נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 14:08

הנה מדריך ביצועים, וכמה כל הגדרה באמת משנה... כמו שניחשתי - הMSAA הכי משפיע.
http://in2gpu.com/2015/04/14/grand-thef ... nce-guide/
אבל אני לא מכבה אותו, אלא מוריד לX2... זה מספיק טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אפריל 2015, 14:31

Laskin כתב:הנה מדריך ביצועים, וכמה כל הגדרה באמת משנה... כמו שניחשתי - הMSAA הכי משפיע.
http://in2gpu.com/2015/04/14/grand-thef ... nce-guide/
אבל אני לא מכבה אותו, אלא מוריד לX2... זה מספיק טוב.

חח, מה יש לנחש בMSAA? הפגיעה שלו בביצועים קבועה בכל המשחקים. אני יכול כבר לנחש לך שהוא גם הכי פוגע בביצועים של GTA8 :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 14:39

צודק :) ובכל זאת... יש משחקים שהיו הגדרות ספציפיות שממש "שברו" את הביצועים, שהן לא היו קשורות לAA.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אפריל 2015, 14:45

Laskin כתב:צודק :) ובכל זאת... יש משחקים שהיו הגדרות ספציפיות שממש "שברו" את הביצועים, שהן לא היו קשורות לAA.

כן, אבל נראה שGTA הוא לא משחק שבור שכזה. עדין מבאס אותי שהוא לא נעול 60FPS בהכל על המקסימום אבל יש שם כל כך הרבה שדרוגים מהקונסולות שאני משער שהייתי אופטימי מדי כשחשבתי שה970 יריץ אותו ב60 נעול.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 15:02

אני כל הזמן הערכתי שלא, ועם מודים הוא גם לא יהיה על 30.
אבל באמת שזה שטויות, כשאתה משחק יש כ"כ הרבה אקשן שאפשר להוריד כמה דברים גם לMEDIUM וHIGH ולא תשים לזה לזה ב-99% מהזמן. לעומת זאת - תשים לב שהוא טס חלק והוא עדיין יהיה מספיק יפה.
אני בעייתי, וגם מתכנן על THE WITCHER 3, אז קשה לי לוותר על הפיתוי של הכפלת הביצועים ב-1600 ש"ח.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אפריל 2015, 15:35

DrKeo כתב:מצאתי לעצמי את ההגדרות שעובדות לי אחלה בלי להוריד דברים שחשובים לי, אם אתה רוצה אני אעלה את ההגדרות לכאן.

אחרי בערך 4-5 שעות בתוך המשחק, אני ממש נהנה אבל מצד שני הוא מזכיר לי איזו עבודה בעיניים GTA4 היה. זה ההמשך לGTA:SA, המשחק הקודם היה סוג של ניסוי מוזר ולא ברור. פתאום המכוניות מרגישות כמו בSA רק עם הרבה יותר פיסיקה (לעומת סירות מרחפות ב4), העולם ענקי יותר מSA (לעומת 4 ששם הוא היה שבריר גודל מSA) ומלא בדברים כמו מכוניות/ג'ט סקי/אופניים/אופנועים/מסוקים/מצנחים ושאר הירקות שרוקסטאר הורידו בGTA4 וגם המשימות פתאום כיפיות ומושקעות לעומת הזבל שנתנו לנו ב4 (כלומר "לך לשם, תהרוג את כולם, תחזור חזרה" שמתאר פחות או יותר 85% מהמשימות בGTA4). זה פשוט מרגיש כאילו 4 היה תרגיל, לקחו לנו את כל הצעצועים, עכשיו שהחזירו אותם פתאום המוח מתפוצץ.

בכלליות אני ממש נהנה בנתיים. אגב יש למישהו מושג איך אני מחליף את ה"אוטו שלי"? ניסיתי לגנוב אוטו מגניב ולשפצר אותו במוסך ואז לחנות אותו בחניה. הבעיה היא שברגע שהשארתי אותו בצד לכמה דקות וחזרתי ממשימה, הוא לא היה יותר איפה שהשארתי אותו ונעלם לעד יחד עם ה50,000 שהשקעתי בו לשיפצורים.

את האמת זה באמת תיאור די מדוייק, GTA5 זה ההמשך שהיינו ראויים לו אחרי SA, לא ברור מה התפקשש עם GTA4 (או במילים אחרות- מה לעזאזל רוקסטאר חשבה לעצמה שם) ולא בטוח שהיינו יכולים לקבל משחק ב SCOPE הזה ב 2008, אבל זה כן היה צריך להיות הכיוון של GTA4 מלחכילה, גם אם זה אומר שהיה צריך להדחות עוד שנה ויותר בשביל זה.
------
לאסקין, אצלי בתכל'ס אני לא קונה משחקי מכות אם אין לי רצון להתמחות בהם ולהיות טוב, ואם אני מתמחה בו ורואה שיש טורניר מגניב של המשחק באיזור מגוריי אז למה לא? אתה עושה כאילו זה דורש ממך השקעה התחלתית של 20,000$ להכנס לתחום, כל ילד מחוצ'קן בן 14 עושה את זה :)
בעיקרון, אם הוא לא היה קונה את המשחק בהשקה הייתי מסכים איתך, כי אז הוא סתם רוצה קצת להשתעשע איתו ולהעביר טיפה את הזמן ועל ה PC יש תמיד איזה מבצע טוב ככה שאם אתה קז'ואל אין לך בעיה, אבל בגלל שהוא קנה את זה בהשקה במחיר מלא זה לא היה לי ברור.

במילים אחרות, במקרה של משחקי מכות פשוט אין יתרון אחד מהותי למחשב על הקונסולה לעומת כמה יתרונות במקרה ההפוך, זו דעתי ואני חושב שהיא די הגיונית לפחות עבור הרבה אנשים שמתעניינים בז'אנר הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 15:40

אני מסכים, אין יתרון "מהותי", אבל בטח שגם אין חיסרון כזה :)
תלוי בSETUP שלך.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אפריל 2015, 15:43

במקרה של MK? וואלה גם פה לא כל כך, מה כבר תעשה איתו, 4K? :)
משחק חמוד גראפית אבל לא משהו שאתה מרגיש צורך להביא את הגרסה העליונה טכנית כביכול ובטח לא כזו ששווה בגלל זה לוותר על מה שאתה מקבל עם גרסת הקונסולות לטעמי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 16:38

אבל אני אל "מוותר" על כלום ולא "מקבל" שום דבר נוסף בגירסת הקונסולה. וכך גם אף אחד, אלא אם אין לו בקר, למרות שאז גם ככה - שיקנה בקר, בלי שום קשר. זה תמיד טוב ;)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אפריל 2015, 16:49

Laskin כתב:אבל אני אל "מוותר" על כלום ולא "מקבל" שום דבר נוסף בגירסת הקונסולה. וכך גם אף אחד, אלא אם אין לו בקר, למרות שאז גם ככה - שיקנה בקר, בלי שום קשר. זה תמיד טוב ;)

אמרתי את דעתי, מי שמתכוון להכנס לסצנה חזק יחסית אז יש לו רק מה להפסיד, וגם זה שלרוב האנשים אין מחשב בסלון שזה בכלל סוגר את העסק מבחינתם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 16:59

להרבה יותר אנשים יש מחשב בסלון מאשר אנשים שרוצים "להכנס לסצינה חזק" :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אפריל 2015, 17:20

לאסקין אתה מדבר פה על הז'אנר שנראה לי יש לו הכי הרבה אחוזים של קהל הארדקורי שרוצה לשחק בו ברצינות שקונה אותו.
זה לא אומר שכל אחד מנסה להיות אלוף העולם אבל אני חושב שהמון ממי שקונה אותו מנסה ללמוד אותו ורוצה להיות בו טוב ולשחק אונליין ונגד חברים, מתוכם חלק לוקחים את זה לשלב הבא (שזה לא כזה ביג דיל כמו שאמרתי) וגם טורחים ללכת לטורנירים מקומיים, אני חושב שביחס לרוב הז'אנרים האחרים פה תמצא הכי מעט אנשים שסתם קנו כדי לפרק את המחשב או לשחק את הסיפור.

אם מסתכלים על זה מהפרספקטיבה הזו אז ברור איזו גרסה עדיפה לרוב האנשים 8-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 19:09

אונליין - כן, אבל איך זה קשור לתחרויות ב"מציאות"? מי שרוצה יכול למצוא מספיק מתחרים אונליין בכל גירסה שיבחר... בזה אין שום יתרון לשום קונסולה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 אפריל 2015, 19:30

הסיבה היחידה שקניתי את מורטל קומבט למחשב ולא לקונסולות היא בגלל המחיר והזמן. לא התחשק לי להוציא 200 שקל ולחכות שבועים או 300 שקל ולקנות בחנות באילת. מצאתי את המשחק ב48 דולר בGMG וחשבתי שזה הדבר הכי משתלם כרגע במידה ואני רוצה לשחק בו באופן מיידי. אני לא אחד שמשחק הרבה באונליין אז לא ממש משנה לי :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אפריל 2015, 08:58

Laskin כתב:אונליין - כן, אבל איך זה קשור לתחרויות ב"מציאות"? מי שרוצה יכול למצוא מספיק מתחרים אונליין בכל גירסה שיבחר... בזה אין שום יתרון לשום קונסולה.

כמו שאמרתי אתה מקבל matchmaking עדיף יותר לאורך זמן, אם הקהילה נמצאת שם אתה יודע שמובטח לך מבחר גדול של שחקנים באונליין למשך שנים.
אז נכון, תמיד גם על ה PC הוא ימצא שחקן כי כולה נדרש אחד וברור שתמיד יהיה איזה משועמם בלובי אבל זה פוגע באיכות של היריבים וגם לטעמי זה פוגע בכיף לשחק משחק שהוא חצי בית קברות במקום חי ומשגשג כמו שיהיה על הפס4 למשך שנים.

matangt8 כתב:הסיבה היחידה שקניתי את מורטל קומבט למחשב ולא לקונסולות היא בגלל המחיר והזמן. לא התחשק לי להוציא 200 שקל ולחכות שבועים או 300 שקל ולקנות בחנות באילת. מצאתי את המשחק ב48 דולר בGMG וחשבתי שזה הדבר הכי משתלם כרגע במידה ואני רוצה לשחק בו באופן מיידי. אני לא אחד שמשחק הרבה באונליין אז לא ממש משנה לי :)

סבבה, זה כבר הגיוני. אם אתה מהאנשים הדי נדירים שאוהבים לשחק ככה בשביל הכיף בעיקר נגד ה AI אז באמת עשית החלטה טובה בסכ"ה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אפריל 2015, 11:09

אתה יוצא מנקודת הנחה שלא יהיו הרבה שחקנים על הPC, אני חושב שMK X יצליח מאוד, וישחקו בו עוד הרבה זמן. במיוחד בPC שכל הזמן יהיו מבצעים הרבה יותר טובים ואז עוד ועוד שחקנים יכנסו לאורך זמן.
אם זה היה גילטי גיר אולי הייתי יותר מסכים שההנחה שלך מוצדקת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אפריל 2015, 11:21

Laskin כתב:אתה יוצא מנקודת הנחה שלא יהיו הרבה שחקנים על הPC, אני חושב שMK X יצליח מאוד, וישחקו בו עוד הרבה זמן. במיוחד בPC שכל הזמן יהיו מבצעים הרבה יותר טובים ואז עוד ועוד שחקנים יכנסו לאורך זמן.
אם זה היה גילטי גיר אולי הייתי יותר מסכים שההנחה שלך מוצדקת.

יכול להיות, אבל זה באמת סוג של הימור כמה קהילה תשאר שם עוד שנה+, אבל נחיה ונראה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2015, 11:23

למה נגד AI? יש לך ספק בכלל שיהיה לו קשה למצא שחקנים בPC? מה קרה? מאות אלפי אנשים זה לא מספיק כדי למצא שחקן? איך לעזאזל משחקים כמו בלייזבלו שמוכרים במאות אלפים על גבי כל הפלטפורמות יחד מוצאים שחקנים? המשחקים האלה הם משחקי מולטי בנשמה שלהם, גם אם ימכרו רק 100,000 עותקים לPC הוא עדין ימצא שחקנים אחרי שנה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אפריל 2015, 11:28

DrKeo כתב:למה נגד AI? יש לך ספק בכלל שיהיה לו קשה למצא שחקנים בPC? מה קרה? מאות אלפי אנשים זה לא מספיק כדי למצא שחקן? איך לעזאזל משחקים כמו בלייזבלו שמוכרים במאות אלפים על גבי כל הפלטפורמות יחד מוצאים שחקנים? המשחקים האלה הם משחקי מולטי בנשמה שלהם, גם אם ימכרו רק 100,000 עותקים לPC הוא עדין ימצא שחקנים אחרי שנה.

יכול להיות שזה יהיה משחק סופר תוסס על ה PC, אבל למה בכלל להסתכן, לא יודע מה יהיה שם עוד שנה ואיזו איכות של שחקנים הוא ימצא, בלי קשר לפקטור הלא קטן של משחק מקומי נגד חברים (שעדיין לרוב האנשים אין PC בסלון) ובטורנירים עצמם.
בקיצור, כבר מתחילים למחזר פה בטירוף, הוא אמר את הסיבות שלו למה העדיף את גרסת ה PC וסכ"ה הן הגיוניות ואני מבין אותן, אני חושב באופן כללי שאם אתה בקטע של ללמוד את המשחק ולנצל את האספקטים התחרותיים שלו עד הסוף, קונסולה זה הבית הטבעי של הז'אנר הזה, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2015, 11:31

bling כתב:יכול להיות שזה יהיה משחק סופר תוסס על ה PC, אבל למה בכלל להסתכן, לא יודע מה יהיה שם עוד שנה ואיזו איכות של שחקנים הוא ימצא, בלי קשר לפקטור הלא קטן של משחק מקומי נגד חברים (שעדיין לרוב האנשים אין PC בסלון) ובטורנירים עצמם.
בקיצור, כבר מתחילים למחזר פה בטירוף, הוא אמר את הסיבות שלו למה העדיף את גרסת ה PC וסכ"ה הן הגיוניות ואני מבין אותן, אני חושב באופן כללי שאם אתה בקטע של ללמוד את המשחק ולנצל את האספקטים התחרותיים שלו עד הסוף, קונסולה זה הבית הטבעי של הז'אנר הזה, זה הכל.

אני חושב שזה בטל ב60. אם המחשב לא מחובר לו לטלביזיה זה דבר אחד, אבל אם כן? הוא ימצא יריבים באונליין לעד כנראה והמשחק רץ על הטלביזיה עם שלטי פס4 או 360 או סטיקים אז מה רע? הסיכוי שהוא יתקל בהבדל בין הגרסאות הוא קלוש, חוץ מאשר לשלם 43$ לגרסת הPC וגרפיקה עדיפה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אפריל 2015, 11:34

אני חושב שזה היה נכון בערך עד שנת 2008. כשרוב משחקי המכות בקושי היו מגיעים לPC, ואם כן אז הרבה הרבה אחרי ובגירסה נכה, ולא להרבה אנשים היה בקר עדיין.
הבקר של ה360 די שינה את זה, ומאז משחקי מכות יוצאים לא הרבה אחרי, ומשחקים אותם הרבה זמן אחרי שיצאו.
אני משוכנע שהמצב של SFIV על הPC מצויין. וגם המודים עושים אותו בכלל מגניב :)
קיצר, המצב שונה היום. מאוד. המחשב משתלט על הסלון, לכולם כמעט יש בקר למחשב והמבצעים גורמים להרבה אנשים לקנות את גירסאות המחשב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2015, 11:36

Laskin כתב:אני חושב שזה היה נכון בערך עד שנת 2008. כשרוב משחקי המכות בקושי היו מגיעים לPC, ואם כן אז הרבה הרבה אחרי ובגירסה נכה, ולא להרבה אנשים היה בקר עדיין.
הבקר של ה360 די שינה את זה, ומאז משחקי מכות יוצאים לא הרבה אחרי, ומשחקים אותם הרבה זמן אחרי שיצאו.
אני משוכנע שהמצב של SFIV על הPC מצויין. וגם המודים עושים אותו בכלל מגניב :)
קיצר, המצב שונה היום. מאוד.

יש היום ל-844,457 אנשים את MK9 בספרית סטים שלהם. אני יכול לעלות אונליין ולבדוק כמה קשה למצא היום, 3 שנים אחרי שהוא יצא, משחק. אני בטוח שיהיה לי מאוד קל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אפריל 2015, 13:33

סיקור טכני מעניין לGTA V בPC, מדיגיטל פאונדרי.

הנקודה הכי מעניינת, לדעתי, היא שעם 750TI ומעבד i3, המשחק רץ ברמה טיפה יותר טובה מבקונסולה, ב1080P, ב60FPS. כלומר, מחשב של 300 פאונד נותן ביצועים עדיפים על קונסולות של 300 פאונד.

---

ו...זה היה מהר. GTA V כבר עובד, ברמה סבירה, על האוקולוס ריפט. תהנה, לאסקין :)

האיכות של הסרטון שם ממש מחורבנת, אבל וואו, זה נראה פסיכי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2015, 15:08

Nucleus_Dawn כתב:סיקור טכני מעניין לGTA V בPC, מדיגיטל פאונדרי.

הנקודה הכי מעניינת, לדעתי, היא שעם 750TI ומעבד i3, המשחק רץ ברמה טיפה יותר טובה מבקונסולה, ב1080P, ב60FPS. כלומר, מחשב של 300 פאונד נותן ביצועים עדיפים על קונסולות של 300 פאונד.

---

ו...זה היה מהר. GTA V כבר עובד, ברמה סבירה, על האוקולוס ריפט. תהנה, לאסקין :)

האיכות של הסרטון שם ממש מחורבנת, אבל וואו, זה נראה פסיכי.

ה750TI ידוע ככרטיס חזק מהפס4 (לא בקטע של חישובים, בקטע של ביצועים בשטח). כן, הקונסולות הנוכחיות חלשות בצורה עצובה, אל תכנס לזה :/

והאוקולוס, פאקינג ואו, איך אני מת כבר למשקפי VR :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אפריל 2015, 15:09

ראיתי כבר אתמול מישהו משחק בזה עם VR.
אבל הוא אומר שבאוטו זה סיוט, עניין של רגישות תזוזה.

ואם אנחנו כבר בקטע של VR - הנה דמו די מרשים וקצרצר, במנוע של קרייטק

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 22 אורחים