Death_119 כתב:ביחד עם פטיש ומקדחה פתחתי מרווח נשימה לכל כרטיס מודרני במארז, דודי - נצחון, Drive cage לזבל!
זו בדיוק היתה הבעיה במארז שלי
Death_119 כתב:ביחד עם פטיש ומקדחה פתחתי מרווח נשימה לכל כרטיס מודרני במארז, דודי - נצחון, Drive cage לזבל!
Yahel12 כתב:Nvidia עשתה אותו דבר עם ה970 וה980, השיפור בכלל לא משמעותי מדי כדי שתהיה הצדקה להחליף מסדרה 7 לסדרה 9 אלא אם כן אתה רוצה ביצועים הכי טובים שאפשר אז גם תשדרג כל. פעם שיצא כרטיס חדש..
Yahel12 כתב:Nvidia עשתה אותו דבר עם ה970 וה980, השיפור בכלל לא משמעותי מדי כדי שתהיה הצדקה להחליף מסדרה 7 לסדרה 9 אלא אם כן אתה רוצה ביצועים הכי טובים שאפשר אז גם תשדרג כל. פעם שיצא כרטיס חדש..
Yahel12 כתב:
אני לא מבין את הקטע הזה שאתה כותב ה380 יהיה 290X, למה שמישהו יקנה כרטיס עם שם חדש אבל אותם ביצועים? בטוח יהיה שיפור מסוים.
InterAl כתב:זה תמיד נראה טוב יותר בתמונות.

bling כתב:עזוב אותך פסקל, מה זה הוולטה הזה בהמשך?![]()
ודת׳ אני באמת לא יודע איך להגיב לזה.
Shlomix כתב:נו, כבר החלטתי שאני אקנה מחשב חדש קצת לפני ינואר 2016, ואז ההכרזה הזו...
ידוע מתי בדיוק ב2016 יצאו הכרטיסים האלו?
Klayman כתב:הבנתי שהזיכרון התלת מימדי יאפשר כרטיסים קטנים יותר, שכן לא צריך את כל השיבוץ של השבבים מסביב..
Klayman כתב:ברור.. לא דיברתי על ביצועים, אלא על ה Benefit העיקרי שאני הבנתי שהזיכרונות האלה נותנים.
DrKeo כתב:הבנפיט העקרי שלהם הוא ביצועים, אבל זה לא צוואר בקבוק אז זה קצת חסר משמעות. אין לי שמץ אם העלות שלהם גבוהה או נמוכה יותר. כך או כך הם פינוק לקונסולות.
bling כתב:פינוק לקונסולות זה אומר שהפס5 וה XB2 יקבלו ביצועים מעולים יותר ביחס לזמן שיצאו בזכות זה שמצאו פתרון להקטנת הצ'יפים?
DrKeo כתב:פינוק כי הפיזור זיכרון פוגע בעיצוב של הקונסולות. אם תסתכל על הצ'יפים שלהם, הצ'יפים של הזיכרון תופסים המון מקום וברגע שיהיה שם רק אחד פתאום יתפנה המון מקום לכל מני מודולים ושינויים שונים. זה יתן להם יותר גמישות בעיצוב של החומרה מה שבפוטציה יכול לתת קונסולות טובות יותר. גם הזיכרון כל כך מהיר שהן לא יצטרכו כלום חוץ ממנו, השאלה היא מה המחיר שלו ביחס לGDDR5.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים