bozeman כתב:ולחגים אמור לצאת היילו חדש ועוד כמה וכמה...
Laskin כתב:זה ליין די עלוב, האמת. כאילו, 4 משחקים בשנה שלמה שאף אחד מהם לא בדיוק היילו או גירס? לא חושב שזה סבבה. מזכיר קצת את השנים האחרונות של ה360 אפילו, רק שהפעם גם אפשר לשחק אותם על המחשב.
קראקדאון זה לא משחק שהרבה אנשים מכירים בכלל, וזה לא שהקודמים היו יצירות מופת, היילו וורס זה אסטרטגיה, ז׳אנר לא הכי פופולרי אלא אם אתה בליזארד, ים הגנבים נראה מיוחד אבל גם כן פונה לשוק די מצומצם והוא בכלל בסימן שאלה די גדול ופורצה זו סדרה נהדרת, בעצם ה״קילר״ היחיד ברשימה הזו אבל גם זה לא מוכר מכשירים... הם צריכים לדעתי משחק אחד שימכור את הקונסולה ואני לא רואה אותו כרגע.
בנוגע למשחקים שכבר יצאו - ברור שיקבלו פאץ׳ ויראו מדהים, אבל זה קצת חדשות של אתמול, אנשים שלא קנו וואן בעבר לא פתאום יקנו אותו בגלל שגירס נראה עכשיו קצת יותר חד.
Laskin כתב:לא משנה מה "של סוני", יש להם השנה מלא בלעדיים גם מצד ג'... אי אפשר לבטל את ניר, ניאו או ני נו קוני 2 או פרסונה ויאקוזה, כולם שיקולים סבירים מאוד כשקונים קונסולה, בטח ובטח ביחד... כל הבלעדיים שיש על הקונסולה גורמים לאנשים להעדיף אותה. אם מיקרוסופט רוצה לגרום לאנשים להוציא 400-500 דולר על הקונסולה שלה לדעתי היא חייבת בלעדיים רציניים וטובים יותר.
סוני לא היו חייבים איזה SHOWCASE כדי לגרום לאנשים לקנות את הפרו, מיקרוסופט לדעתי כן חייבים כזה.
Laskin כתב:סוני לא *חייבים* את מה שמיקרוסופט חייבת, כי לסוני יש מלא בלעדיים וידוע על מלא פרויקטים שלה שיצאו בעתיד, ולמיקרוסופט לא ממש, או לפחות לא בכמות או באיכות, ומאז ההכרזה על זה שהכל יגיע לPC הם איבדו את היוקרה הזו לחלוטין. זו נקודת המכירה של סוני, הבלעדיים. זה ומספר המשתמשים הגדול = מומנטום שקשה לעצור (לכל החברים יש PS אז קונים PS)... כמובן שהיה גם את עניין הקונסולה החזקה יותר, אבל הבעייה של מיקרוסופט עם ביצועים לא הייתה שהמשחקים נראים הרבה יותר טוב בקונסולה של סוני, כמו שהיו כאלה שפשוט לא רצו כמו שצריך, או לא רצו בכלל בFULL HD...
וכן, ברור לי הקטע שנקודת המכירה של מיקרוסופט זה החוזק של המכשיר, אבל השאלה אם באמת יהיה כזה הבדל, או שהם יעשו פשוט ב-4K מה שסוני עושים בשחמט, מה שאומר ש-99% מקהל היעד גם ככה לא יכול להבדיל, כי אין לו טלויזיה כזו, וגם למי שיש ממש צריך זכוכית מגדלת ממה שהבנתי, כדי לשים לב לשינוי.
Laskin כתב:אף אחד לא חולק על עניין ההכרזות, אבל האמת שבדור הזה מיקרוסופט לא שונים בהרבה ופרוייקטים רבים שלהם התעכבו מלא או בוטלו.
קראקדאון 3 הוכרז נדמה לי כבר לפני שלוש שנים, גם קוונטום ברייק יצא אחרי שלוש שנים מההכרזה, וים הגנבים לפחות שנתיים...
אבל זה לא ממש עקרוני, אני מסתכל על מה שכבר יש ועל מה שמתוכנן בעתיד וברור שסוני פה מנצחת בגדול, וכמו שאמרתי מאז שהם הכריזו שהכל מגיע לPC אז הם מחקו מלא גיימרים PC לחלוטין, וזה לא מעט אנשים, שכן ייתכן ועוד יקנו PS4, או שכבר עשו זאת, כמוני וכמוך למשל.
הם עברו מONLY ON XBOX למשהו כמו THIS IS OUR STEAMBOX, ולדעתי האישית זו לא אסטרטגיה טובה. אבל הלוואי ואני טועה כי אם יש משהו שאני שונא בתעשייה הזו - זה שסוני תופסים פער עצום על התחרות
אגב, הערכה שלי היא שGOW יצא בסוף השנה כדי "לקלקל" למיקרוסופט... אם יש כותר שיכול לגרום לכל מה שהם יראו שם להתגמד - זה רק זה... למרות שגם רק טריילר של קרב עם בוס גדול מאוד יכול להספיק כדי לגרום לאנשים לחכות ל-2018, אבל אני לא רוצה ספוילרים אז מקווה שהם יסתפקו בטריילר עם תאריך יציאה ביום שהסקורפיו יוצא
גם ספיידרמן יכול להיות משהו מאוד גדול, אבל הסרט יוצא ביולי ואני לא חושב שיש סיכוי שגם המשחק, אז הם לאו דווקא יוציאו אותו השנה.
אה, ושכחנו שיש גם את הסיפור צד של UNCHARTED שיוצא השנה, אבל למרות שבטח יהיה מדהים - קשה לי להאמין שזה מספיק לחגים, גם אם GT SPORTS יוצא, כי אני אישית כבר לא ממש יודע למה לצפות ממנוויש גם את DAYS GONE שאני עדיין חושב שהוא נראה מדהים ואם יפתיע כמו שגרילה הפתיע - מצפה לנו עוד משחק חובה... אבל בטח יצא גם רק ב-2018.
קיצר הניחוש שלי הוא שGOW כן יצא בסוף השנה
Laskin כתב:עזוב תאריכים, אני באמת לא יכול לדעת לגבי מה שעוד לא יצא כמעט אף פעם, הרי "הכל יכול להיות" ואולי 2 יבוטלו בכלל ואולי שום דבר לא יצא...
אבל רשימת החברות שעובדות על בלעדיים AAA לסוני גדולה יותר, נקודה.
וברור שאם אני קונה מהחנות שלהם הם מרוויחים, אבל אנחנו מדברים כרגע על הפרו מול הסקורפיו, והטענה שלי היא שהקונסולה הזו תהיה נפילה ללא "קילר" שאפשר לשחק רק עליו. כן, מעריצי פורצה יקנו אותו, אבל כמה הם כבר? גירס כבר לא מה שהיה מבחינת כח IP, רייר לא מוכרת מכונות... חסר להם משהו שיגרום לאנשים להעדיף אותו על פני הPS4 לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים