אמור להגיד לקראת הסופ"ש. אני משער שנתחיל מקרייסס 3 ונעלה משם.
bozeman כתב:תתחדש?
DrKeo כתב:אבל זה כבר לא רלוונטי אלי כי הרגע קניתי 970
אמור להגיד לקראת הסופ"ש. אני משער שנתחיל מקרייסס 3 ונעלה משם.
Nucleus_Dawn כתב:
אדירתתחדש בקרוב.
אני מחכה למשחק שישבור אותי ויגרום לי לקנות את ה970. כרגע יוניטי הכי לוחץ עליי. עוד משחק אחד שמצריך שדרוג ובטח אקנה אותו. אני מניח שזה יהיה בתחילת שנה הבאה.
DrKeo כתב:אני כנראה אקנה את יוניטי אחרי קרייסס 3 ו-FC4. לא שחקתי במשחק AC מאז 1 (שחקתי שעתיים ב2 והפסקתי).
Klayman כתב:כמה עלה הכרטיס? ואיזה ספק כח יש לך?.. אני מתחיל לשקול אותו גם.
Kazz כתב:הפרווה בטכנולוגיה של NVIDIA עדיין לא במשחק ותווסף בפאטץ'. היום גם יוצאים הדרייברים החדשים כך שזה אמור לשפר את הביצועים ב FC4.
קיאו, גם עבור ACU הם עשו אותו דבר ומסתבר שהשילוב הזה נותן ביצועים טובים יותר מהקונסולות באותן הגדרות.
Laskin כתב:FC4 ירד לי, הרצתי רק כדי להגדיר הכל על מקסימום ויצאתיהיום כשאחזור אתחיל לשחק ואעדכן על ביצועים עם 970.
מוזר לי כל הקטע של הMFAA... אני אבדוק קודם אם הFXAA לא עובד טוב, כי הביצועים שלו על X2 פשוט מעולים.
אגב, לפי זה:
http://international.download.nvidia.co ... rmance.png
יהיה לי קשה להריץ אותו על "מקסימום אבסולוטי" כמו שצריך... חוץ מהAA אני אבדוק לעומק מה עוד כדאי להוריד שלא ישנה לי יותר מדי את איך שהמשחק נראה
Laskin כתב:כי לא בא לי להגדיר אותו ידנית, אני שונא את ההגדרות הספציפיות למשחקים... אני אחכה שתהיה אופציה פשוטה בהגדרות המשחק
מעבר לזה, אני חושב שיש יותר מדי שיטות של AA וזה מתחיל להיות מעיק במיוחד
הסתכלתי בבנצ'מרקס של NVIDIA והביצועים של TXAAX2 מאוד מרשימים, זה די מספיק לי. אם לא יספיק לי הAA והמשחק יהיה מג'וגג'ג - אז אשקול להתחיל להכנס להגדרות של הדרייבר ^_^
אגב, יצאו הדרייברים החדשים עכשיו.
ואגב 2 - וואו, נדב... כמה שאתה חייב לשחק בSOM כמו שצריך. המשחק הכי מהנה שיצא לי לשחק השנה.
ועוד אתה ממש אוהב את באטמן!
פשוט המשחק ומערכת הקרב נהיים ממש מהנים רק אחרי שעושים איזה 4-5 משימות ספציפיות (בהתחלה כמובן) שפותחות לך עוד "מהלכים" ממש חשובים שמשנים את הקצב לגמרי.
הוא גם לא ממש ארוך אם לא בא לך לעשות יותר מדי דברים מסביב.
אה, ובקר... אם בטעות שיחקת בו עם עכבר+מקלדת
Laskin כתב:רגע, אבל אם אני משחק שם בהגדרות - אז זה משנה לי מLet the 3d Application decide לuse the advanced 3d settings
ואז אם אני משנה רק אותו - הוא עדיין משתמש בשאר ההגדרותף ולא בא לי לשחק איתן, זה המון אופציות... זה לא לא יהפוך אותן ל"Forced"? או שעדיין ההגדרות של המשחק זה מה שקובע?
DrKeo כתב:אני צריך להסתכל על הדרייברים החדשים, זאת אופציה חדשה בעדכון של היום
Laskin כתב:זה יכול להסביר למה לא ראיתי שום הבדל![]()
אני עדיין לא החלטתי אם אני אוהב יותר את הMSAA או את הTXAA... אני בינתיים זורם על TXAA למרות שהוא נראה מעט יותר מטושטש... פחות פליקרינג בצמחיה זה חשוב לי יותר במשחק כזה מאשר חדות מקסימלית
בכל אופן - שיחקתי אתמול איזה שעתיים.
משחק נהדר. הוא עדיין לא לגמרי "נפתח" לי, יש לי עוד הרבה דברים לעשות עד שאוכל ממש להרגיש שאני בעולם פתוח, אני מניח, אבל לקחתי רכב ופשוט נסעתי, ונסעתי, ונסעתי... איזה כיף זה הנהיגה האוטומטית, האנימציות כשאתה עושה תאונה, תחושת המהירות.
חוץ מזה, רציתי לציין שהאפקטים של GOD RAYS של NVIDIA פשוט מטורפים. בחיים לא ראיתי דבר כזה... אני יודע שזה נשמע כמו סתם אפקט שאתה שם לב אליו כשאתה מסתכל על איזה עץ, וכל הקרניים "נשברות" לכיוונים שונים דרך הענפים, אבל לא! האפקט הזה מאוד מורגש בכל פעם שאתה מתקרב לצל שהשמש עושה. צריך לראות כדי להבין... התאורה, בכלל - היא הדבר הכי "טבעי" שראיתי במשחק כלשהו. אולי זה קשור גם לHBAO+, לא סגור על זה. למרות שלפעמים זה מרגיש חשוך מדי באיזורים סגורים.
עוד לא שיחקתי CO OP... אולי היום בלילה אספיק טיפה, אבל בטח רק בסופ"ש, כי אין לי זמן ממש עד אז
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים