אתה מבין שה"לראות אחוזי סיום ולהשוות אותם עם חברים באופן מיידי" בכלל לא קיים?
Kazz כתב:תקיפות אישיות לא מבוססות? שיבוא אחד שיקרא את מה שכתבתי ושיקרא את התגובות שלך אליהם ויגיד שאין זה מראה בחוסר הבנת הנקרא אצלך.
מדהים שאתה מדבר על שקרים כשאתה זה שאמרת את המשפט הבא:
כאשר הדבר קיים ועוד איך והראתי לך את זה בשניות. ועוד אתה מעז לדבר על מישהו שלא טרח לעשות שבריר של מחקר או בירור? מה זה כאן, bizzaro world?
אתה כמובן בטח תסתתר תחת המילה "מיידי" ותגיד שהצעדים שלא תיארתי הם לא מיידיים מספיק. אולי זה באמת לא מיידי כמו ב360, אני לא יודע. הזמנתי את האנשים להגיד לי; הזמנתי את האנשים לחשב את הגיימרסקור בלי האצ'יבמנטים הדביליים. ויכול מאוד שבסטים זה לא מיידי כמו ב360 וזה יכול להיות עוד מקום לשיפור. אבל שוב, זאת לא הפואנטה. הפואנטה היא שלא צריך מערכת ניקוד כוללת סטייל הגיימרסקור בשביל לשפר את האספקטים ההשוואתיים והתחרותיים שמציעים האצ'יבמנטים ושלשיטת ניקוד כמו הגיימרסקור אין חלק בהשוואת או בשיפור מערכת האצ'יבמנטים של סטים לזו של כל פלטפורמה אחרת.
הארס היחידי היה כלפי התנהגותך הדורשת-ארס. אתה באופן שיטתי מסיט ופוגע בדיונים, פוגע בזרימת השיח ובתנהלות הטופיקים משום שאינך מבין את מה שאנשים כותבים. אולי אינך מודע לכך וזה לא בכוונה אבל זה המצב. לא ברור לי איך אדם מאשים אחר בכך שהוא משקר ושאינו טורח לעשות בירורים כאשר בתגובה הלפני אחרונה שלך עשית בדיוק את זה.
אז או שאתה תיזום להפסיק התנהגות זאת או שאני מקווה שמנהלי הפורום יתערבו וישעו אותך זמנית לטובת התפקוד התקין של הפורום.
Kazz כתב:יופי, לפחות אתה מודה שקיימת בסטים האפשרות להשוות אחוזי השלמת אצ'יבמנטים לאחר שאמרת שדבר כזה לא נמצא. יש התקדמות.
לדעתי אין סרבול באיך שאני מגיע למסכי ההשוואה האלה בסטים. מבחינתי זה מניח את הדעת, לא פחות ולא יותר. והצעתי רעיונות איך אפשר לשפר את אופן התצוגה. כל המילים שלך ואתה עדיין לא אומר לי איך הדבר נעשה ב360 כדי שאוכל לשפוט את רמת הסרבול בין שני הפלטפורמות.
"סטים מערכת ההאצ'יוומנטים לא מאפשרת השוואה מיידית ונוחה בין חברים. ב360 כן. הסיבה שזה כל כך מיידי ונוח ב360, היא הגיימרסקור הכללי, שלא יוצר צורך להכנס ל10 תפריטים שונים, כדי לבצע השוואה."
ופה קבור הכלב של אי יכולת ההבנה שלך. מה שהדגשתי פשוט לא נכון. מה הקשר בין להכנס לתפריטים לבין מערכת ניקוד סטייל גיימרסקור? אין קשר. הנה, תשים את סטטיסטיקת אחוזי האצי'במנטים שהשלמתי בתפריט הראשון וגמרת את הסיפור. לא צריך גיימרסקור. לא צריך מספר אחד שרק גורם לאנשים להתמקד בו יתר על המידה. לא צריך גיימרסקור שככל שהוא גובר כך אי אפשר להשתמש בו כדי להגיד שום דבר אמיתי לגבי הישגיות של שחקנים שונים. פשוט לא צריך. מי שמת על האפשרות לראות שיש לו 800 נקודות לעומת ה100 של חברו; מי שמקבל דחף בכך שהוא רואה שהניקוד הוא הפוך ולרעתו - אותו אחד יתנהג בדיוק באותו אופן כאשר הוא יראה שיש לו 80% השלמה לעומת 20% של חברו ולהיפך.
כמה פעמים צריך להגיד את זה. אין שום צורך במערכת ניקוד! הוספה של מערכת כזו תטה עוד יותר אנשים להסתכל על המספר ולהתעלם ממה שעומד מאחוריו. יש עשרות דברים אחרים שאפשר וצריך לעשות כדי לשפר את האצ'יבמנטים ואת מדד ההישגיות בין חברים, אבל אף אחד מהם הוא לא מערכת ניקוד סטייל גיימרסקור.
אם אתה עדיין לא מבין את מה שאני אומר ואת הסיבות שפירטתי לכך אז מצטער, אני כבר לא יכול לעזור לך.
אי אפשר לקחת אחוז השלמה של אצ'יוומנטים במשחק מסוים ולהציג אותו כנתון כללי בעמוד הראשי, כי יש לכל אחד מאיתנו עשרות עד מאות משחקים. אפשר לקחת סכום של כל הנקודות ולשים אותו בעמוד הראשי ולאפשר השוואה מיידית.
אי אפשר לבצע השוואה מיידית עם המערכת שאתה מציע של אחוזי השלמה מאצ'יוומנטים, כי אז אין נתון כללי לכל המשחקים, אלא רק נתונים נקודתיים לכל משחק.
Kazz כתב:ברור שדעתי לגבי איך המצב ב360 חשוב. ועדיין אתה לא מסביר איך זה מוצג ב360. העיקר ששוב אתה 'משקר' ואיכשהו הגעת ל10 תת-תפריטים שצריך להכנס אליהם בסטים.
שמעתם את זה חברים? אחרי שניוקלוס הגדיר מחדש את המושג 'אצ'יבמנט' ו'תלונה', הוא עכשיו מגדיר מחדש את המתמטיקה. אפשר לעשות חישוב של אחוזים כל עוד מדובר בפרט אחד. אם יש יותר מפרט אחד אי אפשר לעשות חישוב אחוזים. נא להודיע לאנושות.
קח שני משחקים. ביחד הם מציעים 100 אצ'יבמנטים. פתחתי 50 אצ'יבמנטים יחד בשני המשחקים האלה. השלמתי 50 אצ'יבמנטים מ100. כלומר, יש לי 50% השלמה של אצ'יבמנטים. כן, אני יודע שזה נשמע כמו מעשה כישוף אבל בדרך הזו אפשר לחשב אחוזי השלמה של כל המשחקים והאצ'יבמנטים שיש לך.
קליקים:
קליק אחד - פותח את סטים (הוא כבר בTRAY שלי).
קליק שני - לוחץ על 'פרופיל'.
קליק שלישי - לוחץ על add a showcase.
קליק רביעי+חמישי - בוחר אצ'יבמנט שואוקייס.
קליק שישי - שמור שינויים.
זהו. עברתי בהצלחה את הסרבול האיום הזה. כל מי שיכנס לדף הפרופיל שלי יראה תיבה מתנוססת שמראה את הסטאס שלי באצ'יבמנטים. 474 אצ'יבמנטים שהשגתי מ14 משחקים. אחוז השלמת משחק ממוצע של 19%. כלומר, בממוצע אני משיג 19% מהאצ'יבמנטים מכל משחק (לא ברור אם זה מחשיב גם משחקים שלא שיחקתי בהם בכלל, וכאן מגיע המקום של הצעות הפילוח שלי). כל מה שצריך להוסיף זה חישוב של מספר האצ'יבמנטים שכל המשחקים שברשותי מציעים ומספר האצ'יבמנטים שפתחתי בכולם. והופה הנה אחוז השלמת אצ'יבמנט כללי. פריצת דרך במתמטיקה.
לאחר השינוי הנ"ל אני פשוט נכנס לפרופיל של חבר שלי ורואה את המדד הנפלא הזה ויכול להשוואת בצורה קלילה לזה שלי. אני מניח שאתה לא מחשיב את הכניסה שלך לפרופילים של חבריך בסטים כמעשה מסורבל?
עדיין מסורבל בהשוואה ל360 (ואולי תגיד כבר כמה פשוט זה נעשה שם?)? אז יופי, תשים את הסטאטס הזה במקום יותר בולט, תקטין את מספר הצעדים שיש לעשות כדי להשוות משחק ספיציפי וכו' וכו' וכו'.
אין שום צורך במספר סטייל גיימרסקור, לעזאזל.
כולי בשקיקה איזה תחום אתה הולך להגדיר מחדש עכשיו.
בכל מקרה, המערכת של סטים שבורה. היא אפילו לא מאפשרת להסתיר את כל המשחקים שבהם לא השגת שום אצ'יוומנט מהפרופיל שלך, כמו שאפשר לעשות ב360 כבר שנים.
יש לי 80 משחקים. ממוצע הממוצעים שלי הוא 75%.
יש לך משחק אחד. השגת בו 100% מהאצ'יוומנטים.
אני רואה בקלילות את הגיימרסקור של כל אחד ואחד מהם. אם הייתי רואה את ממוצע אחוזי סיום האצ'יוומנטים שלהם, לעומת זאת, לא היתה לי שום דרך להשוות את ההישגים שלהם עם שלי, כי ממוצע הוא נתון שלבדו מציג תמונה כל כך חלקית, שהיא לא מאפשרת לבצע השוואה
Nucleus_Dawn כתב:אם לא ברור לך ש75% מ200 משחקים הוא הישג הרבה יותר משמעותי, מ80% בשלושה משחקים, אז תמציא לך מילה חדשה, כי אתה משתמש במילה "הישג" בצורה לא נכונה.
אם לא ברור לך שלהכנס לתתי תפריטים, עבור כל אחד מהחברים שלך, כדי לראות את האצ'יוומנטים שלהם זה להכנס להרבה תת-תפריטים, אז הבעיה היא כבר שונה.
אם לא ברור לך שממוצע הממוצעים הוא נתון עקום לחלוטין, שלא מסוגל להראות לבדו, באופן מיידי ונוח את כמות (בש ביל לבדוק כמות, צריך סכום. ככה זה עובד בעולם) ההישגים שלך, אז אין לי איך לעזור.
הטענה שלך בנוגע לזה שיותר משחקן אחד עלול לשחק במשתמש, מגוחכת. גם בגלל שב360 קל מאוד לשחק עם משתמשים שונים, באותם המשחקים (כל משחק דיגיטלי שאתה קונה, צמוד למערכת וכל משתמש יכול לשחק בו וכל משחק פיזי אפשר לשחק במשתמשים שונים) וגם בגלל שאותה הבעיה יכולה להיווצר גם בסטים. לא מזמן בן דוד שלי שיחק בBad Company 2 במחשב שלי. אתה חושב שהוא התחבר למשתמש אחר, בשביל לעשות את זה?
אגב, אפילו האווטר עצמו מהווה סוג של אינדיקטור להישגים שלך, כי אתה יכול להציג בו פריטים מיוחדים ששיחררת תוך כדי משחק וקבלת אצ'יוומנטים, כמו הomni tool והקסדה שקיבלתי במאס אפקט או החולצה שקיבלתי בSMB. כמובן שבחלק גדול מהמקרים האלו יש פריטים שנרכשו בכסף, אבל מכיוון שאין לך שום בעיה עם מערכת הbadges בסטים, ברור שגם פה אתה בעד.
אני אסביר לך שוב את התנאים החשובים:
1) מיידיות - לא צריך להכנס לעוד תפריטים. לא צריך להכנס לפרופיל של מישהו אחר ולבדוק איזה אצ'יוומנטים הוא שיחרר. לא צריך לחשב האם אחוז האצ'יוומנטים שלו מתוך 33 משחקים, טוב יותר או פחות מאחוז האצ'יוומנטים שלי מ48 משחקים. עדין לא הצלחת לתת דוגמא לנתון שלא מצריך כניסה לעוד תפריטים ובדיקה יותר מעמיקה. תנסה למצוא אחד כזה.
2) נתון שמסכם את ההישגים (בין אם הם מקובלים עליך כראויים להערכה ובין אם לאו) בכל המשחקים.
3) נתון שיוצר תחרותיות.
4) אובייקטיביות ואחידות - אין מקום לעמדות לגבי כמה הישג מסוים ראוי לשמו, או לא. אין מקום לביטול אצ'יוומנטים בקמפיין מסוים, בגלל שהוא לא מספיק קשה עבור שחקן כזה או אחר. אין מקום להחליט שלהרוג 100,000 אויבים זה לא הישג ראוי. כולם צריכים לשחק לפי אותם חוקים ואין לאף שחקן את האפשרות לשנות את החוקים, לפי ראות עיניו, כפי שאתה מנסה לעשות כאן.
4) אובייקטיביות ואחידות - אין מקום לעמדות לגבי כמה הישג מסוים ראוי לשמו, או לא.
בזכות מערכת הגיימרסקור, לכל אצ'יוומנט יש ניקוד שונה. לכן, אצ'יוומנט של ללחוץ START בתפריט הראשי שווה הרבה פחות נקודות מאצ'יוומנט של לסיים את הקמפיין ברמה הקשה ביותר, או לסיים במקום הראשון ב1000 קרבות מולטיפלייר.
אני אסביר לך שוב את התנאים החשובים:
1) מיידיות - לא צריך להכנס לעוד תפריטים. לא צריך להכנס לפרופיל של מישהו אחר ולבדוק איזה אצ'יוומנטים הוא שיחרר. לא צריך לחשב האם אחוז האצ'יוומנטים שלו מתוך 33 משחקים, טוב יותר או פחות מאחוז האצ'יוומנטים שלי מ48 משחקים. עדין לא הצלחת לתת דוגמא לנתון שלא מצריך כניסה לעוד תפריטים ובדיקה יותר מעמיקה. תנסה למצוא אחד כזה.
2) נתון שמסכם את ההישגים (בין אם הם מקובלים עליך כראויים להערכה ובין אם לאו) בכל המשחקים.
3) נתון שיוצר תחרותיות.
4) אובייקטיביות ואחידות - אין מקום לעמדות לגבי כמה הישג מסוים ראוי לשמו, או לא. אין מקום לביטול אצ'יוומנטים בקמפיין מסוים, בגלל שהוא לא מספיק קשה עבור שחקן כזה או אחר. אין מקום להחליט שלהרוג 100,000 אויבים זה לא הישג ראוי. כולם צריכים לשחק לפי אותם חוקים ואין לאף שחקן את האפשרות לשנות את החוקים, לפי ראות עיניו, כפי שאתה מנסה לעשות כאן.
Kazz כתב:חחח ברור. שוב אתה לא עונה על טיעונים, לא מציג טיעונים משלך שמחזיקים מים. הלוגיקה שלך מחוררת. כמובן שלא תרצה להגיב לי כי אין לך מה להגיב כי רמת הטיעונים וההבנה שלך כפי שמוצגת בטופיק הזה ובאחרים מחפירה. כמובן, תסתתר מאחורי ה'תקיפות האישיות'. תשתמש בהעלבות כתירוץ ותתעלם מהעיקר. 'הוא קרא לי מטומטם' boo hoo. כאשר מישהו אומר דברים מטומטמים הוא 'הרוויח' את הזדמנות להקרא מטומטם. היחיד שצווח כמו ילד קטן זה שאתה שלוקח את הכדור והולך הביתה כי אתה לא מסוגל להתמודד עם הטיעונים ובוחר להתמקד על ההעלבות (המוצדקות) כתירוץ להתעלם. אבל אתה לא צריך להתמודד עם הטיעונים ועדיף שתפסיק לנסות לקשר בין דברים שלא קשורים. אין שום בסיס במציאות שעליו אדם יטען שנתון אחוזי חסר ערך לעומת נתון מספרי כמותי; אדם שיגדיר מחדש את המתמטיקה ומה אפשר ואי אפשר לעשות עם אחוזים; אדם שישפוט הצטיינות שחקני כדורסל רק על סמך כמות הסלים שהם קלעו.
ואני שוב אצטט את הדבר הבא. ניוקליס טוען שעד היום רק ציון מספרי כמו גיימרסקור כפי שנעשה ב360 יכול למלא אחר התנאים הבאים (או למלא אותם באופן עדיף עשרות מונים):
Mind blown. כל קשר הינו מקרי בהחלט.
אל תטרח לענות. אני פשוט אחכה לסווים - האדם שאיתו הדיון, ושאליו אתה התפרצת עם תצוגה מביכה של הבנת הנקרא, לוגיקה,הגיון בריא, רמת טיעונים והבנה. עוד חומר לפנתאון מבית היוצר של ניוקליס.
זה כמו שתלך לשני שחקני כדורסל שסיימו עונה ותשאל אותם כמה קליעות עונשין קלעתם העונה כדי לנסות לקבוע מי היה מוצלח יותר
אני מדבר על מדידה של כלל ההישגים. אתה מדבר על מדידה של הישג במשחק ספציפי. ביצועים של שחקן כדורסל - הישג במשחק ספציפי.
Kazz כתב:כאשר קרירין ברבר שטויות בויגיימס, סווים הגיע ואמר שעוד פעם שהוא אמר שטויות ללא בסיס הוא יקבל השעייה זמנית - והוא קיבל. איפה המנהל שישים את ניוקליס על תנאי ויגיד לו עוד עיוות טיעון ועוד מפגן של אי יכולת להבין את הכתוב יוביל לקבלת השעייה?
Kazz כתב:זה אתה שלא הבנת את הדוגמה של שחקני הכדורסל, ואני זה שהעלה אותה...
אני:
אתה:
ושוב ניוקליס לא מבין עברית. חסר כל יכולת הבנת הנקרא. הופך את הטיעון למה שבא לו בלי קשר למה שהאדם שהעלה את הטיעון התכוון. מדהים פשוט מדהים. הבנתם את זה חבר'ה? סך כך קליעות העונשין\אחוזי העונשין של שחקן במשך עונה שלמה זה הישג במשחק ספציפי. ועוד יותר אם נגמרה העונה ואני רוצה לדעת מי היה השחקן הטוב ביותר אני לא אסתכל על נתון סכום הנקודות שכל שחקן קלע לאורך כל העונה כדי להחליט זאת. אחוזי קליעה זה נתון חשוב יותר ויש עוד שלל נתונים, אבל אתה כמובן תחליט לפי נתון אחד של מספר כמותי.
מתי תקבל באן? איפה המנהלים שעד היום לא עשו שום 'ניהול' למעט בטופיק נינטנדו? יש לנו פה בחור שלא מבין את השפה העברית, הבנת נקרא שואפת לאפס, מייחס טיעונים לאנשים שלא אמרו זאת, מתפרץ באמצע דיונים שלא היה מעורב בהם ועושה סמטוחה מהכל, מפרש לא נכונה כל דבר, מגדיר מחדש מציאויות כאלה ואחרות, הורס את הדיונים, מפגין לוגיקה והגיון לוקה בחסר, רמת דיון כללית נמוכה והצגת טיעונים שלא עומדים באף מבחן ולו הפעוט ביותר. פשוט בלתי אפשרי להשתתף כאן בשיח כאשר ישנו משתמש שעושה הכל כדי להחריב את הדיונים.
כאשר קרירין ברבר שטויות בויגיימס, סווים הגיע ואמר שעוד פעם שהוא אמר שטויות ללא בסיס הוא יקבל השעייה זמנית - והוא קיבל. איפה המנהל שישים את ניוקליס על תנאי ויגיד לו עוד עיוות טיעון ועוד מפגן של אי יכולת להבין את הכתוב יוביל לקבלת השעייה?
כאשר אי אפשר לבצע את ההשוואה באופן מיידי, לא מבוצעת השוואה ע"י הרוב המוחלט של האנשים. לכן גיימרסקור כללי הוא כלי אפקטיבי ביצירת תחרותיות בין שחקנים, בדיוק כמו שמספר הנקודות בכדורסל הוא כלי אפקטיבי בקביעת המנצח. אפשר בהחלט לבדוק מי חסמה יותר, מי לקחה יותר ריבאונדים, מי איבדה יותר כדורים, מי מסרה יותר אסיסטים ומי החזיקה בכדור יותר זמן, אבל עם כל החשיבות המקצועית של כל הנתונים האלו, אם היה בהם צורך לקבוע מי מנצח, כדורסל לא היה ספורט פופולארי כמו שהוא היום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים