נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אוקטובר 2014, 11:42

יש לי חלונות 8, פחות או יותר חודש מאז שהמערכת יצאה (חבר קיבל שדרוג ב15$, כי הוא קנה לפטופ עם 7 איזה שבוע אחרי שיצאה 8 והוא נתן לי את הקוד לשדרוג ב15$).
מעולם לא החלקתי למעלה את המסך, עם העכבר. תמיד לחצתי אנטר (או רווח, או לחיצה על העכבר). באמת לא חשבת לנסות את זה?

כל שאר התגובות שלך, כמו שSwiss אמר, חסרות כל פרופורציה.
אף אחד (חוץ ממך) לא העלה את הטענה שווינדוס 8 זה אלוהים. בסה"כ נאמר שהיא מערכת טובה בסה"כ, למרות הבעיות שלה ורחוקה מאוד מהמוניטין שנוצר לה בתקשורת ואצל הקהל הרחב.

בנוסף, גם אמרתי שהטענה שלך שהחזון של ווינדוס 8 זה מטרו, זה בולשיט. החזון של ווינדוס 8, בדיוק כמו זה של ווינדוס 10, זה מערכת הפעלה אחת, למגוון מכשירים וממשקים. לא ברור לי למה צריך לחזור על זה כל כך הרבה פעמים ואתה ממשיך לכתוב את השטות הזאת.

לכל שאר הטענות הלא נכונות, או לא מדויקות שלך, כבר התייחסתי.

אגב, כשאני חושב על זה, השדרוג לווינדוס 8 לא רק היה טוב בגלל שקיבלתי מערכת הפעלה טובה יותר מ7, שגרמה למחשב שלי לפעול יותר מהר, אלא גם בגלל שכנראה שב15$ האלה, אקבל גם את 10. מגניב :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2014, 14:33

Nucleus_Dawn כתב:יש לי חלונות 8, פחות או יותר חודש מאז שהמערכת יצאה (חבר קיבל שדרוג ב15$, כי הוא קנה לפטופ עם 7 איזה שבוע אחרי שיצאה 8 והוא נתן לי את הקוד לשדרוג ב15$).
מעולם לא החלקתי למעלה את המסך, עם העכבר. תמיד לחצתי אנטר (או רווח, או לחיצה על העכבר). באמת לא חשבת לנסות את זה?

כל שאר התגובות שלך, כמו שSwiss אמר, חסרות כל פרופורציה.
אף אחד (חוץ ממך) לא העלה את הטענה שווינדוס 8 זה אלוהים. בסה"כ נאמר שהיא מערכת טובה בסה"כ, למרות הבעיות שלה ורחוקה מאוד מהמוניטין שנוצר לה בתקשורת ואצל הקהל הרחב.

בנוסף, גם אמרתי שהטענה שלך שהחזון של ווינדוס 8 זה מטרו, זה בולשיט. החזון של ווינדוס 8, בדיוק כמו זה של ווינדוס 10, זה מערכת הפעלה אחת, למגוון מכשירים וממשקים. לא ברור לי למה צריך לחזור על זה כל כך הרבה פעמים ואתה ממשיך לכתוב את השטות הזאת.

לכל שאר הטענות הלא נכונות, או לא מדויקות שלך, כבר התייחסתי.

אגב, כשאני חושב על זה, השדרוג לווינדוס 8 לא רק היה טוב בגלל שקיבלתי מערכת הפעלה טובה יותר מ7, שגרמה למחשב שלי לפעול יותר מהר, אלא גם בגלל שכנראה שב15$ האלה, אקבל גם את 10. מגניב :D

אני פשוט לא מאמין שאתה מתכחש לגמרי לזה שמיקרוסופט עשתה UI כושל, מיקרוסופט אומרת את זה למען השם. בחלונות 8 משתמש עכבר לא יכול להתחמק מממשקי מסך מגע, עובדה מוגמרת. ב8.1 הם התחילו את תהליך התיקון פשוט כי יוזרים התפוצצו עליהם וחלונות 8 נחשבה לכישלון ביקורתי ומכירתי.
החזון של מיקרוסופט היה לשלוט בכל המכשירים שיש ותוך כדי החזון הם זנחו את משתמשי הPC. עכשיו הם מתקנים את זה, זה הכל. חלונות 10 הם חזרה לעדנת חלונות 7 למשתמשי הPC, לכל שאר המשתמשים (כלומר טאצ') זאת האבולוציה של חלונות 8.

בנושא החזון של חלונות 8, דווקא מעניין לראות מה אתה אמרת עליו:
"סביר מאוד להניח שמייקרוסופט יזנחו בעוד כמה שנים את הממשחק הישן של מערכת ההפעלה שלהם ויתמכו אך ורק בממשק החדש שאותו הם הציגו בווינדוס 8.
אם הם לא יפתחו את הממשחק החדש, זו תהייה בעיה גדולה מאוד, כי הדרך היחידה שבה אתה תוכל להתקין תוכנה במחשב שלך, היא אם מייקרוסופט יאשרו אותה קודם."
http://forum.vgames.co.il/showpost.php?p=7708934&postcount=6926

כנראה שגם אתה הבנת ב2012 שחלונות 8 זה נסיון לנטוש את הדסקטופ מאחור. פשוט הם מהר מאוד עשו 180 לאחור כי העולם התחיל להתפוצץ עליהם ובצדק. אגב לציטוטים מThe verge על זה שמיקרוסופט זונחת את הכיוון של חלונות 8 (או יותר נכון מגשימה אותו אבל בצורה נכונה ולא בצורה המוטעת של חלונות 8) וחוזרת לחלונות 7 או זה שהיא קוראת לחלונות 10 "חלונות 7 משודרג" לא ממש התיחסת.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2014, 14:38

סורי שאני מפריע לכם לטחון מים על החלונות שוב, אבל הגיעו 970 לארץ!
לאילת חסר בסניף כרגע, אבל המחיר הוא סביב 1650 ש"ח:
http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&lis ... maxprice=0
לעומת זאת - בשאר הסניפים המחיר ממש ממש קרוב ל-2000 ש"ח :/

מבאס, אבל מצד שני - באינטרנט המחירים שלו סביב ה-500 דולר בגלל שאין להשיג בשום מקום, אז כנראה שאקנה מה שיהיה באילת, ומה שלא אשלים בסניף במרכז שגם ירכיב לי אותו.
חייב מחשב חדש לחופש של סוכות ב' ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2014, 14:54

Laskin כתב:סורי שאני מפריע לכם לטחון מים על החלונות שוב, אבל הגיעו 970 לארץ!
לאילת חסר בסניף כרגע, אבל המחיר הוא סביב 1650 ש"ח:
http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&lis ... maxprice=0
לעומת זאת - בשאר הסניפים המחיר ממש ממש קרוב ל-2000 ש"ח :/

מבאס, אבל מצד שני - באינטרנט המחירים שלו סביב ה-500 דולר בגלל שאין להשיג בשום מקום, אז כנראה שאקנה מה שיהיה באילת, ומה שלא אשלים בסניף במרכז שגם ירכיב לי אותו.
חייב מחשב חדש לחופש של סוכות ב' ;)

דווקא בNEWEGG יש מלאי כמעט של כל הסוגים והמחירים כמו שהם אמורים להיות. אני חושב שהוא ירד מהר מאוד מ2000 בארץ, הוא אמור להתיצב על משהו שדומה יותר ל1500-1600 שקל. אולי קצת יותר לגרסאות מואצות שגם בחו"ל עולות יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2014, 15:31

אתמול בדקתי בNEWEGG ולא היה במלאי G1 970.
בכל אופן - שבוע הבא אהיה באילת, מקווה מאוד שיהיה במלאי... :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2014, 17:44

שים לב שיש לKSP שני סניפים באילת.

דבר מצחיק ששמתי לב אליו, מחירי ה780TI נפלו ל450$ ברחבי האינטרנט :)

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 02 אוקטובר 2014, 19:07

Laskin כתב:אתמול בדקתי בNEWEGG ולא היה במלאי G1 970.
בכל אופן - שבוע הבא אהיה באילת, מקווה מאוד שיהיה במלאי... :/

Laskin אינך צריך לקוות מאוד, אתה יכול פשוט לעשות לעצמך את החיים קלים יותר מה שנקרא, ולהסתכל על המוצר המסוים שאתה מבקש ב KSP, במקרה הזה הG1 Gaming, שים לב שיש מעין משולש עם סימן קריאה בתוכו - תלחץ עליו ותוכל לראות את זמינות המוצר בכול הסניפים של KSP, במקרה של הG1 הוא זמין באילת.

תתחדש (:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אוקטובר 2014, 19:25

DrKeo כתב:אני פשוט לא מאמין שאתה מתכחש לגמרי לזה שמיקרוסופט עשתה UI כושל, מיקרוסופט אומרת את זה למען השם. בחלונות 8 משתמש עכבר לא יכול להתחמק מממשקי מסך מגע, עובדה מוגמרת. ב8.1 הם התחילו את תהליך התיקון פשוט כי יוזרים התפוצצו עליהם וחלונות 8 נחשבה לכישלון ביקורתי ומכירתי.
החזון של מיקרוסופט היה לשלוט בכל המכשירים שיש ותוך כדי החזון הם זנחו את משתמשי הPC. עכשיו הם מתקנים את זה, זה הכל. חלונות 10 הם חזרה לעדנת חלונות 7 למשתמשי הPC, לכל שאר המשתמשים (כלומר טאצ') זאת האבולוציה של חלונות 8.

בנושא החזון של חלונות 8, דווקא מעניין לראות מה אתה אמרת עליו:
"סביר מאוד להניח שמייקרוסופט יזנחו בעוד כמה שנים את הממשחק הישן של מערכת ההפעלה שלהם ויתמכו אך ורק בממשק החדש שאותו הם הציגו בווינדוס 8.
אם הם לא יפתחו את הממשחק החדש, זו תהייה בעיה גדולה מאוד, כי הדרך היחידה שבה אתה תוכל להתקין תוכנה במחשב שלך, היא אם מייקרוסופט יאשרו אותה קודם."
http://forum.vgames.co.il/showpost.php?p=7708934&postcount=6926

כנראה שגם אתה הבנת ב2012 שחלונות 8 זה נסיון לנטוש את הדסקטופ מאחור. פשוט הם מהר מאוד עשו 180 לאחור כי העולם התחיל להתפוצץ עליהם ובצדק. אגב לציטוטים מThe verge על זה שמיקרוסופט זונחת את הכיוון של חלונות 8 (או יותר נכון מגשימה אותו אבל בצורה נכונה ולא בצורה המוטעת של חלונות 8) וחוזרת לחלונות 7 או זה שהיא קוראת לחלונות 10 "חלונות 7 משודרג" לא ממש התיחסת.

כמו שכבר אמרתי, מה שחשבתי לפני 3 שנים לא באמת רלוונטי.
כך או כך, זה נורא מצחיק שאתה מביא את זה. זה הרי דיון שהתחיל מזה שגייב ניואל פחד שווינדוס הולכת לכיוון סגור יותר ויהיה אפשר להתקין רק תוכנות מהחנות אפליקציות, כמו במערכות הפעלה של טאבלטים וטלפונים.
גם מצחיק שאתה מייחס את הטענה הזאת לי, כאשר אני בסה"כ הסברתי את הטענה שהופיעה באחת הכתבות על העניין, שטענה שכמו שDOS נעלמה ועברנו לGUI המודרני (שהיום הוא קלאסי...), כך הם חושבים שיקרה גם עם המטרו והGUI שהתרגלנו אליו בכמה וכמה שנים האחרונות.
בדיעבד, אני חושב שזו היתה עמדה alarmist'ית לגמרי. הגזימו עם הפאניקה. לא רואה מצב שייצא מתישהו ווינדוס למחשבים, שיהיה פלטפורמה סגורה.

מתחיל להפסיק להצחיק שאת מתעקש לטעון, פעם אחר פעם, שאני אומר שהGUI של ווינדוס 8 מושלם, או משהו כזה. אמרתי כל כך הרבה פעמים שיש בו בעיות ואני מסכים איתך כבר שנים שהדואליות בממשק בעייתית ושיש למייקרוסופט הרבה עבודה לעשות בעניין.

אני אעזור לך ואסכם את הנקוודת שוב:
- ווינדוס 8 לא מושלמת. יש בה בעיות, שעיקרן באמת בGUI.
- ווינדוס 8 מערכת הפעלה טובה. לדעתי, יותר טובה מ7, כי את הדברים הכי חשובים, היא עושה מצוין.
- החזון של ווינדוס 8 הוא מערכת הפעלה אחת, למגוון מכשירים וממשקים. באופן טבעי, זה אומר שסדר העדיפויות שלהם עבר מ"מערכת הפעלה שעובדת רק עם עכבר ומקלדת", ל"מערכת הפעלה שעובדת גם עם עכבר ומקלדת וגם עם ממשקי מגע". באופן טבעי, זה גם יצר צירי לידה, שהם מתקנים באופן שוטף.
- החזון של ווינדוס 10 נותר זהה לחזון של ווינדוס 8. מה שעדיף, זה הביצוע (לפחות ככה מסתמן), כי הם למדו איך לפתח עבור מספר ממשקים במקביל. מה שכן השתנה חזון, זה שהם הולכים עם אותו חזון של ווינדוס 8 עוד יותר רחוק.

עכשיו כשהנקודות ברורות, אתה מוזמן לספר לי שוב שאני חושב שווינדוס 8 זה אלוהים ואני אבדוק מה ווינדוס 8 רוצה שאעשה ביום כיפור.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוקטובר 2014, 00:02

Yahel12 כתב:
Laskin אינך צריך לקוות מאוד, אתה יכול פשוט לעשות לעצמך את החיים קלים יותר מה שנקרא, ולהסתכל על המוצר המסוים שאתה מבקש ב KSP, במקרה הזה הG1 Gaming, שים לב שיש מעין משולש עם סימן קריאה בתוכו - תלחץ עליו ותוכל לראות את זמינות המוצר בכול הסניפים של KSP, במקרה של הG1 הוא זמין באילת.

תתחדש (:

כן, אבל אהיה שם רק בעוד 6 ימים... מקווה שישאר לי :)
ותודה! בטח רק אחרי סוכות ב' הוא יורכב :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2014, 01:36

Nucleus_Dawn כתב:
כמו שכבר אמרתי, מה שחשבתי לפני 3 שנים לא באמת רלוונטי.
כך או כך, זה נורא מצחיק שאתה מביא את זה. זה הרי דיון שהתחיל מזה שגייב ניואל פחד שווינדוס הולכת לכיוון סגור יותר ויהיה אפשר להתקין רק תוכנות מהחנות אפליקציות, כמו במערכות הפעלה של טאבלטים וטלפונים.
גם מצחיק שאתה מייחס את הטענה הזאת לי, כאשר אני בסה"כ הסברתי את הטענה שהופיעה באחת הכתבות על העניין, שטענה שכמו שDOS נעלמה ועברנו לGUI המודרני (שהיום הוא קלאסי...), כך הם חושבים שיקרה גם עם המטרו והGUI שהתרגלנו אליו בכמה וכמה שנים האחרונות.
בדיעבד, אני חושב שזו היתה עמדה alarmist'ית לגמרי. הגזימו עם הפאניקה. לא רואה מצב שייצא מתישהו ווינדוס למחשבים, שיהיה פלטפורמה סגורה.

מתחיל להפסיק להצחיק שאת מתעקש לטעון, פעם אחר פעם, שאני אומר שהGUI של ווינדוס 8 מושלם, או משהו כזה. אמרתי כל כך הרבה פעמים שיש בו בעיות ואני מסכים איתך כבר שנים שהדואליות בממשק בעייתית ושיש למייקרוסופט הרבה עבודה לעשות בעניין.

אני אעזור לך ואסכם את הנקוודת שוב:
- ווינדוס 8 לא מושלמת. יש בה בעיות, שעיקרן באמת בGUI.
- ווינדוס 8 מערכת הפעלה טובה. לדעתי, יותר טובה מ7, כי את הדברים הכי חשובים, היא עושה מצוין.
- החזון של ווינדוס 8 הוא מערכת הפעלה אחת, למגוון מכשירים וממשקים. באופן טבעי, זה אומר שסדר העדיפויות שלהם עבר מ"מערכת הפעלה שעובדת רק עם עכבר ומקלדת", ל"מערכת הפעלה שעובדת גם עם עכבר ומקלדת וגם עם ממשקי מגע". באופן טבעי, זה גם יצר צירי לידה, שהם מתקנים באופן שוטף.
- החזון של ווינדוס 10 נותר זהה לחזון של ווינדוס 8. מה שעדיף, זה הביצוע (לפחות ככה מסתמן), כי הם למדו איך לפתח עבור מספר ממשקים במקביל. מה שכן השתנה חזון, זה שהם הולכים עם אותו חזון של ווינדוס 8 עוד יותר רחוק.

עכשיו כשהנקודות ברורות, אתה מוזמן לספר לי שוב שאני חושב שווינדוס 8 זה אלוהים ואני אבדוק מה ווינדוס 8 רוצה שאעשה ביום כיפור.

אני אסביר לך מאיפה אני בא. אני יושב בערך 10+ שעות בעבודה כל יום, אני, מעצב ואיש IA. אנחנו יושבים וכל היום צורחים אחד על השני, רבים על הUI והIA של המערכת. אנחנו מתווכחים על כפתור בודד מעל לשעה, איפה הוא צריך להיות ואיך הוא צריך לתפקד. כל פיפס קטנטן צריך לשבת מושלם בשביל המשתמש, להיות אינטאיטיבי והגיוני.

אני מסכים איתך על רוב הנקודות, רק חושב שחלונות 8 הוא באמת קטסטרופת UI, משהו שלא ברור איך הוא עבר בכלל את השולחן סרטוט (בגרסת השיגור כמובן). שמעצב UI ישב ואשכרה חשב "וואללה, בואו נשים מערכת הפעלה של טאבלט עם דסטופ מאחורה ואז זה יתאים לכולם!". כלומר WTF? נשמע כאילו צוות הUI שלהם עישון סמים ממש קשים בזמן שהם עצבו את חלונות 8. לא ברור לי איך אני ועוד שני אנשים יושבים במשרד ומוודאים שוב ושוב ושוב שכל חלקיק של התוכנה הוא הדבר הכי אינטואטיבי והגיוני לכל משתמש שרק יראה את זה בפעם הראשונה ומיקרוסופט שאמורה להיות מלכה של מערכות הפעלה עושה טעויות שפשוט לא יאומנו. לתת לאדם עם עכבר ומקלדת מסך נעילה של אייפד? להכניס אותו ישר לתוך UI טאבלטים כשהדסטופ מתחבא מאחורי משהו שנראה כמעט כמו אפליקציה? הולי שיט, לפחות בשבילי.

עכשיו הם חזרו לשפיות, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אוקטובר 2014, 11:28

DrKeo כתב:אני אסביר לך מאיפה אני בא. אני יושב בערך 10+ שעות בעבודה כל יום, אני, מעצב ואיש IA. אנחנו יושבים וכל היום צורחים אחד על השני, רבים על הUI והIA של המערכת. אנחנו מתווכחים על כפתור בודד מעל לשעה, איפה הוא צריך להיות ואיך הוא צריך לתפקד. כל פיפס קטנטן צריך לשבת מושלם בשביל המשתמש, להיות אינטאיטיבי והגיוני.

אני מסכים איתך על רוב הנקודות, רק חושב שחלונות 8 הוא באמת קטסטרופת UI, משהו שלא ברור איך הוא עבר בכלל את השולחן סרטוט (בגרסת השיגור כמובן). שמעצב UI ישב ואשכרה חשב "וואללה, בואו נשים מערכת הפעלה של טאבלט עם דסטופ מאחורה ואז זה יתאים לכולם!". כלומר WTF? נשמע כאילו צוות הUI שלהם עישון סמים ממש קשים בזמן שהם עצבו את חלונות 8. לא ברור לי איך אני ועוד שני אנשים יושבים במשרד ומוודאים שוב ושוב ושוב שכל חלקיק של התוכנה הוא הדבר הכי אינטואטיבי והגיוני לכל משתמש שרק יראה את זה בפעם הראשונה ומיקרוסופט שאמורה להיות מלכה של מערכות הפעלה עושה טעויות שפשוט לא יאומנו. לתת לאדם עם עכבר ומקלדת מסך נעילה של אייפד? להכניס אותו ישר לתוך UI טאבלטים כשהדסטופ מתחבא מאחורי משהו שנראה כמעט כמו אפליקציה? הולי שיט, לפחות בשבילי.

אני יושב וצועק במסדרון בעבודה שהביאו ריסס והכל שלי.
תמונה
הזבל של הזבל :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אוקטובר 2014, 14:01

DrKeo כתב:אני אסביר לך מאיפה אני בא. אני יושב בערך 10+ שעות בעבודה כל יום, אני, מעצב ואיש IA. אנחנו יושבים וכל היום צורחים אחד על השני, רבים על הUI והIA של המערכת. אנחנו מתווכחים על כפתור בודד מעל לשעה, איפה הוא צריך להיות ואיך הוא צריך לתפקד. כל פיפס קטנטן צריך לשבת מושלם בשביל המשתמש, להיות אינטאיטיבי והגיוני.

אין לי שמץ של ספק שככה נראה גם הפיתוח של ווינדוס 8, רק עם פי 100 יותר אנשים שאחראים רק על הGUI.
גם אין לי שמץ של ספק שלמרות המאמצים האדירים שלכם לדאוג שהכל יהיה אינטואטיבי וטוב, אתם יכולים להכשל (נקווה שלא, כמובן). ככה זה. GUI זה קשה, תכלס. לא מתרץ את זה שהם עשו כל כך הרבה טעויות, כמובן. הם מייקרוסופט והם צריכים להצליח יותר מזה, בתחום שבו הם אמורים לשלוט ללא תחרות.

---

דודי, בתאבון!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוקטובר 2014, 11:03

אז... MGS:GZ יצא ב-18 בדצמבר לSTEAM
http://www.vg247.com/2014/10/06/metal-g ... ease-date/
עם כמה שיפורים מינוריים כמו יותר מקורות תאורה וצל קצת יותר טוב... ואפשרות לשחק ב4K כמובן :)

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 08 אוקטובר 2014, 00:07

טוב בזכותכם אני חיכיתי קצת ובשבוע הבא אני הולך להזמין סוף סוף את המחשב עם המפרט הבא:
intel I5 4590 3.3
8 GB RAM
600w ספק של SeaSonic
לוח Gigabyte דגם GA-H97-HD3 צ'יפסט H97
אין SSD כרגע.
GB GTX 970 G1
הדבר היחיד שאני מתלבט זה אם לקחת WIN 8.1 או 7 למרות שלא מפריע לי המטרו כל כך בלפטופ.
כל זה בערך 4220 באילת. :D
כדי לשנות למשהו אחר שהוא יעיל יותר? אגב אני לא ממש יכול להעלות את המחיר אז אל תמליצו על SSD
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 אוקטובר 2014, 00:21

matangt8 כתב:טוב בזכותכם אני חיכיתי קצת ובשבוע הבא אני הולך להזמין סוף סוף את המחשב עם המפרט הבא:
intel I5 4590 3.3
8 GB RAM
600w ספק של SeaSonic
אין SSD כרגע.
GB GTX 970 G1
הדבר היחיד שאני מתלבט זה אם לקחת WIN 8.1 או 7 למרות שלא מפריע לי המטרו כל כך בלפטופ.
כדי לשנות למשהו אחר שהוא יעיל יותר? אגב אני לא ממש יכול להעלות את המחיר אז אל תמליצו על SSD

windows 8.1 - גם בגלל שהוא יותר טוב וגם בגלל שאתה כנראה תקבל ממנו שדרוג חינם לwindows 9/10.
מעבר לזה הכל נראה אחלה - תתחדש! אני בטוח שאתה הולך ליהנות ממנו.

ואגב מחשבים, אם מישהו מחפש לקנות מחשב נייד קטן/טאבלט אני יכול להמליץ בחום על הDell inspiron 11.
קניתי אותו לפני יומיים אחרי שחרשתי את האינטרנט בלא מעט חיפושים והוא פשוט מחשב כיפי (ואחרי שדרוג של הדיסק הקשיח לSSD הוא בכלל הפך לתענוג).
הוא מחשב 11 אינטש זול עם מסך IPS לא רע, זמן סוללה ארוך, מסך מגע מסתובב ב360 מעלות, משקל נמוך, מעבד סביר פלוס ו4GB זכרון. גם בגזרת המקלדת/touchpad/רמקולים הוא בסדר גמור והמינוס היחיד שלו הוא שלמרות שאיכות הבניה שלו טובה מאוד, הגימור שלו הוא פלסטיקי שנוטה להישרט (אבל יש גבול למה שאפשר לצפות ממחשב ב2500 שקל).

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 08 אוקטובר 2014, 00:25

matangt8 כתב:טוב בזכותכם אני חיכיתי קצת ובשבוע הבא אני הולך להזמין סוף סוף את המחשב עם המפרט הבא:
intel I5 4590 3.3
8 GB RAM
600w ספק של SeaSonic
אין SSD כרגע.
GB GTX 970 G1

תתחדש! אתה תהיה מהראשונים שיוכלו להגיד לנו על הביצועים של הכרטיס GTX 970 החדש ;)
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוקטובר 2014, 09:07

omerkot כתב:windows 8.1 - גם בגלל שהוא יותר טוב וגם בגלל שאתה כנראה תקבל ממנו שדרוג חינם לwindows 9/10.
מעבר לזה הכל נראה אחלה - תתחדש! אני בטוח שאתה הולך ליהנות ממנו.

ואגב מחשבים, אם מישהו מחפש לקנות מחשב נייד קטן/טאבלט אני יכול להמליץ בחום על הDell inspiron 11.
קניתי אותו לפני יומיים אחרי שחרשתי את האינטרנט בלא מעט חיפושים והוא פשוט מחשב כיפי (ואחרי שדרוג של הדיסק הקשיח לSSD הוא בכלל הפך לתענוג).
הוא מחשב 11 אינטש זול עם מסך IPS לא רע, זמן סוללה ארוך, מסך מגע מסתובב ב360 מעלות, משקל נמוך, מעבד סביר פלוס ו4GB זכרון. גם בגזרת המקלדת/touchpad/רמקולים הוא בסדר גמור והמינוס היחיד שלו הוא שלמרות שאיכות הבניה שלו טובה מאוד, הגימור שלו הוא פלסטיקי שנוטה להישרט (אבל יש גבול למה שאפשר לצפות ממחשב ב2500 שקל).

מצטרף להמלצה לווינדוס 8.1. אין באמת סיבה ללכת על משהו פחות טוב.

---
תתחדש :)
באמת מחשב ממש חביב, אם רוצים משהו סופר נייד.
סוג של הדור החדש של נטבוקים. הרבה יותר שימושי מה10 אינצ'ים הבקושי זזים של פעם לפי דעתי.

לHP יש גם דגם דומה, עם אותו המפרט, פחות או יותר. הDELL נראה הרבה יותר מקצועי, מהHP, בגלל שהHP אדום בוהק, אבל גם הוא ממש נחמד וקצת יותר זול.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 אוקטובר 2014, 10:55

Nucleus_Dawn כתב:לHP יש גם דגם דומה, עם אותו המפרט, פחות או יותר. הDELL נראה הרבה יותר מקצועי, מהHP, בגלל שהHP אדום בוהק, אבל גם הוא ממש נחמד וקצת יותר זול.

הפביליון 360 של HP זוכה לביקורות נמוכות משמעותית. הפלטפורמה הבסיסית אמנם זהה אבל על פניו עושה רושם שהמסך שלו הוא עם פאנל TN והסוללה קטנה הרבה יותר.
זה ביחד עם העיצוב הילדותי/צבעוני כנראה מצביע שהם מייעדים אותו לאוכלוסיה מהגיל הצעיר...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוקטובר 2014, 11:55

omerkot כתב:הפביליון 360 של HP זוכה לביקורות נמוכות משמעותית. הפלטפורמה הבסיסית אמנם זהה אבל על פניו עושה רושם שהמסך שלו הוא עם פאנל TN והסוללה קטנה הרבה יותר.
זה ביחד עם העיצוב הילדותי/צבעוני כנראה מצביע שהם מייעדים אותו לאוכלוסיה מהגיל הצעיר...

נכון. הסוללה באמת פחות טובה. רציתי לכתוב את זה, אבל שכחתי. לגבי המסך, לא ידעתי. טוב לדעת שהעוד 500 שקלים האלו הולכים למקומות הנכונים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 אוקטובר 2014, 17:28

DrKeo כתב:כן זה שואב משאבים אדיר, אבל איכות התמונה מושלמת. זאת הסיבה שאמרתי ללסקין שזה טוב בעיקר למשחקים ישנים, אני בטוח שהוויצ'ר 2 למשל ירוץ לו יופי בSS. חוץ מזה אתה לא חייב פי 4 רזולוציה, אתה יכול גם פי 2 או פי 1.5. אם יש לך משחק שרץ בהרבה יותר מ60FPS (ועם 980GTX רוב המשחקים רצים בהרבה יותר מ60FPS) אז אתה יכול בכיף להפעיל את זה. בחלק תוכל ל4K, בחלק ל2.5K, תלוי בהגדרה שלך למשחק.

בנושא האקסטרה OVER HEAD של הסקיילר, הוא לוקח הרבה פחות זמן מאשר AA שהיית שם אם לא היית משתמש בSS (נניח X4MSAA או אפילו X2) כך שלהתחשב בזה שאתה מכבה את הAA הקיים, הביצועים שתקבל הם אפילו קצת יותר טובים משל 4K שהיית משתמש אם היה לך מסך 4K פשוט כי אתה לא מפעיל אף AA מעבר לזה. להגיד "פשוט תקנה מסך 4K" זה נורא נחמד, גם "פשוט תביא 2000 שקל" זה פשוט להגיד.

רזולוציה של פי 4 פיקסלים (כלומר פי 2X2) היא אידיאלית לSS פשוט בגלל שמדובר בscaling מדוייק של 4 פיקסלים לפיקסל בודד, בעוד רזולוציות ביניים אחרות יכולות לייצר ארטיפקטים. ורזולוציה כזו היא בזבוז משאבים מוחלט בהתחשב באלטרנטיבות הAA הזולות שיש לך היום. רוצה להריץ את הWitcher הראשון עם SS? שיהיה לך בכיף, אבל נקודת המוצא שלי היא שמי שהולך ומפוצץ משהו כמו 1000 דולר בשביל SLI מצפה להריץ משחקים חדשים בצורה המיטבית, לא משחק מיושן ששום SS לא יעזור לו להשתוות למשחק מודרני.
בנוגע לאוברהד, אם יש לך אפשרות לרוץ ברזולוציה טבעית גבוהה יותר אז אתה גם ככה לא צריך AA: משחק בלי AA ברזולוציה של 2160p עדיין יראה הרבה יותר חד ממשחק עם SSAA ב1080P שסומפל מתמונה מקורית של 2160P - ובכל זאת יצריך פחות משאבים. כמובן שאתה יכול להתפרע ולהריץ משחק על 2160p עם AA נוסף, אבל כבר בבסיס ללא שום AA אתה מקבל תמונה טובה יותר.

Laskin כתב:דווקא אני די חותם על זה ששני כרטיסים של 770 היו מחזיקים לי 3 שנים בהגדרות גבוהות, אבל כמובן שרק ב-1080P.
אבל כמו שציינתי - נראה לי שירדתי מזה ואקנה 770 אחד, ואנסה למכור אותו ולהחליף עם הסדרה הבאה שתצא, ואקנה שניים מסדרה 1070, או אחד מסדרה 1080.

בטח, אבל אתה מדבר על שני כרטיסים ואני מדבר על כרטיס בודד. לקנות שני כרטיסים זה בדרך כלל רעיון פחות מוצלח בכל מקרה - עדיף לקנות כרטיס של 400$ עכשיו ואז עוד שלוש שנים כרטיס חדש של 400$, שכנראה יתן תוצאות עדיפות מSLI של זוג כרטיסים בן שלוש.

DrKeo כתב:אני החלקתי בעצמי את המסך נעילה, שוב ושוב ושוב כל פעם שפתחתי את הלפטופ. אתה יודע מה, עזוב את ההחלקה, מסך נעילה! במחשב שולחני! אין אפילו מצב נעילה במחשב שולחני, רק בטבלטים וטלפונים, אפילו אם לא הייתה החלקה My point is made.

הUI של חלונות 8 הוא הגרוע ביותר בהסטוריה של חלונות (ביחס לתקופה כמובן). אתה יכול לתת לי דוגמה גרועה יותר? לא, כי לא הייתה אחת. האם העולם נגמר? לא, אבל כל מי שמתעסק טיפונת בUI יכול להגיד לך שחלונות 8 הוא אחד הבזיונות הכי גדולים שיצאו אי פעם. אתם מוכנים לבלוע את זה ולהמשיך הלאה, לא מפריע לכם מספיק. לי זה מפריע המון, מה לעשות, דברים כאלה של חווית משתמש רעה ממש מפריעים לי. אתם לא יכולים לטעון לזה שהיא לא חוויה רעה, רק לזה שזה לא ממש מפריע לכם.

הרי מה זה חלונות 10? לגמרי 180 מעלות מחלונות 8, הכל הלך לפח. הדבר היחיד שנשאר מהUI של חלונות 8 זה הטיפונת מטרו שיש בתפריט התחל, זהו. מיקרוסופט בכל פאטצ', כל SP, כל גרסה חדשה לקחה עוד צעד לאחור מהUI של חלונות 8 ועכשיו עם 10 היא זרקה כמעט את כל חלונות 8 לפח (מבחינת UI ומשתמשי PC בלבד כמובן). זה בעצם חלונות 7 משודרג, לא ממש קשה לראות או להבין את זה ולא ממש ברור לי איך אפשר לחשוב אחרת כשמיקרוסופט בעצמה הבינה את זה.

נדב, אני מצטער אבל לאורך כל הדיון כאן אתה מייחס את הכשלים שלך לבעיות של מיקרוסופט.
החלקת את מסך הנעילה בלפטופ שוב ושוב? ואללה, כל מה שאני הייתי צריך זה ללחוץ על enter במקלדת כדי שהוא יעבור. אתה יודע מה אני צריך לעשות בשביל שמסך הנעילה (שאתה משום מה טוען שלא קיים) של חלונות 7 שלי יעבור? ללחוץ באופן הזוי משהו על control+alt+delete - ופה אין לי אפילו אפשרות להעביר אותו עם עכבר.
כמובן שגם בחלונות 7 וגם בחלונות 8 אפשר לבטל את כל נושא מסך הנעילה והאבטחה באופן כללי אם אתה ממש רוצה - וההבדל היחיד הוא שחלונות 8 מספק לך יותר אפשרויות בנושאי אבטחה (למשל שימוש בPIN שאפילו לא מצריך ממך ללחוץ enter). איך אתה בכלל מצליח לכתוב משהו כזה על מסך נעילה במחשב שולחני!?

הUI של חלונות 8 הוא שיפור נהדר. הרי תפריט ההתחל הוא גם ככה שריד ארכאי שאנשים מתעקשים להשתמש בו מאותן סיבות שהיו אנשים שהתעקשו להשתמש בwindows commander עם חלונות זה לצד זה (בלי להבין את כל הקונספט של חלונות) אחרי שהתרגלו לnorton commander בסביבת dos. אין שום סיבה שתפריט כזה יהיה docked עם תתי תפריטים על גבי תתי תפריטים שמצריכים ממך ללחוץ היררכית על 3-4 לחצנים (עם delay בהצגת התוכן) עד שאתה מגיע לאפליקציה שאתה מעוניין להפעיל. חלונות 8 פותר את כל באמצעות קיצורי דרך - משהו שנעשה בזכות המצאה חדשנית שנקראת מקלדת. הproductivity של משתמש ממוצע שמגיע למערכת ההפעלה בלי דעות קדומות ועם תדרוך בסיסי הוא טוב הרבה יותר מחלונות 7 וגירסאות קודמות. כל הקשקושים שאנחנו שומעים מגיעים מאנשים שהתקבעו על כך שמדובר במערכת הפעלה חרא עוד לפני שהיא יצאה - פשוט בגלל הבלבול של חלונותRT שגרם לאנשים לחשוב שלא הולך להיות דסקטופ בחלונות 8. אפילו גייב היה היסטרי בזמנו מזה.
וכן, הcharms bar מעצבן בשתיים וחצי פעמים שבאמת משתמשים בו - אבל גם עם זה אפשר להתמודד. זה לא שבעבר מערכות הפעלה של מיקרווספט לא הגיעו עם שטויות דומות כמו הsidebar של ויסטה, הdesktop הדינמי של-לא-זוכר-איזו-גירסה וכו'

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 אוקטובר 2014, 17:47

עשית לי חשק עז לmidnight commander לwindows...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוקטובר 2014, 20:39

דרגון אייג' המקורי בחינם באוריג'ן.

אוך, הEA האלה. כאילו לא מספיק כל מה שהם עשו עד עכשיו, הם עוד מעזים לעשות תרגיל כזה?!
פויה. פשוט פויה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוקטובר 2014, 01:06

טוב, הגעתי לאילת והסניף כבר נסגר עד יום שישי, אבל יש להם שלט ברור שאומר שכל לקוח רשאי לקנות *פריט אחד בלבד*
כן... אז כנראה לא אקנה פה את המחשב, אולי רק חלק אחד או שניים, היקרים יותר.
קטע מבאס לאללה, אבל לא נורא.. אני הולך כאמור על כרטיס 970 אחד... אז המחשב לא אמור לעלות לי מעבר ל-7000 ש״ח בערך.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 אוקטובר 2014, 10:44

יש באילת שני סניפים לא? ויש גם אייבורי שלרוב הם מסונכרנים במחירים :P. כבר יש לך שלושה פריטים. מישהו/מישהי נוסף שאיתך שקונה עוד איזה פריט או שניים ויש לך כבר את רוב המחשב.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוקטובר 2014, 11:45

כן, אבל זה להתרוצץ המון ובסוף אף אחד גם לא מרכיב לי את המחשב /:
בכל אופן אנסה לקנות כמה שיותר פריטים אם יהיה להם במלאי

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים