נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 11:14

זה לא gta, לא הולכים למחזר שם תוכן. רוב הסיכויים שגם האגם לא היה שם אם המשחק היה בלעדי לפס5 ואז יכלת לבצע מעבר מידי בין העולמות עם איזה תירוץ lore כלשהו (הגמדים ארגנו לך רון על הגרזן שמאפשרת לנוע בין מימדים חופשי!).

אני לא יכול לחזות מה יהיה ומה לא יהיה במשחק, מן הסתם יש מספר מצומצם של realms אז נחזור לכאלה שכבר היינו בהם. אבל זה הכל יהיה חדש לגמרי, הם לא ימחזרו תוכן קיים. גם בgow1-3 מגיעים בכל אחד ואחד לעולם המתים ועדין בכל אחד זה עניין חדש לגמרי ב100%.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2021, 13:41

אני אהמר הולכים למחזר קצת תוכן לדעתי לפחות בתחילת המשחק. אם יוסיפו או ישנו משהו יראו את זה בצורה שתתאים לסיפור אבל בהתחלה לדעתי כן נתחיל באותו hub, שכמובן ישתנה קצת, יש מצב למשל למזחלת במקום הסירה, דברים שמתאימים לסיפור ולדברים שקרו בו, אבל המקום בו עוברים בין העולמות לדעתי יישאר שם בהתחלה ולא ייראה מאוד שונה מלבד עוד פירוט וכד׳ בגירסת הפס5.
וברור שהעולמות שנחזור אליהם יראו אחרת אבל הם עבדו עליהם גם עבור המשחק הראשון ובסוף הורידו מלא תוכן לא גמור, לדעתי כל זה יעבור למשחק הבא ואתה תשמע את קורי מספר שהם בעצם עבדו על הריבוט ועל ההמשך שלו בפועל באותו זמן, לכאורה, וזו הסיבה שהוא גם החליט שלא לוותר על גירסת הפס4.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2021, 14:07

לא חושב שזה המצב,הצלחת שלהם הייתה מלאה עם הריבוט,מן הסתם סיפור המסגרת הגדול כבר נכתב וקורי גם אמר את זה,אבל אסטים להמשך? הם בקושי הצליחו לסיים את הראשון בזמן לפי הדוקו,לא חושב שנעשתה עבודה רצינית על ההמשך, זה לא הסגנון של סנטה מוניקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 16:25

Laskin כתב:אני אהמר הולכים למחזר קצת תוכן לדעתי לפחות בתחילת המשחק. אם יוסיפו או ישנו משהו יראו את זה בצורה שתתאים לסיפור אבל בהתחלה לדעתי כן נתחיל באותו hub, שכמובן ישתנה קצת, יש מצב למשל למזחלת במקום הסירה, דברים שמתאימים לסיפור ולדברים שקרו בו, אבל המקום בו עוברים בין העולמות לדעתי יישאר שם בהתחלה ולא ייראה מאוד שונה מלבד עוד פירוט וכד׳ בגירסת הפס5.
וברור שהעולמות שנחזור אליהם יראו אחרת אבל הם עבדו עליהם גם עבור המשחק הראשון ובסוף הורידו מלא תוכן לא גמור, לדעתי כל זה יעבור למשחק הבא ואתה תשמע את קורי מספר שהם בעצם עבדו על הריבוט ועל ההמשך שלו בפועל באותו זמן, לכאורה, וזו הסיבה שהוא גם החליט שלא לוותר על גירסת הפס4.

לאסקין, אתה יודע שפיתוח משחק לא מאפשר דבר כזה. סנטה מוניקה הקיאו דם בכדי שהמשחק יצא בזמן וברמת פוליש גבוהה, אף אחד שם לא ישב ובנה שלבים ונכסים למשחק שיוצא ב2022.

זה משחק סינגל פלייר, חוויה סינמטית, מי ממחזר שלבים בצורה כזאת? אפילו אם האגם יהיה שם כי הוא קאנון שככה עוברים בין עולמות, הוא יבנה לגמרי מחדש בתצורה אחרת שתתאים להם, בטח זה יהיה אזור מושלג וקפוא שנראה אחרת לגמרי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2021, 16:36

ברור שזה לא היה איזורים גמורים ומוכנים, אבל יש להם את הבסיס, הקונספט ארטס, כמה וכמה אסטים, אולי גם תכנון די מפורט של מה הפ רוצים שיהיה בעולמות האלה ותכניות כלליות לאיזה 2 סט פיסז, סביר בהחלט לפי מה ששמענו על הפיתוח.

לגבי מיחזור השלבים - אם זה רק ברבע הראשון של המשחק, בטח שאני רואה את זה. לא יראה בדיוק אותו דבר, אבל יתבססו על זה. וזה לא שזה בדיוק הפעם הראשונה ששמענו על משהו כזה, נגיד פאר קריי פריימל...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 16:53

Laskin כתב:ברור שזה לא היה איזורים גמורים ומוכנים, אבל יש להם את הבסיס, הקונספט ארטס, כמה וכמה אסטים, אולי גם תכנון די מפורט של מה הפ רוצים שיהיה בעולמות האלה ותכניות כלליות לאיזה 2 סט פיסז, סביר בהחלט לפי מה ששמענו על הפיתוח.

לגבי מיחזור השלבים - אם זה רק ברבע הראשון של המשחק, בטח שאני רואה את זה. לא יראה בדיוק אותו דבר, אבל יתבססו על זה. וזה לא שזה בדיוק הפעם הראשונה ששמענו על משהו כזה, נגיד פאר קריי פריימל...

קרב בוס לוקח ל50 אנשים לבנות במשך שנתיים, לפחות זה מה שאני זןכר ממה שקורי אמר בראיונות אחרי שGOW יצא. גם אם אני לא זוכר את המספר המדוייק, זה הballpark. אם אתה חושב שיש ערך כלשהו לאזורים שנבנו כבר בצורה ראשונית לפני שהם עברו הפקה מלאה של עשרות חברי צוות, אני חושב שאתה טועה. זה שהם חתכו תוכן מהמשחק לא אומר שיהיה להם משהו בר שימוש למשחק הבא וממילא התוכן לא רלוונטי. למשל השלב בסרפנט היה אמור להיות ענקי, אבל חתכו 90% ממנו. אתה באמת חושב שזה רלוונטי להמשך? כנראה שלא.

אני לא בטוח למה אתה כל כך לוחץ למחזור תוכן מהמשחק הקודם. מה בדיוק המטרה של זה?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 יוני 2021, 17:48

אני גם לא מבין את הרעיון הזה..
בכל משחק יש תוכן שנחתך החוצה, גם במשחקי GOW הישנים מן הסתם היה תוכן כזה. ואולי חלק מזה יעשה את דרכו לתוך המשחק הבא, אולי חלק מזה כבר לא רלוונטי כרגע, אבל למה שהם יצטרכו למחזר סביבות או לבנות את המשחק על בסיס הרחבת אותה מפה בשביל זה?

פאר קריי פרימל או פאר קרי ND (או פאר קריי 3 BD שהקדים אותם והיה בדיקת קרקע לסגנון הזה) הם לא רלוונטים לדיון, ככה יוביסופט עובדים כבר שנים עם הסדרה.
משחק ראשי, ואז משחק צד באותה מפה אבל עם סטינג שונה מהותית. פעם סרט אקשן של שנות ה80, פעם אדם קדמון, ופעם אפוקליפסה צבעונית.
עם פאר קריי פרימל זה כביכול הוסתר, או לפחות לא הוכרז רשמית, אבל בזה זה מסתכם. זו פשוט צורת העבודה של יוביסופט ובכל מקרה אין קשר - זה עולם פתוח.
GOW זה משחק סינימטי מבוסס נרטיב, אין נקודה במשחק שנבנתה לא בשביל שיהיה לך מה לעשות בה מבחינת הנרטיב של המשחק. זה לא להשאיר שטח מדברי גדול בGTA כי כבר יש אותו אז למה לא... מה בדיוק תעשה במקומות שכבר קיימים בGOW 2? או שאתה חושב שהנרטיב יקח אותך דרך אותם שבילים בדיוק? למה?
בכל מקרה זה לא עולם, זה אוסף שבילים שמובילים לנקודות מפתח. אין סיבה ללכת באותם שבילים לנקודות מפתח אחרות במשחק הבא.
או שהם יספרו את אותו סיפור בהתחלה בשביל זה, כי אפשר :).

בכל מקרה אני חושב שמה שמבלבל אותך זה שקורי אמר שהם כביכול כתבו את הסיפור של המשחק הבא, לפני שהם הבינו שהם צריכים להתחיל מחדש ולכתוב את הסיפור הזה.
זה הדבר היחיד ש'מייחד' את המשחק הזה מפיתוח של כל משחק, לפי מה ששמענו, וזה נטו כי זה היה ריבוט שהם עוד לא היו סגורים איך הם ניגשים אליו בתחילת הדרך. זו הייתה הנקודה שלו.
אז הם כתבו את כל הלור, את כל האלים, את כל העולמות והעמים כבר. אם קריטוס ימות אז זה כבר כתוב ומה יהיה עם אטראוס כבר כתוב, כנראה (אגב העובדה שהוא לוקי היא משהו שהוכנס ממש ברגע האחרון, אז לא יודע באמת עד כמה הכל כבר כתוב).
אבל בסדר, לא צריך לשבור את הראש כדי לדעת שבSM חשבו על קרב ביו קריטוס לתור כשהם ניגשו לעולם הזה... אז הם בסך הכל הבינו שזה משהו שאפשר לשמור למשחק הבא תוך כדי כתיבה, זה לא שהם כבר בנו את הקרב.
וגם אם הם כבר בנו הרבה מהקרב כקונספט, נגיד, עדיין למה זה אומר שהמשחק צריך להתרחש באותה מפה כבסיס?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2021, 18:02

לא מבין מה כל כך תלוש מהמציאות שבמשחק השני ימשיכו בדיוק ברגע בו נגמר הראשון, עם שינויים כאלב ואחרים, ואחרי זמן מה יגיעו למקום חדש, שישתמשו עדיין בתחילת המשחק בעץ ובייפרוסט שהם עדיין באותו מקום...

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 יוני 2021, 18:17

זה לא תלוש שהמשחק השני יפתח נניח גם הוא בבית, וששם יקרה האירוע המחולל והם יצאו למסע מאותו המקום.
אבל שוב, המפה של GOW היא לא עולם פתוח, זה לא שאם המשחק יתחיל בבית אז כל הסביבה שלו צריכה להיות אותו דבר ויהיה לנו מה לעשות שם.
מהבית היה שביל, שהוביל בדיוק ובצורה מאוד מסדרונית אל נקודת המפתח הנרטיבית הבאה, שממנה היה שביל בודד ומסדרוני שהוביל לנקודת המפתח הבאה, וכך כמה פעמים עד שהגענו לHUB, שממנו היו ארבעה שבילים מסדרוניים שהובילו אל ארבע נקודות מפתח נרטיביות ספציפיות.
מעבר לזה היו כמה עולמות מאוד מוגבלים שכל מה שהיה בהם זה בדיוק מה שהנרטיב היה צריך שיהיה בהם, או המיני גיים שהיה בהם, ולא יותר מזה.

אז כן, אולי הבית יהיה במשחק הבא, אבל ממנו יהיה שביל אחר שיוביל לנקודה אחרת... לא אותה המפה.
אולי האגם עדיין יהיה הHUB, אבל יהיו ממנו שבילים אחרים שיובילו לנקודות אחרות, ואם הנרטיב נגיד לא יצטרך שתגיע לבית של פרייה מהאגם אז לא תוכל לעשות את זה. זו לא אותה מפה, גם אם 2-3 נקודות ספציפיות יהיו גם כן במשחק הבא.

כלומר אולי מקומות יהיו ואולי לא, אני לא יודע אם הבית באמת יהיה או לא... אבל לצפות שהמפה עצמה תהיה אותה מפה שעליה ירחיבו את העולם זה כן תלוש, כי המבנה של העולם הוא מבנה של משחק HUB ולא של משחק עולם פתוח.
או במילים אחרות - אם נקח את הבית כדוגמה אז הוא יהיה בתוך המשחק רק אם בסיפור של המשחק יש סצנה בתוך הבית (בין אם הוא נפתח ככה או בין אם מתישהו בסיפור). זה לא שהמפה תהיה קיימת עם המקומות הישנים, ועליה יוסיפו נקודות שייגעו בסיפור של המשחק, גם אם האגם יהיה עדיין הבסיס של העולם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 18:27

מסכים עם סטיק, אפשר לחזור לאזורים אם הנרטיב דורש את זה, אבל אין שום סיבה שתגיע אפילו פעם אחת לאותו ״שלב״. זה משחק נרטיב, מי רוצה להגיע לשלב ישן בכלל? לפעמים כיף לחזור למקומות, נניח טריסטרום בדיאבלו 2 או שאדו מוזס בMGS4, אבל לא רוצים לחזור לאותו ״שלב״. חוץ מזה עברו פאקינג שלוש שנים, אנחנו עדין לא בנקודת הנוסטלגיה. זה לא שאדו מוזס שאתה מתלהב לחזור כי מעניין איך זה נראה על הפס3 שחזקה פי אלף מהפס1 שעליה שחקת את MGS1.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2021, 19:19

אבל הנרטיב כן דורש את זה - להתחיל מאותו מקום שבו סיימנו במשחק הקודם ולהכנס לפחות לאיזור אחד מהאיזורים שהיו סגורים וייכנסו לשם בטח דרך אותו מקום שנכנסו לאחרים (כי זה כן איזור מאוד מיוחד ומשמעותי) והם בטח יביאו גם גרסאות אחרות של אותם עולמות שכן היה ניתן להכנס אליהם בקודם, אבל אני לא הייתי פוסל שישתמשו גם באותו האב ברבע הראשון של המשחק לרגעים מסויימים, זה אפילו מתבקש לדעתי.

בקיצור אני די מסכים עם ההודעה של סטיק וזו הייתה הכוונה שלי, שהם יתבססו על דברים קיימים וישנו אותם, לפחות בתחילת המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 20:39

Laskin כתב:אבל הנרטיב כן דורש את זה - להתחיל מאותו מקום שבו סיימנו במשחק הקודם ולהכנס לפחות לאיזור אחד מהאיזורים שהיו סגורים וייכנסו לשם בטח דרך אותו מקום שנכנסו לאחרים (כי זה כן איזור מאוד מיוחד ומשמעותי) והם בטח יביאו גם גרסאות אחרות של אותם עולמות שכן היה ניתן להכנס אליהם בקודם, אבל אני לא הייתי פוסל שישתמשו גם באותו האב ברבע הראשון של המשחק לרגעים מסויימים, זה אפילו מתבקש לדעתי.

בקיצור אני די מסכים עם ההודעה של סטיק וזו הייתה הכוונה שלי, שהם יתבססו על דברים קיימים וישנו אותם, לפחות בתחילת המשחק.

סטיק לא אמר את זה, סטיק אמר ובצדק שכל התוכן במשחק הזה כלל השלבים יבנה מאפס, אפילו אם זה יהיה אזור שבקרת בעבר, בערך כמו כל משחק נרטיב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2021, 22:35

אה אוקיי...

ובחדשות אחרות - בפאץ׳ day1 של ראצ׳ט יש עפ״י דיווחים הוספה של 2 מודים - “ביצועים”, ו״ביצועים RT”, בדומה לספיידרמן. איזה כיף :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2021, 23:09

Laskin כתב:אה אוקיי...

ובחדשות אחרות - בפאץ׳ day1 של ראצ׳ט יש עפ״י דיווחים הוספה של 2 מודים - “ביצועים”, ו״ביצועים RT”, בדומה לספיידרמן. איזה כיף :)

לא בדיוק שוק גדול. אבל נחמד, ביחוד שדי ברור שראצ׳ט לא באמת מנצל את הפס5 עד הסוף, אז לפחות אפשר להנות מRT ומ-60fps.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 יוני 2021, 23:27

מסכים עם נדב, אין מילים כמה 60FPS יעשו טוב למשחק כזה, וזה בהחלט גורם לי להתעניין במשחק (כשהוא יגיע ל40 דולר, אין מצב אני משלם על R&C שבעים דולר)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2021, 11:20

אני ממתין לביקורות... נראה לי יוצאות עוד יומיים. קשה לי להאמין שיהיה אכזבה גדולה, אבל אם יגידו שהוא נגיד 5-10 שעות אני גם כן אמתין למבצע.
בגלל שהוא הוכרז יחסית בהפתעה (כי לא חשבנו שהם יעבדו על עוד משחק גדול במקביל לספיידרמן מיילס + ספיידרמן 2) - אני כל הזמן חושש שהוא פרוייקט קטן בהרבה ממה שהוא. למרות שהבקרובים שיצאו לפני איזה חודש קצת עודדו אותי מהבחינה הזו אני עדיין סקפטי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 12:28

Laskin כתב:אני ממתין לביקורות... נראה לי יוצאות עוד יומיים. קשה לי להאמין שיהיה אכזבה גדולה, אבל אם יגידו שהוא נגיד 5-10 שעות אני גם כן אמתין למבצע.
בגלל שהוא הוכרז יחסית בהפתעה (כי לא חשבנו שהם יעבדו על עוד משחק גדול במקביל לספיידרמן מיילס + ספיידרמן 2) - אני כל הזמן חושש שהוא פרוייקט קטן בהרבה ממה שהוא. למרות שהבקרובים שיצאו לפני איזה חודש קצת עודדו אותי מהבחינה הזו אני עדיין סקפטי.

אני קונה אותו day one, אם הבן שלי יגלה שיצא משחק ראצ'ט חדש ולא קניתי לו אותו אז יש מצב שהוא יברח מהבית. ציוני MC לא רלוונטים, הוא עדין לא בן שש..

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 יוני 2021, 12:31

LOL נדב תודה שאתה רוצה את RַC יותר מהילד בגלל הגרפיקה.

חוץ מזה הילד צריך לפתח סטנדרטים כבר מהגיל הזה אחרת הוא עלול יום אחד לחשוב שפיינל פנטזי עדיף על דרגון קווסט, אלוהים מפה זה מתחיל!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 12:38

glass man כתב:LOL נדב תודה שאתה רוצה את RַC יותר מהילד בגלל הגרפיקה.

חוץ מזה הילד צריך לפתח סטנדרטים כבר מהגיל הזה אחרת הוא עלול יום אחד לחשוב שפיינל פנטזי עדיף על דרגון קווסט, אלוהים מפה זה מתחיל!

אם לא קניתי עדין את RE8 כי יש לי יותר מדי מה לשחק כרגע, כנראה שהיה לי אפילו יותר קל להתאפק עם ראצ'ט שזאת סדרה שאני לא אהב במיוד. אבל זה שהילד חם עליו נותן לי תירוץ ממש טוב :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 יוני 2021, 13:03

טוב נו, כל אבא נורמלי יעשה הכל בשביל בנו.:)

קל לי גם לדבר עליך, במציאות אם הטלווזית 4K שלי כבר היתה פה, אני לא חושב שהייתי יכול להתאפק ובטח הייתי קונה את R&C באימפולס רק בשביל הגרפיקה
אבל מזלי שאין לי טלווזיה נורמלית וזה עוזר לי עם דחף הקניות האימפולסיבי שלי :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 יוני 2021, 13:36

גרילה מדברים על הורייזן 2. כמה דברים שתפסו לי את העין.
'we use ray tracing technology for a lot of things in the game," said Mathijs de Jonge. "We use it for the sound engine, for the physics and for the rendering. So we use a variety of technical setups, in terms of ray tracing. I'm not a tech engineer, so I can't explain it in much more detail than this. But yes, we are utilizing it."

This is what we call a set piece, and we have quite a few of those scattered around the game throughout the open world, in quests and certain scenarios. We also have destructibility in terms of trees and rocks, and other smaller ruins," said destructibility. So yes, absolutely.

"There's more destructibility throughout the game, but this is a really big world, so we're not going for full-scale destructibility. That's not what the game is about. We do have places to show off how powerful the machines are, where they can crash through trees or through walls. However, it's not like the entire world can be destroyed."

יש לי תחושה, שאם המשחק היה בלעדי לפס5 היה הרבה יותר הרס סביבתי והיה קל להם להראות כמה המכונות חזקות (דו משמעי חה!)

בכל זאת אני מוצא את עצמי מתלהב לאחרונה מהוריזן 2 מאז שהם חשפו שיש טיפוס חופשי וזה גם מאוד עוזר שאני צריך משחק שיהיה שווקייס לחברים כי החברה שואלת אותי
"מה קנית פס5 בשביל הרובוט המפגר הזה? (מתכוונת לאסטרובוט) צריך להשתיק את המבקרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 13:56

אתמול אחיין שלי שיש לו פס4 בא אלי לראות את הפס5 והייתי במצב די הזוי שהקונסולה בת 8 חודשים ולא היה לי אפילו משחק אחד בודד להראות לו בשביל אפקט ה-"ואו, תראה דור חדש". שמתי לו את הדמו שלט של אסטרו בוט, שחקנו טיפה ספיידרמן ומשם עברנו לשחק פיפ"א. איזה דור הזוי.

בכל מקרה, הורייזן בהחלט מלהיב, כל ההכרזות עליו (חוץ מאשר הקרוס ג'ן) היו לגמרי חיוביות. אני אוהב את הכיוון שהם לקחו, אחת הסיבות שהמשחק המקורי לא הזיז לי הייתה שעם כל הרובוטים שהיו במשחק, אלוי הייתה הרובוט הכי גדול מכולם עם איך שמערכת העבירות שלה עבדה והיא לא יכלה להגיע לכמעט שום מקום בעולם הפתוח, חופש תנועה מאוד מוגבל. אני שונא את זה בעולמות פתוחים, בטח ובטח כשאתה רואה את BOTW יוצא שבועיים אחרי ומראה להם איך צריך לעשות את זה. ונראה שהם לקחו סימן מ-BOTW, אפילו המצנח של לינק נמצא שם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 יוני 2021, 15:01

מסכים לגמרי עם ההודעה הזו יכולתי לכתוב אותה בעצמי עם שינויים קלים :)

האחיינים שלי דווקא התלהבו ממש מאסטרובוט במיוחד מהפיידבק התחושתי אבל גם להם היה את הגבול שלהם ואמרו לי "גלאס ,אנחנו רוצים משהו אחר"
שמתי להם קראש בחוסר ברירה, והם שנאו את זה... ולא היה לי מה להגיד לזכותו של קראש לא ברור לי איך שיחקנו בזבל הזה שהיינו ילדים :) לא ידענו להבדיל בין טוב לרע :)

בנוגע להורייזן גם עם זה אני מסכים אני אפילו אלך קצת רחוק ואטעןמה שטענתי שנים, שאני חושב שטריילר החשיפה של BOTW זה
https://www.youtube.com/watch?v=Z6BeAtdoELY היה אחד ההשראות הכבדות לכיוון של הורייזן, כמובן אני לא אטען שהם התחילו את הפיתוח של הוריזן כשהם ראו את הטריילר זה הזוי, אבל יש משהו במשחק של לינק עם הקשת בסגנון הויזואלי של האור הכחול הזה שיוצא מהקשת שלו מהוויב האמנותי של BOTW שזה ברור לי שהם הושפעו מהטריילר הזה ושינו את הורייזן בהתאם.

אז כן לראות את הורייזן 2 מתקרב עוד יותר להשראה הברורה שלו שהיא BOTW זה בהחלט סיבה למסיבה :) הם אפילו אמרו שהם לא יכולים להכחיש שיהיה אפשר לרכב על מכונות מעופפות אז נראה :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 06 יוני 2021, 15:05

יש גלשן אוויר בהורייזן 2? עושה לי חשק לראות את ה-SOP עכשיו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2021, 15:12

רואים אותו בדיוק לשתי שניות, אבל כן :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים