Laskin כתב:אני אהמר הולכים למחזר קצת תוכן לדעתי לפחות בתחילת המשחק. אם יוסיפו או ישנו משהו יראו את זה בצורה שתתאים לסיפור אבל בהתחלה לדעתי כן נתחיל באותו hub, שכמובן ישתנה קצת, יש מצב למשל למזחלת במקום הסירה, דברים שמתאימים לסיפור ולדברים שקרו בו, אבל המקום בו עוברים בין העולמות לדעתי יישאר שם בהתחלה ולא ייראה מאוד שונה מלבד עוד פירוט וכד׳ בגירסת הפס5.
וברור שהעולמות שנחזור אליהם יראו אחרת אבל הם עבדו עליהם גם עבור המשחק הראשון ובסוף הורידו מלא תוכן לא גמור, לדעתי כל זה יעבור למשחק הבא ואתה תשמע את קורי מספר שהם בעצם עבדו על הריבוט ועל ההמשך שלו בפועל באותו זמן, לכאורה, וזו הסיבה שהוא גם החליט שלא לוותר על גירסת הפס4.
Laskin כתב:ברור שזה לא היה איזורים גמורים ומוכנים, אבל יש להם את הבסיס, הקונספט ארטס, כמה וכמה אסטים, אולי גם תכנון די מפורט של מה הפ רוצים שיהיה בעולמות האלה ותכניות כלליות לאיזה 2 סט פיסז, סביר בהחלט לפי מה ששמענו על הפיתוח.
לגבי מיחזור השלבים - אם זה רק ברבע הראשון של המשחק, בטח שאני רואה את זה. לא יראה בדיוק אותו דבר, אבל יתבססו על זה. וזה לא שזה בדיוק הפעם הראשונה ששמענו על משהו כזה, נגיד פאר קריי פריימל...
Laskin כתב:אבל הנרטיב כן דורש את זה - להתחיל מאותו מקום שבו סיימנו במשחק הקודם ולהכנס לפחות לאיזור אחד מהאיזורים שהיו סגורים וייכנסו לשם בטח דרך אותו מקום שנכנסו לאחרים (כי זה כן איזור מאוד מיוחד ומשמעותי) והם בטח יביאו גם גרסאות אחרות של אותם עולמות שכן היה ניתן להכנס אליהם בקודם, אבל אני לא הייתי פוסל שישתמשו גם באותו האב ברבע הראשון של המשחק לרגעים מסויימים, זה אפילו מתבקש לדעתי.
בקיצור אני די מסכים עם ההודעה של סטיק וזו הייתה הכוונה שלי, שהם יתבססו על דברים קיימים וישנו אותם, לפחות בתחילת המשחק.
Laskin כתב:אה אוקיי...
ובחדשות אחרות - בפאץ׳ day1 של ראצ׳ט יש עפ״י דיווחים הוספה של 2 מודים - “ביצועים”, ו״ביצועים RT”, בדומה לספיידרמן. איזה כיף
Laskin כתב:אני ממתין לביקורות... נראה לי יוצאות עוד יומיים. קשה לי להאמין שיהיה אכזבה גדולה, אבל אם יגידו שהוא נגיד 5-10 שעות אני גם כן אמתין למבצע.
בגלל שהוא הוכרז יחסית בהפתעה (כי לא חשבנו שהם יעבדו על עוד משחק גדול במקביל לספיידרמן מיילס + ספיידרמן 2) - אני כל הזמן חושש שהוא פרוייקט קטן בהרבה ממה שהוא. למרות שהבקרובים שיצאו לפני איזה חודש קצת עודדו אותי מהבחינה הזו אני עדיין סקפטי.
glass man כתב:LOL נדב תודה שאתה רוצה את RַC יותר מהילד בגלל הגרפיקה.
חוץ מזה הילד צריך לפתח סטנדרטים כבר מהגיל הזה אחרת הוא עלול יום אחד לחשוב שפיינל פנטזי עדיף על דרגון קווסט, אלוהים מפה זה מתחיל!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים