PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 17 מרץ 2014, 11:30

אולי אתה אחרת ממני אבל לי זה לא היה פוגע במשחק אם הייתי רואה תושבים ועיר חיה יותר כשאני מסתובב בה, יש שם לא מעט "שעות עיר" במשחק אז למה שלא יהיו מעניינות יותר?
במקום להרביץ לבריונים ברחוב אפשר יהיה לעזור לתושבים, או אולי לחקור חקירת רצח שהתרחשה ברחוב ולקחת מתושבים עדויות שיעזרו לבאטמן לפצח את המקרה, לא חסרים דברים שאפשר להוסיף בלי לפגוע ב CORE של המשחק, אתה בכל מקרה עושה שם כבר כל מני משימות צד אחרות, תושבים ועיר חיה יותר לא היה פוגע בכלום אלא רק מוסיף, גם לאווירה כשתושבים היו צועקים באטמן כשהיית מרחף באיזור, לא חובה לעשות את זה ישר GTA, בקיצור לא קונה את הטיעונים שלך.

בקשר ל CAD, זה קצת ילדותי להתפס לכל הקטע של 4thegamers, מדובר בחברה עסקית ואם יש מצב שפס4 שנמכר בקנדה גורם לה להפסד משמעותי יחסית והיא רואה שהביקוש גדול (בניגוד כנראה ל MS) אז כמו כל חברה עסקית עם היגיון היא תעלה את המחיר כדי לכסות על ההפסדים כי היא יודעת שהלקוחות ירצו עדיין את המוצר.
זה שהיא לא חברה פילנטרופית לא אומר שהיא לא פרו-גיימרית באופן יחסי, המדידה היא לא ביחס לאידיאל נשגב שבו כל סוני הפילנטרופית מקדישה את חייה למענך אלא ביחס למתחרות שלה ואיך הן מצטיירות, ומהבחינה הזו היא בהחלט פרו גיימרית יותר מהשאר.
כשהיא תפסיק לפתח בלעדיים מושקעים, תסרס את הפלוס, תוסיף אביזר לא חיוני לכל מכשיר ותמכור קונסולה חלשה ברווח גדול (הפס4 נמכרת ברווח קטן מאוד אם לא בהפסד אפילו בניגוד ל Wii בזמנו או ה WiiU החלשה שנמכרה במחיר מופקע) או שתכניס מיליון שירותים אלמנטריים ובסיסיים מאחורי paywall שבעיקרון הופכים את הקונסולה למעצור דלת ללא פלוס אז אני אסכים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מרץ 2014, 12:12

bling כתב:אולי אתה אחרת ממני אבל לי זה לא היה פוגע במשחק אם הייתי רואה תושבים ועיר חיה יותר כשאני מסתובב בה, יש שם לא מעט "שעות עיר" במשחק אז למה שלא יהיו מעניינות יותר?
במקום להרביץ לבריונים ברחוב אפשר יהיה לעזור לתושבים, או אולי לחקור חקירת רצח שהתרחשה ברחוב ולקחת מתושבים עדויות שיעזרו לבאטמן לפצח את המקרה, לא חסרים דברים שאפשר להוסיף בלי לפגוע ב CORE של המשחק, אתה בכל מקרה עושה שם כבר כל מני משימות צד אחרות, תושבים ועיר חיה יותר לא היה פוגע בכלום אלא רק מוסיף, גם לאווירה כשתושבים היו צועקים באטמן כשהיית מרחף באיזור, לא חובה לעשות את זה ישר GTA, בקיצור לא קונה את הטיעונים שלך.

בקשר ל CAD, זה קצת ילדותי להתפס לכל הקטע של 4thegamers, מדובר בחברה עסקית ואם יש מצב שפס4 שנמכר בקנדה גורם לה להפסד משמעותי יחסית והיא רואה שהביקוש גדול (בניגוד כנראה ל MS) אז כמו כל חברה עסקית עם היגיון היא תעלה את המחיר כדי לכסות על ההפסדים כי היא יודעת שהלקוחות ירצו עדיין את המוצר.
זה שהיא לא חברה פילנטרופית לא אומר שהיא לא פרו-גיימרית באופן יחסי, המדידה היא לא ביחס לאידיאל נשגב שבו כל סוני הפילנטרופית מקדישה את חייה למענך אלא ביחס למתחרות שלה ואיך הן מצטיירות, ומהבחינה הזו היא בהחלט פרו גיימרית יותר מהשאר.
כשהיא תפסיק לפתח בלעדיים מושקעים, תסרס את הפלוס, תוסיף אביזר לא חיוני לכל מכשיר ותמכור קונסולה חלשה ברווח גדול (הפס4 נמכרת ברווח קטן מאוד אם לא בהפסד אפילו בניגוד ל Wii בזמנו או ה WiiU החלשה שנמכרה במחיר מופקע) או שתכניס מיליון שירותים אלמנטריים ובסיסיים מאחורי paywall שבעיקרון הופכים את הקונסולה למעצור דלת ללא פלוס אז אני אסכים.

אם המפתחים יאלצו להשקיע משאבים בפיטצ'רים של AI עבור התושבים, הקלטת קול, אנימציות נוספות, מודלים נוספים, ועוד ועוד ועוד דברים שמצריכים המון עבודה, זה בהכרח יפגע בcore של המשחק. יש להם משאבים מוגבלים (גם זמן וגם כסף) ואני מעדיף שהם יעבדו על מה שחשוב ולא על תוספות שלא בהכרח יועילו למשחק בכלום.

זה מאוד ילדותי להתפס לכל הקטע של ה4thegamers. הרי זה משולל כל יסוד הגיוני וברור מאליו שהם לא עושים שום דבר בשביל הגיימרים, אלא רק בשביל השורה התחתונה שלהם. ה"תלונה" על העלאת המחיר היא רק בתגובה לכך שיותר מידי אנשים באמת מאמינים לשטות הזאת.
אני לא באמת חושב שזה לא בסדר, או איזה אקט אנטי צרכני. אני חושב שזה סתם מדגיש באופן יפה את הצביעות ביחס של הלקוחות לסוני. זה גם מציג בצורה יפה מאוד מה המשמעות של סוני שנלחמת עבור נתח שוק (הורדות מחיר תכופות לPS3), לעומת סוני שנהנית מיתרון לא רע במכירות (העלאת מחיר) וזו דרך יפה מאוד להמחיש כמה חשובה התחרות וכמה טוב לגיימרים כאשר גם סוני וגם מייקרוסופט מצליחות.
מעבר לזה, סוני כבר מוכרת קונסולה חלשה במחיר מופקע (שכחת שזה לפטופ בקושי?). היא גם כבר כופה על כל לקוח לקנות מנוי PSN+ בכך שהיא מחייבת אותו לאונליין ובנתיים גם מציעה רק משחקי ארקייד בPS4, לעומת משחקים הרבה יותר מרשימים בPS3.
סוני לא פרו-גיימרים. הם פרו סוני. זה לגמרי בסדר, אבל מתייחסים אליהם אחרת וזו צביעות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מרץ 2014, 20:30

ממתי זה סותר? להיות פרו סוני זה נגד השחקנים מבחינתם או מבחינתנו? ממתי טובה עצמית שוללת טובתם של אחרים? :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מרץ 2014, 12:48

Nucleus_Dawn כתב:
אם המפתחים יאלצו להשקיע משאבים בפיטצ'רים של AI עבור התושבים, הקלטת קול, אנימציות נוספות, מודלים נוספים, ועוד ועוד ועוד דברים שמצריכים המון עבודה, זה בהכרח יפגע בcore של המשחק. יש להם משאבים מוגבלים (גם זמן וגם כסף) ואני מעדיף שהם יעבדו על מה שחשוב ולא על תוספות שלא בהכרח יועילו למשחק בכלום.

זה מאוד ילדותי להתפס לכל הקטע של ה4thegamers. הרי זה משולל כל יסוד הגיוני וברור מאליו שהם לא עושים שום דבר בשביל הגיימרים, אלא רק בשביל השורה התחתונה שלהם. ה"תלונה" על העלאת המחיר היא רק בתגובה לכך שיותר מידי אנשים באמת מאמינים לשטות הזאת.
אני לא באמת חושב שזה לא בסדר, או איזה אקט אנטי צרכני. אני חושב שזה סתם מדגיש באופן יפה את הצביעות ביחס של הלקוחות לסוני. זה גם מציג בצורה יפה מאוד מה המשמעות של סוני שנלחמת עבור נתח שוק (הורדות מחיר תכופות לPS3), לעומת סוני שנהנית מיתרון לא רע במכירות (העלאת מחיר) וזו דרך יפה מאוד להמחיש כמה חשובה התחרות וכמה טוב לגיימרים כאשר גם סוני וגם מייקרוסופט מצליחות.
מעבר לזה, סוני כבר מוכרת קונסולה חלשה במחיר מופקע (שכחת שזה לפטופ בקושי?). היא גם כבר כופה על כל לקוח לקנות מנוי PSN+ בכך שהיא מחייבת אותו לאונליין ובנתיים גם מציעה רק משחקי ארקייד בPS4, לעומת משחקים הרבה יותר מרשימים בPS3.
סוני לא פרו-גיימרים. הם פרו סוני. זה לגמרי בסדר, אבל מתייחסים אליהם אחרת וזו צביעות.

נושא קבלת המשחקים הוא בונוס לחלוטין, אין שום בעיה למכור את הפס+ ללא משחקים וכולנו עדיין נקנה כי אנחנו נרצה לשחק ברשת. וזה לא משנה אם מדובר במשחק PSN משובח או במשחק ריטייל טוב. ההבדל בין הפס3 לפס4 ואיכות המשחקים היא פשוט שאין משחקי ריטייל לתת בקונסולה בת ארבעה חודשים. המשחקים שמגיעים לפס3 היא בדרך כלל שנה/שנה וחצי מצאתם ואחרי שמיצו את יכולת המכירה שלהם.

סוני היא פרו גיימרים באיכות המוצר שלה, היא משקיעה את רוב מירצה בהכנת משחקים טובים ואיכותיים ובלתת תמורה לכספנו. היא לא צריכה להיות נדבנית, אבל היא בהחלט פרו גיימרים מטורפת, החברה הכי גדולה בתחום. כשקניתי את הפס4 ידעתי שאני אקבל בממוצע 2-3 משחקי AAA משובחים כל שנה ועוד איזה 2-3 משחקי PSN טובים מביתה של סוני כל שנה, ידעתי שהיא תדאג שכל המפיצות הגדולות ביותר יביאו את מיטב המוצרים שלהם לקונסולה ושאיכות המוצר תהיה הטובה ביותר לי כגיימר. זה לא משהו שאני יכל להגיד לא על מייקרוסופט, לא על ניטנדו ובטח לא על סטים כפלטפורמה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מרץ 2014, 12:57

Laskin כתב:ממתי זה סותר? להיות פרו סוני זה נגד השחקנים מבחינתם או מבחינתנו? ממתי טובה עצמית שוללת טובתם של אחרים? :)

בדיוק מהנקודה שבה החליטו שזה המצב עם מייקרוסופט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מרץ 2014, 13:05

Nucleus_Dawn כתב:

יופי באמת, תקציב מוגבל אפילו יותר יש לסאקר פאנץ׳ עם אינפמוס, עדיף שיתרכזו בלעשות את הגיימפליי והמשימות עצמן טובות יותר מאשר שיתקשקשו עם דברים שמסביב.

ותראה איך אני זורק את כל התיאוריה של סוני מצליחה נגד מפסידה, גם בזמנו עם הפס3 כשה CAD ירד מסתבר שהם העלו את המחיר, מה לעשות שהם לא יכולים להרשות לעצמם הפסד משמעותי, זו לא חברה פילנטרופית וזה לא סותר את זה שהם פרו גיימרים.

הקונסולה יחסית חלשה אבל המחיר לא מופקע כי היא עדיין מפסידה על כל יחידה (שמוקדשת כולה לכח, לא לקינקט או ל PAD שאף אחד לא ביקש) אז איך זה יכול להיות מופקע?
ההפסדים יותר צנועים ביחס לעבר כי זה לא נורמלי להכנס למינוס של מליארדי דולרים כל תחילת דור ולנסות לצאת ממנו בהמשך בתקווה שיקנו מספיק משחקים ואביזרים מה שגורר גם דורות ארוכים במיוחד.

העניין עם הפלוס רחוק מלהיות גרוע כמו אצל התחרות עם מיקרוסופט, כל האפליקציות, צ׳אטים, משחקי F2P, דמואים וכו׳ הכל בחינם ואם אני לא אחד שמשחק אונליןן (ועובדה שאני לא) אז יש לי מה לעשות עם המכשיר ורוב הפיטצ׳רים פתוחים ולא כופים עלי דבר.
אני כמו הרבה מהמנויים נמצא ברצון בפלוס כי הוא שירות ענק, לדבר על משחקי אינדי בפס4 עם הפלוס זו טענה מגוחכת שכבר לא שווה את האנרגיות שלי, דבר איתי עוד שנה במקום להקריץ טיעונים.

כמו שדת׳ אמר פה, סוני עד עכשיו הם פרו גיימרים בטירוף ביחס לתחרות וככה הם נמדדים, אולי זו טקטיקה שיושבת יפה עם חשבון הבנק שלהם וזה לא מטוב לב אבל זו המציאות, אם הם יהרסו אותה בעתיד עם פעולות רעות שדומות למתחרות אז כולנו נסכים, עד אז, מגיע להם הקרדיט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מרץ 2014, 13:32

Nucleus_Dawn כתב:
בדיוק מהנקודה שבה החליטו שזה המצב עם מייקרוסופט.

מי החליטו? חבורה של כמה אלפי גיימרים? זה המדד עכשיו לאמת? :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מרץ 2014, 13:59

Laskin כתב:
מי החליטו? חבורה של כמה אלפי גיימרים? זה המדד עכשיו לאמת? :)

בוודאי שלא. הצגתי את העניין הזה בצורה דומה, כדי להוכיח נקודה, לא בגלל שאני חושב שזה המצב.

בלינג, אנחנו מסכימים. אין ספק שסאקר פאנץ' צריכים להשקיע את המשאבים המוגבלים שלהם בדברים אחרים ממה שהם השקיעו. עדיף שהם ישקיעו ביצירת עיר חיה, שכיף לשחק בה, כמו שצריך להיות במשחק סנדבוקס, על פני לעבוד על השתקפויות יותר מתקדמות. רק להפוך את העיר למעניינת יותר, יעשה כל משימה בה למעניינת יותר. זה טבעם של משחקי סנדבוקס. ככל שההארגז יותר מורכב ומלא יותר, ככה אפשר לעשות יותר וכיף לעשות יותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מרץ 2014, 14:27

אני לא מבין את מבקרי אינפיימוס פה בפורום, יש לא מעט מעריצים של המשחק בעולם (בכל זאת מכר בממוצע 1.5-2 מיליון עותקים למוצר) שחושבים שהגיימפליי של הסדרה היא הטוב ביותר שיש למשחק מסוגו, שהמשימות היו נהדרות, העלילה היתה נפלאה ואפילו המראה היה משביע. זה קצת מטופש לראות חבורה של אנשים שמעולם לא אהבו את המשחק מספרים איך הם ממשיכים לא לאהוב את אותו משחק שהם לא אהבו במקור כי הוא נשאר בדיוק כמו קודמיו + השתפרות גראפית צפויה. דיון הזוי.

אתם זורקים פה הצהרות על בעיות בגיימפליי, משימות ושות... כאילו מדובר באיזה אקסיאומה שלא ניתן להפכריחה ולא הדעה האישית שלכם. אפשר לצנן. הבנו, המשחק לא בשבילכם, הוא מעולם לא היה מיועד לכם כי אתם לא קהל היעד. יש פה פשוט מקבץ ניתוחים בשקל של אנשים שלרוב מה שהם ראו מהמשחק זה את הביקורת בGT (שנתנה לו 90+ :D).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מרץ 2014, 14:39

שמע, COD מוכר 20 מליון כל שנה ועדיין 90 אחוז מהפורום, כולל אני, חושבים שזה משחק מעפן :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מרץ 2014, 14:52

Laskin כתב:שמע, COD מוכר 20 מליון כל שנה ועדיין 90 אחוז מהפורום, כולל אני, חושבים שזה משחק מעפן :)

אין בעיה, אבל אני בטוח שאנחנו לא נכנס לדיון של COD וכל מילה שנייה נספר שהמשחק הוא חרא במקום לדון במשחק. אין בעיה, פה ושם אבל כשזה הופך להיות הTheme הראשי ועוד למרבה הארוניה מאנשים שלא משחקים במשחקי הסדרה זה כבר מגוחך. אין בעייה נפתח דיון - "הבית לכל שונאי אינפיימוס", יש מקום להכל כמובן.

Enjoy:
viewtopic.php?f=1&t=745
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מרץ 2014, 14:56

אם מישהו היה מעלה תמונות של COD הבא והוא היה נראה כמו הקודמים - אז דווקא כן היה "חוטף" אם היה משבח אותו ואת החידושים שאין בו ;)
אז תניח למתלוננים להמשיך להתלונן... בעיניי גם מדובר בסדרה מאוד מהנה, מהראשון נהנתי, מהשני הרבה יותר ואפילו סיימתי אותו פעמיים, ב-2 הדרכים השונות.
הדיעה הרווחת היא שמדובר בסדרה טובה מאוד, שבהחלט יש מה לשפר בה, ולא בטוח שהשלישי עושה זאת, אבל נאלץ לחכות ממש עוד כמה שעות/ימים כדי לדעת קצת יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מרץ 2014, 14:59

Death_119 כתב:אין בעיה, אבל אני בטוח שאנחנו לא נכנס לדיון של COD וכל מילה שנייה נספר שהמשחק הוא חרא במקום לדון במשחק. אין בעיה, פה ושם אבל כשזה הופך להיות הTheme הראשי ועוד למרבה הארוניה מאנשים שלא משחקים במשחקי הסדרה זה כבר מגוחך. אין בעייה נפתח דיון - "הבית לכל שונאי אינפיימוס", יש מקום להכל כמובן.

Enjoy:
viewtopic.php?f=1&t=745

אתה מוזמן לפתוח דיון "הבית לכל מי שחושב שאינפיימוס הוא הכי טוב במה שהוא עושה ביקום כולו". אם דעות שונות משלך מפריעות לך, אתה יכול לצאת לגלות מרצון. אין סיבה שאנשים שאין להם בעיה עם דעות שונות (והדעה שאינפיימוס הוא הכי טוב במה שהוא עושה מיוחדת כמעט ואך ורק לך), יצטרכו לשנות את המקום שבו הם מדיינים.

אם זה הtheme הראשי בדיונים על המשחק, אז כנראה שיש מספיק אנשים שמעניין אותם לדבר על הפגמים הרבים בסדרה. אין בזה רע.
בנוסף, זה לא דיון של אינפיימוס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מרץ 2014, 15:05

Nucleus_Dawn כתב:
אתה מוזמן לפתוח דיון "הבית לכל מי שחושב שאינפיימוס הוא הכי טוב במה שהוא עושה ביקום כולו". אם דעות שונות משלך מפריעות לך, אתה יכול לצאת לגלות מרצון. אין סיבה שאנשים שאין להם בעיה עם דעות שונות (והדעה שאינפיימוס הוא הכי טוב במה שהוא עושה מיוחדת כמעט ואך ורק לך), יצטרכו לשנות את המקום שבו הם מדיינים.

אם זה הtheme הראשי בדיונים על המשחק, אז כנראה שיש מספיק אנשים שמעניין אותם לדבר על הפגמים הרבים בסדרה. אין בזה רע.
בנוסף, זה לא דיון של אינפיימוס.

בטח שכן, זה דיון פלייסטישן 4, פתחתי את הדיון במטרה שנוכל לדון על משחקי הפלייסטישן 4, לא רק לכלך עליהם כל היום. יש לך דיון יעודי ללכלך על משחקים, Enjoy. הכל צריך לעשות במידה, מה הבעיה לדון בבעיות במשחק בדיון אחר, זה דווקא אחלה. זה נעשה לא פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מרץ 2014, 15:22

Death_119 כתב:בטח שכן, זה דיון פלייסטישן 4, פתחתי את הדיון במטרה שנוכל לדון על משחקי הפלייסטישן 4, לא רק לכלך עליהם כל היום. יש לך דיון יעודי ללכלך על משחקים, Enjoy. הכל צריך לעשות במידה, מה הבעיה לדון בבעיות במשחק בדיון אחר, זה דווקא אחלה. זה נעשה לא פעם.

אתה מוזמן להדיין באיזה נושא שמתחשק לך. אם דעות שונות לא טובות לך, לך לאיזה דיון שמתחשק לך. לנו אין סיבה ללכת לשום מקום אחר.
דיון הומוגני זה משמעם. אני מעדיף שיהיו כל מיני דעות שונות.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 17 מרץ 2014, 15:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מרץ 2014, 15:24

זה משחק PS4, ולכן זה מתאים לכתוב מה שרק רוצים על המשחקים שלו כאן. אם הטענה עניינית כמובן... אם לא - אין שום ת'רד בה זה כן יהיה ענייני, כי הבעייה היא בטענה עצמה ולא במיקום שלה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מרץ 2014, 15:28

תעזרו לי להבין לאיזה ת׳רד אני שייך, מצד אחד שילמתי מראש 60 דולר ב PSN והזמנתי את אינפמוס החדש, מצד שני אני כן חושב שיש לסדרה כמה בעיות ושהיא צריכה להשתפר בהם (פחות הבעיות שמפריעות לקאוטיק ו KEO, אבל עדיין), אז איפה נכתוב? :?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מרץ 2014, 16:09

bling כתב:תעזרו לי להבין לאיזה ת׳רד אני שייך, מצד אחד שילמתי מראש 60 דולר ב PSN והזמנתי את אינפמוס החדש, מצד שני אני כן חושב שיש לסדרה כמה בעיות ושהיא צריכה להשתפר בהם (פחות הבעיות שמפריעות לקאוטיק ו KEO, אבל עדיין), אז איפה נכתוב? :?

תכתוב איפה שאתה רוצה, רק נדב הוא השוטר של הפורום :D. סתם לא רוצה שהדיון יהיה hijacked, זה הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מרץ 2014, 17:41

Death_119 כתב:תכתוב איפה שאתה רוצה, רק נדב הוא השוטר של הפורום :D. סתם לא רוצה שהדיון יהיה hijacked, זה הכל.

אם זו המטרה שלך, תפסיק לנסות לגזול אותו ממי שמשתתף בו ולגרש אותם למקומות אחרים. problem solved.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מרץ 2014, 02:22

bling כתב:הוא בדיוק כמו הקודמים בסדרה ונראה שאתה מצפה להרבה ממשחק שיוצא בחודשים הראשונים להשקה עם צוות דו ספרתי של אנשים פחות או יותר שעבד עליו שנתיים.

אהבתי שהגדרת שהצללה דינאמית לא קיימת בו ובסוגריים כתבת שלפעמים קיים- בקטנה במקום להפך, שהצללה דינאמית קיימת בו ובסוגריים לכתוב שלפעמים לא קיים בקטנה, ממש נתפסת על זה אה?

והעולם לא יותר ריק מאינפמוסים קודמים, הם עשו המשך ישיר למשחקי הפס3 על הפס4, יכול להיות שציפית ליותר אבל כנראה שזה לא היה ריאליסטי מצדך בהתחשב בצוות הפיתוח והתקציב ובמועד יציאת המשחק.

לי נראה שהם קפצו כמה מדרגות מאז המשחקים הקודמים כי סוף סוף הוא נראה מלוטש וחלק בטירוף וכל זה עם גראפיקה יפה פי כמה, לקודמים גם יופי לא היה ככה שסאקר פאנץ׳ רק השתפרו מאז. :)
אולי עם ההצלחה של המשחק שלהם לפס4 (שהיופי שלו ימשוך לא מעט אנשים שלא נגעו בקודמים) הם יקבלו תקציב גדול יותר ותקבל חלק מהדברים שאתה רוצה באינפמוס הבא.

חוץ מזה שאתה נטפל לשטויות כי הבעיות עם אינפמוס הרבה יותר חמורות ממעבר יום לילה דינאמי או עולם יחסית ריק ואתה תראה שעליהם ידברו בביקורות ולא על הבעיות שלך עם המשחק.

אין סתירה, אין במשחק תאורה דינאמית גלובלית, כן יש במשחק בחלקים מאוד ספציפים הצללה אבל באמת בחלקים מועטים. רק לפני כמה שבועות הם שחררו טריילר מלא למשחק שלא ראו בו אפילו צל אחד מתחילת הטריילר ועד סופו, אפילו שהיו שם אלף מקורות אור לאורך כל הטריילר. זה מפריע לי ברמה של מה נסגר אתכם, זה לא הפס2 פה. בנפרד לגמרי, זה שאין תאורה דינאמית במשחק אומר שהעולם שלהם, עם כמה חסר דינמיות ותוכן שהוא כבר היום ככה, עוד יותר חסר בתוכן שכזה. כלומר מה היית מעדיף במשחק, מעבר יום לילה כמו שצריך או גרפיקה קצת יותר יפה? הבעיה היחידה שלי היא שהם עשו מערכות עולם פתוח קטסטרופיות בתמורה לגרפיקה יפה וזה ממש חבל, זה הכל. גרפית הוא יפה אין ספק בכלל.

אבל בסופו של דבר דודי צודק, עשינו קצת יותר מדי פו פו על המשחק בלי אפילו לדעת מה האיכות שלו. אני לפחות נרגעתי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2014, 20:56

לא קל יותר לקנות בחנות האמריקאית? זה בטח 60$ שזה היום 210 שקל וזה יפתח לך בטח ישר ביום השיגור במקום לחכות לחבילה שתלויה בדואר הישראלי הנהדר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 מרץ 2014, 05:27

bling כתב:תעזרו לי להבין לאיזה ת׳רד אני שייך, מצד אחד שילמתי מראש 60 דולר ב PSN והזמנתי את אינפמוס החדש, מצד שני אני כן חושב שיש לסדרה כמה בעיות ושהיא צריכה להשתפר בהם (פחות הבעיות שמפריעות לקאוטיק ו KEO, אבל עדיין), אז איפה נכתוב? :?

ווואיייי עשית פה קטע אדיר. בדיוק אתמול סיימתי לקרוא את - "שם הרוח" ובאחד הקטעים הסופיים חברתו של הגיבור מנסה להסביר לו למה למיין ספרים בסיפרייה זה לא כזה פשוט, הרי איך היית מקטלג ספר הרפתקאות נושן על אימפריה לא קיימת של מטייל הכותב את זכרונותיו? היסטוריה, זכרונות, הרפתקאות בשל הבדיה ועוד... עשית לי פלאש מאתמול.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מרץ 2014, 22:26

DrKeo כתב:אין סתירה, אין במשחק תאורה דינאמית גלובלית, כן יש במשחק בחלקים מאוד ספציפים הצללה אבל באמת בחלקים מועטים. רק לפני כמה שבועות הם שחררו טריילר מלא למשחק שלא ראו בו אפילו צל אחד מתחילת הטריילר ועד סופו, אפילו שהיו שם אלף מקורות אור לאורך כל הטריילר. זה מפריע לי ברמה של מה נסגר אתכם, זה לא הפס2 פה. בנפרד לגמרי, זה שאין תאורה דינאמית במשחק אומר שהעולם שלהם, עם כמה חסר דינמיות ותוכן שהוא כבר היום ככה, עוד יותר חסר בתוכן שכזה. כלומר מה היית מעדיף במשחק, מעבר יום לילה כמו שצריך או גרפיקה קצת יותר יפה? הבעיה היחידה שלי היא שהם עשו מערכות עולם פתוח קטסטרופיות בתמורה לגרפיקה יפה וזה ממש חבל, זה הכל. גרפית הוא יפה אין ספק בכלל.

אבל בסופו של דבר דודי צודק, עשינו קצת יותר מדי פו פו על המשחק בלי אפילו לדעת מה האיכות שלו. אני לפחות נרגעתי.

אממ ראיתי לא מעט גיימפליי ורוב הזמן כן יש צל, חוץ מזה שבאור יום יש תמיד צל ככה שכבר המשפט שלך שגוי עובדתית כי אם באור יום יש תמיד צל+ יש לפעמים בלילה צל זה כבר סותר את המשפט שלך שאין צל ושלפעמים הוא קיים בקטנה, המציאות יותר קרובה לצד השני כמו שאמרתי.

ונראה לך שהייתי מוותר על הרמה הגראפית הזו בשביל אור ולילה דינאמי?! למה מה זה כבר נותן לי?
זה משהו שקיים מאז הפס2, רואים מחזור פעם אחת וסבבה, הבנו את הקטע, זה לא מוסיף דבר למשחקיות (רק קוג'ימה עם מטאל גיר 5 אשכרה מנצל את זה לגיימפליי והמשימה שונה לפי הזמן שהשחקן מחליט לגשת אליה) ואין גם עניין להסתובב הרבה בעיר מחוץ למשימות שמחזור אור ולילה יהיה כל כך חשוב עבורי, עדיף בהרבה גראפיקה יפה יותר.

וזה בכלל לא קשור ולא סותר את עצמו- הם לא עשו מחזור אור ולילה גם באינפמוס 2 אחרי שלמדו את החומרה של הפס3 ולא היתה שום מניעה שיעשו, זו לא איזו טכניקה מדהימה שרק קרייטק יכולה לעשות ושפוגעת ברמה הגראפית ככה שאני לא מבין את ההיגיון שלך שהגראפיקה היפה באה על חשבון זה.
אולי אשכרה שווה להאמין להם שהם מעדיפים לקבוע את התאורה בעצמם? כל ההחלטות שלקחו זהות לאלו מאינפמוסים הקודמים אז מה הקשר לזה שהם העדיפו גראפיקה על פניהם אלוהים יודע.

בכל מקרה אתה נתפס לשטויות, במשחקים הקודמים בסדרה שמת לב בכלל שאין מחזור אור ולילה? זה מה שהפריע לך בהם?
כזו טענה שולית, במיוחד שהמשחק נראה כל כך טוב.
בכל אופן, קצת חוזרים על עצמנו, בוא נעבור הלאה ולא נהרוס את הת'רד כמו ש DEATH הציע.
------------------------------------
וכדי להוסיף משהו נחמד לת'רד במקום עוד חפירות, הנה השוואה בין אינפמוס החדש לקודמיו, פעם הבאה כשמישהו מברבר diminishing returns בהקשר לדור הבא תראו לו את ההשוואה הזו ונראה אותו מדבר :)
iNfamous 1:
תמונה
iNfamous 2:
תמונה
ומי שרוצה לצורך ההשוואה תמונת לילה מאינפמוסים הקודמים, הנה אחת מתוך ה DLC של אינפמוס 2 (פסטיבל הדם):
תמונה
iNfamous SS:
תמונה
תגדילו כמובן את התמונות כדי לראות עד כמה ההבדלים גדולים.

וזה עוד כשאינפמוס הראשון יצא רק ב 2009, יותר משנתיים לאחר השקת הפס3, לעומת אינפמוס החדש שיוצא בסכ"ה 4 חודש אחרי ההשקה!
נכון שזה אומר עד כמה הפס4 יותר קלה לפיתוח (וכמה גם סאקר פאנץ' השתפרה מאז) אבל אם תהיה חצי מהקפיצה שכותרים מאוחרים יותר עשו על הפס3 אז דמיינו איך משחקי פס4 יראו עוד שנתיים אם זו רק ההתחלה.
Death_119 כתב:ווואיייי עשית פה קטע אדיר. בדיוק אתמול סיימתי לקרוא את - "שם הרוח" ובאחד הקטעים הסופיים חברתו של הגיבור מנסה להסביר לו למה למיין ספרים בסיפרייה זה לא כזה פשוט, הרי איך היית מקטלג ספר הרפתקאות נושן על אימפריה לא קיימת של מטייל הכותב את זכרונותיו? היסטוריה, זכרונות, הרפתקאות בשל הבדיה ועוד... עשית לי פלאש מאתמול.

פלאשבק מאוחר הייתי אומר, הרי הגבת להודעה הזו מוקדם יותר בת'רד :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מרץ 2014, 01:18

bling כתב:אממ ראיתי לא מעט גיימפליי ורוב הזמן כן יש צל, חוץ מזה שבאור יום יש תמיד צל ככה שכבר המשפט שלך שגוי עובדתית כי אם באור יום יש תמיד צל+ יש לפעמים בלילה צל זה כבר סותר את המשפט שלך שאין צל ושלפעמים הוא קיים בקטנה, המציאות יותר קרובה לצד השני כמו שאמרתי.

ונראה לך שהייתי מוותר על הרמה הגראפית הזו בשביל אור ולילה דינאמי?! למה מה זה כבר נותן לי?
זה משהו שקיים מאז הפס2, רואים מחזור פעם אחת וסבבה, הבנו את הקטע, זה לא מוסיף דבר למשחקיות (רק קוג'ימה עם מטאל גיר 5 אשכרה מנצל את זה לגיימפליי והמשימה שונה לפי הזמן שהשחקן מחליט לגשת אליה) ואין גם עניין להסתובב הרבה בעיר מחוץ למשימות שמחזור אור ולילה יהיה כל כך חשוב עבורי, עדיף בהרבה גראפיקה יפה יותר.

וזה בכלל לא קשור ולא סותר את עצמו- הם לא עשו מחזור אור ולילה גם באינפמוס 2 אחרי שלמדו את החומרה של הפס3 ולא היתה שום מניעה שיעשו, זו לא איזו טכניקה מדהימה שרק קרייטק יכולה לעשות ושפוגעת ברמה הגראפית ככה שאני לא מבין את ההיגיון שלך שהגראפיקה היפה באה על חשבון זה.
אולי אשכרה שווה להאמין להם שהם מעדיפים לקבוע את התאורה בעצמם? כל ההחלטות שלקחו זהות לאלו מאינפמוסים הקודמים אז מה הקשר לזה שהם העדיפו גראפיקה על פניהם אלוהים יודע.

בכל מקרה אתה נתפס לשטויות, במשחקים הקודמים בסדרה שמת לב בכלל שאין מחזור אור ולילה? זה מה שהפריע לך בהם?
כזו טענה שולית, במיוחד שהמשחק נראה כל כך טוב.
בכל אופן, קצת חוזרים על עצמנו, בוא נעבור הלאה ולא נהרוס את הת'רד כמו ש DEATH הציע.
------------------------------------
וכדי להוסיף משהו נחמד לת'רד במקום עוד חפירות, הנה השוואה בין אינפמוס החדש לקודמיו, פעם הבאה כשמישהו מברבר diminishing returns בהקשר לדור הבא תראו לו את ההשוואה הזו ונראה אותו מדבר :)
iNfamous 1:
תמונה
iNfamous 2:
תמונה
ומי שרוצה לצורך ההשוואה תמונת לילה מאינפמוסים הקודמים, הנה אחת מתוך ה DLC של אינפמוס 2 (פסטיבל הדם):
תמונה
iNfamous SS:
תמונה
תגדילו כמובן את התמונות כדי לראות עד כמה ההבדלים גדולים.

וזה עוד כשאינפמוס הראשון יצא רק ב 2009, יותר משנתיים לאחר השקת הפס3, לעומת אינפמוס החדש שיוצא בסכ"ה 4 חודש אחרי ההשקה!
נכון שזה אומר עד כמה הפס4 יותר קלה לפיתוח (וכמה גם סאקר פאנץ' השתפרה מאז) אבל אם תהיה חצי מהקפיצה שכותרים מאוחרים יותר עשו על הפס3 אז דמיינו איך משחקי פס4 יראו עוד שנתיים אם זו רק ההתחלה.

פלאשבק מאוחר הייתי אומר, הרי הגבת להודעה הזו מוקדם יותר בת'רד :)

זה "רק" שאין צל, זה "רק" שאין אנשים ברחוב, זה "רק" שאין מחזור יום לילה, זה "רק" שאין מכוניות, זה "רק" שאין תאורה דינאמית, זה "רק" שאין הרס חוץ מאשר עמדות שומרים בנויות מראש... הכל מתחבר יחד לעולם מת לגמרי וכלום אוירה של עיר. זה הכל, עולם מת, עברנו דור והעולם מת כמו במשחק פס2 במקרה הטוב, ממש חבל, זה הכל.

בנושא זה שהם רצו לשלוט בזמן היום ולכן לא שמו תאורה דינאמית, בולשיט ענקי. לא רק שזה לא עוזר להם לשלוט, זה נותן להם פחות שליטה. זה אומר שהם לא יכולים לעשות משימה שנגיד מתחילה בשקיעה ונגמרת בחושך או מתחילה בחושך ונגמרת בזריחה. הם צריכים לעצור, לטעון את העיר מחדש עם מודל התאורה ה"אפוי מראש" מחדש ורק אז להחזיר אותך לעולם. כלומר זה מגביל אותם, תאורה דינאמית הייתה נותנת להם שליטה מלאה בתאורה בזמן שהמשחק רץ, אפוי מראש לא נותן להם שליטה אלה רק קבעון ומגביל אותם. ברגע שהם החליטו "תהיה עכשיו תאורת 11 בצהרים" הם תקועים בתאורת 11 בצהרים, אפילו אם המשימה תמשך 10 שעות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 מרץ 2014, 06:31

דרקו ,זכול לי כבר משחקים בעבר ששינו תאורה לא דינמית בזמן המשחק
למעשה זה פעל בסוג של תסריט ,כמו שיש בתסריטים אחרים בתוך משחקים

עם תיבדוק הרבה משחקי פוקימון לדוגמה ,תיראה שיש מעגל "שעות יום ולילה "

ועם אתה חיב משחק תלת מימד ,התאורה של היום ולילה בזלדה 64 ,היא לא דינמית ,יש תאורה דינמית שם רק בדברים ספציפים ,כמו הלפיד לדוגמה
אבל הרוב "אפוי"

זה פשוט מאוד מגביל את המפתחים ,ולעשות יום ולילה ככה ,או מזג אוויר ,אומר להכין מראש תסריטים לכל מצב שרוצים
היתרון זה ביצועים ,כי צללים ותאורה לוקחים הרבה כוח ברמה גבוה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 38 אורחים