glass man כתב:ברגע שהוא אומר "אני נותן להם את הבחירה אם לתמוך" זה לא יותר מחיזוק לזה שיהיה קרוס ג'ן בשנתיים הראשונות.
כי השאיפה של כל מפתחת זה שישחקו במשחק שלה כמה שיותר אנשים בזמן שהיא יכולה להתכונן בנחת יחסית לדור הבא.
As our content comes out over the next year, two years, all of our games, sort of like PC, will play up and down that family of devices," Booty explains. "We want to make sure that if someone invests in Xbox between now and (Series X) that they feel that they made a good investment and that we're committed to them with content
glass man כתב:זה לא שייך כי כל צוות חייב למכור טוב אין פטור מזה. קרא את העריכה אם בא לך להבין את הכוונה
glass man כתב:חחחח עידן אתה מזכיר לי את עצמי בשנים עברו
לא אמרתי שאתה מטומטם חלילה.
אבל תכלס? להביא את נוטי דוג שאתה יודע או הצוותים שהבאת אתנ יודע טוב מאוד שאלה צוותים שהחוקים הרגילים לא חלים עליהם.
אז בכלל להזכיר אותם לא רלוונטי.
DrKeo כתב:הנצחון האמיתי בלקנות אותם זה אבלנץ׳, Netherealm, ה-IP של Mortal Kombat, רוקסטדי ומונולית׳. מבחינת סטודיואים, מקבלים משם איכות לא רעה בכלל.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:אף אחד לא הולך לקנות אקסבוקס ולשחק פורטנייט חינם לנצח. גולד לדעתי יתקיים אבל כחלק מגיימפאס אולטימייט.
אבל זה מה שקורה עם הפס4 כבר עכשיו,מה כל כך מטורף בזה מבחינת MS? לדעתי זה דווקא יועיל להם,הסרת מחסום האונליין לא מונעת מהם נתח מהרווחים של המפתחות מ-MT.
swym כתב:DrKeo כתב:הנצחון האמיתי בלקנות אותם זה אבלנץ׳, Netherealm, ה-IP של Mortal Kombat, רוקסטדי ומונולית׳. מבחינת סטודיואים, מקבלים משם איכות לא רעה בכלל.
רוב הסטודיואים שם הם באמת מהטובים שיש. אבל מעבר לבעיה של ה-IP, קח בחשבון שה-Avalanche שאתה מקבל בעסקה הזו היא לא Avalanche Studios השוודית (Just Cause, Rage 2, Mad Max) אלא Avalanche Software האמריקאית (משחקי Toy Story, Cars, Disney Infinity וכו'...)
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:אף אחד לא הולך לקנות אקסבוקס ולשחק פורטנייט חינם לנצח. גולד לדעתי יתקיים אבל כחלק מגיימפאס אולטימייט.
אבל זה מה שקורה עם הפס4 כבר עכשיו,מה כל כך מטורף בזה מבחינת MS? לדעתי זה דווקא יועיל להם,הסרת מחסום האונליין לא מונעת מהם נתח מהרווחים של המפתחות מ-MT.
מסכים, זה כבר מזה זמן ההימור שלי שבדור הבא הגולד הולך לעוף: מיקרוסופט לא באמת צריכים אותו כשהגיימפאס נותן ערך הרבה יותר טוב ומתומחר גבוה יותר, ובמקביל ההצדקה לשלם על שרתי אונליין כבר ממזמן לא קיימת. ה-One נמצאת היום בחיסרון משמעותי גם מצד הצרכנים (הורים שמעדיפים לקנות את הPS4 בשביל פורטנייט לילד, רק כי לא צריך לשלם חודשית) וגם מצד המפיצות שזה פוגע להן בבסיס המשתמשים הפוטנציאלי לאורך זמן.
Uncle Pey'j כתב:אני מרגיש קצת רע בשביל Klobrille מEra- בתגובה לדברים של בראד סאמס שלייב יוטמע בתוך גיימפאס הוא אמר שזה לא המצב אז שאלתי אותו אם הוא רומז למה שאני חושב שהוא רומז והוא ענה לי שזה רק שאלה של זמן מתי גולד יעוף,לא אם,ואני לא חושב שהוא ענה לי עם הכובע אינסיידר שלו,אבל כנראה שלכתב של wccftech זה הספיק כי הם עשו מזה ידיעה בעמוד הראשי עם קישור לתגובה שלי..
קיאו,כמה פעמים הם הפכו משהו שכתבת בEra לידיעה אצלם? אני לא מעוניין לחלוק את אור הזרקורים (;
אבל ברצינות,wccftech פשוט בדיחה לפעמים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים