bling כתב:אולי אתה אחרת ממני אבל לי זה לא היה פוגע במשחק אם הייתי רואה תושבים ועיר חיה יותר כשאני מסתובב בה, יש שם לא מעט "שעות עיר" במשחק אז למה שלא יהיו מעניינות יותר?
במקום להרביץ לבריונים ברחוב אפשר יהיה לעזור לתושבים, או אולי לחקור חקירת רצח שהתרחשה ברחוב ולקחת מתושבים עדויות שיעזרו לבאטמן לפצח את המקרה, לא חסרים דברים שאפשר להוסיף בלי לפגוע ב CORE של המשחק, אתה בכל מקרה עושה שם כבר כל מני משימות צד אחרות, תושבים ועיר חיה יותר לא היה פוגע בכלום אלא רק מוסיף, גם לאווירה כשתושבים היו צועקים באטמן כשהיית מרחף באיזור, לא חובה לעשות את זה ישר GTA, בקיצור לא קונה את הטיעונים שלך.
בקשר ל CAD, זה קצת ילדותי להתפס לכל הקטע של 4thegamers, מדובר בחברה עסקית ואם יש מצב שפס4 שנמכר בקנדה גורם לה להפסד משמעותי יחסית והיא רואה שהביקוש גדול (בניגוד כנראה ל MS) אז כמו כל חברה עסקית עם היגיון היא תעלה את המחיר כדי לכסות על ההפסדים כי היא יודעת שהלקוחות ירצו עדיין את המוצר.
זה שהיא לא חברה פילנטרופית לא אומר שהיא לא פרו-גיימרית באופן יחסי, המדידה היא לא ביחס לאידיאל נשגב שבו כל סוני הפילנטרופית מקדישה את חייה למענך אלא ביחס למתחרות שלה ואיך הן מצטיירות, ומהבחינה הזו היא בהחלט פרו גיימרית יותר מהשאר.
כשהיא תפסיק לפתח בלעדיים מושקעים, תסרס את הפלוס, תוסיף אביזר לא חיוני לכל מכשיר ותמכור קונסולה חלשה ברווח גדול (הפס4 נמכרת ברווח קטן מאוד אם לא בהפסד אפילו בניגוד ל Wii בזמנו או ה WiiU החלשה שנמכרה במחיר מופקע) או שתכניס מיליון שירותים אלמנטריים ובסיסיים מאחורי paywall שבעיקרון הופכים את הקונסולה למעצור דלת ללא פלוס אז אני אסכים.
Nucleus_Dawn כתב:
אם המפתחים יאלצו להשקיע משאבים בפיטצ'רים של AI עבור התושבים, הקלטת קול, אנימציות נוספות, מודלים נוספים, ועוד ועוד ועוד דברים שמצריכים המון עבודה, זה בהכרח יפגע בcore של המשחק. יש להם משאבים מוגבלים (גם זמן וגם כסף) ואני מעדיף שהם יעבדו על מה שחשוב ולא על תוספות שלא בהכרח יועילו למשחק בכלום.
זה מאוד ילדותי להתפס לכל הקטע של ה4thegamers. הרי זה משולל כל יסוד הגיוני וברור מאליו שהם לא עושים שום דבר בשביל הגיימרים, אלא רק בשביל השורה התחתונה שלהם. ה"תלונה" על העלאת המחיר היא רק בתגובה לכך שיותר מידי אנשים באמת מאמינים לשטות הזאת.
אני לא באמת חושב שזה לא בסדר, או איזה אקט אנטי צרכני. אני חושב שזה סתם מדגיש באופן יפה את הצביעות ביחס של הלקוחות לסוני. זה גם מציג בצורה יפה מאוד מה המשמעות של סוני שנלחמת עבור נתח שוק (הורדות מחיר תכופות לPS3), לעומת סוני שנהנית מיתרון לא רע במכירות (העלאת מחיר) וזו דרך יפה מאוד להמחיש כמה חשובה התחרות וכמה טוב לגיימרים כאשר גם סוני וגם מייקרוסופט מצליחות.
מעבר לזה, סוני כבר מוכרת קונסולה חלשה במחיר מופקע (שכחת שזה לפטופ בקושי?). היא גם כבר כופה על כל לקוח לקנות מנוי PSN+ בכך שהיא מחייבת אותו לאונליין ובנתיים גם מציעה רק משחקי ארקייד בPS4, לעומת משחקים הרבה יותר מרשימים בPS3.
סוני לא פרו-גיימרים. הם פרו סוני. זה לגמרי בסדר, אבל מתייחסים אליהם אחרת וזו צביעות.
Laskin כתב:ממתי זה סותר? להיות פרו סוני זה נגד השחקנים מבחינתם או מבחינתנו? ממתי טובה עצמית שוללת טובתם של אחרים?
Nucleus_Dawn כתב:
אם המפתחים יאלצו להשקיע משאבים בפיטצ'רים של AI עבור התושבים, הקלטת קול, אנימציות נוספות, מודלים נוספים, ועוד ועוד ועוד דברים שמצריכים המון עבודה, זה בהכרח יפגע בcore של המשחק. יש להם משאבים מוגבלים (גם זמן וגם כסף) ואני מעדיף שהם יעבדו על מה שחשוב ולא על תוספות שלא בהכרח יועילו למשחק בכלום.
זה מאוד ילדותי להתפס לכל הקטע של ה4thegamers. הרי זה משולל כל יסוד הגיוני וברור מאליו שהם לא עושים שום דבר בשביל הגיימרים, אלא רק בשביל השורה התחתונה שלהם. ה"תלונה" על העלאת המחיר היא רק בתגובה לכך שיותר מידי אנשים באמת מאמינים לשטות הזאת.
אני לא באמת חושב שזה לא בסדר, או איזה אקט אנטי צרכני. אני חושב שזה סתם מדגיש באופן יפה את הצביעות ביחס של הלקוחות לסוני. זה גם מציג בצורה יפה מאוד מה המשמעות של סוני שנלחמת עבור נתח שוק (הורדות מחיר תכופות לPS3), לעומת סוני שנהנית מיתרון לא רע במכירות (העלאת מחיר) וזו דרך יפה מאוד להמחיש כמה חשובה התחרות וכמה טוב לגיימרים כאשר גם סוני וגם מייקרוסופט מצליחות.
מעבר לזה, סוני כבר מוכרת קונסולה חלשה במחיר מופקע (שכחת שזה לפטופ בקושי?). היא גם כבר כופה על כל לקוח לקנות מנוי PSN+ בכך שהיא מחייבת אותו לאונליין ובנתיים גם מציעה רק משחקי ארקייד בPS4, לעומת משחקים הרבה יותר מרשימים בPS3.
סוני לא פרו-גיימרים. הם פרו סוני. זה לגמרי בסדר, אבל מתייחסים אליהם אחרת וזו צביעות.
Nucleus_Dawn כתב:
בדיוק מהנקודה שבה החליטו שזה המצב עם מייקרוסופט.
Laskin כתב:
מי החליטו? חבורה של כמה אלפי גיימרים? זה המדד עכשיו לאמת?
Laskin כתב:שמע, COD מוכר 20 מליון כל שנה ועדיין 90 אחוז מהפורום, כולל אני, חושבים שזה משחק מעפן
Death_119 כתב:אין בעיה, אבל אני בטוח שאנחנו לא נכנס לדיון של COD וכל מילה שנייה נספר שהמשחק הוא חרא במקום לדון במשחק. אין בעיה, פה ושם אבל כשזה הופך להיות הTheme הראשי ועוד למרבה הארוניה מאנשים שלא משחקים במשחקי הסדרה זה כבר מגוחך. אין בעייה נפתח דיון - "הבית לכל שונאי אינפיימוס", יש מקום להכל כמובן.
Enjoy:
viewtopic.php?f=1&t=745
Nucleus_Dawn כתב:
אתה מוזמן לפתוח דיון "הבית לכל מי שחושב שאינפיימוס הוא הכי טוב במה שהוא עושה ביקום כולו". אם דעות שונות משלך מפריעות לך, אתה יכול לצאת לגלות מרצון. אין סיבה שאנשים שאין להם בעיה עם דעות שונות (והדעה שאינפיימוס הוא הכי טוב במה שהוא עושה מיוחדת כמעט ואך ורק לך), יצטרכו לשנות את המקום שבו הם מדיינים.
אם זה הtheme הראשי בדיונים על המשחק, אז כנראה שיש מספיק אנשים שמעניין אותם לדבר על הפגמים הרבים בסדרה. אין בזה רע.
בנוסף, זה לא דיון של אינפיימוס.
Death_119 כתב:בטח שכן, זה דיון פלייסטישן 4, פתחתי את הדיון במטרה שנוכל לדון על משחקי הפלייסטישן 4, לא רק לכלך עליהם כל היום. יש לך דיון יעודי ללכלך על משחקים, Enjoy. הכל צריך לעשות במידה, מה הבעיה לדון בבעיות במשחק בדיון אחר, זה דווקא אחלה. זה נעשה לא פעם.
bling כתב:תעזרו לי להבין לאיזה ת׳רד אני שייך, מצד אחד שילמתי מראש 60 דולר ב PSN והזמנתי את אינפמוס החדש, מצד שני אני כן חושב שיש לסדרה כמה בעיות ושהיא צריכה להשתפר בהם (פחות הבעיות שמפריעות לקאוטיק ו KEO, אבל עדיין), אז איפה נכתוב?
Death_119 כתב:תכתוב איפה שאתה רוצה, רק נדב הוא השוטר של הפורום. סתם לא רוצה שהדיון יהיה hijacked, זה הכל.
bling כתב:הוא בדיוק כמו הקודמים בסדרה ונראה שאתה מצפה להרבה ממשחק שיוצא בחודשים הראשונים להשקה עם צוות דו ספרתי של אנשים פחות או יותר שעבד עליו שנתיים.
אהבתי שהגדרת שהצללה דינאמית לא קיימת בו ובסוגריים כתבת שלפעמים קיים- בקטנה במקום להפך, שהצללה דינאמית קיימת בו ובסוגריים לכתוב שלפעמים לא קיים בקטנה, ממש נתפסת על זה אה?
והעולם לא יותר ריק מאינפמוסים קודמים, הם עשו המשך ישיר למשחקי הפס3 על הפס4, יכול להיות שציפית ליותר אבל כנראה שזה לא היה ריאליסטי מצדך בהתחשב בצוות הפיתוח והתקציב ובמועד יציאת המשחק.
לי נראה שהם קפצו כמה מדרגות מאז המשחקים הקודמים כי סוף סוף הוא נראה מלוטש וחלק בטירוף וכל זה עם גראפיקה יפה פי כמה, לקודמים גם יופי לא היה ככה שסאקר פאנץ׳ רק השתפרו מאז.![]()
אולי עם ההצלחה של המשחק שלהם לפס4 (שהיופי שלו ימשוך לא מעט אנשים שלא נגעו בקודמים) הם יקבלו תקציב גדול יותר ותקבל חלק מהדברים שאתה רוצה באינפמוס הבא.
חוץ מזה שאתה נטפל לשטויות כי הבעיות עם אינפמוס הרבה יותר חמורות ממעבר יום לילה דינאמי או עולם יחסית ריק ואתה תראה שעליהם ידברו בביקורות ולא על הבעיות שלך עם המשחק.
bling כתב:תעזרו לי להבין לאיזה ת׳רד אני שייך, מצד אחד שילמתי מראש 60 דולר ב PSN והזמנתי את אינפמוס החדש, מצד שני אני כן חושב שיש לסדרה כמה בעיות ושהיא צריכה להשתפר בהם (פחות הבעיות שמפריעות לקאוטיק ו KEO, אבל עדיין), אז איפה נכתוב?
DrKeo כתב:אין סתירה, אין במשחק תאורה דינאמית גלובלית, כן יש במשחק בחלקים מאוד ספציפים הצללה אבל באמת בחלקים מועטים. רק לפני כמה שבועות הם שחררו טריילר מלא למשחק שלא ראו בו אפילו צל אחד מתחילת הטריילר ועד סופו, אפילו שהיו שם אלף מקורות אור לאורך כל הטריילר. זה מפריע לי ברמה של מה נסגר אתכם, זה לא הפס2 פה. בנפרד לגמרי, זה שאין תאורה דינאמית במשחק אומר שהעולם שלהם, עם כמה חסר דינמיות ותוכן שהוא כבר היום ככה, עוד יותר חסר בתוכן שכזה. כלומר מה היית מעדיף במשחק, מעבר יום לילה כמו שצריך או גרפיקה קצת יותר יפה? הבעיה היחידה שלי היא שהם עשו מערכות עולם פתוח קטסטרופיות בתמורה לגרפיקה יפה וזה ממש חבל, זה הכל. גרפית הוא יפה אין ספק בכלל.
אבל בסופו של דבר דודי צודק, עשינו קצת יותר מדי פו פו על המשחק בלי אפילו לדעת מה האיכות שלו. אני לפחות נרגעתי.
Death_119 כתב:ווואיייי עשית פה קטע אדיר. בדיוק אתמול סיימתי לקרוא את - "שם הרוח" ובאחד הקטעים הסופיים חברתו של הגיבור מנסה להסביר לו למה למיין ספרים בסיפרייה זה לא כזה פשוט, הרי איך היית מקטלג ספר הרפתקאות נושן על אימפריה לא קיימת של מטייל הכותב את זכרונותיו? היסטוריה, זכרונות, הרפתקאות בשל הבדיה ועוד... עשית לי פלאש מאתמול.
bling כתב:אממ ראיתי לא מעט גיימפליי ורוב הזמן כן יש צל, חוץ מזה שבאור יום יש תמיד צל ככה שכבר המשפט שלך שגוי עובדתית כי אם באור יום יש תמיד צל+ יש לפעמים בלילה צל זה כבר סותר את המשפט שלך שאין צל ושלפעמים הוא קיים בקטנה, המציאות יותר קרובה לצד השני כמו שאמרתי.
ונראה לך שהייתי מוותר על הרמה הגראפית הזו בשביל אור ולילה דינאמי?! למה מה זה כבר נותן לי?
זה משהו שקיים מאז הפס2, רואים מחזור פעם אחת וסבבה, הבנו את הקטע, זה לא מוסיף דבר למשחקיות (רק קוג'ימה עם מטאל גיר 5 אשכרה מנצל את זה לגיימפליי והמשימה שונה לפי הזמן שהשחקן מחליט לגשת אליה) ואין גם עניין להסתובב הרבה בעיר מחוץ למשימות שמחזור אור ולילה יהיה כל כך חשוב עבורי, עדיף בהרבה גראפיקה יפה יותר.
וזה בכלל לא קשור ולא סותר את עצמו- הם לא עשו מחזור אור ולילה גם באינפמוס 2 אחרי שלמדו את החומרה של הפס3 ולא היתה שום מניעה שיעשו, זו לא איזו טכניקה מדהימה שרק קרייטק יכולה לעשות ושפוגעת ברמה הגראפית ככה שאני לא מבין את ההיגיון שלך שהגראפיקה היפה באה על חשבון זה.
אולי אשכרה שווה להאמין להם שהם מעדיפים לקבוע את התאורה בעצמם? כל ההחלטות שלקחו זהות לאלו מאינפמוסים הקודמים אז מה הקשר לזה שהם העדיפו גראפיקה על פניהם אלוהים יודע.
בכל מקרה אתה נתפס לשטויות, במשחקים הקודמים בסדרה שמת לב בכלל שאין מחזור אור ולילה? זה מה שהפריע לך בהם?
כזו טענה שולית, במיוחד שהמשחק נראה כל כך טוב.
בכל אופן, קצת חוזרים על עצמנו, בוא נעבור הלאה ולא נהרוס את הת'רד כמו ש DEATH הציע.
------------------------------------
וכדי להוסיף משהו נחמד לת'רד במקום עוד חפירות, הנה השוואה בין אינפמוס החדש לקודמיו, פעם הבאה כשמישהו מברבר diminishing returns בהקשר לדור הבא תראו לו את ההשוואה הזו ונראה אותו מדבר
iNfamous 1:
iNfamous 2:
ומי שרוצה לצורך ההשוואה תמונת לילה מאינפמוסים הקודמים, הנה אחת מתוך ה DLC של אינפמוס 2 (פסטיבל הדם):
iNfamous SS:
תגדילו כמובן את התמונות כדי לראות עד כמה ההבדלים גדולים.
וזה עוד כשאינפמוס הראשון יצא רק ב 2009, יותר משנתיים לאחר השקת הפס3, לעומת אינפמוס החדש שיוצא בסכ"ה 4 חודש אחרי ההשקה!
נכון שזה אומר עד כמה הפס4 יותר קלה לפיתוח (וכמה גם סאקר פאנץ' השתפרה מאז) אבל אם תהיה חצי מהקפיצה שכותרים מאוחרים יותר עשו על הפס3 אז דמיינו איך משחקי פס4 יראו עוד שנתיים אם זו רק ההתחלה.
פלאשבק מאוחר הייתי אומר, הרי הגבת להודעה הזו מוקדם יותר בת'רד
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 38 אורחים