PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 06 מרץ 2014, 16:23

Kazz כתב:גרילה מסבירים את התהליך שקורה במולטיפלייר של קילזון:
http://www.killzone.com/en_GB/blog/news ... 1080p.html

זה תהליך מוכר של הורדת רזולוציה בשל צורך לעמוד בביצועים ורצון לחסוך במידע, עושים את זה בכל תעשיית עיבוד התמונה, השאלה אם הscale up נעשית בידי אינטרפולציה פשוטה או בדרך קצת יותר חכמה. אני מניח שהם מוצאים דרך יותר חכמה כי איכות התמונה לא נפגעת בצורה מורגשת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 מרץ 2014, 18:23

DrKeo כתב:איימי כתבה וביימה את אנ'צרטד 1-3. באנצ'רטד 1 ניל היה כותב בצוות שלה ובאנצ'רטד 2 הוא היה כותב ועוזר במאי שלה. TLOU היה המשחק הראשון שהוא כתב וביים, אל תנסו לקחת לאיימי את הקרדיט על אנצ'רטד כי אנצ'רטד זה הבייבי שלה שהיא כתבה והיא ביימה. בדיוק באותה צורה אני גם אגיד שאל תתנו לברוס את הקרדי של ניל על TLOU כי TLOU הוא הבייבי של ניל וברוס אפילו לא כתב שם כלום אלה היה רק עוזר במאי.

בנושא "אפשר לקחת כל אחד", איזה שטויות. לך קח את ביושוק, תעיף את קן לוין, תקח "כל אחד" ונראה מה יצא לך. נו באמת. ניל באמת מוכשר ואת זה אני אומר על בסיס TLOU, השאלה היא מי הולך להוביל את הצוות השני.

לא מנסה לקחת לה שום קרדיט אבל אנצ'רטד 2 זה לא רק איימי אלא זה שייך בדיוק גם לברוס סטרלי שביים את המשחק, הוא אפילו מופיע ראשון בקרדיטים אחרי המייסדים של נוטי דוג, לפניה, ככה שהתפקיד שלו היה חשוב לפחות באותה המידה
http://www.mobygames.com/game/ps3/uncharted-2-among-thieves/credits

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2014, 14:43

bling כתב:
לא מנסה לקחת לה שום קרדיט אבל אנצ'רטד 2 זה לא רק איימי אלא זה שייך בדיוק גם לברוס סטרלי שביים את המשחק, הוא אפילו מופיע ראשון בקרדיטים אחרי המייסדים של נוטי דוג, לפניה, ככה שהתפקיד שלו היה חשוב לפחות באותה המידה
http://www.mobygames.com/game/ps3/uncharted-2-among-thieves/credits

ובIMDB אפילו לא זורקים עליו מילה. אנצ'רטד 1-3 נכתב ובויים על ידי אימי האניג, כל דמות שם הומצאה ונכתבה על ידה והיא אפילו מפרטת בצורה מאוד ארוכה על התהליכים שלה בפודקאסטים שונים (למשל irrational interview של קן לוין). איימי הובאה במיוחד מקריסטל דינמיקס לנוטי דוג בשביל שתשתלט על צוות פיתוח ותוביל פרנצ'ייז חדש. היא יצרה את אנצ'רטד והיא האמא של אנצ'רטד וזה שנולדו ממנה ניל וברוס זה נהדר אבל להשתמש בזה בשביל להמעיט מזה שמפלצת כמו איימי האניג עזבה את נוטידוג נשמע כמו תרגיל דין להראות שהאהובה שלו לא נפצעה בשום צורה.

יש בכל התעשיה הזאת אולי 10 אנשים ברמה של אימי האניג, היא שם ברמה של קן לוין.

דודי, אין שום UPSCALE, זה אינטרלייסד.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 מרץ 2014, 00:16

כמו שכבר לבטח שמעתם, ג'ק טרטון פרש מתפקידו כמנכ"ל ונשיא החטיבה האמריקנית של סוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2014, 19:23

Kazz כתב:כמו שכבר לבטח שמעתם, ג'ק טרטון פרש מתפקידו כמנכ"ל ונשיא החטיבה האמריקנית של סוני.

When it rains, it pours.
אבל להגיד את האמת לא נראה לי שזאת אבדה גדולה מדי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 מרץ 2014, 20:05

DrKeo כתב:

מה ההבדל? מה זה אינטרסלייד?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2014, 22:17

Death_119 כתב:מה ההבדל? מה זה אינטרסלייד?

זה אומר שהם לוקחים כל שורת (או עמודת) פיקסלים שניה ומרנדרים רק אותה לסירוגין. אז בעצם כל פריים רק 50% מהפיקסלים מתרעננים לתמונה חדשה וה50% הנותרים נשארים אותו דבר כמו בפריים הקודם. ככה הם צריכים לרנדר רק 960X1080 שזאת רזולוציה שהיא ממש 720P אבל עדין מוציאים תמונה עם 1080X1920 פיקסלים. אגב ככה עבדה טלביזיה עד לפני כמה שנים, אינטרלייסט זה ה-I ב1080I לעומת PROGRESSIVE שככה עובדת כל טלביזיה היום (שזה הP ב1080P). מכאן גם בא הויכוח הישן של מה עדיף, 1080I או 720P, כי בסופו של דבר אתה רואה אותה כמות של פיקסלים פחות או יותר אבל שיטת ההצגה שונה בינהם.

האמת שזה לא בדיוק נכון שמדובר בשיטה זהה לטלביזיות של פעם בגלל שבטלביות של פעם ה50% פיקסלים של הפריים הקודם לא היו מוצגים אלה היו פשוט פסים שחורים, בKZ הם כן מוצגים כך שבעצם מוצגת התמונה הקודמת והתמונה החדשה יחד על המסך באותו זמן. אני חייב להגיד שהייתי מת לראות איך זה נראה, עדין לא ראיתי משחק שמשתמש בזה. אם באמת קשה להבחין בין זה ל1080P אז זה נשמע די מעניין. אפשר לעשות את זה בצורה אפילו יותר טובה שכל שורת פיקסלים שלישית לא מרונדרת, 1080X1280, דבר שיתן מראה של 1080P אבל הרוזלוציה תהיה בעצם נמוכה ב15% מ900P. אולי זאת יכולה להיות דרך של הONE להדביק את הפס4 כשגרסת הONE תרוץ בשיטה הזאת ב1080X1280 וגרסת הפס4 תרוץ ב1080P.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מרץ 2014, 09:06

DrKeo כתב:ובIMDB אפילו לא זורקים עליו מילה. אנצ'רטד 1-3 נכתב ובויים על ידי אימי האניג, כל דמות שם הומצאה ונכתבה על ידה והיא אפילו מפרטת בצורה מאוד ארוכה על התהליכים שלה בפודקאסטים שונים (למשל irrational interview של קן לוין). איימי הובאה במיוחד מקריסטל דינמיקס לנוטי דוג בשביל שתשתלט על צוות פיתוח ותוביל פרנצ'ייז חדש. היא יצרה את אנצ'רטד והיא האמא של אנצ'רטד וזה שנולדו ממנה ניל וברוס זה נהדר אבל להשתמש בזה בשביל להמעיט מזה שמפלצת כמו איימי האניג עזבה את נוטידוג נשמע כמו תרגיל דין להראות שהאהובה שלו לא נפצעה בשום צורה.

יש בכל התעשיה הזאת אולי 10 אנשים ברמה של אימי האניג, היא שם ברמה של קן לוין.

אין מה לאמר, אם ב internet movie data base לא דייקו עם קרדיט של משחק שמעניין לעורכים את הקשקש זה בטח נכון...

נראה לי אני מעדיף לסמוך על אתר שאשכרה מתמחה במשחקים וטרח לבנות פרופיל לכמעט כל איש תעשייה וגם לוויקיפדיה שם גם מצויין שברוס ביים את אנצ׳רטד 2.
זה נכון שהמותג והעולם שלה אבל עדיין מישהו יצר את הסט פיסס והפייסינג של אנצ׳רטד 2 וזה לא בהכרח היא, למען האמת אנצ׳רטד 3 היה די רע מהבחינה הזו והכי גרוע זה שהסיפור והדמויות, הדברים שבאחריות הראשית שלה, היו נוראיים באותו משחק.

וזה לא שהיא עזבה, פיטרו אותה או פגעו בסמכויות שלה ברמה כזו שהיה ברור שתתפטר או כמו שאומרים ״התפוטרה״.

אני יודע שאני שופט קצת בחומרה אבל אנצ׳רטד 3 באמת השאיר לי טעם חמוץ וזה בדיוק אותו הצוות שאחראי על המשחק הבא, אני לא רואה בזה דבר רע שהביאו את הראשים של TLOU שגם היה להם תפקיד גדול באנצ׳רטד הכי טוב בהפרש גדול, שינויים ענקיים לא יהיו אבל בטח הביאו אותם לתקן דברים כי המנהלים מן הסתם לא היו מרוצים מתהליך הפיתוח שלו.

DrKeo כתב:When it rains, it pours.
אבל להגיד את האמת לא נראה לי שזאת אבדה גדולה מדי.

איך אתה יודע אם הוא אבדה או לא?
לי נראה לפחות שההשקה של הפס4 עברה יופי בארה״ב, חוץ מזה אין לנו באמת מושג מה הולך בדרגים הללו, לי לפחות הוא עשה רושם חביב מאוד בראיונות ובפרזנטציות ב E3.
ובאמת מוזר מה שהולך בסוני, מן הסתם אין קשר בין כל האירועים, אבל רק בשבועיים האחרונים פיטורים בסנטה מוניקה וריבוט לפרויקט שלהם, פיטורי אמי הניג, והפרישה של הנשיא, אם הפס4 היתה נכשלת זה היה נראה מדאיג, אבל עושה רושם שמדובר באירועים נקודתיים שבצירוף מקרים קרו בסמיכות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2014, 14:53

bling כתב:אין מה לאמר, אם ב internet movie data base לא דייקו עם קרדיט של משחק שמעניין לעורכים את הקשקש זה בטח נכון...

נראה לי אני מעדיף לסמוך על אתר שאשכרה מתמחה במשחקים וטרח לבנות פרופיל לכמעט כל איש תעשייה וגם לוויקיפדיה שם גם מצויין שברוס ביים את אנצ׳רטד 2.
זה נכון שהמותג והעולם שלה אבל עדיין מישהו יצר את הסט פיסס והפייסינג של אנצ׳רטד 2 וזה לא בהכרח היא, למען האמת אנצ׳רטד 3 היה די רע מהבחינה הזו והכי גרוע זה שהסיפור והדמויות, הדברים שבאחריות הראשית שלה, היו נוראיים באותו משחק.

וזה לא שהיא עזבה, פיטרו אותה או פגעו בסמכויות שלה ברמה כזו שהיה ברור שתתפטר או כמו שאומרים ״התפוטרה״.

אני יודע שאני שופט קצת בחומרה אבל אנצ׳רטד 3 באמת השאיר לי טעם חמוץ וזה בדיוק אותו הצוות שאחראי על המשחק הבא, אני לא רואה בזה דבר רע שהביאו את הראשים של TLOU שגם היה להם תפקיד גדול באנצ׳רטד הכי טוב בהפרש גדול, שינויים ענקיים לא יהיו אבל בטח הביאו אותם לתקן דברים כי המנהלים מן הסתם לא היו מרוצים מתהליך הפיתוח שלו.

איך אתה יודע אם הוא אבדה או לא?
לי נראה לפחות שההשקה של הפס4 עברה יופי בארה״ב, חוץ מזה אין לנו באמת מושג מה הולך בדרגים הללו, לי לפחות הוא עשה רושם חביב מאוד בראיונות ובפרזנטציות ב E3.
ובאמת מוזר מה שהולך בסוני, מן הסתם אין קשר בין כל האירועים, אבל רק בשבועיים האחרונים פיטורים בסנטה מוניקה וריבוט לפרויקט שלהם, פיטורי אמי הניג, והפרישה של הנשיא, אם הפס4 היתה נכשלת זה היה נראה מדאיג, אבל עושה רושם שמדובר באירועים נקודתיים שבצירוף מקרים קרו בסמיכות.

גם קן לוין כתוב שם כקריאטיב דירקטור של ביושוק אז אתה אולי רוצה לקחת לו את הקרדיט על ביושוק וביושוק אינפנט? אימי מקבלת את הקרדיט על ההצלחות של אנצ׳רטד (כלומר הראשון והשני) ועל הכשלונות של אנצ׳רטד (השלישי). זה מאוד נוח להצמיד אליה את הכשלון של אנצ׳רטד 3 אבל לנסות לקחת ממנה את ההצלחה של 2. אגב אין ספק שהסטפיסס של 2 ככלל היו ברמה גבוה יותר אבל אין ב2 שום דבר ברמה שלה סצנה במטוס או הספינה המתהפכת.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 08 מרץ 2014, 15:38

סלחו לי אבל אני עדיין לא מצליח להבין איך משחק עם ממוצע של 92 נחשב כישלון? באמת שאתם מגזימים עם אנצרטד 3. נכון שהוא פחות טוב מ-2 אבל הוא היה משחק מצויין שלא עשה שום דבר רע לסדרה ולדעתי נהנתי ממנו יותר מ-2.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2014, 16:44

matangt8 כתב:סלחו לי אבל אני עדיין לא מצליח להבין איך משחק עם ממוצע של 92 נחשב כישלון? באמת שאתם מגזימים עם אנצרטד 3. נכון שהוא פחות טוב מ-2 אבל הוא היה משחק מצויין שלא עשה שום דבר רע לסדרה ולדעתי נהנתי ממנו יותר מ-2.

יחס, הכל יחסי. ביחס לאנצ׳רטד 2 המשחק היה קצת איטי ופחות טוב והיו רק שני סט פיסס באמתז כורים לעומת 2 שהיו בו הרבה יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מרץ 2014, 16:56

DrKeo כתב:גם קן לוין כתוב שם כקריאטיב דירקטור של ביושוק אז אתה אולי רוצה לקחת לו את הקרדיט על ביושוק וביושוק אינפנט? אימי מקבלת את הקרדיט על ההצלחות של אנצ׳רטד (כלומר הראשון והשני) ועל הכשלונות של אנצ׳רטד (השלישי). זה מאוד נוח להצמיד אליה את הכשלון של אנצ׳רטד 3 אבל לנסות לקחת ממנה את ההצלחה של 2. אגב אין ספק שהסטפיסס של 2 ככלל היו ברמה גבוה יותר אבל אין ב2 שום דבר ברמה שלה סצנה במטוס או הספינה המתהפכת.

אני לא מנסה לקחת קרדיט, אל תנסה לקחת לברוס ויהיה בסדר :)

אני לא יודע מי אחראי למה, אני יודע שהצוות של אנצ'רטד 3 לא עשה רושם הכי מדהים ואני יכול להבין סיטואציה שבה ירצו להתערב מלמעלה.
לעזאזל אפילו ה AIM במשחק היה דפוק והם היו צריכים להוציא פאטץ' בזמנו אחרי שבועיים מהיציאה שלו (המשחק שכב אצלי יומיים שלוש כי לא רציתי להתחיל לפני התיקון), שלא לדבר על בעיות ליטוש שונות שלא אופיייניות לחברה שהיו עם המשחק.

והקטע עם המטוס היה כולה שנייה וחצי, איך אפשר להשוות ל SET PIECE שלם של מסוק שרודף אחריך ובסוף יש קטרזיס עם בניין מתפרק?
הספינה באמת היתה אדירה.
אבל זה לא סט פיס כזה או אחר, כיצירה שלמה שכוללת פייסינג, עולם דמויות סיפור וכו' הוא פשוט היה פחות טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2014, 19:53

bling כתב:אני לא מנסה לקחת קרדיט, אל תנסה לקחת לברוס ויהיה בסדר :)

אני לא יודע מי אחראי למה, אני יודע שהצוות של אנצ'רטד 3 לא עשה רושם הכי מדהים ואני יכול להבין סיטואציה שבה ירצו להתערב מלמעלה.
לעזאזל אפילו ה AIM במשחק היה דפוק והם היו צריכים להוציא פאטץ' בזמנו אחרי שבועיים מהיציאה שלו (המשחק שכב אצלי יומיים שלוש כי לא רציתי להתחיל לפני התיקון), שלא לדבר על בעיות ליטוש שונות שלא אופיייניות לחברה שהיו עם המשחק.

והקטע עם המטוס היה כולה שנייה וחצי, איך אפשר להשוות ל SET PIECE שלם של מסוק שרודף אחריך ובסוף יש קטרזיס עם בניין מתפרק?
הספינה באמת היתה אדירה.
אבל זה לא סט פיס כזה או אחר, כיצירה שלמה שכוללת פייסינג, עולם דמויות סיפור וכו' הוא פשוט היה פחות טוב.

לא מתווכח איתך על U3, אהבתי אותו הרבה פחות מאשר 2, אני פשוט חושב שהסצנת מטוס הייתה הדבר הכי מגניב ששחקתי במשחק וידאו :)
אני גם לא מתווכח איתך על הקרדיט שמגיע לברוס, אני פשוט מדגיש שאיימי היא אבדה ענקית לנוטי דוג ולא בטוח מי יכול למלא את החלל הזה עבור צוות 2 שלהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מרץ 2014, 20:14

טוב עם השורה התחתונה שלך אני יכול להסכים לאור הרקורד המעולה שלה.
לפי הטוויטר שלה זה נראה אגב שהיא מאוד פגועה ואנשים שם מנחמים אותה, כנראה באמת התפוטרה, אם אני צריך להמר כי החליטו להתערב לה בבוטות בפיתוח.

ממש מסקרן אותי העניין הזה, ברור שעכשיו זה עוד כואב אבל עוד כמה שנים ככה אני מקווה שיצא סיפור הפיתוח מאחורי אנצ'רטד לפס4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2014, 20:34

bling כתב:טוב עם השורה התחתונה שלך אני יכול להסכים לאור הרקורד המעולה שלה.
לפי הטוויטר שלה זה נראה אגב שהיא מאוד פגועה ואנשים שם מנחמים אותה, כנראה באמת התפוטרה, אם אני צריך להמר כי החליטו להתערב לה בבוטות בפיתוח.

ממש מסקרן אותי העניין הזה, ברור שעכשיו זה עוד כואב אבל עוד כמה שנים ככה אני מקווה שיצא סיפור הפיתוח מאחורי אנצ'רטד לפס4.

אני מקווה שייצא מזה טוב. היא כל כך מוכשרת, שסביר להניח שלא יהיה לה קשה במיוחד למצוא עבודה באחת החברות המובילות בעולם. אם מייקרוסופט היו חכמים, הם היו נותנים לה ולכל המפוטרים מהצוות של קן לוויין ובונים סביבם סטודיו נוסף, שיכול לפתח משחקים ברמה הזויה.
עושה רושם היחס שהיא קיבלה לא כל כך במקום, אבל היא בטח תמשיך הלאה למקומות טובים יותר. אם זה אומר שבנוטי' דוג עדין יפתחו משחקים ברמה מאוד גבוהה והיא תלך לעזור לחברה אחרת לעלות כמה דרגות, אז כולנו הרווחנו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2014, 23:58

סוני אנגליה אומרים בחשבון g+ שלהם שהcpu של הפס4 רץ במהירות 1.6ghz, דבר שיסביר למה הם היו שקטים בנושא מהירות השעון של המעבד פס4. זה בעצם החלק היחיד של הפס4 שסוני לא חשפה עליו מידע עד עכשיו.

בצרוף מקרים משעשע, גם df אשרו שיש לפס4 מעבד שרץ ב1.6ghz בכתה שהם פרסמו היום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מרץ 2014, 09:27

DrKeo כתב:סוני אנגליה אומרים בחשבון g+ שלהם שהcpu של הפס4 רץ במהירות 1.6ghz, דבר שיסביר למה הם היו שקטים בנושא מהירות השעון של המעבד פס4. זה בעצם החלק היחיד של הפס4 שסוני לא חשפה עליו מידע עד עכשיו.

בצרוף מקרים משעשע, גם df אשרו שיש לפס4 מעבד שרץ ב1.6ghz בכתה שהם פרסמו היום.

אממ קצת מוזר שסוני אנגליה מכל המקורות ישפכו אור על זה סתם באיזה פוסט רנדומלי ב G+, יש לך לינק לזה כדי לקבל קונטקסט?

יורוגיימר לטעמי לא באמת יודעים, הם פשוט הניחו ככה לצורך הכתבה כי אלו ה SPECS שרצו בזמנו בהקשר לקונסולות הדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2014, 14:58

לפי DF שתי הקונסולות מקדישות שני CORES למערכת הפעלה. אני מרגיש שהמוח שלך התפוצץ פנימה או משהו כזה.

בלינג, מכתבה שDF הוציאו אתמול:
"Next-gen console game development is based on six available CPU cores clocked at 1.6GHz/1.75GHz (PS4 and Xbox One respectively)"

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 מרץ 2014, 23:20

מספר ליבות לא מלמד על דבר וגם לא מהירות השעון שלהן ללא ידיעה על איזה מערכת הפעלה רצה כל קונסולה וביצועים אם מדובר במערכות RT ומה מדיניות הזימון של הThreads השונים. האם יש בכלל מנגנונים שמונעים הרעבה ומה זמן ההמתנה המקסימלי של Thread ועוד אלף ואחת שטויות. אתם מתווכחים על משהו שאי אפשר להתווכח עליו עם נתונים לא קיימים.

אין שום דרך לדעת שום דבר לגבי ביצועי הקונסולות באמת, למפתחות המשחקים בוודאי יש טסטים של Throughput, אבל לאף אחד מאיתנו אין גישה אליהם ויש כל כך הרבה משתנים החל מצורת ניהול הזיכרון בתוכנה וכלה בנתונים של מערכת ההפעלה עצמה שאי אפשר באמת לשפוט מי מבין הקונסולות ""מהירה"" יותר.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 09 מרץ 2014, 23:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מרץ 2014, 23:35

KEO, ביקשתי לינק להצהרה של סוני אנגליה.
סליחה אבל אני לא חושב שיש ל DF ידע בעניין יותר מאשר ספקולציות, אף אחד לא יודע ואם זה היה כל כך ברור ש DF מזכירים את זה כאגב בכתבה כלשהי אז VGLEAKS מזמן כבר היו חושפים את זה אבל גם הם לא יודעים.

ראינו את DF בתקופה של טרום יציאת הקונסולות, את כל הכתבות על המפרטים והניתוחים שלהם הם לקחו באדיבות VGLEAKS (זה לא שהם הסתירו את זה, זה הופיע בכתבות ובניתוחים עצמם)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2014, 15:57

bling כתב:KEO, ביקשתי לינק להצהרה של סוני אנגליה.
סליחה אבל אני לא חושב שיש ל DF ידע בעניין יותר מאשר ספקולציות, אף אחד לא יודע ואם זה היה כל כך ברור ש DF מזכירים את זה כאגב בכתבה כלשהי אז VGLEAKS מזמן כבר היו חושפים את זה אבל גם הם לא יודעים.

ראינו את DF בתקופה של טרום יציאת הקונסולות, את כל הכתבות על המפרטים והניתוחים שלהם הם לקחו באדיבות VGLEAKS (זה לא שהם הסתירו את זה, זה הופיע בכתבות ובניתוחים עצמם)

הנה הלינק לסוני:
https://plus.google.com/+sonyuk/posts/eiA6sDQvWwQ

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 מרץ 2014, 10:52

DrKeo כתב:הנה הלינק לסוני:
https://plus.google.com/+sonyuk/posts/eiA6sDQvWwQ

תכל'ס אתה יודע שזה לינק PR (עם השוואה מטופשת ברמות) ושאיש ה PR שמריץ את הדף לא באמת בעל ידע פנימי לגבי המעבד.

אבל ברור שאם הייתי צריך לשים את הכסף שלי הייתי מהמר שזה 1.6 , אפילו ביחס רע מאוד מבחינתי, רק שאין וודאות מוחלטת עדיין למרות שזה די בטוח.

ולמרות זאת, לא יודע מאיזו סיבה (יותר ליבות מוקדשות או הגורמים ש death ציין) נראה שהמעבדים של שני הקונסולות עדיין עובדים באותה מהירות או אפילו יתרון לשל הפס4 באחד מהמבחנים.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=737629
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=774026

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 מרץ 2014, 12:00

בשיחה על הפס4, נוטי דוג מאשרים שהקונסולה משתמשת רק ב5GB מהזכרון למשחקים וב6 ליבות מתוך השמונה.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=782997

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 מרץ 2014, 13:15

Kazz כתב:בשיחה על הפס4, נוטי דוג מאשרים שהקונסולה משתמשת רק ב5GB מהזכרון למשחקים וב6 ליבות מתוך השמונה.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=782997

זה באמת באמת מוזר שהPC שלי, עם ווינדוס 8.1, לוקח פחות RAM למערכת ההפעלה.
אני מקווה שזה משהו שיכול להשתנות ולהתייעל עם הזמן. יהיה נחמד אם בעוד 3 שנים פתאום לנוט'י דוג יהיה עוד ג'יגה RAM לעבוד איתו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מרץ 2014, 13:19

bling כתב:תכל'ס אתה יודע שזה לינק PR (עם השוואה מטופשת ברמות) ושאיש ה PR שמריץ את הדף לא באמת בעל ידע פנימי לגבי המעבד.

אבל ברור שאם הייתי צריך לשים את הכסף שלי הייתי מהמר שזה 1.6 , אפילו ביחס רע מאוד מבחינתי, רק שאין וודאות מוחלטת עדיין למרות שזה די בטוח.

ולמרות זאת, לא יודע מאיזו סיבה (יותר ליבות מוקדשות או הגורמים ש death ציין) נראה שהמעבדים של שני הקונסולות עדיין עובדים באותה מהירות או אפילו יתרון לשל הפס4 באחד מהמבחנים.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=737629
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=774026

אין לי מושג למה, איך ומה אומרים המבדקים האלה אבל סוני כל היום משפשפת על הזיכרון שלהם ועל הGPU שלהם אז למה סוני שותקת כבר שנה שלמה על הCPU? למה כל מקור קיים כולל החשבון G+ של סוני אומר שיש להם 6 קורים רצים ב1.6GHZ?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 25 אורחים