בנוסף, ה460 היה רועש וחם בצורה מחרידה וזלל חשמל כמו מקרר ישן
Laskin כתב:גם אני לא, הריג הקודם שלי היה 460 בSLI והיו כמה בעיות. אבל זה כן השתפר מאוד בשנים האחרונות, וגם התמיכה, ועניין הDX12 נשמע לי כ"מאריך חיים" משמעותי ואפילו נותן יתרון לSLI עם הזכרון...
בנוסף, ה460 היה רועש וחם בצורה מחרידה וזלל חשמל כמו מקרר ישן
Laskin כתב:שוב, אם המצב היה דומה למה שהיה לפני 4 שנים ומעלה - לא הייתי הולך על זה. אבל היום באמת שאין כמעט משחק שלא יוצאת לו תמיכה בSLI תוך כמה ימים, ובודדים באמת מקבלים אותה רק לאחר כמה שבועות... ועד אז - נסתדר עם כרטיס אחד, מקסימום אוריד איזה 4-5 הגדרות לHIGH במקום אולטרא, ואז גם ארגיש בשיפור ויהיה לי מגניבאני בטח שלא "אחכה" איתו... זה לא שהכרטיס שלי ישן מאוד, הוא מצויין בפני עצמו. אבל למשחקים הכי מרשימים ולמשחקים שיתמכו במודים - זה יהיה מאוד שימושי, ובעלות יחסית מינימלית.
Laskin כתב:מאחר ואין לי אפילו מסך מחשב - אני לא בונה על טכנולוגיות FREESYNC וכד' לטלויזיה הבאה שלי אפילו...
Nucleus_Dawn כתב:עד ה52 ג'יגה המשחק ירד מהר וברצף.
אז הוא איבד חיבור, מאז הוא הוריד בקצב איטי של בערך מגה בשניה, עם הפסקות פה ושם. עכשיו הוא במרחק של 3.5 ג'יגה מסיום.
---
קליימן, אם זה היה איזה משחק ביכורים, של חברה חדשה שאיכשהו התפוצצה עם כשרון פסיכי, שההצלחה של המשחק שלה עדין תלויה באוויר ולא ברורה לחלוטין, כנראה שהייתי אומר לך "הוא שווה את המחיר הזה ומגיע להם שתשלם עליו מחיר מלא ולא תחכה שיהיה במבצע, ב30$" וכאלה, אבל האמת היא, שיש לי הרגשה שרוקסטאר יהיו בסדר גם אם תקנה אותו ב30$ דולר, בעוד כמה חודשים ויכול מאוד להיות שאפילו תהנה ממנו עוד יותר ככה, אז בסדר.
DrKeo כתב:הייתי ב43GB ב12 בבוקר, עכשיו אני ב57GB. היי, לפחות זה מתקדם, לאט אבל זה מתקדם.
Mandellla כתב:רק לי הפרילואוד בסטים סיים לפני שעה? (נראה לי שאני מהיחידים שיש לו את GTA 5 בסטים)
Nucleus_Dawn כתב:
כיף שהמשחק בסטים, אבל לא 17$ הפרש במחיר כיף.
Klayman כתב:
יאפ.. לא רואה שום הצדקה שמישהו יקנה את המשחק לסטים, רק בשביל ההורדה. במיוחד כשנתנו די הרבה זמן לPre-Load, יחסית. גם ככה המשחק יעבור דרך הSocial Club של רוקסטאר.
Nucleus_Dawn כתב:
באמת לאט, אבל כמעט סיימת.
לי נשאר עוד 200 מגה.
Laskin כתב:שלחתי בקשות לשחר ונדב SOCIAL CLUB, אם פיספסתי עוד מישהו שכתב פה את הכינוי שלו - תוסיפו אותי:
yuvalask
DrKeo כתב:מה גודל של צוות בכלל?

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים