DrKeo כתב:לא היה לסטיג צוות של 40 אנשים? איך הוא שרף 75 מלין דולר? הוא התכוון להגיד 7.5 מליון? או שהצוות שלו ישב ופשוט פיזית שרף שטרות עם מצית?
זה באמת נשמע הרבה, האינסיידר אומר שהמשחק שלהם נכשל בכל מבחן Q&A אפשרי והסיבה היחידה שהמשיכו לתת להם קרדיט זה רק בגלל האמון הגדול שהיה להם בו אחרי GOW3 שהיה הצלחה ענקית.
אני מקווה שלא כל הפרויקט נזרק לפח ושבכל זאת ינסו להוציא ממנו משהו, קשה לעכל עשרות מליוני דולרים שנזרקים ככה לפח, זה עוד משחק של נוטי דוג שיכלנו לקבל!
בקשר לבמאי השני של אנצ'רטד 3, אני מתפלא שהוא לא עזב ביחד עם אמי ברגע שהתערבו בעבודה שלהם והנחיתו מעליהם את ניל וברוס, זה נראה שהוא פשוט חיכה להצעה טובה יותר אבל הוא לא היה עוזב מלחתכילה ולא מחפש עבודות אחרות אם הכל היה בסדר בפרויקט וזה עדיין היה "הבייבי שלו".
ברגע שהחליטו לשנות להם את העבודה הוא כנראה נקט בשיטה יותר מחושבת מאמי והעדיף לחכות עד שתהיה לו הצעה טובה יותר לפני שהוא עוזב למרות שהאפקט פחות דרמטי ומספק מלטרוק את הדלת כמו שאיימי עשתה

Death_119 כתב:גם אני התחלתי היום את אינפיימוס וואוו!!! ראיתם את הרכבת שנסעה ברקע בשמורה האינדיאנית? זה מטורף, שלושה קילומטר מהשחקן היה Virtual box מלא וחי (לא מצ'וקמק כמו בהיילו). המשחק נראה כל כך טוב, במיוחד אהבתי את האנימציות פנים, מלבד LA Noir זה פשוט המשחק עם האנימציות פנים הכי טובות שראיתי. גראפית למשחק פשוט מגיע 10, ההשתקפויות גם מטורפות, במיוחד הטיפול בזכוכית. אני ממש בהתחלה אז אין לי מושג לגבי העלילה והגיימפליי אבל נכון לעכשיו אני נהנה מכל רגע, כולל הסיפור. פשוט כיף כמו שנאמר לפתוח את הדור עם הפס4 ככה. סוף-סוף משחק AAA אמיתי לדור החדש.
כן המשחק בהחלט יפהייפה, תקרא גם את ה DF שיצא אתמול, מעבר להערות הלא ענייניות שלהם לגבי הגיימפליי (מה לזה ולדוח טכני אלוהים יודע) הם פשוט נפלו ממנו והם מתקשים להאמין שזה משחק דור ראשון, תראה רק מה הם אומרים על ה AA:
The presentation is meticulously clean, almost pristine - operating with a full 1920x1080 framebuffer alongside a modified form of SMAA T2x that stands apart as the most impressive utilisation of post-process anti-aliasing we've seen on any platform. This high-quality solution combines MLAA with a temporal component delivering incredibly sharp and clean imagery with excellent edge coverage throughou
"כל פלטפורמה" זה אומר אפילו יותר מ PC
או זה למשל:
The power to deliver visuals of this calibre has existed for years on PC but freed from the shackles of last-gen console development, we can finally see what this tech can deliver.
Second Son delivers a visual presentation that belies its status as a first generation PS4 title - a remarkable achievement so early in the next-gen console's life-cycle.
לקחתי כבר לא מעט תמונות ממנו, אני מנצל יפה את כפתור ה SHARE, אבל אישית החוויה שלי נפגמת בגלל הפריזים שאני חווה, אין מה לעשות כשאתה קונה קונסולה חדשה ויש כאלו בעיות זה חתיכת BUZZ KILL.