נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 20 יוני 2021, 11:06

לגמרי, עם המחירים של הדור הזה חייבים לבחור בקפידה את המשחקים של הדיי וואן.

מה שאני חייב לתת להם, עם כמה שR&C נראה מדהים וסרט אנימציה ובלה בלה בלה ושעומר חולה על המותג... המשחק הזה נראה הרבה יותר כמו סרט אנימציה ממנו עם כמה שהוא בבסיס פאקינג משחק פס4.:)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 יוני 2021, 11:26

והנה ההתנצלות של בטסדה על זה שסטארפיילד לא מגיע לפס5- אני לא יודע מי לקח את זה פה כל כך קשה חוץ ממני אבל למקרה שיש פה קוראים סמויים עם טעם טוב שנפגעו מהמהלך...
I don’t know how to allay the fears and concerns of PlayStation 5 fans other than to say I’m a PlayStation 5 player as well and I’ve played games on that console and there’s games I’m going to continue to play on it, but if you want to play Starfield, it’s PC and Xbox, sorry,” said Hines. “All I can really say is I apologize, because I’m certain that that’s frustrating to folks but there’s not a whole lot I can do about it.”

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 יוני 2021, 07:06

טוב מה הוא עוד יכול לאמר, מייקרוסופט הבעלים לא בת׳סדה ואחרי שהם שפכו כזה סכום ברור שהמטרה היא לחזק את הפלטפורמות של מייקרוסופט.

אם תהיה נקודה מסויימת בהיסטוריה שבה סוני תסכים להעלות את הגיימפאס על הפלייסטיישן (זו צריכה להיות נקודה שבה סוני כבר מקבלת בראש והם בתהליכי גסיסה כמו סגה עם הדרימקסט שבה כל דרך מוצא תהיה מקובלת עליהם) אז הכל יגיע גם לסוני בסוף... אני חושב שמייקרוסופט לא היתה בהכרח מתנגדת, אולי לא בנקודת הזמן הנוכחית כשהיא עוד בונה את עצמה אבל עקרונית זה גם היה תורם לה.

אגב הגיימפליי של Kena הזה נראה די משעמם, לא יודע מה הולך שם מעבר אבל זה לא עושה רושם הכי וואו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 יוני 2021, 08:03

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2021, 08:52

חחח, טוב נו אם אין לסוני תצוגת E3 לפחות הם מספיקים לנו סוג-של הצגה עם השטות הזו

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 גהרשמי

הודעהעל ידי glass man » 21 יוני 2021, 09:25

bling כתב:טוב מה הוא עוד יכול לאמר, מייקרוסופט הבעלים לא בת׳סדה ואחרי שהם שפכו כזה סכום ברור שהמטרה היא לחזק את הפלטפורמות של מייקרוסופט.

אם תהיה נקודה מסויימת בהיסטוריה שבה סוני תסכים להעלות את הגיימפאס על הפלייסטיישן (זו צריכה להיות נקודה שבה סוני כבר מקבלת בראש והם בתהליכי גסיסה כמו סגה עם הדרימקסט שבה כל דרך מוצא תהיה מקובלת עליהם) אז הכל יגיע גם לסוני בסוף... אני חושב שמייקרוסופט לא היתה בהכרח מתנגדת, אולי לא בנקודת הזמן הנוכחית כשהיא עוד בונה את עצמה אבל עקרונית זה גם היה תורם לה.

אגב הגיימפליי של Kena הזה נראה די משעמם, לא יודע מה הולך שם מעבר אבל זה לא עושה רושם הכי וואו.

אתה צודק שזה צעד טוב של מייקרוסופט,מה שעוזר לי לבלוע את הרכישה זה הגיימפאס, אתה סוף סוף מקבל אצל מייקרוסופט איזה ערך מוסף לקונסולה עם כל מה שיש בגיימפאס. ואני בטוח שכל מי שיקנה בוקס יחסוך הרבה כסף בטווח הארוך וינסה יותר משחקים אז בסופו של יום, סטארפיילד הוא רק אחת הסיבות שהפלטפורמה שלהם מתחילה להיות ממש משתלמת. וגם בוא בסוף 2022, הSeries s כבר עכשיו ב1100 שקל פה פחות מסוויץ רגילה ויהיה פחות מהפרו. עוד שנה זה בטח יהיה פחות מזה.

KENA באמת נראה משעמם טיכו. הקרבות נראים run of the mill פשוט... הסגנון הגרפי שלו כזה מדהים שהוא מוכר את כל החבילה, אם הוא לא היה נראה כמו שהוא נראה ככה
הייתי אומר שהוא נראה משחק של 7 נמוך אבל הגרפיקה שלו עד כדי כך משדרגת אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2021, 10:17

Uncle Pey'j כתב:זה לא מפסיק:
https://infinitestart.com/2021/06/the-h ... e-studios/

אני באמת לא יודע מה הולך יותר. קוג'ימה עושה לנו טרולינג ב-10 רמות שונות או שהחברה הזאת משחקת על כל טיפה של פרסום אקראי שנפל עליהם. לפעמים אני אומר לעצמי שהם סתם טורקים הזויים ולפעמים אני חושב שהם עוד הזיה של קוג'ימה.

bling כתב:טוב מה הוא עוד יכול לאמר, מייקרוסופט הבעלים לא בת׳סדה ואחרי שהם שפכו כזה סכום ברור שהמטרה היא לחזק את הפלטפורמות של מייקרוסופט.

אני בטוח שאם סוני תרשה את GP על הפלטפורמה שלה, היא תקבל את כל המשחקים של מיקרוסופט, לפחות בלעדית בתוך GP ולא זמינים לקניה בצורה אחרת. בסופו של יום הפלטפורמה של מיקרוסופט היא GP, אם היא רצה על הפס5 או הטלפון או ה-XSX זה לא ממש משנה. אבל סוני בחיים לא תרשה את זה, כי לא ברור לי איך מיקרוסופט תתן לה נתח בהכנסות של GP בצורה הגיונית. נניח יש למישהו מחשב והוא קונה GP במחשב, סוני תרשה לו לשחק בכל המשחקים של GP על הפס5 בלי שהוא שלם לה שקל? אני לא רואה את זה. כמו שאמרת, אולי במצב קיצון אם הם היו בגסיסה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יוני 2021, 17:39

אני לא יודע מה יהיה עם זה בסוף, אבל מה שבטוח הוא שלא משנה מה הם יעשו, הם לעולם לא ישכנעו את האינטרנט שהם לא קוג׳ימה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 יוני 2021, 17:50

לנסות להסביר שאתה לא קוג'ימה זה בטופ 3 הדברים הכי קוג'ימאיים שאפשר לעשות. הם במלכוד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 יוני 2021, 18:06

הכי מצחיק הוא שאני באמת באמת עדיין לא מאמין לו. לא. תראה תעודה.
למה שסוני יתנו לך במה עם האפס היסטוריה שלך בתחום, מה קורה פה??!!? זה הזוי לגמרי

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 יוני 2021, 19:58

דווקא ניסיתי לחפש בשפת הגוף שלו סימנים לשקרים, כמו גירוד בעורף או בשיער או השפלת הראש למטה ולפחות בשפת הגוף זה נראה אמין חחח.

זה נראה לי מקרה של "אנחנו יודעים שזה ממש נראה קשור לקוג'ימה אבל אנחנו מטרילים אתכם בצורה גאונית וכולנו נהנהים מזה אז זרמו"

בהחלט הצלחיח להם כי אני לגמרי מחכה לחשיפה שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יוני 2021, 23:40

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 יוני 2021, 00:54

מה לעזאזל קורה?.

ככל שאני חושב על זה אני חושב שאם באמת יש קשר לקוג'ימה אז המצב הוא כזה.
1.קוג'ימה כרגע מפתח משחק לבוקס.
2. איכשהו קוג'ימה מפתח גם משחק PS5 ורוצה לרמוז עליו שנים מראש.
3. איכשהו לא איכפת לקוג'ימה או למייקרוסופט או לסוני, שכולם ידעו שהוא עובד על שני משחקים.
4. באמת יש משחק בשם abandoned אבל קוג'ימה משתמש בו בשביל לרמוז על משחק שלו בהסכמה עם הצוות שלו.

כאילו באמת שאני חושב שזה או זה, או שאין שום קשר לקוג'ימה ושככל שעוברים הימים הם המפתחים מתנערים מזה שזה קשור לקוג'ימה אחרי שהם מיצו את הפרסום.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 יוני 2021, 14:59

סקוור אומרים שהם רוצים לעשות את הגרפיקה הכי טובה שנראתה אי פעם בעולם פתוח עם Forspoken לפס5. בוודיאו שאני מצרף הם מסבירים איך הFidelityFX Super Resolution של AMD יגרום לגרפיקה משופרת וביצועים משופרים.אני מאחל להם בהצלחה, זה בבירור יהיה משחק ממש יפה, אבל הכי יפה אי פעם? אני בספק.

לא שאני מפקפק ביכולת של סקוור להוציא את המשחקים הכי יפים טכנית אם הם אי פעם ירצו, אבל זה נראה שהם הולכים עם פריים רייט יותר מדי גבוהה בשביל באמת להביא תוצאה שכזו.

אלא אם כן הFidelityFX Super הוא באמת איזה פלא, איפה נדב? למקרים כאלה :)

לא מצליח לקשר להודעה את הסרטון הספציפי הזה משום מה...
אבל הנה זה
www.youtube.com/watch?v=Nt76N_2r7JM&t=91s

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2021, 15:06

כבר קישרתי לזה בנושא הPC ולפי הוידאו הם רחוקים מאוד ממה שהם היו רוצים לעשות, אבל אולי זה יהיה המשחק עולם פתוח הכי יפה אי פעם… שיצא מיפן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 יוני 2021, 15:10

אה, אני לא נמצא כמעט בשרשור הPC אז פספסתי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2021, 10:16

המממ, נראה שהריפטים והטלפורטים בראצ'ט וקלאנק לא באמת משתמשים ב-SSD אלה מחזיקים את האזור החדש בזיכרון, כמו ב-TITANFALL 2 למשל. כלומר האזורים שעושים אליהם טלפורט הם פשוט אזורים אחרים באותה מפה והטלפורט מקפיץ אותך אליהם, שיטה ישנה שמשתמשים בה במשחקים כבר 25 שנים, עוד מהפס1.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2021, 10:44

מדובר בpocket dimensions כאן, זה שונה מקטעים אחרים שהוא טוען את השלב, לדעתי. יש כמה סוגים של ״פורטלים״ במשחק

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2021, 10:46

Laskin כתב:מדובר בpocket dimensions כאן, זה שונה מקטעים אחרים שהוא טוען את השלב, לדעתי. יש כמה סוגים של ״פורטלים״ במשחק

בגלל שהם עושים מעבר מידי מידי פעם, לדעתי הם טוענים את המימד הבא מראש ושמים אותו באזור אחר בשלב אבל זה עניין לוגיסטי. כלומר השלב נטען ומופיע באזור אחר בחלל שאתה נמצא בו אבל הוא נטען באיזה 2 שניות בדיוק לפני שאתה מגיע אליו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 יוני 2021, 10:53

חחחח אז יצא שגיא קלע עם ההשוואה לטיטאנפול 2 יותר ממה שהוא יכל לדמיין? :) ומה זה אומר בפועל שהפס4 יכולה להתמודד עם הפורטלים האלה בהנחה והם ירצו קצת מסכי טעינה בין פורטל לפורטל?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2021, 11:08

שוב, לא… יש איזה 4 סוגים שונים של פורטלים, במקרה של הפוקט-דיימנשנס זה כנראה שיטה שכבר מוכרת, בחלקים אחרים זה ממש טוען עולם אחר והם מסתירים את זה באנימציה של 2 שניות, בפס4 זה בטח היה לוקח חצי דקה

יש גם קטעים עם קריסטלים שמעבירים אותך לעולם מקביל, שם זה גם שיטה מוכרת של משחקים עם אותו מבנה כללי בדיוק אבל שהכל קצת שונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2021, 11:19

glass man כתב:חחחח אז יצא שגיא קלע עם ההשוואה לטיטאנפול 2 יותר ממה שהוא יכל לדמיין? :) ומה זה אומר בפועל שהפס4 יכולה להתמודד עם הפורטלים האלה בהנחה והם ירצו קצת מסכי טעינה בין פורטל לפורטל?

ההשוואה לטייטנפול רצה כבר שנה שלמה כטיעון "לא צריך באמת SSD, תראו מה TF2 עשה". זה כמובן רלוונטי כשאתה מסוגל להחזיק שני שלבים במקביל בזיכרון שזה לא בדיוק אידיאלי. זאת גם הסיבה שהשלב של TF2 מת לגמרי, כי לכל "צד" בו יש חצי מתקציב הזיכרון של שלב רגיל. בסופו של יום כמעט כל דבר אפשרי אם עובדים קשה מספיק ומקריבים מספיק. ב-GOW נופלים בזמן קרב בוס מקצה אחד של המפה לקצה השני וכל זה על HDD מכאני רגיל. כמובן שיש לזה מחיר גדול כמו למשל זום לא טבעי של 30 שניות על קרייטוס וכנף של דרקון בכדי לטעון ברקע את האזור החדש וכנראה שיש כמה מתכנתים, אנימטורים, מעצבי גיימפליי ומעצבי שלבים שהקיאו דם בכדי להוציא את זה לפועל. אני גם בטוח שיש דברים שסנטה מוניקה ותרה עליהם כי הם דרשו יותר מדי מהצוות בכדי להוציא לפועל על HDD מכאני. כלומר זה לא אומר שהשיטות הישנות ימותו לגמרי, רק שלהוציא את הדברים האלה לפועל לקח בדור הקודם לצוות הכי טוב בתעשיה שנים של הקאת דם ועכשיו עם SSD כל אינדי מושתן יוכל לעשות את זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 יוני 2021, 12:03

כן, אין ספק שהSSD יעשה פישוט של העבודה ויגרום לזה שנראה את הטכניקות האלה הרבה יותר, כאילו סוני לא לחינם הלכה על אחד מהSSD הסופר מהירים האלה הם כן מתכננים לבנות אקסקלוסיבים סביבו בטח כשהוא מולחם לתוך הפס5 ואתה לא יכול להשתמש באיזה SSD שאתה רוצה.אבל אני פשוט תוהה כל הזמן אם R&C הוא באמת הShowcase ליכולות המופלאות של הSSD ובנתיים, הדברים האלה, עם כמה שלאסקין צודק, שטעינה של חצי דקה בפס4 זה משמעותי והיה פוגם בחוויה זה לא נראה המשחק שידגים את הSSD וגם בשרשור הרשמים שלכם, לא זכורה לי התפעמות יוצאת דופן מהSSD נראה שהעולמות שאתה מועבר אליהם די ריקים.

בקיצור, מנסה לומר, הSSD הוא כן בשורה לעולם, אבל זה לא המשחק שיוכיח את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2021, 12:31

זה בדיוק המשחק שמוכיח את זה. אין דרך לעשות את זה בלי ממש להעיק בלי SSD.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 יוני 2021, 12:39

ובכל זאת משהו אומר לי ש GTA6 הרבה יותר יוכיח את זה, עם ערים שיש בהן שטחים עצומים שנטענים בהרף עין, כמות לא נתפסת של NPCS ומה לא :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 27 אורחים