בלינג - מצויין, אני אוהב לשמוע ממקור ראשון מקומי
תוכן שעלול ללכת לאיבוד - זה דבר שכבר היה... אבל דווקא הפוך:
הגירסאות הראשונות של הPS3 כללו תמיכה לאחור, ואלו שיצאו לא הרבה לאחר מכן - כבר לא תמכו.
באותה מידה, יכול להיות שתוכן שתשמור על המערכת או הגדרות שונות או ססמאות או קישוריות לאתרים וחשבונות אחרים - ימחקו או שיוסיפו תכנים ש"יעלו" על תכנים קודמים ויהיה צריך להגדיר מהתחלה.. באמת שקשה לפרט ככה סתם מהראש כי יש מליוני תרחישים אפשריים.
בקשר לירידת המחיר - אל תהיה כ"כ בטוח. הביקורות יצאו כמה ימים או שבועות לפני השיגור ומיקרוסופט יכולה לקבל הרבה ביטולים, כמו גם סוני. בגלל שמיקרוסופט היא הקונסולה ה"יקרה" יותר, סביר להניח שהם יורידו מחיר ראשונים, וכן - אם יגלו כל מיני דברים לגבי הקינקט, אפשרי בהחלט שהם ימכרו גירסה ללא המצלמה כבר לקראת פסח הקרוב. הכל יכול להיות, אני פשוט לא מבין מה הסיפור בהמתנה עוד חודש חודשיים... זה באמת לא סיפור אפילו למי שאין במה לשחק כרגע.
כמו שאמרת - אפשר להמשיך לחכות עוד ועוד... אבל אז יהיה מדובר בשיפורים, יותר מאשר תיקון תקלות.
SWISS - זה ממש לא נכון. בתקופה שיצא הPS3 לא היה לי מחשב גיימינג שיכול להריץ משחקים חדשים, ובכל זאת חיכיתי למעלה משנה וחצי עד שקניתי אותו.
כשהציעו לי רכב מהעבודה - העדפתי להמשיך להיות עם הרכב המצ'וקמק הקודם שלי שנתיים שלמות עד שיצא רכב שאני באמת מרוצה ממנו באותו הסכום.
הסמארטפון הראשון שלי היה IPHONE 4, עד אז הייתי עם נוקיה בלי צבעים.
כשהלך לי הLCD בסלון - חיכיתי 10 חודשים עד שתצא טלויזיה שאני באמת מרוצה ממנה, בתקציב שהרשיתי לעצמי. עד אז לא יכולתי לשחק בשום קונסולה שבבעלותי, ונאלצתי לחבר את המחשב בחזרה למסך הקטן, ולכן גם לא שיחקתי בשום משחק על המחשב, כי העדפתי לחכות למסך הגדול שוב.
כל אלו לא בגלל שלא היה לי כסף, או אפילו כסף זמין לבזבוזים, אני פשוט החלטתי שלא לבזבז אותו על מוצר שאינו כל מה שאני מצפה ממנו. וזה נקרא צרכנות נבונה.