bling כתב:הפלטפורמה אולי דביקה בעיקר בהתחלה כשאין עדיין הרבה כוחות, מרגע שמקבלים את כח הניאון ה Traversal נראה מעולה כשאפשר לרוץ לאורך הבניין ולזנק מגג אל גג, אין צורך משלב מסויים להשתמש בפלטפורמה הדביקה.
ההשוואה להיילו לא מובנת לי בכלל, אינפמוס נראה מעולה, הפגם הגראפי הבולט זה שלא כל מקור תאורה מטיל צל, אבל כל מי שרואה אותו או שיחק בו מציין מייד שהוא יפהיפה וזה הדבר הכי בולט בו, אי אפשר להתווכח שהוא משחק דור הבא או להתבלבל שהוא דור קודם.
היילו בזמנו נראה כמו משחק דור קודם עם AA טוב יותר ותאורה שלא כל אחד ידע להעריך בכלל ובטח שהיא לא פיצתה על הרושם הרע שמקבלים מהמודלים הדי כעורים והסביבה הבסיסית, השוואה מופרכת.
ההשוואה לא מופרכת בכלל. המצב לא צריך להיות זהה בכל פרמטר, בשביל שההשוואה תהייה במקום.
אני מסכים שבאופן יחסי לתקופה, אינפיימוס באמת נראה יותר טוב מהיילו 3, שבאמת נראה כמו משחק דור קודם, עם כמה שיפורים בAA, רזולוציה גבוהה יותר ותאורה פסיכית. אינפיימוס בהחלט משחק דור הבא (גם אם רחוק מלהיות מהמרשימים שבהם) וזה ברור מאוד.
ההשוואה הגיונית, כי מדובר בשני מקרים שבהם יש מערכת אפקטים אחת שנמצאת כמה וכמה רמות מאחורי כל השאר ובנוסף, כל השאר לא נראה כל כך טוב. זה נכון שהתוצאה הסופית באינפיימוס יותר טובה, אבל עדין יש חוסר אחידות שמאוד מנקר את העין ומלמד על סדר עדיפויות עקום הן במהלך הפיתוח של היילו 3 והן במהלך הפיתוח של אינפיימוס.
בשני המקרים, מבחינה גרפית, התוצאה הסופית רחוקה ממה שהיינו מצפים ממשחק בז'אנר, ל"דור הבא".
קיימות מספיק נקודות דימיון, בשביל ההשוואה וברור מאוד למה היא בכלל קופצת לראש.
אם הניאון באמת מתקן את הפלטפורמינג המחורבן של הסדרה, אז זה בהחלט מגניב והתקדמות נהדרת. נחכה ונראה.
---
אני ממש מחכה לראות מה חברה שטובה בלבנות עולמות פתוחים תעשה עם קונסולות הדור הבא. אני מניח שGTA לדור הבא עוד רחוק מאוד (למרות שאפילו גירסאת GTA V לדור הבא, תהייה הרבה יותר מרשימה מאינפיימוס, ללא ספק), אז יש לי הרגשה שהחברה שתהייה ראשונה להדהים אותנו עם עולם פתוח, היא כנראה יוביסופט מונטריאל, שביססה את מעמדה בדור הזה כמפתחת משחקי העולם הפתוח הטובה ביותר, אחרי רוקסטאר.
אני מאוד מקווה שAC הבא יהיה דור הבא בלבד (זה יכול להיות מרענן מספק, כדי לכפר על עוד משחק שנתי). FC4 יכול להיות מטורף, אם יתוכנן רק לדור הבא ולPC ועוד צריך לראות את devision.
אני מניח שאפשר להחשיב את הוויטצ'ר 3 כפוטנציאל טוב להיות משחק הדור הבא הראשון שמעלה את הרף, אבל צריך לחכות ולראות כמה העולם הפתוח שלו באמת מרשים, מעבר לזה שגרפית היא יפיפייה.
בצד הקצת יותר far fetched של האפשרויות, יהיה מגניב אם נוט'י דוג יפתיעו אותנו ואנצ'רטד 4 יתרחש בעולם פתוח, או אם HL3 יתרחש בעולם פתוח, כמו שאמרו פה ושם כל מיני שמועות. גם יהיה מגניב לשמוע סוף סוף על פולאאוט 4, או אלדר סקרולס חדש.