בהמשך לפייג' -> ואו ואו ואו, אני לא יודע מי אשם בזה אבל הולכים ללעוף ראשים.
בסוף אוגוסט 2024 תהיה XSS חדשה עם בלוטות' 5.2, WIFI6E וכונן גדול יותר. בסוף אוקטובר 2024 תצא ה-XSX "סלים" שהיא בייסיקלי קונסולה דיגיטלית על 6nm במקום 7nm (כמו סוני, TSMC מעבירים את כולם בחינם מ-7 ל-6 כי הם רוצים להרוג את הקו של ה-7) שצורכת 15% פחות. יש לה USB-C מקדימה, היא קטנה וצלינדרית במקום צורה של קופסה. ה-S תתחיל עם כונן של 1TB וה-XSX עם כונן של 2TB והן יעלו 299$ ו-499$ בהתאמה. כחלק מהשיגור הם ינקו את המלאי של ה-S הישנה ב-199$ בשישי השחור 2024. ב-2025 יהיו עוד אפשרויות אכסון.

השלט החדש שיוצא הוא גם BT 5.2, יש לו "חיבור ישיר לענן" ואני משער שזה רכיב WIF שעוזר לשלט להתחבר ישירות לראוטר כדי להוריד את הפינג סטייל השלט של סטדיה. יש בו פידבק הפטי, איכשהו הם משתמשים בפידבק ההפטי גם כרמקול (אולי כמו שסוני בזמנו הפכה את המסך טלביזיה לרמקול על ידי רטט של הזכוכית), יש לו סטיק וכפתורים שקטים יותר, הסטיקים מודולרים, הוא מכיל אקסלרטורים וג'יירואים סטייל השלט של הסוויצ', השלט מתעורר כשמרימים אותו ועדין יש לו סוללה מתנתקת.

ועוד דברים שיצאו מהמסמכים:
- XBOX היו במשא ומתן מתקדם עם WB, בסוף קנו את בת'זדה.
- ב-2020 מיקרוסופט חשבו על לקנות את נינטנדו או VALVE. פיל לא רצה השתלטות עויינת (על VALVE אי אפשר לעשות אחת כי היא פרטית, אז אני משער שהוא התכוון לנינטנדו) אז הוא אמר שישחקו את ה-long game. נדלה אמר לספנסר שהוא סבבה לגמרי לקנות את כל ה-3 יחדיו (WB, נינטנדו ובת'זדה).
- אם מיקרוסופט היו קונים את WB לא היה להם את ה-IP, כלומר בטמן ושות', כי הם נשארים של וורנר וזה די הרג את העסקה. פיל התבאס שיש לזינמקס רק משחקי קור שבעיקר מושכים את אירופה וצפון אמריקה אבל אמר שהם יכפילו את כוח הפיתוח של אקסבוקס.

- אינדיאנה ג'ונס, ES6 ו"פרוייקט דרקון" הם בלעדיים.
- מבת'זדה דלף: פרוייקט hibiki (משחק קצב), אובליביון רימאסטר, DOOM YEAR ZERO, פרוייקט KESTREL, פרוייט פלטיניום, FO3 רימאסטר, גוסט וייר 2, ודיסהונורד 3.

בנוגע לדור הבא:
- יצא ב-2028.
- תוהים בין ZEN 6 לבין ARM (אני מזכיר שזה מ-2020, היום זה כנראה כבר הוחלט).
- שילוב של ליבות גדולות וקטנות, כמו שאינטל עושים היום.
- GPU עם AMD מבוסס RDNA 5.
- ליבות AI, ההלויה.
- הדור הבא של DX RT.
- GI דינאמי (לא ברור לי מה הכוונה, אבל אני משער שתהיה חזקה מספיק בשביל להשיג GI בעזרת RT?)
- רינדור מיקרו-פוליגונים אפקטיבי (אחת הבעיות הכי קשות של הדור הנוכחי, לרנדר פוליגונים קטנטנים כי המודלים מפוצצים פוליגונים זה אתגר מאוד גדול ל-AMD.
- MLSS, כלומר DLSS של מיקרוסופט.
- שה-OS יהיה קל מספיק בשביל לשים אותו על מכשירים שעולים פחות מ-99$, אני משער בכדי שה-OS שלה ירוץ על מכשירים חלשים ומחורבנים שנועדו למשחק ענן בלבד.
- אמורה להיות משולבת עם הענן (די עם זה כבר, אלוהים ישמור, אף אחד לא רוצה את זה), לנצל את הענן בכדי לספק עוד כוח לקונסולה המקומית.

We're just normal men. We're just innocent men