דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Almogj
Minion

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

הודעהעל ידי Almogj » 22 מאי 2013, 21:35

היי אני רק הולך לכתוב פה את דעתי. אחריי זה תתווכחו.

משחק משומש [שבוא נגיד שאני נותן לחבר לכמה זמן] הוא יהיה חייב לשלם fee בשביל לשחק... wtf?? הם מפגרים סתם או שהם יודעים איזה טעות זאת?

או נגיד כל הקטע שהחידוש הכי גדול הוא הטלוויזיה מפגרת הזאת.כאילו שלמישהוא איכפת... הם פשוט הולכים לזרוק כל מה שהיה לxbox360 בשביל "קהל גדול יותר"עבודה טובה מיקרוסופט.

ואחרון אבל לא חביב. למה לעזעזל לעשות מסיבת עיתונאים גדולה ופאקינג לא להראות בה כלום? הם הייו צריכים לשמור את זה לe3 כבר... קיצור אכזבה ענקית. אני לא הולך לקנות את הזבל הזה. לא משנה כמה משחחקים טובים יהיה לה[אגב גם השם של הקונסולה מטומטם להפליא]

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 21:37

SgtDonowitz כתב:כל הדיבורים על השם של האקסבוקס החדש גרמו לי לחשוב על מי חשב על הרעיון קודם, HTC או מיקרוסופט :)

תחשוב על המיליונים שינסו לקנות טלפון ובטעות ייצאו מהחנות עם קופסא עצומה והבנה מוחלטת של למה המכשיר צריך להיות מחובר, כדי להשתמש בפיטצ'רים העיקריים שלו : :D

----

Almogj, אני חושב שזה מאוד חכם לעשות מסיבת עיתונאים לחבילת השירוות ולחומרה עצמה.
ככה הם יוכלו לנצל 100% מE3, למשחקים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 21:49

למה אנשים פה לא יכולים להפריד בין משהו שמהווה מכשול עבור לבין כלל האנשים והצעד בכללי?

אם הקונסולה תדרוש חיבור אחת ליום כדי שתוכל לשחק במשחקי סינגל בלי חיבור אז זה גרוע. לא, לי זה לא ישנה למרות שחוויתי מספיק בעיות תקשורת אבל מדובר בצעד רע. יש איזורים בארה"ב עם כיסוי רע ותקשורת לא אמינה. גם להתחבר פעם ביום זה קרוב לבלתי אפשרי עבורם. גם האפשרות לקחת את הקונסולה איתך לטיולים או למקומות בהם אין חיבור נגיש ולשחק במה יש לך יורד מהפרק. שלא נדבר על כל המדינות המתפתחות שהONE תכשיל את עצמה מלתקוע יתד בהם ולהשאיר את סוני כאופציה היחידה.

Almogj
Minion

הודעהעל ידי Almogj » 22 מאי 2013, 21:52

זה לא ממש הצעד הכי חכם [הרי זה בסך הכל כמה דברים קטנים... הם יכלו להראות את זה בe3]
בסך הכול זה היה מצגת אחת גדולה של בזבוז זמן[יכלו לוותר על ההצגה של הxbox. ופשוט לקנות יותר זמן בe3.בשביל להציג אותה שם. ככה היה גם יותר הייפ]
אבל הם לא עשו את זה. נו טוב. נקווה לטוב ב e3

אה וזה אלמוג בשבילך ^__^

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 21:54

Almogj כתב:זה לא ממש הצעד הכי חכם [הרי זה בסך הכל כמה דברים קטנים... הם יכלו להראות את זה בe3]
בסך הכול זה היה מצגת אחת גדולה של בזבוז זמן[יכלו לוותר על ההצגה של הxbox. ופשוט לקנות יותר זמן בe3.בשביל להציג אותה שם. ככה היה גם יותר הייפ]

אה וזה אלמוג בשבילך ^__^

אבל אז הם לא יציגו את זה בטלוזיה לקהל המארקאי שעליו פנתה כל התצוגה הזו, E3 זה לגיימרים
הם חיפשו להראות ולהיכנס לשוק של הכבלים באמריקה בצורה חזקה ועשו זאת ללא ספק

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 21:58

Almogj כתב:זה לא ממש הצעד הכי חכם [הרי זה בסך הכל כמה דברים קטנים... הם יכלו להראות את זה בe3]

אה וזה אלמוג בשבילך ^__^

אני ממש לא חושב שזה היה בזבוז זמן. בעיקר בגלל שראיתי בכמה וכמה אתרי חדשות מיינסטרים כתבות עם הX1, בעמודים הראשיים ולרוב, בראש העמוד.
הם עשו כאן משהו מאוד חכם. הם הציגו את המכשיר החדש, את החומרה, את הממשק שלו, את הדרך שבה הוא יפעל ביחד עם שידורי טלויזיה והם פינו לגמרי את הזמן בE3, בשביל להראות משחקים, משחקים ומשחקים.
אם בE3 נזכה לשעה וחצי/שעתיים של תצוגות והכרזות של משחקים, אז הרווחנו (וגם הם הרוויחו) תצוגת E3 סופר מוצלחת.
יש להם 15 משחקים בלעדיים בקנה. גם אם הם יראו רק 10 מהבלעדיים ויציגו גם כמה משחקי מולטי פלטפורם חדשים, זו תהייה תצוגת E3 ממש אדירה, שיהיה קשה מאוד לסוני להשתוות אליה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 22 מאי 2013, 22:02

bling כתב:מוקדם לקבוע שהטכנולוגיה לא הביאה איתה כלום ככה שאני לא מבין את הנקודה שלך חוץ מניחומים שאתה מחפש ש WIIU מספיק טובה כמו שהיא.

התחלתי לענות לך, אבל אז הגעתי לקטע הזה. מחקתי הכול. הרגשתי שאין טעם.

יש תופעה די משעשעת שמתרחשת בעקבות החשיפה המאכזבת של האקס בוקס אתמול,משהו שאנחנו רואים גם בפורום הזה וגם במקומות אחרים שיצא לי לבקר בהם,פתאום חלק מחובבי נינטנדו מרימים את ראשם וחושבים שמדובר באיזשהו סדר גודל של אכזבה או קטסטרופה ברמה שבכלל מדגדגת את ה WIIU,בואו נבהיר כמה דברים...

אין לי ספק שה-Xbox One הוא הרבה רמות מעל ה-WiiU, לא רק מבחינה טכנולוגית. זה לא סותר את הביקורת כלפי הקונסולה, שלא באה רק מצדם של אוהבי נינטנדו.

ומי שמשווה זאת ל-WiiU אכן מדבר שטויות. ראיתי משהו דומה מקרירין, ונדמה לי שגם מגולן (האומנם, גולן? :)).

גם מאשרים את ההדלפות וחוזרים על הנתונים והדברים של DF,הם לא מבטלים את ההפרש ואומרים שהוא כן קיים אבל באותה נשימה מציינים שבמבחן המציאות רוב משחקי המולטי פלטפורם מפותחים למכנה המשותף הנמוך ולכן ברוב הכותרים הם לא חוזים הבדלים משמעותיים.

זה נכון, אך כפי שהיו משחקי מולטיפלטפורמס עם יתרון לאקס-בוקס 360, עשויים להיות יתרונות למשחקי מולטיפלטפורמס ב-PS4.

ואין לשכוח את הבלעדיים, כי גם זה נחשב, הבלעדיים של ה-PS4 יראו ביצועים טובים יותר מאשר הבלעדיים של הקונסולה המתחרה.

swym כתב:ביקשת דוגמאות וגם קיבלת דוגמאות: הרי כבר הזכרנו משחקים החל מBanjo Nut & Bolts שעל החומרה של הדור הנוכחי פשוט לא יכל להציע את מה שKnack מציע, שלא נדבר על זה שהמהפכה הכי גדולה במשחקיות בשנים האחרונות הגיע מMinecraft - ומדובר פה במשחק שבו *הכל* מתפרק לחלקיקים. אבל בגלל מגבלות טכנולוגיות החלקיקים האלו הם פיסקלים דו מימדיים ולא אורגניים לחלוטין. פיזיקה היא מה שיתן לדור הבא את הדחיפה של החידושים, והמשחקים מרשימים. אנחנו רואים את זה שוב ושוב כשאנשים לא האמינו שמה שמדיה מולקול עושים הוא בזמן אמת, ועכשיו אנשים גם לא מאמינים שמה שרמדי הציגו לא היה CGI. אם אנשים מצליחים להתבלבל בין מנוע של משחק לCGI - זה כבר מעיד על קפיצה עצומה.

אני מצטער, גיא, אין פה דוגמאות. ביקשתי לדעת מה הבשורה למשחקיות, והבאת לי שמות של משחקים שכביכול עושים זאת. זה כמו לספר לי על יכולות AI יותר גבוהות. זה בסה"כ שיפור של הקיים. לא משהו חדש, בפרט לא הוסבר איך זה הופך את המשחקיות על פניה.

אז זה רק מתבטא בחלקיקים אורגניים? היכן הבשורה הגדולה? מדוע זה משנה מבחינת המשחקיות בין אם יהיו ממדיים ובין אם יהיו אורגניים? מזכיר לי את הדוגמה של נדב למים הריאליסטיים לשימוש בחידות, על אף שבאותו אופן ניתן להשתמש באותן חידות גם במים בטכנולוגיה ישנה יותר.

אולי יש אמת בדבריכם, אך אתם נכשלים בלהסביר אותם.

נכון. אם הצוות מראה החלטות עיצוביות גרועות עדיף צוות אחר - רק שהצוות שפיתח את גרילה הוא בדיוק צוות אחר. הרי אחרי גרילה הסטודיו עבר לפתח שני פרוייקטים במקביל: רק חלק מהאנשים המשיך לארמגדון, בעוד וחלק מהאנשים שעבדו עליו כולל הdesign leads עברו לצוות של Saints Row 3. ונחש מה Saints Row 3 היה? משחק מצויין.

אלה לא רק הטענות שלי, בניגוד לאפשרות שציינת.

ואולי לך זה לא אכפת, אז עלא כיפאק, אני רק ראיתי לנכון לציין שזה לא ממש משחק (גרילה) שאני זוכר במיוחד בדור המשחקים הזה, ואני מניח שיש סיבה. יש לי ציפיות אחרות מהמשחקים שלי. יהיה נחמד אם ישוויצו ביכולות הטכנולוגיה במשחקים ממש טובים, לא רק טובים.

kaz כתב:דבר טוב אחד: בקונסולה יש בעצם מערכת quick save מובנת, בלי קשר לגישה בה המשחק נוקט בקשר לסייבים.

זה טוב מאוד. אני חושב שגם לגבי ה-PS4 דובר על מערכת דומה. אפשרות להפסיק בכל נקודה ולחזור אליה בכל עת. אני לא בטוח אם מדובר בשמירה, אלא בהקפאה של המשחק, אולי זה תקף כל עוד אתה לא מחליף למשחק אחר.

ועוד:

נשיא גיימספוט מתבטא בקשר לקונסולות הדור הבא ולחשש בנוגע לחסמת משחקי היד השנייה

והנה טבלת השוואות בין הקונסולות (ייתכן שה-PS3 לא תומכת ב-WiFi?)

ערך המניה של סוני התחזק ב-9% לאחר חשיפת ה-Xbox One (לא בטוח שיש קשר לכך), בעוד שהמניה של מייקרוסופט נחלשה רק במעט.

והנה כתבה על הבלבול שמייקרוסופט יוצרת לגבי הקונסולה שלה.

והנה חדשה מעניינת: ב-E3 נראה את חזרתו של זיכיון רייר ישן. אין לי הרבה ציפיות מהחברה, אך יהיה מעניין לראות האם אטעה. יש הימורים לגבי מהות הזיכיון החוזר?
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 22:06

רונן כתב:ומי שמשווה זאת ל-WiiU אכן מדבר שטויות. ראיתי משהו דומה מקרירין, ונדמה לי שגם מגולן (האומנם, גולן? :)).

חחחח, מה שאמרתי זה שתמיד נדב אומר שנינטנדו גרועה במסיבות עיתונאים ובלהציג דברים. הוא תמיד אומר שהתצוגה של ה-Wii U היתה מבישה. אז אמרתי, שאם התצוגה של ה-Wii U מבישה, אין ספק שגם התצוגה של ה-Xbox One היתה מבישה כפליים. כמעט נרדמתי אתמול. לפחות הראו את ה-COD החדש, ואז גמרתי. אבל חוץ מזה, היה משעמם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 22:10

GolanBerlin כתב:
חחחח, מה שאמרתי זה שתמיד נדב אומר שנינטנדו גרועה במסיבות עיתונאים ובלהציג דברים. הוא תמיד אומר שהתצוגה של ה-Wii U היתה מבישה. אז אמרתי, שאם התצוגה של ה-Wii U מבישה, אין ספק שגם התצוגה של ה-Xbox One היתה מבישה כפליים. כמעט נרדמתי אתמול. לפחות הראו את ה-COD החדש, ואז גמרתי. אבל חוץ מזה, היה משעמם.

התצוגה של הWIIU היתה גרועה בכל קנה מידה קיים. מייקרוסופט לא הצליחו להעביר הרבה מסרים בצורה ברורה ויעילה, אבל נינטנדו נכשלו בניסיון שלהם להעביר את המסר המרכזי של האירוע כולו. הם אפילו לא הצליחו לגרום לאנשים להבין "היי, תראו. קונסולה חדשה".
גם אחרי ההשקה של הWIIU, הם פשוט לא הצליחו לעשות את זה. מידי פעם מגיעים אנשים לבאג ומבקשים לקנוות WIIU לWII שלהם. זה אבסורד שלא נראה כדוגמתו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 22:13

Nucleus_Dawn כתב:
התצוגה של הWIIU היתה גרועה בכל קנה מידה קיים. מייקרוסופט לא הצליחו להעביר הרבה מסרים בצורה ברורה ויעילה, אבל נינטנדו נכשלו בניסיון שלהם להעביר את המסר המרכזי של האירוע כולו. הם אפילו לא הצליחו לגרום לאנשים להבין "היי, תראו. קונסולה חדשה".
גם אחרי ההשקה של הWIIU, הם פשוט לא הצליחו לעשות את זה. מידי פעם מגיעים אנשים לבאג ומבקשים לקנוות WIIU לWII שלהם. זה אבסורד שלא נראה כדוגמתו.

נו, מה איתך. התצוגה של ה-Xbox One גם היתה מזעזעת. חוץ מפורצה חדש (שנראה בדיוק כמו משחק מירוצים רגיל של הדור הזה), ו-Quantom Break (שאני מודה שנראה חזק), לא ראינו כלום. כבר התחלתי לחשוב שהמכשיר הזה זה ממיר טלוויזיה שמתחרה ביס והוט, ועל הדרך מריץ משחקים, LOL.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 22:15

GolanBerlin כתב:
נו, מה איתך. התצוגה של ה-Xbox One גם היתה מזעזעת. חוץ מפורצה חדש (שנראה בדיוק כמו משחק מירוצים רגיל של הדור הזה), ו-Quantom Break (שאני מודה שנראה חזק), לא ראינו כלום. כבר התחלתי לחשוב שהמכשיר הזה זה ממיר טלוויזיה שמתחרה ביס והוט, ועל הדרך מריץ משחקים, LOL.

התצוגה לא היתה הכי מוצלחת, מבחינת משחקים. היא היתה לא רעה בכלל, מבחינת כל מה שהראו לנו. הראו את המכשיר עצמו. הדגימו איך הוא יעבוד. חשפו חלקים גדולים מהממשק שלו. חשפו המון פיטצ'רים מעניינים ומוצלחים.

אין פה בכלל סיבה להשוות לחשיפה של הWIIU. אנחנו מדברים על קונסולה, שחודשים אחרי שחרורה, אנשים עדין לא מבינים שהיא קונסולה חדשה ולא תוסף לקונסולה ישנה. אתה מבין עד כמה נינטנדו נכשלה בלהסביר לאנשים מה זה WIIU?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 22:21

היתה באמת בעיה הסברתית, ואני לא מכחיש את זה. אבל בהחלט ניתן להשוות את התצוגות מהבחינה הזאת ששתיהן היו לא-משהו. אני באמת לא מבין איך אתה, כגיימר, יכול להגיד שהתצוגה של 90% טלוויזיה, ו-10% גיימינג, היתה "לא רעה בכלל"?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 22:28

GolanBerlin כתב:היתה באמת בעיה הסברתית, ואני לא מכחיש את זה. אבל בהחלט ניתן להשוות את התצוגות מהבחינה הזאת ששתיהן היו לא-משהו. אני באמת לא מבין איך אתה, כגיימר, יכול להגיד שהתצוגה של 90% טלוויזיה, ו-10% גיימינג, היתה "לא רעה בכלל"?

כי אני, כגיימר, צופה בטלויזיה ואם קונסולת המשחקים שלי תאפשר לי לצפות בטלויזיה ולעבור בחצי שניה ללשחק משחק, זה יהיה מצוין עבורי.

אין מה להשוות בין שתי החשיפות.
באחת אומרים "טוב. הציגו לנו מכשיר אלקטרוני חדש. אנחנו יודעים מה הוא עושה, אבל זה לא היה הכי מעניין, כי התרכזו בדברים שלא בהכרח חשובים לנו"
באחרת אומרים "טוב. אני לא בטוח מה הציגו לי פה. זה מכשיר חדש? זה שלט חדש למכשיר שכבר יש לי בבית? מה זה בכלל?"

מדובר על שני כשלונות בקנה מידה שונה לחלוטין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 22:29

GolanBerlin כתב:

אנשים כמוך גורם לי לשאול האם בכלל הבנתם שהתצוגה הזו הייתה מיועדת לאנשים אמרקאים שלא מחפשים רק קונסולה
אנשים שאמרקאים שצופים בטלוזיה, כי נחשו מה זה משודר בטלוזיה,
התצוגה הזו לא נועדהל גיימרים, היא נועדה לאנשי הכזואל
תחכו לE3 ושם יראו לכם את המשחקים שכולם מחפשים

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 22:31

אני מאמין שצפו לתאריך השקה של הX1 באו ספטמבר או תחילת אוקטובר
אני מאמין שאם כל התוכן הבלעדי של פיפא בUT מייקרוסופט תרצה להוציא את המכשיר יחד עם פיפא בהשקה
UT זה פשוט מכרה הזהב של EA ספורט

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 22:37

Nucleus_Dawn כתב:
כי אני, כגיימר, צופה בטלויזיה ואם קונסולת המשחקים שלי תאפשר לי לצפות בטלויזיה ולעבור בחצי שניה ללשחק משחק, זה יהיה מצוין עבורי.

אין מה להשוות בין שתי החשיפות.
באחת אומרים "טוב. הציגו לנו מכשיר אלקטרוני חדש. אנחנו יודעים מה הוא עושה, אבל זה לא היה הכי מעניין, כי התרכזו בדברים שלא בהכרח חשובים לנו"
באחרת אומרים "טוב. אני לא בטוח מה הציגו לי פה. זה מכשיר חדש? זה שלט חדש למכשיר שכבר יש לי בבית? מה זה בכלל?"

מדובר על שני כשלונות בקנה מידה שונה לחלוטין.

אז אני מצטער להגיד לך, אבל הטלוויזיה הזאת מעניינת לי את התחת. אני קונה קונסולה כדי לשחק, ולא כדי לדבר בסקייפ עם חברים.

Fanta כתב:אנשים כמוך גורם לי לשאול האם בכלל הבנתם שהתצוגה הזו הייתה מיועדת לאנשים אמרקאים שלא מחפשים רק קונסולה
אנשים שאמרקאים שצופים בטלוזיה, כי נחשו מה זה משודר בטלוזיה,
התצוגה הזו לא נועדהל גיימרים, היא נועדה לאנשי הכזואל
תחכו לE3 ושם יראו לכם את המשחקים שכולם מחפשים

אכן, נחכה ל-E3, ונראה שם.

בכל מקרה, מה פרסמו פה אתמול? משהו על זה שמיקרוסופט לא עשתה בכוונה גרפיקה מקסימלית? או שאני לא זוכר נכון? אפשר את הכתבה הזאת שוב, בבקשה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 22:39

GolanBerlin כתב:
אז אני מצטער להגיד לך, אבל הטלוויזיה הזאת מעניינת לי את התחת. אני קונה קונסולה כדי לשחק, ולא כדי לדבר בסקייפ עם חברים.

אכן, נחכה ל-E3, ונראה שם.

בכל מקרה, מה פרסמו פה אתמול? משהו על זה שמיקרוסופט לא עשתה בכוונה גרפיקה מקסימלית? או שאני לא זוכר נכון? אפשר את הכתבה הזאת שוב, בבקשה?

בסדר. אתה חלק ממיעוט שהטלוויזיה הזאת מעניינת לו את התחת. אין עם זה בעיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 22:44

Klayman כתב:אבל אמרת לפני כמה עמודים ''למה נראה לך שכל הפיצ'רים האלה לא יעבדו בארץ?!''

אהל הפיצרים עצמם יעבדו... אני מתכוון שnfl לא תקף אלייך ולהחליף לערוץ של CBS כנראה לא יעבוד לך... זאת הכוונה שלי. מה מעבר לדברים האלה אתה חושב שלא יעבוד לנו?

גולן כבר אמרתי לך שאתה ילד ככה שאין מה לעשות, ברור שאתה,לא מטרה במתצוגה שלהם.

Fanta כבר אמרו שפיפא לאקס בוקס החדש לא יצא ביחד עם פיפא לקונסולות של הדור הנכוחי.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 22 מאי 2013, 22:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 22:44

Nucleus_Dawn כתב:
בסדר. אתה חלק ממיעוט שהטלוויזיה הזאת מעניינת לו את התחת. אין עם זה בעיה.

לא שאני מנסה לעשות פה מלחמת קונסולות, אבל בחיי שהתצוגה היתה מזעזעת. אני לא אומר שהקונסולה זוועה, כי היא לא. היא מעניינת, אין ספק. זה שהזיכרון שלה הוא "רק" DDR3 ולא DDR5 לא אומר כלום. הקונסולה תהיה טובה. פשוט התצוגה היתה זוועתית.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מאי 2013, 22:50

Nucleus_Dawn כתב:

אני אומר שגם נינטנדו וגם MS ניכשלו מאוד בתצוגה של הקונסולות החדשות ,וביצירת היפ חיובי
מהWIIU לא ציפו לא לחומרה מפוצצת ,ולא להרבה פיצרים מסביב
אבל הWIIU ניכשלה בתימחור \בשם שם הקונסולה \ובמחיר ההשקה ,הXBOX ONE ניכשלה בהרבה דברים שציפו מימנה

שניהן מאוד מאכזבות ,את שתיהן יהיה אפשר לשפר בעתיד ,בינתים סוני ניראת על הגל ,לפחות עד שיתברר שסוני גם תחסום יד שניה ,עם זה יוכרז

לא ניראה לי שEA וויתרה על אונלין פאס ,נטשה את סטים לטובת אורגין ,נטשה את נינטנדו
וסוני לא תיתן לה אפשרות להגביל יד שניה בPS4

עם אנשים יראו שהרבה מישחקי PS4 מוגבלים מבחינת יד שניה ,גם הרבה מההיפ של הPS4 ירד
בארצות הברית השוק יד שניה ענקי

בעניין כל הפיצרים של הטלוויזיה ,הרבה מהדברים כבר קימים היום ,יש טלוויזיות חכמות עם הרבה פיצרים
יש TIVO
יש סמארטפונים וטאבלטים עם חיבור לטלוויזיה
יש סטרימרים משוכללים
יש את ה360\PS3\WIIU עם חלק מהפיצרים
יש מחשבי מולטימדיה
יש קונסולות אנדרואיד באיזה 100$
יש ממירים של חברות הכבלים עם חלק מהפיצרים

מה כבר היתרון הגדול בXBOX ONE ? ,שהוא יוכל להציג תוכן 4K שרק לעשירים יש טלוויזיה כזאת ?
ורק לעשירים יהיה אותה בשנים הקרובות ?

זיהוי קולי למתלהבים ? ,אני אוהב את הרעיון מאחורי הקינקט שהשלט לא יעלם ,אבל לא רואה איזה משהו גדול שהXBOX ONE נותן בתחום הטלוויזיה

עניין הקבוצת חלומות,אפשר פשוט להוריד אפליקציה לסמארטפון ,למי שחיב לדעת כל שניה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 22:59

swiss-the-engine כתב:גולן כבר אמרתי לך שאתה ילד ככה שאין מה לעשות, ברור שאתה,לא מטרה במתצוגה שלהם.

אה, על מה אתה מדבר? אני בן 18. ממש לא ילד. מה לעשות שטלוויזיה אני רואה בממיר HD של YES שלי, ולא בקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 מאי 2013, 23:04

GolanBerlin כתב:
אה, על מה אתה מדבר? אני בן 18. ממש לא ילד. מה לעשות שטלוויזיה אני רואה בממיר HD של YES שלי, ולא בקונסולה.

ואם הייתה לך אפשרות לחבר את הממיר לקונסולה ושהיא תשלוט עליו וגם תיתן לך תופסות למה שאתה רואה וגם תוכל לעבור בשניה לשחק בחמש דקות של פרסומות? לא היה לך מגניב יותר?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 מאי 2013, 23:13

bozeman כתב:ואם הייתה לך אפשרות לחבר את הממיר לקונסולה ושהיא תשלוט עליו וגם תיתן לך תופסות למה שאתה רואה וגם תוכל לעבור בשניה לשחק בחמש דקות של פרסומות? לא היה לך מגניב יותר?

זה פיצ'ר נחמד, אבל לא קריטי. לא הייתי סובל בלעדי זה. חוץ מזה, איזה ערוצים כבר יש בזה? כמעט כלום.
נערך לאחרונה על ידי Golan ב 22 מאי 2013, 23:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 23:15

חבל שאי אפשר להעביר סרטים בUSB
ואז לפתוח להם תקיה באקסבוקס ולתת להם תמונה וכזה
וככה תוכל להציג במכשיר ספריית מדיה שלמה עם תמונות
אני חושב שזה היה ממש שימושי לפחות בשבילי

הX1 מסוגל לבצע הקלטת תוכן מהטלוזיה נכון?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 23:16

GolanBerlin כתב:
זה פיצ'ר נחמד, אבל לא קריטי. לא הייתי סובל בלעדי זה. חוץ מזה, איזה ערוצים כבר יש בזה? כמעט כלום.

אם HBO וESPN זה כלום בשבילך, אז שמע, אני לא בטוח שאתה בכוכב הנכון

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 95 אורחים