SgtDonowitz כתב:כל הדיבורים על השם של האקסבוקס החדש גרמו לי לחשוב על מי חשב על הרעיון קודם, HTC או מיקרוסופט
Almogj כתב:זה לא ממש הצעד הכי חכם [הרי זה בסך הכל כמה דברים קטנים... הם יכלו להראות את זה בe3]
בסך הכול זה היה מצגת אחת גדולה של בזבוז זמן[יכלו לוותר על ההצגה של הxbox. ופשוט לקנות יותר זמן בe3.בשביל להציג אותה שם. ככה היה גם יותר הייפ]
אבל הם לא עשו את זה. נו טוב. נקווה לטוב ב e3
אה וזה אלמוג בשבילך ^__^
Almogj כתב:זה לא ממש הצעד הכי חכם [הרי זה בסך הכל כמה דברים קטנים... הם יכלו להראות את זה בe3]
בסך הכול זה היה מצגת אחת גדולה של בזבוז זמן[יכלו לוותר על ההצגה של הxbox. ופשוט לקנות יותר זמן בe3.בשביל להציג אותה שם. ככה היה גם יותר הייפ]
אבל הם לא עשו את זה. נו טוב. נקווה לטוב ב e3
אה וזה אלמוג בשבילך ^__^
bling כתב:מוקדם לקבוע שהטכנולוגיה לא הביאה איתה כלום ככה שאני לא מבין את הנקודה שלך חוץ מניחומים שאתה מחפש ש WIIU מספיק טובה כמו שהיא.
יש תופעה די משעשעת שמתרחשת בעקבות החשיפה המאכזבת של האקס בוקס אתמול,משהו שאנחנו רואים גם בפורום הזה וגם במקומות אחרים שיצא לי לבקר בהם,פתאום חלק מחובבי נינטנדו מרימים את ראשם וחושבים שמדובר באיזשהו סדר גודל של אכזבה או קטסטרופה ברמה שבכלל מדגדגת את ה WIIU,בואו נבהיר כמה דברים...
גם מאשרים את ההדלפות וחוזרים על הנתונים והדברים של DF,הם לא מבטלים את ההפרש ואומרים שהוא כן קיים אבל באותה נשימה מציינים שבמבחן המציאות רוב משחקי המולטי פלטפורם מפותחים למכנה המשותף הנמוך ולכן ברוב הכותרים הם לא חוזים הבדלים משמעותיים.
swym כתב:ביקשת דוגמאות וגם קיבלת דוגמאות: הרי כבר הזכרנו משחקים החל מBanjo Nut & Bolts שעל החומרה של הדור הנוכחי פשוט לא יכל להציע את מה שKnack מציע, שלא נדבר על זה שהמהפכה הכי גדולה במשחקיות בשנים האחרונות הגיע מMinecraft - ומדובר פה במשחק שבו *הכל* מתפרק לחלקיקים. אבל בגלל מגבלות טכנולוגיות החלקיקים האלו הם פיסקלים דו מימדיים ולא אורגניים לחלוטין. פיזיקה היא מה שיתן לדור הבא את הדחיפה של החידושים, והמשחקים מרשימים. אנחנו רואים את זה שוב ושוב כשאנשים לא האמינו שמה שמדיה מולקול עושים הוא בזמן אמת, ועכשיו אנשים גם לא מאמינים שמה שרמדי הציגו לא היה CGI. אם אנשים מצליחים להתבלבל בין מנוע של משחק לCGI - זה כבר מעיד על קפיצה עצומה.
נכון. אם הצוות מראה החלטות עיצוביות גרועות עדיף צוות אחר - רק שהצוות שפיתח את גרילה הוא בדיוק צוות אחר. הרי אחרי גרילה הסטודיו עבר לפתח שני פרוייקטים במקביל: רק חלק מהאנשים המשיך לארמגדון, בעוד וחלק מהאנשים שעבדו עליו כולל הdesign leads עברו לצוות של Saints Row 3. ונחש מה Saints Row 3 היה? משחק מצויין.
kaz כתב:דבר טוב אחד: בקונסולה יש בעצם מערכת quick save מובנת, בלי קשר לגישה בה המשחק נוקט בקשר לסייבים.
רונן כתב:ומי שמשווה זאת ל-WiiU אכן מדבר שטויות. ראיתי משהו דומה מקרירין, ונדמה לי שגם מגולן (האומנם, גולן?).
GolanBerlin כתב:
חחחח, מה שאמרתי זה שתמיד נדב אומר שנינטנדו גרועה במסיבות עיתונאים ובלהציג דברים. הוא תמיד אומר שהתצוגה של ה-Wii U היתה מבישה. אז אמרתי, שאם התצוגה של ה-Wii U מבישה, אין ספק שגם התצוגה של ה-Xbox One היתה מבישה כפליים. כמעט נרדמתי אתמול. לפחות הראו את ה-COD החדש, ואז גמרתי. אבל חוץ מזה, היה משעמם.
Nucleus_Dawn כתב:
התצוגה של הWIIU היתה גרועה בכל קנה מידה קיים. מייקרוסופט לא הצליחו להעביר הרבה מסרים בצורה ברורה ויעילה, אבל נינטנדו נכשלו בניסיון שלהם להעביר את המסר המרכזי של האירוע כולו. הם אפילו לא הצליחו לגרום לאנשים להבין "היי, תראו. קונסולה חדשה".
גם אחרי ההשקה של הWIIU, הם פשוט לא הצליחו לעשות את זה. מידי פעם מגיעים אנשים לבאג ומבקשים לקנוות WIIU לWII שלהם. זה אבסורד שלא נראה כדוגמתו.
GolanBerlin כתב:
נו, מה איתך. התצוגה של ה-Xbox One גם היתה מזעזעת. חוץ מפורצה חדש (שנראה בדיוק כמו משחק מירוצים רגיל של הדור הזה), ו-Quantom Break (שאני מודה שנראה חזק), לא ראינו כלום. כבר התחלתי לחשוב שהמכשיר הזה זה ממיר טלוויזיה שמתחרה ביס והוט, ועל הדרך מריץ משחקים, LOL.
GolanBerlin כתב:היתה באמת בעיה הסברתית, ואני לא מכחיש את זה. אבל בהחלט ניתן להשוות את התצוגות מהבחינה הזאת ששתיהן היו לא-משהו. אני באמת לא מבין איך אתה, כגיימר, יכול להגיד שהתצוגה של 90% טלוויזיה, ו-10% גיימינג, היתה "לא רעה בכלל"?
GolanBerlin כתב:
נו, מה איתך. התצוגה של ה-Xbox One גם היתה מזעזעת. חוץ מפורצה חדש (שנראה בדיוק כמו משחק מירוצים רגיל של הדור הזה), ו-Quantom Break (שאני מודה שנראה חזק), לא ראינו כלום. כבר התחלתי לחשוב שהמכשיר הזה זה ממיר טלוויזיה שמתחרה ביס והוט, ועל הדרך מריץ משחקים, LOL.
Nucleus_Dawn כתב:
כי אני, כגיימר, צופה בטלויזיה ואם קונסולת המשחקים שלי תאפשר לי לצפות בטלויזיה ולעבור בחצי שניה ללשחק משחק, זה יהיה מצוין עבורי.
אין מה להשוות בין שתי החשיפות.
באחת אומרים "טוב. הציגו לנו מכשיר אלקטרוני חדש. אנחנו יודעים מה הוא עושה, אבל זה לא היה הכי מעניין, כי התרכזו בדברים שלא בהכרח חשובים לנו"
באחרת אומרים "טוב. אני לא בטוח מה הציגו לי פה. זה מכשיר חדש? זה שלט חדש למכשיר שכבר יש לי בבית? מה זה בכלל?"
מדובר על שני כשלונות בקנה מידה שונה לחלוטין.
Fanta כתב:אנשים כמוך גורם לי לשאול האם בכלל הבנתם שהתצוגה הזו הייתה מיועדת לאנשים אמרקאים שלא מחפשים רק קונסולה
אנשים שאמרקאים שצופים בטלוזיה, כי נחשו מה זה משודר בטלוזיה,
התצוגה הזו לא נועדהל גיימרים, היא נועדה לאנשי הכזואל
תחכו לE3 ושם יראו לכם את המשחקים שכולם מחפשים
GolanBerlin כתב:
אז אני מצטער להגיד לך, אבל הטלוויזיה הזאת מעניינת לי את התחת. אני קונה קונסולה כדי לשחק, ולא כדי לדבר בסקייפ עם חברים.
אכן, נחכה ל-E3, ונראה שם.
בכל מקרה, מה פרסמו פה אתמול? משהו על זה שמיקרוסופט לא עשתה בכוונה גרפיקה מקסימלית? או שאני לא זוכר נכון? אפשר את הכתבה הזאת שוב, בבקשה?
Klayman כתב:אבל אמרת לפני כמה עמודים ''למה נראה לך שכל הפיצ'רים האלה לא יעבדו בארץ?!''
Nucleus_Dawn כתב:
בסדר. אתה חלק ממיעוט שהטלוויזיה הזאת מעניינת לו את התחת. אין עם זה בעיה.
Nucleus_Dawn כתב:
התצוגה של הWIIU היתה גרועה בכל קנה מידה קיים. מייקרוסופט לא הצליחו להעביר הרבה מסרים בצורה ברורה ויעילה, אבל נינטנדו נכשלו בניסיון שלהם להעביר את המסר המרכזי של האירוע כולו. הם אפילו לא הצליחו לגרום לאנשים להבין "היי, תראו. קונסולה חדשה".
גם אחרי ההשקה של הWIIU, הם פשוט לא הצליחו לעשות את זה. מידי פעם מגיעים אנשים לבאג ומבקשים לקנוות WIIU לWII שלהם. זה אבסורד שלא נראה כדוגמתו.
swiss-the-engine כתב:גולן כבר אמרתי לך שאתה ילד ככה שאין מה לעשות, ברור שאתה,לא מטרה במתצוגה שלהם.
GolanBerlin כתב:
אה, על מה אתה מדבר? אני בן 18. ממש לא ילד. מה לעשות שטלוויזיה אני רואה בממיר HD של YES שלי, ולא בקונסולה.
bozeman כתב:ואם הייתה לך אפשרות לחבר את הממיר לקונסולה ושהיא תשלוט עליו וגם תיתן לך תופסות למה שאתה רואה וגם תוכל לעבור בשניה לשחק בחמש דקות של פרסומות? לא היה לך מגניב יותר?
GolanBerlin כתב:
זה פיצ'ר נחמד, אבל לא קריטי. לא הייתי סובל בלעדי זה. חוץ מזה, איזה ערוצים כבר יש בזה? כמעט כלום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 95 אורחים