נושא *לא* E3 2025

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא *לא* E3 2025

הודעהעל ידי glass man » 13 דצמבר 2025, 20:20

Laskin כתב:תתמודד עם זה. עד לפני שנייה לא ידעת שהמשחק קיים. עכשיו אתה יודע, וצריך לחכות איזה חמש שנים. נורא.

אגב, מי שלא שם לב במהלך התצוגה - הארי פוטר חינמי בחנות של אפיק! לי כבר יש ואמנם כבר הרבה זמן הוא אפשר להשיג אותו מתחת למאה ש״ח במליון מבצעים שהיו, אבל עדיין חתיכת משחק לחלק בחינם ואני ממליץ בחום לכולם פה לנסות לפחות… גם אם אתם לא אוהבים את הארי פוטר (ואני ממש לא אוהב). רמת הפקה ברמה הגבוהה ביותר.

אה, ושיחקת עם בדמו של Pragmata בסטים. רעיון ממש חמוד, עם ההאקינג בזמן האקשן. הביצוע… לא יודע. אחרי שמסיימים יש עוד כמה יכולות שאולי יתנו גיוון ועניין, אבל אני מרגיש שהוא לא משהו.

אני נורא אהבתי את הדמו של Pragmata עצרתי בבוס כדי לא להרוס לעצמי.
מרגיש לי קצת, כמו Dead Space אבל עם הרבה גיימיקים יפנים שגורמים למשחק להיות מתודי ומחושב יותר מדד ספייס ואני אוהב את זה.
כל הזמן צריך לחשוב בקבלת ההחלטות, שווה לסיים את האקינג כמו שצריך כדי לעשות נזק מקסימלי או להשלים אותו בחצי כוח כדי לחזור לקרב מהר יותר לפני שאיזה אנדרואיד הורג אותי? להשתמש בנשק טוב על אויב X או שדווקא שווה לבזבז אותו על אוייב Y ? וכו'..

מבחינת העלילה זה יפני, ואין אצלהם אמצע אז יש מצב שהיא תהיה מגוחכת ברמה שלא יהיה נעים לשחק ליד אנשים אחרים ומצד שני היא יכולה לצאת מרגשת מאוד ושהדמו מתעתע בכוונה, הטריילר האחרון גרם לי להיות אופטימי שכן יש פה עומק רגשי לסיפור.

על הארי פוטר יש לי אותו מהפלוס ואני זוכר שגם קליימן אמר שאפשר בקלות לשחק אותו ואני זוכר שגם עומר עף עליו, השאלה אם באמת אפשר להבין מה הולך שם? או שזה בסגנון "אתה תבין אבל לא באמת תבין"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2025, 22:47

זה דמו בדיוק של 15 דקות… אין מה להרוס, אני שיחקתי גרוע ממש וניצחתי את הבוס בלי שיירד לי מד חיים אחד. זה הכי רחוק מדד ספייס שיכול להיות, אין פה אווירה, העיצוב שלבים נוראי ומזכיר משחקי פס2-3 יפנים. ההאקינג בדיחה, מבחינת קושי - הרעיון מצוין אבל זה קל מדי (כולה לזכור שברגע שאתה לוחץ על הטריגר השמאלי - אתה מתייחס לכפתורי הפנים כחיצים) וובגלל שהדמויות והאויבים סתם רובוטים זה לא מלחיץ ואתה יכול פשוט ללכת לצד השני של החדר ולהרוג אותם אחד אחד כי הם באים אלייך בצורה צפויה.

לגבי הארי פוטר - גירסת המחשב, על מחשב חזק - נראית כל כך הרבה יותר טוב מהקונסולות, לא הייתי מוותר להוסיף אותו לספרייה שם.
העלילה מאוד פנטזיה ותוכל לשחק בו כמוני בלי לדעת כמעט כלום על העולם.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 דצמבר 2025, 23:25

הארי פוטר בחינם בהחלט שווה כל שקל. זו לא יצירת מופת אבל הוא משחק טוב ואתה לא צריך להכיר הארי פוטר בשביל לשחק בו ולהנות ממנו, ככה אני שיחקתי בו.
כמובן שלגרופיז של הספרים יש פרספקטיבה אחרת על המשחק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים