Laskin כתב:השעות שסינים מכניסים בפיתוח משחק במשך 4 שנים הן בטח יותר שעות מ-7 שנות פיתוח במערב. והכל ב-25% עלות במקרה הרע.
Klayman כתב:כמה רומנטיקה.... אתה מבלבל צרכים פיזיים של צילומי חוץ/לילה, עם משחק, שעובדים עליו במשרדי הייטק ממוזגים ומפונפנים. אז כן, ברור שיש כאלה שהאומנות בוערת בהם ומאכלת אותם, אבל בגדול, היום, אצל המון אנשים - עבודה היא עבודה.
אני פשוט לא חושב שיש מה להתהדר כ"כ בנורמות העבודה בסין, שאנשים שם קפצו מהגגות של המפעלים, עד שהתקינו שם רשתות...
DrKeo כתב:Klayman כתב:כמה רומנטיקה.... אתה מבלבל צרכים פיזיים של צילומי חוץ/לילה, עם משחק, שעובדים עליו במשרדי הייטק ממוזגים ומפונפנים. אז כן, ברור שיש כאלה שהאומנות בוערת בהם ומאכלת אותם, אבל בגדול, היום, אצל המון אנשים - עבודה היא עבודה.
אני פשוט לא חושב שיש מה להתהדר כ"כ בנורמות העבודה בסין, שאנשים שם קפצו מהגגות של המפעלים, עד שהתקינו שם רשתות...
לא הידרתי בשום שלב נורמות עבודה בסין, אני מדבר על המערב בלבד. אני לא מכיר אף מפתח מערבי שקפץ מגג ב-30 שנים של פיתוח ״קלאסי״ לאורך השנים שבו אנשים *גאלפ* עבדו קשה. מה שנקרא ״אוי אוי אוי״, עד לא מזמן עבדתי בסטרטאפים קטנים וטחנתי עבודה עד 11 בלילה לאורך שנים. לא קפצתי מהגג, נהנתי מזה, וכשזה נמאס לי עברתי לעבודה יותר רגועה. אם לאורך 30+ שנים התעשיה עבדה בתצורה אחת, ועכשיו פתאום כולם עוברים לעבודת 9-5, אז לא להיות בשוק כשזמני פיתוח של משחקים מתארכים משמעותית ורמת המשחקים יורדת.
ואגב זה נכון לכל תעשיה, לא רק גיימינג. כשאנשים עובדים מתשוקה הם לא עושים 9-5, אנשים שעושים 9-5 אלה אנשים שרוצים לעוף הביתה מהעבודה. כשאתה עובד בתחום אומנותי וכל החברה עובדת 9-5 יש לזה משמעות. בסופו של יום הליך הפיתוח צריך להתארך בשנים כדי לשמור על הרמה דומה, וגם אז הוא לא ישמור על רמה דומה כי יש לעבודת 9-5 השפעה על כוח העבודה.
ואגב, אנשים שקופצים מסין בגגות הם עבדים מודרנים במפעלי אייפון, לא מהנדסי תוכנה שעובדים על BMW. בחברות הסיניות האלה יש אוירה מאוד מערבית. כמה מערבית? בעמוד קריירה של 24 Entertainment יש אזור שלם שמדבר על diversity, בפאקינג סין! מדינה שבה 91% מהאוכלוסיה הם סינים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים