PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 28 מאי 2014, 19:00

אני מדבר ספציפית על המשחק הזה, מה אכפת לי מה PS3 בכלל?

אמרת AA מטשטש, הסברתי שהפתרון AA הוא הטוב שיש, ואפקטי פוסט מוסיפים הרבה פעמים סוג של פילטר לתמונה שחלק ימצאו כפחות חד או אולי "מטשטש".

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 מאי 2014, 11:05

bling כתב:אני מדבר ספציפית על המשחק הזה, מה אכפת לי מה PS3 בכלל?

אמרת AA מטשטש, הסברתי שהפתרון AA הוא הטוב שיש, ואפקטי פוסט מוסיפים הרבה פעמים סוג של פילטר לתמונה שחלק ימצאו כפחות חד או אולי "מטשטש".

אויש נו בלינג תהיי לרגע רציני. התגובה לגבי הPS3 הייתה כלפי דין ואל תגיד לי שזה לא היה מובן (אפילו רק מעצם העובדה שהתגובה באה אחרי התגובה של דין).

אמרתי AA מטשטש וזה ממש לא מעניין איזה AA המשחק עושה בו שימוש מה שמעניין הוא שאנשים מעדיפים את הטשטוש של MLAA נגיד לעומת משחק ללא AA ואל תגיד לי פתאום שלא הבנת את זה מדבריי. אני לא מבין מה המגננה הזאת.

לכתוב ש"חלק ימצאו כפחות חד" זה חתיכת COP OUT רציני. תחזור לתמונות שלאסקין הביא ותראה את ההבדל העצום בחדות ובפרטים. רוצה לחזור שוב ולכתוב לי במרכאות מטשטש או לאמר ש"חלק" מהאנשים ימצאו כ"פחות" חד אז שיהיה.

עריכה:
ולגבי זה שהוא משתמש בMSAA... תאמר "כרגע" כי בינתיים דחו את המשחק וזה די ברור שהדחייה היא עניין של PERFORMANCE כי כמו ששאלתי בסרטון הקודם איך אף אחד לא ציין שהמשחק רץ ממש ממש גרוע ועכשיו אתה רואה שהמשחק מלא בקריעות מסך (אני אנחש שבסרטון שעבר היה VSYNC ועכשיו הורידו בשביל שיראה קצת יותר נורמלי) וזה כאשר כלום אבל פשוט כלום לא קורה על המסך... אשכרה שתיים וחצי אנשים באזור קטנטן ופיצוץ בקטנה והמשחק מקרטע. אז עד פברואר הרבה יכול להשתנו מבחינת AA שהרי הוא RESOURCE HOG רציני.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מאי 2014, 19:13

מה יש לך, ממש לא ברור מהתגובה שלך שדיברת על PS3, דין אמר ש MSAA לא מטשטש ואתה בתגובה אמרת שלרוב לא משתמשים ב MSAA כאילו המסקנה היא שהמשחק הזה אולי משתמש ב AA אחר.
מה זה מעניין בכלל מה לרוב משתמשים ,הדיון הוא על האורדר.

ואני בכלל לא במגננה, אני באמת לא מבין מה אתה רוצה.
מה הקשר COP OUT, אני דווקא מחזק את דבריו של אינטר, או לפחות מבין מאיפה הוא בא, להפך, אם הייתי אומר שהוא אהבל שהוא חושב שזה מטושטש אז הייתי מה שאתה אומר, דווקא ניסיתי להסביר מאיפה בא האפקט הזה ולמה הוא מוצא את המשחק מטושטש.
לרוב האנשים מן הסתם זה נראה מדהים, פה אין ויכוח.

בקשר לעריכה, קודם כל עכשיו הפריימרייט שלו מעולה ואין האטה אחת בקטעים ששוחררו, יש כמה קריעות, לא חושב ברמה מוגזמת כמו שאתה אומר אבל לטענת המפתח גם הן בטיפול ולא יהיו קריעות או שכבר עכשיו בבילד שלהם אין, הדחייה לטענתם היא שהוא לא מספיק מלוטש ולא כל המשחק באותה הרמה, מה שזה לא יהיה.
ועד עכשיו למשחקי צד א' של סוני יש רקורד טוב מבחינת עמידה ביעדים גראפיים, לא ראיתי DOWNGRADE בקילזון או באינפמוס למשל, נקווה שגם פה לא יהיה אבל מי יודע.

אנחנו מדברים על תעשייה שהיא בין הפחות אמינות מבחינת הבטחות, אפשר לאמר זאת על כל משחק שנראה ב E3, אז עכשיו לא נתלהב?
מסכים שתמיד כדאי לא להסחף יותר מדי, במיוחד אם זה טוב מדי מכדי להיות אמיתי (DEVISION כעולם פתוח שיוצא אולי עוד שנתיים עם FIDELITY פסיכי כדוגמא טובה)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 מאי 2014, 11:23

רק אומר שלהגיד שלא היה downgrade בקילזון זה איפשהו בגרף שבין מצחיק להיסטרי :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מאי 2014, 19:29

אתה יודע על איזה קילזון דיברתי :)

אוקי נחדד, סוני החל מימי הפס4 (וגם רוב ימי הפס3) לא ידועה ב DOWNGRADES :P

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 מאי 2014, 11:28

אשית לרוב משתמשים בפתרונות שאינם MSAA (בטח כשמדובר במשחק שרץ על קונסולה ואפשר לומר שיותר בקונסולה של החברה שאתה אוהב מאשר החברה שאתה לא אוהב)

כן בלינג... לא מובן בכלל למה התכוון המשורר.
ואפקטי פוסט מוסיפים הרבה פעמים סוג של פילטר לתמונה שחלק ימצאו כפחות חד או אולי "מטשטש".

זה COP OUT מוחלט כי לא צריך לדבר על "כל מיני" משחקים אחרים כי יש תמונות מהמשחק הנ"ל ואתה יכול לראות באופן חד וברור את ההבדל בתמונות שלאסקין הביא... ההבדל בכמות הפרטים שאפשר לראות בבירור היא ענקית וכאשר אפשר לראות יותר פרטים והכל יותר חד אז המשחק גם נראה פחות טוב באופן ניכר.

לגבי הקריעות... ויכוח עקר... לא זוכר אם זה היית אתה או מישהו אחר שדיבר איתי בציניות ש"מה אתה מסוגל לראות הבדל בין 20 פריימים לבין 19" כשאתה אמרתי שהפריימים של המשחק רצים על פחות מ20 בשניה. בטח זה היה דודי... מתאים לו לאמר משהו כזה. הנקודה היא בכל אופן שMSAA הוא פתרון AA יקר מאוד וכאשר אתה רואה שהמשחק "קורע" וזה כאשר אתה מקבל גיימפליי כל כך עקר ומשעמם בתוך מסדרון צר עם אנשים ממש בודדים אז מה נאמר בחלקים יותר פתוחים עם עשר אנשים (וכל הפיצוצים והאפקטים הנלווים לעשר אנשים) על המסך? נשמע לי מאוד הגיוני שהדבר הראשון שתעשה הוא לעבור לפתרון AA המצריך פחות משאבים.אז אל תכניס את הDEVISION או כל משחק אחר לתמונה כי זה ממש לא קשור למה שטענתי.

אבל היי... מומחה אני לא ואלה רק ה2 סנט שלי.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 28 מאי 2014, 11:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מאי 2014, 19:41

מבאס מאוד הקטע של הדחייה, באמת שאין סיבה לקנות השנה שום קונסולה, לדעתי.
אבל אולי באמת דעתי תשתנה בE3 ואקנה לקראת סוף השנה.
לא בונה על זה...

מזל שאני אקנה מחשב חדש בקיץ ואוכל להשלים את כל המשחקים שאני כבר עכשיו לא יכול להריץ כמו שצריך, כמו WD וWOLENSTEIN וכמובן שעד סוף השנה יצאו בטח עוד איזה 20 משחקים נהדרים למחשב.
קונסולה מבחינתי זה רק לבלעדיים, וכנראה שDRIVECLUB לבדו לא מספיק מעניין בשביל לקנות קונסולה. אם זה היה גם DC וגם ORDER אז הייתי שוקל יותר ברצינות.
אז בטח אחכה כבר לקראת UNCHARTED הבא, ואקנה PS4 עם הארד דיסק גדול יותר, שבטח יצא עד אז.

לגבי הויכוח על הגרפיקה - אין ויכוח. זה אחד המשחקים היותר מרשימים שראינו, אין על זה ממש ספק. מכאן שכל אחד ייקח את זה לטעמו האישי.
הדחייה מבאסת אבל משמחת, שהמשחק יצא כנראה מלוטש יותר ואולי גם עם יותר תוכן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מאי 2014, 19:42

swiss-the-engine כתב:כן בלינג... לא מובן בכלל למה התכוון המשורר.

זה COP OUT מוחלט כי לא צריך לדבר על "כל מיני" משחקים אחרים כי יש תמונות מהמשחק הנ"ל ואתה יכול לראות באופן חד וברור את ההבדל בתמונות שלאסקין הביא... ההבדל בכמות הפרטים שאפשר לראות בבירור היא ענקית וכאשר אפשר לראות יותר פרטים והכל יותר חדש אז המשחק גם נראה פחות טוב באופן ניכר.

לגבי הקריעות... ויכוח עקר... לא זוכר אם זה היית אתה או מישהו אחר שדיבר איתי בציניות ש"מה אתה מסוגל לראות הבדל בין 20 פריימים לבין 19" כשאתה אמרתי שהפריימים של המשחק רצים על פחות מ20 בשניה. בטח זה היה דודי... מתאים לו לאמר משהו כזה. הנקודה היא בכל אופן שMSAA הוא פתרון AA יקר מאוד וכאשר אתה רואה שהמשחק "קורע" וזה כאשר אתה מקבל גיימפליי כל כך עקר ומשעמם בתוך מסדרון צר עם אנשים ממש בודדים אז מה נאמר בחלקים יותר פתוחים עם עשר אנשים (וכל הפיצוצים והאפקטים הנלווים לעשר אנשים) על המסך? נשמע לי מאוד הגיוני שהדבר הראשון שתעשה הוא לעבור לפתרון AA המצריך פחות משאבים.אז אל תכניס את הDEVISION או כל משחק אחר לתמונה כי זה ממש לא קשור למה שטענתי.

אבל היי... מומחה אני לא ואלה רק ה2 סנט שלי.

כן את האמת עדיין לא היה ברור לי, יכול להיות שאני קצת DENSE.

המשחק נראה פחות טוב כשרואים יותר פרטים? זה באמת חדש עבורי.
האפקטים הללו לא נועדו להסתיר דבר, הם רק נותנים לו את המראה הקולנועי הזה, מוסיפים פילטר נוסף לתמונה.

אם אתה רוצה תראה את הסרטון הטכני של המנוע של קילזון שאדו פול כדי לראות מה הכוונה שלי באפקט פוסט ואיך התמונה נראית לפני ואחרי, סכ"ה אמרתי שברור לי למה יש כאלו שימצאו את זה מטושטש מה אתה רוצה ממני למען השם?

וכן הקטעים עד עכשיו באמת מצומצמים מבחינת ה SCOPE, אולי ב E3 נראה שיפור בנושא, אני מקווה לסביבות פחות מסדרוניות ושלא יהיה DOWNGRADE כי הוא באמת נראה מדהים, מה אתה רוצה שנאמר עוד?
ה DEVISION דוגמא הרבה יותר קיצונית, בוא נאמר שאני יכול בקלות להאמין ש THE ORDER ישמור על הרמה הזו וגם יציג SCOPE גדול יותר ובלי קריעות משמעותיות מאשר שה DEVISION באמת יראה ככה על הקונסולות.

LASKIN, למה XB1 לא אופציה מבחינתך? אני אומר חכה ל E3, יש לי תחושה שבגזרת הבלעדיים לפחות לשנתיים הקרובות MS הולכת לאכול את סוני בלי מלח.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 מאי 2014, 11:49

כן יותר פרטים אומר יותר דברים שיכולים להראות פחות טוב. אל תגיד שאתה לא מבין למה אני מתכוון.... לדוגמא אף לא היה לך נקודה במשחק שה"מצלמה" נמצאת לא בפוקוס ולאט לאט היא נכנסת לפוקוס והכל נראה ממש יפה וטוב עד הרגע שפוקוס של התמונה הוא ברמה הנכונה ופתאום אתה רואה את הכיעור של העולם?

ולא הבנתי את המשפט הראשון... זה ציניות?

מכיר את הסרטון של קילזון ומכיר אלף ואחד סרטונים אחרים של חברות/משחקים אחרים (דוגמא עדכנית היא הסרטון הקודר הזה של אנריל 4). יודע מה זה פוסט פרוסס. לא כל דבר בפוסט פרוסס מטשטש תמונה.

לא רוצה שתאמר עוד שום דבר... רק הסברתי למה אמרתי שבהחלט סביר להניח שהMSAA לא ישמר למשחק הסופי (אלא אם כן השעמום שראינו עד עכשיו זה אשכרה כל המשחק, מה שלא סביר בעליל) כי משום מה לא הבנת את זה והתחלת לדבר איתי על כל משחק שאנחנו רואים בולשוטס שלו או על הדביזין.

לגבי לאסקין וXB1... מה יש שילהיב אותו שם? משחק אחד? בשביל זה הוא יקנה קונסולה? ובכלל... כולה דחו את האורדר עד פברואר וSO כנראה יוצא בחגים ככה שהם די יוצאים ב"אותו הזמן" מבחינת החישוב בלעדיין ואיזו קונסולה לקנות בגלל ה"חישוב" הזה.

ערכיה:
לאסקין אף אחד לא התווכח אייך נראה המשחק... רק אינטר זרק הודעה צוננת ביותר כל השאר אמרו מדהים או SOMETHING TO THAT EFFECT. הויכוח הוא הטשטוש הכללי שהמשחק קיבל.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מאי 2014, 20:00

אם הייתי אוהב את היילו - אז ברור שהXB1 הייתה אופציה. אבל מאחר ואני הרבה יותר מתחבר לבלעדיים של סוני כמו GOW, UNCHARTED, GT ובערך כל דבר שיוצא מJAPAN STUDIO וSANTA MONICA, MM, ומאחר והמשחקים שיוצאים לשתי הקונסולות כמעט תמיד סביר להניח יהיו עדיפים על הPS4 כי היא חזקה יותר - אז כרגע הONE לא אופציה, למרות שהשנה היא בהחלט נראית טוב יותר, אם QB באמת יוצא השנה.
ואני גם מאוד התלהבתי מSO... אבל אני לא קונה בשביל משחק אחד או שניים, אני צריך לראות שגם בעתיד הרחוק יותר אני אהיה מרוצה יותר.
E3 יכול בהחלט לשנות את דעתי לגבי זה.
הכל בבלעדיים... ואני דווקא לא צופה שMS "תאכל" את סוני, גם לא השנה. אולי תנצח בנקודות, אבל שנה הבאה, למי שלא אוהב את היילו - נורא קשה לי להאמין שהם יכולים לנצח את נוטי דוג, מבחינתי.
בנוסף, אני רוצה לראות שהם התקדמו עם הכלים שלהם למפתחים, ושאם אקנה ONE אני לא אתבאס בכל פעם שיוצא משחק לקונסולות בלבד, ואני מקבל את הגירסה הנחותה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מאי 2014, 20:00

swiss-the-engine כתב:כן יותר פרטים אומר יותר דברים שיכולים להראות פחות טוב. אל תגיד שאתה לא מבין למה אני מתכוון.... לדוגמא אף לא היה לך נקודה במשחק שה"מצלמה" נמצאת לא בפוקוס ולאט לאט היא נכנסת לפוקוס והכל נראה ממש יפה וטוב עד הרגע שפוקוס של התמונה הוא ברמה הנכונה ופתאום אתה רואה את הכיעור של העולם?

ולא הבנתי את המשפט הראשון... זה ציניות?

מכיר את הסרטון של קילזון ומכיר אלף ואחד סרטונים אחרים של חברות/משחקים אחרים (דוגמא עדכנית היא הסרטון הקודר הזה של אנריל 4). יודע מה זה פוסט פרוסס. לא כל דבר בפוסט פרוסס מטשטש תמונה.

לא רוצה שתאמר עוד שום דבר... רק הסברתי למה אמרתי שבהחלט סביר להניח שהMSAA לא ישמר למשחק הסופי (אלא אם כן השעמום שראינו עד עכשיו זה אשכרה כל המשחק, מה שלא סביר בעליל) כי משום מה לא הבנת את זה והתחלת לדבר איתי על כל משחק שאנחנו רואים בולשוטס שלו או על הדביזין.

לגבי לאסקין וXB1... מה יש שילהיב אותו שם? משחק אחד? בשביל זה הוא יקנה קונסולה? ובכלל... כולה דחו את האורדר עד פברואר וSO כנראה יוצא בחגים ככה שהם די יוצאים ב"אותו הזמן" מבחינת החישוב בלעדיין ואיזו קונסולה לקנות בגלל ה"חישוב" הזה.

ערכיה:
לאסקין אף אחד לא התווכח אייך נראה המשחק... רק אינטר זרק הודעה צוננת ביותר כל השאר אמרו מדהים או SOMETHING TO THAT EFFECT. הויכוח הוא הטשטוש הכללי שהמשחק קיבל.

אז אני לא מסכים שאפקטי הפוסט נועדו להסתיר פרטים כדי שלא יראו פרטים שמכערים את המשחק, התמונות ללא הפוסט (לאוו דווקא רק של המשחק הזה אלא למשל גם במצגות טכניות של קילזון שמראים איך זה נראה בלי וכו') לא מכוערות, הן פשוט נראות יותר "משחקיות" והפוסט נותן מראה יותר קולנועי של CGI.

אולי לא כל דבר בפוסט מטשטש, אבל בדוגמא בסרטון של קילזון וגם בדוגמא פה זה כן סוג של פילטר שאפשר להבין למה מישהו ימצא אותו כמטשטש.

האפקטים הללו מן הסתם רק מצביעים על מנוע מתקדם יותר ומפתחים משוויצים בהם בסרטונים הטכניים, הם לא באמת נועדו לטשטש והמשחק ירוץ יותר טוב בלעדיהם, הם עוד כח עיבוד עבור הקונסולה, אבל אני מנחש שכל דבר זה עניין של טעם ויש כאלו שפחות מתחברים.

אמרתי בקשר ל MSAA שאתה צודק שצריך להיות מוכנים ל DOWNGRADES ולא להסחף יותר מדי, אבל הבאתי את סוני כדוגמא עד עכשיו שעומדת ביעדים ואת ה DEVISION כדוגמא למשהו שהוא אכן טוב מדי מכדי להיות אמיתי אבל אני חושב או לפחות מקווה שזה לא אותו המקרה כמו עם ה ORDER.

בקשר לבלעדיים, אמרתי לו לחכות ל E3, זה נראה ש MS הולכת להפציץ שם וזה מן הסתם ישנה את מאזן הבלעדיים, זה נראה פשוט שהוא לא לוקח את ה X1 בכלל בחשבון ולא בטוח שיש סיבה לכך.
--------------------------------------
LASKIN, השנה MS מנצחת די בקלות, יש לה את פורצה הוריזון ו SO, לסוני יש את דרייב קלאב ורימאסטר ב HD, אבל כן, הליינאפ של שתיהן השנה מבחינת בלעדיים היה רחוק מלהיות מדהים.
שנה הבאה זה סיפור אחר ואי אפשר לדעת בשלב הזה, לכן אמרתי שכדאי לחכות ל E3, לטעמי המאזן הולך להשתנות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מאי 2014, 20:07

בכל אופן, כמו שאמרתי - אני לא הולך רק לחכות לE3, אלא הולך לחכות עד לE3 שנה הבאה, אולי :)
כך שיש להם איזה 6 תערוכות גדולות להציג לי את כל מה שהם מתכננים עד אמצע 2016 לפחות, ולשנות את דעתי 20 פעם

נכון לעכשיו אני לא מתרשם במיוחד, ומחשב נראה לי כמו האופציה הכי טובה. אצרף קונסולה אחרי המשחק הבלעדי ה"מושלם" הראשון של הדור הזה... למרות שזה בטח יהיה ZELDA בסוף ^_^

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מאי 2014, 20:14

bling כתב:LASKIN, השנה MS מנצחת די בקלות, יש לה את פורצה הוריזון ו SO, לסוני יש את דרייב קלאב ורימאסטר ב HD, אבל כן, הליינאפ של שתיהן השנה מבחינת בלעדיים היה רחוק מלהיות מדהים.
שנה הבאה זה סיפור אחר ואי אפשר לדעת בשלב הזה, לכן אמרתי שכדאי לחכות ל E3, לטעמי המאזן הולך להשתנות.

אנשים זורקים את FORZA HORIZON לONE השנה על ימין ושמאל, כאילו הוא הוכרז בכלל :)
אז תוריד אותו, וזה ממש לא נצחון בקלות, גם אם הוא באמת יוצא השנה.
צריך לזכור גם שיש כמה משחקים מאוד גדולים שיוצאים בגירסה עדיפה לPS4, וגם שיש כמה אינדי ומשחקים יותר קטנים שלא מגיעים לONE, כמו החידוש של ODDWORLD, כמו THE WITNESS...
אבל סופית נדע רק אחרי E3. בטוח שיש עוד הפתעות, גם לשנה הזו, משתי החברות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מאי 2014, 20:18

Laskin כתב:
אנשים זורקים את FORZA HORIZON לONE השנה על ימין ושמאל, כאילו הוא הוכרז בכלל :)
אז תוריד אותו, וזה ממש לא נצחון בקלות, גם אם הוא באמת יוצא השנה.
צריך לזכור גם שיש כמה משחקים מאוד גדולים שיוצאים בגירסה עדיפה לPS4, וגם שיש כמה אינדי ומשחקים יותר קטנים שלא מגיעים לONE, כמו החידוש של ODDWORLD, כמו THE WITNESS...
אבל סופית נדע רק אחרי E3. בטוח שיש עוד הפתעות, גם לשנה הזו, משתי החברות.

מתי סוני הכריזה על משהו גדול ב E3 שיוצא באותה השנה?

אני זוכר את נינטנדו עושה משהו כזה עם מריו אבל לא סוני.
וכן באינדי אין ספק שלסוני יש הרבה יותר, אני משער שזה גם פאקטור אבל יותר דיברתי על AAA שזה נראה לי משהו שעדיין מניע את רוב האנשים יותר לעבר קונסולה מסוימת.

ופורצה הוריזון 2 המדליף ההוא NTKL סיפר לנו עליו ואמר שיוצא השנה וכבר ראינו שהוא קלע בהרבה דברים, אבל אתה צודק שתמיד משחק יכול להדחות, בכל זאת לדעתי הסבירות שיצא (בניגוד ל QB למשל) היא גבוהה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 מאי 2014, 12:19

אז אני לא מסכים שאפקטי הפוסט נועדו להסתיר פרטים כדי שלא יראו פרטים שמכערים את המשחק,

אתה ממשיך עם הרד הרינג הזה. לא אמרתי דבר כזה. מה שאמרתי הוא שאתה יכול לראות בבירור את ההבדל בכמות הפרטים והחדות הכללית בין הבילדים השונים בתמונות שלאסקין הביא.

ומה שכתבת על כך שללא האפקטים המשחק נראה יותר גיימי היא בדיוק הנקודה.... אנחנו לא במציאות ואין אינסוף פרטים וקל לראות את ה"פאקים" בכל תמונה... גם במציאות כמובן, אז קל וחומר במשחק.

אניוויי סתם המשכנו עם הדיון וסתם זלגנו. אני סך הכל אמרתי שיש טשטוש לא מועט במשחק. אני השוותי את זה לנקודה שנדב העלה לגבי הגיפים. אתה אמרת שזה לא טשטוש אלא זה אפקטי פוסט פרוסס. אני אמרתי שגם AA זה פוסט פרוסס (אפשר לומר שדין תיקן עם MSAA אבל זה לא עקרוני לרוב השחקנים ובטח לא לדיון) ומשם הדיון התדרדר לכך שאתה לא ממש מבין אותי וכמה פעמים שהכנסת לי טענות לפה (אני לא טוען שבכוונה). להמשיך את הדיון מהנקודה הזאת כבר יהיה מיותר. המשחק נראה מדהים כרגע מבחינה גרפית והדיון הוא סתם ויכוח אינטלקטואלי שלא נוגע לדעה שלי לגבי המשחק.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מאי 2014, 20:30

לא הבנתי איפה הכנסתי לך טענות לפה, אולי לא היית מובן כל כך אז יצא ככה, גם לא ממש הבנתי לפרקים מה אתה רוצה ממני עם כל ה COP OUT שלך, בכל אופן הויכוח באמת מוצה, המשחק נראה מדהים לשנינו, יופי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מאי 2014, 21:04

bling כתב:מתי סוני הכריזה על משהו גדול ב E3 שיוצא באותה השנה?

אני זוכר את נינטנדו עושה משהו כזה עם מריו אבל לא סוני.
וכן באינדי אין ספק שלסוני יש הרבה יותר, אני משער שזה גם פאקטור אבל יותר דיברתי על AAA שזה נראה לי משהו שעדיין מניע את רוב האנשים יותר לעבר קונסולה מסוימת.

ופורצה הוריזון 2 המדליף ההוא NTKL סיפר לנו עליו ואמר שיוצא השנה וכבר ראינו שהוא קלע בהרבה דברים, אבל אתה צודק שתמיד משחק יכול להדחות, בכל זאת לדעתי הסבירות שיצא (בניגוד ל QB למשל) היא גבוהה.

אנחנו לא מסתמכים על מדליפים, בטח לא לגבי משחק שאפילו לא הוכרז... מאוד יכול להיות שזה יתברר כבולשיט. נכון לעכשיו ממש אי אפשר להכליל את HORIZON.
ונכון שאניחנו יותר מדברים על AAA, אבל יש היום אינדי שאני מעדיף על הרבה AAA, ושוב - יש את עניין המולטיפלאטפורם שעדיפים מכל בחינה טכנית על PS4 ברוב המקרים.
לגבי השאלה מתי הם הכריזו משחקים בE3 לאותה שנה - נדמה לי שWONDERBOOK הוכרז בE3 2012 ויצא ב-2012 :D

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 מאי 2014, 13:41

Laskin כתב:
עוד מתחרה על התואר - הוא KUF2 הוכר ב-2008, אבל הוא כן אמור לצאת סוף סוף, והנה טרילר חדש:

בהחלט אחד המשחקים היותר מרשימים גרפית, בעיניי...
ב-2008 זה היה נראה לי בלתי אפשרי, וכנראה שכך היה באמת :)

וואו, היה שווה לעבור על 30 עמודי דיון של ויכוחים עקרים על infamous VS batman בשביל לגלות שהמשחק הזה עדיין קיים :)
אני זוכר כמה התלהבתי ממנו ב-2008 כי הוא נראה כמו שום דבר שראינו, ואחרי שלוש שנים של שקט ההתלהבות קצת ירדה כשהכריזו עליו כMMO והבנתי שאין סיכוי שהוא יראה כמו בהתחלה מאותו רגע.
אז מסתבר שהמשחק נטש את קונסולות הדור הקודם, ולפחות בקטע של מיקרוסופט זה היה בגלל הגישה שלה למשחקי MMO ומודלים של מיקרוטרנסאקציות בחנות (מה שקבר כנראה את רוב משחקי הMMO על ה-360. מישהו עוד זוכר את קונאן ואת האקסלי ואת APB שהוכרזו לה בזמנו?)
מסתבר שבקוריאה הוא כבר יוצא/יצא ממש החודש על הPC, אבל לכל מי שדאג אי פעם מכך שאלו הקונסולות שמגבילות פיתוח משחקים על הPC - מסתבר שחלק מהעיכוב נבע בדיוק מכך שהמשחק היה כבד מידי למחשב הPC הטיפוסי:
At G-Star Sang-Yoon Lee apologised for delays to the game, explaining that the development had been hampered by loss of half of its original 160 person team, as well as market conditions in South-East Asia, where the high computer specification requirements of the game meant a limited market for the product, requiring work to allow the game to run a relatively low powered hardware (e.g. GeForce 7600 graphics card);

Megalomaniac כתב:60 דולר זה באמת מוגזם, אבל השאלה היא אם יהיה באמת שיפורי גרפיקה מעבד לרזולוצייה... אם לא אז זה באמת חוצפה לבקש 60 דולר.
אבל גרסת PS4 למשחק הזה זה משהו שהיה נחוץ בטירוף, המשחק על ה-PS3 רץ די גרוע ואני בספק אם הוא רץ על 720P NATIVE.

אם נניח והמשחק יוצא השנה, למה זו חוצפה לגבות עליו 60$ כמחיר רשמי (שמן הסתם יפלו מהר מהד)? מדובר במשחק שיצא בגרסה חלשה משמעותית ועם פחות תוכן רק שנה לפני - זה לא רימייק למשחק בן עשור. הרי גם פורטים שעוברים מהPC לקונסולה באיחור של שנה (נניח The Witcher 2) או להיפך (נניח Mass Effect) ופורטים מאוחרים שיוצאים לקונסולה אחת שנה אחרי השניה (Oblivion, Bioshock, Virtua Fighter וכו) נמכרים בתג מחיר זהה.
פה לפחות אתה מקבל משחק דור חדש, שעבור לא מעט אנשים מהווה קילר אפ יותר מכל הליין אפ שראינו על הPS4 עד היום. בין הרימייק של האנצרטדים לTLOU, מדובר ב-50% מהפרנצייזים של הPS3 שאני מרגיש שפספסתי ועדיין ברשימת החובה שלי, ואני בטוח שזה המצב גם אצל הרבה אחרים שלא נמנים על 80 מליון בעלי הPS3 (או כאלו שהקונסולה שבקה להם חיים / שיחקו בה רק לתקופה קצרה). זה שסוני מאפשרת לנו לעשות את הקפיצה לPS4 עכשיו במחיר של 60$ לעותק בלי להרגיש שפספסנו משהו מהדור הקודם מהווה תמריץ מצויין שבטח יותר זול מלקנות גם PS4 וגם PS3 בשביל להשלים את הפערים.

The Order אגב מזכיר לי משום מה שני דברים עם הסגנון שלו:
1) סרטון הCGI של קילזון 2: קצת אפור אבל מאד ריאליסטי עם כל הפוסט פרוססינג
2) משחק הPC/PS3 הזה: https://www.youtube.com/watch?v=Nkay7-7LAzQ

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מאי 2014, 00:23

תמונות טובות של האורדר, תתכוננו להרבה טשטוש :)
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 מאי 2014, 11:01

swym כתב:

אם נניח והמשחק יוצא השנה, למה זו חוצפה לגבות עליו 60$ כמחיר רשמי (שמן הסתם יפלו מהר מהד)? מדובר במשחק שיצא בגרסה חלשה משמעותית ועם פחות תוכן רק שנה לפני - זה לא רימייק למשחק בן עשור. הרי גם פורטים שעוברים מהPC לקונסולה באיחור של שנה (נניח The Witcher 2) או להיפך (נניח Mass Effect) ופורטים מאוחרים שיוצאים לקונסולה אחת שנה אחרי השניה (Oblivion, Bioshock, Virtua Fighter וכו) נמכרים בתג מחיר זהה.
פה לפחות אתה מקבל משחק דור חדש, שעבור לא מעט אנשים מהווה קילר אפ יותר מכל הליין אפ שראינו על הPS4 עד היום. בין הרימייק של האנצרטדים לTLOU, מדובר ב-50% מהפרנצייזים של הPS3 שאני מרגיש שפספסתי ועדיין ברשימת החובה שלי, ואני בטוח שזה המצב גם אצל הרבה אחרים שלא נמנים על 80 מליון בעלי הPS3 (או כאלו שהקונסולה שבקה להם חיים / שיחקו בה רק לתקופה קצרה). זה שסוני מאפשרת לנו לעשות את הקפיצה לPS4 עכשיו במחיר של 60$ לעותק בלי להרגיש שפספסנו משהו מהדור הקודם מהווה תמריץ מצויין שבטח יותר זול מלקנות גם PS4 וגם PS3 בשביל להשלים את הפערים.

The Order אגב מזכיר לי משום מה שני דברים עם הסגנון שלו:
1) סרטון הCGI של קילזון 2: קצת אפור אבל מאד ריאליסטי עם כל הפוסט פרוססינג
2) משחק הPC/PS3 הזה: https://www.youtube.com/watch?v=Nkay7-7LAzQ

למה אתה לא לוקח את הדוגמא האחרונה והרלוונטית ששוברת את הטיעון הזה בדמות משחקי מטרו שיוצאים לא פחות משופרים מאשר הרימאסטר של TLOU כשאת הראשון בכלל בונים מחדש על המנוע של LL, כוללים את כל ה DLC שיצאו, וגם LL עצמו יצא רק חודש לפני TLOU וכל זה בתמחור של 50$ לשניהם ביחד. ככה מתמחרים רימאסטר HD בצורה הוגנת

בקשר ל ORDER העקיצה עם הסרטון במקומה אני מניח לאור מה שהראו עד עכשיו, אבל בתכל'ס הגאנפליי נראה לי כיפי למדי ומן הסתם אני בטוח שהמשחק יהיה הרבה פחות מוגבל ממה שהראו, יש חקירה, קצת פלטפורמינג, ובסופו של דבר הוא בטח לא יהיה מוגבל יותר ממשחקים אחרים כמו גירס או RYSE למשל, ב E3 יש להם הזדמנות להראות איך המשחק באמת עובד עם גיימפליי רציף שמערבב בין כל המכניקות.

בתכל'ס אבל אני מודה שאני קונה אותו רק בגלל הגראפיקה בשלב הזה, הגיימפליי שלו נראה לי serviceable ומשהו שאני יכול להנות ממנו אבל אין לי ציפיות גבוהות מהבחינה הזו. RYSE למשל כמה שהוא נראה מדהים לא הייתי יכול לקנות כי פשוט לא הייתי מצליח להחזיק גיימפליי כזה רע לאורך משחק שלם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 מאי 2014, 12:41

הרבה יאמרו שהגיימפליי של גירס הוא בטופ של הזאנר ככה שלא רואה איך קניה של RYSE שונה מקניה (לפחות מהמידע המצומצם מאוד) של THE ORDER. שניהם (שוב, רק כרגע) נראים כמו משחקים של 20 דולר בספר שלי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 מאי 2014, 13:07

swiss-the-engine כתב:הרבה יאמרו שהגיימפליי של גירס הוא בטופ של הזאנר ככה שלא רואה איך קניה של RYSE שונה מקניה (לפחות מהמידע המצומצם מאוד) של THE ORDER. שניהם (שוב, רק כרגע) נראים כמו משחקים של 20 דולר בספר שלי.

The order עם המכניקה של גירס זה חלום, הלוואי וזה יהיה המצב. זה משחק של 60 דולר בקלות. איך אפשר להשוות את זה לRyse שהוא פשוט משחק שבור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 מאי 2014, 13:28

כי לאמר "המכניקה של גירס" חסר משמעות. גירס (כמו שכבר כתבתי) נחשב לטופ בז'אנר. אם THE ORDER יסתבר כמשחק שיושב גם בטופ של הז'אנר אז צודק. אני מהמר שלא ואם לא אז כנראה PRETTY AND DUMB יהיה תיאור הולם לשני המשחקים (אורדר וRYSE). עכשיו שאני חושב על זה המשפט קצת לא קשור כי גם גירס הוא סוג של מפגר.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 מאי 2014, 14:08

אם הוא לא יותר טוב מגירס אז הוא לא שווה יותר מ-20 דולר? :P

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 מאי 2014, 14:28

נשברתי והזמנתי את Watchdog ביחד עם וולפנשטיין לפס4, אני לא מאמין שאני אומר את זה - אבל יש לי יותר מידי מה לשחק בפס4.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים