Yahel12 כתב:
נצטרך לחכות ולראות.. אתה תתקין אותו?
כן בטח, אלה אם הביקורות יגידו שקטסטרופה. חלונות 8 התקנתי מאוד מהר וברחתי מאוד מהר, לחלונות 10 יש לי תקווה.
והנה דרישות המערכת לחלונות 8, זה ירוץ בערך על הכל:

Yahel12 כתב:
נצטרך לחכות ולראות.. אתה תתקין אותו?

matangt8 כתב:במידה ואני מתקין את הגירסה הזאת של ווינדוס 10 על המחשב,אני יוכל להישתמש בסטים ובמשחקים שיש לי שם?
DrKeo כתב:נו, אז נקים קהילת GTA5 קטנה לPC של ווקסלים? נשמע שהרבה אנשים כאן הולכים לקנות אותו.
matangt8 כתב:אוף בסוף אני אקנה אותו בפעם השלישית אם באמת תהיה פה קהילה של יותר מ3 שחקנים..
DrKeo כתב:נו, אז נקים קהילת GTA5 קטנה לPC של ווקסלים? נשמע שהרבה אנשים כאן הולכים לקנות אותו.
Yahel12 כתב:למה כשאני ניסיתי לפתוח Teamspeak של Voxelim אף אחד לא הביע עניין ודווקא עכשיו שמדובר על קהילת GTA קטנה כן? אני גם קונה את GTA אז אני מניח שזה כבר 5 מאיתנו
Yahel12 כתב:מה???? הלם.. הייתי בטוח שאתם משחקים רק מולטיפלייר.. אני משחק במשחקי סינגל אבל רוב המשחקים שלי הם במולטיפלייר, כמו Arma ומודים שונים שלו שמספקים כיף גדול.. הייתי בטוח שאחרת - ולא הרגשתי רע רק רציתי לדעת למה ( :
Yahel12 כתב:מה???? הלם.. הייתי בטוח שאתם משחקים רק מולטיפלייר.. אני משחק במשחקי סינגל אבל רוב המשחקים שלי הם במולטיפלייר, כמו Arma ומודים שונים שלו שמספקים כיף גדול.. הייתי בטוח שאחרת - ולא הרגשתי רע רק רציתי לדעת למה ( :
Nucleus_Dawn כתב:מה המקום הכי טוב להזמין ממנו כרטיס מסך (ה970) בארה"ב? newegg?
אני מזמין לחבר של אבא בארה"ב, שמגיע לבקר בקרוב.
Yahel12 כתב:חדשות על ה R9 390X. אושר שהכרטיס הספציפי הזה ישתמש ב 8GB של זיכרון HBM בפעם הראשונה בכרטיס מסך (High Bandwith Memory) במקום GDDR5, ובגדר שמועה שה Reference design ישלח עם יחידת קירור מים.
בנוסף גם אושר שה- R9 380 וה-370X לא ישתמשו בזיכרון HBM אלא בזיכרון GDDR5.
bling כתב:8 GB? הוא לא אמור להתחרות עם ה TITAN X בעל ה 12 GB? נראה כמו פער גדול מהבחינה הזו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים