נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי swym » 25 פברואר 2016, 14:26

קאז, אתה יכול להמשיך להמציא לעצמך פרשנויות לכך שמדובר על "נתון כללי להוצאות חדשות" למרות שדו"חות המשקיעים לא מציינים שום דבר כזה (ולמעשה להיפך - זה היה במענה לשאלה על מכירות כלליות ברבעון ספציפי), כמו שאתה יכול להמציא לעצמך פרשנויות חדשות למינוח AAA. הטרמינולוגיה והמספרים ימשיכו להתקיים בעולם האמיתי שמחוץ לבועה שבה ארזת את עצמך.
וכמו שחנן אמר, המדיניות הנוכחית של הפורום היא לא למנוע מאף אחד להגיב. אבל מצד שני כשמישהו מתבטא כמו טרול אידיוט ומתעקש להמשיך לגרור דיונים ישנים בנימה פרסונלית ולא מקצועית אז היחס שלי אליו יהיה בהתאם, וזה בדיוק מה שהיה במקרה שלך כאן.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 מרץ 2016, 11:43

היי תראו, שוב 2K מציינים נתון 90% הורדות דיגיטליות במשחקי מחשב ושוב בקונטקסט כללי ולא תלוי-רבעון. אבל היי הם בטח משקרים.
http://ir.take2games.com/phoenix.zhtml? ... Id=5218839

---

Stardew Valley, להיט האינדי החדש שבא בערך משום מקום ונעשה ע"י אדם אחד מכר כבר 425K עותקים אחרי 12 ימים.
http://www.pcgamer.com/stardew-valley-s ... er_pcgamer

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2016, 12:26

וואו, כל הכבוד לו! אמנם אין לי המון הערכה לז'אנר אבל זה ממש מרשים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אפריל 2016, 21:06

קצת מכירות כותרי WIIU מפגישת המשקיעים היום:
מריו קארט - 7.5M
סופר סמאש - 4.8M
ספלטון - 4.27M
סופר מריו מייקר - 3.52M
יושי - 1.37M

בקושי יש לסוני ומיקרוסופט פרנצ'ייזים שמוכרים ככה וזה עוד על קונסולה עם רק 12 מליון יחידות בשוק. אני רק מדמיין מה יהיו המכירות תוכנה של נינטנדו ביום שהם יעשו קונסולה מוצלחת שמוכרת טוב.

אגב, Stardew Valley עשה כבר מליון יחידות. ללא מבצעים, ללא מכירות מיוחדות.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 אפריל 2016, 23:12

בדור הקודם ,המכירות של הבילעדים היו בשמים
דרך אגב 3 מהמשחקים ברשימה ,במשחקיות 2D ,אולי זה ילמד מפתחות אחרות ,שלא כל משחק צריך הפקה הוליוודית

בענין ספלטון ,לא הטעם שלי בכלל ,אבל זיכיון חדש די מקורי ,שעושה מספרים כאלו זה יפה
ויפה שנינטנדו תומכת בו הרבה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2016, 00:22

הקהל של הווי היה קהל טראש, אני מדבר על קהל אמיתי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אפריל 2016, 06:25

היה גם וגם
גם משחקי זבל מכרו המון ,אבל גם nsmb \מאריו קארט\גלקסי וכו וכו

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2016, 09:58

NPD אפריל: QB נכנס רק למקום השביעי בעוד R&C תפס את המקום השני. lol.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2016, 10:25

QB עשה יותר מ100K אבל פחות מ200K.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2016, 13:07

LOL, אחת המפתחות העצמאיות הכי טובות בעולם אולי יסגרו בגלל שהמשחק שלהם נכשל, LOL, איזה צחוקים. אולי עכשיו נקבל יותר רימייקים ופחות משחקים מקוריים, לגמרי LOL.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2016, 13:18

DrKeo כתב:LOL, אחת המפתחות העצמאיות הכי טובות בעולם אולי יסגרו בגלל שהמשחק שלהם נכשל, LOL, איזה צחוקים. אולי עכשיו נקבל יותר רימייקים ופחות משחקים מקוריים, לגמרי LOL.

אני חושב שאפילו ROFL יותר מתאים פה. זה פשוט היסטרי! :lol: :lol: :lol:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2016, 13:43

זה ממש מבאס, אבל זו אשמתם לגמרי... היו צריכים ללכת אולי על מולטיפלאטפורם, אבל חשוב מזה - לא להוציא את גירסת הPC במצבה. אני קניתי בשיגור כי ממש ממש רציתי לשחק לפני שאני טסתי ליפן, אבל לא היה מצב בכלל, זה כמעט בלתי שחיק.
בנוסף, המשחק לא מקבל ציונים כל כך טובים, וסך הכל היה אכזבה אפשר להגיד (ממוצע 77 על הוואן ו-65 על המחשב), אז אני מניח שזה גם אחת הסיבות העיקריות :/
ממש חבל, כי ממה שכן שיחקתי - יש לו גיימפליי מאוד מהנה, אבל אפילו לא הגעתי ל"פרק" הראשון של הסדרה המצולמת, ואומרים שהגיימפליי קצת חוזר על עצמו... רמדי יאלצו לעבוד קשה מאוד עכשיו כדי להחזיר לעצמם את היוקרה, ואני הכי מקווה בעולם שיצליחו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2016, 14:12

לא יודע לגבי מולטיפלטפורם, כי מיקרוסופט מימנה כאן חלקים נרחבים מהפיתוח (היה איזה ראיון עם סם לייק על זה). אבל כן, גרסאת הPC לא הייתה צריכה לצאת במצב הזה. רמדי היו צריכים לעבוד הרבה יותר קרוב עם NVIDIA על המשחק הזה, כי המצב הנוכחי על הפנים. בכרטיסי AMD המצב באמת בסדר גמור (וככה גם היה אצלי כששיחקתי, ללא כל התרסקות או תקלה טכנית מתחילתו ועד סופו), אבל הם המיעוט בשוק.

בנוגע לציונים - אני חושב שכל ההתפזרות עם הסדרה והכוכבים ההוליוודיים שהביאו, הסיטה תשומת לב שהייתה חשובה מהמשחק עצמו. אני לא הרגשתי אפילו לרגע שהוא חוזר על עצמו או משהו כזה, אבל אני בהחלט חושב שיכלו לעשות את עץ השדרוגים בצורה יותר טובה או לחילופין להציג את הכוחות בצורה קצת יותר פרוסה לאורך המשחק. מבחינת מכניקות משחקיות, הוא TPS יחסית מורכב, שמכניס שינוי לז'אנר עבר ל''מחסה, יריות, בולט טיים'' ויחד עם זירות שלמות לשחק בהן אני חושב שיצא כאן משחק טוב מאוד אפילו. לשיפור אמיתי, לדעתי, היה אפשר לתת לשחק עם הכוחות למצבי Stealth באזורים מסויימים, ככה שלא חייבים להילחם, ובמקום זאת עוצרים את האוייבים לכמה שניות, או משתמשים בכוחות כדי להסיח את דעתם ובורחים מהמקום. זה משהו שאישית מאודת אהבתי בAlan Wake. לא באמת יכולת לנצח בו כל מפגש אקראי עם אוייבים ביער, ולפעמים היה עדיף לך לברוח לנקודת האור הקרובה.

הקצב שלו שונה מאווירת ''סרט הקיץ'' שהוא משדר בטריילרים ובשאר חומרי השיווק, כשבסופו של דבר קטעי ההסתובבות והחקירה של העולם, השיחות ופרטי המידע (שנותנים המון מידע על מה שקורה) וקטעי הלחימה והאקשן מחלקים את המשחק כ50-50. כל הסיבות הללו, לדעתי, פגעו בציונים שלו. בסה''כ, אני משוכנע שרובכם המכריע יהנה ממנו מאוד, אבל אני לא חושב שמדובר כאן במצב Alan Wake שימכור מלא עותקים בהמשך. אגב, ההגבלה שלו לחנות של WIN10, לדעתי, פגעה בו אנושות באזור הPC (למרות שבכלל אין לנו נתונים על כמה הוא מכר משם, אבל אני מהמר שלא הרבה). יש המון אנשים שלא קונים משחק אם הוא לא בסטים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2016, 14:28

כן אחרי ש QB נכשל, מיקרוסופט הולכים עכשיו לבטל את ריקור ו SOT. וכן תמיד יש פן משעשע שמשחק בכזה קאליבר נכשל. אולי גם תאסור על הרצת דאחקות על הכשלון הקרב של באטלבורן או כפי שעשינו בזמנו לאורדר. QB היה במימון של MS ברובו אז רמדי תשרוד.

חוץ מזה, לפי הביקורות המשחק די סתמי ולא מתבלט אז לא ממש אכפת לי שמשחק די גנרי לא מוכר טוב. הדבר הכי מיוחד שהמשחק עושה זה ה LIVE ACTION - החלטה מפגרת מעוד ימי חזון הטלוויזיה של XB1 שבוודאי העלתה את התקציב משמעותית. מרגע ההכרזה של המשחק כולם היו סקפטיים לגבי האספקט הזה ושהוא יהיה בזבוז ואכן זה קרה.

וזה שמיקרוסופט מטומטמים זו בעיה שלהם. אם הם רצו למקסם את פוטנציאל המכירות הם היו מוציאים אותו לסטים. אבל הם לקחו את הסיכון כבלעדי לחנות חלונות וכנראה משלמים את המחיר. וזה שאתה מוציא את המשחק במצב מעאפן ועם החנות במצב מעאפן חותך משמעותית את הרגליים של המשחק. הם היו צריכים למכור את המשחק בדגש על הגרפיקה אבל הם ירו לעצמם ברגל בכך שגרסת המחשב שוגרה עם האפסקיילינג של גרסת הXB1.

מיקרוסופט בישלו את הדייסה אז אין לי בעיה להגיד lol לגבי מכירות המשחק, מה גם שהמשחק מסתמן כפושר מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2016, 15:07

מה מצחיק במשחק מיוחד מחברה איכותית שמנסה לעשות משהו שונה שנכשל? כאילו, מותר להיות דושבאג, אבל למה? כן, גרסת הpc קטסטרופה אבל גרסת הone די מטורפת, אולי הדבר הכי יפה בקונסולות כשהמשחק יצא, והמכירות האלה מדברות על גרסת הone.

איזו ״דייסה״ מיקרוספט בישלה? כשהיא מממנה משחק מיוחד בתקציב סופר גבוה לחברה שהמשחק שלה היה בזמנו כישלון טוטאלי גם בתקציב גבוה?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2016, 15:13

עזוב עזוב.. הוא משחק גנרי. קאזז שמח שמשחקים גנריים נכשלים.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2016, 15:41

כן, שכחתי את הקטע של החנות האיומה שלהם... אפילו אני, שזה היה המשחק הכי מצופה שלי השנה מלבד אנצ׳רטד - בקושי הסכמתי לקנות משם, והייתי צריך לשנות הגדרות מערכת כדי לא לשלם את המחיר המופרע שהייתי אמור לשלם בשקלים (: לא שזה היה סיפור או משהו כזה, פשוט חנות גרועה מאוד ואני ממש ממש אוהב ומעדיף לקנות משחקים בסטים /:
בכל אופן, זה באמת נראה כמו המשך לסדרת ה״אסונות״ שהתחילו את סאגת הכשלונות, היחסיים כמובן, של האקס בוקס וואן, אותה גישה של טלוויזיה וכו׳ שהגיימרים פשוט מאוד מעולם לא רצו, ברובם.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 13 מאי 2016, 17:01

DrKeo כתב:אולי הדבר הכי יפה בקונסולות כשהמשחק יצא

אחרי כל כך הרבה שנים, אתה עדיין בסרט שכל משחק של רמדי הוא פסגה טכנולוגית כלשהי?
מאיפה זה נובע למען השם.. אתה מעריץ של הסטודיו או משהו? על איזה בסיס? משחק מוצלח שהם הוציאו לפני איזה 15 שנה?
הרי מאז סדרת מקס פיין כל מה שיצא מהם זה רק כישלונות (לפחות בכל מה שנוגע למכירות וביקורות).

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 13 מאי 2016, 17:46

אני חושב שאחד הסיבות שהוא מכר כל-כך קצת זה בגלל ה-XBOX ONE, כל משחק מוכר די גרוע בקונסולה הזאת מאז שהוא יצא.
מה גם שהביקורות למשחק והתגובות של האנשים לא עזרו והשפיעו גם הם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2016, 17:47

dean כתב:

מאיפה זה נובע למען השם.. אתה מעריץ של הסטודיו או משהו? על איזה בסיס? משחק מוצלח שהם הוציאו לפני איזה 15 שנה?
הרי מאז סדרת מקס פיין כל מה שיצא מהם זה רק כישלונות (לפחות בכל מה שנוגע למכירות וביקורות).

כל משחק שרמדי אי פעם הוציאו היה בקרם הטכנולוגי של אותה תקופה. זה בסדר דין, הבנו שהם לא מוציאים משחקים לפלטפורמות של סוני.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2016, 17:53

הדייסה שמיקרוסופט בישלה היא לשחרר משחק מחשב פחות או יותר שבור בלעדי לחנות עם 0 משתמשים. היא הקריבה את מכירות המשחק כדי לקדם את הUWP המיותר שלהם. לאור המכירות הרעות של גרסת הXB1, גרסת המחשב בהחלט יכלה למכור טוב יותר אם זה היה משחק W32, לא שבור וזמין דרך סטים.

בנוגע לכשלון של גרסת הXB1 ספציפית? לא יודע. אבל הכתובת הייתה על הקיר עם המכירות הנמוכות של TR והצניחה של היילו 5. משחק SP בלבד, IP חדש, הבלעדיים של מיקרוסופט שנחלשו במכירות.
אני לא מעודכן עד כמה רמדי מתעקשים כלפי חוץ להגיד שרעיון הLive action היה שלהם אבל אם זה כן היה יוזמה שלהם אז אני לא הייתי נותן אור ירוק לזה, ואם זה היה רעיון של של מיקרוסופט אז כמובן זו שטות גמורה שלהם בגלל הרצון לדחוף את רעיון הטלוויזיה של ה XB1.

כן, רמדי ניסו משהו חדש. והמשהו החדש לא היה קשור למשחק, לגיימפליי או למכניקות אלא פשוט הדביקו סיפור live action עם כמה וריאציות איזוטריות למקרה שאתה עושה משהו מסויים במשחק עצמו.

תמיד יש ממד משעשע במוצר שהוא לכאורה too big to fail שבכל זאת נכשל (בדומה למשחק שמגיח משום מקום ומוכר מיליונים). כל התקציב, כל השיווק וכל ההייפ שנופל על אזניים ערלות. כמו שאנשים מסתלבטים על סרטים עתירי תקציב שנכשלים בקופות.

---

מספרים ה NPD:

Dark Souls 3 - 504,000
Quantum Break < 150,000 (including bundle)
Bravely Second < 100,000

Others sales from this month

MLB 16 the Show < 185,000
The Division - 175,000 (including bundle)
Call of Duty: Black Ops III - 262,000 (including bundle)

Call of Duty: Black Ops III bundle sold 157,000 unit this month, 90% of total PS4 sales.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 13 מאי 2016, 18:10

DrKeo כתב:
dean כתב:

כל משחק שרמדי אי פעם הוציאו היה בקרם הטכנולוגי של אותה תקופה. זה בסדר דין, הבנו שהם לא מוציאים משחקים לפלטפורמות של סוני.

אני לא הולך להיכנס לשטויות של פעם. רמדי מספר 1.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2016, 18:21

צודק קאזז! היה עדיף שהיו מדביקים איזה MP ובעצם משחררים אלאן וייק 2. ואז כשהוא היה נכשל היית אומר ''הכתובת הייתה על הקיר! המשך למשחק כושל, עם MP מודבק''. בקיצור, מה שלא עושים, לא טוב. כשלוקחים סיכון, מפתחים משהו חדש, מאפס עם מערכות שלמות ומנוע משחק חדש לחלוטין, זה לא טוב וראוי ללעג. כשמוציאים המשכים? זה גם לא טוב וראוי ללעג. המשחקיות של QB היא לא גנרית, שחק בעצמך ותיווכח בכך. הוא מהTPSים היותר כיפיים ששיחקתי בהם בשנים האחרונות, אבל לצערי הוא לא טוב כמו שקיוויתי. נצמדתי אליו מתחילתו ועד סופו בזכות הסיפור המקורי והמעניין, הדמויות הטובות, המשחקיות המהנה ויודע מה? גם בזכות הסדרה, שכפי שכתבתי ברשמים שלי, אפילו היה לדעתי חסר פרק בסוף.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2016, 20:20

לא אמרתי שהיו צריכים להוסיף ל QB מולטיפלייר אלא ציינתי שמשחק ללא MP הוא tougher sell באקלים היום. לא לעגתי למשחק אלא למכירות שלו כמשחק בלעדי ובפרופיל גבוה. אחלה שהם עושים משחקים חדשים אבל זה לא אומר שאסור לי להשתעשע על האופן שהוא מכר בהתאם למעמדו. יפה שנהנית מהמשחק ואני בטוח שיש אנשים שמרגישים שהוא אחד מהמשחקים הטובים ביותר שהם שיחקו בדור הזה. אני בינתיים יכול לשפוט רק לפי מה שראיתי מהמשחק, מהביקורות ומהרשמים ומהם קיבלתי את הרושם שהוא גג משחק בינוני. אולי אם וכאשר אשחק בו אצטער על איך שהמשחק מכר ושלא נקבל המשך (ואז אפילו אכעס עוד יותר על מיקרוסופט שהקריבו את מכירות גרסת המחשב על מזבח ה UWP).

עד אז לדעתי זה לגיטימי לחלוטין למצוא בידור באופן שהוא מכר וההחלטות שמיקרוסופט לקחו בנושא. כפי שקורה בכשלונות בכל מדיום אחר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2016, 23:51

NPD ראשון של בלעדיים קודמים לXB1:

רייז: יותר מ185K, פחות מ200K.
סאנסט אוברדרייב: 110K.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 33 אורחים