Laskin כתב:הוא נגד בוטים, אבל יחד עם קבוצה שלמה של אנשים
Laskin כתב:כן, כמו שאמרתי - אחד המנועים הכי יעילים שאי פעם ראיתי. פשוט טס, גם RAGE היה איכשהו 60FPS בקונסולות הדור הקודם. שזה פאקינג מדהים.
Laskin כתב:חשבתי שאתה אומר את זה בקטע של "ה-DRM לא בסדר כי יש מצב עם בוטים ולכן אפשר גם לשחק אופליין בתאוריה"
Laskin כתב:לא קשור לפח או לא פח... המשחק לא נראה כמו RAGE על ה360, הוא נראה הרבה יותר טוב והמנוע התקדם (עם מערכת הנזק וכו').
העובדה היא שמנועים אחרים לא מצליחים להגיע לזה על הONE, ומאשימים את הESRAM. אז הנה מפתחת שיכולה לעשות זאת.
אני מבין למה אתה מתכוון, אבל זה לא משחק אינדי פשוט שברור שירוץ ככה כי בקושי יש בו פוליגונים או אפקטים. זה משחק יפה.
Yahel12 כתב:עוד מישהו חושב ש - Plants VS zombies נראה ממש כיף?
matangt8 כתב:אני!![]()
הלוואי ויצא לפס4 גם בקרוב
Yahel12 כתב:
אני ממש שוקל לקנות אותו פשוט מפחד שהוא ישעמם אותי מהר כמו רוב השוטרים.. למרות שהוא נראה ממש כיף.
Yahel12 כתב:אין לי עם מי לשחק אבל המשחק הזה הוא רק אונליין.. אז זה גם טוב למרות שעם חברים זה יכול להיות הרבה יותר כיף.
matangt8 כתב:רק עם לשנינו היה את אותה הקונסולה חחח
Laskin כתב:בלינג, המשחק לא הכי מרשים בעולם, אבל הוא יותר יפה מTHIEF, למשל, שרץ פחות טוב וברזולוציה נמוכה יותר.. רק ציינתי את יעילות המנוע.
אני צופה שDOOM הבא יהיה יפה הרבה יותר וירוץ גם כן על 60FPS. אני רק נזכר בRAGE שהיה בעולם ענק והאנימציות היו מעולות בעיניי, וחושב איזה יופי זה יכול להיות בעולם פחות פתוח ויותר מסדרון, כמו דום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים