swiss-the-engine כתב:תגיד התחלקת על הראש? איזו ביקורת אני יכול להעביר על משחק שלא קרוב ליציאה בכלל? מה אתה קשור תגיד לי? סתם ציינתי OBSERVATION. ומה אתה עכשיו כותב שכתבים אמרו את מה שאמרתי מלכתחילה? אם כך למה ביקרת אותי מלכתחילה?
לאסקין תעשה טובה... אני משחק משחקי וידאו מספיק שנים בשביל לדעת מתי מה שמוצג לפני הוא פחות מ20. לא חיפשתי לדייק... מצידי זה יכל להיות 1 FPS... אותי זה לא מעניין ולא ניסיתי להראות שאני יודע במדוייק אבל פחות מ20? כל גיימר סביר בעולם ישים לב לזה, יש אינספור משחקים מהדור הזה שהם משחקי 30FPS ורואים בבירור מתי הם יורדים מתחת ל20... יש הבדל גדול מאוד בין בערך 24 FPS ומעלה לבין <20.
bling כתב:אירטיונאל הגדירה את ביושוק אינפיניט כמשהו חוץ משוטר?
זה באמת הזוי, אולי בהתחלה עוד היה אלמנט הרפתקני, אבל בשלב שאני נמצא אני אשכרה מנקה זירה אחרי זירה.
בין המשחקים הכי שוטריים ששיחקתי בדור הזה מלבד COD.
דם אנצ'רטד למרות הפאזלים והפלטפורמה הוא די שוטר רוב הזמן אז אולי החלוקה היא לא 80 אחוז כמו האורדר אלא 65-35 אבל עדיין לא מעט ירי.
גם באורדר אגב יש אלמנטים פלטפורמיים קלים של קפיצות וטיפוס כמו שראית בסרטון שקופצים מהגגות.
בקשר לסרטון זה היה ברור לי שה QTE נשמר לאירועים מיוחדים, במיוחד שהם השקיעו בו כ"כ הרבה ובנו עץ סביבו סטייל דייויד קייג', זה ברור שהם לא יוכלו לחפור איתו יותר מדי.
מוזר לי שאנשים כל הזמן ממהרים לקפוץ למסקנות מטופשות על סמך גיימפליי רנדומלי של 30 שניות של קטעים מודבקים שברור מהם שהמפתחים רצו להראות כל מני אלמנטים שונים במשחק.
אבל כן זה הולך להיות מפוצץ QTE כמו רייז וגם אין בכלל גיימפליי, הכל דיבורים סינמטיים על גגות ו QTE בהילוך איטי כשפעם ב יורים ב 2 אנשים דרך מסדרון, מה לא ראית את הסרטון חשיפה!?
bling כתב:ראית את הריאיון קאווטיק? זה ברור שהם זרקו כל מני אלמנטים שונים במשחק, אפשר לקוות שלא יהיו הרבה QTE אבל מפה ועד רייז על סמך 20 שניות של גיימפליי? מה נסגר כאילו.
למה לא לחשוב שזה יהיה כמו TR מבחינת QTE? למה לקפוץ לתסריט הכי קיצוני?
זה ברור שהם הראו קטע גיימפליי קצר של ירי, קטע קצר של qte, קטע קצר של סרטון בשליטת השחקן עם הנשק שזז וכו׳ וזהו.
חשיפה מסכנה אבל מפה להשוואות לרייז זה מגוחך, במיוחד שאומרים חד וחלק שזה tps עם דגש כבד על ירי ל 80 אחוז מהמשחק.
זו בכלל לא חשיפה מלאה ורצינית, זה רק להראות גראפיקה וקצת אלמנטים שונים מהמשחק, כשתראה קטע גיימפליי מלא של שלב שלם כמו שעשו עם רייז ושם תראה כל הזמן Qte אז יהיה לך יותר ביסוס כמו שאנשים עשו על רייז שראו חלק יפה מהמשחק וממערכת הקרב שלו, עד אז זו פשוט השוואה מטומטמת שאין סיבה להניח מלחתכילה.
-------
לאסקין אני אני בדרך לסיים! סתם עיכובים מטופשים.
DrKeo כתב:אינפמס ישקול 24GB למי שמוריד דיגיטלית.
Nucleus_Dawn כתב:
מה נסגר, בלינג? אמרתי מתישהו שהוא יהיה בדיוק כמו RYSE? אמרתי שכמות הQTE בו תהייה זהה לזו שבRYSE? למה אתה מבין שאני אומר דברים, שבכלל לא כתובים?
ברור שראיתי את הראיון. בדיוק אליו התייחסתי. המפתח שם אמר את המילה סינמטי כל כך הרבה, שזה הזכיר את RYSE. הוא גם אמר שהוא רוצה שהשחקנים יבינו שהמעבר התמידי בין גיימפליי-סרטונים-QTE הוא הפייסינג שהם רוצים למשחק. אם זה לא נשמע לך כמו RYSE, סבבה. לי כן.
גם החשיפה הראשונה של RYSE היתה חתך רוחב. גם שם רק הראו חלק מהאלמנטים ולא שלב שלם. שם בהחלט לא היית אופטימי כמו עכשיו.
בסה"כ אמרתי שיש דימיון בין החשיפה הזאת והחשיפה של רייז ושיש דימיון מסוים בין המשחקים, אז זה מעלה אצלי חששות דומים. זה הכל. לא אמרתי שום דבר נחרץ, בדיוק בגלל הסיבה שהעלית - עדין לא ראינו מספיק ויהיה אפשר לדעת יותר ברגע שנראה איזה חצי שלב משוחק באמת.
bling כתב:לאסקין פחות או יותר ענה לך, משום מה החלטת שרייז הקבלה טובה לאורדר ועל סמך מה?
קטע גיימפליי של 30 שניות שבתוכו יש QTE וקאטסינס על גגות?
למה להניח שבגלל שהם השקיעו ב QTE מעבר לסטנדרט בתעשייה (וכמובן שהם גם הסבירו את המכניקה בראיונות מה שגרם לך להאמין שבגלל זה היא דומיננטית כמו רייז) פתאום הוא מזכיר את רייז שהשתמש בזה בצורה הכי גרועה ורפטטיבית שיש?
למה לא לחשוב שזה יקרה ברגעים מיוחדים וסינמטים במשחק כמו הרבה משחקים בתעשייה?
ובגלל שהם השתמשו במילה סינמטיות שוב הקבלת את זה לרייז, למה בגלל שיש להם פרזנטציה שמתמקדת ברמה סינמטית גבוהה זה מזכיר דווקא את רייז? למה לא אנצ׳רטד של נוטידוג שגם אוהבת להשתמש במילה סינמטיות?
בסופו של דבר לקחת משחק שעושה רושם של TPS די סטנדרטי שכמעט את כולו תבלה בירי והחלטת שהוא דומה להאק אנ סלאש בין הגרועים שיצאו בשנים האחרונות שאצלו ה QTE הוא חלק דומיננטי מהמכניקות הבסיסיות במשחק, וכל זה על סמך מה?
גיימפליי של 30 שניות וראיונות שבהם הם מסבירים על המכניקות השונות ומשתמשים במילה סינמטיות? (ועל הדרך מציינים שזה קודם כל שוטר שכמעט כולו מתרכז בירי)
ואתה משווה זאת לחשיפה של רייז שקיבלנו גיימפליי רציף ושלם של 10 דקות שבהן יכלנו להתרשם עד כמה המערכת קרב וכל המכניקות עושות רושם רע בנוסף ל previews נוראיים בזמנו שפירטו איך ה qte שלהם עובד?
Laskin כתב:לגבי החשיפה וההתמקדות בזה - אני די מסכים.
לגבי הדמיון בין 2 המשחקים - אני לא.
ונשאיר את זה כך
Nigga כתב:אני מניח ב GDC אנחנו נקבל גיימפליי שלם עם נקודת התחלה וסוף קצת יותר נורמליים. מי היה מאמין שעוד פחות מחודש GDC 2014.
Laskin כתב:
תיקנתי
Laskin כתב:לגבי החשיפה וההתמקדות בזה - אני די מסכים.
לגבי הדמיון בין 2 המשחקים - אני לא.
ונשאיר את זה כך
bling כתב:הגזמת לאסקין, אחת הסיבות לחשיפה המצומצמת הזו זה בגלל שהמשחק עדיין לא במצב מספיק טוב לתצוגה, העיתונאים דיווחו על בילד לא יציב וגם RAD הסבירה שהקוד לא עבר אופטימזציה, קשה להאמין שתוך פחות מחודש פתאום יציגו לנו שלב שלם שמוכן להדגמה.
DrKeo כתב:
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 54 אורחים