נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Yahel12
Warrior

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Yahel12 » 21 נובמבר 2014, 09:14

עכשיו ראיתי שפרסמת תמונות, תתחדש!! וכן תנסה להשיג את Far Cry 4 למה לא (:

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 נובמבר 2014, 11:22

Laskin כתב:כן, אבל שוב - לפעמים זה גם שלילי בגלל שזה יוצר סיטואציות חשוכות מדי בצל, או בתוך מבנים שאינם מוארים. שזה לגמרי די ריאליסטי אבל גם חשוך מדי כדי לראות פרטים בתוך הבתים לפעמים.
תעדכן בעצמך נדב, כשתסיים להתקין או וואטאבר (;

זה רוב הסיכויים כבר תלוי בטלוויזיה שלך ובכיול שלה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 נובמבר 2014, 14:02

שתי תמונות השוואה של גראונד זירוס על המחשב לעומת הפס4:

http://www.geforce.com/whats-new/articl ... creenshots

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 נובמבר 2014, 20:40

Yahel12 כתב:עכשיו ראיתי שפרסמת תמונות, תתחדש!! וכן תנסה להשיג את Far Cry 4 למה לא (:

תודה!

ועל MGS5, יאי! לשחק את MGS עם גרפיקה עדיפה ב60FPS עם X16MSAA :)
להתחשב בזה שהדרישה המומלצת היא 760GTX, נראה לי שזה הולך לרוץ על הכל.

גם מעניינת הפסקת סיום שאומרת שהמכירות של MGS:R גרמה לסדרה לחזור לPC:
"anyone seeking more Metal Gear should check out the excellent action spin-off, Metal Gear Rising: Revengeance, which launched on PC earlier this year. Rumour has it, its impressive sales figures led the way for a return to PC for Metal Gear Solid."

תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 21 נובמבר 2014, 20:47

DrKeo כתב:תודה!

ועל MGS5, יאי! לשחק את MGS עם גרפיקה עדיפה ב60FPS עם X16MSAA :)
להתחשב בזה שהדרישה המומלצת היא 760GTX, נראה לי שזה הולך לרוץ על הכל.

גם מעניינת הפסקת סיום שאומרת שהמכירות של MGS:R גרמה לסדרה לחזור לPC:
"anyone seeking more Metal Gear should check out the excellent action spin-off, Metal Gear Rising: Revengeance, which launched on PC earlier this year. Rumour has it, its impressive sales figures led the way for a return to PC for Metal Gear Solid."

תמונה

היי לי יש GTX 760

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2014, 14:01

Kazz כתב:שתי תמונות השוואה של גראונד זירוס על המחשב לעומת הפס4:

http://www.geforce.com/whats-new/articl ... creenshots

שיפורים נחמדים, בעיקר בתאורה, לא משהו מדהים יותר מדי כשמדברים על PC מול קונסולה אבל לפחות השקיעו קצת.
אני משחק עכשיו במשחק ובלילה הוא פשוט יפהייפה, האפקטים של הגשם והתאורה בתוספת החושך שמסתיר את הפגמים יוצרים באמת מראה מרשים מאוד.

באור יום לעומת זאת... אוי וואיי, הטקסטורות יכולות להוציא את העיניים, והפופ אין בולט בצורה ניכרת במיוחד על הפס4, המשחק רחוק מלהראות במיטבו בקיצור :/
הדמואים שהראו מ 5 באור יום לפחות עושים רושם הרבה יותר טוב, אני מקווה שפשוט עשו עבודה פחות טובה ומושקעת על הבסיס ב GZ ביחס למשחק המלא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2014, 14:48

bling כתב:שיפורים נחמדים, בעיקר בתאורה, לא משהו מדהים יותר מדי כשמדברים על PC מול קונסולה אבל לפחות השקיעו קצת.
אני משחק עכשיו במשחק ובלילה הוא פשוט יפהייפה, האפקטים של הגשם והתאורה בתוספת החושך שמסתיר את הפגמים יוצרים באמת מראה מרשים מאוד.

באור יום לעומת זאת... אוי וואיי, הטקסטורות יכולות להוציא את העיניים, והפופ אין בולט בצורה ניכרת במיוחד על הפס4, המשחק רחוק מלהראות במיטבו בקיצור :/
הדמואים שהראו מ 5 באור יום לפחות עושים רושם הרבה יותר טוב, אני מקווה שפשוט עשו עבודה פחות טובה ומושקעת על הבסיס ב GZ ביחס למשחק המלא.

בסרטונים של 5 יש פופאפ נוראי, אני מקווה שבpc המצב טוב יותר. אני משער שכן כי כבר בתמונות כאן רואים במרחק דברים שאין בפס4 כמו ארגזים ועוד גופי תאורה שאני משער הם קיימים כאן ולא בפס4 בגלל הפופאין.

עריכה:
אה כן :)
Increased detail over distances

גם נחמד שהוסיפו השתקפויות אמיתיות בשלוליות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2014, 15:10

DrKeo כתב:בסרטונים של 5 יש פופאפ נוראי, אני מקווה שבpc המצב טוב יותר. אני משער שכן כי כבר בתמונות כאן רואים במרחק דברים שאין בפס4 כמו ארגזים ועוד גופי תאורה שאני משער הם קיימים כאן ולא בפס4 בגלל הפופאין.

עריכה:
אה כן :)
Increased detail over distances

גם נחמד שהוסיפו השתקפויות אמיתיות בשלוליות.

ה DD זה באמת יתרון גדול של גרסת ה PC, אחד הדברים היותר בולטים באור יום בקונסולות, אני לא יודע אם שווה לוותר על 60 בשביל זה, למרות שתמיד אני בעד גראפיקה מעל ביצועים, אבל פשוט 60 ממש מחמיא למשחק הזה והוא מרגיש כל כך טוב, לא יודע למה במשחקים אחרים הרגיש לי פחות קריטי ופה זה בולט יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 נובמבר 2014, 09:32

DD זה תמיד יתרון גדול :D

ולשאלתך, ברצינות יותר - אני מניח שזה בגלל שהרבה משחקים לא בנויים ל-60, כמו המשחק הזה. האנימציות, וכו'
זה יהיה הMGS הראשון שאני אשחק על PC.
מרגש :)

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 23 נובמבר 2014, 10:35

התרשמתי מאוד מהגרסה שהולכת לצאת למחשב, מעניין מה עם TPP שגם הוא הולך לצאת למחשב?
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2014, 12:08

Mandellla כתב:התרשמתי מאוד מהגרסה שהולכת לצאת למחשב, מעניין מה עם TPP שגם הוא הולך לצאת למחשב?

הם אמרו בכתבה שגרסת הPC של TPP תצא ב2015, אם לזה התכוונת בשאלה :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 נובמבר 2014, 20:17

Double Fine מפטרת עובדים ומבטלת פרוייקט בלתי מוכרז.

http://www.gamesindustry.biz/articles/2 ... s-12-staff
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 23 נובמבר 2014, 22:12

DrKeo כתב:הם אמרו בכתבה שגרסת הPC של TPP תצא ב2015, אם לזה התכוונת בשאלה :)

אני יודע שזה יוצא ב2015, תודה על התזכורת :) , רציתי לדעת האם יש חדשות חשובות? (גם לגבי הגרסה של המחשב)
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 נובמבר 2014, 14:48

DrKeo כתב:אין כבר שיפורים לסדרה הקודמת של amd היום, הם מתעסקים רק בסדרה 200 היום. עוד חצי שנה הם יתרכזו בסדרה 300 וסדרה 200 תשכח. זה לא עניין של amd, זה הגיון בריא של כל יצרן. בחודשים הראשונים של סדרה, ביחוד בשלושה הראשונים, יוצאים עדכונים קריטים שמזניקים ביצועים של כרטיסי מסך באחוזים רבים. אחרי כמה חודשים בשוק מדובר בעיקר בבקרת נזקים מול משחקים ממש חדשים, טכנולוגיות חדשות, תיקון באגים ושיפורי ביצועים ממש קלים.

אני לא מבין אותך... בקרת נזקים מול מחשקים חדשים זה בדיוק מה שגם כרטיסי המסך החדשים מקבלים. אף כרטיס מסדרה 200 או מסדרת 900 לא מקבל עכשיו עדכוני אופטימיזציה למשחקים בני שנתיים - זה תמיד שיפורי ביצועים עבור משחקים חדשים. ומשיפורי הביצועים האלו נהנים גם הכרטיסים הישנים, בטח במקרה של כרטיסים שמשתמשים באותה ארכיטקטורה: כרטיסי AMD וNVIDIA שלי המון פעמים זכו לשיפורי ביצועים במשחקים חדשים כשיצאו דרייברים חדשים גם כשהם היו בני שנתיים ושלוש. זה קרה עם ה8800 GTS של נווידיה שהיה לי בזמנו וזה קורה אפילו יותר עם ה-7970 שיש לי עכשיו הוא בבסיס שלו זהה ל280x.

DrKeo כתב: ה970 נמצא בשלב בחיים שלו שכל עדכון דרייברים מזניק אותו יותר קדימה, ה290 נמצא במקום בחיים שלו שהוא לא יתקדם ממנו עוד יותר מדי. תשלב את זה עם כרטיס קטן, קר, חסכוני, מעולה לoc ועם טכנולוגיות מגניבות כמו physx ובאמת קבלת כאן משהו די מנצח, אפילו אם ה290 יתן לך איזה 1% יותר ביצועים לדולר.
אגב כרגע אין על הכרטיס ב260$ ריבייט אבל באמת ש10$ לכאן או לכאן זה לא משנה.

הבעיה המרכזית בטיעון שלך היא שבתג המחיר הנוכחי ה-290 לא נותן לך 1% יותר ביצועים לדולר, הוא נותן לך בערך 20% יותר ביצועים לדולר ושם זה כבר מהותי. אם אתה קונה 970 במקומו אתה משלם משהו כמו 80 דולר יותר (שזה באזור ה-30% יותר) אבל מקבל תוספת ביצועים ממוצעת חד ספרתית.
לגבי הריבייט, לא רק שזה עדיין קיים במבחר כרטיסים של חברות שונות, אלא שעכשיו מקבלים גם את civilization Beyond Earth בנוסף לבאנדל של שלושת המשחקים של NeverSettle:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... -_-Product
250 דולר אחרי ריבייט, פלוס Civilization Beyond Earth, Alien Isolation, Thief ו-Starship Citizen. התמורה למחיר הזו מגמדת כרטיס טוב אבל יקר יותר שחוסך לך כמה שקלים בודדים של חשמל בשנה במקרה הטוב.

DrKeo כתב:בנושא המתנה ל1.3, אתה באמת הולך לקנות כרטיס מסך לפי תמיכה בתלת מימד ב4k? קודם תמצא כרטיס מסך שיריץ את הוויצ׳ר 3 ב1080p ב60fps, אתה באמת חושב שתקנה היום כרטיס שיריץ משהו אי פעם ב4k בתלת מימד? אין מה לעשות שטויות כאלה עם טכנולוגיה, תקנה 970 עם מסך250$ עם g-sync ותקנה את המסך 4k התלת מימדי יחד עם סדרה 500 של רדאון או משהו כזה, בעתיד הרחוק כשזה יהיה רלוונטי.

לא, תלת מימד לא מעניין אותי גם ב1K. הוא פשוט שאל מה זה תקן 1.3 ולכן הסברתי לו.
לקנות מסך עם Gsync אני בטח לא אקנה: מסך זו הוצאה מרכזית שקונים להרבה שנים, ולכן זה יהיה בזבוז כסף טיפשי כשמבדובר בטכנולוגיה proprietary שעולה כסף ותוצע למספר דגמים בודדים , ואחר כך תגביל אותי כשארצה להחליף כרטיס מסך. אם במקרה הדגם של המסך הבא שאני אקנה (בדרך כלל זה Dell עם סיכוי קל לסמסונג) יכלול את הפיצ'ר של Gsync בלי לעלות יותר כסף אז למה לא, אבל להתחיל להוציא על זה סתם ככה כשיש טכנולוגיה מקבילה שמובנית כבר לתקן החדש של החיבור למסך?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 נובמבר 2014, 14:59

InterAl כתב:דיאבלו אף פעם לא היה משחק טוב. הוא היה משחק של לתקתק מהר על העכבר בלי לחשוב.

המחשבה במשחקים מהסוג הזה מגיעה לא בקרב עצמו אלא במה שמסביב: בקטע שבו אתה צריך לעשות min-maxing לעלייה בדרגות, בחירת loot אופטימלית, וסידור של הinventory שהוא כידוע בעיה np-קשה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2014, 16:07

swym כתב:אני לא מבין אותך... בקרת נזקים מול מחשקים חדשים זה בדיוק מה שגם כרטיסי המסך החדשים מקבלים. אף כרטיס מסדרה 200 או מסדרת 900 לא מקבל עכשיו עדכוני אופטימיזציה למשחקים בני שנתיים - זה תמיד שיפורי ביצועים עבור משחקים חדשים. ומשיפורי הביצועים האלו נהנים גם הכרטיסים הישנים, בטח במקרה של כרטיסים שמשתמשים באותה ארכיטקטורה: כרטיסי AMD וNVIDIA שלי המון פעמים זכו לשיפורי ביצועים במשחקים חדשים כשיצאו דרייברים חדשים גם כשהם היו בני שנתיים ושלוש. זה קרה עם ה8800 GTS של נווידיה שהיה לי בזמנו וזה קורה אפילו יותר עם ה-7970 שיש לי עכשיו הוא בבסיס שלו זהה ל280x.

הבעיה המרכזית בטיעון שלך היא שבתג המחיר הנוכחי ה-290 לא נותן לך 1% יותר ביצועים לדולר, הוא נותן לך בערך 20% יותר ביצועים לדולר ושם זה כבר מהותי. אם אתה קונה 970 במקומו אתה משלם משהו כמו 80 דולר יותר (שזה באזור ה-30% יותר) אבל מקבל תוספת ביצועים ממוצעת חד ספרתית.
לגבי הריבייט, לא רק שזה עדיין קיים במבחר כרטיסים של חברות שונות, אלא שעכשיו מקבלים גם את civilization Beyond Earth בנוסף לבאנדל של שלושת המשחקים של NeverSettle:
250 דולר אחרי ריבייט, פלוס Civilization Beyond Earth, Alien Isolation, Thief ו-Starship Citizen. התמורה למחיר הזו מגמדת כרטיס טוב אבל יקר יותר שחוסך לך כמה שקלים בודדים של חשמל בשנה במקרה הטוב.

לא, תלת מימד לא מעניין אותי גם ב1K. הוא פשוט שאל מה זה תקן 1.3 ולכן הסברתי לו.
לקנות מסך עם Gsync אני בטח לא אקנה: מסך זו הוצאה מרכזית שקונים להרבה שנים, ולכן זה יהיה בזבוז כסף טיפשי כשמבדובר בטכנולוגיה proprietary שעולה כסף ותוצע למספר דגמים בודדים , ואחר כך תגביל אותי כשארצה להחליף כרטיס מסך. אם במקרה הדגם של המסך הבא שאני אקנה (בדרך כלל זה Dell עם סיכוי קל לסמסונג) יכלול את הפיצ'ר של Gsync בלי לעלות יותר כסף אז למה לא, אבל להתחיל להוציא על זה סתם ככה כשיש טכנולוגיה מקבילה שמובנית כבר לתקן החדש של החיבור למסך?

האמת שעכשיו שיש באמת את הREBATE וגם 4 משחקים וגם הורדת מחיר, AMD באמת עושה אטרקציה של $ לביצועים מצויין. זה לא היה כשכתבתי את ההודעה המקורית שלי לפני יותר מחודש, אתה איטי גיא :)

בנושא הGSYNC, המסכים האלה קיימים בשוק כבר שנה וחצי וכשיצא המסך הראשון עם הפיתרון של AMD יהיו אנשים שיהנו מGSYNC כבר מעל לשנתיים. בנוסף יש בדיוק מסך אחד ספציפי מאוד של סמסונג שהולך להיות בו כרגע את הפיתרון של AMD כך שגם כאן מדובר במסכים מאוד מאוד ספציפים שאפילו לא קיימים בשוק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2014, 00:02

רץ בנצ'מארק שמועתי באינטרנט של ה380X ואם הוא נכון אז הכרטיס פותח את ה980GTX של NVIDIA בבערך 20%. גם הצריכת חשמל שלו סבירה, גבוהה יותר משל ה980GTX אבל הוא גם חזק ב20% אז זה לגמרי הגיוני. תקופה מעניינת בהחלט :)

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 27 נובמבר 2014, 10:21

DrKeo כתב:רץ בנצ'מארק שמועתי באינטרנט של ה380X ואם הוא נכון אז הכרטיס פותח את ה980GTX של NVIDIA בבערך 20%. גם הצריכת חשמל שלו סבירה, גבוהה יותר משל ה980GTX אבל הוא גם חזק ב20% אז זה לגמרי הגיוני. תקופה מעניינת בהחלט :)

טוב שחיכיתי ולא קניתי NVIDIA.. אני בהחלט אשדוד כרטיס ואני מחכה לראות. מה AMD הכינו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 נובמבר 2014, 10:57

קשה לי להאמין שהם ימכרו אותו במחיר מאוד משתלם, ביחס ל-970, אבל לפחות זה יוריד את המחיר של ה-980 בהתאם (אני מניח). לפי הביצועים שלו וביחס ל-970 - ה-980 צריך לעלות לא יותר מ-420 דולר.
בכל אופן - אני לא מוותר על היתרון הויזואלי של כרטיסי NVIDIA ברוב המשחקים שהכי הכי מעניינים אותי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 נובמבר 2014, 11:19

כמו שלאסקין אמר, יש בעיה פסיכולוגית עם לקנות כרטיס של AMD, גם אם עדיף זה נראה שכל שם גדול תומך באפקטים בלעדיים של נוידיה שמוסיפים לא מעט, זה ממש קשה לוותר על זה.

AMD חייבת להתחרות עם נוידיה מהבחינה הזו לא פחות מאשר בטכנולוגיה של החומרה עצמה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 נובמבר 2014, 11:27

אגב, בDA:I יש תמיכה בMANTLE... אבל זה איטי יותר מאשר בלעדיו
http://www.guru3d.com/articles_pages/dr ... iew,9.html

"Currently Mantle does work, but at performance decreases of up-to 10% in Full HD it just does not make any sense using it. We also noticed that when mantle was enabled, the scene load times took MUCH longer."

ככה שלא נראה לי שהMANTLE זה מה שיציל אותם... לעומת זאת - NVIDIA ממש השתפרו והטכנולוגיות הבלעדיות שלהם נהיות הרבה יותר מהירות, ובקרוב גם יכנס אפקט האש והדשא למשחקים, ואז בכלל המשחקים שיעשו בזה שימוש יראו חצי-דור קדימה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2014, 12:01

bling כתב:כמו שלאסקין אמר, יש בעיה פסיכולוגית עם לקנות כרטיס של AMD, גם אם עדיף זה נראה שכל שם גדול תומך באפקטים בלעדיים של נוידיה שמוסיפים לא מעט, זה ממש קשה לוותר על זה.

AMD חייבת להתחרות עם נוידיה מהבחינה הזו לא פחות מאשר בטכנולוגיה של החומרה עצמה.

זאת בעיה ממש קשה, FC4 למשל עם פרווה ותאורה שפשוט משנים את הגרפיקה של המשחק (ניסיתי גם בלי) ולא משנה כמה חזק הכרטיס AMD שלך, הוא בחיים לא יריץ את הגרפיקה הזאת כי היא לא קיימת עליו. האמת שזה די מצחיק, בFC4 בהגדרות יש HIGH, יש VERY HIGH, יש אולטרה ומעל זה יש הגדרה שנקראת NVIDIA :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 נובמבר 2014, 13:09

AMD בעיקר עובדת על טכנולוגיות פתוחות בימינו. גם TressFX, טכנולוגיית השיער שלה הופצה/תופץ בצורה פתוחה (ככה שתוכל להשתמש בה גם עם כרטיס Nvidia),יחד עם Freesync ומאנטל (הם כבר שיחררו את הAPI שלו?). בכל מקרה, כן, כנראה שעדיף ללקנות כרטיס של Nvidia, כי אצלהם האפקטים/טכנולוגיות קניניים.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 נובמבר 2014, 14:32

כן, יש להם טכנולוגיות, אבל מעבר לזה שהן לא בלעדיות - הן גם לא מאוד מוצלחות.
אני ממש מקווה שיוציאו כרטיסים מעולים וזולים, רק כדי שNVIDIA לא תרגיש פתאום בלתי מנוצחת ותדפוק מחירים ותפסיק להשקיע כמו עכשיו... אם AMD פושטים רגל כולנו פה צריכים להיות באבל :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 נובמבר 2014, 14:38

מה לא מאוד מוצלח בFreesync? או בTressFX 2.0? בוא נשים את מאנטל בצד לרגע, כי הוא לא כ''כ רלוונטי אליך (או אלי) אלא יותר בא לשפר ביצועים על מחשבים חלשים (מה שהוא עושה בצורה מוצלחת מאוד).
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים