נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 21 אפריל 2015, 09:04

גם בGTA ONLINE אתה יכול לעשות את זה.
נדב, תבדוק שוב את *אנשי הקשר בטלפון* שלך. לא באינטרנט.
חפש Mors Mutual בCONTACTS ותתקשר...

KLAYMAN - מציע לך לקנות לפחות בית. ככה תוכל לאחסן שם מכוניות רבות שתמצא, ובכלל זה פותח עוד מלא דברים. רק תבדוק שהבית מוכן לHEISTS.
חוץ מזה, מאוד מומלץ לקנות נשקים טובים. במיוחד אלו:
Pistol: AP Pistol
Machine gun: MG
Assault rifle: Special Carbine.
Sniper rifle: Sniper Rifle
Melee: Hatchet.
Shotgun: Assault Shotgun
ואפשר גם לקנות HOMING LAUNCHER, זה עוזר הרבה פעמים במשימות, להפטר ממסוק.
נשקים טובים עושים את כל ההבדל בקרבות ומשימות.

הדבר היחיד ש"מציאותי מדי" ומעצבן בONLINE זה הקטע שאם הרווחת כסף - אתה צריך להפקיד אותו בכספומט, כי זה כאילו מזומן שנמצא עלייך, והרבה פעמים מניאקים מחכים לידם ויהרגו אותך, ואז יקחו לך את כל הכסף :)
אבל אפשר להפעיל את PASSIVE MODE ואז אתה כאילו "רוח רפאים" עבורם ואז הסכנה פחות גדולה (אם כי קיימת, אם אתה מת מפיצוץ למשל... תלוי אם זה ישירות או באמצעות מכוניות אחרות וזה... קצת מסובך).
אם יש עליי באמת הרבה כסף, אני לפעמים אפילו נוסע בכוונה לכספומט רחוק מאיפה שרוב האנשים, ליתר בטחון. גם כשאני בPASSIVE MODE.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 11:52

באמת שאני לא בטוח למה אין שירות (גם בתשלום) שפשוט מביא לך את האוטו מיד לאיפה שאתה נמצא. גם חבל שאי אפשר להחליף את האוטו ה"דיפולטי" של הדמות שלך כי הוא פשוט מופיע בכל פאקינג מקום והוא זבל לעומת מה שאני יכול לקנות.

אגב, אני חושב שיש לנו בעיית TEAM CHAT במחשב. כשאני מול הטלביזיה אין לי באמת את הציוד כדי לדבר כמו שצריך :)
We're just normal men. We're just innocent men

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 21 אפריל 2015, 12:03

אני אקנה אותו שהוא יהיה בהנחה.. לא כזה דחוף לי מכיוון שכבר שיחקתי בו על ה One.
מת לראות כבר את הRadeon

ולמישהו יש המלצה לעכבר גיימינג שהדגש בו הוא על משחקי FPS בלי יותר מדי כפתורים ושיהיה נוח (הכי חשוב נוחות)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אפריל 2015, 12:48

DrKeo כתב:באמת שאני לא בטוח למה אין שירות (גם בתשלום) שפשוט מביא לך את האוטו מיד לאיפה שאתה נמצא. גם חבל שאי אפשר להחליף את האוטו ה"דיפולטי" של הדמות שלך כי הוא פשוט מופיע בכל פאקינג מקום והוא זבל לעומת מה שאני יכול לקנות.

אגב, אני חושב שיש לנו בעיית TEAM CHAT במחשב. כשאני מול הטלביזיה אין לי באמת את הציוד כדי לדבר כמו שצריך :)

שוב, יש כזה. גם אם זה לא מטר ממך, הם מביאים את הרכב ממש קרוב, ואיזה רכב שבא לך.
לגבי הדיפולט - אתה אמור לקנות משהו טוב יותר, זה חלק מהעניין. תתקשר לביטוח, וכמו שכבר אמרתי - מדובר בסוג של SECOND LIFE, יש הרבה חוקים ודברים שצריך ללמוד.
זה לוקח קצת זמן, ובכלל גם הסינגל פלייר מאוד מסובך. אבל אחרי שמבינים הכל זה ממש מדהים. עולם ומלואו :)

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 21 אפריל 2015, 13:53

ואל תשכחו שיש מצב פסיבי מאז שיצא לקונסולה, אם מישהו מעצבן אותכם בכך שהוא לא מפסיק להרוג אתכם כשאתם מסתובבים, תעבירו למצב פסיבי וכך אף אחד לא יהרוג אתכם כל עוד אתם לא נדרסים, ואם אתם נדרסים או נהרגים בדרך אחרת, האדם שעשה זאת משלם עבורכם את הביטוח :) (אני לא יודע אם זה למחשב, אבל זה אחד הדברים הגאוניים ביותר שהמציאו אי פעם בשביל להימנע מהריגות סתמיות וגם ללכת לכספומט ללא דאגה).

הנה סרטון טרולינג:

ושכחתי משהו, גרסאות Xbone,PS4 והמחשב קיבלו מצב פסיבי חדש: רואים את הגוף שלך כרוח רפאים שקוף כך שיודעים שאתה במצב פסיבי ואי אפשר למות ברכב.
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אפריל 2015, 13:58

הבעייה היא שעדיין ניתן להרוג אותך בדרכים מסויימות, גם בפאסיבי. אם למשל מצמידים לרכב או ליד הכספומט פצצה או משהו כזה. אז כשאני מסיים איזה SETUP לHEIST ויש עליי 20 אלף דולר - אני משתדל להיות זהיר מאוד. יש בזה מתח מסויים אז זה לגמרי סביל.
הקטע שאתה כאילו רוח רפאים נהדר, אבל גורם לאנשים לעקוב אחריך וסתם להציק. בכל מקרה עדיף על מה שהיה לפני כן, בהרבה. כשאני עוד שיחקתי זה לא היה, והיה ממש קל להרוג אותך כשאתה פסיבי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אפריל 2015, 13:59

DrKeo כתב:אני באמת לא מצחיח להבין את מערכת הקניה בgta5. שלמתי 200,000$ על אוטו, שפצרתי אותו והוצאתי עליו עוד כסף. הלכתי למשימה, הוא נהרס בדרך. אחרי המשימה אני הולך למוסך שלי, הוא לא שם. זהו, נעלם, 200,000$ לפח. Wtf??

אגב מצאתי את הסוד לאושר, לנעול את המשחק על 30fps, גרפיקה ממוקסמת לגמרי עם x8 msaa.

פשוט ביזיון שכרטיס כמו 970 לא מסוגל להתמודד עם המשחק שאתה צריך לרדת ל-30 פריימים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 14:05

Death_119 כתב:פשוט ביזיון שכרטיס כמו 970 לא מסוגל להתמודד עם המשחק שאתה צריך לרדת ל-30 פריימים.

הוא מתמודד בקלות ב60FPS נעול אם אני מוכן להתפשר על גרפיקה קרובה לזאת של הפס4. העדפתי לרדת ל30FPS בגרפיקה ממוקסמת עם X8MSAA שזה לדעתי חשוב פי כמה במשחק עולם פתוח מאשר FPS.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אפריל 2015, 14:10

DrKeo כתב:הוא מתמודד בקלות ב60FPS נעול אם אני מוכן להתפשר על גרפיקה קרובה לזאת של הפס4. העדפתי לרדת ל30FPS בגרפיקה ממוקסמת עם X8MSAA שזה לדעתי חשוב פי כמה במשחק עולם פתוח מאשר FPS.

אתה מבין את האבסורד. כשאני קניתי את ה-580 בתחילת 2011 לא היה דבר שלא היה רץ על מקסימום AA וגראפיקה ב-60 פריימים על הפיסי. הרעיון שצריך להתפשר בכרטיס שיצא על השנה והוא High end זה נורא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 14:15

Death_119 כתב:אתה מבין את האבסורד. כשאני קניתי את ה-580 בתחילת 2011 לא היה דבר שלא היה רץ על מקסימום AA וגראפיקה ב-60 פריימים על הפיסי. הרעיון שצריך להתפשר בכרטיס שיצא על השנה והוא High end זה נורא.

לא, הוא לא הריץ את GTA4 ממוקסם ב60FPS. שלא נדבר על זה שכשהוא יצא הקונסולות היו בנות 6 (לעומת חצי שנה) והוא היה כרטיס יקר יותר (שווה ערך ל980 לא ל970). איך שלא תסתכל על זה זה לא נורא.
אגב ככה הכרטיס שלך מריץ את GTA4 ברזולוציה שהיא אפילו לא 1080P ובלי שום AA:
תמונה

אתה צריך להגיד תודה אם תצליח לשמור על FPS יציב של 30 עם AA ב1080P בGTA4 בכרטיס הכי יקר בשוק 5 שנים אחרי יציאת הקונסולות. אז אתה צוחק על כרטיס שבולע את GTA5 בלי מלח על X8MSAA ב30FPS נעול ב1080P שיצא 9 חודשים אחרי יציאת הקונסולות ועולה רק 330$?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אפריל 2015, 14:23

DrKeo כתב:לא, הוא לא הריץ את GTA4 ממוקסם ב60FPS. שלא נדבר על זה שכשהוא יצא הקונסולות היו בנות 6 (לעומת חצי שנה) והוא היה כרטיס יקר יותר (שווה ערך ל980 לא ל970). איך שלא תסתכל על זה זה לא נורא.

א. GTA4 היה פורט נוראי כשיצא, הוא לא דוגמא לדבר. כמו Crysis שהיה משחק שלא ידע לעבוד כמו שצריך על שום כרטיס כמעט.
ב. GTA5 הוא לא המקרה, והוא גם משחק לא מודרני, בן שנתיים שנבנה בכלל לקונסולות דור קודם.
ג. אתה באמת מרגיש טוב שקנית כרטיס מסך כל כך יקר שלא יודע להתמודד עם כל מה שיש היום? אם לא תצליח להריץ את וויטצ'ר הקרוב ב-60 פריימים על מקסימום מלבד הרינדור הכפול לא תרגיש שיש פה בעיה?

את פורטאל 2 הרצתי ב-200 פריימים, את וויטצ'ר 2 שיצא באפריל אותה שנה הרצתי על 60 חלק מלבד הבאפר הכפול ולא חסרות דוגמאות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 14:36

Death_119 כתב:א. GTA4 היה פורט נוראי כשיצא, הוא לא דוגמא לדבר. כמו Crysis שהיה משחק שלא ידע לעבוד כמו שצריך על שום כרטיס כמעט.
ב. GTA5 הוא לא המקרה, והוא גם משחק לא מודרני, בן שנתיים שנבנה בכלל לקונסולות דור קודם.
ג. אתה באמת מרגיש טוב שקנית כרטיס מסך כל כך יקר שלא יודע להתמודד עם כל מה שיש היום? אם לא תצליח להריץ את וויטצ'ר הקרוב ב-60 פריימים על מקסימום מלבד הרינדור הכפול לא תרגיש שיש פה בעיה?

את פורטאל 2 הרצתי ב-200 פריימים, את וויטצ'ר 2 שיצא באפריל אותה שנה הרצתי על 60 חלק מלבד הבאפר הכפול ולא חסרות דוגמאות.

באמת דודי, זאת הייתה תקופה שונה.
1) קנית כרטיס של 500$, ה970 הוא כרטיס של 300$
2) הכרטיס שלך יצא 5 שנים אחרי הקונסולות, ה970 יצא 9 חודשים אחריהן. איך אתה חושב שבעלים של 8800GTX הרגיש? כי זאת ההקבלה, לא 580GTX. זה כמו שאני אשאל אותך איך אתה מרגיש שאני שלמתי 230$ על 660TI שלי שעלה פחות מחצי מה580GTX שלך ונותן ביצועים טובים יותר. זה לא בר השוואה, זמנים שונים.
3) GTA5 זה לא מה שיצא ל360, ראית את ההבדלים? זה משחק שהפס4 לא מצליחה להריץ ב30 נעול אז מן הסתם עם כל השיפורים של הPC הוא לא אותו משחק 360 שאתה מדבר עליו. אגב, בהגדרות פס4, GTA5 רץ אצלי ביותר מ100FPS
4) כן, אני מרגיש מצויין. היחידים שיכולים להריץ את המשחק יותר טוב ממני הם אנשים שקנו TITANX ב999$ והם או מטומטמים או עשירים מאוד. אם אתה מרגיש שזה בזיון שה970GTX לא מריץ את המשחק על 60 חלק לגמרי אז אתה טוען אחד משני דברים:
א' - 970 כרטיס חלש. משהו שהוא עובדתית לא נכון
ב' - GTA5 פורט גרוע. עוד דבר לא נכון
כלומר האמת הפשוטה היא שGTA5 עם כל תוספות הPC ששמו בו הוא מאוד תובעני.

אגב, איך הרגשת שהכרטיס שלך לא הצליח להריץ את CRYSIS 2 ב60FPS? משחק שיצא 4 חודשים אחרי הכרטיס ורץ על ה360?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אפריל 2015, 14:44

הוא גם לא "סתם" תובעני, הוא מצדיק את זה.
אחד המשחקים הכי יפים שיש היום על המחשב, ולמרות "גילו" - הוא לא מראה את זה. קורים מלא מלא דברים על המסך ויש אפקטים מסויימים שנראים טוב יותר כאן מאשר בכל משחק אחר.
אני אישית מעדיף לנעול על 60, ו"להתפשר" על כמה הגדרות שבתכל'ס אני לא שם לב אליהן בתנועה, כמו ההבדל בין VERY HIGH לULTRA בצמחיה, ולהגדיל את טווח הראייה מעבר לטווח המקסימלי ה"רגיל"... זה משהו ששמים אליו לב רק בטיסה.
גם הMSAAX2 מספיק לי ובטח לא עדיף עבורי על 60 חלק. זה זז מדהים.

אגב, נדב - תקנה HEADSET מה הקטע? :)
ותעדכן אם הצלחת לשחזר את הרכב כמו שאמרתי לך. זה אמור לעבוד אם קנית אותו באינטרנט אחרי שהיה לך גאראג'.

אה, ורוקסטאר ענו לי והם לא מפצים אותי עד שאתן להם רשימה של בדיוק מה שהיה לי. אז הבאתי להם משהו די מדוייק, מינוס כמה דברים שאני ממש לא זוכר, ולא הוספתי שום דבר מוגזם שלא היה לי, מחשש שהם יכולים לבדוק את זה ואז הם לא יתנו לי כלום :)
מקווה שכבר יפצו אותי כי ממש מבאס עכשיו לנהוג ברכב מעפן :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 14:51

Laskin כתב:הוא גם לא "סתם" תובעני, הוא מצדיק את זה.
אחד המשחקים הכי יפים שיש היום על המחשב, ולמרות "גילו" - הוא לא מראה את זה. קורים מלא מלא דברים על המסך ויש אפקטים מסויימים שנראים טוב יותר כאן מאשר בכל משחק אחר.
אני אישית מעדיף לנעול על 60, ו"להתפשר" על כמה הגדרות שבתכל'ס אני לא שם לב אליהן בתנועה, כמו ההבדל בין VERY HIGH לULTRA בצמחיה, ולהגדיל את טווח הראייה מעבר לטווח המקסימלי ה"רגיל"... זה משהו ששמים אליו לב רק בטיסה.
גם הMSAAX2 מספיק לי ובטח לא עדיף עבורי על 60 חלק. זה זז מדהים.

אגב, נדב - תקנה HEADSET מה הקטע? :)
ותעדכן אם הצלחת לשחזר את הרכב כמו שאמרתי לך. זה אמור לעבוד אם קנית אותו באינטרנט אחרי שהיה לך גאראג'.

אה, ורוקסטאר ענו לי והם לא מפצים אותי עד שאתן להם רשימה של בדיוק מה שהיה לי. אז הבאתי להם משהו די מדוייק, מינוס כמה דברים שאני ממש לא זוכר, ולא הוספתי שום דבר מוגזם שלא היה לי, מחשש שהם יכולים לבדוק את זה ואז הם לא יתנו לי כלום :)
מקווה שכבר יפצו אותי כי ממש מבאס עכשיו לנהוג ברכב מעפן :(

בסדר, תפיסות שונות, כל אחד מה שהוא אוהב. אני נהנה מIQ מטורף והכל על ULTRA עם X8MSAA, אתה מעדיף X2MSAA ולהוריד טיפה הגדרות בשביל FPS חלק יותר.

מבטיח לבדוק את הביטוח בטלפון :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אפריל 2015, 14:59

בדרך כלל מעדיף גם IQ, אבל דווקא בGTA V זה נראה ממש טוב ב-60, וההבדל מינורי בIQ. סתם הגדרות שלא באמת משנות הרבה.
במיוחד ההבדלים בין ULTRA לVERY HIGH שמורידים סתם 10 פריימים בממוצע כל אחד, על משהו שלא תראה את ההבדל בזמן תנועה.
אבל גם ככה עוד שבוע בערך יהיה לי SLI ולא אצטרך "להתפשר" על כלום בזמן הקרוב, ונראה לי שDX12 שיהפוך את זה ל-8GB ייתן לי אפילו עוד יותר זמן עד השדרוג הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 15:06

Laskin כתב:בדרך כלל מעדיף גם IQ, אבל דווקא בGTA V זה נראה ממש טוב ב-60, וההבדל מינורי בIQ. סתם הגדרות שלא באמת משנות הרבה.
במיוחד ההבדלים בין ULTRA לVERY HIGH שמורידים סתם 10 פריימים בממוצע כל אחד, על משהו שלא תראה את ההבדל בזמן תנועה.
אבל גם ככה עוד שבוע בערך יהיה לי SLI ולא אצטרך "להתפשר" על כלום בזמן הקרוב, ונראה לי שDX12 שיהפוך את זה ל-8GB ייתן לי אפילו עוד יותר זמן עד השדרוג הבא.

היי, אני אוהב 60FPS כמו כל אחד אבל כל מיקרו גמגום משגע אותי והבעיית AA בGTA היא מאוד קשה בגלל שרואים כל כך רחוק לאופק שיש המון חפצים מיקרו פיקסלים (כלומר דברים על המסך שהגודל שלהם קטן מגודל פקסל בודד) מה שהופך את הAA לפחות יעיל מאשר במשחקים אחרים. 30FPS נעול נותן אפס גמגומים ו-X8MSAA נותן לי איכות תמונה מטורפת. אפילו חוטי חשמל קילומטר ממני נראים נהדר אז לי לפחות זה שווה, ביחוד שאני טס המון :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אפריל 2015, 16:10

GTA5 על ה PS4 רץ עכשיו ב 30 נעול כל הזמן (על ה ONE הוא עדיין נופל מתחת ל 30 כמו בעבר), הוציאו לו פאטץ' ששיפר את הביצועים וגם ה settings הגראפיים תוקנו (היה באג שהוריד את ה DF, (POM עשו ניתוח מלא לגרסת ה PC והם גם בדקו את הנושא של ה 750TI מול ה PS4, מתברר שהם טעו בחלק מה settings וחלק מהקטגוריות על ה PS4 הן very high ואפילו יש קטגוריה על ultra שזה ה post effect, הנה המסקנות:

Once we engage ultra post effects, that average drops to 50fps, and down again to 45fps after texture quality is placed at very high. With foliage bumped to very high too, and distance scaling and population sliders pushed to 100 per cent, frame-rates are clearly a lesser priority.
The resulting frame-rate range is between 30-50fps on this PC, where the biggest dips occur during our alpha-heavy shoot-out in the car park. The RAM overhead exceeds the card's 2GB limit here, taking it up 2.2GB overall

Given the huge performance nose-dive incurred by pushing post effects up to ultra, the 30fps frame-rate cap on PS4 and Xbox One starts to make sense here - we're nowhere near 60fps at any stage

ככה שלהגיד שהכרטיס הזה הרבה יותר חזק מה PS4 זה לא מדויק ואי אפשר לקבוע זאת, כן אפשר לקבוע שבמקרה של GTA5 הביצועים לפחות זהים בין שני הכרטיסים, ד"א תצרפו לו מעבד חלש יותר סטייל AMD והוא בטח גם צונח מתחת להגדרות ה PS4...

בקשר לדיון פה על הכרטיס אני עם Death, גם אני בזמנו שביררתי פה על מחשב חדש ציינתי שחשוב לי שירוץ לפחות לאיזה שנה+ על 60 והכל על מקסימום מלבד אולי הגדרות מגוחכות שנועדו לכרטיסי מפלצת ושלפחות יחזיק למשך רוב הדור על 30 ואולטרה, וזה בלי הגדרות של 4K או SS וכו'. לקבל את GTA5 בפחות מ 60 מבחינתי זה מבאס לכרטיס חדש, עם כל השיפורים זה עדיין אותו fidelity ברמה העיקרון וזה עדיין משחק שמבוסס דור קודם, אם היו אומרים לי שזה פורט רע אז סבבה, המקרה לא מייצג, אבל הפורט מצויין ככה שאין תירוצים.

הבעיה היא שהרגע להחליף מחשב מתקרב, עכשיו גם אין לי סאונד ככה שכל רגע הוא בטח הולך לשבוק חיים, ואם אני אלך על משהו נחמד לגיימינג כנראה זה הכרטיס שאני אקנה, אבל עדיין מאכזב.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אפריל 2015, 16:35

DrKeo כתב:באמת דודי, זאת הייתה תקופה שונה.
1) קנית כרטיס של 500$, ה970 הוא כרטיס של 300$
2) הכרטיס שלך יצא 5 שנים אחרי הקונסולות, ה970 יצא 9 חודשים אחריהן. איך אתה חושב שבעלים של 8800GTX הרגיש? כי זאת ההקבלה, לא 580GTX. זה כמו שאני אשאל אותך איך אתה מרגיש שאני שלמתי 230$ על 660TI שלי שעלה פחות מחצי מה580GTX שלך ונותן ביצועים טובים יותר. זה לא בר השוואה, זמנים שונים.
3) GTA5 זה לא מה שיצא ל360, ראית את ההבדלים? זה משחק שהפס4 לא מצליחה להריץ ב30 נעול אז מן הסתם עם כל השיפורים של הPC הוא לא אותו משחק 360 שאתה מדבר עליו. אגב, בהגדרות פס4, GTA5 רץ אצלי ביותר מ100FPS
4) כן, אני מרגיש מצויין. היחידים שיכולים להריץ את המשחק יותר טוב ממני הם אנשים שקנו TITANX ב999$ והם או מטומטמים או עשירים מאוד. אם אתה מרגיש שזה בזיון שה970GTX לא מריץ את המשחק על 60 חלק לגמרי אז אתה טוען אחד משני דברים:
א' - 970 כרטיס חלש. משהו שהוא עובדתית לא נכון
ב' - GTA5 פורט גרוע. עוד דבר לא נכון
כלומר האמת הפשוטה היא שGTA5 עם כל תוספות הPC ששמו בו הוא מאוד תובעני.

אגב, איך הרגשת שהכרטיס שלך לא הצליח להריץ את CRYSIS 2 ב60FPS? משחק שיצא 4 חודשים אחרי הכרטיס ורץ על ה360?

למה אתה חושב שהוא לא הצליח? המשחק לא יורד מ-50 בשיא ההגדרות ולרוב הוא מעל 60. רק עם טסלציה שיצאה בפאטצ' המאוחר המשחק רץ על 30. גם Metro 2033 רץ על 60 ללא האפקט של DF. דרך אגב, אין לי 580 רגיל, יש לי גרסה עם עוד ג'יגה זיכרון שהגיעה OC מהמפעל, גם יש עוד יחידת איוורור.

לי זה נראה הזוי שכרטיסים High end לא מסוגלים להתמודד עם המשחקים כיום. הרי זה ברור שגם עם וויטצ'ר ה-970 לא יתמודד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 17:12

bling כתב:GTA5 על ה PS4 רץ עכשיו ב 30 נעול כל הזמן (על ה ONE הוא עדיין נופל מתחת ל 30 כמו בעבר), הוציאו לו פאטץ' ששיפר את הביצועים וגם ה settings הגראפיים תוקנו (היה באג שהוריד את ה DF, (POM עשו ניתוח מלא לגרסת ה PC והם גם בדקו את הנושא של ה 750TI מול ה PS4, מתברר שהם טעו בחלק מה settings וחלק מהקטגוריות על ה PS4 הן very high ואפילו יש קטגוריה על ultra שזה ה post effect, הנה המסקנות:

ככה שלהגיד שהכרטיס הזה הרבה יותר חזק מה PS4 זה לא מדויק ואי אפשר לקבוע זאת, כן אפשר לקבוע שבמקרה של GTA5 הביצועים לפחות זהים בין שני הכרטיסים, ד"א תצרפו לו מעבד חלש יותר סטייל AMD והוא בטח גם צונח מתחת להגדרות ה PS4...

בקשר לדיון פה על הכרטיס אני עם Death, גם אני בזמנו שביררתי פה על מחשב חדש ציינתי שחשוב לי שירוץ לפחות לאיזה שנה+ על 60 והכל על מקסימום מלבד אולי הגדרות מגוחכות שנועדו לכרטיסי מפלצת ושלפחות יחזיק למשך רוב הדור על 30 ואולטרה, וזה בלי הגדרות של 4K או SS וכו'. לקבל את GTA5 בפחות מ 60 מבחינתי זה מבאס לכרטיס חדש, עם כל השיפורים זה עדיין אותו fidelity ברמה העיקרון וזה עדיין משחק שמבוסס דור קודם, אם היו אומרים לי שזה פורט רע אז סבבה, המקרה לא מייצג, אבל הפורט מצויין ככה שאין תירוצים.

הבעיה היא שהרגע להחליף מחשב מתקרב, עכשיו גם אין לי סאונד ככה שכל רגע הוא בטח הולך לשבוק חיים, ואם אני אלך על משהו נחמד לגיימינג כנראה זה הכרטיס שאני אקנה, אבל עדיין מאכזב.

רק שכמו שצטטת בעצמך "and distance scaling and population sliders pushed to 100 per cent" שזאת האופציה הכי משפיעה על ביצועים. כלומר הם שמו את ה750TI על הגדרות גבוהות מהפס4 בגלל הסליידרים האלה שמשפיעים מאוד על הביצועים (הם ההגדרה הכי משפיעה על הביצועים). תחבר את זה שGTA5 נופל גם ל24FPS בגרסת הפס4 ולא נופל מ30 עם 750TI (כשהFPS הממוצע שלו הוא 45) וכן, אתה מקבל ביצועים עדיפים על ה750TI.

בנושא ה970GTX ו-GTA5, מעולם לא היה כרטיס שהריץ הכל ב60FPS תמיד בכל אפשרות קיימת ועלה 330$. מצטער, מעולם לא היה דבר כזה אולי חוץ מאשר במוות של דור. תסתכל על הכרטיס של דודי, הוא קצת חיי בסרט עליו. את מטרו הוא הריץ ב42FPS בממוצע (ואני מדגיש בממוצע כי ה970GTX מריץ את GTA5 בהגדרות הכי גבוהות במעל ל60FPS בממוצע, הבעיה היא לא הממוצע אלה הנפילות פריימים שלא רואים אותן בממוצע), את קרייסס 2 ב50FPS, את CIV 5 הוא הריץ ב41FPS ואת GTA4 הוא הריץ ב45FPS בלי AA (!). אז הזיכרון של דודי קצר.

בניגוד ל580GTX ה970GTX יצא חודשים אחרי הפס4, לא 5 שנים. בניגוד ל580GTX המחיר הוא 330$ ולא 500$. בניגוד ל580GTX, לא קיים אף משחק שה970GTX לא מצליח להריץ ב60FPS או כמעט 60FPS בממוצע כיום (נראה לי שחוץ מ-ACU שהוא דפקט ביצועים רציני). כל הקונספציה פה טועה ומטעה. זה מתחיל בזה שדודי שוכח שהכרטיס שלו בזמנו לא הריץ משחקים ב60FPS נעול, הוא הריץ את רוב המשחקים ב60FPS נעול אבל לא את כולם. זה ממשיך בזה ש"ממוצע 60" זה פשוט, GTA5 רץ בממוצע 60 על 970GTX, הבעיה היא העומקים שאליהם הFPS נופל ברגעים מסויימים. וזה נגמר בסוג של פנטזיה אבסולוטית ש"אני אריץ כל X בY" שהיא לא קיימת. ואם BF HARD LINE היה יוצא עם מנוע חדש שעושה המון על הPC? יש לך ספק שהוא היה מוריד את ה970GTX לברכיים? כי זה המצב עם GTA. כשכל הסליידרים נמצאים עד הסוף יש כל כך הרבה יותר מכוניות/אנשים/צמחיה שזה גורם לקושי בביצועים. היי, אם אני אשים גרפיקה של פס4 בGTA5 ה970GTX יריץ את המשחק ב100FPS+.

אגב, אני אגלה לך סוד, יש משחקים שנופלים מ60FPS עם SLI של שני 980GTX, אתה יכול לראות את זה בכתבה של DF מלפני כמה ימים על ULTRA FPS.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 אפריל 2015, 17:20

אין מקום להתלונן על ביצועים כאשר MSAA מופעל ברמת x8 במנועי משחק שהם deferred.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אפריל 2015, 17:27

KEO הם השוו בין ביצועי PS4 על ה 750TI והמסקנה שלהם זה שצריך להוריד אותו ל 30 כי הוא לא יכול לרוץ טוב כשהוא לא נעול. ההשוואה זהה מבחינתם, את הסליידרים הם שמים לפי מה שנראה להם שווה גרסת ה PS4, אחרת מה הרעיון פה בכלל בהשוואה אם הם מאמצים את ה 750 TI מעבר לגרסת ה PS4?

ה PS4 לא יורד ל 24 עוד, הסברתי לך שהם תיקנו את זה והמשחק רץ על 30 נעול ככה שאתה לא יודע לאיזה FPS הוא מגיע תיאורתית, יכול להיות שיותר מה 750 TI בממוצע, יכול להיות פחות, מה שבטוח זה ששניהם לא יכולים לרוץ ב 60 FPS ב settings של ה PS4 וזו המסקנה שלהם.

בקשר לפסקה השנייה שלך, יש פה את מגלומניאק שלא חושב שיש קפיצה גדולה במיוחד בין גרסת ה PS4 ל PC ונשמע שהוא ציפה להרבה יותר, השיפורים נחמדים אבל זה לא משהו בסגנון של קרייסיס 3 על ה PS3 לעומת גרסת ה PC. נראה איך הוויטצ'ר 3 ירוץ על ה 970, אם גם שם אי אפשר לשחק לפחות על אולטרה כשהכל על המקסימום ו לפחות 30 (מצפה ל 60 אפילו) אז זה מאכזב לטעמי ביחס למחיר שאני שם על מחשב חדש, אולי באמת צריך לחכות לסדרה הבאה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 18:12

bling כתב:KEO הם השוו בין ביצועי PS4 על ה 750TI והמסקנה שלהם זה שצריך להוריד אותו ל 30 כי הוא לא יכול לרוץ טוב כשהוא לא נעול. ההשוואה זהה מבחינתם, את הסליידרים הם שמים לפי מה שנראה להם שווה גרסת ה PS4, אחרת מה הרעיון פה בכלל בהשוואה אם הם מאמצים את ה 750 TI מעבר לגרסת ה PS4?

ה PS4 לא יורד ל 24 עוד, הסברתי לך שהם תיקנו את זה והמשחק רץ על 30 נעול ככה שאתה לא יודע לאיזה FPS הוא מגיע תיאורתית, יכול להיות שיותר מה 750 TI בממוצע, יכול להיות פחות, מה שבטוח זה ששניהם לא יכולים לרוץ ב 60 FPS ב settings של ה PS4 וזו המסקנה שלהם.

בקשר לפסקה השנייה שלך, יש פה את מגלומניאק שלא חושב שיש קפיצה גדולה במיוחד בין גרסת ה PS4 ל PC ונשמע שהוא ציפה להרבה יותר, השיפורים נחמדים אבל זה לא משהו בסגנון של קרייסיס 3 על ה PS3 לעומת גרסת ה PC. נראה איך הוויטצ'ר 3 ירוץ על ה 970, אם גם שם אי אפשר לשחק לפחות על אולטרה כשהכל על המקסימום ו לפחות 30 (מצפה ל 60 אפילו) אז זה מאכזב לטעמי ביחס למחיר שאני שם על מחשב חדש, אולי באמת צריך לחכות לסדרה הבאה.

אבל הם אומרים במפורש בכתבה שבפס4 ההגדרות סליידר נעות בין 75% ל100% (תלוי איזה סליידר) ושהם בדקו את ה750TI ב100% סליידרים. עובדתית הם אומרים לך ש100% סליידר על הPC זה גבוה יותר מהפס4 (גם כתובים את זה במפורש בהבדלים בין הגרסאות, שאחד ההבדלים הגדולים הוא הצפיפות מכוניות/הולכי רגל/המרחק שאפשר לראות אליו). כלומר הם עובדתית מציינים בכתבה שהם שמו את ה750TI על 100% והפס4 היא לא על 100%. המשחק יצא לפני כמה ימים, גם בPC עדין לא היו "תיקונים" לגמגומים שונים שגורמים לנפילות FPS חדות. אני יכול להגיד לך עובדה, על הגדרות גבוהות מהפס4 ה750TI רץ בממוצע 45FPS והפס4 נעול ל30FPS אבל עדין מביא נפילות משם פה ושם. אני גם יכול להגיד לך עובדה שבכל בנצ'מארק קיים עם הגדרות פס4 ה750TI מביא בערך 30-40 אחוז יותר ביצועים.

הנה הציטוטים:
"However, the PC's real advantage is in its density of objects. Though tricky to judge by eye, consoles use between 75 and 100 per cent of the population density slider (and 100 per cent on the distance scaling bar), which fills the streets and pavements with NPCs. At peak, the PC is teeming with pedestrians that edge out the bustle on console, with rows of parked vehicles that don't manifest at quite same scale for PS4 or Xbox One"

ואחרי זה כשהם מדברים על הבדיקה של ה750TI:
"With foliage bumped to very high too, and distance scaling and population sliders pushed to 100 per cent, frame-rates are clearly a lesser priority.
The resulting frame-rate range is between 30-50fps on this PC, where the biggest dips occur during our alpha-heavy shoot-out in the car park. "

אם השיפורים של GTA לא מביאים הבדל ויזואלי אז הם זללני משאבים שלא שווים יותר מדי כי בהגדרות פס4 ה970GTX מריץ את המשחק ב100FPS+ ועם השיפורים האלה הוא לא מצליח לשמור על 60. האמת שגם יש הגדרות ספציפיות שמדברים על זה שהולכים לשפר אותם כמו למשל כל מה שתפריט ADVANCED. כלומר אם המשחק נראה לך אותו דבר תשחק אותו על אותן הגדרות והFPS יעופו באויר.

בנושא ה"לשחק כל משחק ב60FPS". יש לי חדשות בשבילך, אף כרטיס מסך אף פעם לא ישחק כל משחק ב60FPS. תמיד יהיו משחקים עם בעיות טכניות או משחקים שמוסיפים כל מני דברים הזויים שימנעו ממך לשחק ב60FPS. נניח הוויצ'ר שדברת עליו, 60FPS עם פרווה של NVIDIA (שהיא שואבת משאבים לא קטנה) או בלי פרווה של NVIDIA? עם X8MSAA או עם FXAA? עם UBER SAMPLING או בלי?

מה עשית מה970GTX כאילו הוא איזה מסכן? הוא מביא בעולם האמיתי ביצועים של בערך פי 4 מהפס4, מעבר לזה אין קסמים או לחשי קסם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אפריל 2015, 20:23

לא הבנתי, הם לא יודעים את ההגדרה של הקונסולה בפרמטר הזה, בין 75-100, יכול להיות שהם הלכו על המקרה הטוב ביותר ובחרו לבחון את ה 750 על 100% שלא בצדק, אבל לטעמי זו הבחירה הנכונה כשאין להם את המידע, אתה הולך על התרחיש הטוב ולא על השלילי, אולי בכלל גרסת הפס4 על 95% בסליידר ואז הבדל הביצועים שולי?
בסופו של דבר הם מנסים להשוות את גרסת הפס4 ל 750TI ואין להם מסקנה בנוגע למי עומד יותר טוב כי גם ה 750 אופטימלי ב 30 כמו הפס4, לא מבין בכלל על מה הויכוח וההכחשה של מטרת ההשוואה הזו, אם יש לך ויכוח עם הפרמטרים שבחרו אז סבבה אבל ברור שזה הרעיון.

וסכ״ה אני מצפה שכרטיס מפלצת שאני קונה יריץ לפחות בתקופה הראשונית הכל ב 60 כשאני מריץ פורטים של חומרה נחותה עם רבע מהכח כדבריך, לא ברור מה מוגזם בבקשה הזו, את רוב הדור אני מצפה שלפחות יעביר לי ב 30 , אם כוח פי 4 מהפס4 לא מספיק לי לאולטרה של אותו מנוע על 30 ובלי הסטינגס המפלצתיים של 4K או SS או AA הזוי (מצפה ל IQ פצצה מן הסתם אבל לא חובה פסיכי שקורע את החומרה בשביל לנקות אלייזינג נידח במפה) אז זה מאכזב מבחינתי ולא שווה לי את הכסף, זו דעתי, אני רוצה פרווה וכל האפקטים שאולטרה מביא על 1080P ו 30 fps למשך כמה שנים לפחות מהמחשב החדש שלי, אם כרגע זה לא הזמן אז הייתי מעדיף לחכות, גם לא אמרתי שה 980 מסכן, תפסיק לקחת את זה אישית, אמרתי שאני אישית רוצה יותר אם אני משכיב כמה אלפי שקלים על מחשב חדש שיריץ לי לרוב את אותם משחקים, גם לאסקין אותו דבר ועובדה שהוא קונה כרטיס נוסף בגלל זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 20:37

bling כתב:לא הבנתי, הם לא יודעים את ההגדרה של הקונסולה בפרמטר הזה, בין 75-100, יכול להיות שהם הלכו על המקרה הטוב ביותר ובחרו לבחון את ה 750 על 100% שלא בצדק, אבל לטעמי זו הבחירה הנכונה כשאין להם את המידע, אתה הולך על התרחיש הטוב ולא על השלילי, אולי בכלל גרסת הפס4 על 95% בסליידר ואז הבדל הביצועים שולי?
בסופו של דבר הם מנסים להשוות את גרסת הפס4 ל 750TI ואין להם מסקנה בנוגע למי עומד יותר טוב כי גם ה 750 אופטימלי ב 30 כמו הפס4, לא מבין בכלל על מה הויכוח וההכחשה של מטרת ההשוואה הזו, אם יש לך ויכוח עם הפרמטרים שבחרו אז סבבה אבל ברור שזה הרעיון.

וסכ״ה אני מצפה שכרטיס מפלצת שאני קונה יריץ לפחות בתקופה הראשונית הכל ב 60 כשאני מריץ פורטים של חומרה נחותה עם רבע מהכח כדבריך, לא ברור מה מוגזם בבקשה הזו, את רוב הדור אני מצפה שלפחות יעביר לי ב 30 , אם כוח פי 4 מהפס4 לא מספיק לי לאולטרה של אותו מנוע על 30 ובלי הסטינגס המפלצתיים של 4K או SS או AA הזוי (מצפה ל IQ פצצה מן הסתם אבל לא חובה פסיכי שקורע את החומרה בשביל לנקות אלייזינג נידח במפה) אז זה מאכזב מבחינתי ולא שווה לי את הכסף, זו דעתי, אני רוצה פרווה וכל האפקטים שאולטרה מביא על 1080P ו 30 fps למשך כמה שנים לפחות מהמחשב החדש שלי, אם כרגע זה לא הזמן אז הייתי מעדיף לחכות, גם לא אמרתי שה 980 מסכן, תפסיק לקחת את זה אישית, אמרתי שאני אישית רוצה יותר אם אני משכיב כמה אלפי שקלים על מחשב חדש שיריץ לי לרוב את אותם משחקים, גם לאסקין אותו דבר ועובדה שהוא קונה כרטיס נוסף בגלל זה.

בנושא הביצועים אין לי מושג למה הם שמו את הסליידרים על 100%, האמת ששאלתי בתגובות ונראה אם אני אקבל תשובה. אבל עובדתית הם אומרים שבפס4 ההגדרות צפיפות מכוניות והולכי רגל נמוכות יותר מבpc אבל בבדיקה הם שמו על 100%. אולי הם לוקחים את הגרוע בגרוע, בדיוק כמו שבהשוואה שלהם לbf4 בין הפס4 הם שמו את ה750gtx על 1080p למרות שהפס4 מריץ את המשחק ב900p. אין לי מושג למה הם עושים חיים קשים לpc. מה שכן, גם אחרי הפאטצ׳ האחרון המשחק לא רץ נעול על 30, ברגעי קיצון הוא נופל (בניגוד לטרום הפאוצ׳ ששם הוא נופל גם לא בעומס) כך שהפס4 נופל קלות מ30 ואין לנו מושג מה הקאפ הגבוה שלו. ה750 לעומת זאת מציג ממוצע fps45 רוב הזמן (זה שהממוצע הוא 45 והמינימום היה 30 והמקסימום 50 אומר שזה רץ רוב הזמן בסביבה הזאת) ואין לנו שמץ של מושג איך הוא הגיע ל30, אולי ברגע מאוד ספציפי אחד של פיצוץ בזמן גשם? וכל שאר הזמן המשחק לא נפל מ40? מי יודע. אני משער שנצטרך יותר פרטים.

בנושא הכרטיס, מאיפה הבאת לא מצליח לשמור על 30fps? אין משחק pc שה970gtx לא מריץ ב30fps על אולטרה עם aa נורמאלי. כלומר אני מריץ את gta עם x8 msaa למען השם כשהכל באולטרה. אין מצב ביקום שהוויצ׳ר יורד מ30fps, אין מצב בעולם. אני דברתי על 60fps, שיש איזה שניים או 3 משחקים בשוק שצריך להוריד בהם הגדרה או שתיים כדי לרוץ ב60fps.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אפריל 2015, 20:44

האכזבה הראשונית שלי זה ש GTA5 לא רץ אצלך על 60, נגיד תוריד את ה AA ל X4, זה כן ירוץ על 60 נעול? כי אם כן אז סבבה.
30 fps ואולטרה עם AA טוב זה מבחינתי משהו שצריך להחזיק לפחות שנתיים פלוס, לאוו דווקא מדבר על משחק שקיים כרגע, הוויטצ׳ר 3 יהיה באנצ׳מרק טוב, גם באטלפרונט מסקרן אותי, בלי קשר לזה שבטח לא יראה כמו הטריילר הוא צפוי כנראה להיות המשחק הכי תובעני השנה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 33 אורחים