משחקי 2017

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2017

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2017, 11:37

אחד הרבעונים הטובים בהסטוריה.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 מרץ 2017, 12:03

הזוי.
הייתי מוכן להמר שGR יהיה המשחק שיישר את הסטטיסטיקה אבל גם הוא מתגלה כמשחק טוב..
ובהסתכלות על כל הטוב שמצפה לנו בהמשך השנה, האם זה הפיק של הדור?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2017, 12:16

השנה הזאת לא פחות או יותר פוצצה את ה-load שלה ברבעון הראשון? זה נכון שיש עוד כמה משחקים גדולים כמו איזו שלישיה ממיקרוסופט, מורדור, BATTLEFRONT חדש (אני משער שהוא השנה?) או RDR2 אבל נראה שהעיקר של התוכן יצא ברבעון הראשון. לא יודע, אולי אני פשוט לא זוכר טוב מספיק את הלוז של 2017.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 07 מרץ 2017, 13:08

השנה הזאת אכן התחילה פסיכי לגמרי. כל השבועות האחרונים היו סחרחורת של משחקים מעולים שבקושי הספקתי להתחיל לשחק בהם לפני שהתחלתי את המשחק הבא. הורייזון וזלדה, שני משחקים יוצאים מהכלל, השתלטו לי לגמרי על החיים. בצד יש לי את Nioh, Wildlands, Sniper Elite, Torment ובקרוב גם את Nier שאין לי מושג ירוק מתי אתחיל לשחק בהם בכלל. וזה עוד בלי להזכר בכל מיני משחקים "ישנים" כמו רזידנט אוויל 7 או Gravity Rush 2 שנשכחו אי שם בהארדיסק של הפלייסטיישן.

אם RDR 2 באמת ייצא השנה והוא יהיה מוצלח כמו קודמו, ואם Mass Effect החדש יהיה מוצלח, זו כנראה הולכת להיות אחת השנים הטובות ביותר בהסטוריה של התעשייה הזו (אני גם מחזיק אצבעות ל-Assassin's Creed מוצלח). וזה לא שהשנה שעברה היתה גרועה במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 מרץ 2017, 13:20

ולחגים אמור לצאת היילו חדש ועוד כמה וכמה...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מרץ 2017, 13:37

מבדיקה קצרה אני רואה גם את הבאים שסביר ביותר שיקבלו ממוצע סביב ה-80-85 ומעלה, ורק כאלו שאיכשהו מעניינים אותי, לא מבין בז'אנרים מסויימים מספיק כדי להוסיף לכאן... לפי סדר יציאה, ולא כולל כל מני רימייקים כמו מריו קארט, קראש בנדיקוט ובולטסטורם למשל:
MASS EFFECT
PERSONA 5
YOOKA LAYLEE
LITTLE NIGHTMARES
SYBERIA 3
PREY
INJUSTICE 2
RIME
THE SURGE
TEKKEN 7
DIRT 4
עד כאן זה רק מעכשיו עד יוני.

אחר כך יש את:
ACE COMBAT 7
CRACKDOWN 3
CUPHEAD
DIVINITY ORIGINAL SIN 2
GT SPORTS
HELLBLADE
NI NO KUNI 2
LAWBREAKERS
MARVEL VS CAPCOM INFINITE
OUTLAST 2
RDR2
SEA OF THIEVES
SOUTH PARK: TFBW
TACOMA
SUPER MARIO ODDYSEY
SPLATOON 2

בנוסף, יש כמו שאמרו את BATTLEFRONT וASSASINS CREED, וסיכוי סביר גם לראות את ספיידרמן, ואפילו את GOW.
וכמובן שיש את הסקורפיו, ואני ממש בספק אם לא יגיע איתו גם פורצה וגם היילו חדש שיפציצו... ויהיו עוד מלא הכרזות בטח לסוף השנה, שחלקם יידחו אבל חלקם באמת יצאו עוד השנה, גם אם אלו משחקי אינדי...

קיצר - לא יודע איך השנה תמשיך, אבל היא התחילה בצורה חסרת תקדים ויש בהחלט למה לצפות בהמשך שלה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 מרץ 2017, 13:43

bozeman כתב:ולחגים אמור לצאת היילו חדש ועוד כמה וכמה...

היילו חדש לא יהיה השנה ספנסר כבר אישר את זה. היילו 6 בסוף 2018 כמעט בוודאות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מרץ 2017, 13:45

וואלה, פיספסתי את זה... טוב, בטח יהיה משהו גדול מאוד במקומו, בנוסף לFORZA.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 מרץ 2017, 14:34

למען האמת אני ממש לא בטוח שיהיה משהו גדול השנה חוץ מפורזה 7. בפודקסאט IGN האחרון ספנסר התראיין שם במשך כמעט שעה והמסר היה ברור לגבי הליינאפ של 2017: קראקדאון 3,פורזה חדש ו-sea of theives הם כנראה מה שנראה ממיקרוסופט השנה. יותר מזה,כשאחד המנחים ניסה ללחוץ על ספנסר הוא אמר משהו בסגנון של "יש דברים לא מוכרזים כמובן,אבל אם אתם חושבים שאני מחזיק בשרוול איזה AAA סודי לחגים שעוד לא חשפתי,אתם טועים".

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מרץ 2017, 14:43

נראה... אני חושב שזה יהיה באסה להם אם לא, גירסה של AC החדש שרצה ב-4K "אמיתי" לעומת השחמט על הפרו לא תשכנע אף אחד לקנות אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2017, 16:13

הם לא צריכים איזו הכרזת AAA גדולה, אני משער שכמו הפרו רוב המשחקים הגדולים מצד ג' יתמכו ובטוח של משחקי 2017 של מיקרוסופט גם יתמכו בסקורפיו. פורצה 7 ב-4K נעול על 60 זה לא שאו קייס? אגב, מורדור החדש של WB הוכרז כבר כתומך סקורפיו כך שלפחות אותו יהיה להם ב-100% :)

אגב, אני לא אהיה מופתע אם הם יכריזו שכל משחקי צד א' שלהם יקבלו פאטצ' סקורפיו, או לפחות רובם. משחקים כמו גירס 4 כבר נבנו מראש ל-4K, ראינו שגם הפורצות למניהם נבנו לזה בגלל גרסת הPC. אין מצב שהורייזן 2, פורצה 7, גירס 4, קראקדאון 3, ים הגנבים, היילו וורס 2 והיילו 5 לא יקבלו פאטצ' 4K בחלון שיגור.

אנשים קצת מגזימים עם 2017 של מיקרוסופט. היילו וורס 2, קראקדאון 3, ים הגנבים ופורצה 7 זה ליינאפ אחלה. אולי לא מדובר בליינאפ הכי טוב בהסטוריה האנושית אבל עדין ליינאפ סבבה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מרץ 2017, 18:02

זה ליין די עלוב, האמת. כאילו, 4 משחקים בשנה שלמה שאף אחד מהם לא בדיוק היילו או גירס? לא חושב שזה סבבה. מזכיר קצת את השנים האחרונות של ה360 אפילו, רק שהפעם גם אפשר לשחק אותם על המחשב.
קראקדאון זה לא משחק שהרבה אנשים מכירים בכלל, וזה לא שהקודמים היו יצירות מופת, היילו וורס זה אסטרטגיה, ז׳אנר לא הכי פופולרי אלא אם אתה בליזארד, ים הגנבים נראה מיוחד אבל גם כן פונה לשוק די מצומצם והוא בכלל בסימן שאלה די גדול ופורצה זו סדרה נהדרת, בעצם ה״קילר״ היחיד ברשימה הזו אבל גם זה לא מוכר מכשירים... הם צריכים לדעתי משחק אחד שימכור את הקונסולה ואני לא רואה אותו כרגע.
בנוגע למשחקים שכבר יצאו - ברור שיקבלו פאץ׳ ויראו מדהים, אבל זה קצת חדשות של אתמול, אנשים שלא קנו וואן בעבר לא פתאום יקנו אותו בגלל שגירס נראה עכשיו קצת יותר חד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2017, 18:15

Laskin כתב:זה ליין די עלוב, האמת. כאילו, 4 משחקים בשנה שלמה שאף אחד מהם לא בדיוק היילו או גירס? לא חושב שזה סבבה. מזכיר קצת את השנים האחרונות של ה360 אפילו, רק שהפעם גם אפשר לשחק אותם על המחשב.
קראקדאון זה לא משחק שהרבה אנשים מכירים בכלל, וזה לא שהקודמים היו יצירות מופת, היילו וורס זה אסטרטגיה, ז׳אנר לא הכי פופולרי אלא אם אתה בליזארד, ים הגנבים נראה מיוחד אבל גם כן פונה לשוק די מצומצם והוא בכלל בסימן שאלה די גדול ופורצה זו סדרה נהדרת, בעצם ה״קילר״ היחיד ברשימה הזו אבל גם זה לא מוכר מכשירים... הם צריכים לדעתי משחק אחד שימכור את הקונסולה ואני לא רואה אותו כרגע.
בנוגע למשחקים שכבר יצאו - ברור שיקבלו פאץ׳ ויראו מדהים, אבל זה קצת חדשות של אתמול, אנשים שלא קנו וואן בעבר לא פתאום יקנו אותו בגלל שגירס נראה עכשיו קצת יותר חד.

ומצד שני השנה של סוני היא GT SPORTS והורייזון. אולי בעצם גם ניאו הוא במימון כלשהו של סוני, אני לא בטוח. אין מה לעשות, סוני נהנת מהעובדה שהיא קונסולה יפנית ולכן מקבלת כל מני בלעדיים יפנים ככה בדיפולט בלי שהם אפילו צריך לנקוף אצבע (לדוגמה יקוזה, ניר אוטומטה, ני נו קוני 2 או פרסונה 5). מיקרוסופט לעולם לא תוכל לקבל את זה לצערה אבל אם תסתכל נטו על מה מיקרוסופט וסוני עושות? לא בדיוק שנה להיט לסוני, שני משחקים והשני הוא גם משחק מירוץ שרוב הסיכויים לא יצליח להשתוואת לפורצה 7. אין ספק שהורייזון יצא מעולה אבל לך תדע מה יקרה עם קראקדאון או ים הגנבים, שני WILD CARDS. בכל מקרה לא זאת ולא זאת יכולות להתגאות ב-2017 למרות שבכלליות 2017 שנה מטורפת לגמרי.

בנושא הסקורפיו, מה היה ה-SHOW CASE של הפרו? בעיקר פאטצ'ים למשחקים קיימים כמו TLOU או אנצ'רטד 4 או רצ'ט ותמיכה צד ג'. זה גם מה שתראה ממיקרוסופט למרות שפיל ספנסר אמר שהם דואגים למשהו שיראה באמת את הכוח של הסקורפיו בלי שום קשר למסך 4K.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 09:28

לא משנה מה "של סוני", יש להם השנה מלא בלעדיים גם מצד ג'... אי אפשר לבטל את ניר, ניאו או ני נו קוני 2 או פרסונה ויאקוזה, כולם שיקולים סבירים מאוד כשקונים קונסולה, בטח ובטח ביחד... כל הבלעדיים שיש על הקונסולה גורמים לאנשים להעדיף אותה. אם מיקרוסופט רוצה לגרום לאנשים להוציא 400-500 דולר על הקונסולה שלה לדעתי היא חייבת בלעדיים רציניים וטובים יותר.
סוני לא היו חייבים איזה SHOWCASE כדי לגרום לאנשים לקנות את הפרו, מיקרוסופט לדעתי כן חייבים כזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2017, 09:51

מעניין שכשמדברים על הבלעדיים של מייקרוסופט תמיד עולה הסייג "ועוד אפשר לשחק אותם על המחשב", אבל אף אחד לא עושה אותו הדבר בנוגע לNier וני נו קוני, או שפרסונה ויאקוזה הם בכלל פורטים של משחקי PS3.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 09:56

אה, אני בכלל לא זכרתי שהם גם לPC. אז שכחו משניהם :)

וגם - איזה כיף, זה בטח אומר שאוכל לקנות אותם בזול עוד השנה ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 12:24

Laskin כתב:לא משנה מה "של סוני", יש להם השנה מלא בלעדיים גם מצד ג'... אי אפשר לבטל את ניר, ניאו או ני נו קוני 2 או פרסונה ויאקוזה, כולם שיקולים סבירים מאוד כשקונים קונסולה, בטח ובטח ביחד... כל הבלעדיים שיש על הקונסולה גורמים לאנשים להעדיף אותה. אם מיקרוסופט רוצה לגרום לאנשים להוציא 400-500 דולר על הקונסולה שלה לדעתי היא חייבת בלעדיים רציניים וטובים יותר.
סוני לא היו חייבים איזה SHOWCASE כדי לגרום לאנשים לקנות את הפרו, מיקרוסופט לדעתי כן חייבים כזה.

למה סוני לא צריכים SHOWCASE לפרו אבל מיקרוסופט כן צריכים לסקורפיו? מיקרוסופט כבר הראו שכשהם הוציאו קונסולה מחודשת (ה-S), המכירות שלהם זנקו משמעותית. אני חושב שהנקודת מכירה של הסקורפיו תהיה "כל משחק צד ג' בגרסה הכי טובה שלו". רק תחשוב שלמשל יוכרז ב-E3 סייברפאנק סופסוף ועל הסקורפיו הוא רץ ב-60FPS. הם לא צריכים שהמשחקים יהיו בלעדיים, רק להדגיש שהם הגרסה הכי טובה.

בנושא הבלעדיים, שוב, אין מה לעשות, כל מה שמגיע מיפן יעדיף תמיד את הפס4. זה יתרון מובנה שיש לסוני, אפילו אם הם לא היו מוציאים משחק אחד השנה עדין הם היו מקבלים את היאקוזות והפרוסנות למניהן. כן, מיקרוסופט צריכה להתאמץ יותר אבל היא מביאה 4 בלעדיים השנה, אני חושב שזה קצת מנותק מהמציאות לצפות ממנה לעשות איזה 10 בלעדיים כל שנה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 12:32

סוני לא *חייבים* את מה שמיקרוסופט חייבת, כי לסוני יש מלא בלעדיים וידוע על מלא פרויקטים שלה שיצאו בעתיד, ולמיקרוסופט לא ממש, או לפחות לא בכמות או באיכות, ומאז ההכרזה על זה שהכל יגיע לPC הם איבדו את היוקרה הזו לחלוטין. זו נקודת המכירה של סוני, הבלעדיים. זה ומספר המשתמשים הגדול = מומנטום שקשה לעצור (לכל החברים יש PS אז קונים PS)... כמובן שהיה גם את עניין הקונסולה החזקה יותר, אבל הבעייה של מיקרוסופט עם ביצועים לא הייתה שהמשחקים נראים הרבה יותר טוב בקונסולה של סוני, כמו שהיו כאלה שפשוט לא רצו כמו שצריך, או לא רצו בכלל בFULL HD...
וכן, ברור לי הקטע שנקודת המכירה של מיקרוסופט זה החוזק של המכשיר, אבל השאלה אם באמת יהיה כזה הבדל, או שהם יעשו פשוט ב-4K מה שסוני עושים בשחמט, מה שאומר ש-99% מקהל היעד גם ככה לא יכול להבדיל, כי אין לו טלויזיה כזו, וגם למי שיש ממש צריך זכוכית מגדלת ממה שהבנתי, כדי לשים לב לשינוי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 12:43

Laskin כתב:סוני לא *חייבים* את מה שמיקרוסופט חייבת, כי לסוני יש מלא בלעדיים וידוע על מלא פרויקטים שלה שיצאו בעתיד, ולמיקרוסופט לא ממש, או לפחות לא בכמות או באיכות, ומאז ההכרזה על זה שהכל יגיע לPC הם איבדו את היוקרה הזו לחלוטין. זו נקודת המכירה של סוני, הבלעדיים. זה ומספר המשתמשים הגדול = מומנטום שקשה לעצור (לכל החברים יש PS אז קונים PS)... כמובן שהיה גם את עניין הקונסולה החזקה יותר, אבל הבעייה של מיקרוסופט עם ביצועים לא הייתה שהמשחקים נראים הרבה יותר טוב בקונסולה של סוני, כמו שהיו כאלה שפשוט לא רצו כמו שצריך, או לא רצו בכלל בFULL HD...
וכן, ברור לי הקטע שנקודת המכירה של מיקרוסופט זה החוזק של המכשיר, אבל השאלה אם באמת יהיה כזה הבדל, או שהם יעשו פשוט ב-4K מה שסוני עושים בשחמט, מה שאומר ש-99% מקהל היעד גם ככה לא יכול להבדיל, כי אין לו טלויזיה כזו, וגם למי שיש ממש צריך זכוכית מגדלת ממה שהבנתי, כדי לשים לב לשינוי.

סוני מכריזה על משחקים שנים קדימה, הבעיה של מיקרוסופט היא שכשהיא מכריזה על משחקים שנים קדימה והמשחקים מתבטלים אז העולם קורס עליהם. פיל ספנסר אמר בראיון השבוע שהוא לא רוצה להכריז על משחקים שנים מראש ודוגרי אני גם לא חושב שצריך להכריז על משחקים שנים מראש. מתי נשחק ב-DEATH STRANDING? ב-2019? ב-2020? ומה עם GOW? יש מצב שהוא יצא שנתיים אחרי ההכרזה. ו-TLG? יצא 8 שנים אחרי ההכרזה. ומה עם GT SPORTS? כבר שנתיים הכותר הזה נגרר בלי תאריך יציאה. ו-DREAMS? מה איתו בכלל, לא שמענו עליו המון זמן והוא הוכרז לפני 3 שנים. ומה עם FFVII? מי יודע מתי זה יוצא, שלא נדבר על שאנמו 3. סוני תמיד מרגישה כאילו יש להם ליינאפ סופר עבה כי הם מכריזים על דברים שנים מראש כך שגם אם יש להם 2-3 משחקים בשנה גג, עדין תמיד יש להם איזה 10+ משחקים מוכרזים בכל רגע נתון, אתה פשוט לא תשחק בהם עד שהילדה שלך תהיה בת 5.

בכל מקרה נראה מה הולך עם מיקרוסופט ב-E3, אני משער שהם יתחילו לפרוש שם את הסקורפיו ומשחקי 2018.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 13:48

אף אחד לא חולק על עניין ההכרזות, אבל האמת שבדור הזה מיקרוסופט לא שונים בהרבה ופרוייקטים רבים שלהם התעכבו מלא או בוטלו.
קראקדאון 3 הוכרז נדמה לי כבר לפני שלוש שנים, גם קוונטום ברייק יצא אחרי שלוש שנים מההכרזה, וים הגנבים לפחות שנתיים...

אבל זה לא ממש עקרוני, אני מסתכל על מה שכבר יש ועל מה שמתוכנן בעתיד וברור שסוני פה מנצחת בגדול, וכמו שאמרתי מאז שהם הכריזו שהכל מגיע לPC אז הם מחקו מלא גיימרים PC לחלוטין, וזה לא מעט אנשים, שכן ייתכן ועוד יקנו PS4, או שכבר עשו זאת, כמוני וכמוך למשל.
הם עברו מONLY ON XBOX למשהו כמו THIS IS OUR STEAMBOX, ולדעתי האישית זו לא אסטרטגיה טובה. אבל הלוואי ואני טועה כי אם יש משהו שאני שונא בתעשייה הזו - זה שסוני תופסים פער עצום על התחרות :)

אגב, הערכה שלי היא שGOW יצא בסוף השנה כדי "לקלקל" למיקרוסופט... אם יש כותר שיכול לגרום לכל מה שהם יראו שם להתגמד - זה רק זה... למרות שגם רק טריילר של קרב עם בוס גדול מאוד יכול להספיק כדי לגרום לאנשים לחכות ל-2018, אבל אני לא רוצה ספוילרים אז מקווה שהם יסתפקו בטריילר עם תאריך יציאה ביום שהסקורפיו יוצא :D
גם ספיידרמן יכול להיות משהו מאוד גדול, אבל הסרט יוצא ביולי ואני לא חושב שיש סיכוי שגם המשחק, אז הם לאו דווקא יוציאו אותו השנה.
אה, ושכחנו שיש גם את הסיפור צד של UNCHARTED שיוצא השנה, אבל למרות שבטח יהיה מדהים - קשה לי להאמין שזה מספיק לחגים, גם אם GT SPORTS יוצא, כי אני אישית כבר לא ממש יודע למה לצפות ממנו :) ויש גם את DAYS GONE שאני עדיין חושב שהוא נראה מדהים ואם יפתיע כמו שגרילה הפתיע - מצפה לנו עוד משחק חובה... אבל בטח יצא גם רק ב-2018.
קיצר הניחוש שלי הוא שGOW כן יצא בסוף השנה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 15:03

Laskin כתב:אף אחד לא חולק על עניין ההכרזות, אבל האמת שבדור הזה מיקרוסופט לא שונים בהרבה ופרוייקטים רבים שלהם התעכבו מלא או בוטלו.
קראקדאון 3 הוכרז נדמה לי כבר לפני שלוש שנים, גם קוונטום ברייק יצא אחרי שלוש שנים מההכרזה, וים הגנבים לפחות שנתיים...

אבל זה לא ממש עקרוני, אני מסתכל על מה שכבר יש ועל מה שמתוכנן בעתיד וברור שסוני פה מנצחת בגדול, וכמו שאמרתי מאז שהם הכריזו שהכל מגיע לPC אז הם מחקו מלא גיימרים PC לחלוטין, וזה לא מעט אנשים, שכן ייתכן ועוד יקנו PS4, או שכבר עשו זאת, כמוני וכמוך למשל.
הם עברו מONLY ON XBOX למשהו כמו THIS IS OUR STEAMBOX, ולדעתי האישית זו לא אסטרטגיה טובה. אבל הלוואי ואני טועה כי אם יש משהו שאני שונא בתעשייה הזו - זה שסוני תופסים פער עצום על התחרות :)

אגב, הערכה שלי היא שGOW יצא בסוף השנה כדי "לקלקל" למיקרוסופט... אם יש כותר שיכול לגרום לכל מה שהם יראו שם להתגמד - זה רק זה... למרות שגם רק טריילר של קרב עם בוס גדול מאוד יכול להספיק כדי לגרום לאנשים לחכות ל-2018, אבל אני לא רוצה ספוילרים אז מקווה שהם יסתפקו בטריילר עם תאריך יציאה ביום שהסקורפיו יוצא :D
גם ספיידרמן יכול להיות משהו מאוד גדול, אבל הסרט יוצא ביולי ואני לא חושב שיש סיכוי שגם המשחק, אז הם לאו דווקא יוציאו אותו השנה.
אה, ושכחנו שיש גם את הסיפור צד של UNCHARTED שיוצא השנה, אבל למרות שבטח יהיה מדהים - קשה לי להאמין שזה מספיק לחגים, גם אם GT SPORTS יוצא, כי אני אישית כבר לא ממש יודע למה לצפות ממנו :) ויש גם את DAYS GONE שאני עדיין חושב שהוא נראה מדהים ואם יפתיע כמו שגרילה הפתיע - מצפה לנו עוד משחק חובה... אבל בטח יצא גם רק ב-2018.
קיצר הניחוש שלי הוא שGOW כן יצא בסוף השנה

אם מיקרוסופט עדין לא הכריזו על הליינאפ 2018 שלהם אתה לא ממש יכול להגיד מי לוקח מה ב-2018 והלאה. DAYS GONE לא יוצא השנה, GOW כנראה גם לא ובעצם מעבר לGT והורייזון אין לסוני יותר מדי צד א'/ב' השנה. מיקרוסופט צריכה להרשים ב-E3, אין ספק, אבל כרגע אין לנו שמץ.

בנושא הקרוס ביי, אני חושב שאתה מפספס את הנקודה. לא קנית אקסבוקס, כנראה שגם לא היית קונה גם אם לא היה את המשחקים שלהם לPC. אבל את גירס 4 קנית? על חלונות שלמת? סוני לא הרוויחה שקל מזה שקנית פרו, מיקרוסופט לא תרוויח שקל מזה שתקנה סקופיו. מיקרוסופט רוצה אותך במערכת האקולוגית שלהם ואם אתה קונה את גירס 4, אז את היילו 6, קראקדאון 3 ופורצה 7 אז אתה לאט לאט מתחייב לחנות של חלונות 10 וכשהיא תשתפר מספיק ויהיו לך שם מספיק משחקים, אתה גם תהיה מוכן לקנות את RE8 או COD18. בסופו של דבר זה לא משנה אם המשחק שלך רץ על PC חזק, סקורפיו חזק, S חלשה או ONE מקורית עתיקה, בסוף אתה משלם 60$ על גירס 4 בפלטפורמה שהם מחזיקים (ושלא תבלבל, חלונות 10 זאת פלטפורמה שלהם שהם מחזיקים וחשובה להם פי כמה מאקסבוקס).

בכל מקרה היציאה של המשחקים ל-PC לא משפיעה על ה90% גיימרים הקז'ואלים שאין להם ולא יהיה להם מחשב גיימינג בבית. מבחינתם גירס 4 בלעדי לאקסבוקס בדיוק כמו שאנצ'רטד לפלייסטיישן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 15:14

עזוב תאריכים, אני באמת לא יכול לדעת לגבי מה שעוד לא יצא כמעט אף פעם, הרי "הכל יכול להיות" ואולי 2 יבוטלו בכלל ואולי שום דבר לא יצא...
אבל רשימת החברות שעובדות על בלעדיים AAA לסוני גדולה יותר, נקודה.

וברור שאם אני קונה מהחנות שלהם הם מרוויחים, אבל אנחנו מדברים כרגע על הפרו מול הסקורפיו, והטענה שלי היא שהקונסולה הזו תהיה נפילה ללא "קילר" שאפשר לשחק רק עליו. כן, מעריצי פורצה יקנו אותו, אבל כמה הם כבר? גירס כבר לא מה שהיה מבחינת כח IP, רייר לא מוכרת מכונות... חסר להם משהו שיגרום לאנשים להעדיף אותו על פני הPS4 לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 15:30

Laskin כתב:עזוב תאריכים, אני באמת לא יכול לדעת לגבי מה שעוד לא יצא כמעט אף פעם, הרי "הכל יכול להיות" ואולי 2 יבוטלו בכלל ואולי שום דבר לא יצא...
אבל רשימת החברות שעובדות על בלעדיים AAA לסוני גדולה יותר, נקודה.

וברור שאם אני קונה מהחנות שלהם הם מרוויחים, אבל אנחנו מדברים כרגע על הפרו מול הסקורפיו, והטענה שלי היא שהקונסולה הזו תהיה נפילה ללא "קילר" שאפשר לשחק רק עליו. כן, מעריצי פורצה יקנו אותו, אבל כמה הם כבר? גירס כבר לא מה שהיה מבחינת כח IP, רייר לא מוכרת מכונות... חסר להם משהו שיגרום לאנשים להעדיף אותו על פני הPS4 לדעתי.

כן, הרשימה שלהם גדולה יותר כי היא כוללת משחקים של 2018, 2019 ו-2020. זאת הסתכלות שטחית. מה יוצא לONE ב-2018? מה יוצא ב2019? מה יוצא ב2020? אין לי מושג, לך אין מושג ולכן גם אי אפשר להשוואת וגם אין טעם. מה אם פתאום יהיה קונקר 2 ל-2018 שמפותח על ידי אינסומניאק? מה אם אחרי שגירס 4 הוכיח שהקואליציה יודעת לעשות משחק גירס הם יעשו מהפך סטייל GOW3 ל-GOW4 עבור גירס? מה אם AW2 יוכרז ל-2019? מה אם החבר'ה של יוקה ללי יפתחו באנג'ו קזואי 3 בתקציב גבוה? אין לי שמץ מה הולך ב-2018-2020. אולי אלה יהיו שנים ריקות ונוראיות, אולי מלאות ומצויינת, מי יודע? לכן ההשוואה די חסרת ערך.

בנושא הסקורפיו, היא תמכור מה שהONE מוכרת + הקהל שמחפש את הכוח. רוצה לשחק את RDR2 בגרסה הכי טובה? אתה צריך סקורפיו. אתה רוצה את באטלפרונט החדש בגרפיקה הכי טובה? אתה צריך סקורפיו. אתה רוצה את המשחק מורדור החדש בצורה הכי מרשימה? אתה צריך סקורפיו. הסקורפיו היא לא דור חדש, היא איטרציה על הONE בדיוק כמו שהפרו היא איטרציה על הפס4. הן ממשיכות להתקיים יחד כמו שני מחשבי PC כשבאחד יש 1080GTX ובשני 1060GTX, לא הרבה מעבר. היא תמכור טוב אם המחיר יהיה טוב ומשחקים יראו עליה טוב.

אם אתה חושב שהסקורפיו תהפוך את הדור הזה על הראש והONE פתאום תעקוף את הפס4, זה לא יקרה. כשהסקורפיו תצא יהיו כנראה יותר מ70 מליון מכשירי פס4 בעולם וכנראה חצי מכשירי ONE. הסקורפיו כנראה תשפר את המכירות אבל הדור הזה של סוני, אפילו פיל ספנסר הודה שמיקרוסופט לא תצליח לעקוף אותם בדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 16:40

והנה 16 דקות של גיימפליי מ-shadow of war. על פי הלוגו XBOX בהתחלה וההכרזה שלו ככותר הסקורפיו הראשון, אפשר להיות בטוחים שיש פה איזה שיתוף פעולה בקשר לשיגור של הסקורפיו:

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 08 מרץ 2017, 16:43

מילא ביטלתם מהמשוואה את כל הצד ג' הנהדר של סוני בטוענות לא רלוונטיות בשוק תחרותי, שאת חלקן גם אפשר להפריך בקלות בהסתכלות זריזה על הדור שעבר, אבל כבר יצאו לסוני השנה שני משחקי צד א'/ב' די מוצלחים שהם לא הורייזון או GT.. בהתחשב שאנחנו כולה במרץ נראה לי די משונה מכוח ההגנה של מייקרוסופט בווקסלים להתחיל להתעלם מקיומם שוב ושוב כבר עכשיו, בוודאי לא בזמן שהם סופרים אוטומטית משחקים שאולי כן ואולי לא יצאו סבבה יותר למייקרוסופט. לפחות תחכו לסוף השנה לפני שמתחילים עם הרשימות הסלקטיביות השנתיות :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים