סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 21 אוגוסט 2013, 16:39

זו הורדה לסטים, אז אפשר למצוא דרכים יותר משתלמות. אני כבר לפני כמה חודשים קניתי מטריידר את אינפיניט ב20$ (אצלך זה יוצא 19$ פלוס מינוס). היום אפשר כבר להשיג בסביבות ה15-17 דולר דרך טריידרים. הסיבה היא שAMD חילקו מפתחות של המשחק ביחד עם כרטיסי המסך שלהם מסדרה מסויימת, וקודים למכירה מציפים את הרשת. אתם יכולים או לקנות מאיביי, או מטריידרים. אני אישית מעדיף טריידרים כי אפשר להתמקח איתם :D
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 אוגוסט 2013, 21:03

מכירות מיוחדות באוריג'ן בגלל גיממסקום. למשל ME3 ב-6 יורו!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 22 אוגוסט 2013, 21:20

מי שקנה את ההאמבל באנדל האחרון יותר ממחיר הממוצע, הוסיפו את Red Alert 3 Uprising ועוד משחק בשם Populous.
https://www.humblebundle.com
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 אוגוסט 2013, 02:58

Kazz כתב:אף אחד לא דוחף אותך לעשות כלום. זה אתה שמייחס חשיבות שכזו עד כדי כך שאתה מוכן לשלם כסף בשביל דברים שכאלו. בדיוק כפי שיש אנשים שהגיימרסקור נכנס כשיקול לקניית משחק.

אין לי שום בעיה עם אנשים שרוצים לסיים כל דבר במשחק. אף אחד לא מפריע להם בסטים לעשות את זה ויש להם מסך שמראה בדיוק מה יש ומה אין להם. אין פה שום קשר לניקוד. אם הם צריכים לשפר דברים אז הם יכולים לעשות את זה ולא להוסיף ניקוד חסר משמעות. מה אכפת לי מניקוד שכולל את כל המשחקים שנגעתי בהם אי פעם? תנו לי חלוקה של אחוזי השלמה, תנו לי להשוות משחקנים ששנינו שיחקנו בהם, תנו לי להשוות רק משחקי FPS, תנו לי להשוות רק משחקים ששנינו שיחקנו מעל 5 שעות בהם וכו'. לא צריך שום מערכת ניקוד כדי שיהיה לך 'אינטרס' להשלים אצ'יבמנטס. מה אכפת לי מניקוד כללי כשהוא מחשיב סתם משחקים וכולל שחקנים שדובקים במשחקים שהם לא אוהבים רק כדי שהם יוכלו להוסיף לגיימרסקור שלהם? אין שום שונה במוטיבציה שסטים מספקת לעשות אצ'יבמנטים חוץ מניקוד רנדומלי חסר משמעות. אם אתה באמת רוצה להצטיין במשחק ולהשלים אצ'יבמנטים חוסר בניקוד לא ישנה במאומה.

אין שום בעיתיות במערכת הבאדג'ים אלא אם אתה ממש אובססיבי לגבי מה הדרגה שלך וקיבולת החברים שלך, ואם יש לך רגשות כה עזים לעניין אז אתה מוזמן לקנות קלפים בעוד שאחרים משיגים זאת בדרך אחרת.

"בסטים, עבור אנשים שהמדד ההשוואתי מעניין אותם אין אינטרס לשחק עכשיו במולטיפלייר של איזה משחק ולשתף פעולה עם חברים בשביל להשיג עוד כמה אציבמנטים מאתגרים: בשביל להתקדם עדיף להם לקנות עוד כמה קלפים". יופי, עד כמה שיהיו פחות אנשים כאלה יותר טוב. מערכת ניקוד תחריף עוד יותר התנהגות כזו של אנשים שעושים דברים לא בגלל שהם מעוניינים לשחק במשחק או אוהבים אותו עד כדי כך שהם רוצים להשיג כל אצ'יבמנט. אם הם כל כך רוצים לנפנף בפין אינטרנטי אז שישלמו עבור דברים שוליים יותר ולא יעוותו את נתוני המשחק שלהם.

לא צריך מערכת ניקוד כמו הגיימרסקור שניתן יהיה להוסיף לדרגות. השלמת 25% מהאצ'יבמנטים במשחק מסויים? יתווספו לך 25 נק למד הדרגות, וכך לגבי 50% 75% ו 100%. לא צריך ניקוד מצטבר נפרד שנותן לך ניקוד שונים לפי כל אצ'יבמנטים והbias שזה גורם לאנשים לחפש את המשחקים שמציעים הכי הרבה נקודות מקסימיליות.

אני חוזר להודעה הזו שלך כי חוסר העקביות הזה עדיין קצת תמוה בעיני ולא היה לי כח לקרוא את שלושת עמודי הויכוחים שליוו אותו. אני אסביר את זה שוב ובתקווה בפעם האחרונה:
התלונה שלך התחילה מזה ש"אנשים מנופפים בגיימרסקור שלהם זה אחד הדברים הגרועים שיצאו בדור הזה". אבל מה אכפת לך במה אנשים מנופפים? בשורה התחתונה יש לך את האקסבוקס שבו אנשים מנופפים בגיימרסקור, ויש לך את הPS4 שבו אנשים מנופפים בטרופיז ויש לך את סטים שבה אנשים מנופפים בדרגה שלהם. אבל רק מערכת אחת מהשלוש מבוססת על נטו הוצאה כספית ואפס כישורים. בסטים אתה יכול להגיע לדרגה 100 גם בלי ששיחקת אף משחק, ככה שאיך שלא מסתכלים על זה - מבין השלוש זו המערכת הכי גרועה לנפנף במספר שלה כי הוא לא מראה כמה השקעת במשחקים שלך. אני לא משלם כסף בשביל לעלות בדרגות, ולא קונה משחקים בשביל לצבור גיימרסקור - אבל אפילו בלי עניין בזה לא קשה לראות איזו מערכת יותר רלוונטית לגיימרים: גיימסקור וגביעים מעודדים אותך להיות שחקן יותר טוב ולהשלים אתגרים יותר קשים - לפחות כשהמפתחים עושים את זה כמו שצריך. הדרגות של סטים מעודדות אותך לשלם כסף ולהחליף קלפים וירטואליים.

במקביל, כשאתה בא ואומר "תנו לי להשוות משחקנים ששנינו שיחקנו בהם" - אתה מתייחס בדיוק לנקודה הנוספת שהעלתי ופגומה בסטים למיטב ידיעתי: אין שום אפשרות לקבל רשימה של כל המשחקים ששנינו שיחקנו בעמוד אחד, ולראות את כולם יחד לפי סדר השלמה יורד או כל סדר אחר בצורה נוחה ונגישה. באקסבוקס מאד נוח לראות בעמוד בודד אחד כל משחק ומשחק ששנינו שיחקנו ולמי יש גיימרסקור יותר גבוה במשחק הספציפי הזה - ובלחיצת כפתור פשוטה להיכנס למשחק הזה בשביל מידע יותר מפורט. זה כבר שיפור משמעותי על סטים, ואני מניח שאם היית מכיר את המערכת של האקסבוקס (נגיש גם מאתר האינטרנט שלהם) היית יכול לראות למה זה יותר נוח ולמה כל מי ששיחק גם על קונסולה וגם בסטים מתווכח איתך על הנקודה הזו. למשל כשאני רוצה להשוות את עצמי לנדב:
https://live.xbox.com/en-US/Activity?compareTo=drkeo
אני מקבל שם ישר את הגיימרסקור הכללי, את כמות המשחקים שיש לכל אחד מאיתנו, ואת אחוזי ההשלמה. מתחת לזה אני יכול לראות את החלוקה הדומה לכל משחק ומשחק (אחוזי השלמה, כמות אציבמנטים וגיימרסקור) - ככה שאתה מקבל את "תקציר המנהלים" וממנו נגישות מיידית לפרטים הקטנים. אני מציע לך גם לקפוץ ולראות איך זה נראה אם לא יצא לך לאחרונה. גם אם הסתכלת על זה פעם, זה מאד השתנה בשנים האחרונות.

והבעיה השלישית היא בטענה "אין שום שונה במוטיבציה שסטים מספקת לעשות אצ'יבמנטים" - כי יש שונה: בסטים אין אחידות במערכת ואין תיעדוף של אציבמנטים יותר קשים ומאתגרים. זה לדעתי שובר את כל המדד ההשוואתי והופך מדידה סתמית של אציבמנטים לחסרת פואנטה: יכול להיות שמשחק אחד מציע 300 אציבמנטים ומשחק אחר מציע רק 10, ואז הbias הזה שאתה מדבר עליו יגרום לך פשוט להעדיף את המשחקים שמציעים יותר אציבמנטים ולהתעלם מכל האציבמנטים היותר מאתגרים ומעניינים. לא כל האציבמנטים נולדו שווים.
אבל כשעל האקסבוקס לאציבמנטים שונים מוצמד גיימרסקור שונה, ובמקביל כל משחק לא יכול לחרוג מגיימרסקור מקסימלי אז פתאום יש לך מדד השוואתי יותר הגיוני: פתאום כדאי לי להתאמץ ולסיים את המשחק ברמה הכי קשה כי האציבמנט הזה לא סתם נמדד רק כאציבמנט בודד ומסכן, אלא ככזה ששווה הרבה יותר מהאציבמנט של "הרגת עשרה אויבים עם נשק X". ואגב, מדד הגביעים של סוני הוא אפילו יותר טוב בעיני כי למרות הסיבוכיות שנלווית אליו אתה עדיין יכול לראות בדיוק כמה פלאטינומים יש לכל אחד ולסנן בקלות מי באמת השקיע באתגרים הרציניים של המשחק ומי סתם ליקט גביעי פח.

tldr
מערכת אחת שמדרגת אותך לפי הישגים במשחק > מערכת אחת שמדרגת אותך לפי איסוף של קלפים וירטואליים
מערכת שמאפשרת לך להשוות את כל המשחקים שלך לחבר שלך בעמוד בודד > מערכת שלא מאפשרת את זה
מערכת שמתעדפת אציבמנטים קשים ומאתגרים יותר > מערכת שבה האציבמנטים שווים כולם ובלי שום אחידות בין משחק למשחק
מה שואלב צריכה לעשות זה לשנות את מערכת הדרגות שלה ככה שהפוקוס לא יהיה כזה מוגזם על איסוף קלפים, לשפר את הממשק שמשווה בין שחקנים, ולאפשר למפתחים לתעדף הישגים מאתגרים יותר במשחקים תוך קביעת איזשהו סטנדרט אחיד לכולם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 אוגוסט 2013, 20:24

אולי אענה אחר כך אבל אם תדפדף אחורה אני בטוח שתמצא תשובות לרוב הדברים שהעלת. אבל נקודת המוצא שלך שגוייה:

בשורה התחתונה יש לך את האקסבוקס שבו אנשים מנופפים בגיימרסקור, ויש לך את הPS4 שבו אנשים מנופפים בטרופיז ויש לך את סטים שבה אנשים מנופפים בדרגה שלהם. אבל רק מערכת אחת מהשלוש מבוססת על נטו הוצאה כספית ואפס כישורים

לא. אם אתה רוצה לנופף בכישורי המשחק שלך אז המדד בסטים הוא אחוזי השלמה. הדרגה והקלפים הם דברים נפרדים שכלל לא קשורים ולא באים לענות או לשקף כישורים אלה. נא לעשות את ההבחנה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 אוגוסט 2013, 10:11

מנויי הPS+ מקבלים את SC3 בחינם. (ואני עדיין מחכה לתגובות הולמות של מיקרוסופט)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוגוסט 2013, 13:58

bozeman כתב:מנויי הPS+ מקבלים את SC3 בחינם. (ואני עדיין מחכה לתגובות הולמות של מיקרוסופט)

עד עכשיו, מייקרוסופט ממש נכשלים במשחקים שהם נותנים למנויים שלהם. הם חייבים להתחיל להשקיע יותר, אם הם רוצים שמנוי הGOLD יהנה מאותו מעמד של מנוי הPS+.
הימים שבהם היה להם יתרון ברור ולא ניתן לגישור בתחום הזה עברו ונראה שהם לא ראו את זה מגיע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 אוגוסט 2013, 20:06

bozeman כתב:מנויי הPS+ מקבלים את SC3 בחינם. (ואני עדיין מחכה לתגובות הולמות של מיקרוסופט)

אני מחכה להבין מה זה SC3. סטארקארפט? סטאר קונטרול? שאדו קומפלקס? ספלינטר סל?

Kazz כתב:אולי אענה אחר כך אבל אם תדפדף אחורה אני בטוח שתמצא תשובות לרוב הדברים שהעלת. אבל נקודת המוצא שלך שגוייה:

לא. אם אתה רוצה לנופף בכישורי המשחק שלך אז המדד בסטים הוא אחוזי השלמה. הדרגה והקלפים הם דברים נפרדים שכלל לא קשורים ולא באים לענות או לשקף כישורים אלה. נא לעשות את ההבחנה.

זו דווקא נקודת המוצא שלך ששגויה: המדד בסטים הוא לא אחוזי השלמה. המדד הוא הדרגה שלך וזה בדיוק מה שהם מבליטים: זה הדבר המובלט בפרופיל שלך, החברים שלך מסודרים לפי הדרגה שלהם, ואפילו בcommunity ובחנות הדרגה היא מה שמופיע כשעוברים על שם של מישהו. ואתה אפילו לא יכול להסתיר את זה: סטים פשוט כופה עליך לנפנף בדרגה שלך.
מדד אחוזי ההשלמה, למעט העובדה שכלל אינו רלוונטי לכישורי משחק (להיפך: מי ששיחק רק במשחק אחד עם אחוזי השלמה גבוהים ימוקם יותר גבוה ממי ששיחק במאות משחקים אבל בחלקם מעט ובחלקם הרבה), פשוט לא מופיע בסטים ולא מקודם בשום מקום. אפילו אם ענית על כמה קריטריונים בשביל שתוכל להציג בפרופיל את אחוזי ההשלמה שלך (באופן אבסורדי אתה יכול לעשות את זה רק מדרגה מסוימת), סטים לא מאפשרים לך להשוות את אחוזי ההשלמה הגלובליים שלך לאף אחד אחר בלי שהוא בוחר להציג את זה בפרופיל שלו בעצמו (וגם אז אתה צריך לעשות את החישוב בראש.

ובחזרה לנושא...
טונות של משחקים ב"מבצעי סוף הקיץ" של אמזון עם עדכונים על בסיס יומי:
http://www.reddit.com/r/GameDeals/comme ... _for_some/
כמה דילים מומלצים יחסית:
Xcom + הDLC:
http://www.amazon.com/dp/B00ELJRO1E/ref ... egamers-20
כל משחקי C&C ב-9:
http://www.amazon.com/dp/B00DNHLFQA/ref ... egamers-20
חמישה משחקי אינדי בהפצת מיקרוסופט ב-7.5$ (mark of the ninja, iron brigade, deadlight, toy soldiers, ITSP):
http://www.amazon.com/dp/B00B1ULJI0/ref ... egamers-20

מבצעים גם בappstore של אמזון לאנדרואיד: אפליקציות ומשחקים חינם כולל world of goo, מקלדת swype, פקמן HD ועוד. הם גם מציעים בכל יום משחק/אפליקציה אחרת בחינם בחנות שלהם, ככה שזו אלטרנטיבה לא רעה לgoogle play שתהיה מותקנת במכשיר שלכם.
http://www.amazon.com/s/ref=nav_sap_mas ... 2350149011

משחקי Paradox בHumble weekly sale. החל מדולר והכל בסטים:
https://www.humblebundle.com/weekly?paradox

משחקי Greenlight במבצעים של עד 75% בסטים לכבוד חגיגות השנה לשירות:
http://store.steampowered.com/sale/greenlightsale

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 אוגוסט 2013, 22:06

מדד ההישגיות במשחקים הוא מדד אחוזי ההשלמה. אין שום קשר לדרגה. אני לא מבין, אתה בוחר לעצמך איזה נתון שאתה רוצה ואז אומר שהוא לא משקף הישגיות במשחקים למרות שלא מדובר בנתון שאמור לעשות זאת? יופי, ואני קובע לעצמי שמספר המשחקים שכל אחד קנה הוא המדד, או תאריך הצטרפות הוא המדד וכו'.

שום דבר ממה שאתה כותב בא להראות שאופן הצגת נתון בצורה אחת עדיף מהשנייה. אתה רק אומר את מה שאני אומר - שאת הנתון הזה (ואחרים) סטים צריכה להציג באופן יותר בולט ומיידי. מדד אחוזי השלמה רלוונטי לכישורי משחק בדיוק כמו כל נסיון למדוד כישורים אלה במספר אחד ויחיד כמו הגיימרסקור - כלומר, רק לאנשים שטחיים שרוצים לנופף בנתון ושזה מה שדוחף אותם במקום להסתכל לעומק. גם עם גיימרסקור מי ששיחק בהרבה משחקים אבל פתח רק את האצ'יבמנטים שלא ניתן להמנע מהם, יצבור יותר נקודות ממי שיחק בשני משחקים אך סיים את כל הא'ציבמנטים בהם - אם אחוז השלמה אינו רלוונטי אז גם הגיימרסקור אינו. וזו הנקודה, שום נתון בודד ומסכם יהיה רלוונטי למדוד כישורים במשחקים והגיע הזמן שאנשים יפסיקו להתייחס לנתון הזה כראות הכל. ומתי שמתייחס כך לגיימרסקור יכול בדיוק באותה מידה להתייחס כך גם לאחוזי השלמה או למספר גביעים או לכל שיטה אחרת - השוני היחידי הוא בvisibility של הנתון וכמה קל לראות אותו ולהשוות אותו עם אחרים.

באספקט הזה סטים יכולה להשתפר. אבל מבחינתי זה לא בעיה כי זה חיובי שהם לא נותנים יותר מדי משקל לנתון האחד הזה. עכשיו רק צריך שהם וכל פלטפורמה אחרת יוסיפו פילוחים וסינונים כפי שהצעתי ובאמת יציעו מדדים רלוונטיים לקבוע את כישורי השחקנים וכדי שאוכלוסיה מסויימת תפסיק להתקבע על נתון אחד ויחיד שאינו משקף דבר לגבי הישגיות לבדו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוגוסט 2013, 14:21

אי אפשר להתייחס לנתון הזה בסטים כמשהו מייצג. לא לכל המשחקים יש בכלל אצ'יוומנטים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 אוגוסט 2013, 15:35

לא אמרתי שהוא מייצג. שום נתון אחד לא מייצג. אבל מי ש'חי' על לעשות אצ'יבמנטים כי הוא ראה שלחבר שלו יש 100 נקודות גיימרסקור יותר אז יעשה אותו דבר עם הנתון הוא מספר גביעים או אחוז השלמה או כל כל נתון בודד אחר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2013, 00:44

לעשות אצ'יוומנטים כמשהו ממכר זה אותו דבר כמו לעשות מדיאבלו וה-LOOT שלו משהו ממכר, צריך לעשות את זה נכון ואז זה ממכר. יש סיבה למה אנשים לא משחקים באלף ואחד משחקים סטייל דיאבלו יותר מכמה שעות אבל בדיאבלו מאות שעות, כי הצורה שבה הם עשו את הLOOT ממכרת. הצורה שבה סוני ומיקוסופט עשו את הגביעים והאצ'יוומנטים ממכרת, הצורה שבה VALVE עשו לא. אתה יכול לשלוח משהו לפשפש בסטים עד שהוא ימצא נותן משווה בינו לבין שחקן אחר אבל זה לא יהפוך אותו למכור אצ'יוומנטים של סטים. זה גם לא נושא של גיימרסקור מסכם או לא, זה נושא של להציג לך את הנתונים כל הזמן מול הפנים ולהציג לחברים שלך את הנתונים מול הפנים כך שאתה כל הזמן איפה אתה צריך להשיג אותם וברגע שאתה משיג אותם, אתה יודע שיחפו להם בפנים שהשגת אותם. אני חושב שהדוגמה הכי טובה היא GEOMETRY WARS, הסיבה היחידה שהמשחק הזה כל כך ממכר היא שתמיד למעלה בצד ימין כתוב לך השם והתוצאה של החבר הבא שמעליך ברשימת החברים שלך.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 אוגוסט 2013, 11:47

חוץ מזה שאף אחד לא הציג דרך כלשהי לנסות ולקבוע אם משתמשי כל שירות 'מכורים' לאצ'יבמנטס, אני מסכים איתך. את כל זה אמרתי בעצמי. הבעיה היא שניוקליס נכנס לדיון וטען שהמערכת בסטים נחותה לא (או לא בעיקר) בגלל שהיא פחות נגישה ובגלל שפחות דוחפים אותה לפנים, אלא בגלל שהכימות באמצעות אחוזי הצלחה הוא 'בהגדרה' נחות יותר (וגם הגביעים בפס3) מכימות בצורת הגיימרסקור ושכימות באופן זה לא יגרום לengagement בעשיית אצ'יבמנטים ברמה שהגיימרסקור מאפשר. ונאבקתי להראות שזה שטות.

והדוגמה הכי טובה שהבאת היא שוב דוגמא שלא קשורה למערכת אצ'יבנמטים כללית בפלטפורמה אלא משהו שנתון לבחירת והחלטת המפתחים פר משחק. אני בטוח שגם בגרסת המחשב של GW מופיע לך אותו נתון.

אגב סווים:
"והבעיה השלישית היא בטענה "אין שום שונה במוטיבציה שסטים מספקת לעשות אצ'יבמנטים" - כי יש שונה: בסטים אין אחידות במערכת ואין תיעדוף של אציבמנטים יותר קשים ומאתגרים. זה לדעתי שובר את כל המדד ההשוואתי והופך מדידה סתמית של אציבמנטים לחסרת פואנטה: יכול להיות שמשחק אחד מציע 300 אציבמנטים ומשחק אחר מציע רק 10, ואז הbias הזה שאתה מדבר עליו יגרום לך פשוט להעדיף את המשחקים שמציעים יותר אציבמנטים ולהתעלם מכל האציבמנטים היותר מאתגרים ומעניינים."

גם על ה360 אי אפשר להגיד בפה מלא שהמערכת אחידה ומתעדפת אצ'יבמנטים יותר קשים. באחת התגובות לניוקליס נגעתי בדיוק בזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2013, 14:39

Kazz כתב:חוץ מזה שאף אחד לא הציג דרך כלשהי לנסות ולקבוע אם משתמשי כל שירות 'מכורים' לאצ'יבמנטס, אני מסכים איתך. את כל זה אמרתי בעצמי. הבעיה היא שניוקליס נכנס לדיון וטען שהמערכת בסטים נחותה לא (או לא בעיקר) בגלל שהיא פחות נגישה ובגלל שפחות דוחפים אותה לפנים, אלא בגלל שהכימות באמצעות אחוזי הצלחה הוא 'בהגדרה' נחות יותר (וגם הגביעים בפס3) מכימות בצורת הגיימרסקור ושכימות באופן זה לא יגרום לengagement בעשיית אצ'יבמנטים ברמה שהגיימרסקור מאפשר. ונאבקתי להראות שזה שטות.

והדוגמה הכי טובה שהבאת היא שוב דוגמא שלא קשורה למערכת אצ'יבנמטים כללית בפלטפורמה אלא משהו שנתון לבחירת והחלטת המפתחים פר משחק. אני בטוח שגם בגרסת המחשב של GW מופיע לך אותו נתון.

אגב סווים:
"והבעיה השלישית היא בטענה "אין שום שונה במוטיבציה שסטים מספקת לעשות אצ'יבמנטים" - כי יש שונה: בסטים אין אחידות במערכת ואין תיעדוף של אציבמנטים יותר קשים ומאתגרים. זה לדעתי שובר את כל המדד ההשוואתי והופך מדידה סתמית של אציבמנטים לחסרת פואנטה: יכול להיות שמשחק אחד מציע 300 אציבמנטים ומשחק אחר מציע רק 10, ואז הbias הזה שאתה מדבר עליו יגרום לך פשוט להעדיף את המשחקים שמציעים יותר אציבמנטים ולהתעלם מכל האציבמנטים היותר מאתגרים ומעניינים."

גם על ה360 אי אפשר להגיד בפה מלא שהמערכת אחידה ומתעדפת אצ'יבמנטים יותר קשים. באחת התגובות לניוקליס נגעתי בדיוק בזה.

האמת שהדבר הכי גרוע בGW במחשב הוא שהמערכת דירוג שם היא מקומית בלבד ולא עובדת אונליין כך שהתוצאות היחידות שמופיעות לי למעלה הן בכלל שלי :/

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 אוגוסט 2013, 23:17

מתי הוציאו את הגרסה? שהיו משתמשים בסטיםוורקס בשביל כל ה API של אצ'יבמנטס ואונליין ולידרבוארדס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ספטמבר 2013, 03:47

מרץ 2007, לצערנו GW2 לא יצא לעולם לPC. לא ברור לי למה אקטיוויז'ן לא עושה GW3, זה נשמע כמו כסף חינם להתחשב בזה שזה משחק ששני אנשים יכולים לפתח והוא ימכור בהליכה מעל למליון עותקים.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 ספטמבר 2013, 19:13

די , מספיק שניכם.
אני לא מעוניין להתחיל להתנהג כמו מורה בכיתה ב. תעזבו להגיב אחד לשני בנושא הזה.

ולנושא עצמו, שני משחקי החינם למנויי הגולד החודש הם "מג'יק" ו"ווגס". לצערי לא מתקרב לאססין קריד 3 בPSN+.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ספטמבר 2013, 03:16

bozeman כתב:די , מספיק שניכם.
אני לא מעוניין להתחיל להתנהג כמו מורה בכיתה ב. תעזבו להגיב אחד לשני בנושא הזה.

ולנושא עצמו, שני משחקי החינם למנויי הגולד החודש הם "מג'יק" ו"ווגס". לצערי לא מתקרב לאססין קריד 3 בPSN+.

כשהם הכריזו על המשחקים חינם, הם דיברו על חצי שנה, שנגמרת בדיוק כשיוצאת הONE.
אני מקווה שיש להם איזו תוכנית לONE, שתהווה שיפור משמעותי, כי הPS+ הוא יתרון גדול לתחרות, שמוסיף המון ערך לPS4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 01 ספטמבר 2013, 20:19

מבחינתי זה שיש עוד שחקנים שישחקו מגי'ק זה מספיק טוב =]

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 ספטמבר 2013, 21:02

Fanta כתב:מבחינתי זה שיש עוד שחקנים שישחקו מגי'ק זה מספיק טוב =]

גם אם הם משחקים בגירסא הישנה? זה כמו לתת עכשיו את פיפ"א 13 בחינם. זה יפה והכל, אבל בעוד פחות מחודש יוצא פיפ"א 14.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 ספטמבר 2013, 23:23

קאז, למנהלים יש את השיקולים שלהם, ביקשתי משניכם להפסיק, כי אף אחד מכם לא צדיק.
אני אמשיך למחוק לכם את ההודעות אם תמשיכו לעסוק אחד בשני ולא בדיון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 02 ספטמבר 2013, 08:05

Nucleus_Dawn כתב:
גם אם הם משחקים בגירסא הישנה? זה כמו לתת עכשיו את פיפ"א 13 בחינם. זה יפה והכל, אבל בעוד פחות מחודש יוצא פיפ"א 14.

תראה, במגי'ק בשונה מפיפא זה שאתה משחק בגרסה הישנה לא לגמרי מפריע לך
משחק הקלפים הוא עדין אותו משחק קלפים, ברור שהייתי מעדיף שיתנו את 2014
אבל עדין, אם זה מה שיתנו שיכול לגרום להם להיכנס למשחק הנקלפים עצמו, אני שמח שלפחות זה ניתן
ובסופו של דבר רואים שהצעד הזה נעשה כאן כדאי לקדם את מג'יק 2014 וההרחבה הקרובה שלו
אני אפילו לא בטוח אם יש שינוים כולשהם במשחק עצמו מלבד הסטים של הקלפים

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ספטמבר 2013, 17:27

החלטתי לקנות את האוסף של JAK והמקום הכי זול זה דרך הPSN. אני לא מצליח להוסיף כסף עם כרטיס האשראי שלי (צריך כתובת ישראלית ואי אפשר להכניס בPSN האמריקאי כתובת לא אמריקאית) ואני לא מוצא שום מקום שמוכר 20 דולר ב20 דולר.
הכי זול שמצאתי היה 25 דולר (שזה גם אחלה).

מאיפה אתם קונים כסף לPSN? יש המלצות למקום זול?

חשבתי לעשות גם PS+ לשלושה חודשים (לא אמור לעלות יותר מ20 דולר). מאיפה כדאי לי לקנות?
אתם יודעים אם אמזון שולחים קבלות בדואר, אם קונים מהם? אני יכול להכניס כתובת של חבר מארה"ב, אבל אני לא רוצה שהוא יקבל קבלה סתם.
אפשרי בכלל לשלם עם כרטיס בינלאומי ישראלי וכתובת אמריקאית (אני יודע שיש פה כמה חבר'ה שקונים מאמאזון באופן קבוע)?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 02 ספטמבר 2013, 17:53

Nucleus_Dawn כתב:החלטתי לקנות את האוסף של JAK והמקום הכי זול זה דרך הPSN. אני לא מצליח להוסיף כסף עם כרטיס האשראי שלי (צריך כתובת ישראלית ואי אפשר להכניס בPSN האמריקאי כתובת לא אמריקאית) ואני לא מוצא שום מקום שמוכר 20 דולר ב20 דולר.
הכי זול שמצאתי היה 25 דולר (שזה גם אחלה).

מאיפה אתם קונים כסף לPSN? יש המלצות למקום זול?

חשבתי לעשות גם PS+ לשלושה חודשים (לא אמור לעלות יותר מ20 דולר). מאיפה כדאי לי לקנות?
אתם יודעים אם אמזון שולחים קבלות בדואר, אם קונים מהם? אני יכול להכניס כתובת של חבר מארה"ב, אבל אני לא רוצה שהוא יקבל קבלה סתם.
אפשרי בכלל לשלם עם כרטיס בינלאומי ישראלי וכתובת אמריקאית (אני יודע שיש פה כמה חבר'ה שקונים מאמאזון באופן קבוע)?

אפשר להשתמש עם אמריקן אקספרס ככרטיס אשראי אמריקאי, ככה אני קונה מה-PSN האמריקאית. מצד שני - צריך להנפיק בשביל זה אמריקן אקספרס. שים לב שטרילוגית JAK חינמית בפלייסטיישן פלוס האירופאי (וכתוצאה מכך - גם הישראלי, שמאפשר לרכוש עם כרטיס אשראי ישראלי כל מה שרוצים) החודש.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים