Death_119 כתב:טוב, קיבלתי תאריך. השבוע של ה-30 בנובמבר. עכשיו רק נקווה שהביטול לא יגיע.
bling כתב:מאיפה הזמנת בסוף וכמה יצא לך?
השבוע של ה 30 זה בהשקה עצמה.
Death_119 כתב:אם אני לא טועה ההשקה היא ב-14 (קניתי פס4 לא אקסבוקס). הזמנתי מאמזון בריטניה ויצא בערך 2200.
Yahel12 כתב:משהו ששמתי לב אליו, רוב האנשים פה אמרו שמשלוח מהיר מכסה גם את הוצאות המכס,אבל לפי מה שאני שמתי לב זה רק משלוח מהיר שלא מכסה מכס,מכיוון שכתוב בשני המשלוחים : "TOTAL WITH VAT" 0.00ואחרי זה גם יש מקום שאפשר ללחוץ עליו וכתוב "estimate vat cost",הם לא כותבים שם כלום על כיסוי מכס,אתם בטוחים שזה מכסה את זה?
Yahel12 כתב:משהו ששמתי לב אליו, רוב האנשים פה אמרו שמשלוח מהיר מכסה גם את הוצאות המכס,אבל לפי מה שאני שמתי לב זה רק משלוח מהיר שלא מכסה מכס,מכיוון שכתוב בשני המשלוחים : "TOTAL WITH VAT" 0.00ואחרי זה גם יש מקום שאפשר ללחוץ עליו וכתוב "estimate vat cost",הם לא כותבים שם כלום על כיסוי מכס,אתם בטוחים שזה מכסה את זה?
Golan כתב:נו, אני לא מבין למה אני עדיין לא מקבל מייל. עוד מישהו פה חוץ מדודי קיבל?
ואמזון שידרגו לי את ההזמנה של ה-Xbox One לגרסת Day One עם FIFA 14. אני אמכור את הקוד, כי פיפא לא ממש מעניין אותי.מישהו מעוניין בו? אני אתן מחיר טוב, ותשלמו לי ב-PayPal.
Golan כתב:נו, אני לא מבין למה אני עדיין לא מקבל מייל. עוד מישהו פה חוץ מדודי קיבל?
ואמזון שידרגו לי את ההזמנה של ה-Xbox One לגרסת Day One עם FIFA 14. אני אמכור את הקוד, כי פיפא לא ממש מעניין אותי.מישהו מעוניין בו? אני אתן מחיר טוב, ותשלמו לי ב-PayPal.
Fanta כתב:אני אדבר איתך יותר קרוב לתאריך, יש סיכוי שאקנה בהתאם לתאריך שבו אשיג את הקונסולה
Fanta כתב:משהו יודע מה הסיכוי שלי לבצע כרגע הזמנה מחו"ל למכשיר ולקבל אותו?
בעקבות ביטול הקומיקון אני שוקל האם לטוס, כן יש לי את האופציה לטוס עם חברים מתישהו
אבל זה מתישהו וזה לא קבוע ושיט ושיט
אז אני בודק את האפשרויות פשוט להזמין את המכשיר
DrKeo כתב:אני חייב לציין שהתחיל ממש לרדת לי מהדור הבא. אפס בלעדיים שנראים טוב וכל משחקי צד ג' יוצאים לPC. בשילוב עם זה שצד ג' נראים פחות טוב מהPC שכבר יש לי עכשיו וכל קנית הקונסולות החדשות קצת מבאס אותי. אני שוקל לבטל את הקניה של הONE ופשוט לוותר על הדור הבא עד שמכריזים על איזה TLOU 2, קראקדאון 3, גירס 4 או TLG. גם אם יגידו שMGS5 בלעדי לקונסולות אני אקנה אחת אבל בנתיים אני שוקל ברצינות פשוט לבטל את כל ההזמנות מראש.
Nucleus_Dawn כתב:
לא ראינו שום דבר שמצדיק קניה של קונסולה, לפי דעתי.
גם אם יש כמה משחקים מסקרנים, אתה לא מפספס אותם. פשוט תשחק אותם בעוד שנה-שנתיים, כשלקונסולות הדור הבא כבר יהיו משחקים שירגשו אותך.
עד אז, אתה תקבל יותר ממספיק gaming fix מהPC שלך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 41 אורחים