The-Crush כתב:BioShock Infinite רק ב12 פאונד 0.0
http://www.game.co.uk/en/bioshock-infinite-135780?provenance=Download&categoryIdentifier=402102&attributeName1=Shop%20By&attributeValue1=107
Kazz כתב:אף אחד לא דוחף אותך לעשות כלום. זה אתה שמייחס חשיבות שכזו עד כדי כך שאתה מוכן לשלם כסף בשביל דברים שכאלו. בדיוק כפי שיש אנשים שהגיימרסקור נכנס כשיקול לקניית משחק.
אין לי שום בעיה עם אנשים שרוצים לסיים כל דבר במשחק. אף אחד לא מפריע להם בסטים לעשות את זה ויש להם מסך שמראה בדיוק מה יש ומה אין להם. אין פה שום קשר לניקוד. אם הם צריכים לשפר דברים אז הם יכולים לעשות את זה ולא להוסיף ניקוד חסר משמעות. מה אכפת לי מניקוד שכולל את כל המשחקים שנגעתי בהם אי פעם? תנו לי חלוקה של אחוזי השלמה, תנו לי להשוות משחקנים ששנינו שיחקנו בהם, תנו לי להשוות רק משחקי FPS, תנו לי להשוות רק משחקים ששנינו שיחקנו מעל 5 שעות בהם וכו'. לא צריך שום מערכת ניקוד כדי שיהיה לך 'אינטרס' להשלים אצ'יבמנטס. מה אכפת לי מניקוד כללי כשהוא מחשיב סתם משחקים וכולל שחקנים שדובקים במשחקים שהם לא אוהבים רק כדי שהם יוכלו להוסיף לגיימרסקור שלהם? אין שום שונה במוטיבציה שסטים מספקת לעשות אצ'יבמנטים חוץ מניקוד רנדומלי חסר משמעות. אם אתה באמת רוצה להצטיין במשחק ולהשלים אצ'יבמנטים חוסר בניקוד לא ישנה במאומה.
אין שום בעיתיות במערכת הבאדג'ים אלא אם אתה ממש אובססיבי לגבי מה הדרגה שלך וקיבולת החברים שלך, ואם יש לך רגשות כה עזים לעניין אז אתה מוזמן לקנות קלפים בעוד שאחרים משיגים זאת בדרך אחרת.
"בסטים, עבור אנשים שהמדד ההשוואתי מעניין אותם אין אינטרס לשחק עכשיו במולטיפלייר של איזה משחק ולשתף פעולה עם חברים בשביל להשיג עוד כמה אציבמנטים מאתגרים: בשביל להתקדם עדיף להם לקנות עוד כמה קלפים". יופי, עד כמה שיהיו פחות אנשים כאלה יותר טוב. מערכת ניקוד תחריף עוד יותר התנהגות כזו של אנשים שעושים דברים לא בגלל שהם מעוניינים לשחק במשחק או אוהבים אותו עד כדי כך שהם רוצים להשיג כל אצ'יבמנט. אם הם כל כך רוצים לנפנף בפין אינטרנטי אז שישלמו עבור דברים שוליים יותר ולא יעוותו את נתוני המשחק שלהם.
לא צריך מערכת ניקוד כמו הגיימרסקור שניתן יהיה להוסיף לדרגות. השלמת 25% מהאצ'יבמנטים במשחק מסויים? יתווספו לך 25 נק למד הדרגות, וכך לגבי 50% 75% ו 100%. לא צריך ניקוד מצטבר נפרד שנותן לך ניקוד שונים לפי כל אצ'יבמנטים והbias שזה גורם לאנשים לחפש את המשחקים שמציעים הכי הרבה נקודות מקסימיליות.
בשורה התחתונה יש לך את האקסבוקס שבו אנשים מנופפים בגיימרסקור, ויש לך את הPS4 שבו אנשים מנופפים בטרופיז ויש לך את סטים שבה אנשים מנופפים בדרגה שלהם. אבל רק מערכת אחת מהשלוש מבוססת על נטו הוצאה כספית ואפס כישורים
bozeman כתב:מנויי הPS+ מקבלים את SC3 בחינם. (ואני עדיין מחכה לתגובות הולמות של מיקרוסופט)
bozeman כתב:מנויי הPS+ מקבלים את SC3 בחינם. (ואני עדיין מחכה לתגובות הולמות של מיקרוסופט)
Kazz כתב:אולי אענה אחר כך אבל אם תדפדף אחורה אני בטוח שתמצא תשובות לרוב הדברים שהעלת. אבל נקודת המוצא שלך שגוייה:
לא. אם אתה רוצה לנופף בכישורי המשחק שלך אז המדד בסטים הוא אחוזי השלמה. הדרגה והקלפים הם דברים נפרדים שכלל לא קשורים ולא באים לענות או לשקף כישורים אלה. נא לעשות את ההבחנה.
Kazz כתב:חוץ מזה שאף אחד לא הציג דרך כלשהי לנסות ולקבוע אם משתמשי כל שירות 'מכורים' לאצ'יבמנטס, אני מסכים איתך. את כל זה אמרתי בעצמי. הבעיה היא שניוקליס נכנס לדיון וטען שהמערכת בסטים נחותה לא (או לא בעיקר) בגלל שהיא פחות נגישה ובגלל שפחות דוחפים אותה לפנים, אלא בגלל שהכימות באמצעות אחוזי הצלחה הוא 'בהגדרה' נחות יותר (וגם הגביעים בפס3) מכימות בצורת הגיימרסקור ושכימות באופן זה לא יגרום לengagement בעשיית אצ'יבמנטים ברמה שהגיימרסקור מאפשר. ונאבקתי להראות שזה שטות.
והדוגמה הכי טובה שהבאת היא שוב דוגמא שלא קשורה למערכת אצ'יבנמטים כללית בפלטפורמה אלא משהו שנתון לבחירת והחלטת המפתחים פר משחק. אני בטוח שגם בגרסת המחשב של GW מופיע לך אותו נתון.
אגב סווים:
"והבעיה השלישית היא בטענה "אין שום שונה במוטיבציה שסטים מספקת לעשות אצ'יבמנטים" - כי יש שונה: בסטים אין אחידות במערכת ואין תיעדוף של אציבמנטים יותר קשים ומאתגרים. זה לדעתי שובר את כל המדד ההשוואתי והופך מדידה סתמית של אציבמנטים לחסרת פואנטה: יכול להיות שמשחק אחד מציע 300 אציבמנטים ומשחק אחר מציע רק 10, ואז הbias הזה שאתה מדבר עליו יגרום לך פשוט להעדיף את המשחקים שמציעים יותר אציבמנטים ולהתעלם מכל האציבמנטים היותר מאתגרים ומעניינים."
גם על ה360 אי אפשר להגיד בפה מלא שהמערכת אחידה ומתעדפת אצ'יבמנטים יותר קשים. באחת התגובות לניוקליס נגעתי בדיוק בזה.
bozeman כתב:די , מספיק שניכם.
אני לא מעוניין להתחיל להתנהג כמו מורה בכיתה ב. תעזבו להגיב אחד לשני בנושא הזה.
ולנושא עצמו, שני משחקי החינם למנויי הגולד החודש הם "מג'יק" ו"ווגס". לצערי לא מתקרב לאססין קריד 3 בPSN+.
Fanta כתב:מבחינתי זה שיש עוד שחקנים שישחקו מגי'ק זה מספיק טוב =]
Nucleus_Dawn כתב:
גם אם הם משחקים בגירסא הישנה? זה כמו לתת עכשיו את פיפ"א 13 בחינם. זה יפה והכל, אבל בעוד פחות מחודש יוצא פיפ"א 14.
Nucleus_Dawn כתב:החלטתי לקנות את האוסף של JAK והמקום הכי זול זה דרך הPSN. אני לא מצליח להוסיף כסף עם כרטיס האשראי שלי (צריך כתובת ישראלית ואי אפשר להכניס בPSN האמריקאי כתובת לא אמריקאית) ואני לא מוצא שום מקום שמוכר 20 דולר ב20 דולר.
הכי זול שמצאתי היה 25 דולר (שזה גם אחלה).
מאיפה אתם קונים כסף לPSN? יש המלצות למקום זול?
חשבתי לעשות גם PS+ לשלושה חודשים (לא אמור לעלות יותר מ20 דולר). מאיפה כדאי לי לקנות?
אתם יודעים אם אמזון שולחים קבלות בדואר, אם קונים מהם? אני יכול להכניס כתובת של חבר מארה"ב, אבל אני לא רוצה שהוא יקבל קבלה סתם.
אפשרי בכלל לשלם עם כרטיס בינלאומי ישראלי וכתובת אמריקאית (אני יודע שיש פה כמה חבר'ה שקונים מאמאזון באופן קבוע)?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים