הדור הבא | נושא קנית המכשירים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: הדור הבא | נושא קנית המכשירים

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 ספטמבר 2013, 00:42

DrKeo כתב:כן, אני לא באמת יודע מה לעשות. כרגע המשחקי ONE והמערכת עצמה נראים לי הרבה יותר מעניינים אבל מצד שני אין באמת KILLER APP חוץ מאשר המשחק של רמדי ועוד כמה משחקים שאני יותר מחבב מאשר באמת מתהפך מהם. בצד של סוני יש קונסולה חזקה יותר בפחות מחיר אבל המצב בלעדיים שלהם פשוט מזעזע, איום ונורא. DRIVE CLUB נראה כמו משחק דור קודם, קילזון ואינפמס מעניינים אותי כמו פריחה וסוני פשוט לא הכריזו על כלום שהזכיר בצורה מרוחקת מעניין. מצד שני כולנו יודעים שהבלעדיים עוד שנתיים יהיו נהדרים. בקיצור, אני לגמרי קרוע.

אם הבלעדיים בעוד שנתיים יהיו נהדרים, אז עוד שנתיים זה אחלה זמן לקנות קונסולה חדשה. זה, במקרה, גם יכול להיות הזמן שבו הקונסולה תהייה זולה באיזה 50$, שזה תמיד נחמד.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 ספטמבר 2013, 17:58

לא ראינו שום דבר שמצדיק קניה של קונסולה, לפי דעתי.
גם אם יש כמה משחקים מסקרנים, אתה לא מפספס אותם. פשוט תשחק אותם בעוד שנה-שנתיים, כשלקונסולות הדור הבא כבר יהיו משחקים שירגשו אותך.
עד אז, אתה תקבל יותר ממספיק gaming fix מהPC שלך.

מחזק

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 ספטמבר 2013, 19:07

אם תחליט לבטל אז אשמח אם תזמין עם האשראי שלי פשוט את ההזמנה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2013, 01:55

swiss-the-engine כתב:אם תחליט לבטל אז אשמח אם תזמין עם האשראי שלי פשוט את ההזמנה

כבר בחרתי אשראי כשהזמנתי, אני לא יודע אם אפשר לשנות לפני ההזמנה עצמה. כשאני מבטל פתאום המלאי עולה באחד? כי אם כן אפשר לתאם ביטול/קניה סימולטני.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ספטמבר 2013, 11:57

לר מבין מה ההתלבטות, פשוט מחכים קצת... זה חוסך לפעמים כאב ראש עם בעיות שיש בהשקה, לכו תדעו, אולי גם אחד המכשירים יהיה עם תקלה כלשהי, אולי השרתים יקרסו בשבועות הראשונים...
אני לא חושב שאקנה לפני ינואר, ואולי אפילו אפריל, כשאחזור מטיול.
יש מספיק משחקים שאני אשחק בפליסטיישן 3 ובמחשב בחורף הקרוב, בעיקר במחשב, אחרי שימאס לי מהמולטיפלייר של GTA בסביבות דצמבר, ואז אשלים בSTEAM SALE של הקריסמס את BATMAN וAC4, NFS ואולי אפילו BATTLEFIELD...יהיה גם את GT6 למכורים, את COD למשועממים וכמובן את WD שאולי יהיה לא רע בכלל... בקיצור - עד מרץ אני מסודר, בעיקר בזכות במחשב.
לא רואה שום סיבה טובה לקנות איזושהי קונסולה בהשקה.
נדב - תקנה ליום הולדת אוזניות טובות שיתאימו למכשירים הבאים וגם למחשב. זה יהיה שימושי יותר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 ספטמבר 2013, 09:13

DrKeo כתב:כבר בחרתי אשראי כשהזמנתי, אני לא יודע אם אפשר לשנות לפני ההזמנה עצמה. כשאני מבטל פתאום המלאי עולה באחד? כי אם כן אפשר לתאם ביטול/קניה סימולטני.

אין לי מושג איך עובד המלאי שלהם אבל סך הכל מה הבעיה? גם אפשר לשלוח להם מייל בקשר לאשראי וגם אני יכול לשלוח לך כסף בפייפאל או פשוט לעשות לך העברה בנקאית.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2013, 11:26

Laskin כתב:לר מבין מה ההתלבטות, פשוט מחכים קצת... זה חוסך לפעמים כאב ראש עם בעיות שיש בהשקה, לכו תדעו, אולי גם אחד המכשירים יהיה עם תקלה כלשהי, אולי השרתים יקרסו בשבועות הראשונים...
אני לא חושב שאקנה לפני ינואר, ואולי אפילו אפריל, כשאחזור מטיול.
יש מספיק משחקים שאני אשחק בפליסטיישן 3 ובמחשב בחורף הקרוב, בעיקר במחשב, אחרי שימאס לי מהמולטיפלייר של GTA בסביבות דצמבר, ואז אשלים בSTEAM SALE של הקריסמס את BATMAN וAC4, NFS ואולי אפילו BATTLEFIELD...יהיה גם את GT6 למכורים, את COD למשועממים וכמובן את WD שאולי יהיה לא רע בכלל... בקיצור - עד מרץ אני מסודר, בעיקר בזכות במחשב.
לא רואה שום סיבה טובה לקנות איזושהי קונסולה בהשקה.
נדב - תקנה ליום הולדת אוזניות טובות שיתאימו למכשירים הבאים וגם למחשב. זה יהיה שימושי יותר.

אני כנראה אשדרג את הIPAD שלי במקום :)
סוויס, נראה מה אפשר לעשות עם אמזון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ספטמבר 2013, 20:08

גם אייפד זו אופציה מקובלת... מאשר

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 ספטמבר 2013, 13:59

DrKeo כתב:אני חייב לציין שהתחיל ממש לרדת לי מהדור הבא. אפס בלעדיים שנראים טוב וכל משחקי צד ג' יוצאים לPC. בשילוב עם זה שצד ג' נראים פחות טוב מהPC שכבר יש לי עכשיו וכל קנית הקונסולות החדשות קצת מבאס אותי. אני שוקל לבטל את הקניה של הONE ופשוט לוותר על הדור הבא עד שמכריזים על איזה TLOU 2, קראקדאון 3, גירס 4 או TLG. גם אם יגידו שMGS5 בלעדי לקונסולות אני אקנה אחת אבל בנתיים אני שוקל ברצינות פשוט לבטל את כל ההזמנות מראש.

בגלל זה לא הבנתי למה מלכתחילה ביצעת הזמנה מוקדמת של קונסולה בזמן שעדיין יש לך מחשב שמטפל בהכל כמו שצריך. יש כמה כותרי השקה מעניינים, אבל רובם - מRyse ועד DR3 - עדיין מרגישים כמו סימן שאלה גדול. אם אחד מהם יתגלה כאיזה קילר-אפ תמיד תוכל להזמין את הקונסולה בדיעבד...

מבחינת משחקי צד ג', זה גם די No-brainer שכמעט הכל מגיע גם למחשב האישי. MGS 5 נראה לראשונה כמו משחק MGS שבאמת הייתי רוצה לשחק, אבל הוא יוצא גם לקונסולות הדור הזה ככה שזה לא המשחק שהייתי מוציא 2000 ש"ח ויותר בשביל לשדרג עבורו קונסולה - בטח לא בהנחה וההבדלים בין הגירסאות יהיו רק גרפיים.
נכון לעכשיו ה-saving grace היחיד של הדור הבא מצד ג' הוא מבחינתי הוא Destiny שלא הוכרז לPC, ויחד עם Titanfall נראה כמו אחד מהמשחקים היחידים שהייתי אולי משלם עבורם למולטיפלייר. אבל גם פה יש זמן עד מתישהו ב-2014 לפחות, ככה שלא הייתי עושה את הבחירה שלי בין הקונסולות עד שנראה מה יהיה סטטוס האקסלוסיביים אז.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 ספטמבר 2013, 14:35

swym כתב:בגלל זה לא הבנתי למה מלכתחילה ביצעת הזמנה מוקדמת של קונסולה בזמן שעדיין יש לך מחשב שמטפל בהכל כמו שצריך. יש כמה כותרי השקה מעניינים, אבל רובם - מRyse ועד DR3 - עדיין מרגישים כמו סימן שאלה גדול. אם אחד מהם יתגלה כאיזה קילר-אפ תמיד תוכל להזמין את הקונסולה בדיעבד...

מבחינת משחקי צד ג', זה גם די No-brainer שכמעט הכל מגיע גם למחשב האישי. MGS 5 נראה לראשונה כמו משחק MGS שבאמת הייתי רוצה לשחק, אבל הוא יוצא גם לקונסולות הדור הזה ככה שזה לא המשחק שהייתי מוציא 2000 ש"ח ויותר בשביל לשדרג עבורו קונסולה - בטח לא בהנחה וההבדלים בין הגירסאות יהיו רק גרפיים.
נכון לעכשיו ה-saving grace היחיד של הדור הבא מצד ג' הוא מבחינתי הוא Destiny שלא הוכרז לPC, ויחד עם Titanfall נראה כמו אחד מהמשחקים היחידים שהייתי אולי משלם עבורם למולטיפלייר. אבל גם פה יש זמן עד מתישהו ב-2014 לפחות, ככה שלא הייתי עושה את הבחירה שלי בין הקונסולות עד שנראה מה יהיה סטטוס האקסלוסיביים אז.

Destiny לא הוכרז לPC, אבל הוא כן הוכרז ל360 ולPS3, ככה שגם הוא לא מהווה סיבה לשדרג עבורו קונסולה, בהתחשב בכך שההבדלים כנראה יהיו גרפיים בלבד, כמו MGS5.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2013, 00:22

swym כתב:בגלל זה לא הבנתי למה מלכתחילה ביצעת הזמנה מוקדמת של קונסולה בזמן שעדיין יש לך מחשב שמטפל בהכל כמו שצריך. יש כמה כותרי השקה מעניינים, אבל רובם - מRyse ועד DR3 - עדיין מרגישים כמו סימן שאלה גדול. אם אחד מהם יתגלה כאיזה קילר-אפ תמיד תוכל להזמין את הקונסולה בדיעבד...

בשבילי MGS הוא כן קניה של קונסולה אבל כבר אמרו שעובדים על גרסת הPC ושהגרסה היפה יותר שהייתה לפני שנה כשהמשחק הוצג הגיעה מהPC כך שבטח גם שם נקבל יתרון גרפי יפה על הPC. הנקודת השכנוע העקרית שלי היא גירס/קראקדאון או הבלעדיים של סוני מהחברות הטובות באמת שלהן, לא החברות סוג ב' כמו סאקרפאנצ' או גרילה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2013, 16:22

DrKeo כתב:אני חייב לציין שהתחיל ממש לרדת לי מהדור הבא. אפס בלעדיים שנראים טוב וכל משחקי צד ג' יוצאים לPC. בשילוב עם זה שצד ג' נראים פחות טוב מהPC שכבר יש לי עכשיו וכל קנית הקונסולות החדשות קצת מבאס אותי. אני שוקל לבטל את הקניה של הONE ופשוט לוותר על הדור הבא עד שמכריזים על איזה TLOU 2, קראקדאון 3, גירס 4 או TLG. גם אם יגידו שMGS5 בלעדי לקונסולות אני אקנה אחת אבל בנתיים אני שוקל ברצינות פשוט לבטל את כל ההזמנות מראש.

זה מה שאני מנסה לאמר לך בערך חודשיים בכל פעם שאתה מנהל איתי מלחמות של רשימות מטופשות כאילו DR3 זה מה שעכשיו הופך את ה ONE לשווה למשהו. הקונסולות לא אטרקטיביות בכלל,ה PS3 לא רואה ממטר את הליינאפים שלהם וכמה שההשקות שלהן לא רעות ביחס לזוועות עבר אין עדיין סיבה רצינית לשדרג לדור הבא,הסיבה היחידה שאני לא מבטל עדיין זה כי אני חושש שהפס3 שלי יתפגר וכן יש איזה ניקור קטן שחושש שאפול להייפ הרצחני ואז אתבאס על כך שביטלתי את ההזמנה כשארצה להזמין,אז בינתיים אני משאיר לפרוטוקול אבל אם לא ישתנה משהו מהותי בהרגשה או בתקינות של הפס3 שלי אז לקראת נובמבר אני הולך לבטל את ההזמנה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 30 ספטמבר 2013, 01:12

לאחר מחשבה ארוכה הגעתי למסקנה שאני מאוד,אבל מאוד מאוכזב מהPS VITA. אני רוצה למכור אותה אבל אני לא יודע בכמה.
זה מה שיש לי:
PS VITA WIFI
16GB
GRAVITY RUSH
STREET FIGHTER X TEKKEN
SLY COOPER 4
MGS HD COLLECTION
WIPEOUT 2048
LITTLE BIG PLANET PS VITA
ואם אני מחשיב את הקניה שיש לי במשתמש אז:
SUPER STARDUST DELTA
MOTORSTORM RC
JET SET RADIO

כמה כדי לי לפרסם את המכשיר? אני חושב בסביבות ה1200.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 29 ספטמבר 2013, 17:47

matangt8 כתב:לאחר מחשבה ארוכה הגעתי למסקנה שאני מאוד,אבל מאוד מאוכזב מהPS VITA. אני רוצה למכור אותה אבל אני לא יודע בכמה.
זה מה שיש לי:
PS VITA WIFI
16GB
GRAVITY RUSH
STREET FIGHTER X TEKKEN
SLY COOPER 4
MGS HD COLLECTION
WIPEOUT 2048
SUPER STARDUST DELTA
MOTORSTORM RC
JET SET RADIO

הייתי מוכר אפילו ב-1,300. בהצלחה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 30 ספטמבר 2013, 18:49

DrKeo כתב:אני חייב לציין שהתחיל ממש לרדת לי מהדור הבא. אפס בלעדיים שנראים טוב...

כפי שגם אני אמרתי לך, אין לך מה לחפש בדור הבא.

זה שינוי של 180 מעלות מדעתך, כי למיטב זיכרוני, עד לאחרונה די שיבחת את משחקי ההשקה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 ספטמבר 2013, 10:51

רונן כתב:כפי שגם אני אמרתי לך, אין לך מה לחפש בדור הבא.

זה שינוי של 180 מעלות מדעתך, כי למיטב זיכרוני, עד לאחרונה די שיבחת את משחקי ההשקה.

השאלה מה אתה מגדיר "משחק השקה טוב". אין ספק שיש התחלה די חלשה עד אפריל 2014, אבל מהתאריך הזה אנחנו צפויים לקבל כותרים מעולים: TitanFall, Quantom Break, InFamous: Second Sun ועוד. אז אולי כדאי לחכות עד אפריל?

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 30 ספטמבר 2013, 11:30

matangt8 כתב:לאחר מחשבה ארוכה הגעתי למסקנה שאני מאוד,אבל מאוד מאוכזב מהPS VITA. אני רוצה למכור אותה אבל אני לא יודע בכמה.
זה מה שיש לי:
PS VITA WIFI
16GB
GRAVITY RUSH
STREET FIGHTER X TEKKEN
SLY COOPER 4
MGS HD COLLECTION
WIPEOUT 2048
SUPER STARDUST DELTA
MOTORSTORM RC
JET SET RADIO

היי.. האמת אני דווקא אשמח לקנות ממך.. אבל השאלה אם אתה מוכן למכור בנפרד משחקים

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 ספטמבר 2013, 14:01

אני כבר מכרתי את ה-360 שלי,אז אני בכול מקרה אקנה את ה-ONE,אין כותרים מעניינים זה נכון,אבל גם ככה אין לי מחשב שיכול להריץ שום משחק שקיים היום,וגם ככה אני תיכננתי לקנות את כול המשחקים שגם קיימים ל-360 ויצאו ל-ONE,פשוט שיפור גרפי מבחינתי זה הכול.

מה שכן, אני מפחד להזמין אותו מוקדם כי יש סיכוי מאוד גדול שיהיו בעיות, ואז אין לי אחראיות, אז אולי אני אחכה שימכרו אותו בארץ,או חודש חודשיים אחרי ההשקה כדי לראות שהכול רץ בסדר בלי שום בעיות,כי הרי אתם יודעים.. מדובר במייקרוסופט ( :

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2013, 14:02

רונן כתב:כפי שגם אני אמרתי לך, אין לך מה לחפש בדור הבא.

השקה בכלליות טובה מאוד אבל אין אף משחק AAA באמת מטורף בהשקה וכל הגדולים של צד ג' יוצאים לPC שיש לי כבר שמריץ את המשחקים טוב יותר מהפס4 והONE. גם לך אין מה לחפש בהשקה להתחשב בזה שכל מה שמעניין אותך זה WD ואתה לא מקבל שום יתרון בלהוציא 2500 שקל על פס4 כי גרפיקה וביצועים לא משנים לך והרי WD יוצא לפס3 שיש לך כבר.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 30 ספטמבר 2013, 22:07

MagmaJet כתב:
היי.. האמת אני דווקא אשמח לקנות ממך.. אבל השאלה אם אתה מוכן למכור בנפרד משחקים

בכמה היית קונה ללא המשחקים? אגב מה יש לי לעשות איתם אחרי חחח
תמונה

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 30 ספטמבר 2013, 20:30

matangt8 כתב:בכמה היית קונה ללא המשחקים? אגב מה יש לי לעשות איתם אחרי חחח

דווקא אני הייתי לוקח Gravity Rush, MGS HD, וגם SFxT

נראה לי יחד עם זה 900

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 30 ספטמבר 2013, 20:40

MagmaJet כתב:
דווקא אני הייתי לוקח Gravity Rush, MGS HD, וגם SFxT

נראה לי יחד עם זה 900

נראה לי הוגן. הבעיה היא שאני באילת...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 01 אוקטובר 2013, 04:49

אפרופו הדיון שלנו על כמה שהדור הבא מאכזב, זה תמיד מצחיק להיזכר בדיון הזה מלפני 3 שנים, רק כדי לראות כמה תמימים ומשעשעים היינו.

DrKeo בשנת 2010 כתב:היום רוב המשחקים רצים ב720P ב-30FPS. בעצם היום המון משחקים אפילו לא רצים ב720P (היילו, אלן ווייק, MW ועוד), עם הכוח של קונסולות דור הבא יוכלו להציב סטנדרט של תלת מימד, 1080P ו-60FPS בכל משחק לראשונה בעולם הקונסולות.

:lol: :lol: :lol:

matangt8 כתב:נראה לי הוגן. הבעיה היא שאני באילת...

אתה יכול לשלוח לו את זה בדואר.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 30 ספטמבר 2013, 21:04

Golan כתב:אפרופו הדיון שלנו על כמה שהדור הבא מאכזב, זה תמיד מצחיק להיזכר בדיון הזה מלפני 3 שנים, רק כדי לראות כמה תמימים ומשעשעים היינו.

:lol: :lol: :lol:

אתה יכול לשלוח לו את זה בדואר.

היי באתם בשאיפה גבוה מדי. אני עוד זוכר שבפבואר היו כאלה שאמרו וואו על קיילזון. הציפיה שלכם הרגה אותכם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 01 אוקטובר 2013, 05:12

matangt8 כתב:היי באתם בשאיפה גבוה מדי. אני עוד זוכר שבפבואר היו כאלה שאמרו וואו על קיילזון. הציפיה שלכם הרגה אותכם.

אחי, אני חושב ש-60FPS ו-1080P זה לא משהו מסובך בשנת 2013. קונסולה עם רכיבים עדכניים אמורה להריץ משחקים בנתונים האלה. זה לא הציפיות שלנו שהיו גבוהות, אלא זה האנרגיות של הקונסולות שהן נמוכות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 41 אורחים