DrKeo כתב:ובIMDB אפילו לא זורקים עליו מילה. אנצ'רטד 1-3 נכתב ובויים על ידי אימי האניג, כל דמות שם הומצאה ונכתבה על ידה והיא אפילו מפרטת בצורה מאוד ארוכה על התהליכים שלה בפודקאסטים שונים (למשל irrational interview של קן לוין). איימי הובאה במיוחד מקריסטל דינמיקס לנוטי דוג בשביל שתשתלט על צוות פיתוח ותוביל פרנצ'ייז חדש. היא יצרה את אנצ'רטד והיא האמא של אנצ'רטד וזה שנולדו ממנה ניל וברוס זה נהדר אבל להשתמש בזה בשביל להמעיט מזה שמפלצת כמו איימי האניג עזבה את נוטידוג נשמע כמו תרגיל דין להראות שהאהובה שלו לא נפצעה בשום צורה.
יש בכל התעשיה הזאת אולי 10 אנשים ברמה של אימי האניג, היא שם ברמה של קן לוין.
דודי, אין שום UPSCALE, זה אינטרלייסד.
אין מה לאמר, אם ב internet movie data base לא דייקו עם קרדיט של משחק שמעניין לעורכים את הקשקש זה בטח נכון...
נראה לי אני מעדיף לסמוך על אתר שאשכרה מתמחה במשחקים וטרח לבנות פרופיל לכמעט כל איש תעשייה וגם לוויקיפדיה שם גם מצויין שברוס ביים את אנצ׳רטד 2.
זה נכון שהמותג והעולם שלה אבל עדיין מישהו יצר את הסט פיסס והפייסינג של אנצ׳רטד 2 וזה לא בהכרח היא, למען האמת אנצ׳רטד 3 היה די רע מהבחינה הזו והכי גרוע זה שהסיפור והדמויות, הדברים שבאחריות הראשית שלה, היו נוראיים באותו משחק.
וזה לא שהיא עזבה, פיטרו אותה או פגעו בסמכויות שלה ברמה כזו שהיה ברור שתתפטר או כמו שאומרים ״התפוטרה״.
אני יודע שאני שופט קצת בחומרה אבל אנצ׳רטד 3 באמת השאיר לי טעם חמוץ וזה בדיוק אותו הצוות שאחראי על המשחק הבא, אני לא רואה בזה דבר רע שהביאו את הראשים של TLOU שגם היה להם תפקיד גדול באנצ׳רטד הכי טוב בהפרש גדול, שינויים ענקיים לא יהיו אבל בטח הביאו אותם לתקן דברים כי המנהלים מן הסתם לא היו מרוצים מתהליך הפיתוח שלו.
DrKeo כתב:When it rains, it pours.
אבל להגיד את האמת לא נראה לי שזאת אבדה גדולה מדי.
איך אתה יודע אם הוא אבדה או לא?
לי נראה לפחות שההשקה של הפס4 עברה יופי בארה״ב, חוץ מזה אין לנו באמת מושג מה הולך בדרגים הללו, לי לפחות הוא עשה רושם חביב מאוד בראיונות ובפרזנטציות ב E3.
ובאמת מוזר מה שהולך בסוני, מן הסתם אין קשר בין כל האירועים, אבל רק בשבועיים האחרונים פיטורים בסנטה מוניקה וריבוט לפרויקט שלהם, פיטורי אמי הניג, והפרישה של הנשיא, אם הפס4 היתה נכשלת זה היה נראה מדאיג, אבל עושה רושם שמדובר באירועים נקודתיים שבצירוף מקרים קרו בסמיכות.