נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוגוסט 2023, 23:31

אלא אם הגיימפליי הוא אלוהי - משחק שבו אתה לא מגרד את קצה הקרחון אחרי 150 שעות הוא בערך ההפך המוחלט ממה שאני רוצה היום.
אבל אם הגיימפליי כן מדהים בכל רגע כמעט - אז אני אצלול לזה בשמחה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 אוגוסט 2023, 09:28

בתכלס לאסקין, כשאתה יכול לשחק איזה חצי שעה בVR ולקבל את הquick fix הזה של גיימינג ובניגוד לסטארפילד מהVR לא נמאס לנו כי זה חדש לנו "יחסית" למשהו שאנחנו מכירים כמו 160 שעות של בטסדה, כבר עשינו את זה בחיים.
יש לי משהו דומה עם האונליין, ,בחצי שעה באונליין יהיה לי יותר emergent gameplay מכל ה160 שעות האלו, אפילו בטסדה לא יכולים להתחרות בהפתעות ובדברים הלא צפויים ששחקנים אנושים יכולים לעשות רק באונליין.

בכל זאת מכל מה ששומעים ברשת כנראה שמצפה לנו משחק מאוד מיוחד הרשמים הם שאנחנו אפילו לא מעכלים איזה משחק טוב הוא הולך להיות נראה שהם נתנו את כל מה שיש להם.
כל כך מחכה ל31 באוגוסט לראות את הציונים והביקורות.

אם נשווה לפפ16 שפה כבר היו לנו רשמים שדי דייקו לגבי זה שהמשחק הוא "פרווה" כאן הרשמים על סטארפילד עפים עליו לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוגוסט 2023, 23:28

אחד המוזרים, מסתבר שמיקרוסופט לא שלחה קודים של סטארפילד לרוב האווטלטים האירופאים כולל אתרי ענק כמו יורוגיימר (למרות שDF כן קבלו ומיקרוסופט בקשו ספציפית שהעותקים לא ישותפו עם יורוגיימר). שעה אחרי שיורוגיימר פרסמו את זה, הם קבלו באורך פלא קוד.

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2023, 01:16

רצה עכשיו שערורית ״boundry reached״, הודעה שהופיעה בסטארפילד למדליף שהעלה סרטון שלו הולך בכיוון אחד במשך 10 דק ברצף. כל מי שיודע איך המערכות של המשחק עובדות תחת NDA עד יום חמישי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוגוסט 2023, 07:17

DrKeo כתב:אחד המוזרים, מסתבר שמיקרוסופט לא שלחה קודים של סטארפילד לרוב האווטלטים האירופאים כולל אתרי ענק כמו יורוגיימר (למרות שDF כן קבלו ומיקרוסופט בקשו ספציפית שהעותקים לא ישותפו עם יורוגיימר). שעה אחרי שיורוגיימר פרסמו את זה, הם קבלו באורך פלא קוד.

באמת מוזר. למרות שיורוגיימר דיברו בבלוג שלהם על uk ולא "אירופה" בכללי, אבל לא עקבתי אחרי כל השאר. בכל מקרה, זה אכן מאוד מוזר, אבל תכלס אף אחד לא חייב להם קוד....
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2023, 13:59

לא חייבים להם, אבל מה הקטע?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוגוסט 2023, 16:37

בגלל שהם כתבו שזה עניין עם uk, אולי משהו שקשור לענייני ה cma?
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2023, 16:57

Klayman כתב:בגלל שהם כתבו שזה עניין עם uk, אולי משהו שקשור לענייני ה cma?

המממ, האמת שזאת השערה מעניינת. אני לא סגור מה הקשר, אבל חתיכת מקריות שזאת אותה טרטוריה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוגוסט 2023, 18:07

שמע, זה רק ניחוש.. אבל כן, לא נראה לי שזה צירוף מקרים כ''כ. אולי חלק מ רה-ארגון של חטיבות/יחידות עסקיות של מיקרוסופט בטריטוריה הזאת, שהוביל לפערים כאלה. בכל מקרה, לא נראה לי שזה מאיזו רשעות כלפי יורוגיימר או משהו בסגנון. ושוב, למרות הכל, לאף אתר/יוטיובר/מבקר לא *מגיע* קוד. אפשר גם סתם להחליט שלא נותנים, וזה בסדר גמור. אבל זאת דעתי.
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 אוגוסט 2023, 19:16

השיר הרשמי של סטארפיילד. המשחק הזה הולך להפסיד לפפ16 בפסקול השנה, אבל זה חמוד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 אוגוסט 2023, 13:08

לפי איינסידר מוביל בתעשייה, התקציב ההתחלתי של סטארפילד (בלי שיווק) הוא מעל 200M דולר, והתקציב הסופי (גם כן לא כולל את השיווק בכלל) הוא 400M דולר עם 500 מפתחים כשהמשחק נכנס לתאוצה מלאה.לצורך ההשוואה זה פי 2 מהתקציב של הוריזון 2 .The creative vision of Todd Howard, a man who had to wait for technology to catch up for the vision to be realized, is now scheduled for liftoff on September 6! A team of over 500 and a budget of over $200M, this game is promising a universe so vast, you’ll need a space GPS!”

https://exputer.com/news/games/starfiel ... -500-devs/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ספטמבר 2023, 22:25

זה רק אני או שפורצה נראה הרבה יותר טוב מהתצוגה אחרונה שלו?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2023, 08:10

נראה לי שרק אתה :) אבל זה גם תלוי במסלול…
המשחק נראה מצוין, אני מת לראות אותו על המחשב שלי… ואני עוד יותר רוצה שמיקרוסופט יעשו מה שעשו עם MSFS ויאפשרו מצב VR בלי מודים ושטויות… זה ממש לא סיפור מסובך, וזה יעשה אותי הכי מאושר בעולם, ואת המשפחה שלי מאוד לא מאושרת

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 ספטמבר 2023, 12:05

הוא נראה לי ממש טוב גרפית אבל אני לא בטוח אם זה באמת שיפור או שבתור יהודי קמצן, אני מקבל זקפה מהמחשבה שאני לא צריך לשלם עליו כסף כמו GT7.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2023, 12:17

לא ראיתי עדין, אולי ל-DF היה משהו להגיד על זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2023, 13:13

לא דיברו על ההבדלים מהגיימפליי הקודם ששוחרר.
אבל כן מדברים על הRT וכד'... אבל זה לא ניתוח מעמיק מאוד שלהם, זה יגיע בחודש הבא. זה יותר ראיון עם היוצרים וזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2023, 14:48

אה מגניב, זה דווקא הדברים הכי מעניינים. נצפה בו מאוחר יותר כשאני אוכל להתרכז גם בסרטון עצמו ולא רק לשמוע. בעצם, זה ראיון?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2023, 15:27

שילוב שכזה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2023, 17:51

Undead labs מעבירים את השרביט של התמיכה בSoD2 ל-Wushu Studios בכדי להקדיש 100% מהכוח פיתוח שלהם לSoD3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2023, 13:44

סופסוף יצא לי לראות את הראיון עם T10 של DF, האמ;לק
מצב איכות - 30fps, 4K, השתקפויות ו-AO ב-RT בזמן גיימפליי.
מצב ביצועים - 60fps, 4K, בלי RT בזמן גיימפליי.
מצב ביצועים RT - רזולוציה דינאמית (שמכוונתל ל-4K) ב60fps ועם RT השתקפות בלבד ואך ורק על המכוניות (במצב איכות ההשתקפויות הן על כל העולם).
- ה-GI לא מבוסס RT בגרסת הקונסולה, רק השתקפויות ו-AO.
- T10 עברו (סופסוף) מ-MSAA ל-TAA.
- בגרסת המחשב יש DLSS ו-FSR.
- הפיתוח התחיל בדור הקודם על ה-X1, ככל שהפיתוח התקדם היה להם קשה להחזיק את המערכות החדשות על הדור הקודם ואז הוא הפך בשלב מסויים לדור הבא בלבד.
- את המערכת GI הנוכחית הם לקחו מפלייגראונד. הם הבטיחו גם RT GI, לא מעט מהפיצ'רים של RT GI נמצאים כבר בRTAO אבל RT GI גם יגיע בעדכון עתידי.
- לראשונה בפורצה עננים וליומטרים אמיתיים.
- הם בנו את כל המסלולים מאפס כי המודל פיסיקה החדש שלהם התחיל להרגיש את הבעיות במסלולים שנבנו לדורות הקודמים, המכונית הייתה קופצת מ"בורות" שמערכת הפיסיקה הקודמת פספסה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2023, 21:58

מסמך נוסף מהמשפט של ה-FTC השתחרר לציבור והוא מאשר שוב ש-ES6 יהיה בלעדי לאקסבוקס (ו-PC).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 ספטמבר 2023, 08:11

אז..נראה שחלק מהדליפה הגדולה של MS אתמול כוללת בין השאר שקפים ממצגת לoutline של הדור הבא, כן כן, שמתחיל ב2028.
אני במובייל אז אין לי יכולת להביא את השקפים לפה אבל לא מאוד קשה למצוא אותם כמו שאתם מנחשים...
נראה שMS לכל הפחות שוקלת להחליף לArm בדור הבא, ועדיין ללכת עם AMD בGPU.

יש עוד המון המון מידע מודלף, זה בעצם כמעט כל מפת הדרכים שלהם לשנים הקרובות, כולל XSX נטול כונן וקונטרולר חדד שאמור להיות התשובה לדואלסנס אני מניח.

יש גם כל מיני נקודות מעניינות כמו מה שנראה כהטמעה של QA שמבוצע על ידי AI.

יש כמובן גם הדלפות של משחקים בפיתוח - דיסהונורד 3, המשך לghostwire, רימאסטרים של אובליביון ופולאאוט 3, Doom Year Zero ועוד ועוד...

מאז cboat ב2013 לא היה דבר כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2023, 10:16

בהמשך לפייג' -> ואו ואו ואו, אני לא יודע מי אשם בזה אבל הולכים ללעוף ראשים.

בסוף אוגוסט 2024 תהיה XSS חדשה עם בלוטות' 5.2, WIFI6E וכונן גדול יותר. בסוף אוקטובר 2024 תצא ה-XSX "סלים" שהיא בייסיקלי קונסולה דיגיטלית על 6nm במקום 7nm (כמו סוני, TSMC מעבירים את כולם בחינם מ-7 ל-6 כי הם רוצים להרוג את הקו של ה-7) שצורכת 15% פחות. יש לה USB-C מקדימה, היא קטנה וצלינדרית במקום צורה של קופסה. ה-S תתחיל עם כונן של 1TB וה-XSX עם כונן של 2TB והן יעלו 299$ ו-499$ בהתאמה. כחלק מהשיגור הם ינקו את המלאי של ה-S הישנה ב-199$ בשישי השחור 2024. ב-2025 יהיו עוד אפשרויות אכסון.
תמונה
תמונה
תמונה

השלט החדש שיוצא הוא גם BT 5.2, יש לו "חיבור ישיר לענן" ואני משער שזה רכיב WIF שעוזר לשלט להתחבר ישירות לראוטר כדי להוריד את הפינג סטייל השלט של סטדיה. יש בו פידבק הפטי, איכשהו הם משתמשים בפידבק ההפטי גם כרמקול (אולי כמו שסוני בזמנו הפכה את המסך טלביזיה לרמקול על ידי רטט של הזכוכית), יש לו סטיק וכפתורים שקטים יותר, הסטיקים מודולרים, הוא מכיל אקסלרטורים וג'יירואים סטייל השלט של הסוויצ', השלט מתעורר כשמרימים אותו ועדין יש לו סוללה מתנתקת.
תמונה

ועוד דברים שיצאו מהמסמכים:
- XBOX היו במשא ומתן מתקדם עם WB, בסוף קנו את בת'זדה.
- ב-2020 מיקרוסופט חשבו על לקנות את נינטנדו או VALVE. פיל לא רצה השתלטות עויינת (על VALVE אי אפשר לעשות אחת כי היא פרטית, אז אני משער שהוא התכוון לנינטנדו) אז הוא אמר שישחקו את ה-long game. נדלה אמר לספנסר שהוא סבבה לגמרי לקנות את כל ה-3 יחדיו (WB, נינטנדו ובת'זדה).
- אם מיקרוסופט היו קונים את WB לא היה להם את ה-IP, כלומר בטמן ושות', כי הם נשארים של וורנר וזה די הרג את העסקה. פיל התבאס שיש לזינמקס רק משחקי קור שבעיקר מושכים את אירופה וצפון אמריקה אבל אמר שהם יכפילו את כוח הפיתוח של אקסבוקס.
תמונה
- אינדיאנה ג'ונס, ES6 ו"פרוייקט דרקון" הם בלעדיים.
- מבת'זדה דלף: פרוייקט hibiki (משחק קצב), אובליביון רימאסטר, DOOM YEAR ZERO, פרוייקט KESTREL, פרוייט פלטיניום, FO3 רימאסטר, גוסט וייר 2, ודיסהונורד 3.
תמונה

בנוגע לדור הבא:
- יצא ב-2028.
- תוהים בין ZEN 6 לבין ARM (אני מזכיר שזה מ-2020, היום זה כנראה כבר הוחלט).
- שילוב של ליבות גדולות וקטנות, כמו שאינטל עושים היום.
- GPU עם AMD מבוסס RDNA 5.
- ליבות AI, ההלויה.
- הדור הבא של DX RT.
- GI דינאמי (לא ברור לי מה הכוונה, אבל אני משער שתהיה חזקה מספיק בשביל להשיג GI בעזרת RT?)
- רינדור מיקרו-פוליגונים אפקטיבי (אחת הבעיות הכי קשות של הדור הנוכחי, לרנדר פוליגונים קטנטנים כי המודלים מפוצצים פוליגונים זה אתגר מאוד גדול ל-AMD.
- MLSS, כלומר DLSS של מיקרוסופט.
- שה-OS יהיה קל מספיק בשביל לשים אותו על מכשירים שעולים פחות מ-99$, אני משער בכדי שה-OS שלה ירוץ על מכשירים חלשים ומחורבנים שנועדו למשחק ענן בלבד.
- אמורה להיות משולבת עם הענן (די עם זה כבר, אלוהים ישמור, אף אחד לא רוצה את זה), לנצל את הענן בכדי לספק עוד כוח לקונסולה המקומית.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2023, 13:27

הו, וואו!
זו הדלפה מאוד מאוד רצינית, מי לעזאזל ירצה לקנות עכשיו כשהוא יודע מה מגיע?
פסיכי. אולי חסר תקדים בפירוט...
עכשיו סוני גם יכולה להתכונן טוב טוב, מהרבה בחינות... עזוב את הדור הבא, אלא לגבי שנה הבאה.

אה, ויש שם גם משהו לגבי RDR2 לדור הבא (משמע הזה)... יאללה נדב - תכנס אליו בהזדמנות הזו ;)

אגב, לגבי משחק הקצב - זה בטח היה הקוד של HI FI RUSH, לא?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 ספטמבר 2023, 13:33

לגמרי חסר תקדים, לא זוכר הדלפה בסדר גודל כזה.
כל התוכניות העסקיות, הפיתוחים,הזמנים הכל חשוף עכשיו למתחרות כמו סוני. פיל ספנסר בטח רותח.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 29 אורחים