Mass Effect: Andromeda | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: Mass Effect: Andromeda | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swym » 19 מרץ 2017, 09:33

Kazz כתב:איזה מביך. עאלק משחק AAA בשנת 2017 עם צוות כזה גדול. בת'סדה השתלטו על EA או משהו?

אני מניח שאם בת'סדה היו משתלטים על EA אז הצוות דווקא היה הרבה יותר קטן. המשחק גם היה הופך להרבה יותר סנדובקסי ומפורט, ולא היה מלכתחילה כזה פוקוס על דיאלוגים או סצינות מעבר שעליהן מתלוננים עכשיו.

That being said... אני עדיין בשוק שהדמות הנשית הראשית נראית כל כך זוועתית בפרופורציות שלה: בgifs הראשונים הייתי בטוח שזו יצירה מעוותת של ה-character editor והייתי צריך לצפות בטריילר כדי לשים לב שזה אכן האנימטורים של המשחק שאחראים לabomination הזה. באגים באנימציות אפשר להבין במשחק בסקאלה כזו, אבל עיצוב דמות כזה מראש? כאילו מישהו עבר שם בסטודיו על רינדור מוקדם של הדמות ואמר לאנימטור "היא נראית טוב! אנחנו לא רוצים טוב כי אנשים יתלוננו לנו על סקסואליזציה, אולי תהפוך את הפרצוף שלה לderp face ותעוות את הפרופורציות?"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2017, 10:50

היי, זה 2017, נשים וירטואליות לא צריכות לפעול לפי הסטנדרטים המעוותים של תרבות אצריכה ואקפיטליזם הסקסיסטי של הגבר הלבן הפריווילגי.
Virtual women have triangular curves

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 מרץ 2017, 10:56

צחוק צחוק, אבל שימוש בקו הגנה של "לא לא, היא אמורה להיראות ככה וזה שציפיתם לדוגמנית על זה כי אתם חארות סקסיסטים" לא יפתיע אותי עם כל הבולשיט בימינו...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2017, 13:00

כולנו היינו בשוק כשאמרו שהמשחק יוצא במרץ, לי הוא נראה כמו prototype בכל פעם שהציגו אותו. כנראה שלא היינו כל כך רחוקים מהמציאות. מזל שיש לי יותר מדי מה לשחק כרגע וזלדה מגיע בימים הקרובים, אני אחכה עם ME לכשהוא יתוקן.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 מרץ 2017, 20:40

https://www.youtube.com/watch?v=WgFHIR7lLC0

ועדיין יהיו אתרים שיתנו לו 10.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 19 מרץ 2017, 20:49

אם רק יהיה אפשר לשים בספויילרים דברים כאלו? כלומר - אני רוצה לחוות משחק כמו שצריך ובלי פרטים כאלו.
תודה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 20 מרץ 2017, 00:20

צודק, אבל וואו - זה שיא חדש של כתיבת טאמבלר. המצב לא מזהיר.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 20 מרץ 2017, 09:25

המשחק יושב כרגע על ממוצע 77 אחרי 11 ביקורות.
לא יכול להגיד שאני מופתע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2017, 10:08

אוף, זה כל כך מבאס... קורא קצת ביקורות ואין ספק שזה משחק שהיה יכול להרוויח מאוד אם היה נשאר עוד איזה חצי שנה בפיתוח.
אולי הטקסטים היו נשארים ככה ככה, אבל אולי בשילוב עם אנימציה סבירה זה לפחות היה יותר בכיוון של "משעשע" במקום "מגוחך לחלוטין"... תעשו לעצמכם טובה וחכו לגירסת משחק השנה, למרות כל הבעיות הוא עדיין נראה משחק עם פוטנציאל אדיר, אפילו (ובעיקר בעצם) אם אתם מעריצים של הסדרה - תתאפקו ואל תהרסו לכם את החוויה, אין כמעט ספק שעם הזמן הוא ישתפר מאוד.
ככה אני עושה עם FFXV שאני מת לשחק בו כבר, אבל כרגע אפילו בגירסת הפרו יש לא מעט בעיות, אז מחכה לגירסה שלמה יותר...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 מרץ 2017, 10:16

למשחק אחר אולי, אני לא מחכה לגרסת השנה למאס אפקט.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 מרץ 2017, 10:20

תמיד אמרתי שיש לי הרגשה רעה בקשר אליו, אבל האמת שחשבתי שבמקרה הרע הוא יהיה מאס אפקט inquisition . אבל לקבל 6 ו 7 מהאתרים הגדולים ? איך שזה נראה עכשיו יהיה להם מזל אם הם לא יפלו מתחת ל 70 במטהקרטיק. יא אללה, מכל המשחקים המצוינים שיכלתי לקנות בחודשים האחרונים - הורייזן, ניר, ניהו, פרסונה חודש הבא.. נעקצתי עם מאס אפקט בשביל לחסוך כמה דולרים ב cd keys פחחחחח

אבל אני יכול להאשים רק את עצמי , היו שם כל האזהרות המוקדמות: אנשים בכירים שעזבו בזמן הפיתוח, מעגל שיווק משונה (עכשיו אנחנו מבינים למה לא הראו אפילו משימה אחת עם גלגל דיאלוג), תאריך יציאה שבא משום מקום באיזה הודעה מתחת לראדר.

נו, מילא .

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2017, 10:22

חבל, דווקא בגלל שאתה מעריץ... הממוצע כרגע הוא 74 אחרי 20 ביקורות, ועושה רושם שהוא לא יתרומם הרבה מעבר לזה. אם אני ממש מחכה למשחק מסדרה שאני ממש אוהב (כמו עם FFXV) ויש לו פוטנציאל להיות משחק של 9 - אני לא רואה סיבה שאשחק בו כשהוא במצב של משחק של 7, שישאיר לי טעם רע מהסדרה.
כל המשחקים בסדרה קיבלו ממוצע סביב ה-93, זו נפילה קשה מדי לדעתי, ויש סיכוי לא רע שבתוך חצי שנה ישפרו אותו פלאים, זה שווה את זה לדעתי אבל תעשה מה שטוב לך :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2017, 10:24

idan כתב:תמיד אמרתי שיש לי הרגשה רעה בקשר אליו, אבל האמת שחשבתי שבמקרה הרע הוא יהיה מאס אפקט inquisition . אבל לקבל 6 ו 7 מהאתרים הגדולים ? איך שזה נראה עכשיו יהיה להם מזל אם הם לא יפלו מתחת ל 70 במטהקרטיק. יא אללה, מכל המשחקים המצוינים שיכלתי לקנות בחודשים האחרונים - הורייזן, ניר, ניהו, פרסונה חודש הבא.. נעקצתי עם מאס אפקט בשביל לחסוך כמה דולרים ב cd keys פחחחחח

אבל אני יכול להאשים רק את עצמי , היו שם כל האזהרות המוקדמות: אנשים בכירים שעזבו בזמן הפיתוח, מעגל שיווק משונה (עכשיו אנחנו מבינים למה לא הראו אפילו משימה אחת עם גלגל דיאלוג), תאריך יציאה שבא משום מקום באיזה הודעה מתחת לראדר.

נו, מילא .

שחק בהורייזון וניהו, זה ייקח לך איזה 200 שעות בערך, עד שתסיים אותם כבר מאס אפקט יהיה במצב טוב יותר, וחוץ מזה - הורייזון פשוט מעולה :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 מרץ 2017, 10:32

ממש באסה. נראה שזה המשחק הכי גרוע של bioware עד היום.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 מרץ 2017, 10:37

פפ15 היה לי סבבה לגמרי ברמה הטכנית על הפס4 הרגיל. את הבעיות של המשחק הזה אי אפשר לפתור באיזה פאטץ' למרבה הצער (למרות שאני יודע שהם עובדים גם על לשנות ולהוסיף דברים , אבל זה מינורי לחלוטין בתמונה הגדולה) , אם כי למרות כל המגרעות שלו הוא עדיין חוויה די סבבה .
ולמרות שעושה רושם שחלק מהבעיות של מאס אפקט הם כן ברמה הטכנית, לא נראה לי ריאלי לצפות לשינוי גדול בכל האנימציות או הליפ סינק באיזה עדכון .נראה לי שינקו קצת באגים , לא מעבר לזה.

ולא יודע מתי אני יגיע להורייזן וניהו אבל biowre בהחלט פתרו לי את הדילמה עם זלדה.. אני מתכוון לשחק בו עוד המון זמן ובלי שום נקיפות מצפון.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 20 מרץ 2017, 10:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 מרץ 2017, 10:45

Laskin כתב:חבל, דווקא בגלל שאתה מעריץ... הממוצע כרגע הוא 74 אחרי 20 ביקורות, ועושה רושם שהוא לא יתרומם הרבה מעבר לזה. אם אני ממש מחכה למשחק מסדרה שאני ממש אוהב (כמו עם FFXV) ויש לו פוטנציאל להיות משחק של 9 - אני לא רואה סיבה שאשחק בו כשהוא במצב של משחק של 7, שישאיר לי טעם רע מהסדרה.
כל המשחקים בסדרה קיבלו ממוצע סביב ה-93, זו נפילה קשה מדי לדעתי, ויש סיכוי לא רע שבתוך חצי שנה ישפרו אותו פלאים, זה שווה את זה לדעתי אבל תעשה מה שטוב לך :)

זאת סדרת המשחקים שאני הכי אוהב כולל זה שאני מזמין את כל השטויות אליה. אני אשחק עכשיו ואולי גם סיבוב שני אחרי הפאטצים...
לכל משחק אחר הייתי כנראה מחכה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2017, 11:08

idan כתב:פפ15 היה לי סבבה לגמרי ברמה הטכנית על הפס4 הרגיל. את הבעיות של המשחק הזה אי אפשר לפתור באיזה פאטץ' למרבה הצער (למרות שאני יודע שהם עובדים גם על לשנות ולהוסיף דברים , אבל זה מינורי לחלוטין בתמונה הגדולה) , אם כי למרות כל המגרעות שלו הוא עדיין חוויה די סבבה .
ולמרות שעושה רושם שחלק מהבעיות של מאס אפקט הם כן ברמה הטכנית, לא נראה לי ריאלי לצפות לשינוי גדול בכל האנימציות או הליפ סינק באיזה עדכון .נראה לי שינקו קצת באגים , לא מעבר לזה.

ולא יודע מתי אני יגיע להורייזן וניהו אבל biowre בהחלט פתרו לי את הדילמה עם זלדה.. אני מתכוון לשחק בו עוד המון זמן ובלי שום נקיפות מצפון.

אני חושב שהרבה יתוקן בעתיד ובגלל התוכן הנוסף זו בכל אופן תהיה חוויה "שלמה" יותר, אבל אני בונה על גירסת PC עילאית שתתקן עוד הרבה, אם לא תוכרז בE3 אולי אקנה אותו לפרו, בסוף השנה, או מתי שלא יהיה משהו אחר שאני ממש חייב.
ואני מציע בחום להתחיל את הורייזון מיד אחרי זלדה, גם כי יש דמיון מסויים וכיף להשוות, אבל באמת שזה משהו חריג בליטוש שלו, עולם פתוח ממש ממש מדהים עם קרבות מאוד מהנים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מרץ 2017, 11:53

Uncle Pey'j כתב:אני עדיין דבק במה שאמרתי. יש לי תחושה לא טובה בנוגע לאנדרומדה. אם המשחקים הקודמים היו משחקים של 85-90 ואפילו קצת צפונה,אני מהמר שהמשחק הזה יהיה באזור ה-70. העובדה שלא ראינו כמעט כלום מסיפור,בשילוב עם התגובות האחרונות של ביוור שאין באמת big baddy במשחק הזה סטייל הריפרס,קצת מרתיעות אותי. העובדה שהתחלפו למשחק הזה איזה שלושה במאים במהלך הפיתוח שלו גם לא משמחת,וגם העזיבה של קייסי הדסון שלפי השמועות קשורה לזה שהוא לא היה מרוצה בין השאר מהכיוון של אנדרומדה רק מוסיפה לחשד שמשהו לא טוב הולך עם המשחק הזה. חודש לפני היציאה וההייפ ממנו הוא כמעט אפסי,לפחות עבורי. מקווה מאוד מאוד לטעות כמו שטעיתי עם RE 7.

המממ...מניח שצדקתי. ממש מבאס,אבל היה די צפוי. יותר מעניין מה העתיד של מאס אפקט כשנראה שאנדרומדה לא הולך להיות ההצלחה המסחרית ש-EA קיוו לה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2017, 12:08

זה מוזר שעכשיו שהביקורות יצאו והאבק מתחיל להתפזר ממש בא לי לשחק בו?
נשמע שצריך לחכות לפאטצ'ים, זה נראה לי כמו משחק קיץ טוב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 מרץ 2017, 13:14

מה כבר פאצים יסדרו?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2017, 13:49

אנימציות איומות, טקסט גרוע, קליפינג, פופ-אין, ירידות פריימים ובאגים (ויש הרבה כאלה ממה שאומרים)... זה כנראה כבר לא יהיה משחק של 9 ומעלה כמו שאר המשחקים בסדרה, אבל זה יכול להיות משחק של 8 נמוך במקום ה-7 הממוצע או נמוך שיהיה לו.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 מרץ 2017, 14:04

Laskin כתב:Virtual women have triangular curves

מן הסתם. משולשים זה מה שכרטיסי מסך יודעים לרנדר... :D

בכל מקרה, אני משחק בימים אלו בAlpha Protocol הותיק שהיה אצלי שנים בבאקלוג. הוא עומד על ממוצע של 7+ וכשזה מגיע לצד של להיות shooter או משחק התגנבות הוא עושה את שני הדברים די בינוני - אבל הסיפור שלו מחזיק טוב והדיאלוגים אחלה כי זו בכל זאת הכתיבה של Obsidian.
בסופו של דבר אני נזכר גם במאס אפקט הראשון שהתחיל קצת כבד והכיל כמה החלטות עיצוביות בעייתיות בהיבט של הגיימפליי, אבל החזיק יופי את הסיפור - ושואל את עצמי כמה גרוע יכול להיות אנדרומדה כדי לפשל במחלקה הזו שבאופן היסטורי היתה גם הצד החזק של Bioware. האנימציות המבוגבגות פה ושם זה לא מה שיהרוג את המשחק, וזה שfemwhatever ברירת המחדל נראית כאילו פגעו בה עם מחבת עוד יותר לא משנה כי יש קוסטומיזציה - ככה שכל עוד הכתיבה מחזיקה אני מניח שאני ארצה להגיע למשחק הזה.

מה שדווקא מבאס בציונים זה שעכשיו קטנו הסיכויים שהם בכלל יעזו להוציא בעתיד גירסה content complete עם כל הDLC העתידי ולקרוא לה גירסת "משחק השנה", ואז אולי הDLC במחיר מופקע ישאר במחיר מופקע לנצח (כמו שקרה עם Dragon Age 2).

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 מרץ 2017, 14:26

הבעיה היא שרוב הביקורות מציינות את הכתיבה והעלילה כחלקים הכי חלשים במשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2017, 15:03

swiss-the-engine כתב:מה כבר פאצים יסדרו?

אולי לא דיאלוגים או אנימצינות אבל הם כבר אמרו שהם עובדים על שיפור בעיות כמו נפילות פריימים, באגים ופופאין כך שלפחות הם יגוהצו עד שאני אשחק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 מרץ 2017, 15:48

נו באמת למי איכפת מהבאגים האלה... מההיבט הזה מאס אפקט היה גרוע גם בעבר, שלא לדבר על הגיימפליי האולטרה כבד שלו. המשחק היה מיוחד (למי שאוהב מד"ב) בגלל העולם והכתיבה וזה לא ישתנה בשום פאץ. בקיצור משחק נפילה וזה היה ברור מקילומטר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים