DrKeo כתב:כן זה שואב משאבים אדיר, אבל איכות התמונה מושלמת. זאת הסיבה שאמרתי ללסקין שזה טוב בעיקר למשחקים ישנים, אני בטוח שהוויצ'ר 2 למשל ירוץ לו יופי בSS. חוץ מזה אתה לא חייב פי 4 רזולוציה, אתה יכול גם פי 2 או פי 1.5. אם יש לך משחק שרץ בהרבה יותר מ60FPS (ועם 980GTX רוב המשחקים רצים בהרבה יותר מ60FPS) אז אתה יכול בכיף להפעיל את זה. בחלק תוכל ל4K, בחלק ל2.5K, תלוי בהגדרה שלך למשחק.
בנושא האקסטרה OVER HEAD של הסקיילר, הוא לוקח הרבה פחות זמן מאשר AA שהיית שם אם לא היית משתמש בSS (נניח X4MSAA או אפילו X2) כך שלהתחשב בזה שאתה מכבה את הAA הקיים, הביצועים שתקבל הם אפילו קצת יותר טובים משל 4K שהיית משתמש אם היה לך מסך 4K פשוט כי אתה לא מפעיל אף AA מעבר לזה. להגיד "פשוט תקנה מסך 4K" זה נורא נחמד, גם "פשוט תביא 2000 שקל" זה פשוט להגיד.
רזולוציה של פי 4 פיקסלים (כלומר פי 2X2) היא אידיאלית לSS פשוט בגלל שמדובר בscaling מדוייק של 4 פיקסלים לפיקסל בודד, בעוד רזולוציות ביניים אחרות יכולות לייצר ארטיפקטים. ורזולוציה כזו היא בזבוז משאבים מוחלט בהתחשב באלטרנטיבות הAA הזולות שיש לך היום. רוצה להריץ את הWitcher הראשון עם SS? שיהיה לך בכיף, אבל נקודת המוצא שלי היא שמי שהולך ומפוצץ משהו כמו 1000 דולר בשביל SLI מצפה להריץ משחקים חדשים בצורה המיטבית, לא משחק מיושן ששום SS לא יעזור לו להשתוות למשחק מודרני.
בנוגע לאוברהד, אם יש לך אפשרות לרוץ ברזולוציה טבעית גבוהה יותר אז אתה גם ככה לא צריך AA: משחק
בלי AA ברזולוציה של 2160p עדיין יראה הרבה יותר חד ממשחק עם SSAA ב1080P שסומפל מתמונה מקורית של 2160P - ובכל זאת יצריך פחות משאבים. כמובן שאתה יכול להתפרע ולהריץ משחק על 2160p עם AA נוסף, אבל כבר בבסיס ללא שום AA אתה מקבל תמונה טובה יותר.
Laskin כתב:דווקא אני די חותם על זה ששני כרטיסים של 770 היו מחזיקים לי 3 שנים בהגדרות גבוהות, אבל כמובן שרק ב-1080P.
אבל כמו שציינתי - נראה לי שירדתי מזה ואקנה 770 אחד, ואנסה למכור אותו ולהחליף עם הסדרה הבאה שתצא, ואקנה שניים מסדרה 1070, או אחד מסדרה 1080.
בטח, אבל אתה מדבר על שני כרטיסים ואני מדבר על כרטיס בודד. לקנות שני כרטיסים זה בדרך כלל רעיון פחות מוצלח בכל מקרה - עדיף לקנות כרטיס של 400$ עכשיו ואז עוד שלוש שנים כרטיס חדש של 400$, שכנראה יתן תוצאות עדיפות מSLI של זוג כרטיסים בן שלוש.
DrKeo כתב:אני החלקתי בעצמי את המסך נעילה, שוב ושוב ושוב כל פעם שפתחתי את הלפטופ. אתה יודע מה, עזוב את ההחלקה, מסך נעילה! במחשב שולחני! אין אפילו מצב נעילה במחשב שולחני, רק בטבלטים וטלפונים, אפילו אם לא הייתה החלקה My point is made.
הUI של חלונות 8 הוא הגרוע ביותר בהסטוריה של חלונות (ביחס לתקופה כמובן). אתה יכול לתת לי דוגמה גרועה יותר? לא, כי לא הייתה אחת. האם העולם נגמר? לא, אבל כל מי שמתעסק טיפונת בUI יכול להגיד לך שחלונות 8 הוא אחד הבזיונות הכי גדולים שיצאו אי פעם. אתם מוכנים לבלוע את זה ולהמשיך הלאה, לא מפריע לכם מספיק. לי זה מפריע המון, מה לעשות, דברים כאלה של חווית משתמש רעה ממש מפריעים לי. אתם לא יכולים לטעון לזה שהיא לא חוויה רעה, רק לזה שזה לא ממש מפריע לכם.
הרי מה זה חלונות 10? לגמרי 180 מעלות מחלונות 8, הכל הלך לפח. הדבר היחיד שנשאר מהUI של חלונות 8 זה הטיפונת מטרו שיש בתפריט התחל, זהו. מיקרוסופט בכל פאטצ', כל SP, כל גרסה חדשה לקחה עוד צעד לאחור מהUI של חלונות 8 ועכשיו עם 10 היא זרקה כמעט את כל חלונות 8 לפח (מבחינת UI ומשתמשי PC בלבד כמובן). זה בעצם חלונות 7 משודרג, לא ממש קשה לראות או להבין את זה ולא ממש ברור לי איך אפשר לחשוב אחרת כשמיקרוסופט בעצמה הבינה את זה.
נדב, אני מצטער אבל לאורך כל הדיון כאן אתה מייחס את הכשלים שלך לבעיות של מיקרוסופט.
החלקת את מסך הנעילה בלפטופ שוב ושוב? ואללה, כל מה שאני הייתי צריך זה ללחוץ על enter במקלדת כדי שהוא יעבור. אתה יודע מה אני צריך לעשות בשביל שמסך הנעילה (שאתה משום מה טוען שלא קיים) של חלונות 7 שלי יעבור? ללחוץ באופן הזוי משהו על control+alt+delete - ופה אין לי אפילו אפשרות להעביר אותו עם עכבר.
כמובן שגם בחלונות 7 וגם בחלונות 8 אפשר לבטל את כל נושא מסך הנעילה והאבטחה באופן כללי אם אתה ממש רוצה - וההבדל היחיד הוא שחלונות 8 מספק לך יותר אפשרויות בנושאי אבטחה (למשל שימוש בPIN שאפילו לא מצריך ממך ללחוץ enter). איך אתה בכלל מצליח לכתוב משהו כזה על מסך נעילה במחשב שולחני!?
הUI של חלונות 8 הוא שיפור נהדר. הרי תפריט ההתחל הוא גם ככה שריד ארכאי שאנשים מתעקשים להשתמש בו מאותן סיבות שהיו אנשים שהתעקשו להשתמש בwindows commander עם חלונות זה לצד זה (בלי להבין את כל הקונספט של חלונות) אחרי שהתרגלו לnorton commander בסביבת dos. אין שום סיבה שתפריט כזה יהיה docked עם תתי תפריטים על גבי תתי תפריטים שמצריכים ממך ללחוץ היררכית על 3-4 לחצנים (עם delay בהצגת התוכן) עד שאתה מגיע לאפליקציה שאתה מעוניין להפעיל. חלונות 8 פותר את כל באמצעות קיצורי דרך - משהו שנעשה בזכות המצאה חדשנית שנקראת מקלדת. הproductivity של משתמש ממוצע שמגיע למערכת ההפעלה בלי דעות קדומות ועם תדרוך בסיסי הוא טוב הרבה יותר מחלונות 7 וגירסאות קודמות. כל הקשקושים שאנחנו שומעים מגיעים מאנשים שהתקבעו על כך שמדובר במערכת הפעלה חרא עוד לפני שהיא יצאה - פשוט בגלל הבלבול של חלונותRT שגרם לאנשים לחשוב שלא הולך להיות דסקטופ בחלונות 8. אפילו גייב היה היסטרי בזמנו מזה.
וכן, הcharms bar מעצבן בשתיים וחצי פעמים שבאמת משתמשים בו - אבל גם עם זה אפשר להתמודד. זה לא שבעבר מערכות הפעלה של מיקרווספט לא הגיעו עם שטויות דומות כמו הsidebar של ויסטה, הdesktop הדינמי של-לא-זוכר-איזו-גירסה וכו'