BiA כתב:יש גלשן אוויר בהורייזן 2? עושה לי חשק לראות את ה-SOP עכשיו.

תחסוך SOP שלם:
https://imgur.com/EqlrPAQ
BiA כתב:יש גלשן אוויר בהורייזן 2? עושה לי חשק לראות את ה-SOP עכשיו.

bling כתב:לרוב הנקודות הלא נכונות בפוסט שלך התייחסו אחרים, אני רק אגיד שאתה חי בסרט אם נראה לך שהורייזון 2 על הפס5 יראה כקפיצת דור כי ראינו את הגיימפלי שלו והוא אומנם קרוס ג׳ן ברמה גבוהה אבל בשום מצב לא קפיצת דור. תראה לי איפה מומחים טכניים (כמו DF ואחרים) אומרים שסוף סוף הדור הבא הגיע עם הורייזון או הצהרות דומות בסגנון, התשבוחות שנותנים לו זה בהקשר לכך שהוא קרוס ג׳ן ושהוא בהחלט משחק יפה מאוד (ול DF ספציפית היו גם לא מעט מילות ביקורת לאמר ובכלל הטון לאורך רוב הניתוח שלהם די מאופק, בטח לא משהו שמתאים לבשורה חדשה) אך לא ראיתי כמעט בשום מקום לסתות נשמטות ברמה של הולי שיט דור הבא, כולל פה בפורום ואתה יכול ללכת לנושא של E3 ולראות את התגובות של כולם בזמן אמת.
Kazz כתב:bling כתב:לרוב הנקודות הלא נכונות בפוסט שלך התייחסו אחרים, אני רק אגיד שאתה חי בסרט אם נראה לך שהורייזון 2 על הפס5 יראה כקפיצת דור כי ראינו את הגיימפלי שלו והוא אומנם קרוס ג׳ן ברמה גבוהה אבל בשום מצב לא קפיצת דור. תראה לי איפה מומחים טכניים (כמו DF ואחרים) אומרים שסוף סוף הדור הבא הגיע עם הורייזון או הצהרות דומות בסגנון, התשבוחות שנותנים לו זה בהקשר לכך שהוא קרוס ג׳ן ושהוא בהחלט משחק יפה מאוד (ול DF ספציפית היו גם לא מעט מילות ביקורת לאמר ובכלל הטון לאורך רוב הניתוח שלהם די מאופק, בטח לא משהו שמתאים לבשורה חדשה) אך לא ראיתי כמעט בשום מקום לסתות נשמטות ברמה של הולי שיט דור הבא, כולל פה בפורום ואתה יכול ללכת לנושא של E3 ולראות את התגובות של כולם בזמן אמת.
בוודאי שהורייזון 2 יהיה קפיצת דור. פי כמה רזולוציה יותר גבוהה. פי כמה פירוט גרפי. כפול קצב פריימים. מהירות טעינה פי כמה. כל זה = קפיצת דור.
קילזון שאדופול היה קפיצת דור. GHOSTS היה קפיצת דור. Valhalla ו WD:L הם קפיצת דור. זה שזה לא מרשים אותך זה לא אומר זה לא קפיצת דור. זה שבהמשך יהיו משחקים יותר מרשימים לא אומר שזה לא קפיצת דור. קפיצה במכפלות כמו שהזכרתי היא קפיצת דור.
כשהורייזון 2 הודגם לראשונה והיה עוד בלעדי לפס5 הייתם פושרים לגביו גרפית אבל אף אחד פה לא הפריז להגיד שסוני דופקים אתכם או מחזיקים את הדור אחורה. ואם הורייזון 2 היה נשאר בלעדי לפס5 ומציג את אותה הדגמה אז לא הייתם עושים מזה טרראם.
מה שהייתם אומרים זה: 'וואלה, הגיוני. המשחק התחיל את דרכו כמשחק פס4'. 'עדיף לא לפתח משחק בלעדי למפרט שלא נעול וכלי פיתוח ראשוניים ולפני שיש היכרות טובה עם כל היכולות והמגבלות'. הייתם אומרים 'אחרי שבדור הפס4 המשחקים הבלעדיים של סוני מוכרים יותר מ 10 מיליון עותקים, לא חכם לקחת הימור במשחק המשך דגל בלעדי כבלעדי לקונסולה חדשה כאשר הרצון הוא למכור יותר עותקים מהורייזון 1'. הייתם אומרים 'זה בטח אותם המקרים בהם המשחק יכל להתקיים בצורה סבירה מספיק על הפס4 והם מנסים בציניות להגדיל את היצע המשחקים על הפס5'.
אז תצאו כבר מהאשליה הזו ותפסיקו להסתכל על זה מהזווית האגוצנטרית שלכם שאתם לא מקבלים את הוואו.
את הכעס יש להפנות למסרים המטעים של סוני. ואם כבר אתם רוצים לתקוף, תתקפו את DS, ריטרנל, ראצ'ט איך הם לא מפוצצים לכם את השכל במידה שמספקת אתכם למרות שהם בלעדיים גמורים לפס5.
Kazz כתב:bling כתב:לרוב הנקודות הלא נכונות בפוסט שלך התייחסו אחרים, אני רק אגיד שאתה חי בסרט אם נראה לך שהורייזון 2 על הפס5 יראה כקפיצת דור כי ראינו את הגיימפלי שלו והוא אומנם קרוס ג׳ן ברמה גבוהה אבל בשום מצב לא קפיצת דור. תראה לי איפה מומחים טכניים (כמו DF ואחרים) אומרים שסוף סוף הדור הבא הגיע עם הורייזון או הצהרות דומות בסגנון, התשבוחות שנותנים לו זה בהקשר לכך שהוא קרוס ג׳ן ושהוא בהחלט משחק יפה מאוד (ול DF ספציפית היו גם לא מעט מילות ביקורת לאמר ובכלל הטון לאורך רוב הניתוח שלהם די מאופק, בטח לא משהו שמתאים לבשורה חדשה) אך לא ראיתי כמעט בשום מקום לסתות נשמטות ברמה של הולי שיט דור הבא, כולל פה בפורום ואתה יכול ללכת לנושא של E3 ולראות את התגובות של כולם בזמן אמת.
בוודאי שהורייזון 2 יהיה קפיצת דור. פי כמה רזולוציה יותר גבוהה. פי כמה פירוט גרפי. כפול קצב פריימים. מהירות טעינה פי כמה. כל זה = קפיצת דור.
קילזון שאדופול היה קפיצת דור. GHOSTS היה קפיצת דור. Valhalla ו WD:L הם קפיצת דור. זה שזה לא מרשים אותך זה לא אומר זה לא קפיצת דור. זה שבהמשך יהיו משחקים יותר מרשימים לא אומר שזה לא קפיצת דור. קפיצה במכפלות כמו שהזכרתי היא קפיצת דור.
כשהורייזון 2 הודגם לראשונה והיה עוד בלעדי לפס5 הייתם פושרים לגביו גרפית אבל אף אחד פה לא הפריז להגיד שסוני דופקים אתכם או מחזיקים את הדור אחורה. ואם הורייזון 2 היה נשאר בלעדי לפס5 ומציג את אותה הדגמה אז לא הייתם עושים מזה טרראם.
מה שהייתם אומרים זה: 'וואלה, הגיוני. המשחק התחיל את דרכו כמשחק פס4'. 'עדיף לא לפתח משחק בלעדי למפרט שלא נעול וכלי פיתוח ראשוניים ולפני שיש היכרות טובה עם כל היכולות והמגבלות'. הייתם אומרים 'אחרי שבדור הפס4 המשחקים הבלעדיים של סוני מוכרים יותר מ 10 מיליון עותקים, לא חכם לקחת הימור במשחק המשך דגל בלעדי כבלעדי לקונסולה חדשה כאשר הרצון הוא למכור יותר עותקים מהורייזון 1'. הייתם אומרים 'זה בטח אותם המקרים בהם המשחק יכל להתקיים בצורה סבירה מספיק על הפס4 והם מנסים בציניות להגדיל את היצע המשחקים על הפס5'.
אז תצאו כבר מהאשליה הזו ותפסיקו להסתכל על זה מהזווית האגוצנטרית שלכם שאתם לא מקבלים את הוואו.
את הכעס יש להפנות למסרים המטעים של סוני. ואם כבר אתם רוצים לתקוף, תתקפו את DS, ריטרנל, ראצ'ט איך הם לא מפוצצים לכם את השכל במידה שמספקת אתכם למרות שהם בלעדיים גמורים לפס5.
glass man כתב:אני חושב שזה לב העניין. ממתי גרילה נתקעת על דור קודם? הם תמיד דוחפים גרפיקה וקופצים על דור חדש, כן גם אם זה אומר להראות CGI מזוייף לפעמים
סנטה מוניקה בצורה היסטורית בוחרת להישאר על הדורות הקודמים, אז אפשר לומר שלצפות מהם לקפוץ לדור החדש זה wishful thinking אבל גרילה?
ולמה נוטי דוג לקחה שליטה על הריימיק של TLOU1 ולא bluepoint? מה ג'יים ראיין מעשן לעזאזל? מה שזה לא יהיה זה על הפנים.
למה הפרויקט forsaken של סקוור נראה כמו קפיצה לא משהו, כמו הקפיצה של R&C, איפה סקוור המפוארת של פעם? הדור הזה מתחיל על הפנים גרפית ולסוני יש אשמה בזה כי היא לא דוחפת גרפיקה או שהיא עושה שיתופי פעולה שלא דוחפים גרפיקה.
(ריטרנל Aside )
אבל תבינו זה כל התסכול שריטרנל הוא AA והוא נראה ככה אתה מבין כמה כוח יש לפס5 כוח שאף אחד לא משתמש בו לעזאזל.
DrKeo כתב:glass man כתב:אני חושב שזה לב העניין. ממתי גרילה נתקעת על דור קודם? הם תמיד דוחפים גרפיקה וקופצים על דור חדש, כן גם אם זה אומר להראות CGI מזוייף לפעמים
סנטה מוניקה בצורה היסטורית בוחרת להישאר על הדורות הקודמים, אז אפשר לומר שלצפות מהם לקפוץ לדור החדש זה wishful thinking אבל גרילה?
ולמה נוטי דוג לקחה שליטה על הריימיק של TLOU1 ולא bluepoint? מה ג'יים ראיין מעשן לעזאזל? מה שזה לא יהיה זה על הפנים.
למה הפרויקט forsaken של סקוור נראה כמו קפיצה לא משהו, כמו הקפיצה של R&C, איפה סקוור המפוארת של פעם? הדור הזה מתחיל על הפנים גרפית ולסוני יש אשמה בזה כי היא לא דוחפת גרפיקה או שהיא עושה שיתופי פעולה שלא דוחפים גרפיקה.
(ריטרנל Aside )
אבל תבינו זה כל התסכול שריטרנל הוא AA והוא נראה ככה אתה מבין כמה כוח יש לפס5 כוח שאף אחד לא משתמש בו לעזאזל.
אני לא חושב שסנטה מוניקה נתקעת על דורות קודמים. אבל כן יצא שאיכשהו גם בסוף החיים של הפס2 וגם בסוף החיים של הפס3 יצא להם משחק כך שעד שכבר היה להם משחק פס3 ועד שכבר היה להם משחק פס4 הדור כבר היה בחצי השני שלו. אני יודע שזה פופולרי להגיד ש-GOW2 יצא אחרי הפס3, אבל האמת שזה נכון רק חלקית כי באירופה למשל הפס3 לא יצאה בכלל כש-GOW2 יצא. הוא יצא ממש עם הפס3 ועם כמה שזה היה מבאס, המשחק הזה היה סוג של "הורה!" אחרון של הפס2, הוא לא ממש ניסה להיות משהו אחר.
כאן המצב שונה לגמרי, GOW 2 כיוון (בצורה מאוד אופטימית) לצאת שנה לתוך החיים של הפס5 שזאת נקודת זמן שבה סוני מעולם לא הוציאה משחק דור קודם גדול (אני משער שיש איזה sing star טפשי שכן יצא, אבל זה לא בדיוק GOW). כנראה שתאריך היציאה הסופי של GOW 2 יהיה כשהפס5 תהיה פחות או יותר בת שנה וחצי וזאת כבר נקודת זמן די בזיונית להוציא משחק קרוס ג'ן. כלומר באמת, המשחק הזה התחיל פיתוח באמצע 2018, כנראה שהייתה לסנטה מוניקה כבר ערכת פיתוח באולפנים ביום הראשון של הפרוייקט. פשוט לא עושים דבר כזה, לבסס את המשחק על הפס4 כשיש לך ערכת פיתוח מ-day one ואתה משחרר את המשחק בשנה השניה של הפס5. סוני שברו פה את כל הכלים.
Uncle Pey'j כתב:הקמה של זרוע כמו playstation productions בהחלט מעידה מבחינתי על סוג של איבוד פוקוס בתוך סוני בנוגע לעיקר הביזנס של פלייסטיישן בצורה שמזכירה מעט את MS 2013,גם אם לא בצורה קיצונית כמו אז.
גם ההתמקדות במובייל לפי ישיבת המשקיעים האחרונה מדאיגה,בסופו של יום אלו משאבים שיכלו ללכת לכיוונים אחרים שבריאים יותר לעיקר הביזנס וכמובן לשחקני הקור.
DrKeo כתב:סורי, לא קונה את זה. GOW לא זלג לפס5, תאריך היציאה המקורי שלו הוא שנה לתוך הפס5, כלומר הוא פותח במכוון להיות משחק פס4 בזמן שהפס5 כבר אחרי השנה הראשונה שלה. סוני פשוט מפתחת משחקי פס4 לתוך ההדור של הפס5, ההגדרה של קרוס ג'ן, זה הכל. GOW:R הוא משחק פס4, הורייזן הוא משחק פס4 ו-GT7 הוא משחק פס4. לסוני פשוט אין ביצים לעשות משחק שמוכר 10+ מליון יחידות בלעדי לדור הבא, כמו בכל דור לפניו, כי הם מסתכלים על הרווח המידי ולא חושבים לטווח הארוך. ג'ים ראיין פשוט עושה לנו דון מטריק, זה הכל. רק תן לו כמה חודשים וכבר תשמע איך פלייסטיישן הולכת חזק על מובייל וטלביזיה.
ובו, גם הקטע של הרווח המידי די טפשי כי אני מוכן לשים כסף שגרסת הפס5 תקרע את גרסת הפס4 במכירות.
glass man כתב:DrKeo כתב:סורי, לא קונה את זה. GOW לא זלג לפס5, תאריך היציאה המקורי שלו הוא שנה לתוך הפס5, כלומר הוא פותח במכוון להיות משחק פס4 בזמן שהפס5 כבר אחרי השנה הראשונה שלה. סוני פשוט מפתחת משחקי פס4 לתוך ההדור של הפס5, ההגדרה של קרוס ג'ן, זה הכל. GOW:R הוא משחק פס4, הורייזן הוא משחק פס4 ו-GT7 הוא משחק פס4. לסוני פשוט אין ביצים לעשות משחק שמוכר 10+ מליון יחידות בלעדי לדור הבא, כמו בכל דור לפניו, כי הם מסתכלים על הרווח המידי ולא חושבים לטווח הארוך. ג'ים ראיין פשוט עושה לנו דון מטריק, זה הכל. רק תן לו כמה חודשים וכבר תשמע איך פלייסטיישן הולכת חזק על מובייל וטלביזיה.
ובו, גם הקטע של הרווח המידי די טפשי כי אני מוכן לשים כסף שגרסת הפס5 תקרע את גרסת הפס4 במכירות.
אבל זה מה שאני אומר נושהם החליטו שהוא ייצא לפס4 מראש, כמו שהם החליטו שGOW2 ישאר בפס2 מראש וכמו שהם החליטו שgow ascension ישאר על הפס3.
פשוט הפיתוח היה כל כך ארוך שזה לוקח לפתח אותו שנים.
כל מה שאני אומר שזה אופייני לסנטה מוניקה להישאר על הדור הקודם לפחות למשחק אחד נוסף בעוד שזה ממש חילול הקודש לגרילה להישאר על הדור הקודם.
ברור שהמניע הוא כלכלי, אבל אתה מצפה מג'ים ראיין שתמיד חפר לנו שאף אחד לא רוצה יותר לשחק "משחקים בגרפיקה של פס3 אז לא צריך BC" פתאום אותו ראיין חושב שאנשים דווקא יזרמו לשחק בגרפיקת פס4. הוא הזויי.
אגב אנחנו לא היחידים שנרתעים ממנו גם בכירים בתעשייה מרימים גבה.
,
DrKeo כתב:glass man כתב:DrKeo כתב:סורי, לא קונה את זה. GOW לא זלג לפס5, תאריך היציאה המקורי שלו הוא שנה לתוך הפס5, כלומר הוא פותח במכוון להיות משחק פס4 בזמן שהפס5 כבר אחרי השנה הראשונה שלה. סוני פשוט מפתחת משחקי פס4 לתוך ההדור של הפס5, ההגדרה של קרוס ג'ן, זה הכל. GOW:R הוא משחק פס4, הורייזן הוא משחק פס4 ו-GT7 הוא משחק פס4. לסוני פשוט אין ביצים לעשות משחק שמוכר 10+ מליון יחידות בלעדי לדור הבא, כמו בכל דור לפניו, כי הם מסתכלים על הרווח המידי ולא חושבים לטווח הארוך. ג'ים ראיין פשוט עושה לנו דון מטריק, זה הכל. רק תן לו כמה חודשים וכבר תשמע איך פלייסטיישן הולכת חזק על מובייל וטלביזיה.
אבל זה מה שאני אומר נושהם החליטו שהוא ייצא לפס4 מראש, כמו שהם החליטו שGOW2 ישאר בפס2 מראש וכמו שהם החליטו שgow ascension ישאר על הפס3.
פשוט הפיתוח היה כל כך ארוך שזה לוקח לפתח אותו שנים.
כל מה שאני אומר שזה אופייני לסנטה מוניקה להישאר על הדור הקודם לפחות למשחק אחד נוסף בעוד שזה ממש חילול הקודש לגרילה להישאר על הדור הקודם.
ברור שהמניע הוא כלכלי, אבל אתה מצפה מג'ים ראיין שתמיד חפר לנו שאף אחד לא רוצה יותר לשחק "משחקים בגרפיקה של פס3 אז לא צריך BC" פתאום אותו ראיין חושב שאנשים דווקא יזרמו לשחק בגרפיקת פס4. הוא הזויי.
אגב אנחנו לא היחידים שנרתעים ממנו גם בכירים בתעשייה מרימים גבה.
,
כן, הם החליטו מראש שהוא משחק פס4, זה נכון. הבעיה שלי היא לא ש-GOW משחק פס4, הבעיה שלי היא שהוא משחק פס4 שנה וחצי לתוך הדור של הפס5.
בנוגע לחילול השם או לא יודע מה, סנטה מוניקה פעם אחת איכשהו חתכה את השיגור של הדור הבא על הדור הקודם לפני עשור וחצי. הפכת את זה לכאילו זה טרנד אצלם. אצל סוני בכלליות אין חיה כזאת כל הקרוס ג'ן הזה שקורה פה, לא אצל סנטה מוניקה ולא אצל אף מפתחת גדולה אחרת. זה מה שפריקי, ממתי סוני שמה מפתחת להוציא משחק דור קודם 18 חודשים לתוך מחזור החיים של הקונסולה הבאה? זה מעולם לא היה, אין לזה תקדים עד הדור הזה.
Kazz כתב:
אם אתם רוצים להתלונן באופן אגוצנטרי שסוני דחו לכם את ה eye-candy, לפחות תכוונו את הכעס למשחקים שסוני מימנו כבלעדיים גמורים לפס5 אבל לא שמו דגש על גרפיקה מפוצצת. אולי תתלוננו איך אפשר ברימייק של DS שבלופוינט לא צריכים לעמול על תכנון מערכות משחק, איך לא היה יותר זמן ודגש פיתוח על לעשות גרפיקה מפוצצת. למה DS לא נראה כמו deep down?

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים