעבר, עם פערים קצת יותר גדולים.
אם הPS4 באמת כל כך נוחה לפיתוח, אז ברור מאליו שהשיפור שלה מהיום ועד סוף הדור יהיה קטן יותר, באופן יחסי לONE, שכנראה זקוקה ליותר זמן כדי שאנשים ילמדו אותה ויתאימו את מנועי המשחק לquirks שלה.
לדעתי, לקראת סוף הדור, המשחקים יראו מאוד דומים. כמו שקורה גם בדור הזה, עם חריגים לפה ולשם.
אני מקווה מאוד שבדור הזה סוף סוף משחקי קונסולה יתחילו לעשות את מה שנעשה כבר שנים רבות בPC ויתנו לשחקנים להחליט מה הם מעדיפים. אני אשמח להחליט בAC6 אם אני רוצה 60 FPS, או שאני מעדיף DD גדול יותר וAA טוב יותר ולהשאר על 30. אם זה יקרה, כל ההשוואות המטומטמות שנעשות כרגע יהפכו לעוד יותר מיותרות ואולי סוף סוף יעלמו מן העולם.
אני לא מצפה שיתנו לי לבחור בין 8 סוגי AA, כמובן. מספיק שיתנו 2-3 אפשרויות קבועות מראש לבחירה וזה יהיה ממש נחמד. יש משחקים שבהם חשוב לי 60 FPS (טיטאנפול, למשל) ויש משחקים שבהם אני אשמח לשחק ב30, אם זה אומר שאזכה לשיפורים בתחומים אחרים (כמו AC, שהזכרתי).